Hivatalos nyilatkozatot a halál a katolikus egyház

kereszt

 

A videó portugál mi teljesen megértjük a pápa!

 

image002

Mi sokkoló ez a videó, hogy a pápa nyíltan tagadja Jézus Krisztus.

A pápa nyíltan azt mondta, hogy az a tény, hogy Jézus Krisztust keresztre feszítették egy hiba ….!

Most ez nem kudarc, mert Krisztus tudta, hogy keresztre feszítsék, és ő is azt mondta Péternek, hogy mielőtt a kakas lesz, háromszor megtagadsz engem ….!

Jézus tudta elejétől prédikációjában a végén a kereszten.

De beleegyezett, hogy áldozza fel az életét, hogy megmentse a lelkünket, mert az ember annyira tisztátalan és halász semmi tisztátalan dolog nem adja a mennyek országába.

Igaz az, amit Krisztus vére a kereszten, hogy visszavásárolják!

A pápa tette a megjegyzést, hogy Jézus Krisztus, mint egy egyszerű próféta mondja: az iszlám, tele jó szándékkal, de nem sikerült, mert meghalt a kereszten ….!

Jön egy keresztény ilyen megjegyzések méltatlan hitét, de a pápa, ezek a szavak egy hivatalos nyilatkozatot a halál, a katolikus egyház bejelentette, hogy alá dübörgő taps New Yorkban .

A pápa Jézus Krisztus nem volt az Isten fia (Isten az embert, mint tanítunk az evangéliumok), de mint a többi ember ajándékokkal prófétálás, aki meghalt a kereszten ….!

A kis quips a pápa mind körmök növény a csuklók és lábak Jézus Krisztus a kereszten.

Az utolsó szavai a pápa, akkor hivatalosan is mondhatjuk, hogy a katolikus egyház hivatalosan halott mellett egy hatalmas tapsvihar New Yorkban szeptember 25., 2015 at St. Patrick katedrális.

 

Buzgón imádkoznak az én szeretett Testvéreim a visszatérés a Földre a mi Urunk Jézus Krisztus, mint mi hivatalosan egyedül, és nagy veszélyben van.

Isten áldjon meg benneteket

Victor


%d blogueurs aiment cette page :