Libri – Predikuesi Kthimi i Mbretit

I portugal

Mi të dashur lexuesit blog pronë.

 

Unë jam i kënaqur për të njoftuar botimin e librit tim titulli i të cilit është i njëjtë si në blog « Predikuesi Kthimi i Mbretit »

Ju tashmë mund të urdhërojë atë në editor « Edilivre » para se ajo është në librari

Titulli i punimit: « Predikuesi Kthimi i Mbretit »
Editions Edilivre – APARIS

175 Boulevard Anatole France

Bat A, Kati 2

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Kontakt: http://www.edilivre.com/contacts

mbulesë

 

Krishterimi në shoqërinë tonë është lënë pas dore, të braktisur dhe sakrifikuar për interesat e humanizmit në emër të të cilit gjejmë se ne jemi gradualisht « fshirë », dhe që kishat tona janë prishur. Ne të gjeni të njëjtën rritje e jashtëzakonshme e islamit në mbarë botën.

 

Nëse keni lexuar postimet e mia blog, ju e dini se kjo është një lajmëtar shenja të forta të kthimit të afërt të Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krisht.

 

Kështu që sa më shumë të mund të shpëtohen, ne të gjithë duhet të bëjmë gjithçka që mundemi për ta bërë botën e dinë dhe të kuptojnë se Jezu Krishti është Mbreti i botës dhe ai është kthyer shpejt për të gjykuar njerëzit dhe kombet.

 

Kjo është arsyeja pse kam krijuar këtë blog dhe ju falënderoj ngrohtësisht për të vizituar dhe të lexoni shkrimet e mia.

 

Blog tani është duke vizituar rreth 500 herë në ditë. Kjo mund të konsiderohet si një sukses i vërtetë.

 

Por, kjo nuk është e mjaftueshme për të treguar botës kthimin e mbretit Jezu Krishtit dhe kështu që vendosa të shkruaj një libër në mënyrë që numri më i madh nuk qasjes në internet është i informuar dhe që të gjithë mund të vendosë shpirti i tij dhe ndërgjegjja e rrugës që ai dëshiron të ndjekë.

 

Në shoqërinë tonë të errët, besimi ynë është provuar dhe shumë ndihen të braktisur nga Zoti, por unë ju siguroj se nuk është.

 

Perëndia kurrë nuk na braktisi, ai na do të mjaftueshme për të kanë lejuar djalin e tij që është dashuri e pastër, erdhi në tokë dhe atje është abuzuar, fyer, e fshikulluan dhe më në fund në vuajtjet e tmerrshme të kryqëzohej dhe gozhdohem në një të kaluar kryq nga vdekja për të na shpëtuar.

 

Por mjerisht ne janë të përmbytur me doktrina të rreme, profetë të rremë dhe perënditë e rreme që shqetësojnë vizionin tonë të Perëndisë dhe na kanë marrë shtigje mashtrim.

 

Kështu që unë të kërkuar për të sjellë librin tim për lexuesit provat panumërta të ekzistencës së Zotit dhe të djalit të tij të vetëm, Jezu Krishtin.Kjo është kështu që të gjithë janë më të « besimtarë, por sachants ».

 

Libri im tregon se Perëndia është ai që krijoi universin dhe çdo gjë në të. Ajo gjithashtu provon hyjninë e Jezu Krishtit dhe kthimin e tij të pashmangshëm për Tokën.

 

Edhe pse nuk është një libër i historisë dhe shkencës, ai shpjegon udhëtimin e njeriut nga fillimi i tij për kthimin e saj në Kopshtin e Edenit në mbretërimit të Jezu Krishtit dhe paraqitje e shkurtër e ardhmja e njeri pas mbretërimit të Jezu Krishtit.

 

Ajo gjithashtu përcakton profecitë e kohët e fundit dhe lejon të dini maksimumin e shpresën tonë të kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Është e rëndësishme dhe madje thelbësore për të marrë një pushim në jetë për të marrë aksioneve të asaj që është e rëndësishme dhe thelbësore në jetë. Kjo është ajo që unë ju ftoj të bëni këtë duke lexuar librin tim.

 

Jezu Krishti po kthehet së shpejti për të gjykuar burrat dhe kombe, kjo është një siguri, por ditë më parë shumë të vështira janë ende të goditur Tokën dhe njerëzimin. Leximit të librit mund të përgatisë ju për t’u përballur me këto kohë të vështira që ne ende duhet të kalojnë.

 

Ndreqje gardhe ju lejon për të konfirmuar se të gjitha problemet tona janë në rritje të vazhdueshme për disa vjet. Por ne jemi një shpjegim dhe është në libër.

 

Unë ju ftoj jo vetëm për të lexuar librin tim, por edhe për ta bërë atë të njohur në mënyrë që më shumë mund ta lexoni atë dhe të kuptojë se e vërteta nuk është realiteti i përditshëm kemi shpjeguar shoqërinë tonë ateist.

 

Le të jenë ushtarë të Jezu Krishtit, kjo është detyra jonë e krishterë dhe janë duke punuar intensivisht për të publikuar fjalën e mirë « Jezu Krishti po vjen së shpejti »

 

Të gjithë mund të shpëtohen nëse ata vijnë tek Krishti nëpërmjet pagëzimit dhe pendimit.

 

Ajo duhet të na bëjë të përballen me fakte dhe të kuptojë se ne jetojmë në botë për disa vjet kohë të vështirë si individë.

 

Këto janë provat e përditshme dhe fatkeqësitë natyrore të tilla si shirave të rrëmbyeshëm outsized, përmbytjet, stuhitë, katastrofat, tërmetet, uragane, ciklone, zjarret, shpërthimet vullkanike.

 

Por ajo është gjithashtu çdo vit për disa vite, pa asnjë vdekje të njohur për milion sepse peshqit, zogjtë, bagëtia dhe të kafshëve të egra në të gjithë planetin.

 

Ata janë gjithashtu luftëra dhe zhurma shurdhuese e një lufte botërore, dhuna, humbja e vlerave dhe moralit.

 

Dhe kjo është edhe radikalizmi spiralen dhe ekstremizmi islamik fanatikë të cilit masakruan anëtarët e popullit të krishterë dhe të angazhohen përdhosjen, vandalizëm, zjarrvënie dhe shkatërrimin e kishave.

 

Jo për të përmendur rënie të konsiderueshme në Kishën Katolike të priftërinjve.

 

Për të gjitha këto të mbrapshta ne duhet të shtoni shkatërrimin globale që ka vendosur botën që prej rrëzimit të tregut të aksioneve të 29 shtator 2008, duke shkaktuar uria e mjerimi kudo, ndikimi është edhe më e rëndësishme si popullsia e botës është rritur nga dy dhe gjysmë miliardë banorë në 1950 në më shumë se shtatë miliardë në vitin 2012, 63 vjet vetëm.

 

Edhe Vatikani i cili ishte Selia e Shenjtë e Kishës Katolike është bërë një vend me erë të keq ku Jezu Krishti ka bërë një aksesor i thjeshtë apo një pjesë e Muzeut të Vatikanit.

 

E gjithë kjo është shpjeguar në libër.

 

Të gjithë ata që më njohin e dinë se unë kurrë nuk heqin dorë, sepse nuk ka mal është i pakapërcyeshëm dhe unë do të vazhdojë të veprojë për të shpallur lajmin e sa më shumë të mirë e kthimit të afërt të Mbretit Jezu Krishtit.

 

Për ata që dëshirojnë të dinë se kush jam:

 

Këtu shkurtimisht një pjesë e vogël e biografisë sime.

 

Bir i një elektricisti portugez emigruar në Francë në vitin 1957, unë u rrit deri në mësimin e fesë katolike, katekizmin, kungim dhe QBO (punëtorët e rinj të krishterë).

 

Ky mësim ka bërë mua një standard të krishterë njeri.

 

Unë gjithmonë u përpoqën si edhe unë kam qenë në gjendje për të udhëhequr një jetë të shëndetshme në dashurinë e Perëndisë dhe respekti për ligjet e saj (pa qenë një shenjtor!)

 

Unë duhet të them se që nga fëmijëria ime Perëndia ka qenë gjithmonë pjesë e jetës sime. Ai është një i besuar, një mik, një këshilltar dhe një ndihmë e domosdoshme në jetën e përditshme.

