2027 – 2034 роки

Дивлячись на ці дві дати, ви, безперечно, задаєте собі деякі запитання, що цілком зрозуміло; але враховуючи назву мого блогу, ви можете уявити, що ці дати якось пов’язані з поверненням на Землю нашого Господа і Царя Ісуса Христа.

Ми були дехто з нас, хто думав, що ми знайшли в меандрах біблійних пророцтв можливу дату (між 14 і 15 вересня 2015 року з нагоди свята сурм) для захоплення церкви, або навіть, можливо, навіть для повернення на землю нашого Господа і Царя Ісуса Христа.

мій пост:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/06/10/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la- свято-труб/ ,

На жаль, це було не так; Я повинен визнати, що я був не правий…

І все ж перша ознака була правильною, а саме 14 травня 1948 року з датою відродження держави Ізраїль менш ніж за 24 години. Слід зазначити, що саме з цієї дати на світ обрушуються всі ознаки повернення Ісуса-Христа. Ви можете знайти їх у блозі.

Аналізуючи час, що минув з цієї дати, стало зрозуміло, що цей часовий маркер був добре обґрунтованим.

Потім стався крах світової економіки 29 вересня 2008 року після обвалу на Уолл-стріт (Нью-Йоркська фондова біржа) з негативним індексом на момент закриття –777,68 пункту.

Цей часовий показник також був безперечним, оскільки 29 вересня — це свято ангелів, а 777 — це не лише число, яке приписують Богові, але й символ удачі.

У цьому випадку це було повне розорення, оскільки цифра була негативною.

Слід зазначити, що з 29 вересня 2008 року руїна набула масштабного характеру і лише за рахунок боргів функціонує світова економіка. 

Тому мені здавалося очевидним, що з цієї другої позначки часу ми можемо почати сьомий тиждень Даниїла з 9-го розділу його пророцтв.

Це привело нас безпосередньо до 2015 року; а свято сурм, єдине свято, про яке ніхто не знає наперед, ні день, ні година, було цього року між 14 і 15 вересня. Тому в моїх очах це було очевидно для дати підхоплення церкви або навіть повернення нашого Господа.

Метою блогу є проповідування Повернення Короля. Тому я повинен був повідомити якомога більше людей про результати мого аналізу, щоб усі ми мали час підготувати свої душі до повернення нашого Господа і Царя Ісуса Христа.

на жаль! Я помилився. Пізніше я навіть намагався зачепитися за гілки пророцтв, щоб знайти нові дати, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 і 2021. Але нічого не допомогло, незважаючи на мої надії та дослідження, я завжди залишався в помилці. Ви можете знайти всі ці статті в блозі.

Після спаду, який стався після моїх помилок і підкреслив Google, який припинив посилатися на мої статті з невідомої причини, особливо французькою мовою, я відновив читання та дослідження з іншими підходами, вивчаючи, серед іншого, кілька пророцтв, включаючи пророцтва Марії; і треба сказати, що там я знайшов багато «зерен для перемолу» і питань без відповідей.

Саме завдяки встановленню зв’язків між пророцтвами я виявив зв’язок, який привів мене до цих двох дат.

Перша підказка

Пророцтва у Фатімі (Португалія) і знаменита третя таємниця, відкрита 13 липня 1917 року Пресвятою Дівою Марією молодим: Люсії де Ісус душ Сантуш ,…

дивіться статтю:

https://www.luisa-paixao.com/fr-fr/blogs/la-vie-au-portugal/fatima-et-les-3-secrets-de-a-sainte-virge#:~:text=C ‘це%20в%20%20звичайно,%20не%20%20%20r%C3%A9v%C3%A9%20%C3%B4t .

Дивіться відео: (Третя таємниця Фатіми – Нова ред.)

…, яку Папа мав прочитати світові в 1960 році; незважаючи на очікування всієї планети, Папа Іван XXIII того року (1960) публічно оголосив, що ця таємниця призначена для папства і повинна залишатися таємницею.

Неймовірно! Незважаючи на визнання Церквою об’явлення Пресвятої Діви Марії, її пророцтв і чудес, Папа Іван XXIII відмовився покоритися Пресвятій Діві Марії, просто так…!

Пізніше інші папи оприлюднили письмо як цю знамениту таємницю.

https://www.nouvelobs.com/monde/20000626.OBS5503/le-texte-integral-du-3eme-secret-de-fatima.html

Але було надто пізно, значна частина віруючих втратила довіру через намісників Ісуса Христа, тому після Івана XXIII багато християн-католиків втратили віру, багато стали атеїстами, а інші звернулися до інших церков або навіть інші релігії. Таке марнотратство…!

Звісно, ​​якщо Боже слово є священним і не заперечує, це не те ж саме стосується людського слова, яке слід аналізувати з проникливістю, якби це було слово папи, який, крім того, не послухався прохання Пресвятої Діви Марії.

Ясно одне: Папа Іван XXIII і адміністрація Ватикану прочитали в цій третій таємниці Фатіми поворот майбутніх подій, які вони вирішили зберегти в таємниці.

Тому дуже швидко в 1962 році відбувся новий собор, який радикально змінив ватиканську церкву. Зрозуміло, що після цього повороту у функціонуванні Церкви, Папства та Ватикану внаслідок Другого Ватиканського Собору Віра поступово розвіялася, церкви спорожніли, а справи негідних священиків потрапили на заголовки газет. Не забуваймо про заяву Папи Павла VI від 29 червня 1972 року:

«Дим сатани проник у народ Божий»

Дивіться статтю:

https://laportelatine.org/formation/crise-eglise/rapports-rome-fsspx/paul-vi-la-fumee-de-satan-est-entree-dans-le-peuple-de-dieu-29-juin-1972/embed#?secret=PXMMhUpEog#?secret=U7jTVdbUbU

Ми можемо і мусимо поставити собі багато запитань про функціонування Ватикану і Церкви, а також про позиції Пап після Другого Ватиканського Собору.

Це майбутнє наших душ! Тому ми повинні діяти розважливо, особливо коли позиція пап не узгоджується зі словом Божим.

Наприклад: Папа Франциск працює так само, як і його попередники, починаючи з Другого Ватиканського Собору, для зближення всіх релігій.

Якщо з людської точки зору прагнення миру і зближення між усіма народами є нормальним, то в релігійних питаннях це є єрессю. Не забуваймо, що Ісус Христос сказав:  «Я є дорога, і правда, і життя; ніхто не йде до батька, як тільки через мене. Це слово Боже! Тому зближення всіх релігій може бути лише єрессю, яка веде до Люцифера, а не до Бога тих, хто їй віддає себе.

Друга підказка

На жаль, сьогодні ми можемо лише зауважити, що наш Папа Франциск, з моменту свого призначення, не хоче бути намісником Ісуса Христа, а простим єпископом Риму, і це як такий, якщо ми посилаємося на пророцтво пап святого Малахії. ..

документи:

Натисніть, щоб отримати доступ до Etude_Historique1.pdf

Натисніть, щоб отримати доступ до 9782307154426.pdf

Натисніть, щоб отримати доступ до saint-malachie.pdf

Таблиця 111 девізів пап:

https://compilhistoire.pagesperso-orange.fr/prophetieMalachie.html

відео французькою мовою про пророцтва пап:

…, ми розуміємо, що наш Папа Франциск буде останнім Папою пророцтва, 112-м , відомим як Петро Римлянин, чий кінець правління буде заплановано на 2027 рік. Він також оголосив у своїй промові, що його брати кардинали шукали його майже на кінці світу … (Слово, яке наші журналісти переклали як (на іншому кінці світу)…

Зауважимо, що коли 12 лютого 2013 року Папа Римський Бенедикт XVI оголосив про свою відставку, того ж вечора вирувала буря і блискавка вдарила у вершину Ватикану.   

Пророцтво починається в 1143 році, вісь пророцтва розташована через 442 роки в 1585 році під час правління папи Сікста V, девіз якого: « Axis in medietate signi » . Вісь в середині знака» і закінчується через 442 роки в кінці правління Петра Римлянина, в 2027 році.

Отже, якщо це пророцтво вірне, з 2027 року настане правління Антихриста, і ми знаємо, що його правління триватиме сім років. Це буде початок сьомого тижня (7 років), пророкований про кінець останніх часів пророком Даниїлом у розділі 09, вірші з 23 по 27.

23  Коли ви почали молитися, вийшло слово, і я прийшов, щоб сповістити його вам; бо ти коханий. Зверніть увагу на слово, і зрозумійте видіння!

24  Сімдесят тижнів призначено над твоїм народом і над твоїм святим містом, щоб припинити беззаконня і закінчити гріхи, щоб спокутувати беззаконня і здійснити вічну праведність , щоб запечатати видіння і пророка, і помазати Святеє Святих.

25  Знай же це й розумій! Від часу, коли слово оголосило, що Єрусалим буде відбудований, аж до Помазанця, Провідника, сім тижнів і шістдесят два тижні тому, місця та рови будуть відновлені, але в погані часи.

26  Після шістдесяти двох тижнів Помазаник буде знищений, і він не матиме наступника. Народ майбутнього правителя знищить місто та святиню, і їхній кінець прийде, як потоп; постановлено, що руйнування триватимуть до кінця війни.

27  Він укладе міцну угоду з багатьма на тиждень, а половину тижня припинить жертви та приношення; руйнівник буде робити найогидніші речі, доки руїна і те, що було вирішено, не розтануть на руйнівнику.

Дивіться статтю:

Отже, якщо пророцтво святого Малахії вірне, ми маємо мати кінець папства і, як наслідок, затьмарення церкви в 2027 році, а також повернення нашого Господа і Царя Ісуса Христа на Оливній горі в кінці правління антихрист через сім років у 2034 році.  

Зауважте, що цілком ймовірно, що після 2027 року у Ватикані більше не буде пап. 

Я вже вивчив ці два часові позначки (2027 і 2034), але я хотів знайти інші пророцтва, які могли б підтвердити ці гіпотези.

Саме в двох інших дуже важливих пророцтвах я виявив часові маркери, які дозволяють майже певним чином акредитувати ці дві дати (2027 і 2034). Перше — папське пророцтво папи Лева XIII:

Стаття і пророцтво:

13 жовтня 1884 року Лев XIII завершив відправу Святої Меси у Ватиканської каплиці. Потім він залишається нерухомим протягом 10 хвилин. Потім він кидається до свого кабінету, не даючи жодних пояснень своїм родичам, які бачили, як він розшарівся. Лев XIII негайно складає молитву до святого Архангела Михаїла з вказівкою, щоб її читали всюди після кожної Малої Меси.

Пізніше Папа дає своє свідчення: «Після меси я почув два голоси; один м’який і добрий, другий гортанний і твердий; вони, здавалося, прийшли з-за скинії. Це демон звернувся до Господа, як у діалозі.

Ось що я почув:

– Гортанний голос, голос сатани в своїй гордині, який волає до Господа:
«Я можу знищити твою Церкву».

– Лагідний голос Господа: «Можеш? Тож зроби це. »

– Сатана: «Для цього мені потрібно більше часу і більше сил».

– Наш Господь: «Наш Господь: «Як довго? Скільки потужності? »

– Сатана: «Від 75 до 100 років і більшої влади над тими, хто служить мені».

– Господь наш: «Маєш час, матимеш силу. Роби з ним, що хочеш».

Посилання на статтю:

https://docteurangelique.forumactif.com/t15227-la-prophetie-de-leon-xiii-en-1884-sur-les-100-annees-d-epreuve-de-l-eglise

Це пророцтво папи Лева XIII ні в якому разі не може бути фальшивим чи вигаданим ним, воно означало б образу Ісуса Христа, намісником якого він був. І все ж це пророцтво вийшло з ужитку, оскільки 100 років, дарованих Люциферу в 1884 році Ісусом Христом, давно минули. Я не вірю, що Ісус Христос дав більше ніж 100 років, про які просив Люцифер, і тому в 1984 році 100 мали завершитися, як і кінець часу; але ми бачимо, що це не так.

І оскільки саме там, після 100 років, втручаються сімдесят років пророцтва Даниїла, які додано до 1984 року, принесуть нам 2054 рік. Вилучивши 7 років останнього тижня Даниїла) у дату з 2054 року, ми приходимо до 2047 рік, і це не узгоджується з пророцтвом пап, яке приводить нас до 2027 року, а потім до 2034 року, додавши останній тиждень, пророкований Даниїлом у розділі 9. 

Слід зазначити, що Люциферу не вдалося зруйнувати церкву в 1964 році, але він завдав їй сильного удару з 1960 року.

Тож я знову не правий…! Може бути ! І я спочатку так подумав.

Але чи маємо ми право сумніватися в пророцтві про намісника Христа? звичайно, ні! Тим паче, що це папа і це сам Господь йому повідомляє…

Але де помилка, адже мітки часу не збігаються?

Саме тоді в іншому пророцтві я знайшов зв’язок між цими чотирма пророцтвами. Це пророцтво, яке пов’язує всіх інших, є пророцтвом Пресвятої Діви Марії молодій Мелані в маленькому селі на півдні Франції в Ла Салетт.

Текст послання Пресвятої Діви Марії до Мелані в Ла Салетт за цим посиланням:

http://seigneurjesus.free.fr/secretdelasalette.htm

Саме в пророцтві La Salette я дізнався: це було в 1864 році, коли Люцифер з великою кількістю демонів вирвався з пекла  !

І тут усе стає зрозумілим, якщо можна так сказати… 100 років, наданих Люциферу Ісусом Христом, не починаються в 1884 році, коли він просить про них, а 20 роками раніше, у 1864 році, коли Люцифера вилучають із пекла разом зі своїми демонами.

Дата звільнення Люцифера з пекла в 1864 році + 100 років, наданих йому Ісусом Христом для знищення церкви, приводить нас до 1964 року, до якого ми не повинні забувати додати 70 років пророцтва Даниїла в розділі 9 (1964 + 70), і ми досягаємо 2034 року, коли закінчиться правління антихриста, яке буде населене духом Люцифера.

Давайте не забудемо відняти від 2034 року сім років правління антихриста (сьомий і останній тиждень із 7 років, пророкованих Даниїлом у розділі 9), і ми дійдемо до 2027 року. Таким чином, ця дата буде кінцем випробувальний період (розподіл) і що підхоплення (затьмарення) церкви Ісуса Христа також має відбутися.

До того часу життя на землі стане ще важчим.

Примітка :

Ви, безумовно, помітили в моєму блозі, що я завжди помилявся щодо періодів, які я оголосив для повернення нашого Господа Ісуса Христа.

Так само я завжди заявляв, що наступний рік буде навіть важчим, ніж той, що закінчується.

І тисячу разів, на жаль, я ніколи не помилявся в цьому останньому питанні. Гірше того, я повинен оголосити вам, що всі наші труднощі на Землі ще більше зростатимуть і продовжуватимуться, таким чином переходячи від гіршого до гіршого, до повернення на Оливну гору нашого Господа і Царя Ісуса Христа у 2034 році. 

Але я не можу закінчити цю статтю на негативній ноті, тому знаю, що можливо або навіть ймовірно, що підхоплення церкви відбудеться до 2027 року. Дійсно, перечитуючи 24 розділ Євангелія від Матвія, ми зауважуємо у вірші 22, що часи будуть скорочений.

Посилання на 24 розділ Євангелія від Матвія:

https://emcitv.com/bible/matthew-24.html

 22  Справді, якби Господь не вирішив зменшити кількість цих днів, ніхто б не вижив; але через тих, кого він вибрав, він скоротить цей час лиха…

Підхоплення церкви Ісуса Христа не буде кінцем світу, це буде просто кінець часу благодаті.

У період благодаті (між 30 роком і поверненням Ісуса Христа на Оливну гору) ми можемо отримати доступ до Вічного життя через хрещення та Любов Ісуса Христа. Щоб бути частиною Церкви Ісуса Христа, нам достатньо охриститися, покаятися у своїх гріхах, молитися, просячи в Бога прощення за наші гріхи та щоб Ісус Христос був нашим Спасителем.

Не забуваймо, що бути підхопленим разом із церквою означає отримати доступ до вічного життя без смерті.  Це дар від Любові Ісуса Христа, і він прийде дуже скоро.

Під час захоплення церкви ті, хто спить (мертвий), але охрещений і жив як добрі християни, оживуть, і ми з ними піднімемося в повітря назустріч Господу. Це не мрія і не утопія, це слово Боже.

Під час правління антихриста, що буде з тими, хто залишиться на Землі?

1 Фессалонікійців 4
16 Бо сам Господь зійде з неба на знак, на голос архангела та на голос сурми Божої, і мертві в Христі воскреснуть перше. 17 Тоді всі ми, живі, що залишилися, будемо підхоплені разом з ними на хмарах, щоб зустріти Господа в повітрі, і так ми завжди будемо з Господом. 18 Тож потішайте один одного цими словами.

