2 0 1 5 VITI KTHIMI I JEZU KRISHTIT!

 

 

Në fillim të 2015,

I uroj të gjithë lexuesit e blog, një vit të lumtur të ri dhe unë i lutem Perëndisë që të ju sjell tek ju të gjithë Dashuria gëzimet, Bonheurs, shëndetin dhe prosperitet.

Zoti ju bekoftë në Dashuria dhe Paqe e shpirtit.

croixlumiere

 

Ne e kemi më në fund në 2015 

  

Çdo gjë është bërë!

DHE  

BESIMI

Është thelbësore për të të jetë i shpëtuar!

 

Vëllezër të dashur dhe motra në Krishtin, në nëntë muaj, Zotin tonë dhe Mbreti Jezu Krishti, biri i vetëm i Perëndisë, mund të kthehet dhe të vënë këmbët e tij në Malin e Ullinjve në Jeruzalem!

 

Jezu Krishti premtoi të kthehen në fund të kohës për të hequr fillimisht kishën e tij dhe pastaj të sundojë mbi gjithë dheun për një mijë vjet deri fundi i botës.

.

Ai premtoi të kthehen dhe ai së shpejti do të përmbushë premtimin e tij!

Kjo është një gjë e sigurt!

 

Megjithatë, udhëheqësi ynë zyrtar të Vatikanit « Papa » nuk thotë asgjë në lidhje me shenjat që e shpallë kthimin e shpejtë të Zotit tonë. Dhe më keq ai kënaqet në Vatikan në ritet pagane të bërë lutje të përbashkëta me përfaqësuesit e feve të tjera!

Jezu Krishti është bërë një shtojcë e vërtetë në Vatikan! 

Për të kuptuar se unë ju ftoj të lexoni artikullin tim:

JEZU KRISHTI është bërë një SHTESË DHE PJESË E MUZEUT VATIKAN

 

 

Besimi do të jetë e nevojshme ky vit të jetë i shpëtuar!

 

 

Çdo njeri ka nevojë të besojnë në diçka që të merrni përpara në jetë, disa besojnë në fuqinë e njeriut, të tjerët besojnë dhe adhurojnë hyjnitë fantastik dhe disa shkojnë aq larg sa të adhuruar Satanin!

 

Por ne vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin ne e dimë se Krijuesi i të gjitha gjërave është Perëndia dhe se dashuria për ne, djali i tij i vetëm dhe i dashur Jezu Krishti do të kthehet në Tokë pas dy mijë vjet të mungesës të mbretërojë për një mijë vjet që na ndajnë nga vendimi përfundimtar.

 

Ne të gjithë e presin këtë kthim me pritje të madhe dhe duke shpresuar se ajo do të jetë për këtë vit, 2015.

 

Për disa vite tani (2008), ne shohim që Perëndia e zgjon të gjithë fëmijët e tij gradualisht nga shenjat që janë bërë tani aq i fortë dhe i fuqishëm që duhet të jetë i verbër që të mos shohin dhe të shurdhër që të mos dëgjojnë ata!

 

Ky vit 2015 është tashmë ose jo vit i kthimit të Jezu Krishtit, vetëm Zoti e di dhe vendos.

Por këtë vit 2015 do të jetë çdo mënyrë të paharrueshme dhe të shënojë të gjitha mendjet.

Dhe këtu ajo është një siguri për shkak se kthimi i Jezu Krishtit është afër dhe profecitë dhe shenjat e kthimit të tij janë realizuar në vitet e fundit gradualisht si dhimbjet e punës!

 

Lexoni artikullin tim:   KAOSI WORLD IS TANIME PËR 2015

 

Për ata që ndjekin blog posts, (ju jeni shumë shumë dhe unë ju falënderoj) ju e dini se Jezu Krishti është i shpejt kthehet në Tokë dhe kjo është me pritje që ne të gjithë e presin kthimin e tij.

 

Megjithatë, data dhe koha e kthimit në lavdinë e Jezu Krishtit, askush nuk e di.

 

Bibla është shumë e qartë në këtë temë!

 

 

Shih vargun 36 të kapitullit 24 të Ungjillit të Mateut:

 

 « Në atë ditë dhe orë, askush nuk e di, as engjëjt e qiejve, as Biri, por Ati i vetëm. »

 

 

Por vetë Jezu Krishti na la shumë shenja, duke na lejuar për të kuptuar dhe për të qasen më afër ditën e kthimit të tij.

 

Lexoni Mat.24. Lidhje  :  Fundi i Ditëve

 

Bibla gjithashtu përmban disa informacione për të kuptuar shenjat njoftuar kohët fund dhe kthimin e Jezu Krishtit.

 

Unë nuk do të zhvillohet në këtë letër shenjat dhe profecitë e ardhjen e Zotit tonë Jezu Krisht, por ju mund t’i gjeni në linkun më poshtë do të ju lejojnë të zbuloni shumë profeci biblike dhe shenjat heralding kthimin e Jezu Krishtit .

 

Faleminderit kaluar Pastor Danielin për këtë punë të shquar!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

Në rastin tim kjo ishte në 2008, rastësisht, pa pasur ndonjëherë menduar një moment para se të, kam kuptuar se ne ishim duke jetuar kohë shumë të veçantë dhe të vështirë në tokë.

 

Shënim:

Looking back, unë të kuptojë se kjo ishte vullneti i Perëndisë nga të shkruarit për të vënë veten dhe mijëra të vëllezërit dhe motrat tona për të gjithë botën për të njoftuar rikthimin e Zotit tonë Jezu Krisht!

 

Ne jemi përballur që prej 2008 krizës botërore ekonomike, urinë globale, pandemi dhe sëmundjeve të pashërueshme, një përçarje globale dhe të rëndësishme të motit, humbja e vlerave të krishtera në Vatikan, si dhe shumë famullitarët Kisha dhe panumërta vëllezërit dhe motrat, një rritje e konsiderueshme e Islamit në mbarë botën dhe persekutimit dhe në shkallë të gjerë vrasjet e të krishterëve nga islamistët në mbarë botën.

 

Të gjitha këto fakte janë të realizohet dhe të shumohen me gjithnjë e më të rëndësishme si të ashtuquajturat fatkeqësive natyrore në botë me forcë dhe bujë.

 

Hulumtimet e mia mbi arsyet e këtyre ngjarjeve përfundimisht më çoi në Bibël, unë kishte hapur rrallë që prej rinisë sime.

 

Kështu kam gjetur një lidhje midis të gjitha këto ngjarje dhe ka gjetur se shumë të tjerë ishin të lidhura edhe në ato të përmendura tashmë;

 

Të tilla si rritja eksponenciale e popullsisë, në mbarë botën, zhvillimin eksponenciale e teknologjisë.

 

Ishte pra e qartë se të gjitha këto ngjarje ishin pjesë e, ndër të tjera, shenjat dhe profecive njoftuar kthimin e Jezu Chris në Tokë.

 

Duke marrë parasysh sasinë e profecisë biblike dhe shenjat e bëra mund të ketë të përjashtuar matematikisht, pa ndonjë rrezik, të gjitha rastësi!

 

Ju do të kuptoni emocion që kapluar mua para zbulimit të tillë, por edhe pyetjet shumë I kërkuar.

 

Unë duhet të them se kjo e shqetëson jetën time dhe prioritetet e mia dhe unë vendosa në 2009 për të kryer një hetim të plotë të kthimit të Zotit tonë Jezu Krishtit.

 

Ky hetim më çoi në sigurinë e kthimit të shpejtë në Tokë të Zotit tonë Jezu Krisht!

 

Të ballafaquar me këtë siguri absolute, unë kam vendosur, pas menduar shumë, për të informuar botën e këtij kthimit të pashmangshëm në Tokë të vetmin Birin e Perëndisë.

 

Unë kisha aq relentlessly ndjek analizën time dhe kërkime për të kuptuar dhe për të gjetur sa më shumë informacion që ka të ngjarë për të zbuluar atë që unë besoj e fshehur në Bibël: « Një datë të përafërt të kthimit të Zotit dhe Mbretit tonë Jezu Krisht, i biri i vetëm i Perëndia. « 

 

Getting në këtë qasje maksimale datën e kthimit të Zotit tonë Jezu Krishtit në Tokë është bërë për mua një e vërtetë « Quest për Grail Shenjtë »

 

Në fillim, unë kam për të gjetur se sa kohë ne jetojmë këto kohë të vështirë dhe të veçantë.

 

Hulumtimet e mia lejohet mua që të kuptoj se që nga të pesëdhjetat, kemi jetuar një periudhë të thellë të transformimit të shoqërisë sonë.

 

 

Ndër të tjera:

 

TEKNOLOGJIA 

 

 

Krijimi i kompjuterit të parë që çon në atë që ne e njohim sot:Smartphone! (Me të gjitha aplikimet e saj duke përfshirë TV)

1946  : Krijimi i ENIAC  (Electronic numerike integrues dhe puter com) nga  P. Eckert dhe  J. Mauchly . Programimin e kompjuterit është kryer nga rewiring ato, përmbajtjen e tij. E përbërë nga 19.000 tubave, ajo peshon 30 ton, mbulon një sipërfaqe prej 72 m2 dhe konsumon 140 kilovat. Clock: 100 KHz. Speed: 330 shumëzime për sekondë.

ORDI

 

Burimi: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 Demografike 

 

 

Popullsia e botës është rritur nga dy miliarda 500.000.000 në 1950 në shtatë miliardë lekë, Gjashtëdhjetë e tre vjet më vonë.

 

Një rritje eksponenciale e katër e gjysmë miliard njerëz në vetëm 63 vjet.Ajo kurrë nuk është parë në historinë e njeriut!

 

Popullsia e botës u vlerësua në 500 milionë njerëz atje dy mijë vjet një rritje mesatare prej një miliard njerëz çdo njëmijë vjet!

 

Ndërsa një rritje prej katër dhe një gjysmë miliardë në vetëm 63 vjet, në të vërtetë thotë, uri, sëmundje, pasiguri, konflikte, kriza ekonomike dhe shumë fatkeqësi të tjera.

 

Kjo rritje eksponenciale dhe joproporcionale në popullsinë botërore në 63 vjet është një fakt me pasoja të rëndësishme dhe është përgjegjës për përmbushjen e shumë profecive.

 

Shih link: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

KATASTROFAVE

 

 

Në mënyrë të ngjashme, unë gjithashtu gjeti një rritje eksponenciale në fatkeqësitë natyrore që nga të pesëdhjetat.

 

CHART

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

Uri dhe sëmundje që ndikon shumë më e popullsisë së botës kanë qenë dhe ende janë realitete të përditshme.

 

Vdekjet e pashpjegueshme 

 

Të ballafaquar me një përmbytje të tillë të ngjarjeve, ishte e nevojshme për të shtuar vdekjet pashpjegueshme në mbarë botën nga miliona çdo vit, zogj, peshk dhe bagëtinë.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Të gjitha këto fakte janë reale, të prekshme dhe të verifikueshme.

 

 

Përmbushja e të gjitha këtyre ngjarjeve dhe shumë të tjerë kanë qenë të gjithë profetizuar në Bibël që do të realizohet së bashku në një brez të vetëm, e bën të pamundur ndërhyrja e rastësishme.

 

Ata janë të gjithë përmendur në Bibël si pjesë e shenjave paralajmëruese dhe profecitë e kthimit të Jezu Krishtit ….!

 

Vargjet 33 dhe 34 të kapitullit 24 të Ungjillit të Mateut lejohet mua që të kemi besim se brezi ynë ishte brezi që do të shohim kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit.

 

Në mënyrë të ngjashme, kur t’i shihni të gjitha këto gjëra, ta dini se Biri i njeriut është afër, madje te dera. 

Unë ju them të vërtetën, ky brez nuk do të kalojë, pa u realizuar të gjitha këto.

Link: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Force ishte prandaj qartë jashtë çdo dyshimi, me dëshmi mbështetëse, si në gjithë botën, që nga pesëdhjetat, proces eksponenciale dhe i pashpjegueshëm, u zbatuar në të gjitha fushat.

 

Të gjitha këto profeci biblike dhe shenjat duken të jenë të filluar në fund të dyzetat dhe të pesëdhjetat e hershme.

 

Një shenjë shumë e rëndësishme e shpalljes së kthimit të Jezu Krishtit ndodhi 14 maj 1948, ai ishte « krijimi i shtetit të Izraelit. »

 

Perëndia i kishte dhënë 14 maj 1948, falje ndaj popullit hebre, i cili më në fund do të mund të fillojnë të kthehen në Izrael.

 

Ky komb ishte në mërgim në mbarë botën, « dënohet » me vuajtje të tmerrshme deri në fund të kohës për refuzimin dhe kryqëzuar Jezu Krishtin, ka dy mijë vjet!

 

 

 Por në fund të kohës Perëndia ka falur!

 

 

(Ezekieli 36 / 24-28)

Do t’ju marr nga kombet, do t’ju grumbulloj nga tërë vendet dhe do t’ju çoj përsëri në vendin tuaj. Do të lëshoj pastaj ujë të pastër mbi ju dhe do të jeni të pastër; Unë do t’ju pastroj nga të gjitha ndyrësirat tuaja dhe nga të gjithë idhujt tuaj. Unë do t’ju jap një zemër të re dhe do të shtie një frymë të re Unë do të largoj nga ju zemrën prej guri dhe do t’ju jap zemër prej mishi. Unë do të shtie te ju Frymën tim, dhe unë do të bëj që ju të ecni sipas statuteve të mia, dhe ju respektojnë statutet e mia. Do të banoni në vendin që u dhashë etërve tuaj; ju do të jeni populli im dhe unë do të jem Perëndia juaj

 

Pra, kjo është sipas mendimit tim modest data e kësaj shenje për të kujtuar si data e fillimit të fundin e kohës dhe nga e cila në hapësirën e një gjenerate do të jetë kthimi i Zotit.

 

Kthimi i Jezu Krishtit do të zhvillohet pa një hije e një aluzion e dyshimit, për brezin tonë! Kjo është një gjë e sigurt! edhe pse shumë janë duke luftuar për të krijoj mundësinë e kthimit të Jezu Krishtit.

 

E pra, unë kam qenë (dhe jam) i lumtur dhe rrezatues madje kam kuptuar prova për të mbështetur kthimin e Zotit tonë dhe Mbret, Jezu Krishtit, birit të vetëm të Perëndisë, do të performojnë gjatë brezit tonë.

 

Duke vazhduar analizën time, kam gjetur se që nga 29 shtator 2008 …

 

« Data me tregun e famshme e aksioneve të rrëzimit indeks negativ të bursës në Nju Jork -777 »

 

… Nëpërmjet postës Botërore ka hyrë në një rritje të re eksponenciale të të gjitha shenjave profetike paralajmëruese të kthimit të Jezu Krishtit.

 

Duke kërkuar më shumë nga afër, shohim që nga muaji mars 2012, një rritje reale dhe eksponenciale në madhësinë e shenjave dhe një i ri, në mënyrë eksponenciale përkeqësuar quajtur fatkeqësive natyrore, si dhe protesta, revolta dhe luftëra.

 

Vlen të përmendet se Bibla thotë se shtatë vitet e fundit janë të ndarë në dy pjesë dhe i dytë do të jetë shumë më e vështirë se e para …!

 

Daniel Kapitulli 9 Vargu 27

 

Ai do të lidhë gjithashtu një besëlidhje me shumë njerëz për një javë; dhe në mes të javës do t’i japë fund flijimit dhe blatimit, dhe krahun e veprimeve të neveritshme do të vijë një shkatërrues, dhe se deri në shkatërrimin dhe çfarë kishte vendosur përhapur lart shkatërruar.

 

Unë ju ftoj të lexoni të gjithë kapitullin për mirëkuptim të duhur.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 këtu dhe gjithçka është bërë!

 

 

Që nga 14 maj 1948, profecitë biblike dhe shenjat filluan të zgjoheni gradualisht.

 

Që nga 29 shtator 2008, profecitë biblike dhe shenja si një cunami përfshiu mbi gjithë njerëzimin!

 

Alarm fillon kumbues tani shumë i fortë!

 

 

Që nga marsi 2012, situata globale është përkeqësuar në të gjitha fushat.

 

Kjo bëhet e pamundur që të mos dëgjojnë këtë zgjim dashur nga Hyji!

 

Këto janë fakte reale, konkrete dhe të verifikueshme!

 

Është e qartë dhe e kuptojnë se fundi i kohës përfundon dhe ne jemi në varësi të rezultateve të hetimit tim në fazën përfundimtare.

 

Në mënyrë të veçantë ne jemi për të gjitha ngjarjet e bëra që nga 29 shtator 2008, në periudhën e javës së kaluar profetizuar nga profeti Daniel rreth 530 vjet para Jezus Krishtit (javë Bibla është për një periudhë prej shtatë vjetësh) .

Reminder e Daniel Kapitulli 9 Lidhje

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Këto janë shtatë vite mundimi para kthimit të Jezu Krishtit.

 

Dhe ne jemi në mars 2012, « mes të javës së Danielit » në fund të pjesës së dytë të tre vjet e gjysmë të pikëllimit të kompletohet logjikisht në shtator, 2015.

 

Duhet të theksohet se Lufta e Armagedonit duket se ka filluar me luftën në Siri mars 2012

Link poshtë kronologjinë e ngjarjeve në Siri.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Ngjarjet në Siri janë shkaktuar nga një revoltë fundamentalist Sirët filloi në 2011,  por kjo nuk ishte deri në mars 2012 se ata u bë një luftë e vërtetë me ardhjen dhe pjesëmarrjen e shumë fanatikë islamikë nëpër botë për luftuar me rebelët, qeveria siriane.

 

Mars 2012, është edhe vetëdija e qeverive globale të ashpërsisë së krizës.

Raporti evropian pastaj e quajti një tjetër draft të shtrëngimit fiskal ..!

Pasiguria dhe Varfëria prandaj mori një bum të ri.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

Në mars 2012, ajo është gjithashtu një shenjë e madhe që u zhvillua po ashtu në qiell, por i paralizuar nga frika e njerëzve të panjohur injorohen.

Watch this video absolutisht burimet e të cilit janë shumë të besueshme.

Ju mund të gjeni këtë video në artikullin tim më poshtë me detaje.

 

Video në spanjisht

 

 

Këtë vit 2015 fillon!

 

 

Dhe ne tashmë e dimë se ajo do të jetë e tmerrshme për shumë nga vëllezërit dhe motrat tona!

 

Shih artikullin tim:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Fatkeqësitë natyrore, të quajtur, (Shirat e rrëmbyer, tërmetet, stuhitë, uragane, ciklonet, Falls meteorites dhe fatkeqësitë tjera), për fat të keq do të vazhdojë dhe të intensifikohet.

 

Kriza ekonomike botërore do të rritet dhe të shkaktojë qindra miliona viktimave.

 

Shkurtimet janë gjithashtu ende në miliona e familjeve të rinj në varfëri dhe pasiguri.

 

Përhapur falimenton në fillim të këtij viti në mënyrë të qartë i pashmangshëm.

 

Sigurisht SHBA do të bëjë gjithshka të mundshme për të mbështetur dollar vlen praktikisht asgjë. (Por ata janë të gatshëm për çdo gjë duke përfshirë edhe luftën për të mos humbasin supremacinë globale dhe ne shohim disa efekte në luftë ekonomike atë SHBA angazhuar në Rusi dhe Kinë!)

 

Luftërat ushtarake lokale janë bërë aq e rëndësishme se shumë vende janë tashmë duke marrë pjesë.

 

Ata do të të çojë në një konflikt ushtarak global me përdorimin e mundshëm të armëve bërthamore.

 

Të 2015 Ngjarjet e larta përforcim dhe revoltat janë shqetësimet në shumë vende dhe madje në Francë!

 

Pas leximit linjat e mësipërme, ju mund të mendoni se këto janë profecitë ose që unë jam një pesimizëm ekstrem!

 

Dhe pra nuk ka!

 

Unë përsëris veten për herë të parë . « Unë NUK JAM PROFETI »

 

Ju merrni vetëm të dukshme.

 

Që nga 29 shtator 2008 ekonomia botërore ka rënë në humnerë dhe një proces i pakthyeshëm ajo irreparably çoi botën për të falimentimit të përhapur me të gjitha pasojat e saj.

 

Moti, planet, ekonomia, politika dhe vlerat njerëzore të njohur për gati shtatë vjet probleme të tilla të rëndësishme si në qoftë se ne nuk ishim në fund të kohës, pak para kthimit të Zotit tonë Jezu Krishtit, ne mund të them se bota pa një makth të vërtetë dhe të tmerrshme.

 

Por ne e dimë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Jezu Krishtin si kthimin e Zotit tonë duhet të ndodhë si në dhimbjet e lindjes së fëmijës.

 

Ashtu si dhimbja e grave shtatzëna janë në ditët e fundit të shtatzënisë së saj, më të gjallë, derisa lindjes; dhe në fund të kohës, jeta në tokë është dhe do të jetë edhe më i vështirë deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit.

 

Kështu, nuk ka asnjë meritë për të kuptuar që nga 29 shtator 2008 në skicë, e cila do të ndodhë nga viti në vit, deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit.

 

Nëse analiza ime e fundit të kohës që është e drejtë, kthimi i Jezu Krishtit duhet të bëhet në mes të 14 dhe 15 shtator 2015.

 

Lexoni artikullin tim  :

 

KTHIMI I JEZU KRISHTIT më 14 maj OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive

 

 

Koha e shtatzënisë atëherë na ndan ndoshta kthimin e Jezu Krishtit!

 

Jezu Krishti do të mund, pra, në nëntë muaj, të vënë këmbët e tij në Malin e Ullinjve në Jeruzalem.

 

Kjo nuk është një profeci!

Dhe unë mund të jetë i gabuar,

Kjo nuk do të ishte hera e parë.

 

Por duhet theksuar se një herë faktet, profecitë dhe shenjat biblike flasin për veten e tyre dhe unë vetëm të zbulojë ato!

 

Gjithsesi, kthimi i shpejtë i Jezu Krishtit është një siguri, të gjitha shenja të kthimit të Zotit tonë dhe të Mbretit në 2015 do të jetë më e fortë dhe më të fuqishme se ato të 2014 dhe të viteve të mëparshme, që nga dhimbja do të gjithmonë më shumë dhe më të gjallë, më shumë dhe më të fortë dhe më të fuqishme deri në kthimin e tij!

 

Por në qoftë se ne jemi me të vërtetë në vitin e fundit, kështu që të gjitha shenjat e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht qoftë aq i fortë dhe i fuqishëm që askush në Tokë nuk mund të them se ai nuk ka parë ata, dëgjuar dhe ndjerë!

 

Në qoftë se, si unë besoj, kthimi i Zotit tonë ndodh në mes 14 dhe 15 shtator 2015, ndërsa nëntë muajt e tjerë do të jenë të vërtetë, të vërtetë e vështirë!

 

DITA E zemërimit të Perëndisë 

 

Vetëm para kthimit të Jezu Krishtit është që të ndodhë në ditën e zemërimit të Perëndisë.

 

(Askush nuk e di kohëzgjatjen aktuale e asaj dite profetike e zemërimit).

 

Por në qoftë se kthimi i Zotit tonë duhet të jetë këtë vit 2015, atëherë ditën e zemërimit të Perëndisë është shumë afër!

 

Sipas disa parashikimeve, duke përfshirë atë të Padre Pio, këtë herë e për ditën e zemërimit të Perëndisë do të zgjasë tre ditë.

 

Ndoshta ajo do të jetë në këtë rast në mes 11 dhe 14 shtator 2015 si dhimbja është më e ndezura deri sa Zoti të kthehet.

 

Prandaj do të jetë në ditët e fundit dhimbje do të jenë më të gjallë!

 

Më shumë se kurrë është e rëndësishme për të mbajtur besimin e Perëndisë dhe në Jezu Krishtin!

 

Besimi është besim i përgjithshëm, absolut dhe i pakushtëzuar.

 

Ne duhet të vazhdojmë të ndriçuara mirë flakën e besimit tonë.

 

Më shumë jeta do të jetë e vështirë këtë vit 2015 dhe ne duhet të na forcojë në Besimin.

 

Më shumë se kurrë, Lutuni, përsëri dhe përsëri dhe të përgjërohem Perëndisë për të na japë falje për të gjitha mëkatet tona dhe të na udhëzojë në këtë shtrirje përfundimtar të cilat ne e dimë do të jetë një kurs pengesë e vërtetë!

 

Mendjet tona janë të forta, por mishi është i dobët, atëherë kërkojmë Perëndisë për të na mbrojtur nga tundimi dhe për të udhëhequr jetën tonë.

 

Jezu Krishti premtoi se ai do të kthehet në fund të kohës, dhe ja ku jemi!

 

Të gjitha profecitë dhe shenjat e fundin e kohës për Kishën është duke u bërë.

 

Le të shikojnë dhe kredi nga buzë rruge e jetës për të parë kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit të përshëndes me gjithë dashurinë tonë, sepse ajo mund të vijë në çdo kohë të vitit 2015

 

Jezu Krishti premtoi të kthehej dhe ai do të mbajë premtimin e tij, sepse ai na do, se kjo është e vërteta dhe i biri i Perëndisë.

 

Janë dhe mbeten të përulur, por i fortë, Krenar dhe i denjë për të qenë të krishterë dhe katolike në vitin 2015. Dhe kjo nuk do të jetë e lehtë!

 

Nëse Jezu Krishti vjen përsëri këtë vit 2015, dhe unë sinqerisht besoj dhe shpresoj nga zemra, sepse në qoftë se kthimi i Jezu Krishtit ishte ende vonojë, atëherë ne do të vuajnë edhe më shumë, sepse dhimbjet janë dhe do të çdo ditë edhe më shumë shkëlqim deri në kthimin e tij.

 

Prandaj është shumë e rëndësishme që të gjithë t’i lutemi Perëndisë për kthimin e shpejtë të Zotit tonë dhe Mbret, Jezu Krishtit, birit të vetmin të Perëndisë.

 

Në ardhjen e parë të Jezu Krishtit, Birit të Perëndisë, burrat që ishin në pritje për « çifutët » nuk kanë dashur të njohin atë dhe e bëri atë të dënohet me vdekje!

 

Këtë herë Jezu Krishti do të kthehet në lavdinë e atyre që e mohojnë Atë nuk do të ruhen dhe do të përballet ditën e zemërimit të Perëndisë!

 

Pastaj ne duhet të thërrasin Perëndisë dashurinë tonë dhe pendimin tonë për veprat tona të këqija, mëkatet tona, gabimet tona dhe mëkatet

 

Lutuni për një kthim të afërt të Zotit tonë Jezu Krisht në mënyrë që ai ndalon luftën e Armagedonit që unë besoj filloi në Siri mars 2012 dhe Bibla i saktë i të cilit, çfarë do të ndalet nga Jezu Krishti në kthimin e tij .

 

Të gjitha shenjat e kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht janë bërë!

 

Ne jemi duke jetuar Braktisjen e Besimit dhe Kishës.

 

Anti-Krishti sundon botën në hije dhe çuar turmat të, pasigurisë së varfërisë dhe vuajtjeve të luftës.

 

Rrëmbimi I KISHËS  

 

Por një pjesë të madhe dhe të bukur pret të reja të gjithë vëllezër e motra që kanë përgatitur ose janë duke u përgatitur për kthimin e Zotit tonë tonë.

 

Ky lajm i madh dhe i bukur është « Rrëmbimi i Kishës » që duhet të mbahet përpara ditës së zemërimit të Perëndisë.

 

Sepse kisha nuk ka për qëllim të dinë zemërimin e Perëndisë, por falja e tij me anë të dashurisë së Jezu Krishtit i cili vjen për të ruajtur e saj.

 

Ata që kalojnë do të hiqet nga jeta në përjetësi pa kaluar përmes vdekjes.

 

Trupat e tyre fizike do të transformohet në organet shpirtërore dhe përgjithmonë ata do të jenë me Jezu Krishtin.

51 Ja, unë po ju them një të fshehtë: të gjithë nuk do të vdesim, por të gjithë do të shndërrohemi,
52 në një moment, sa hap e mbyll sytë, në tingullin e burisë së fundit.Do të bjerë buria, të vdekurit do të ringjallen të paprishshëm, dhe ne do të shndërrohemi.
53 Është e nevojshme që ky trup që prishet duhet të veshë mosprishjen, edhe ky i vdekshëm të veshë pavdekësinë. 54 Kur vë prishet për mosprishjen, edhe ky i vdekshëm kur të veshë pavdekësinë, atëherë do të vijnë në këtë shkrim të shenjtë, Vdekja u përpi në fitore.
55 Vdekja, ku është gjëmba jote? ? Ferr, ku është gjëmba jote
56 Edhe gjëmba e vdekjes është mëkati; dhe ajo që i jep fuqinë për të mëkatit është ligji. 57 Por ta falënderojmë Perëndinë që na jep fitoren me anë të Zotit tonë Jezu Krisht
58 Prandaj, vëllezërit e mi dhe motrat e dashur, qëndroni të fortë e të patundur. Duke punuar më mirë dhe më të mirë në veprën e Zotit, duke e ditur se mundi juaj nuk është i pafrytshëm në Seigneur.1 Korintasve 15,51-58

 

Nuk ka asnjë profeci në Bibël për një periudhë kohe për heqjen e kishës.

 

Shkarkimi mund të ndodhë në çdo kohë.

 

Unë ishte e gabuar dhe unë lirisht pranoj. 

 

 

Mendova sa më shumë do të ndodhte shumë kohë përpara ditës së zemërimit të Perëndisë.

 

Por në reflektim, ne e dimë se Perëndia do që sa më shumë të shpëtohet dhe prandaj largimi duhet të ndodhë në momentin e fundit vetëm para ditën e zemërimit të Perëndisë (ndoshta ditë më parë).

 

Prandaj është shumë gjasa se ​​kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht ndodh në mes 14 dhe 15 shtator 2015 ngazëllim do të zhvillohet në mes të 10 dhe 13 shtator 2015, në varësi të kohëzgjatjes së ditën e zemërimit të Perëndisë.

 

N OTE:

 

 

 

Që nga dita e parë e kuptova se Jezu Krishti do të kthehet së shpejti në Tokë, kam pasur një vendim shumë të rëndësishëm për të bërë.

Kam pasur zgjedhje në mes të mbajtjes për mua rezultatet e analizës sime dhe gjetjet ose të publikojë në një blog falas.

Fuqitë e mëdha dhe njohuritë e madhe automatikisht përfshijnë përgjegjësi të madhe!

A nuk mendoni se zgjedhja ishte e lehtë, ajo ishte edhe më drakoniane!Dhe për disa arsye.

Unë mund të jetë i gabuar dhe unë jam në të vërtetë i mashtruar tashmë më kishte në shënjestër më parë disa data të përafërta për heqjen e kishës dhe për kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit.

Unë plotësisht supozoj gabimet e mia, veçanërisht që ata të më lejohet të zhvillohet dhe të përsosin analizën time dhe hulumtim.

Ata lejohet mua që të kuptoj se zbulesat e kohëve të fundit ne jemi bërë nga Perëndia si përparimin e në fund të kohës.

kështu që unë interpretuar shenjat dhe profecitë bazuar në faktet dhe datat e mëposhtme:

Nga 14 maj 1948 si fillimi i fundit të kohës. E cila do të përcaktojë se do të ishte mirë që gjenerata që do të shohin kthimin e Jezu Krishtit në Tokë.

Nga 29 shtator 2008 si fillim të javës së fundit të Daniel (shtator vitet e fundit e mundimi para kthimit të Zotit tonë Jezu Krishtit), që do të përfshinte kthimin e Jezu Krishtit do të jetë shtatë vjet më vonë dhe në këtë mënyrë në 2015 rreth muajit shtator. 

Nga mars 2012 të jetë pjesa e pikëllimit dhe për këtë arsye fillimin e 42 muaj (3 vjeç) në pjesën e dytë të pikëllimit, dhe fillimin e luftës në Siri do të jetë fillimi i luftës e Armagedonit.

 

Nëse këto data janë ato të destinuara dhe të përdorura nga Perëndia, atëherë ne në të vërtetë nuk mund të gjejnë ata përpara fakteve të rëndësishme që lidhen me to dhe që janë profetizuar në Bibël janë përmbushur.

 

Për 14 maj 1948 është falja e Perëndisë për popullin hebre është dënuar të enden në Bibël deri në fund të kohës.

Për të 29 shtator 2008 , shkatërrimi profetizoi se njerëzimi nuk do të shërohen.

Në mars 2012 , fillimi i shtrëngimi i madh e dhënë në Bibël si shumë i rëndësishëm për të gjitha vuajtjet e njerëzimit që do të zgjasë dhe të plotësoj deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krishtit.

Pra, logjikisht në një respekt të thellë për shenjat biblike dhe profecive, kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht duket të jetë e mirë këtë vit 2015, rreth muajit shtator!

Sigurisht unë jam i vetëdijshëm për të qenë ndoshta i gabuar!

Por si një i krishterë dhe katolike kishin Unë gjej të drejtën morale për të mbajtur atë për veten time këto zbulime, të cilat është e qartë se sekuencat e fakteve dhe datat përputhen në mënyrë të përkryer me shenjat biblike dhe profecive të fundin e kohës!

Në ndërgjegje të mirë, si një shishe hedhur në det me rrugët e mia pak dhe vendosmërinë time, kam vendosur për të komunikuar këtë mesazh për botën në mënyrë që numri më i madh është duke u përgatitur për kthimin e Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishti.

Besimi e ka udhëhequr jetën time dhe të udhëzuar gjithashtu stilolaps tim në blog.

Ajo është me anë të dashurisë dhe falënderoj Perëndinë, Jezu Krishtin, Frymën e Shenjtë dhe Virgjëreshës Mari, për të gjithë ndihmën, të gjithë dashurinë dhe bekimet, ata kanë bërë gjithmonë familjen time dhe në tim jeta, unë kontrolloi dhe analizuar kohën veçantë që ne kemi parë që nga 2008, në mënyrë që sa më shumë nga vëllezërit dhe motrat tona të mund të vijnë te Krishti dhe të shpëtohen.

Mendja ime është i ngadalshëm dhe i lodhur, fjalët e mia ndonjëherë i ngathët, qasjet e mia shpesh e përafërt, por rendi i ngjarjeve që nga 14 maj 1948 duket të më japin arsye dhe kthimi i Jezu Krishtit duket të jetë për vitin 2015 për muajin shtator në zërit të borisë së fundit festë çifut « Rosh Hashanah ndërmjet 14 shtatorit dhe 15 », që askush parti që më parë (përveç Perëndisë) e di ditën e saktë dhe koha.

 

Këtë vit 2015 ne të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin, do të keni më të mirë e aftësisë sonë për të ndihmuar në mbledhjet tona në mënyrë të rastësishme të gjithë vëllezërit dhe motrat tona në nevojë të cilët kërkojnë ndihmën tonë.

 

Vit do të jetë i vështirë dhe ne të gjithë duhet të bëhen ushtarë të vërteta të Krishtit dhe të veprojë për lavdinë e Zotit.

 

Ne gjithashtu mund të ofrojnë ndihmë të çmuar në shoqatat e vetë-ndihmë, si Ushtrisë së shpëtimit backup popullore ose bamirësive të tjera.

 

Një buzëqeshje, një dëgjim fjalë e mirë dhe ndonjëherë janë të mjaftueshme për të pirë e të ngrënë dhe e besimit madje, për të rindezur flakën e besimit të disa prej vëllezërve tanë të gabuara dhe motrat.

 

Këtë vit, 2015, ditët janë besimi errët dhe vetëm do të drejtojë hapat tona!

 

Kurajo, Durimi, dashuri dhe paqe në zemrat dhe në shtëpi.

 

Ne jemi në fund të pritjeve tona. 

« Jezu Krishti po vjen së shpejti! »

 

Nëntë muajt e ardhshëm do të jetë shumë e vështirë aq fat për ju të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin.

 

Nëse Jezu Krishti nuk erdhi për të na shpëtuar këtë vit,

Atëherë ne do të duhet të përballen me fatkeqësi të mëdha!

 Zoti na bekoftë dhe na mbrojë.

 

Naftës është e fundme dhe në fund të saj do të shkaktojë kaos

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

Shkatërrimi i ekonomisë botërore do të çojë në një Botë e konflikteve ushtarake dhe ajo që vjen së shpejti!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Pierre Jovanovic thotë se libri i tij i 666, unë ju ftoj të lexoni librin e tij për të kuptuar se çfarë do të ndodhë në tokë në qoftë se Jezu Krishti është i ngadalshëm në vijnë …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Para se të largohej, unë ju ftoj të vazhdoni të menduarit tuaj duke lexuar artikullin tim (link më poshtë) dhe në veçanti pjesën  editorialin

VATIKANI – Apostazia – ditëve të fundit të Fundit të Kohës – Virgjëra Mari

Ne duhet të kuptojmë se çfarë ndodh me të njerëzimit nuk është i parëndësishëm.

Ne po përballemi me një botë të procesit Metamorfozis.

Kjo metamorfozë ishte profetizuar dhe ne po shohim fillimet e përmbushjes së saj.

Kjo është Jezu Krishti i cili do të kryejë në kthimin e tij.

Krijuesi na ka thënë në profecitë dhe ne e dimë se çfarë të bëjmë për të hyrë në këtë evolucionin e njerëzimit.

Bien dakord për të shpëtuar me anë të Jezu Krishtit,

Duke qenë të pagëzuar me ujë,

Kërkojini Perëndisë për falje për të gjitha mëkatet tona,

Pendohuni të veprimeve tona të këqija, mëkatet tona r edressant jetën tonë,

Bëhuni modest, por krenar dhe të denjë për të qenë të krishterë dhe katolike.

Dashuria dhe për të ndihmuar vëllezërit dhe motrat tona.

Falim ata qe mekatojne kunder nesh.

Mos nuk Gjyqtari për t’u gjykuar.

Kërkojini Perëndisë për të udhëhequr jetën tonë jo të zhytet në mëkat dhe për të të jetë në gjendje për t’i rezistuar tundimit.

Respekti dhe të ndjekin Dhjetë Urdhërimet e Perëndisë.

Ju mund të gjeni Dhjetë Urdhërimet në artikullin tim:

Dyshim dhe frikë I SHENJAVE TË Fundit të Kohës të shpallë kthimin e Jezu Krishtit

Nuk kam asgjë për të shitur, ky blog është krejtësisht falas dhe pa reklama.

Ju gjithashtu mund të bëhen ushtarë të Krishtit duke përhapur lidhjen e të gjitha blog posts të gjitha kontaktet tuaja.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Jezusi ka nevojë për secilin prej nesh në mënyrë që numri më i madh të jetë i shpëtuar.

Ora po troket dhe të gjithë duhet të zgjedhë ndërgjegjen e tij rrugën e tij për të shkuar tek Perëndia pa harruar se Jezu Krishti tha:

Unë jam Udha, e Vërteta dhe Jeta; Askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet mejeGjoni Kapitulli 14 vargu 6

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Jezu Krishti të gjithë ne duhet të shpallë kthimin e tij.

Le të jemi të zjarrtë në besim!

Vëllezër të dashur dhe motra në Krishtin, dashuria dhe paqja e Zotit qoftë me ju të gjithë dhe familjet tuaja deri në kthimin e Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, birit të vetëm dhe të dashur nga Perëndia të.

Fitimtar

FYI

Në çdo faqe dhe çdo artikull duke klikuar mbi bar blu në pjesën e lartë ju drejtohen automatikisht në pritjen dhe artikullin tim të fundit.

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.