Дазвольце мне для маленькіх дзяцей!

Многія з нашых братоў і сясцёр допыту, што мы павінны чакаць хутчэйшага вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста, Цара Цароў, адзіны сын Бога, які неўзабаве вяртаецца да сваёй тысячагадовага царства на Зямлі, да канца святла.

Ўяўляецца важным, каб аднавіць і паглыбіць у гэтым артыкуле адказ, які я зрабіў каментар да артыкуле: ВЯРТАННЕ ІСУСА ХРЫСТА 14 траўня АБО 15 верасня 2015! Падчас свята Труб

Бог-бацька-дзіця-Ісус-і-голуб-Copie-1

Ёсць дзве рэчы, упэўнены, што я зразумеў, аналізуючы прыкметы і прароцтва канца свету.

Першы:

Мы на самай справе вельмі блізка да вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста, вядома, прымаючы пад увагу, што Ісус сказаў, што толькі Бог Айцец ведае дзень і гадзіну вяртання.

Па-другое:

Мы не разумеем, знакі і прароцтва канца свету, што, гледзячы ў мінулае.

 

Калі, як я думаю, і напісаў у блогу, што канец часу пачалося 14 мая 1948 са стварэннем дзяржавы Ізраіль, гэта таму, што з гэтага перыяду, што знакі і біблейскае прароцтва абвяшчае таму Ісуса Хрыста сталі адбывацца з павелічэннем частаты і магутнасці.

 

Аналагічным чынам, пачынаючы з 29 верасня 2008 года, з краху фондавага рынку на Уол-стрыт, што бачылі распрацоўваць глабальныя руіны, Катастрофы тэнт, канфлікты і войны па ўсім свеце, разня хрысціян, разбурэнне храмаў і апошняй вайны ў канцы часоў пачынаецца ў Сірыі ў сакавіку 2012 года, з прыходам падмацаванняў з па-за ісламскіх экстрэмістаў у шэрагі стропальшчыкаў.

 

Гэта вайна, якая будзе доўжыцца 42 месяцаў і што Ісус Хрыстос будзе спыняцца на яго вяртанне (варта адзначыць, што да гэтага на сакавік 2012 года падзеі ў Сірыі былі ўнутраны канфлікт)

 

З 2008 года мы бачылі вельмі значнае павелічэнне магутнасці і частоты біблейскае болю прарочыць. Гэта факт.

 

Такім чынам, Бог словам Езуса Хрыста не паведаміце нам загадзя дзень ці гадзіну, але дазваляе падысці да разумення поспехі, дасягнутыя знакі і прароцтва.

 

Такім чынам, мы можам зразумець і ўбачыць, што сем гадоў у перыяд з верасня 2008 г. Верасень 2015 г. (у два разы, тры з паловай).

 

Першыя тры і палова была, вядома, вельмі цяжка, але другая палова значна складаней. Гэта канкрэтныя факты, якія былі прадказана ў Бібліі.

 

І год яшчэ не скончыўся!

 

Мы лічым, што глабальны канфлікт пачаўся ў Сірыі, яна становіцца мацней з кожным днём, што сродкі масавай інфармацыі не шмат казаць падчас вайны ў Персідскім заліве.

 

Усе прыкметы і біблейскія прароцтва аб вяртанні Ісуса Хрыста робіцца. Адсутнічае толькі тыя падзеі, якія маюць непасрэднае дачыненне да яго вяртання.

 

1. Выдаленне царквы.

2. дзень гневу Божага.

 

 

Хоць выдаленне царквы могуць быць выкананы ў любы час, я ўпэўнены, што Бог будзе чакаць апошняга моманту, так што большасць можа быць выратаваны.

 

Як дзень гневу Божага, я перакананы, што будзе адбывацца непасрэдна перад вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

Звярніце ўвагу, што некаторыя ня біблейскія прароцтва кажуць аб трох дзён цемры.

 

Было б за тры дні да вяртання Ісуса Хрыста.

 

Што тычыцца выкрадання, гэта павінна адбыцца ў дзень гневу Божага.

 

Калі ў мяне ёсць гэта права, і вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста адбываецца паміж 14 і 15 верасня 2015 і я шчыра спадзяюся, што з дна маёй душы, то дні верасня 2015 года неабходна папярэднічаць быць найбольш прыватнасці чалавечай гісторыі.

 

Я сказаў, што наш брат Клод IGNERSKI  »  ТУТ  « пісаў у сваіх кнігах пра канец часоў, якія я рэкамендую прачытаць, што Ушэсце царквы можа адбыцца ў верасні 2015 вяртанне Ісуса Хрыста ў 2021 годзе ,

 

Ён можа быць правоў, і я няправільна!

 

Але мы згодныя з тым, што 2015 павінен быць асаблівы год і цяжка да канца часу.

 

Тым не менш, я хацеў бы давесці да адлюстравання кожнага факту, што Біблія кажа, што боль вяртанне Ісуса Хрыста, як боль родаў і, такім чынам, чым больш праходзіць часу, і боль вострая, каб дасягнуць невыносна!

Усе маці будзе сведчыць!

 

У цяперашні час мы назіраем масавыя забойствы галоўных хрысціянскіх шалі.

 

Кроў святых ўжо цячэ свабодна !!!

 

Паглядзіце на апошнія сем гадоў з 2008 года ў нашых пакутах дасягнулі вельмі высокага ўзроўню, уявіце сабе, яшчэ сем гадоў з павышэннем пастаяннай болю харчавання і тады вы зразумееце, што мы павінны маліцца за вяртанне нашага Госпада зрабіць хутка.

 

Я запрашаю вас чытаць мае апошнія артыкулы ў тым ліку: 2015 прышэсце Ісуса Хрыста Валадара Міру.

Спасылка: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Бог у Сваёй бясконцай міласьці дапамагае і абараняе ўсіх, хто прыходзіць да яго з любоўю, пакорай і шчырасцю.

 

Тым не менш, многія людзі, якія пакутуюць і жывуць у канцы часоў ў бядотным становішчы бедствы, болю жыцця, гвалту, вайны, беднасць, і хто адчуваюць сябе пакінутымі Богам.

 

Мы павінны разумець, што ўсе мы жывем індывідуальныя выпрабаванні веры і пачатак Божага гневу.

 

Дзякуй Богу за ўсе яго факты уласнасці і ўсё міласьці, Ён даруе нам, захоўваючы нас ад яго гневу.

 

Маліцеся і просіце ў Бога прабачэння за ўсе нашы грахі, нашы памылкі, нашы памылкі, і нашы дрэнныя ўчынкі.

 

Маліцеся таксама для ўсіх тых, хто далёкі ад Бога, і асабліва для добрых мусульман, шчодры, якія, на жаль, былі ашуканы ілжывай Прарока Мухамада!

ілжэпрарок-ілюмінатаў

 

Мы ўсе бачым, што іслам з’яўляецца адхіленне, якое вызнае каханне са зброяй у руках.

 

Нажаль, тых, каго мы называем « добрымі мусульманамі », якія называюць сябе ад радыкальных ісламістаў асудзіць яшчэ ў пекле, для мыслення служыць і маліцца, яны моляцца і несвядома служаць Люцыпара.

Нагадаем, зразумець,

 

Біблія вучыць нас, што Бог стварыў чалавека, а потым стварыў мужчыну і жанчыну ў першым пакаленні часткі гэтага невялікага якая зараджаецца чалавецтва павярнулася супраць свайго стваральніка.(Каін забіў свайго брата Авеля).

 

 

Пазней Бог выбраў сярод мужчын сям’ю, бацькі Эноха « Мафусаилу » чыя радавод спарадзіў Ной. Гэта тое, што Бог выратаваў лістапада Чалавецтва патоп. Звярніце ўвагу, што гэта чалавецтва, што перажыў паводка быў паніжаны да васьмі « простай сям’і лістапада! »

 

 

Гэта сямейства лістапада, заселены свет, потым яго « Абрагам » нашчадства дзвюх жанчын, якія спарадзіў Ісаака і Ізмаіла.

 

Гэтыя дзве паловы братоў сталі вечнымі ворагамі.

 

Адзін з іх, Ісаак спарадзіў габрэйскі народ стаў з часам габрэйскі народ Ізраіля « народ Божы »  Іншая, Ісмаэль і спарадзіў людзей, якіх Бог хацеў шмат і накрыла усе землі на Блізкім Усходзе вакол Міжземнага мора.

 

Менавіта гэтыя людзі, якія спарадзіў « Мухамеда », які сказаў, што ён наведаў архангел Гаўрыіл прадыктаваў Каран.

 

Махамед, які быў ваяром галоўны ўвялі хітрасцю і сілай новай рэлігіі іслам.

 

 

Іслам з’яўляецца  »  усё ў адным «  Рэлігія, культура, грамадства, закон, справядлівасць і ўрад.

 

Бедныя мусульмане былі ашуканы гэтага ашуканца Магамета, хто сцвярджаў, што архангел Гаўрыіл прадыктаваў Каран.

 

Ад імя Святога Карана Алах радыкальных ісламістаў спаліць царквы, забіваць хрысціян і знішчыць музеі, у той час як мусульмане кажуць, дабрадзеі ўварвацца ў свет навязваць свае законы і звычаі.

 

Каран кніга анты які скажае і арганізуе ген без Бібліі, каб сесці ўлада Мухамада над народамі ён заваяваных так званай словам « Алах », хітрасці і сілы.

 

Выбар быў просты тых, хто хоча жыць прыняць Каран як святую кнігу, а для іншых гэта была смерць.

 

Вядома тыя, хто абраў смерць была ў меншасці тыя, хто пагадзіўся служыць Каран і Мухамад.

 

Гэта людзі, нашчадак Ізмаіла стаў, як Бог сказаў, гэтак шматлікія, як зоркі нябесныя.

Але думаць, што ён быў пакінуты Богам Абрагама , ён пайшоў і створаны дзякуючы  Мухаммаду новую рэлігію сваёй уласнай . Такім чынам, ён увекавечыў продкаў рэўнасць заўсёды шукае сваркі з нашчадкамі Ісаака.

 

Мухамад знайшоў там спосаб аб’яднаць людзей з дапамогай новай рэлігіі « ісламу. »

 

Але іслам аберацыі і Мухамед ілжэпрарок, нават калі мільярд людзей на Зямлі сцвярджаюць адваротнае.

 

Праўда ёсць у Бібліі .

 

У першы ж мы зразумеем, што сам Бог матэрыялізуецца ў палаючай кусце Майсею асабіста папрасіць свайго народа з Егіпта.

 

Габрэйскі народ ёсць народ Божы.  

Гэта бясспрэчна!

 

Бясспрэчным з’яўляецца той факт, што Ісус Хрыстос быў Месія габрэйскага народа, абвешчаных ў Святым Пісанні, але габрэі пазбаўленыя!

 

 Яны ўкрыжавалі Сына Божага!

 

Сын Божы, Ісус Хрыстос праз каханне, тым не менш даў магчымасць усім людзям (габрэяў і іншых), каб увайсці ў Валадарства Нябеснае. Не паводле заслуг, але яго любоў!

 

Гэта Ісус Хрыстос, які стварыў Царква, якая павінна аб’яднаць усіх тых, хто хацеў бы захаваць і дасягнуць вечнага жыцця ў Царстве Нябесным.

 

Перад вяртаннем бліжэй да Бога Айца, Ісус Хрыстос сказаў (Ян 15: 26)  « Я пашлю вам іншага Суцяшальніка, Духа Святога » 

 

Святы Дух Божы прыходзіць на кожнае істота, хто праз хрышчэнне абраны, каб быць часткай Царквы Ісуса Хрыста.

   

Няма прарока Божага не быў згаданы ў Бібліі, каб стварыць рэлігію.

 

Ролю прарока Божага не дасягнуць, але абвясціць, і Мухамад не абвешчаныя, але выканана!    

 

Махамед не можа быць прарок !!!

 

Толькі два рэлігіі Бога рэлігіі юдэйскія і хрысціянскія.

Абедзве рэлігіі былі створаны Богам для першага і адзінага сына Ісуса Хрыста секунду!

 

Хлусня Прарок Мухамад звярнуў, што зацікаўлены ў Бібліі, і што змяніў не было зручна да прыкладу Ісуса Хрыста, які быў яна прызнае ў якасці прарока і ня сын Бога!

 

Нагадаем таксама, што ў кнізе Данііла 9 вершы 26 сказана:  І па заканчэнні шасцідзесяці двух тыдняў павінны Месіяй быць адрэзаныя, і там не будзе пераемнікам. Народ правадыра, які прыйдзе, павінны разбурыць горад і сьвятыню; і прыйдзе канец, як паводка; ён быў арыштаваны, што разруха працягнецца да канца вайны. 

 

Ісус быў сапраўды Месія чакаецца, хоць гэта абверглі народа Божага « габрэі »!

  

 І ён не мае нашчадкаў!

 

Так Мухамад ніколі не мог прэтэндаваць на чароўнай місіі, каб стварыць новую рэлігію.

 

Ёсць дзве магчымасці Карана, або яно было напісана з нуля Мухамеда з або без змовы або Карана на самай справе дыктуецца, але ў гэтым выпадку гэта не было Архангела Гаўрыіла, але Люцыпар ніхто.

 

Розніца паміж вучэннем Езуса Хрыста і Люцыпара велізарны, нават калі інструкцыя змяшчае тыя ж інгрэдыенты.

Для Ісуса Хрыста, 

Там няма закона без кахання, ні кахання без закону

Люцыпар,

Ён не мае ніякай любові ў Акту або ў каханні

Як вы можаце бачыць, што гэта не адно і тое ж!

 

Мусульмане няшчасныя ахвяры фальшывага прарока Мухамеда, як яны таксама з’яўляюцца ахвярамі стакгольмскага сіндрому.

 

Чытайце артыкул у блогу:

Мусульман з’яўляюцца ахвярамі стакгольмскага сіндрому

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Яны будуць іх вельмі цяжка пакінуць іслам прыйшоў да Ісуса Хрыста.Проста паглядзець, што ўзбуджэнне атрымаць мусульман, асабліва фундаменталістамі, крытыкуючы Каран або Мухамеда.

 

Я нагадваю ўсім мусульманам верш 14 кіраўніка 19 Евангелля ад Матфея:

 

І Ісус сказаў: пусціце дзяцей і не перашкаджайце ім прыходзіць да мяне; бо наблізілася Царства Нябеснае належыць такім, як яны 

 

Таму, калі мы бачым мусульманскіх дзяцей, жанчын і мужчын, якія выкарыстоўваюцца ў якасці жывых бомбаў мы можам толькі шкадаваць, што фанатычныя, крыважэрныя ісламісты вымушаныя індактрынацыі з боку тых няшчасных злачынцаў самагубстваў вядзе іх наўпрост у пекла!

 

Для ўсіх мусульман я магу толькі сказаць прыходзяць многія Ісуса Хрыста, калі вы хочаце, каб выратавацца. Гэта існаванне падыходзіць да канца, і Ісус Хрыстос звяртаецца да вас.

 

Захапіць ULTIMATE ўдачы!

 

Неўзабаве Ісус Хрыстос вернецца, таму першапачаткова ён уратуе, выкрадаючы яго верны царква, то адразу пасля выкрадання і проста да яго вяртання, гнеў Божы ўпадзе з сілай і ўладай над Зямлёй і на ўсё чалавецтва.

 

Да гэтага дня яшчэ ў нашага Пана Езуса Хрыста, як спадзяваліся усімі хрысціянамі за дзве тысячы гадоў, мы абсалютна не павінны працягваць жыць з пакорай, годнасьці і гонару за што быў хрысціянінам.

 

Мы павінны працягваць, каб задаволіць нашы абавязкі і тым самым праславіць штомесячныя выплаты ўсіх нашых даўгоў і наш надзённы жыць у свеце і любові, дапамагаючы тым, хто шукае ў нашай дапамозе.

 

Мы павінны штодня маліцца, каб Бог дапамог нам, абараняюць нас і трымаць нас у бяспекі ад спакусы.

 

Мы ўжо ведаем, што ў гэтым годзе па-ранейшаму будзе цяжка, але гэта вельмі добрая навіна, як толькі змяніць наша жыццё.

 

Давайце трымаць полымя нашай веры, ёсць агульнае давер з’яўляецца абсалютным ў Ісуса Хрыста. Ён абяцаў прыехаць і выратаваць нас да канца часу, і ён будзе трымаць сваё абяцанне.

 

Выпрастаць сваё існаванне, хрышчэнне, пакаянне, прабачэнне, малітва, абярыце Ісуса Хрыста як Збавіцеля, гэта тое, што дазволіць нам быць захаваны і быць часткай Царквы Госпада нашага Ісуса Хрыста, што будзе выдаліць ў бліжэйшы час ,

 

Ісус Хрыстос хутка і гэта, мабыць, у верасні або кастрычніку 2015.

 

Усе мае пункты

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Хай дабраславіць вас Бог мае дарагія браты і сёстры, і дапамагае вам у чаканні вяртання на Зямлю Госпада нашага Ісуса Хрыста, імкнуцца правільны шлях у жыцці і ніколі не здавацца.

Я запрашаю вас паглядзець гэта відэа працверажэння на нашым пакаленні.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Свет, любоў і радасці ў сэрцах і дамах з чаканнем блаславёны дзень захапленні Царквы і вяртання на гары Аліўнай, Госпада нашага і Цара Ісуса Хрыста, Адзінароднага Сына Божага, яго тысячагадовага царства да канца святла.

 

Віктар

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s


%d blogueurs aiment cette page :