Для релігії буде дуже важко прийти до Ісуса Христа, тому що церква буде затьмарена, і нещасним, які залишаться, буде важко зберегти або навіть знайти віру в Ісуса Христа. Земля залишиться на сім років у руках антихриста та його фальшивої релігії. Всім доведеться підкоритися цьому.

Життя навряд чи триватиме на Землі між підхопленням церкви та поверненням Ісуса Христа. Це буде період воєн між державами, громадянських і релігійних війн, в атмосфері повстань, крадіжок і насильства на кожному розі, цей світ втратить свої позначки та орієнтири. Частина населення світу зникла безвісти (християни). Їхнє земне майно буде жаданим і неодмінно буде пограбоване.

Відповідно до певних пророцтв, у цей неспокійний період історії людини у Франції постане король, який воюватиме проти анти-Христа та його армії, а потім настане правління Ісуса-Христа на Землі, більш відоме під назвою Міленіум.

Але це, можливо, буде темою інших статей, якщо Бог дасть і дозволить.

Мої улюблені брати і сестри, я не знаю, чи матиму можливість написати інші статті, тому що всі наші труднощі будуть збільшуватися і множитися по всьому світу. Прошу поділитися цією статтею з усіма своїми контактами.

Два часові позначки 2027 і 2034 є достатньо значущими, щоб привернути нашу повну увагу і дати нам час підготувати наші душі, щоб, коли настане день і година, ми стояли прямо, готові йти за нашим Господом і Царем Ісусом. -Христос, залишивши все ззаду.

Так, саме в цьому й полягає: йти назустріч Господу, щоб там, де буде Він, бути й ми.  1 Фессалонікійців 4 . Чи готові ви бути частиною захопленої церкви Ісуса Христа і залишити все, щоб беззастережно слідувати за нашим Господом і Царем Ісусом Христом? Або ти захочеш залишитися на Землі й чекати його повернення на Оливну гору для його тисячолітнього правління? Тільки ви повинні вирішити. Тож оцініть своє життя і моліться Ісусу Христу. Він чекає вашої відповіді. прийміть рішення, поки не пізно.

Одне можна сказати напевно, що жодна людина не стане частиною захопленої церкви Ісуса Христа, якщо вона цього не захоче. Саме з любові Ісус Христос накаже своїм ангелам усунути лише тих християн, які приймуть його як спасителя. Ніхто не змушений приходити до Бога, Бог дав нам це земне життя і нічого не просить натомість. З іншого боку, щоб отримати доступ до царства небесного та вічного життя, знайте, що є лише один і єдиний шлях, і він проходить через Ісуса Христа. Зараз у нас є шанс отримати доступ до вічного життя, не проходячи через смерть, це буде зроблено підхопленням церкви, ви можете скористатися цією можливістю чи ні, це буде ваш вибір.

Але після підхоплення церкви ті, хто залишиться, зможуть отримати доступ до вічного життя лише завдяки діям життя та проходженню через смерть.

Що ж, цього разу я вважаю, що виконав місію, яку поставив перед собою, яка полягала в тому, щоб оголосити про повернення короля якомога більшій кількості людей, і, очевидно, він не тільки поруч, але й біля дверей.

Я бажаю всім вам, моїм улюбленим Братам і Сестрам в Ісусі Христі, любові і миру у ваших серцях, рекомендуючи вам молитися, щоб майбутні муки були короткими і щоб Бог захистив вас від них.

Будьмо обережні в ці останні дні, тому що спокуси не обминуть нас спокусити.

Алілуя! Ісус Христос скоро прийде

бережи вас Бог

Віктор

«  non nobis, dominate, non nobis, sed nomini tu da gloriam  » (Примітка редактора: «не нам, Господи, а Твоєму імені Ти повинен повернути славу наших дій»)

На закінчення цієї статті я рекомендую кілька сайтів. 

Останні часи  : (відео про пророцтва та великого монарха)

https://www.youtube.com/results?search_query=the+end+of+times

Теоноптій: (Відео про Бога, церкву, а також про кінець часів)

https://www.youtube.com/channel/UCKgVDz8801RzNi4ro1iHgLQ/videos

Спрощена загальна хронологія останніх часів (есхатологія)

 Клод ІГНЕРСЬК I: (Відео про кінець часу)

https://rumble.com/user/IGNERSKI

Сходи Якова: (статті та відео про поточні події та делікатні різні факти)

http://echelledejacob.blogspot.com/

 Віктор