Voinen PIENET LAPSET!

Monet veljet ja sisaret kyseenalaistavat, että meidän on odotettava pikainen palauttaminen meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen, Kuninkaiden Kuningas, ainoa Jumalan poika, joka palaa pian tuhatvuotinen maapallolla, kunnes tuomiopäivän.

Tuntuu tärkeää jatkaa ja syventää tässä asiakirjassa vastauksen tein kommentti artikkeliin: Jeesuksen Kristuksen paluu 14. toukokuuta TAI 15 syyskuu 2015! Juhlapäivänä trumpetit

jumala--isä-lapsi-jeesus-ja-Dove-copie-1

On kaksi asiaa, että minä ymmärtänyt analysoimalla merkkejä ja profetiat lopun aikoja.

Ensimmäinen:

Olemme itse asiassa hyvin lähellä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen, tietenkin ottaen huomioon, että Jeesus sanoi, että vain Jumala Isä tietää päivä ja tunti paluuta.

Toinen:

Emme ymmärrä merkkejä ja profetiat lopun kertaa katsomalla ohi.

 

Jos, kuten luulen ja kirjoitti blogissaan, että aikojen lopulla aloitetaan 14 toukokuu 1948 luomalla Israelin valtio, se on, koska se on tällä kaudella, että merkkejä ja Raamatun profetia heralding takaisin Jeesuksen Kristuksen alkoi tapahtua yhä useammin ja voimaa.

 

Samoin se on 29. syyskuuta 2008, pörssiromahdus Wall Streetillä, jotka ovat nähneet kehittämään maailmanlaajuista raunio, katastrofit ylisuuria, konflikteja ja sotia ympäri maailmaa, kristittyjen verilöylyyn, tuhoaminen kirkkojen ja viime sodan lopun ajoista on alkanut Syyriassa Maaliskuussa 2012 saapumista vahvistuksia ulkopuolelta islamilaiset ääriryhmät liittymällä joukkoon slingers.

 

Tämä on sota, joka kestää 42 kuukautta ja että Jeesus Kristus pysähtyy palatessaan (on huomattava, että ennen tätä 2012 maaliskuun tapahtumista Syyriassa oli sisäinen konflikti)

 

Vuodesta 2008 olemme nähneet erittäin merkittävä kasvu teho ja taajuus kaikkien Raamatun kipua ennustivat. Nämä ovat tosiasioita.

 

Joten Jumalan sanaa Jeesuksen Kristuksen ei kerro etukäteen päivä tai tunti, mutta voimme lähestyä ymmärtämään saavutuksia merkkejä ja profetioita.

 

Joten voimme ymmärtää ja nähdä, että seitsemän vuodessa vuosina syyskuu 2008 syyskuu 2015 (kahdesti kolme ja puoli).

 

Ensimmäiset kolme ja puoli oli varmasti hyvin vaikeaa, mutta toinen puoli on paljon vaikeampaa. Nämä ovat konkreettisia seikkoja, jotka olivat ennustaneet Raamatussa.

 

Ja vuosi ei ole ohi!

 

Huomaamme, että maailmanlaajuinen konflikti alkoi Syyriassa, se vahvistuu joka päivä, että media ei puhu paljon aikaan Persianlahden sodan.

 

Kaikki merkit ja Raamatun profetiat Jeesuksen Kristuksen paluuta tehdään. Puuttuu vain tapahtumia, jotka liittyvät suoraan hänen paluutaan.

 

1. poistaminen kirkko.

2. päivä Jumalan vihan.

 

 

Vaikka poistaminen kirkon voidaan suorittaa milloin tahansa, olen varma, että Jumala odottaa viime hetkellä niin, että enemmistö voi pelastua.

 

Koska päivä Jumalan vihan, olen vakuuttunut, että tapahtuu juuri ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Huomaa, että jotkut ei-Raamatun profetioiden puhua kolmen päivän pimeydestä.

 

Olisi kolme päivää ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Mitä sieppauksesta, sen pitäisi tapahtua päivänä Jumalan vihan.

 

Jos minulla on se oikea, ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tapahtuu 14. ja 15. syyskuuta 2015 ja vilpittömästi toivon pohjasta sieluni, sitten päivän syyskuuta vuoteen 2015 mennessä ennen kaikkein erityisesti ihmisen historian.

 

Sanoin, että meidän Brother Claude IGNERSKI  »  HERE  « kirjoitti kirjoja lopun aikoja, jotka minä suosittelen lukemaan että tempauksesta voisi tapahtua syyskuussa 2015 ja Jeesuksen Kristuksen paluuta vuonna 2021 .

 

Hän saattaa olla oikeassa ja minä väärässä!

 

Olemme kuitenkin samaa mieltä siitä, että 2015 olisi hyvin erityinen vuosi ja kovaa loppuun aikaa.

 

Siitä huolimatta haluan tuoda heijastus kunkin että Raamattu sanoo, että kipu Jeesuksen Kristuksen paluuta ovat kuin kipua synnytyksen ja siten enemmän aikaa kuluu, ja kipu on terävä päästä sietämätön!

Kaikki äidit todistavat!

 

Olemme tällä hetkellä todistamassa joukkomurhia suuria Christian mittakaavoissa.

 

Pyhien veri jo virtaa vapaasti !!!

 

Katso viimeiset seitsemän vuotta vuodesta 2008 meidän kärsimykset ovat saavuttaneet erittäin korkean tason, kuvitella seitsemän vuotta nousu vakioteholla kipua ja niin ymmärrätte, että meidän täytyy rukoilla intensiivisesti meidän Herramme tehtävää nopeasti.

 

Kehotan teitä lukemaan uusimmat artikkelit lukien: 2015 Jeesus Kristus maailman kuningas.

Linkki: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Jumala hänen ääretön armo auttaa ja suojelee kaikkia, jotka tulevat hänelle Rakkaus, nöyryys ja vilpittömyys.

 

Kuitenkin monet ihmiset kärsivät ja elävät lopun aikoja hädässä katastrofi, tuskaa elämän, väkivalta, sota, köyhyys, ja jotka tuntevat Jumalan hylkäämäksi.

 

Meidän on ymmärrettävä, että me kaikki elämme yksittäisiä testejä uskon ja alussa Jumalan vihan.

 

Kiitos Herralle kaikki hänen omaisuus tosiseikat ja kaikki armoa hän antaa meille säästämällä meitä hänen vihansa.

 

Rukoile ja pyydä Jumalan anteeksianto kaikista synneistämme, virheistämme, meidän virheitä ja meidän pahat teot.

 

Rukoilkaa myös kaikille niille, jotka ovat kaukana Jumalasta ja erityisesti hyvää muslimit, antelias joka valitettavasti on pettänyt väärä profeetta Muhammad!

väärä profeetta-Illuminati

 

Me kaikki näemme, että islam on poikkeavuus, joka tunnustaa rakkautensa aseilla kädessä.

 

Valitettavasti nämä kutsumme « hyvä muslimeja », jotka kutsuvat itseään pois radikaalien islamistien tuomita vielä helvetissä, ajattelun palvella ja rukoilla, he rukoilevat ja alitajuisesti palvella Lucifer.

Muistakaamme ymmärtää,

 

Raamattu opettaa meille, että Jumala loi miehen ja sitten hän loi miehen ja naisen ensimmäisen sukupolven osa tämän pienen orastavan ihmisyyttä kääntyi sen luoja. (Kain tappoi veljensä Abelin).

 

 

Myöhemmin Jumala valitsi miehillä perhe, isä Eenokin « Metusalem », jonka sukujuuret syntyi Noah. Se on, että Jumala pelasti Nooan vedenpaisumusta Humanity. Huomaa, että tämä ihmiskunta, joka selviytyi tulva alennettiin kahdeksaan « yksinkertainen perhe Nooan! »

 

 

Tämä perhe Nooan, uusitun maailma, sitten tuli hänen « Abraham » jälkeläisiä kaksi naista, jotka syntyi Iisak ja Ismael.

 

Nämä kaksi puoli veljekset tuli ikuinen vihollisia.

 

Yksi, Isaac syntyi heprean kansan tuli ajan juutalaiset Israelin « Jumalan kansa »  Muu, Ismael, ja siitti ihmiset Jumala halusi paljon ja levisi kaikki maat Lähi-idän Välimeren.

 

Se on näitä ihmisiä, jotka syntyivät « Mohammed » joka sanoi kävi arkkienkeli Gabriel, joka saneli Koraanin.

 

Mohammed, joka oli soturi päällikkö asettamia ovela ja pakottaa uusi uskonto islam.

 

 

Islam on  »  kaikki yhdessä «  Uskonto, kulttuuri, yhteiskunta, laki, oikeudenmukaisuus ja hallitus.

 

Köyhät muslimit ovat pettäneet tämän huijarin Mahometin joka väitti, että arkkienkeli Gabriel saneli Koraanin.

 

Puolesta Koraanin ja Allahin radikaalien islamistien polttaa kirkkoja, tappaa kristittyjä ja tuhota museot, vaikka muslimit sanovat gooders hyökätä maailman säätämästä lakeja ja tapoja.

 

Koraani on kirja anti , joka vääristää ja järjestää geenin ilman Raamatun istua alas Muhammedin valtaa kansoja hän valloitti niin sanottu sana « Allah », ovela ja väkisin.

 

Valinta oli helppo, jotka halusivat elää hyväksymään Koraanin kuin pyhä kirja, toisille se oli kuolema.

 

Tietenkin ne, jotka valitsivat kuoleman alakynnessä niihin, jotka sopivat palvelemaan Koraanin ja Muhammedin.

 

Tämä kansa jälkeläinen Ismaelin tuli kuin Jumala oli sanonut, niin paljon kuin taivaan tähdet.

Mutta ajattelu hänet hylänneet Jumalan Abrahamille , hän meni pois ja loi kiitos  Muhammedille uusi uskonto oman . Hän toisti näin ollen esi mustasukkaisuus aina etsien riitoja jälkeläiset Isaac.

 

Muhammad siellä tapa yhdistää ihmisiä uusi uskonto « Islam. »

 

Mutta islam on poikkeavuus ja Muhammad on väärä profeetta, vaikka miljardi ihmistä maapallolla väittävät toisin.

 

Totuus on Raamatussa .

 

Ensimmäisessä opimme, että Jumala itse toteutunut palavan pensaan puhui Moosekselle henkilökohtaisesti pyytämään kansaansa pois Egyptistä.

 

Juutalaiset on Jumalan kansa.  

Se on kiistaton!

 

Myös kiistaton on se, että Jeesus Kristus oli Messias juutalaisten ilmoitti kirjoituksia, mutta juutalaiset eivät pääse!

 

 He ristiinnaulitsivat Jumalan Poika!

 

Jumalan poika, Jeesus Kristus rakkautena kuitenkin antoi mahdollisuuden kaikille ihmisille (juutalaiset ja muut) päästä taivasten valtakuntaan. Ei ansioiden vaan hänen rakkautensa!

 

Se on Jeesus Kristus, joka loi kirkko, joka on koota yhteen kaikki ne, jotka haluavat pelastua ja päästä iankaikkisen elämän taivasten valtakunnassa.

 

Ennen paluutaan lähellä Isä ​​Jumala, Jeesus Kristus sanoi (Joh 15: 26) « Minä lähetän teille toisen, Pyhä Henki » 

 

Jumalan Pyhä Henki tulee, kun jokainen olento, joka kasteessa päättäneet olla osa Jeesuksen Kristuksen kirkon.

   

Ei Jumalan profeetta on mainittu Raamatussa luoda uskontoa.

 

Rooli Jumalan profeetta ei ole saavuttaa, mutta ilmoittaa, ja Muhammed ei ole ilmoitettu, mutta aikaan!    

 

MOHAMMED EI VOI OLLA PROFEETTA !!!

 

Vain kaksi uskontoa ovat Jumalan juutalaiset ja kristilliset uskonnot.

Molemmat uskonnot luotiin Jumalan ensimmäinen ja ainoa poika Jeesus Kristus toiseen!

 

Väärä profeetta Muhammed kiinnitti että kiinnostuneita Raamatun ja muuttaa mitä ei ollut kätevää Jeesuksen Kristuksen esimerkkiä, joka oli se tunnustaa profeettana eikä Jumalan poika!

 

Muistuttaa myös, että Daniel 9 jakeessa 26 todetaan:  Ja kuudenkymmenen kahden vuosiviikon Messias leikataan pois, ja ei tule seuraajaa. ruhtinaan väki, joka tulee hävittää kaupungin ja pyhäkön, ja tulee loppu kuin tulva; hänet pidätettiin, että tuho kestää loppuun asti sodan. 

 

Jeesus oli todellakin Messias odotettavissa, vaikka se oli evätty Jumalan kansa « juutalaisia »!

  

 Ja hänellä ei ole seuraaja!

 

Joten Muhammad voisi koskaan väittää olevansa jumalallista tehtävää luoda uutta uskontoa.

 

On kaksi mahdollisuutta Koraaniin tai se oli kirjoitettu tyhjästä Muhammad kanssa tai ilman salaista yhteistyötä tai Koraani todella saneli, mutta tässä tapauksessa se ei ollut, että arkkienkeli Gabriel mutta Lucifer kukaan.

 

Ero opetuksen Jeesuksesta Kristuksesta ja Lucifer on valtava, vaikka ohje sisältää samoja ainesosia.

Sillä Jeesus Kristus, 

Ei ole lakia ilman rakkautta eikä rakkautta ilman oikeutta

Lucifer,

Hänellä ei ole rakkautta laissa tai lain Rakkaus

Kuten näette tämä ei ole sama asia!

 

Muslimit ovat onnettomia uhreja väärä profeetta Muhammedia, koska ne ovat myös uhreja Stockholm Syndrome.

 

Lue blogi artikkeli:

MUSLIMIT joutuvat Stockholm Syndrome

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Ne on heidän hyvin vaikea lähteä Islam tulemaan Jeesuksen Kristuksen.Vain nähdä, mitä jännitystä saada muslimit, varsinkin fundamentalistit kun arvostellaan Koraania tai Muhammad.

 

Muistutan kaikkia muslimeja jae 14 luvun 19 Matteuksen evankeliumi:

 

Jeesus sanoi, sallikaat lapsia, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni; varten taivasten valtakunta kuuluu kuten nämä 

 

Joten kun näemme muslimi lapsia, naisia ​​ja miehiä käytetään ihmisen pommeja voimme vain pahoitella, että fanaattinen, verenhimoinen islamistit aivopesu ne onneton rikolliset itsemurhia mikä heitä suoraan helvettiin!

 

Kaikille muslimeille voin vain sanoa, tulevat monet Jeesuksen Kristuksen, jos haluat tallentaa. Tämä olemassaolo on päättymässä ja Jeesuksen Kristuksen tavoittaa sinut.

 

SEIZE ULTIMATE ONNEA!

 

Pian Jeesus Kristus tulee takaisin, joten aluksi se säästää kidnappaus hänen uskollinen kirkko, sitten heti sieppauksen ja juuri ennen hänen paluutaan, Jumalan viha laskee voimakkaasti ja valtaa maapallon ja kaikki ihmiskunnan.

 

Siihen asti takaisin kirkkaudessa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen, kuten toivoi kaikkien kristittyjen Kaksituhatta vuotta, meidän on ehdottomasti edelleen elää nöyrästi, arvokkaasti ja rahaliikenne on kristitty.

 

Meidän on edelleen täytettävä velvollisuutemme ja näin kunnioittaa kuukausittaiset lyhennykset kaikkien velkojen ja jokapäiväistä elää rauhassa ja rakkaudessa auttamalla niitä, jotka etsivät apuamme.

 

Meidän täytyy rukoilla päivittäin Jumalaa auttamaan meitä, suojelemaan meitä ja pitää meidät turvassa kiusausta.

 

Tiedämme jo, että tänä vuonna tulee olemaan vaikeaa, mutta se on erittäin hyvä uutinen heti muuttaa elämäämme.

 

Pitäkäämme liekki uskomme, on yhteensä luottamus on ehdoton Jeesuksessa Kristuksessa. Hän lupasi tulla ja pelastaa meidät ajan loppuun ja hän pitää lupauksensa.

 

Suorista sen olemassaolon, kaste, parannuksen, anteeksiannon, rukoukset, valitse Jeesusta pelastajana, on mitä antaa meille mahdollisuuden tallentaa ja olla osa kirkon Herramme Jeesuksen Kristuksen, joka poistaa pian .

 

Jeesus Kristus on tulossa pian ja se on ehkä kuukauden syys- tai lokakuussa 2015 asti.

 

Kaikki minun kohdetta

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Jumala siunatkoon teitä rakkaat veljet ja sisaret ja auttaa sinua ennakoiden paluuta Maahan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen jatkamaan oikealla tiellä elämäsi ja koskaan anna periksi.

Kehotan teitä katsomaan tämän videon raitistaa meidän sukupolvi.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Peace, Love ja ilot sydämissä ja kodeissa odotus siunattu päivä tempausta ja tuotto Öljymäellä Herramme ja Kuningas Jeesus Kristus, ainoa Jumalan poika, hänen tuhatvuotinen kunnes tuomiopäivän.

 

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :