April 27, 2014 – Permulaan dari azab Allah?

merpati

Cinta adalah perlindungan terakhir dunia bebas atau program ini dan membayar!

Ungkapan ini tidak lombong tetapi malang yang berakhir hidupnya meninggalkan bertulis pada dinding di apartmennya bahawa perkataan dalam penjelasan mengenai tindakannya.

Kamu, saudara saya yang dikasihi-saudara dalam Kristus yang adalah mangsa perangkap syaitan, orang-orang yang berada dalam kesengsaraan, anda yang tinggal dalam kesakitan, kesedihan dan putus asa, orang-orang yang menderita dalam badan dan dalam hidup anda kekejaman peperangan, bencana dan penganiayaan yang hidup ini pahit.

 

kilat

Tidak kehilangan harapan, menjaga anda dengan baik-menyalakan api iman anda, mempunyai kepastian bahawa tidak lama lagi infiniti hari yang lebih baik, kegembiraan dan kebahagiaan akan diberikan oleh cinta dan darah Yesus Kristus.

Upahmu besar anda boleh yakin, kerana ia adalah melalui kasih sayang dan untuk menyelamatkan kita bahawa Yesus Kristus akan kembali.

Ya, tidak lama lagi dan dengan baik sebelum ini, Nabi Isa akan kembali ke Bumi untuk memerintah dan kemudian kita semua akan dihantar dari jahat dan godaan dan akhirnya maka kita boleh mengetahui dan mengalami kegembiraan tidak berkesudahan dan kebahagiaan dalam kasih sayang dan menghormati undang-undang Tuhan.

Tetapi sebelum hari-hari yang teruk

masih perlu berlaku.

Ia sudah tentu!

.Bencana-campur

Mereka akan menjadi lebih teruk lagi daripada yang kita hidup sejak tahun 2008!

Jangan lupa bahawa kembali Yesus Kristus harus menjadi seperti dalam sakit bersalin. Dan sebagainya hari-hari akan menjadi lebih sukar untuk kembali Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun.

Kita melihat setiap hari meningkat kesukaran hidup, bumi, masyarakat dan cuaca.

Keraguan tidak lagi mempunyai mana-mana bilik. Pulangan Tuhan kita Yesus Kristus adalah generasi kita.

Ia adalah kepastian seperti sukar untuk mempercayai kerana ia berkenaan, fakta-fakta yang ada! Semua nubuatan hampir semua dipenuhi!

Jadi apa yang perlu dilakukan sebelum ketidakupayaan terang-terangan ini untuk melawan kejahatan menunggu pulangan yang mulia Yesus Kristus!

Baik jika anda memahami bahawa syaitan adalah Fort dan hanya kita tidak cukup besar untuk mengalahkan dia, maka juga faham bahawa Tuhan mengasihi kita dan boleh membantu kita dalam perjuangan harian kita menentang kuasa-kuasa jahat dan godaan syaitan .

Minta Tuhan untuk membimbing dan mengarahkan hidup anda.

Berdoa dan berdoa lagi dan lagi setiap hari dan tanpa mengenal penat lelah

Terima kehidupan yang Tuhan telah memberikan anda dan berterima kasih kepada Tuhan untuk semua kesusahan dia membuat anda hidup dengan usaha dan perjuangan yang Allah memalsukan kami dan membuat kami kuat.

Harian apabila anda rasa atau anda melihat bahawa kesilapan boleh berlaku, godaan anda adalah kuat, bahawa keinginan anda sedang terbakar dan anda akan tunduk, jadi jangan teragak-agak untuk bertanya, dengan semua kekuatan iman anda di dalam Tuhan untuk membantu anda. Dan ia akan!

Kemudian jangan lupa untuk berterima kasih kepada Tuhan untuk membantu anda menentang diri sendiri, keinginan dan kelemahan anda.

Tuhan telah memberikan kita kehendak bebas dan oleh itu ia akan campur tangan dalam kehidupan kita jika kita meminta dia membawa kita kepada keputusan yang kadang-kadang bertentangan dengan apa yang kita rindu najis.

Tetapi untuk mendapat manfaat daripada bantuan Tuhan, Cinta Yesus Kristus dan semua bantuan yang Allah boleh memberi kita, kita mesti bermula pada awal.

– Tanya Tuhan untuk mengampuni semua dosa-dosa kita, kesilapan kita, kesilapan kita dan dosa-dosa.

– Terima untuk datang kepada Allah melalui Yesus Kristus dengan mencari pembaptisan oleh air sehingga Allah menghantar kita Roh Kudus untuk membimbing kehidupan kita.

– Tanya Yesus Kristus menjadi Penyelamat peribadi kita dan menerima kita di gerejanya.

– Luruskan kehidupan kita dengan pertolongan Tuhan kerana semata-mata kita tidak boleh melakukannya!

– Bantuan orang-orang yang mendapatkan bantuan kami.

– Perhatikan Sepuluh Perintah Allah.

– Mengasihi orang-orang yang membenci kita dan berdoa untuk mereka.

– Ampunilah orang-orang yang menceroboh terhadap kami.

Kita hidup regangan akhir akhir masa dalam talian dan dunia hanyalahkekeliruan.

Ia adalah amat sukar untuk mencari jalan yang betul dan benar. (Hanya hati dan doa anda akan membantu anda!)

Kemanusiaan telah menjadi nilai universal walaupun orang-orang yang Paus.

Tuhan diabaikan oleh ramai lelaki yang telah menjadi mementingkan diri sendiri dan kafir; berfikir juga dapat meluangkan Cinta beliau

Soon akan ada tuaian jiwa oleh malaikat Yesus Kristus dan dalam sekelip mata semua akan diselesaikan.

Ia akan menjadi terlalu lewat untuk lewat dan akan ada tangisan tangisan dan kertak gigi.

Ingat perumpamaan lalang dan gandum!

Dalam perumpamaan musim menuai apabila lalang dibuang ke dalam api. Ia akan sama mereka yang telah menolak Tuhan dan Yesus Kristus!

Tetapi juga ingat ini petikan dari Pierre Corneille Le Cid   »  Untuk menang tanpa risiko adalah untuk kemenangan tanpa kemuliaan «  semasa anda berjuang untuk terus berada di jalan yang betul kepada Allah melalui Yesus Kristus.

Buat usaha ini sila Tuhan!

Masanya telah tiba untuk menyedarkan kita berjuang untuk menyelamatkan jiwa kita!

Nabi Isa tidak lama lagi akan mengeluarkan gereja untuk menghadiri perkahwinan Anak Domba dan kita masih boleh menjadi sebahagian daripada!

Ramai di antara kita, imam, pastor, pendakwah eschatologists dan mencari tanda-tanda bagi kita untuk mendekati lebih dekat dengan tarikh keghairahan gereja dan kembali Yesus Kristus.

Dapatan tempoh akhir ini akhir zaman akan membolehkan semua orang untuk bersedia untuk ini indah, peristiwa-peristiwa yang agung dan unik dalam sejarah manusia.

Penyelidikan dan analisis saya telah membawa saya kepada sasaran pulangan Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus di atas Bukit buah zaitun dari 14-15 September 2015, penculikan gereja di sekitar 11 November 2014.

Tetapi kita mesti menyedari bahawa saya sudah ditipu dan ia adalah mungkin bahawa saya salah sekali lagi ini tarikh anggaran.

Tetapi yang lain telah menemui tarikh anggaran lain, bagi mereka tersebut masih lewat daripada saya dapati, ia akan sentiasa akhirnya masa untuk bercakap pada masa itu.

Tetapi ada juga yang eschatologue Louis ALENCOURT bahawa dengan serius penyelidikan dan analisis membolehkan untuk mempertimbangkan kemungkinan kuat penyingkiran gereja atau kembali Yesus Kristus tahun ini antara April dan September 2014 .

Jadi saya hanya boleh menggalakkan anda semua untuk membaca blog beliau dan khususnya artikel terbarunya . dan juga mengambil video di mana beliau membincangkan kembali Yesus Kristus.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Kita juga perlu memahami bahawa Bumi tidak lama lagi akan menyeberang di syurga serpihan meninggalkan berikutan LINEAR komet.

Ini boleh menyebabkan meteor di bumi.

Terdapat juga satu nubuatan yang tidak alkitabiah tetapi ia adalah menarik untuk memahami yang menerangkan acara kemuncak bahawa kita termasuk peningkatan dalam konflik politik dengan Rusia di Ukraine dan wilayah yang « The Crimea »

Dalam masa terdekat ini mendedahkan bahawa nubuatan ini harus mencabar kita.

Nubuatan Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

Dalam artikel terakhir saya Mea culpa-   saya sasaran tarikh April 27, 2014, tarikh hari raya Paskah dan juga tarikh tetrad bulan merah pertama. (Lihat artikel-artikel saya sebelum ini)

Tarikh ini benar-benar seolah-olah menjadi sangat penting dan saya menjemput anda semua saudara tercinta saya dan adik-beradik dalam Kristus untuk menonton dan menunggu tidak lama lagi Kembali dalam Kemuliaan Tuhan kami Yesus Kristus, anak Allah.

The April 27, 2014 seolah-olah saya sebagai tarikh di mana ia akan mula menjerit, meraung dan kertak gigi, sebagai seksaan adalah penting.

The April 27, 2014 mungkin menjadi permulaan kepada masa hari kemurkaan Allah!

Veillions dan melindungi api iman kita. Yesus Kristus adalah di pintu!

Peace, Love dan kegembiraan dalam hati dan rumah menunggu pengangkatan jemaat untuk beberapa dan kembali Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun untuk orang lain.

Berdoa

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :