PERAKUAN RASMI KEMATIAN GEREJA KATOLIK

menyeberang

 

Dalam video itu dalam Bahasa Portugis kita memahami sepenuhnya itu Pope!

 

image002

Apa yang mengejutkan dalam video ini adalah bahawa paus secara terbuka menafikan Yesus Kristus.

Paus secara terbuka berkata bahawa hakikat bahawa Yesus Kristus telah disalibkan adalah kegagalan ….!

Sekarang ini tidak gagal kerana Kristus tahu dia akan disalib dan dia juga memberitahu Petrus bahawa sebelum ayam berkokok engkau telah menyangkal Aku tiga kali ….!

Yesus tahu dari awal syarahan dia akan berakhir di atas salib.

Tetapi beliau bersetuju untuk mengorbankan nyawanya untuk menyelamatkan jiwa kita kerana manusia begitu bersih dan nelayan sesuatu yang haram dapat masuk ke dalam Kerajaan Sorga.

Ia adalah melalui darah Kristus di atas salib yang kita ditebus!

Paus membuat kenyataan kepada Yesus Kristus sebagai nabi yang mudah mengatakan ISLAM, penuh dengan niat yang baik tetapi gagal kerana dia mati di atas salib ….!

Datang dari seorang Kristian kenyataan tersebut adalah tidak layak imannya, tetapi dari Pope, kata-kata ini pengisytiharan rasmi kematian Gereja Katolik telah mengumumkan bahawa di bawah tepukan gemuruh di New York .

Untuk Paus Yesus Kristus bukan anak Allah (Tuhan menjadikan manusia seperti yang kita mengajar kitab-kitab injil) hanyalah seorang manusia seperti orang lain dengan hadiah nubuatan yang mati di atas salib ….!

The quips sedikit Paus semua kuku yang tumbuhan di pergelangan tangan dan kaki Yesus Kristus di kayu Salib.

Dengan kata-kata terakhir Paus, kami secara rasmi boleh mengatakan bahawa Gereja Katolik secara rasmi mati di bawah tepukan gemuruh di New York September 25, 2015 di Katedral St Patrick.

 

Berdoalah bersungguh-sungguh Brothers dikasihi dan saudari-saudari untuk kembali ke Bumi Tuhan kita Yesus Kristus kerana kita dianggap semata-mata dan dalam bahaya besar sekarang.

Tuhan memberkati anda

Victor


%d blogueurs aiment cette page :