FOR: Babel Tower, Statue af Nebukadnesar, Europa-Parlamentet Tour.

tårn

 

Landet er blevet genopbyggede efter syndfloden, mænd skabte et imperium og bygget i dalen Sennar et tårn, der ville nå himlen.

 

Men Gud afbrød deres projekt ved at sløre deres sprog, forenet indtil da, og spredte dem til jordens overflade.

 

Tusinder af år senere er landet blevet genopbyggede igen efter Anden Verdenskrig, mændene trods deres forskellige sprog bygget et nyt tårn i Strasbourg for at symbolisere genopbygningen af ​​imperium af mænd.

 

Vi kan se ligheden mellem de to tårne ​​af uafsluttede og navnet på denne nye imperium, som ikke henviser til Gud, men en falsk guddommelighed « EUROPE ».

 

Det er som om mændene havde ønsket at modsætte sig Guds vilje og nægte ham ved at henvise til falske guder og tager op flere tusinde år senere rekonstruere Empire mænd.

 

Vores vestlige civilisation symboliseret ved den europæiske konstruktion, der begyndte med den græske imperium vil kollapse med det du afslutter Grækenlands fra Euro-zonen. (Alfa og Omega) 

 

Vi kan være nogle svar i disse vers.

 

 

Daniel, kapitel 2, til 31-35

31   »Du har været, konge, en vision. Her: en statue, en stor statue, meget lyse, stod foran dig, frygtelige at se.

32   Denne statue, hans hoved var af fint guld, dens bryst og arme af sølv, dens mave og lår af bronze,

33   dens ben af jern, hans fødder del jern og del ler.

34   Du så: pludselig en sten blev skåret ud uden hånd havde rørt, og slog statuen, fødderne af jern og ler, og brækkede dem.

35   Derefter blev brudt, alle på én gang, jern og ler, bronze, sølv og guld, blive som Avner på Tærskepladsen sommeren; Vinden bar dem væk uden et spor. Og stenen, der ramte billedstøtten blev til et stort bjerg og fyldte hele jorden.

Kilde:   Her

 

Grækenland er hun denne lille sten som statuen af ​​Nebukadnesar, vil løsrive og bringe ned imperiet EUROPE at blive vugge en ny civilisation under regeringstid af Jesus Kristus!

 nabuconosor

 

Hvad Gud vil gøre denne gang, vi kender fra Bibelens profetier, da de udfører dagligt, og hvis udfald vil være en tilbagevenden af ​​Jesus Kristus på jorden!

Og det kommer snart!

Det spørgsmål, vi må stille os selv, er, om vi især undslippe de frygtelige katastrofer og ulykker, der ramte verden og menneskeheden, og om vi vil være en del af de heldige, der vil se den fysiske tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus på Oliebjerget .

Behage mine elskede brødre og søstre i Kristus ønsker at kommunikere godt med alle dine kontakter dette link for direkte adgang til alle mine artikler:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :