The Book – Pengkhutbah Return Raja

Saya portugal

Tercinta pembaca harta blog saya.

 

Saya gembira untuk mengumumkan penerbitan buku saya yang bergelar yang sama dengan blog « Pendakwah Return Raja »

Anda sudah boleh memesan kepada editor « Edilivre » sebelum di kedai-kedai buku

Tajuk Kertas: « Pengkhutbah Return Raja »
Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, Tingkat 2

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Hubungi: http://www.edilivre.com/contacts

perlindungan

 

Agama Kristian dalam masyarakat kita diabaikan, ditinggalkan dan mempersembahkan korban kepentingan kemanusiaan namanya kita mendapati bahawa kita secara beransur-ansur « dipadamkan » dan bahawa gereja-gereja kami dirobohkan. Kita dapati kenaikan luar biasa yang sama Islam di seluruh dunia.

 

Jika anda membaca blog saya, anda tahu bahawa ini adalah tanda-tanda petanda kuat kepulangan dari Tuhan dan Raja Yesus Kristus.

 

Jadi bahawa sebanyak boleh diselamatkan, kita semua mesti melakukan semua yang kami mampu untuk menjadikan dunia ini tahu dan faham bahawa Yesus Kristus adalah Raja di dunia dan dia segera kembali untuk menghakimi manusia dan bangsa.

 

Sebab itu saya mencipta blog ini dan terima kasih mesra untuk melawat dan membaca artikel saya.

 

Blog ini sekarang melawat kira-kira 500 kali setiap hari. Ini boleh dianggap sebagai kejayaan sebenar.

 

Tetapi, itu tidak mencukupi untuk memberitahu dunia kepulangan Raja Yesus Kristus dan jadi saya memutuskan untuk menulis buku supaya bilangan yang paling besar tidak mengakses internet diberitahu dan bahawa setiap orang boleh membuat keputusan jiwa dan hati nurani jalan yang dia mahu mengikuti beliau.

 

Dalam masyarakat kita yang gelap, iman kita terbukti dan banyak rasa ditinggalkan oleh Allah, tetapi saya memberi jaminan kepada anda ia tidak.

 

Allah tidak pernah meninggalkan kami, dia mengasihi kita cukup untuk membenarkan anaknya yang cinta suci, datang ke bumi dan ada yang didera, dihina, sengsara dan akhirnya dalam penderitaan yang dahsyat akan disalib dan dipaku kepada pas silang mati untuk menyelamatkan kita.

 

Tetapi malangnya kita dibanjiri dengan doktrin-doktrin palsu, nabi-nabi palsu dan tuhan-tuhan palsu yang mengganggu visi Allah dan mempunyai kita mengambil laluan yang memperdayakan sahaja.

 

Jadi saya mahu membawa buku kepada pembaca bukti-bukti yang tidak terkira banyaknya kewujudan Tuhan dan hanya anaknya Yesus Kristus. Ini adalah supaya semua lebih « orang yang beriman tetapi sachants ».

 

Buku saya menunjukkan bahawa ia adalah Allah yang menciptakan alam semesta dan segala isinya. Ia juga membuktikan ketuhanan Yesus Kristus dan pulangan akan berlaku kepada Bumi.

 

Walaupun tidak sebuah buku sejarah atau sains, beliau menjelaskan perjalanan manusia dari penubuhannya untuk kembali ke Taman Eden dalam pemerintahan Yesus Kristus dan melihat masa depan manusia selepas pemerintahan Yesus Kristus.

 

Ia juga menetapkan nubuatan-nubuatan akhir zaman dan membolehkan untuk mengetahui maksimum jangkaan kita tentang kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Adalah penting dan juga penting untuk berehat seketika dalam hidup untuk menilai apa yang penting dan penting dalam kehidupan. Inilah yang saya menjemput anda untuk melakukan ini dengan membaca buku saya.

 

Yesus Kristus akan datang segera kembali untuk menghakimi manusia dan negara, ia adalah suatu kepastian tetapi hari sebelum ini amat sukar masih memukul bumi dan manusia. Membaca buku yang boleh menyediakan anda untuk menghadapi masa-masa sukar yang kita masih perlu menyeberang.

 

Mending Pagar membolehkan anda untuk mengesahkan bahawa segala penderitaan kami yang semakin meningkat terus-menerus selama beberapa tahun. Tetapi kita penjelasan dan dalam buku ini.

 

Saya menjemput anda bukan sahaja untuk membaca buku saya tetapi juga untuk membuat ia dikenali supaya lebih ramai boleh membacanya dan sedar bahawa kebenaran tidak ada realiti sehari-hari yang kami terangkan masyarakat tidak percaya kepada Tuhan kami.

 

Marilah kita menjadi askar Yesus Kristus, ia adalah tugas Kristian kita dan bekerja bersungguh-sungguh untuk menghebahkan berita baik « Yesus Kristus akan datang kembali tidak lama lagi »

 

Semua boleh diselamatkan jika mereka datang kepada Kristus melalui pembaptisan dan pertaubatan.

 

Ia harus membuat kita menghadapi kenyataan dan sedar bahawa kita hidup di dunia selama beberapa tahun lagi individu keras seperti.

 

Ini adalah latihan setiap hari dan bencana alam seperti outsized Hujan lebat, banjir, ribut, bencana, gempa bumi, ribut taufan, siklon, kebakaran, letusan gunung berapi.

 

Tetapi ia juga setiap tahun untuk beberapa tahun tanpa kes kematian dikenali per juta kerana ikan, burung, ternakan dan haiwan liar di seluruh planet ini.

 

Mereka juga adalah peperangan dan bunyi-bunyi yang memekakkan telinga perang dunia, keganasan, kehilangan nilai-nilai dan akhlak.

 

Dan ia juga merupakan radikal yang semakin meningkat dan ekstremisme Islam yang fanatik beramai-ramai ahli-ahli orang Kristian dan melakukan penodaan, vandalisme, membakar dan memusnahkan gereja-gereja.

 

Belum lagi penurunan yang ketara dalam Gereja Katolik imam.

 

Kepada semua kejahatan ini kita mesti menambah kemusnahan global yang telah menyelesaikan seluruh dunia sejak kejatuhan pasaran saham September 29, 2008, menyebabkan kebuluran dan kesengsaraan di mana-mana, kesannya adalah lebih penting kerana penduduk dunia meningkat daripada dua setengah bilion penduduk pada tahun 1950 kepada lebih daripada tujuh bilion pada tahun 2012, 63 tahun sahaja.

 

Malah Vatican yang merupakan Takhta Suci Gereja Katolik telah menjadi tempat yang berbau Yesus Kristus telah menjadi aksesori yang mudah atau sekeping Muzium Vatican.

 

Semua ini dijelaskan dalam buku ini.

 

Semua yang mengenali saya tahu bahawa saya tidak pernah berputus asa kerana tidak ada gunung adalah tidak dapat diatasi dan saya akan terus bertindak untuk mengumumkan seberapa banyak berita baik Pulangan akan berlaku kepada Raja Yesus Kristus.

 

Bagi mereka yang ingin tahu siapa saya:

 

Di sini secara ringkas sebahagian kecil daripada biografi saya.

 

Anak seorang juruelektrik Portugis berhijrah ke Perancis pada tahun 1957, saya membesar dalam pendidikan Katolik, katekese, perhubungan dan JOC (Young Pekerja Kristian).

 

Ajaran ini telah membuat saya satu standard lelaki Kristian.

 

Saya sentiasa cuba dan saya dapat menjalani kehidupan yang sihat dalam kasih Tuhan dan menghormati undang-undang (tanpa seorang wali!)

 

Saya mesti mengatakan bahawa sejak zaman kanak-kanak saya Allah telah sentiasa menjadi sebahagian daripada hidup saya. Beliau adalah orang kepercayaan, rakan, kaunselor dan bantuan yang amat diperlukan dalam kehidupan seharian.

 

Dalam bahagian yang sangat panjang hidup saya, saya mempunyai pekerjaan yang sangat sukar dan rumit dan Tuhan melakukan banyak mukjizat untuk menjaga saya hidup dalam kerjaya ini berbahaya.

 

Jadi saya mempunyai rahsia dari Allah dan saya mempunyai keyakinan penuh dan mutlak kepada-Nya.

 

Allah menunjukkan kasih-Nya saya sentiasa dan memberikan saya bantuan beliau dalam kehidupan seharian. Saya memberi jaminan kepada anda bahawa ia adalah kegembiraan tulen untuk rasa disayangi dan dibantu oleh Allah.

 

Jadi saya mahu berada di sana juga kepada Allah dalam ukuran kecil yang rendah hati menyaksikan kepada kasih-Nya untuk kita dan kepulangan ke bumi hanya anaknya Yesus Kristus.

 

Pada tahun 2009 secara kebetulan merest saya menyedari bahawa kita telah hidup dalam zaman alkitabiah-an yang akan berakhir dengan kedatangan Yesus Kristus.

 

Sudah tentu seorang Kristian yang baik saya telah belajar dengan baik hari katekese akan datang akhir dunia dan pada hari itu Allah akan kembali ke bumi untuk menghakimi semua manusia.

 

Sebelum intelektual menerima kedatangan Yesus Kristus telah dirancang dengan baik untuk generasi kita, saya telah banyak dianalisis namun semua tanda-tanda kenabian mengumumkan akhir zaman dan kedatangan Yesus Kristus di bumi.

 

Akhirnya saya terpaksa pergi ke bukti dan mendapati bahawa semua tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan akhir zaman menandakan kedatangan Yesus Kristus sudah selesai setiap hari dan ini boleh dalam apa-apa cara menjadi kebetulan sebagai ramai di antara nubuatan-nubuatan yang telah digenapi penting.

 

Ini telah secara radikal mengubah hidup saya dan saya memutuskan untuk mewujudkan blog ini « Pendakwah Return Raja » yang saya menerbitkan banyak rencana dalam semua bahasa untuk memaklumkan kepada semua umat manusia acara ini indah dan menyumbang juga kebangkitan dunia Kristian supaya semua orang boleh menyediakan minda dan jiwanya kepada kedatangan Yesus Kristus, Tuhan kita dan Raja, satu-satunya anak Tuhan.

 

Buku saya bertujuan untuk menunjukkan pembaca kewujudan Tuhan, ketuhanan Yesus Kristus, untuk menjelaskan evolusi manusia kepada Allah dan memaklumkan bilangan terbesar nyata ini indah Glory kami Tuhan Yesus Kristus bagi pemerintahan seribu tahun.

 

Terdapat kepastian dalam dunia ini dahsyat adalah bahawa Yesus Kristus akan kembali tidak lama lagi.

 

Ia adalah penting dan penting untuk ingat bahawa Yesus Kristus berkata:« Akulah jalan, kebenaran dan hidup, tidak ada seorang pun yang datang kepada Bapa, kalau tidak melalui Aku. « 

 

Jika ini tidak dilakukan, adakah anda membaptis dan banyak datang kepada Kristus untuk diselamatkan.

 

Tidak lama kemudian ia akan terlambat dan akan ada di seluruh Bumi menangis dan air mata semua hadirin yang lewat.

 

Saya bertanya kepada anda sila untuk memperkenalkan buku saya kepada semua ibu bapa, rakan-rakan, hubungan, kenalan dan semua rangkaian sosial untuk semua juga tahu dan berkongsi dalam menghidupkan cinta kepada Allah dan diselamatkan.

Tuhan mengasihi kita dan mengasihi Anak-Nya Yesus Kristus adalah tidak lama lagi untuk kembali ke bumi untuk kembali ke Taman Eden kepada semua orang yang datang kepadanya.

Latar Belakang Heart terima kasih untuk semua yang anda lakukan untuk cinta dan kemuliaan Allah dan Yesus Kristus!

Tuhan memberkati anda dan membolehkan anda untuk bekerja untuk cinta dan kemuliaan Yesus Kristus.

Saya portugal

Victor


%d blogueurs aiment cette page :