2014! TIMP DE credința în Isus Hristos

Are t_sablier [1]

Există acum două mii de ani, cu nașterea creștinismului sa născut speranță pentru om să trăiască pentru totdeauna.

Isus Hristos a promis o înviere a morților și răpirea bisericii sale de viață la întoarcerea sa.

Isus Hristos a fost fiul unui tâmplar și Charpentier se până la vârsta de treizeci de ani.

După ce a aflat Tora, el a predicat iubirea lui Dumnezeu până la arestarea sa și chiar și răstignirea lui.

Cruce stralucitoare luminos

Isus Hristos, care a învins moartea prin bunătatea și Dumnezeu Tatăl a spus apostolilor că el a fost retras la cer pentru a pregăti un loc în casa tatălui său acolo să-i urez bun venit biserica de la sfârșitul timpului.

Isus Hristos a fost Mesia trimis de Dumnezeu și poporul evreu de așteptat, dar că poporul evreu nu a recunoscut ca Mesia!

Și pentru că Isus Hristos a fost declarat a fi Fiul lui Dumnezeu și că Dumnezeu este o Treime (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt)

Că rabinii nu au recunoscut în ciuda tuturor dovezilor și minunile și o cunoaștere completă, completă și perfectă toată Tora, prin Isus Hristos, și că ar trebui să aibă și să realizeze Mesia în scripturi, ei l « renegat ca Mesia și nu a pus la moarte prin invadatorilor romani.

În timpul anilor săi de trei și jumătate de predica, Isus Hristos a dat naștere la biserica lui « creștinism »,   ca rabinii și poporul evreu a negat.

Aceasta este Biserica fondată de Isus Hristos, care va veni la sfârșitul timpului în Ierusalimul ceresc pentru a sărbători nunta Mielului (legământul veșnic dintre membrii bisericii și Isus Hristos)

La insistența pe apostoli să vreau să știu data răpirea bisericii pentru a participa la acest eveniment minunat a promis Iisus Hristos a clarificat faptul că numai Dumnezeu Tatăl știa ziua și ora de întoarcerea sa la sfârșitul anului timp.

În timpul predicii sale, și înainte de culcare, Isus informat ucenicii Lui, totuși, semne de întoarcere avertizare astfel încât toată lumea poate pregăti și purifica apariția și evenimentul extraordinar.

Chiar înainte de îndepărtarea bisericii sale și întoarcerea sa în împărăția lui, Isus Hristos a spus că va fi un moment foarte dificil pentru pământ, pentru umanitate, pentru oameni și pentru Credință.

Biblia prezice că în ultimii șapte ani înainte de revenirea lui Mesia va fi foarte dificil și că dificultățile vor merge din ce în ce în durerile nașterii.

Isus a spus că li sa întoarcere considera oameni și națiuni, care va lega pe Satan în timpul domniei lui, și el va domni fizic pe pământ o mie de ani.

Aceasta domnie este domniei Iubirii sub Legea lui Dumnezeu!

Precizie:

Dumnezeu: Nu există iubire fără lege și de drept, fără iubire!

Lucifer : Nu există legi în dragoste și nu există iubire în actul!

Domnia lui se va încheia cu o revoltă pentru că Satana va fi lansat pentru a seduce o ultimă dată de oameni și națiuni.

Această domnie a lui Hristos se va încheia cu judecata finală, după care Pamantul va fi distrus.

Unii merg pe un pământ nou, cu Isus Hristos și Biserica Sa, iar altele vor merge în iad cu Lucifer și adepții săi.

Aici, în câteva cuvinte ceea ce trebuie să se aștepte creștinii.

Cu toate acestea, de la plecarea lui Isus Hristos, creștinii din fiecare generație au visat și a sperat că a fost sfârșitul de timp pentru epoci lor.

Diferența față de generația noastră este că suntem martorii din 14 mai 1948, data de creare a statului Israel, la multiplicarea toate semnele de revenirea lui Isus Hristos.

Pentru Pământ:  cutremure, inundații, furtuni, cicloane, incendii și alte calamități, cum ar fi de decese inexplicabile la un milion în 2008, animale, păsări și pești.

Oricine poate vedea dovada de tragediile care mulți oameni trăiesc cu care se confruntă aceste calamități dure de teren și de vreme.

Ar trebui remarcat faptul că de la începutul anului, situația este standarde în toate zonele afectate de dezastre.

For Humanity : boli critice, sărăcie, mizerie, ruina și instabilitatea politică la nivel mondial sunt flageluri care se agraveaza mai mult

Pentru el : Cele Valorile sunt inversate, egoism, egoism, individualism, homosexualitatea, pofta și alte minte deviant devenit valori normale sau moderne și chiar a pretins!

Pentru Credință : Trăim într-o lume în care timpul a devenit prețios ca aurul și atât de mulți au treptat departe de biserici și credință, de multe ori preferând să-și petreacă puțin timp liber la cultură și la bunăstarea corp și minte (Sport, Muzica, masaj si magazine), mai degrabă decât de rugăciune și slava lui Dumnezeu.

Chiar și printre vicarilor ale bisericii, unii au devenit umaniști franci zidari, financiar, științific, iar unii și-au pierdut chiar Credință și multe scandaluri cu privire la clerici, preoți, episcopi!

Chiar papii au devenit regi, șefi de stat al Vaticanului în loc să se concentreze pe ghidul lor minister suprem al bisericii.

Chiar refuzul de a se supune Maicii Domnului, care a cerut ca al treilea secret de la Fatima este dezvăluită de către papă în 1960.

Vaticanul a devenit un scandal de toate tipurile și este clar că acest lucru nu mai este un loc sfânt, dar scaunul de anti-Hristos!

Începând cu 29 septembrie 2008, data de debut a ruinei global, asistăm la o creștere în toate relele de pe Pământ, Humanity, Omul și Credință.

Am sa întâmplat cu adevărat în anul 2014 într-o etapă în care este firesc de a pune întrebări existențiale și viitorul omenirii.

Lumea noastră este distrusă, de exemplu, datoria de stat francez este estimat la doua miliarde de euro, ceea ce înseamnă că fiecare francez ar trebui să plătească aproximativ treizeci și trei de mii de euro pentru achitarea datoriilor!

Serie de dezastre sunt ciupercile peste tot pe Pământ.

De violență, revoltele și războaiele civile lovit lumea cu puterea și furie.

Un măcel lovește o mulțime de oameni.

Bisericile sunt vandalizate, profanate și chiar ars.

Creștinii sunt persecutați și uciși în multe țări, în special în Africa și Orientul Mijlociu.

Toate ridică întrebări cu privire la vremurile pe care le trăim.

Desigur, pentru mine nu există nici o îndoială, și mai multe posturi pe blog sunt martori.

Suntem în vremuri apocaliptice, care trebuie să fie finalizate până la revenirea promptă a lui Isus Hristos

Indiferent de convingerile tale, religia, cultura, rădăcinile, trecutul vostru, pasiunile tale, dorintele tale si rezervările, este timpul să vă întreb despre vremurile în care trăim și ceea ce se va întâmpla în curând.

Puteți fie să continue în viața ta, obiceiurile, greșelile tale, păcatele voastre, plăcerile tale, fără griji despre ziua de mâine.

Sau dau seama că Biblia arată că revenirea lui Isus Hristos pentru generația noastră și că întoarcerea lui este iminentă.

Și apoi, în acest caz, este timpul pentru a îndrepta viața ta și a venit la Isus Hristos pentru a fi mântuiți.

Isus Hristos este calea și nimeni nu merge la Dumnezeu decât prin el.

Deci, dacă vrei să mergi la Dumnezeu și să fie parte a Bisericii lui Isus Hristos vor fi eliminate, știi drumul.

Botez, pocăință, credință,

Vă invit să reflecte cât viața veșnică depinde.

Iubiți frați și surori în Hristos, ține flacăra credinței voastre bine luminat.

lumânare lumânare-titular-anim

Dacă ai putea citi un capitol din Biblie, vă invit să citiți capitolul 24 din Evanghelia după Matei.

Link-ul: The End Times

Revelații:

Profețiile făcute începând cu 14 mai 1948 Există atât de multe că este matematic imposibil ca sansa ar putea permite aceste realizări în mai puțin de 70 de ani.

Desigur, toate aceste fapte au făcut următoarele evenimente, fiecare provocând cealaltă și toate sunt naturale și din cauza la situații în schimbare.

Dar el nu a fost acolo două mii ani să ia în considerare toate aceste lucruri sau le-ar putea avea loc într-o singură generație,

Numai Dumnezeu știe totul despre « Alpha la Omega » a fost că toate aceste profeții să se împlinească într-o singură generație.

A se vedea: Matei 24 versetul 34

Eu vă spun adevărul, această generație nu va trece, până când toate aceste lucruri se facă.

Vedem zilnic fructele sunt știri amar în toate domeniile de vreme în politica internațională, prin ruperea de violență, boli grave, mizerie și sărăcie fără a uita valorile negative, care guvernează și conduc din lume!

Revenirea lui Isus Hristos pentru generația noastră nu este o posibilitate, ci o certitudine!

Eu chiar trebuie să spun că acest lucru nu este credința care duce-mi să spun că revenirea lui Isus Hristos este o certitudine pentru generația noastră, dar aceasta este dovada de realizările profețiile.

Oricare ar fi religia ta, singura sansa pe care trebuie să fie salvate este de a veni la Isus Hristos prin Botez, credință și pocăință!

2014 și 2015 va fi de doi ani negre și teribile pentru oameni, Pământ și umanitatea, și ele pot fi foarte bine o întâlnire a lui Isus Hristos cu omenirea și biserica fierbinte!

Desigur, acest lucru nu este o profeție, ci o analiză logică de la sfârșitul timpului.

Pocăiți-vă, dacă doriți să fie salvat!

Nu este prea târziu!

Din păcate, în curând vor fi strigate, scrâșnirea dinților și lacrimi de toți cei care nu vor veni la Isus Hristos.

Pace, dragoste și bucurii în inimile și casele de așteptare pentru răpirea bisericii pentru unii și revenirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor pentru alții.

Învingător

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :