DASEM Në ferr

 

 

DASEM Në ferr

Nga 23 shtator 2017 Më 21 maj, 2018

PARAQITJA

Duke pasur parasysh rëndësinë dhe urgjencën e përmbajtjes së këtij libri kam vendosur në vend për të bërë redaktimi, botuese dhe plotësisht i lirë në blog.

Unë do të trajtojë ajo thekson se jeta e njerëzimit në vitet e fundit.

Ne të gjithë mund të shihni se pasiguria është bërë turmat përditshme në të gjithë botën. Wars, dhunë, fatkeqësitë, epidemitë, uria, humbje e vlerave, pasiguri dhe vështirësitë vendosura në apo të gjithë popujt e planetit.

set i keq i rrethanave ata janë shkaktuar të gjitha këto fatkeqësi? Unë do të theksoj atë që është në terr të ndërgjegjes në mënyrë që gjithkush e kupton se shkakësia ekziston në të gjitha këto probleme të sigurisë.

Jetë tashmë i sigurt se jeta e njerëzimit do të kaloni shumë shpejt atë. Kjo është një siguri dhe ne do të shohim në libër se çfarë janë arsyet dhe pasojat dhe çfarë janë mundësitë në dispozicion për njerëzimin.

Çdo ditë që kalon, premtimi media në botën e ëndrrave dhe një botë më të mirë për vitet që vijnë. Por ne gjejmë se jeta na sjell pasiguri dhe mjerimet e përditshme.

Unë ju ftoj për të hyrë në pjesën tjetër të librit nëpërmjet këtë link që do të drejtojë ju në faqen e djathtë të blog në frëngjisht. Ju mund të përkthejnë faqen e internetit të librit me faqet e internetit tuaj Përkthyes explorer « Crome » ose ndryshe.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Leximi i lumtur,

fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :