FAZA E FUNDIT E FUND TË KOHËS!

 -Fund-kohë-2-290x166

 

 

Gjithkush mund të shohim çdo ditë se bota shkon keq.

Turma të Botërore pikiatë të rrënojat e familjeve në varfëri dhe pasiguri.

 

Epidemitë, sëmundjet e rënda dhe të rralla janë të shumta dhe të vrasin mijëra e qenieve njerëzore çdo vit.

 

Shpesh luftërat vëllavrasëse ndezur në veri dhe në jug të planetit.

 

Të krishterët janë të përndjekur, martirizuar dhe vrarë nga adhuruesit e Satanit (islamikë)

 

Dhuna, humbja e vlerave dhe braktisjen e Besimit të shkaktojë shumë të krishterë jashtë kishës.

 

Informacion i rëndësishëm është shpërndarë në media me shumë rezerva, rezerva të cilat nganjëherë deri dezinformata!

 

Njeriu nga egoizmi i tij dhe lakmia është shkaku i shumë fatkeqësive ai ballafaqohet çdo ditë.

 

Çdo ditë që kalon, çështje të reja janë shtuar në ato ekzistuese.

 

Si një fatkeqësi nuk shkon vetëm, toka dhe moti na kujtojnë çdo ditë që asgjë nuk zgjat përgjithmonë në tokë.

 

Shirat e rrëmbyer, përmbytjet, tërmetet, uraganet dhe stuhitë e furishme e gjithë bota me frekuencë gjithnjë e më shumë, forcën dhe intensitet.

 

Blegtori, kafshët e egra, zogjtë dhe peshqit janë të vdesin nga miliona për disa vite pa arsye të njohura. (2008)

 

Forca është që të njohin se brezi ynë është duke përjetuar një kohë të vështirë, rezultati për fat të keq nuk është e dukshme në horizont.

 

Por gjithashtu duhet të kuptojnë se problemet tona aktuale janë profetizuar në Bibël për të njoftuar herë fund dhe kthimin e Jezu Krishtit të mbretërojë 1000 vjet.

 

Matematikisht është e pamundur që një sasi e tillë e profecive biblike dhe shenjave janë kryer nga brezi rastit.

 

Saktësi:

Se këto fakte janë plotësuar me siguri që ata e kuptojnë atë, por kjo është fakti se ata mund të kenë qenë profetizuar duhet të kryhen në një brez që e bën të pamundur ndërhyrjen matematikisht të rastit

daniel

Shih artikullin tim:

Javën e fundit të DANIEL Ne veçantë të Jezu Krishtit

 

 

Mjerisht, pavarësisht nga forca e shenjave dhe profecive të arriturat, Vatikani refuzon të informuar njerëzimin.

 

Ajo që është thënë në miratimin rolin e tij është « për të udhëhequr njerëzimin dhe të përgatiten për ardhjen e Jezu Krishtit!  »

 

Papa nuk e përmbush misionin e saj të drejtuar kishën, ai preferon të humanizmit.

 

Shih artikullin tim:

Humanizmi nuk është një vlerë e krishterë

 

Krishterë është tradhtuar dhe i largohej së besimit të vërtetë nga Vatikani që të çon në shtigjet që nuk të çojnë tek Perëndia nëpërmjet Jezu Krishtit.

 

Zgjohu

 

Luke 18:08

« Por, kur të vijë Biri i njeriut, a do të gjejë besim mbi tokë? « 

 

Për tridhjetë vjet, shenjat janë bërë më të fortë dhe disa eschatologists përfshirë ndër shumë të tjerë:

 

Dr Pierre Gilbert

( http://pleinsfeux.org )

Dhe

Profesor Henri Viaud-Murat

( http://bloghvm.wordpress.com )

 

A çdo gjë që mund (Librat dhe konferencat) për të tërhequr vëmendjen e botës për kthimin afërt të Jezu Krishtit.

 

Por opinioni publik nuk ishte i gatshëm që të bëhet i vetëdijshëm për këtë ngjarje të ardhshme, e cila ka fjalë mund të përcaktojë dhe të matur rëndësinë për njerëzimin në përgjithësi dhe për secilin të qenë në mënyrë të veçantë.

 

Dhe me shpërthimin e internetit (Internet) turma e blogs dhe video të gjithë botën dhe në të gjitha gjuhët janë përkushtuar që të fundin e kohës dhe kthimin e Jezu Krishtit.

 

Veçanërisht në mesin e mijëra:

Manastiri benediktin i Familjes së Shenjtë

( http://www.la-foi.fr/index.aspx )

.

Louis ALENCOURT

( http://legrandreveil.wordpress.com ) ,

.

Sentinel Njerëzit

( http://sdupeuple.blogspot.fr/ ) ,

.

Të krishterët e Besëlidhjes së Re

( http://patrickevangiles4dotcom.wordpress.com )

.

Claude IGNERSKI  që shkroi

Disa libra shumë interesante në fundin e kohës.

.heqjen-e-leglise-dhe kthimi-i-jesus-Krishtit

Pierre Jovanoviç  i cili gjithashtu shkroi

disa vepra shumë interesante   të cilat

777grand

 

Unë nuk mund të harroj RAV Ron Chaya

Rav-Ron-Chaya

Çifut ortodokse nuk ka të bëjë me krishterimin

Por me shumë Rav tjetër ai mëson Teuratin dhe shpall zbulimin e menjëhershme e të Mashiach (Mesia)

Tani ne e dimë se Mesia është Jezu Krishti!

http://www.leava.fr/

 

 

Ne të gjithë nga rrugë të ndryshme dhe madje edhe atipike e realizuara të arriturat e një ditë shenjave dhe profecitë biblike e kthimit fizik të shpejtë të Zotit tonë Jezu Krishtit dhe nga një forcë e papërmbajtshëm, duke njoftuar për botën.

 

Ne e kuptojmë se kthimi i Jezu Krishtit për të brezit tonë dhe se ky kthim do të jetë si në dhimbjet e lindjes së fëmijës.

 

Pra, ne çdo të kërkuar rrugën tonë në shenjat dhe profecitë kyçe për të synuar përafërsisht (si Bibla thotë se data dhe koha do të mbetet e fshehur) koha e kthimit.

 

Gjëja e rëndësishme është që të rrisë ndërgjegjësimin për të gjithë vëllezërit dhe motrat se Jezu Krishti është me të vërtetë gati të kthehet në Tokë në pajtim me premtimin e tij tanë.

 

Natyrisht, marrë në ingranazhet e jetës sonë materialiste është shumë e vështirë të krijoj se kthimi i Jezu Krishtit për të brezit tonë që do të çojë deri në fund të mbretërimit të njeriut nën dominimin e Luciferi.

 

Kjo është edhe më e vështirë të imagjinohet atëherë se Papa nuk flet për të informuar botën e urgjencen e kësaj vjen.

 

Është ky element (pse Papa nuk përmend), i cili më pyeti si i krishterë vështirësitë më të mëdha, unë në fakt ka shkruar një artikull në lidhje me këtë shumë e Fort ju fton për të lexuar.

( kafshët e Zbulesa IDENTIFIKUARA! )

 

Ne jetojmë në një kohë konfuzioni, sepse Luciferi është i veshur me të shtëna e tij të fundit dhe ata janë më të fortë, më të dhunshme dhe më të egër.

 

Ne nuk janë të mëdha të mjaftueshme për të mundë atë.

 

Kjo është një gjë e sigurt dhe ju do të ishte gabim të mendojnë se mund të fitojë një luftë kundër Luciferi pa ndihmën e Perëndisë.

 

Ne thjesht mund të marrë strehim në lutje për ndihmën e Perëndisë për të kapërcyer të gjitha vështirësitë në ditët e fundit.

 

Lajmet nga 29 shtator 2008 (data e rrëzimit të New York Stock Exchange) si një kalendar tregon avancimin e kohët e fundit dhe kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Personalisht unë shoh këtë më 29 shtator 2008, fillimi i shtatë viteve të fundit të njeriut (javën e kaluar e Danielit) para kthimit të Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, birit të vetëm të Perëndisë, që u kryqëzua aty dy mijë vjet, ringjall nga Perëndia Atë në agim të ditës së tretë dhe u ngjit në qiell dyzet ditë pas ringjalljes së tij.

 

E cila sugjeron kthimin fizik i Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve për September 2015!

 

Shih artikullin tim:

KTHIMI I JEZU KRISHTIT MUND 14 OSE 15 shtator 2015!Gjatë festës së borive

 

 

Nëse unë nuk e bëni një gabim, para se ky kthim duhet të ndodhë shumë më tepër.

 

Ne duhet pra të ndjekin ngjarjet botërore për të kuptuar ecurinë e në fund të kohës.

 

Një konflikt Botërore përfshin Izraelin një çështje qendrore,

Më duket se kjo është ajo që po ndodh tani me sulmet islamike nga Gaza në Izrael .

 

Këto sulme të bëhet një luftë e vërtetë, Izraeli iu përgjigjur këtyre sulmeve nga bombardimet intensive dhe luftimin terren.

 

Një tërmet i madh duhet të zhvillohet edhe në Izrael.

 

Siç kam përmendur në një artikull të mëparshëm, kur ne shohimpaqeruajtësit në Izrael, Jezu Krishti do të kthehet.

 

Është e kotë të mendosh se çdo gjë do të jetë në rregull dhe se Jezu Krishti nuk do të kthehet, sepse forca e profecitë e përmbushura bashkohet ligjin e matematikës.

 

Në të vërtetë, si unë vetëm të sqaroj pak më parë në tekst, është matematikisht e pamundur që një përmbytje e tillë e profecive biblike mund të përmbushet rastësisht në më pak se një brez.

 

I shpjegova në artikullin tim ( kafshët e Zbulesa IDENTIFIKUARA! )Pse Papa nuk foli për botën e kthimit lavdishme e Zotit tonë.

 

Prandaj është e nevojshme për të pritur këshillin e Vatikanit për të përgatitur për kthimin e Krishtit.

 

Mos harroni profecia

e dhjetë virgjëreshave

‘Matthew 25

( Fundi )

Ata që ishin të gatshëm të mund të hiqet me anë të burrit, por të tjerët që ishin në gjumë dhe nuk ishin të përgatitura nuk mund të marrë në sallën e dasmës, dyert mbetën të mbyllura.

 

Sipas mendimit tim modest është mirë të presim shumë shpejt që të rrëmbimit në qiell e kishës.

 

Referenca e Krishtit të Noeut për në fund të kohës, unë shoh këtë rrëmbimit rreth 10 nëntor 2014.

 

Shih artikullin tim:

 

DATAT e apokalipsit DHE Rrëmbimi I KISHËS zbuluar!

 

Ajo është shumë afër dhe do të ishte mirë për të parë ngjarjet botërore, e cila është vitrinë e kronologjinë e Fundit të Kohës të shpallura, të gjithë është përgatitur nga një pendim të sinqertë.

 

Unë do të shtoja se vëllai ynë Louis Alencourt në blogun e tij Zgjimi i Madh, pa mundësinë e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht për këtë vit 2014.

 

Dhe vëllai ynë Claude IGNERSKI sheh ngazëllimin prej kishës në shtator 2015 dhe kthimin fizik të Zotit tonë Jezu Krisht viti 2021.

 

Gjithsesi kthimi i Zotit tonë është shumë afër.

 

Në kthimin e tij ai do të nxjerrë dhe më pas të ndaluar të gjitha këto krime të përjetuara nga shumë vëllezërit dhe motrat të cilët nuk ishin të përgatitur.

 

Por ju, vëllezër të mi të dashur dhe motra që ju të përgatitur për çdo ditë t’ju pastruar, sinqerisht duke u lutur dhe duke u penduar e të gjitha gabimet tuaja, mëkatet tuaja, mëkatet tuaja dhe veprat tuaja të këqija, e di se Jezu Krishti ju fali me gjak Ai derdh për faljen e të gjitha mëkateve tona.

 

Shumë shpejt nuk do të jetë shumë e papritur duke hequr të gjithë kishën e tij besnik.

 

Lutuni për një prej tyre!

 

 

Shumë shpejt do të ketë klithmat e qara dhe kërcëllim dhëmbësh të atyre që refuzoi Jezu Krishtin dhe të gjithë vëllezërit e motrat që do të jenë të papërgatitur tona.

 

Pastaj: Dare besim te Zoti dhe Jezu Krisht!

 

Unë kurrë nuk e përsëris veten sa duhet, « Unë nuk jam profet, kështu që unë mund të jetë i gabuar dhe kam thënë se unë tashmë e mashtruar »

 

Por ka një gjë unë e di të është se ne tani jemi përballur herë fund dhe ditë do të jetë më e vështirë për t’u kthyer e Jezu Krishtit!

 

Na kërkuar në të kaluarën ne mund të shohim se ajo është nga    14 maj 1948    që ka ndodhur probleme shkallëzuar e njerëzimit dhe që nga    29 shtator 2008    ne po shohim një rritje në të gjitha këto probleme.

 

Ka një vazhdimësi eksponenciale do të ndalojë kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht.

 

 

Kjo përshpejtimin e fatkeqësive dhe fatkeqësitë është e dashur nga Hyji për të marrë vëmendjen tonë në mënyrë që ne të kuptojmë se kthimi i Jezu Krishtit është shpallur në qiell dhe në tokë.

 

Për të kuptuar sfidën e ngjarjeve të ardhshme, unë do të marrë për shembull që secili prej nesh ëndërruar që një ditë të fituar lotari.

E di se fitimet më të rëndësishme në lotari asgjë me vlerë në krahasim me përjetësinë në dashuri dhe paqe që është ofruar me dashamirësi për dashurinë e Jezu Krishtit.

 

Pra, të vijë të Jezu Krishtit, të pagëzohemi, të pendohen, të jetë e përulur, por dinjitoz dhe krenar të jetë një i krishterë, sepse pavarësisht braktisi, fyerjeve, kërcënimeve dhe dhunës që janë bërë të përditshme dhe të gjithë vëllezërit dhe motrat tona në botë që ne së shpejti mund të jetojmë përjetësisht me Jezu Krishtit në dashuri, gëzim, paqe dhe prosperitet kurrë humbasë asgjë.

 

Të gjitha sendet e mia përmes lidhjen e mëposhtme:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe në lobeve në pritje të rrëmbimit në qiell e kishës për disa dhe për të tjerët kthimin fizik të Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, birit të vetëm të Perëndisë në Malin e ullirit për mbretërimin e tij 1000-vjeçare.

 

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :