Krajem prošle nedelje Daniel ili na kraju 2015 END 2016

33e65322

.

Isus Krist-u-slave

 

 

Dana 13. septembra 2015. godine, crkva nije bila uklonjena i Isus Krist nije se vratio na Zemlju ili 14. ili 15. septembar 2015!

 

Ono što se dogodilo!

 

Da bi shvatili, uzmimo analize na kraju puta objašnjeno u mom prethodnom blogu poruke.

 

Za nas hrišćane, poslednjoj nedelji Daniel je razdoblje od sedam godina koji završava na kraju vremena, nakon čega će se vratiti na Zemlju Isusa Krista da vlada svetom za hiljadu godina, sve do sudnjeg dana.

 

U posljednjih period od sedam godina čovječanstvo će živjeti nevolje. Te nevolje će biti vrlo teška vremena, jer oni vide kaznu i dan gnjeva Boga.

 

Ove kazne će biti postepen, jer je povratak Isusa Krista će biti kao u bolova porođaja i znamo da su bolovi su i sve će živopisne do porođaja.

 

Mi razumijemo da na kraju najtežim trenucima vremena života « čovjeka » na zemlji će biti konačni danima povratak Isusa Krista.

 

U mom prethodnim člancima sam objasnio da je kraj puta je počela 14. maj 1948 u vrijeme stvaranja države Izrael jer su svi bolovi su počeli na taj dan. Povijest je tu da nas podsjeti i dokazati.

 

Jedan pogled u prošlost sa sigurnošću nam omogućava da označite pogoršanja problema čovječanstva od tog datuma. Ovi problemi, ja sam također spomenuo u svojoj pojedinačnim bloga.

 

Imajte na umu da je prošle sedmice biblijski je prorekao prorok Daniel oko 600 godina prije prvog dolaska Isusa Krista i kao što smo već vidjeli to pravi trajanju od sedam godina mora završiti do kraja vremena.

 

Ja hipotezu da je počeo 29 ​​Septembar 2008 sa nesreći berza na Wall Streetu.

 

Jasno je da je od tog datuma od 29. septembra 2008. godine proročanstva i biblijski znakove upozorenja od povratka na Zemlju Gospodina našega Isusa Krista ostvariti s mnogo snage, veličine, intenzitet i sa velikom frekvencijom.

 

Vidimo iz ovih znakova da je globalno razaranje je stalno pogoršala od tog datuma od 29. septembra 2008. godine gde je stvorio New York Stock Exchange cijena kolaps sa čuvenim -777,77 u preciznom trenutku ograde.   Pozivam vas da pročitate knjigu Pjer Jovanović 777.

 

Uz jednostavan pogled u prošlost vidimo kao od tog datuma 29 Sep 2008 nepogode i katastrofe na vremenske pogoršalo tako izvanredno u svakom kutku planete.

 

Isto tako ne možemo zanemariti da postepeno od tada svijetu pati gubitak hrišćanske vrijednosti, porast ekstremizma, a početak pravi rat vodili islamisti protiv Christian naroda.

 

Danas krajem 2015. godine, očigledno, jasno je da je od 29. septembar 2008. godine, sedam godina od tada, čovječanstvo živi vrlo teško vrijeme. Nesigurnost, siromaštvo, nasilje i ratovi su svakodnevno puno ljudi.

 

Humanost živi vrlo teška vremena, uključujući i SAD i Europi.

 

Možemo i sa pogled u prošlost, da je od 2012. godine postoji realna pojačanje svih krize, katastrofe, nesreće, nasilje i sukobe koji su postali svjetski rat višestruki.

 

Zaista, od marta 2012. godine svijet je u ratu. To je kroz Istoka, a posebno u Siriji da je vojski mnogih zemalja svijeta se bore.

 

S obzirom na sve ove činjenice su znaci i ispunjenje biblijskih proročanstva, ja sam podigao mogućnost povratka Isusa Krista za 14 more 15 septembar 2015.

 

Očigledno u poslednje nedelje Daniel je koraci 29 septembru 2008. godine i bio je dobro završen do 29. septembar 2015 …!

 

Ipak, svi smo vidjeli do kraja rujna 2015 koji za razliku od moje analize, Isus Krist nije vraćen i njegove crkve nisu uklonjeni …!

 

To razočarenje među svim čitateljima bloga, ja sam svjestan i sam shvatio još bolje da dijelim to razočaranje!

 

Naravno kao što već znate Nisam prorok i nikada nisam tvrdio da.

 

Ipak, čak i bez kao prorok, ja mogu reći sa snagom, odlučnost i uvjerenje da je povratak Isusa Krista je zapravo vrlo blizu.

 

Ova izjava je zbog performansi sa snagom, širinu, intenzitet i učestalost svih biblijskih proročanstava i sve znake povratka Gospodina našega Isusa Krista.

 

Oni su postigli bez ikakve sumnje, sa snagom, obima i veću učestalost od 29 Sep 2008.

 

Zatim, kao što svaki od vas sam se zapitao kako je moguće da je Isus Krist još uvijek nije vratio na Zemlju, bez obzira na ostvarenje svih znakova i proročanstva, uključujući i rat sa istoka da je u svim Vjerovatno da je rat u Armagedonu mora uzeti Isusa Krista na njegov povratak.

 

Bio sam stvarno nije u redu? Očigledno barem očigledno da! To bi bilo normalno, jer samo Bog zna dan i sat povratka Isusa Hrista!

 

Problem sa kojim se suočavamo ako sam zaista u pravu, je da sve nesreće koje živimo na zemlji u svim oblastima, nisu ništa pored onih koje nas čekaju kao što znamo da je nesreća i bol će se pogoršati iznova i iznova beskrajno do povratka Gospodina našega Isusa Krista!

 

I onda mi shvatimo da imamo pravi i ozbiljan problem pred nama.

 

Kao što sam već objasnio u mom prethodnim člancima, povratak Isusa Krista može doći svaki dan od prvog znak koji se dogodio 14. maj 1948 jer Bog može skratiti patnje i bolova.

 

Krajnji rok za kraj vremena je maksimalan životni vijek generacije rođene 1948. godine (14. Maj 1948 bića, kao što smo već vidjeli, datum prvi znak kraja vremena).

 

To nas dovodi do 2068 kao maksimum život čovjek je 120 godina u Bibliji.

 

Međutim, s obzirom na intenzitet, snagu, veličinu i učestalost znakova najavljujući dostignuća i proročanstva o povratku Isusa Krista, moramo shvatiti da je ovo povratak je neminovna.

 

Ali onda, ako se ne varam, zašto kašnjenje …!

 

Nakon razgovora i analize stanja, možda sam pronašao objašnjenje.

 

Napomena: 

Moje refleksije i analize mogu također pomoći da se pruži objašnjenje da vijest o otmici September 13, 2015, koje je naš brat Claude IGNERSKI.

Naš brat Claude je uradio izvanredan posao u objašnjavanju tri rada puno do kraja vremena. Pozivam vas sve da pročitate.

On je patio nepravedno pravi linč prema Braća i Sestre optužujući ga da je lažni prorok.

A ipak mislim da je on još bio u dijelu, jer bez obzira na neosporne činjenice da je crkva nije bila uklonjena 13. septembar 2015 kao što je planirano.

 

Neka moje misli da shvate,

Ekonomska kriza koja je počela 29 Septembar 2008 izgleda očigledno rano nevolje, s obzirom na berzi kraha Wall Street i ispunjenje znakova i proročanstva o kraju vremena koji su uslijedili.

 

Znamo da ove nevolje su na rok od sedam godina i podijeljeni su u dva dijela od tri i pol svaki.

 

Prvo pitanje koje sam postavio sebi:

Zašto Biblija kaže dva puta tri i pol?

Ponovo napomenuti da je drugi dio će biti teže nego prvi.

Bilo je lakše reći da će bol biti sedam godina progresivnih …!

Kao ništa je napisana za sve u Bibliji, ovo preciznost dual tri i po godine, tako da postoji razlog da se tako spomenuo.

 

Prvo razmišljanje.

Tri i po godine nakon 29 Septembar 2008 donosi nam 29 Mart 2012, a drugi dio od tri i pol srećan kraj 29 Sep 2015.

 

Datum 29. septembar, 2015 može biti samo krajnji rok da bude dio crkve Isusa Krista će biti uklonjeni.

 

Ali oni koji su izabrani da ostanu na zemlji do dana otmice od strane anđeli Isusa Krista.

 

Imajte na umu da je Biblija kaže u stihu Daniel 12 11:

« Od trenutka kada je svakodnevno žrtvovanje će prestati kada će biti instaliran grozota pustoši, 1.290 dana će proći ».

 

Na 1290 dani su tri i pol godine ili 42 mjeseci od iskušenja drugi dio « velike nevolje »

 

U stihu 12 čitamo:

« Blago  onome koji čeka i uspjeti u 1335 dana! « 

 

Ja vjerujem da je Isus Krist je dobrovoljno napustio izabrani članovi njegove crkve da čekaju (kao u stihu 12 poglavlja 12 Daniel) na Zemlji da bude da je 1335 dana.

 

Ova činjenica, ako se ne varam, dva mjeseca i 21 dana više da se doda do 29. septembra 2015. To nas dovodi do 20 decembar 2015 za povratak Isusa Hrista smo čekali za septembar 2015. godine.

 

Fizički povratak Gospodina našega Isusa Krista treba da prethodi uklanjanje nekih od njegovih crkve.

 

Moj drugi misao:

Kao što sam malo ranije navodi se u tekstu, ništa se piše u Bibliji za ništa pa ako posljednjih sedam godina su podijeljeni u dvije puta tri i pol onda moramo shvatiti da može postojati mrtvo vrijeme između dva perioda od tri i pol.

 

U tom slučaju je prvi dio od tri i pol godine kao što je planirano završava 29. mart 2012 ali drugi igra počne malo kasnije.

 

U tom slučaju se mogu odabrati više datuma za početak velike nevolje.

 

U stihu 11 poglavlja 12 od Daniel

1) datumu ostavke pape Benedikta XVI: U 28. Februar 2013

2) dana imenovanja pape Franje: The 13 Mart 2013

Također sam zadržati treći put:

Jedna gdje je Papa François predsjedava Križni put: U petak 29 marta,2013. godine.

 

U tom slučaju povratak Isusa Krista mogla održati u drugoj polovini 2016. godine, a možda povodom proslave Roš Hašana 03 i 4 oktobar 2016.

 

Povratak Isusa Krista treba da prethodi uklanjanje nekih od njegovih crkve.

 

Ako dođe do krajem 2015. ili Krajem 2016. povratak Gospodina Isusa Krista, možemo procijeniti nas jako sretan zbog veličine Božje presuda će biti manje teško, ako je povratak je i dalje kasni u vremenu.

 

Jer kao što u bolovi, patnje čovječanstva su vjerojatno ne, nastaviti i pogoršati i ponovo do povratka Gospodina našega Isusa Krista.

 

Ako je Isus Krist nije predstojeći, onda očito ćemo patiti mnogo više!

 

Stoga je vrlo važno da se mole i mole iznova i iznova tražiti Boga da se skrati naše patnje i bolovi omogućava brz povratak na Zemlju našeg Gospoda i Kralja, Isusa Krista sina jedinca.

 

Vrijeme Deliverance je u blizini, ali prije mračnih dana pred nama.

 

Samo molitva, verom i ljubavlju će nam pomoći kroz posljednjih mrak.

 

Držite dobro zapalio plamen naše vjere.

 

Gledajte i molite za brz povratak našeg Gospodina i Kralja Isusa Krista i za Hi naših duša.

 

Mir, ljubav i radost u domove u očekivanju blaženog dan povratka Gospodina našega Isusa Krista.

Pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :