2 0 1 5 ANYS RETORN DE JESUCRIST!

 

 

A principis de 2015,

Els desitjo a tots els lectors del bloc, un feliç any nou i li demano a Déu que li porta a tots vostès Amor Alegries, Bonheurs, la salut i la prosperitat.

Déu et beneeixi en l’Amor i la Pau de l’Ànima.

croixlumiere

 

Finalment hem EN 2015 

  

Tot es fa!

I  

FE

ÉS ESSENCIAL PER A SER EXCEPTE!

 

Estimats germans i germanes en Crist, en nou mesos, el nostre Senyor i Rei Jesucrist, l’únic fill de Déu, podria estar de tornada i posar els seus peus sobre la Muntanya de les Oliveres a Jerusalem!

 

Jesucrist va prometre tornar a la fi dels temps per eliminar inicialment la seva església i després governar sobre tota la terra durant mil anys fins al dia del judici final.

.

Ell va prometre tornar i aviat complirà la seva promesa!

És una certesa!

 

No obstant això, el nostre guia oficial al Vaticà « Papa » no diu res sobre els senyals que anuncien l’imminent retorn del nostre Senyor. I pitjor que es lliura al Vaticà als ritus pagans fent oracions conjuntes amb representants d’altres religions!

Jesucrist s’ha convertit en un veritable afecció al Vaticà! 

Per entendre els convido a llegir el meu article:

JESUCRIST HA CONVERTIT EN UN ACCESSORI i un tros DEL VATICÀ MUSEU

 

 

La fe serà necessari aquest any per ser fora de perill!

 

 

Tot home necessita creure en alguna cosa per sortir endavant en la vida, alguns creuen en el poder de l’home, altres creuen i adoren deïtats quimèriques i alguns van tan lluny com per adorar Satanàs!

 

Però els meus estimats germans i germanes en Crist, sabem que el Creador de totes les coses és Déu i que l’amor per a nosaltres, el seu fill únic i estimat Jesucrist tornarà a la Terra després de dos mil anys d’absència per regnar per mil anys que ens separen de la sentència definitiva.

 

Tots esperem que aquest retorn amb gran expectativa i l’esperança que serà per a aquest any, 2015.

 

Des de fa diversos anys (2008) veiem que Déu desperta tots els seus fills a poc a poc per senyals que ara s’han tornat tan fort i poderós que cal ser cec per no veure i sord per no escoltar!

 

Aquest any 2015 ja o no és l’any del retorn de Jesucrist, només Déu sap i decideix.

Però aquest any 2015 serà de cap manera inoblidable i tenir les ments.

I aquí és una certesa, perquè el retorn de Jesucrist és a prop i les profecies i senyals del seu retorn es realitza en els últims anys a poc a poc com els dolors!

 

Llegiu el meu article:   CAOS MUNDIAL JA PER 2015

 

Per a aquells que segueixen les entrades del bloc, (que són molt nombrosos i que gràcies) vostè sap que Jesucrist és el ràpid retorn a la Terra i és amb l’anticipació que tots esperem el seu retorn.

 

No obstant això, la data i hora de la segona vinguda de Jesucrist, ningú sap.

 

La Bíblia és molt clara en aquest tema!

 

 

Vegeu el verset 36 del capítol 24 de l’Evangeli de Mateu:

 

 « En aquell dia i hora ningú sap, ni els àngels del cel ni el Fill, sinó només el Pare. »

 

 

Però el mateix Jesucrist ens va deixar molts senyals, que ens permet comprendre i apropar-nos més al dia del seu retorn.

 

Llegir Mat.24. enllaç  :  Fi dels Dies

 

La Bíblia també conté diversa informació per a la comprensió dels signes que anuncien els últims temps i el retorn de Jesucrist.

 

No vaig a desenvolupar en aquest paper signes i profecies de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist, però es pot trobar en el següent enllaç us permetrà descobrir moltes profecies bíbliques i els signes que anuncien el retorn de Jesucrist .

 

Gràcies passant Pastor Daniel per aquest notable treball!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

En el meu cas, va ser el 2008, per atzar, sense tenir mai va pensar un moment abans, em vaig adonar que estàvem vivint temps molt específic i difícil a la terra.

 

Nota:

Mirant cap enrere, m’adono que era la voluntat de Déu de l’escriptura a posar-me i milers dels nostres germans i germanes de tot el món per anunciar el retorn del nostre Senyor Jesucrist!

 

Ens enfrontem des de 2008 la Crisi Econòmica Mundial, una fam mundial, les pandèmies i malalties incurables, una interrupció global i significativa del temps, la pèrdua dels valors cristians al Vaticà, així com molts vicaris Església i innombrables germans i germanes, un augment significatiu de l’Islam a tot el món i la persecució i de gran escala matances de cristians pels islamistes de tot el món.

 

Tots aquests fets es duen a terme i es multipliquen amb cada vegada més important com els anomenats desastres naturals al món amb força i ràbia.

 

La meva recerca sobre les raons d’aquests esdeveniments finalment em va portar a la Bíblia, poques vegades s’havia obert des de jove.

 

Així que vaig trobar un vincle entre tots aquests esdeveniments i vaig descobrir que molts altres també estaven relacionats amb els ja esmentats;

 

Com per exemple l’augment exponencial de la població, a tot el món, el desenvolupament exponencial de la tecnologia.

 

Era, doncs, evident que tots aquests esdeveniments van ser part de, entre altres, els signes i profecies que anuncien el retorn de Jesús Chris a la Terra.

 

Tenint en compte l’import de la profecia bíblica i signes fets pot haver exclòs matemàticament, sense cap risc, totes les coincidències!

 

Vostè va a entendre l’emoció que es va apoderar de mi abans que tal descobriment, sinó també les moltes preguntes que vaig fer.

 

He de dir que això molesta a la meva vida i les meves prioritats i em vaig decidir a 2009 per dur a terme una investigació a fons del retorn del nostre Senyor Jesucrist.

 

Aquesta investigació em va portar a la certesa del ràpid retorn a la Terra de nostre Senyor Jesucrist!

 

Davant d’aquesta certesa absoluta, he decidit, després de molt pensar, per informar al món d’aquesta imminent retorn a la Terra del Fill únic de Déu.

 

Hi havia perseguir implacablement la meva anàlisi i la investigació per entendre i trobar tota la informació possible que descobreixi el que crec ocult en la Bíblia: « Una data aproximada del retorn de nostre Senyor i Rei Jesucrist, l’únic fill de Déu « .

 

Com arribar a aquest enfocament màxima de la data de tornada del nostre Senyor Jesucrist a la Terra s’ha convertit per a mi en un veritable« Recerca del Sant Grial »

 

Al principi, vaig haver de trobar el temps que vivim aquests moments difícils i específiques.

 

La meva recerca em va permetre entendre que des dels anys cinquanta, vivim un període de profunda transformació de la nostra societat.

 

 

Entre d’altres:

 

TECNOLOGIA 

 

 

La creació de la primera computadora que porta al que avui coneixem:Smartphone! (Amb totes les seves aplicacions, com ara TV)

1946  : Creació de la ENIAC  (Electronic Numerical Integrator i Com ordinador) per  P.Eckert  i  J. Mauchly . La programació de l’equip es realitza per recablejat ells, el seu contingut. Consta de 19.000 tubs, pesa 30 tones, té una superfície de 72 m2 i consumeix 140 quilowatts. Rellotge: 100 KHz. Velocitat: 330 multiplicacions per segon.

ORDI

 

Font: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 DEMOGRAFIA 

 

 

La població mundial ha crescut de dos milions cinc-cents milions el 1950 a set mil milions, a seixanta-tres anys després.

 

Un augment exponencial de quatre i mig milions de persones en tan sols 63 anys. Mai es veu en la història de l’home!

 

La població mundial s’estima en 500 milions de persones allà dos mil anys un augment mitjana de mil milions de persones cada mil anys!

 

Mentre que un augment del quatre i mig milions de dòlars en tan sols 63 anys, la realitat diu, la fam, les malalties, les inseguretats, conflictes, crisi econòmica i moltes altres calamitats.

 

Aquest augment exponencial i desproporcionat de la població mundial en 63 anys és un fet amb conseqüències importants i és responsable del compliment de moltes profecies.

 

Veure enllaç: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

DESASTRES

 

 

De la mateixa manera, també vaig trobar un augment exponencial dels desastres naturals des dels anys cinquanta.

 

TAULA

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

La fam i les malalties que afecten a gran part de la població del món van ser i són realitats quotidianes.

 

Morts inexplicables 

 

Davant l’allau d’esdeveniments tal, calia afegir les morts inexplicables a tot el món per milions de persones cada any, aus, peixos i bestiar.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Tots aquests fets són reals, tangibles i verificables.

 

 

El compliment de tots aquests esdeveniments i molts altres, tots han estat profetitzat en la Bíblia per a ser assolit junts en una sola generació, fa impossible la intervenció aleatòria.

 

Tots ells s’esmenten en la Bíblia com a part dels senyals d’advertència i les profecies del retorn de Jesucrist ….!

 

Els versets 33 i 34 del capítol 24 de l’Evangeli de Mateu em va permetre tenir confiança en que la nostra generació va ser la generació que veuria el retorn del nostre Senyor Jesucrist.

 

De la mateixa manera, quan veureu tot això, sapigueu que el Fill de l’home és a prop, a la porta. 

Et dic la veritat, aquesta generació no passarà fins que totes aquestes coses.

Enllaç: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Força era clar, doncs, fora de tot dubte i amb justificació, com a tot el món, des dels anys cinquanta, procés exponencial i inexplicable es va implementar en totes les àrees.

 

Totes aquestes profecies bíbliques i els signes semblen ser iniciat a finals dels anys quaranta i principis dels cinquanta.

 

Un signe molt important l’anunci de la volta de Jesús Crist va tenir lloc el 14 de maig de 1948 va ser « la creació de l’Estat d’Israel. »

 

Déu havia obtingut 14 maig 1948 el perdó al poble jueu, que finalment podrien començar a tornar a Israel.

 

Aquesta nació era a l’exili a tot el món, « castigat » amb terrible patiment fins al final dels temps per rebutjar i crucificat Jesucrist, hi ha dos mil anys

 

 

 Però al final dels temps Déu ha perdonat!

 

 

(Ezequiel 36 / 24-28)

I jo us prendré d’entre els pobles, i us recolliré de totes les terres, i us portaré de tornada al seu país. Escamparé sobre vosaltres aigua neta, i sereu netejats; Us netejaré de totes les vostres immundícies i de tots els vostres ídols. Els donaré un cor nou, i posaré esperit nou Els trauré aquest cor de pedra i us donaré un cor de carn. Posaré el meu Esperit en vosaltres i faré que camineu en els meus manaments, i guardeu els meus estatuts. Habitareu en el país que vaig donar als vostres pares; Vosaltres sereu el meu poble i jo seré el seu Déu

 

Pel que és en la meva humil opinió la data d’aquest signe per recordar com la data d’inici dels temps de la fi i de la qual en l’espai d’una generació serà la vinguda del Senyor.

 

El retorn de Jesucrist es durà a terme sense una ombra d’un indici de dubte, per a la nostra generació! És una certesa! encara que molts estan lluitant per concebre la possibilitat del retorn de Jesucrist.

 

Bé, jo era (i sóc) feliç i radiant fins i tot vaig entendre evidència per donar suport al retorn del nostre Senyor i Rei, Jesucrist, Fill únic de Déu, portarà a terme durant la nostra generació.

 

Continuant amb la meva anàlisi, em vaig trobar que des 29 setembre 2008 …

 

« Cita amb el famós mercat de valors estavellar índex negatiu de la borsa de valors de Nova York -777 »

 

… El món ha entrat en un nou augment exponencial de tots els senyals d’advertència profètics de la vinguda de Jesucrist.

 

Mirant més de prop, veiem des del mes de març de 2012, un augment real i exponencial en la grandària dels senyals i una nova, empitjorant exponencialment anomenats desastres naturals, així com protestes, revoltes i guerres.

 

És de destacar que la Bíblia diu que els últims set anys es divideixen en dues parts i la segona serà molt més difícil que el primer …!

 

Daniel Chapter 9 Verse 27

 

Se celebrarà un pacte ferm amb molts per una setmana; i enmig de la setmana farà cessar el sacrifici i l’ofrena, i la multitud de les abominacions vindrà un devastador, i que fins a la destrucció i el que es va decretar estès anteriorment devastada.

 

Els convido a llegir el capítol sencer per a l’adequada comprensió.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 AQUÍ I tot es fa!

 

 

Des del 14 de maig de 1948, les profecies bíbliques i signes van començar a despertar a poc a poc.

 

Des del 29 de setembre de 2008, les profecies bíbliques i signes com un tsunami va escombrar sobre tota la humanitat!

 

L’alarma comença a sonar ara molt fort!

 

 

Des de març de 2012, la situació global s’ha deteriorat en totes les àrees.

 

Es fa impossible no escoltar aquest despertar volguda per Déu!

 

Aquests són fets reals, concrets i verificables!

 

És clar i entendre que la fi del món acaba i estem depenent dels resultats de la meva investigació en la fase final.

 

Específicament estem a favor de tots els esdeveniments realitzats des del 29 de setembre de 2008 a el període de la setmana passada va ser profetitzat pel profeta Daniel al voltant de 530 anys abans de Jesucrist (setmana Bíblia és per a un període de set anys) .

Recordatori de Daniel capítol 9 enllaç

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Aquests són els set anys de tribulació abans del retorn de Jesucrist.

 

I estem al març de 2012, « la meitat de la setmana de Daniel » al final de la segona part de tres anys i mig de la tribulació que es completarà lògicament al setembre de 2015.

 

Cal assenyalar que la Guerra de Armagedón sembla ser iniciat amb la guerra a Síria al març de 2012

Enllaç a continuació la cronologia dels esdeveniments a Síria.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Els esdeveniments a Síria van ser causades per una revolta fonamentalista sirians van començar el 2011,  però no va ser fins a març de 2012, que es van convertir en una veritable guerra per l’arribada i la participació de molts fanàtics islàmics a tot el món a lluitar amb els rebels, el govern sirià.

 

Març 2012, és també la consciència dels governs a nivell mundial de la gravetat de la crisi.

L’informe europeu després va cridar a un altre projecte d’ajust fiscal ..!

La inseguretat i la pobresa, per tant van prendre un nou auge.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

Al març de 2012, també és un gran senyal que també va tenir lloc al cel, però paralitzat per la por dels homes desconeguts s’ignoren.

Mireu aquest vídeo absolutament les fonts són molt fiables.

Vostè pot trobar aquest vídeo en el meu article següent amb els detalls.

 

Vídeo en espanyol

 

 

Aquest any 2015 s’inicia!

 

 

I ja sabem que serà terrible per a molts dels nostres germans i germanes!

 

Vegeu el meu article:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Desastres, anomenats naturals, (pluges torrencials, terratrèmols, tempestes, huracans, ciclons, Falls Meteorits i altres calamitats), per desgràcia continuarà i s’intensificarà.

 

La crisi econòmica mundial creixerà i causar centenars de milions de víctimes.

 

Els acomiadaments són també encara a milions de noves famílies a la pobresa i la inseguretat.

 

Generalitzada es declarés en fallida a principis d’aquest any clarament imminent.

 

Per descomptat els EUA farem tot el possible per donar suport al dòlar val pràcticament res. (Però que estem preparats per a tot, incloent-hi la guerra no perdre la supremacia global i veiem alguns efectes en la guerra econòmica que la EUA dedica a Rússia i la Xina!)

 

Guerres militars locals han arribat a ser tan important que molts països ja estan prenent part.

 

Ells conduiran a un conflicte militar global amb possible ús d’armes nuclears.

 

Els 2.015 esdeveniments d’alta amplificació i revoltes són les preocupacions de molts països i fins i tot a França!

 

Després de llegir les línies anteriors, es podria pensar que es tracta de profecies o que sóc un pessimisme extrem!

 

I Doncs no!

 

Repeteixo a mi mateix per primera vegada . « Jo no sóc profeta »

 

Vostè acaba d’arribar al que és obvi.

 

Des 29 setembre 2008 l’economia mundial ha caigut a l’abisme i un procés irreversible que irremeiablement portat al món a la fallida generalitzada amb totes les seves conseqüències.

 

El temps, el planeta, l’economia, la política i els valors humans coneguts per gairebé set anys aquest tipus de problemes importants com si no érem al final dels temps, just abans del retorn del nostre Senyor Jesucrist, podria dir que el món va veure un malson real i terrible.

 

Però sí sabem meus estimats germans i germanes en Jesucrist com el retorn del nostre Senyor ha d’ocórrer com amb dolors de part.

 

Igual que el dolor de les dones embarassades estan en els últims dies del seu embaràs, més viu, fins al naixement; i al final dels temps, la vida a la terra és i serà encara més difícil fins al retorn del nostre Senyor Jesucrist.

 

Per tant, no hi ha mèrit per comprendre des del 29 de setembre de 2008, a grans trets, el que passarà d’any en any, fins al retorn del nostre Senyor Jesucrist.

 

Si la meva anàlisi de la fi dels temps és just, el retorn de Jesucrist hauria de tenir lloc entre el 14 i 15 setembre 2015.

 

Llegiu el meu article  :

 

EL RETORN DE JESUCRIST EL 14 de maig o el 15 setembre 2015!DURANT LA FESTA DE TROMPETES

 

 

el moment de l’embaràs i després ens separa potser el retorn de Jesucrist!

 

Jesucrist va poder, per tant, en nou mesos, va posar els seus peus sobre la Muntanya de les Oliveres a Jerusalem.

 

Això no és una profecia!

I jo puc estar equivocat,

Aquesta no seria la primera vegada.

 

Però cal assenyalar que una vegada que els fets, profecies i signes bíblics parlen per si mateixos i només revelo ells!

 

De totes maneres, el ràpid retorn de Jesucrist és una certesa, tots els signes de la vinguda de nostre Senyor i Rei en 2015 seran més forts i més poderosos que els de 2014 i anys anteriors, ja que el dolor serà sempre més i més viu, més i més fort i més potent fins al seu retorn!

 

Però si realment estem en l’últim any, de manera que tots els signes de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist sigui tan fort i poderós que ningú a la Terra no pot dir que no els ha vist, escoltat i sentit!

 

Si, com crec, el retorn de nostre Senyor es produeix entre el 14 i 15 de setembre de 2015, mentre que els pròxims nou mesos seran molt, molt dur!

 

EL DIA DE LA IRA DE DÉU 

 

Just abans del retorn de Jesucrist que va a ocórrer en el dia de la ira de Déu.

 

(Ningú sap la durada real d’aquest dia profètic de la ira).

 

Però si el retorn del nostre Senyor ha de ser aquest any 2015, el dia de la ira de Déu és a prop!

 

Segons algunes prediccions, inclòs el de Pare Pius, en aquesta ocasió del dia de la ira de Déu havia de durar tres dies.

 

Probablement serà en aquest cas entre l’11 i 14 de setembre 2015, el dolor és més brillant fins que el Senyor torni.

 

Per tant, serà en els últims dies el dolor serà més viva!

 

Més que mai, és important mantenir la fe en Déu i en Jesucrist!

 

La fe és una confiança total, absoluta i incondicional.

 

Hem de tenir ben il·luminat la flama de la nostra fe.

 

Més vida serà difícil aquest any 2015 i que ens han d’enfortir en la fe.

 

Més que mai, Pray, una i altra vegada i implorar a Déu que ens concedeixi el seu perdó per tots els nostres pecats i ens guiï en aquest tram final, que sabem que serà una autèntica cursa d’obstacles!

 

Les nostres ments són forts, però la carn és feble, a continuació, demanar a Déu que ens protegeixi de la temptació i per guiar les nostres vides.

 

Jesucrist va prometre que tornaria al final dels temps, i aquí estem!

 

S’estan realitzant totes les profecies i signes dels temps de la fi per a l’Església.

 

Vetllem i préstecs pel camí de la vida per veure el retorn del nostre Senyor Jesucrist per saludar amb tot el nostre amor, ja que pot arribar en qualsevol moment de l’any 2015

 

Jesucrist va prometre tornar i ell mantindrà la seva promesa, perquè ens estima, que és la veritat i el fill de Déu.

 

Són i seguiran sent humil però fort, orgullós i digne de ser cristià i catòlic l’any 2015. I no serà fàcil!

 

Si Jesucrist torna aquest any 2015, i, sincerament, crec i espero de cor, perquè si el retorn de Jesucrist seguia retardar, llavors podríem patir encara més, a causa que els dolors són i seran cada dia encara més brillants fins al seu retorn.

 

Per això és molt important que tothom preguen a Déu pel ràpid retorn del nostre Senyor i Rei, Jesucrist, Fill únic de Déu.

 

A la primera vinguda de Jesucrist, el Fill de Déu, els homes que estaven esperant « els Jueus » no volien reconèixer i van fer el va matar!

 

Aquesta vegada Jesucrist tornarà en glòria i els que ho neguen no es guardarà i s’enfrontarà el dia de la ira de Déu!

 

Llavors hem clamar a Déu nostre amor i el nostre penediment de les nostres males obres, els nostres pecats, els nostres errors i pecats

 

Oren per un retorn imminent de nostre Senyor Jesucrist, perquè s’atura la guerra de Armagedón que crec que vaig començar a Síria al març de 2012 i la precisa bíblia, el que serà detinguda per Jesucrist en el seu retorn .

 

Tots els signes de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist es fan!

 

Estem vivint la apostasia de la fe i de l’Església.

 

L’Anticrist governa el món en les ombres i va portar a multituds a la pobresa, la inseguretat i el sofriment guerra.

 

EL RAPTE DE L’ESGLÉSIA  

 

Però uns grans i bells noves espera a tots els nostres germans i germanes que s’han preparat o s’estan preparant per al retorn del nostre Senyor.

 

Aquesta notícia gran i bell és « el rapte de l’Església » que ha de tenir lloc abans que el dia de la ira de Déu.

 

A causa de que l’església no té la intenció de conèixer la ira de Déu, però el seu perdó a través de l’amor de Jesucrist que ve a salvar-la.

 

Aquells que aprovin serà retirat de la vida a l’eternitat sense passar per la mort.

 

Els seus cossos físics seran transformats en cossos espirituals i sempre estaran amb Jesucrist.

51 Heus aquí, us dic un misteri: No tots dormirem, però nosaltres serem transformats,
52 en un moment, en un obrir i tancar d’ulls, al so de la trompeta final.Es tocarà la trompeta, i es va aixecar als morts incorruptibles, i nosaltres serem transformats.
53 Cal que aquest cos corruptible es vesteixi d’incorruptibilitat, i això mortal es vista d’immortalitat. 54 Quan aquest cos corruptible s’haurà revestit d’incorruptibilitat, i això mortal s’hagi vestit d’immortalitat, llavors es complirà aquesta escriptura, mort ha estat devorada en la victòria.
55 de la Mort, on és el teu fibló? ? L’infern, on és el teu fibló
56 El fibló de la mort és el pecat; i el que li dóna poder per el pecat és la llei. 57 Però gràcies a Déu, que ens dóna la victòria per mitjà de nostre Senyor Jesucrist
58 Així que, germans meus estimats, estigueu ferms, constants.Treballar millor i millor en l’obra del Senyor, sabent que el vostre treball no és en va al Seigneur.1 Corintis 15,51-58

 

No hi ha profecia en la Bíblia per un període de temps per a l’eliminació de l’església.

 

L’eliminació pot ocórrer en qualsevol moment.

 

Em vaig equivocar i admeto. 

 

 

Vaig pensar tant passaria molt abans del dia de la ira de Déu.

 

Però pensant-ho bé, sabem que Déu vol com molts podrien ser salvats i per tant, l’eliminació ha d’ocórrer en l’últim moment, just abans del dia de la ira de Déu (probablement el dia anterior).

 

És per tant probable que el retorn del nostre Senyor Jesucrist es produeix entre el 14 i 15 setembre 2015 el rapte tindrà lloc entre el 10 i 13 de setembre de 2015, en funció de la durada del dia de la ira de Déu.

 

Nota:

 

 

 

Des del primer dia em vaig adonar que Jesucrist no trigaria a tornar a la Terra, vaig tenir una decisió molt important a fer.

Vaig tenir la possibilitat de triar entre mantenir per a mi els resultats de la meva anàlisi i les conclusions o publicar en un bloc de forma gratuïta.

Les grans potències i gran coneixement impliquen automàticament una gran responsabilitat!

No crec que l’elecció va ser fàcil, va ser fins i tot draconià! I per diverses raons.

Podria estar equivocat i en realitat estic enganyat ia mi haver de mira algunes dates aproximades per a l’eliminació de l’església i per al retorn del nostre Senyor Jesucrist.

Assumeixo plenament els meus errors, sobretot perquè em van permetre evolucionar i perfeccionar la meva anàlisi i la investigació.

Em van permetre entenc que les revelacions de les últimes vegades que es fan per Déu com l’avanç de la final dels temps.

així que vaig interpretar els signes i profecies basades en els fets i les següents dates:

Des 14 maig 1948 com el principi de la fi dels temps. Que determinaria que seria bo que la generació que veurà el retorn de Jesucrist a la Terra.

A partir d’ 29 setembre 2008 com el començament de l’última setmana de Daniel (setembre últims anys de tribulació abans de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist) que inclou el retorn de Jesucrist seria set anys més tard i per tant el 2015 entorn del mes de setembre. 

A partir de març 2012 a ser el mitjà de la tribulació i per tant l’inici de 42 mesos (3 anys) a la segona part de la tribulació, i el començament de la guerra a Síria seria el començament de la guerra de Armagedón.

 

Si aquestes dates són els destinats i utilitzats per Déu, llavors ens podia realment no les trobem davant els fets importants relacionats amb el mateix i que van ser profetizados en la Bíblia s’han complert.

 

Per 14 maig 1948 és el perdó de Déu per al poble jueu va ser condemnat a vagar en la Bíblia fins a la fi dels temps.

Per 29 setembre 2008 , la destrucció profetitzada que la humanitat no es recuperi.

Al març de 2012 , el començament de la gran tribulació proporcionat a la Bíblia com una cosa molt important per a tota la humanitat sofrent que durarà i amplificar fins al retorn del nostre Senyor Jesucrist.

Així que, lògicament, en un profund respecte pels signes bíblics i profecies, el retorn de nostre Senyor Jesucrist sembla ser bo aquest any 2015, al voltant del mes de setembre!

Per descomptat que estic conscient de ser potser equivocat!

Però com a cristià i catòlic tenia jo el dret moral a quedar per a mi aquests descobriments, que és evident que les seqüències de fets i dates es superposen perfectament amb els senyals bíbliques i les profecies dels últims temps!

En bona consciència, com una ampolla llançada al mar amb els meus petits camins i la meva determinació, em vaig decidir a comunicar aquest missatge al món perquè el major nombre s’està preparant per al retorn del nostre Senyor i Rei Jesucrist.

La fe ha guiat la meva vida i també guiat la meva ploma al bloc.

És a través de l’amor i gràcies a Déu, Jesucrist, l’Esperit Sant i la Mare de Déu, per tota l’ajuda, tot l’Amor i benediccions, que sempre han fet que la meva família i en el meu vida, vaig buscar i vaig analitzar el moment particular que hem vist des de 2008, per la qual cosa a mesura que molts dels nostres germans i germanes poden venir a Crist i ser estalvis.

La meva ment és lent i cansat, les meves paraules de vegades maldestres, els meus plantejaments sovint aproximades, però la seqüència d’esdeveniments des 14 maig 1948 em sembla donar-li la raó i el retorn de Jesucrist sembla ser per a l’any 2015 per al mes de setembre al so de la trompeta final la festa jueva « Rosh Hashaná entre el 14 i 15 de setembre », que cap de les parts amb antelació (excepte Déu) sap el dia i l’hora exacta.

 

Aquest any 2015 que tots els meus estimats germans i germanes en Crist, tindrem el millor de la nostra capacitat per ajudar als nostres trobades a l’atzar tots els nostres germans i germanes necessitats que busquen la nostra ajuda.

 

Serà difícil de l’any i tots hem de ser veritables soldats de Crist i actuar per a la glòria del Senyor.

 

També podem oferir una valuosa ajuda a les associacions d’autoajuda, com l’Exèrcit de salvació de suport popular o altres organitzacions benèfiques.

 

Un somriure, una paraula amable i escolta són suficients vegades per animar i confiança fins i tot per revifar la flama de la fe d’alguns dels nostres germans i germanes esgarriats.

 

Aquest any, 2015, els dies són la fe fosca i només guiarà els nostres passos!

 

Coratge, La paciència, l’amor i la pau en els cors i en la llar.

 

Estem al final de les nostres expectatives. 

« Jesucrist ve aviat! »

 

Els pròxims nou mesos seran molt difícils tan sort que tots els meus germans i germanes en Crist.

 

Si Jesucrist no va venir a salvar-nos d’aquest any,

Llavors anem a haver d’enfrontar grans calamitats!

 Déu ens beneeixi i ens protegeixi.

 

El petroli és finit i el seu final causarà caos

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

La ruïna de l’economia mundial portarà a un món de conflictes militars i és molt aviat!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Pierre Jovanovic diu el seu llibre 666, els convido a llegir el seu llibre per entendre el que va a succeir en la terra si Jesucrist és lenta a arribar …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Abans de marxar, els convido a continuar el seu pensament mitjançant la lectura del meu article (enllaç més avall) i en particular la part EDITORIAL

VATICÀ – apostasia – ELS ÚLTIMS DIES DEL CAP DELS TEMPS – LA SANTÍSSIMA VERGE

Hem d’entendre que el que passa a la humanitat no és trivial.

Estem davant d’un món de procés de metamorfosi.

Aquesta metamorfosi va ser profetitzat i estem veient els inicis del seu compliment.

És Jesucrist qui portarà al seu retorn.

El creador ens ha dit en les profecies i sabem què fer per accedir a aquesta evolució de la humanitat.

Estar d’acord en ser salvats per Jesucrist,

Ser batejat amb aigua,

Demana a Déu pel perdó de tots els nostres pecats,

Penedir-se de les nostres males accions, els nostres pecats redressant nostra vida,

Fes-te humil, però orgullós i digne de ser cristià i catòlic.

L’amor i ajudar als nostres germans i germanes.

Perdona els nostres deutors.

No jutgi a no ser jutjat.

Demana-li a Déu que guiï les nostres vides no s’enfonsin en el pecat i ser capaç de resistir la temptació.

Respecte i seguir els Deu Manaments de Déu.

Vostè pot trobar els Deu Manaments en el meu article:

DUBTE I LA POR DELS SIGNES DELS TEMPS QUE ANUNCIEN EL RETORN DE JESUCRIST

No tinc res a vendre, aquest bloc és totalment gratuït i sense publicitat.

Vostè també pot convertir-se en soldats de Crist mitjançant la difusió de la relació de totes les entrades del bloc a tots els teus contactes.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Jesús necessita cada un de nosaltres perquè es guardarà el major nombre.

El rellotge no s’atura i cada un ha de triar la seva consciència el seu camí per anar a Déu sense oblidar que Jesucrist va dir:

Jo sóc el Camí, la Veritat i la Vida; Ningú ve al Pare, sinó per miJuan capítol 14 verset 6

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Jesucrist ens necessita a tots per anunciar el seu retorn.

Siguem fervents en la fe!

Estimats germans i germanes en Crist, l’amor i la pau de Déu sigui amb tots vostès i les seves famílies fins al retorn del nostre Senyor i Rei Jesucrist, fill únic i estimat de Déu.

Vencedor

FYI

A cada pàgina i cada article fent clic a la barra blava a la part superior se li dirigeix ​​automàticament a la recepció i el meu últim article.

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.