 

Gjatë një pjese shumë të gjatë të jetës sime kam pasur një punë shumë e vështirë dhe e komplikuar dhe Perëndia bëri shumë mrekulli për të mbajtur gjallë në këtë karrierë të rrezikshme.

 

Kështu që unë nuk kemi sekrete nga Perëndia dhe unë kam besim të plotë dhe absolut tek ai.

 

Perëndia e tregon dashurinë e tij më të vazhdueshme dhe më jep ndihmën e tij në jetën e përditshme. Unë ju siguroj se ajo është gëzim i pastër të ndjehen të dashur dhe ndihmuar nga Perëndia.

 

Kështu që unë dua të jem atje edhe për Perëndinë në një masë të vogël të përulur dëshmitarë të dashurisë së Tij për ne dhe kthimin pashmangshëm në Tokë e djalit të tij të vetëm, Jezu Krishtin.

 

Në vitin 2009 nga shans merest kuptova se ne ishim duke jetuar në kohët e vona biblike që do të kulmojë në kthimin e Jezu Krishtit.

 

Natyrisht një i krishterë i mirë unë kisha mësuar mirë dita katekizmi do të vijë në fund të botës dhe atë ditë Perëndia do të kthehet në Tokë për të gjykuar të gjithë njerëzimin.

 

Para intelektualisht të pranojë kthimin e Jezu Krishtit ishte planifikuar mirë për brezin tonë, unë më shumë kam analizuar dhe ende të gjitha shenjat profetike njoftuar herë fund dhe kthimin e Jezu Krishtit në Tokë.

 

Më në fund kishte për të shkuar në provat dhe për të gjetur se të gjitha shenjat dhe profecitë e fundin e kohës lajmëroj kthimin e Jezu Krishtit janë përmbushur çdo ditë dhe se kjo mund në asnjë mënyrë të jetë një rastësi si shumë nga profecitë që u përmbushën ishte e rëndësishme.

 

Kjo ka ndryshuar rrënjësisht jetën time dhe kështu që kam vendosur për të krijuar këtë blog « Predikuesi Kthimi i Mbretit », që kam botuar artikuj të shumtë në të gjitha gjuhët për të informuar të gjithë njerëzimin këtë ngjarje të mrekullueshme dhe të kontribuojë gjithashtu zgjim i botës së krishterë në mënyrë që të gjithë mund të përgatisë mendjen e tij dhe shpirtin e tij për kthimin e Jezu Krishtit, Zotit tonë dhe Mbret, djalin e vetëm të Perëndisë.

 

Libri im synon të tregojë lexuesit ekzistencën e Perëndisë, hyjninë e Jezu Krishtit, për të shpjeguar evolucionin e njeriut për Perëndinë dhe për të informuar numrin më të madh të këtij kthimi të mrekullueshme e Lavdisë sonë Zoti Jezus Krisht për mbretërimit të tij mijë-vjeçare.

 

Ka një siguri në këtë botë apokaliptike është se Jezu Krishti po kthehet së shpejti.

 

Është e rëndësishme dhe thelbësore për të kujtuar se Jezu Krishti ka thënë:« Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje. « 

 

Nëse kjo nuk është bërë, ju pagëzoj dhe shumë të vijnë tek Krishti për t’u shpëtuar.

 

Së shpejti ajo do të jetë shumë vonë dhe nuk do të jetë e gjithë Toka qan dhe lotët e të gjitha latecomers.

 

Unë kërkoj që të ju lutemi të prezantoj librin tim për të gjitha tua prindërit, miqtë, marrëdhëniet, kontaktet dhe të gjitha rrjetet sociale për të gjithë për të dinë dhe të ndajnë në të kthehet dashurinë e Perëndisë dhe të jetë i shpëtuar.

Perëndia na do dhe e duan Birin e tij të vetëm Jezu Krishti është shpejt të kthehet në Tokë për kthim në Kopshtin e Edenit për të gjithë ata që vijnë tek ai.

Historiku Zemra ju falënderoj për gjithçka që ju bëni për dashurinë dhe lavdinë e Perëndisë dhe Jezu Krishtit!

Zoti ju bekoftë dhe ju lejon të punoni për dashurinë dhe lavdinë e Jezu Krishtit.

I portugal

Fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :