VRNITEV Jagnjeta v letu 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Jezus Kristus,

En Bog, ena zemlja, One People.

 

Sveto pismo pravi, da « je » Bog in ki je ustvaril vesolje, zemljo in človeka.

 

Po hebrejskem koledarju bomo letos 2016 5777 th leto nastanka človeštva s strani Boga.

 

Kaj je priznati, je v nasprotju z znanstvenimi psevdo-dokazov s sledenjem človeštvo več kot milijon let.

 

Skozi zgodovino je bila Biblija učil ljudi, da bi ta nit zveze med Bogom in človeštvom.

 

Žal je človek namesto da bi dobili bližje Bogu s tem poučevanjem še naprej odmakniti.

 

Kljub nauku Svetega pisma, ki so veliko napačnih pojavila v zgodovini človeštva. Bilo je sonce vernikov, luna in Sablastan namišljeni božanstva.Men so celo oboževali kot bogove v primeru faraonov.

 

Toda človek sodobnega sveta je tudi nadaljnja načela žalitev Boga!Človek je preprosto zavrnil njeno ustvarjalec ali slabši človek deluje, kot da Bog ne obstaja.

 

Torej Bog ni prisoten v mislih sodobnega človeka, je človek začel sanjati, da postane bog.

 

Francija kljub Clovis in Joan of Arc, je še naprej delikt Bogu v vsej svoji zgodovini (pokolu protestantov na St. Jerneja, čarovnice lovi, aretacij in usmrtitev templjarji in Jeanne Arc itd ..) in Francija se je končno sprostila Boga države med 1789 revolucije.

 

Republika je želel voziti Boga iz življenja v Franciji leta 1789 in bomo videli, če se v končni fazi vodi.

 

227 let kasneje, je Francija Pokvarjeni, napadel in odvzeto njegovega premoženja, ki ga ti psevdo-mirno vsiljivci, ki so pozdravili kot pomemben, ki prejemajo pomoč, nastanjene, krmijo, skrbeli za svobodne in celo mesečno naših davkov!

 

Toda Francozi so verjetno, da živi « v revščini », kljub pogosto boleče delo in veliko bolj težka na skromnim družinskega proračuna, « v bedi », ko je prizadela brezposelnost.

 

V pokoju, da so najboljši v negotovo, v najslabšem pa v bedi po dolgo delovno dobo običajno zelo boleče.

 

Francozi so stigmatizirane in obsojeni na negotovost in bedo v korist teh tujih zavojevalcev, ki so bili prisiljeni vlade, da živijo skupaj.

 

Ta set v živo je strošek in je francoski ljudi, ki ga podpirajo izmikanja « Davki, davki, takse in pristojbine so vedno bolj pomembni, medtem ko socialni prejemki zmanjša do te mere, da imajo Francozi velike težave pri zdravljenje.

 

Predsednik François Hollande je tudi, vsaj v knjigi njegovo bivšo ljubico, žalil svoje ljudi in jih poimenoval: « The brezzobi ».

 

Ta izraz sramotno, sramotno, ponižujoče in žaljivo je vseeno odraz realnosti, saj je res, da Francoska ne more zdraviti pravilno.

 

Stroški zobozdravstvenega varstva in protez so pogosto nedosegljivi za ljudi, ki živijo v revščini in bedi, in so dejansko pogosto listov za bitja.

 

Ga pred tem zdravljenjem in protez so brez vseh teh tujih vsiljivci!

 

Kristjani razumeti, da je odsotnost Boga v življenju Francije, ki nas je pripeljala do tega apokaliptični situaciji.

 

In da bi nas razumeli, Bog hotel te tuje « vsiljivci » so iz vere Lucifer« islama. »

 

Kot vidimo vsak dan živimo v končnih časih in se bo končala z vrnitvijo našega Gospoda in kralja Jezusa Kristusa.

 

Imam veliko upanje, da bo ta povratek v mesecu septembru ali v mesecu oktobru 2016

 

Vendar pa moramo priznati, da sem že narobe in ne morem izključiti možnosti, da je ta čas sem še vedno narobe.

 

Ah, bomo morda morali počakati nekaj desetletjih vrnitev Gospoda.

 

Ampak upam, da ne zato, ker je bolečina začela (da ni mogoče zanikati)in jih udari z velikimi silami od 29. septembra 2008.

 

Vemo tudi, da bodo poslabšala bolj, da se vrnete v slavi Jezusa Kristusa, saj mora njegovo vrnitev, so v bolečinah porodu.

 

Torej bolečina je postopno in lahko le poslabša več!

 

Če je Jezus Kristus vrne v tem letu 2016, bomo kmalu osvobojeni vseh teh bolečin življenja. Zato je bistvenega pomena, da ostane v občestvu z Bogom v molitvi prosi za odpuščanje vsak dan za naše grehe, naše napake, svojih napak, naših zlih dejanj in naših nečistih misli.

 

Imamo v naše življenje izpostaviti naše krščanske vrednote, ki pomaga vsem tistim, ki so nas prosili za pomoč, vključno s temi vsiljivci.

 

Vendar imamo tudi braniti našo kulturo, našo zgodovino, naše vrednote in našo državo Francija.

 

Upoštevajte, da rečem v Franciji velja za vse države v Evropi napadel, kot da so naši jeziki, naše zgodbe in naše države različni, naša krščanska vera je skupna.

 

Moram pojasniti, da je slabost naše vlade spodbuja vse narode v eksodus, ki prihajajo ne samo iz Sirije, ampak po vsem svetu iščejo boljše življenje v Evropi in še posebej v Franciji.

 

Zadnje dni pred vrnitvijo Jezusa Kristusa bo v najtežjem definicijo človeštva. Moramo močno moliti, da se vse, kar je treba narediti v tem letu, 2016.

 

To pušča zelo malo časa za vložitev največje število bitij na Kristusa s krstom.

 

Prav tako je mogoče za to krsta, na voljo vsem migrantom, ki jih je Bog poslal v Evropi. Torej, ne oklevajte, da predlaga krst za vse, ki prosi za pomoč.

 

Mislim, da če bi Bog hotel, da bi morali biti namesto vseh družin migrantov.

 

Ostanite ponižni in hvala bogu za ljubezen, ki nas vodi kljub naše grehe, naše napake, svojih napak, naših zlih dejanj in naših nečistih misli.

 

Žal, če Jezus Kristus je počasno in vrnitvi kasneje, tako da bomo imeli velik problem v letu 2017.

 

To bo predsedniške volitve v Franciji in vsak v svoji vesti bo šel glasovati za kandidata po svoji izbiri.

 

kljub temu pa se morajo zavedati, da je Republika senca sama in njena suverenost je bila razveljavljena, njena valuta.

 

Vpliv in vpliv Francije v svetu périclitent bolj od General De Gaulle.

 

Če ne bomo ukrepali, da trajno zaustaviti in obrniti invazijo, v prihodnjih letih bo francoskih manjšinskih kristjane in Republiko če še vedno obstaja, vendar ni več sekularna in Roranski bo ta sprememba demokratično na volitvah.

 

Oblasti so prepovedano govoriti resnico ljudem. Torej ni podatkov uradno obstaja od števila francoskih muslimanov, ampak kdo lahko vidi v vsakem mestu, v vsaki soseski, da so islamske skupnosti vse bolj pomembno v Franciji in Evropi.

 

V Jasno je, da pomen teh skupnosti, je časovno razporeditvijo!

 

Podpora na volitvah ti ohlapni politike islamske migracije bo odmik od vere, krščanstvo in Jezusa Kristusa.

 

Sodnik in obsodijo migranti bodo tudi odmik od vere, krščanstvo in Jezusa Kristusa.

 

Ampak ne pozabite, da je dobrodelnost se začne s samim seboj in eno moramo imeti.

 

Torej, ne glede na odločitve, ki jih naši izvoljeni uradniki vseh teh Invaders migrantov, moramo zagotoviti, da se odločitve uporabljajo z ljubeznijo in krščanske ljubezni.

 

V času, ko ljudje zavrnejo Boga, rekoč: « humaniste » pa so bolj zaskrbljeni za usodo drugih kot svojo lastno usodo in usodo njihovih duš.

 

Zato je verjetno, da se je po predsedniških volitvah, ne glede na izjave volitev in obljub, migracijski tokovi še vedno pomete po vsej Evropi in še posebej v Franciji.

 

Isti vzroki vedno enake učinke, da so islamisti na vzhodu, bodo to storili v Evropi.

 

Nasilje, državljanska vojna in verska vojna bo zato zagotovo poživijo grenak posledicami po francoskih predsedniških volitvah. Če ne prej !!!

 

V svetu, kjer je sam papež izgubila vero do prizna vse religije kot resnične in so poti, ki vodijo k Bogu, zato je razumljivo, da veliko naših bratov in sester, ki vodijo pravi pomen vera je vse bolj omejena.

 

Omejena tudi vedno bolj naša svoboda. Kmalu bomo zagotovo ne bodo imeli svobodo, da odpove vsa dejanja zoper naše krščanske vere, proti našim cerkvam in proti nasilju na naših bratov in sester v Franciji in drugod po svetu.

 

Torej, moji ljubljeni bratje in sestre, ki sem jih napisal dve knjigi na prvem vrata v naslovu imena blog. « Pridigar vrnitev kralja » in podnaslovom « Iz teme prihaja svetloba » Ta knjiga v prvem delu izkaže obstoj Boga in pojasnjuje, zakaj bodo njegove številne kreacije ki človek in kaj je usoda tistih, ki so se odločili slediti Božjo voljo. Drugi del knjige vsebuje nekaj mojih člankov sem menil, pomembno in prihranite morebitno zaprtje blog proti moji volji.

 

Druga knjiga z naslovom « France, Civilization in Republiko izgubljen »in katere podnaslov je « The Preacher Vrnitev kralja » je pojasnjeno v prvem delu, kako smo bili zavedeni in izdal zgodbo fatidiquement, da se znajdemo na koncu časa, v suženjstvo. Pojasnjuje tudi, kako lahko Francija ven iz tega rut, « vrnitev kralja Francije, » če je treba vrnitev Jezusa Kristusa storiti v nekaj desetletjih. Drugi del knjige vsebuje tudi nekaj mojih člankov sem tudi zdi pomembno, da shranite morebitno zaprtje blog proti moji volji.

 

Karkoli se zgodi, je vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa, je za našo generacijo, je absolutna gotovost! In, da ne povzroča senco dvoma!

 

Toda Sveto pismo nam tudi pove, da ko se bo Jezus Kristus vrnil na prave vere je skoraj izginila z Zemlje.

 

Torej, čeprav sem prepričan o nevarnosti vračanja in ažurnost našega Gospoda Jezusa Kristusa, za leto 2016, ostaja dejstvo, da bi lahko bilo narobe, in da bosta obe knjige zagotovo vam pomagajo kajti samo Bog ve, kaj sovražniki so sposobni vere.

 

Vidimo, in opozarjajo, da je krščanstvo od leta 2008 spustil v pekel. Naši bratje in sestre so ubili po vsem svetu v splošni brezbrižnosti naših izvoljenih uradnikov. Ugotovili smo, da je Islam vojskovali proti kristjanom.

 

27 september je 2015 papež Francis celo zanikal Jezusa Kristusa v katedrali svetega Patricka v ZDA, kar na uradno izjavo o smrti katoliške cerkve , ki jo je papež Frančišek, ki je imel že zavrnil atribute funkcije Papeška ko imenovan 13. marec 2013.

 

Ugotovili smo, da je bolj čas teče, bolj smo « kristjani » je izpostavil in dal na zatožni klopi.

 

temne dni vnaprej, tako da sem se odločil napisati dve knjigi, ki bodo koristni za pripravo diskretno srečanj ali skrivnost, ki jo nujno kot prvih kristjanov ali pa celo evangelija in spet do vrnitve Gospoda.

 

V upanju, kljub temu, da to ni potrebno, in da je ta čas dobro in da je Jezus Kristus resnično vrnil v letošnjem letu 2016 v mesecu septembru ali oktobru, mislim, da ob prazniku trobent med 03 in 4. oktober.

 

Pojasnil sem v blogu v zadnjem tednu svetopisemske konca časa, je bilo obdobje sedmih let prerokoval prerok Daniel približno 600 let pred prvo Jezusov prihod Kristusa.

 

V zadnjih sedmih letih zapreti konec časa, je kazen božja. To je navedeno v prerokbe, da je to sedemletno obdobje, je sestavljen iz dveh časov treh letih in pol in da je v drugem tri leta in pol, bo bolečina precej svetlejši.

 

Kot sem v svojem članku napovedal vračanje JEZUSA KRISTUSA lahko 14 ali 15. septembra 2015! Na praznik trobent imela vrnitev Jezusa Kristusa za intervencijo ob koncu sedmih letih stiske, v začetku sem se nahaja na 29. septembra 2008, naslednje zloma borze Wall Street, saj je sila ugotavlja, da je od takrat vse napoveduje znaki in prerokbe vrnitev Jezusa Kristusa se ​​pojavljajo z več in več moči in velikosti.

 

Vrnitev našega Gospoda morala posredovati do septembra ali oktobra 2015. Pa vendar smo vsi ugotovili, da je bila to napaka. Toda bolečina je bila resnična in narašča od 29. septembra 2008.

 

Napaka, mislim, da sem se ga ne upošteva, da je prerokba omenjena leta dvakrat na tri leta in pol.

 

Končno sem razumel, da je, če je prerokba navedeno let dvakrat na tri in pol mrtev čas med dvema obdobjema treh letih in pol.

 

Prvo obdobje se je končalo marca 2012, z velikim znakom v nebesih, ki je na žalost prezreti, saj je nesorazmerno in nepričakovano: španskega jezika video.

Drugi del tri in pol se začne po mojem mnenju z imenovanjem papeža Frančiška 13. marca 2013 in je jasno, da bo bolečina še naprej in lahko poslabšajo bolj na vseh področjih.

 

Tri in pol po 13. marca 2013 nas pripelje do 13. septembra 2016!

 

Torej, moramo si upajo priznati. Analiza vseh znakov in prerokbe omenjena v Svetem pismu, da napove vrnitev Jezusa Kristusa razkriva dolg seznam dogodkov vseh vrst, ki živimo na Zemlji.

 

Nesreče, potresi, požari, hudih nalivov, nevihte, orkani, Exodus, epidemije, lakota, nasilje, vojne in govorice o vojnah, terorizem, izguba vrednosti, nešteto smrti rib, ptic in živali in živino, ne da bi pojasnila, so na dan življenje planeta in človeštva. Ti dogodki so prerokovali, da napove vrnitev Gospoda in kralja, Jezus Kristus je edini Božji sin, ki prihajajo, da vladal na zemlji, za tisoč let, da pridejo do sodni dan.

 

Ja čudno, kot se zdi, smo morda na tem, da izpolnjujejo naše ustvarjalca.

 

Želim biti previdni in pravijo, morda, in priznam, da sem še morda enkrat po pomoti.

 

Nisem prerok, ki jih že poznajo in zato nimam sram pri sprejemu bi lahko bilo narobe. Vendar, če nam je Jezus Kristus zapustil znakov je, da nam pogled in počakajte, da nam daje moč in upanje, potrebne za premagovanje težav, povezanih s konca časa.

 

To je dobra novica za vrnitev našega Gospoda.

 

Ampak si lahko predstavljate, da je mogoče, če pa je dobra novica tudi slaba novica.

 

Prva slaba novica je, da v prihodnjih mesecih se bo strašno težko, saj vodimo zelo blizu dan vrnitev Jezusa Kristusa in da bo zadnje dni najtežji. Ti bodo čas dan srda Boga.

 

Zato je zelo pomembno, v prihodnjih mesecih, da je zelo prizadeven v molitvi, prošnjo za odpuščanje in kesanje. Potem lahko tudi prepozno !!!

 

Druga slaba novica je, da ne vem, če bo zamaknjenosti cerkve je v zadnjem trenutku ali pred časom dan srda Boga.

 

Molite, moji ljubljeni bratje in sestre, tako da je vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa, ni v korist zamudo, ker bo bolečina bolj neznosno za mnoge od nas.

 

Vendar pa smo lahko kljub pravilnost moje analize pripeljala čakati nekaj let vrnitev našega Gospoda in vnaprej se opravičujem.

 

Načini Gospoda so, in sem ugotovila, pogosto nedostopen!

 

Če bomo morali počakati še nekaj desetletij bo zelo težko in sem opozoriti na dejstvo, da so laži privrženci nasprotnika Kristusa veliko večji, kot se zdi, in vas vabimo, da si ogledate ta video na blog strani:  » TUKAJ   «  , da bi dobili predstavo o velikosti laži trpimo za starost na starost Zemlje.

 

Dragi bratje in sestre v Kristusu Jezusu, vas vabim, da se naročite svoje knjige v Edilivre dve izdaji.

 

Bog vas blagoslovi in ​​vas v desno in krepostnega poti ljubezni, miru, pravičnosti, usmiljenja in ponižnosti, ki jih zasledimo Jezusa Kristusa in vodi, ki ga k Bogu.

 

Za boljše razumevanje tega, kaj čaka človeštvo, vas pozivam, da preberete moj članek vrnitvi JEZUSA KRISTUSA ZA septembra ali oktobra 2016

 

Judovski praznik trobent, ki bo potekala na 03 in 4. oktobra 2016 naj bi vse nas preseneti v obličja Zemlje …. !

 

Victor

 


EDILIVRE

Izdaje Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2. nadstropje

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Pri zapiranju ta članek, sem opazil na televiziji, da je groza še vedno zadeti več družin v bombnih napadih v Belgiji.

belgija

Pričujem tukaj svojo globoko žalost in povabi vse moji ljubljeni bratje in sestre v Kristusu, da moli za žrtve in njihove družine.

 

Ne poslušaj sovražim, ampak, da ti zaničljiv dejanja, da nas razumejo, da teroristi opravljajo svoje zakol v imenu Boga, pravijo Allah!

 

Islam je vera Luciferja in od njegove ustanovitve islamisti govorijo o ljubezni orožjem v roki!

 

In pravijo, da je papež trdil, da so vse religije resnične in so tudi poti do Boga!

 

Ne pozabimo za trenutek, da omenjeni Jezus Kristus  :

 « Jaz sem pot, resnica in življenje, nihče ne pride k Očetu razen po meni! « 

 

Bog vas blagoslovi.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :