BOG je otvorio pečatom otkrivenje na kraju vremena

Uskrs

 

KRAJ VREMENA

 

Bog je bio obaviješten od strane anđela, proroka Daniela o budućnosti židovskog naroda i ispunjavanju kraja vremena.

 

Možemo pronaći ove informacije, uključujući Daniela 9 u Danielu 12

 

Daniel nije razumio sve objavama napravili, a zatim se okrenuo prema anđelu Božje u stihu 12,8 a onda anđeo je odgovorio u stihovima 12,9

 

 

00:08

Čuo sam, ali nisam razumio; i rekao sam, moj Bože, što će biti kraj tim stvarima?

 

 

00:09

On je rekao: Idi, Daniele, jer su riječi tajne i zapečaćene do vremena svršetka .

 

 

Ovaj stih 9 proroštva Daniel poglavlje 12 je vrlo jasan i vrlo važno jer nam govori da je kraj vremenu Bog će vam otkriti ono što je dosad zatajila.

 

 

Povratak Isusa Krista!

 

 

 

Danas smo na kraju vremena je htio Bog, i prije nego što fizički povratak Gospodina našega Isusa Krista za svog tisuća godina vladavine.

 

Ova tvrdnja da « smo na kraju vremena je htio Bog, i prije nego što fizički povratak Gospodina našega Isusa Krista za Njegovu tisućljetne vladavine, » nije proročanstvo da radim, ali to je jednostavna tvrdnja o ispunjavanju svih biblijskih znakova upozorenja od povratka Isusa Krista.

 

Osvrt na prošlost nas svjetlu biblijskih proročanstava i znakova pokazuje da povijest čovjeka izgleda da je završio 14. svibnja 1948 stvaranjem države Izrael predviđeno u Bibliji do kraja Vrijeme i dopuštajući progresivna i masivna povratak židovskog naroda da živi u Svetoj zemlji « Jeruzalema. »

 

Najava prvi znak!

 

Ezekiel 36/24-28)

Ja ću vas iz naroda, skupiti iz svih zemalja, i odvesti vas u vašoj zemlji.Ja ću izliti na vas čistu vodu, a ti ćeš biti čista; Ja ću vas očistiti od svih vaših nečistoće i od svih kumira vaših. Dajem vam novo srce, a ja ću staviti novi duh; Uklonit ću iz vašeg tijela kameno srce i dat ću vam srce od mesa. Stavit ću Duha u vama, a ja ću pobrinite se da slijedite svoje dekrete i pazite da vršite moje naredbe. Vi živite u zemlji dao sam ocima vašim; što će biti moj narod, a ja ću biti vaš Bog

 

Gledano danas, 14. svibnja 1948 bio je tako očito prvi znak posljednjih vremena.

 

Sva proročanstva i biblijski znakovi upozorenja povratka Isusa Krista za obavljanje eksponencijalno od tada. To je stvarnost.

 

To podržava i dokazati da je buđenje čovječanstva najavljuje povratak Isusa Krista, započeo je Bogu u stvaranju države Izrael.

 

Naša povijest Čovjek je završio u krvoproliće nakon dvije strašne svjetska rata.

 

Od 14. svibnja 1948 do povratka Isusa Krista, u kojem živimo, a živimo u vrijeme objave « Apokalipsa » čovjek odluči na svoju budućnost, ali je pretrpjela Božju volju.

 

To je htio Bog je kondenzirano razdoblje eksponencijalni o životu čovjeka, tako da smo postali svjesni, kroz ovaj buđenja biblijski najavio da će kraj vrijeme istječe.

 

Tako smo vidjeli od 14. svibnja 1948 svi tehnološki napredak dogoditi eksponencijalno, kao i povećanje broja stanovnika na Zemlji, gladi, bolesti i pandemija, s druge strane božanske vrijednosti (gay brak je dobar primjer) zemljotresi, obilne kiše, požari, poplave, oluje i uragani, nasilje, neredi i građanski ratovi i religije osim neobjašnjenim smrt milijuna riba rijeka i oceana milijuna ptice i stoku i umiru bez objašnjenja za nekoliko godina.

 

Sve ove činjenice još nisu Božja kazna ili dan njegova gnjeva, ali ipak je uspio svojom željom da se probudi!

 

Želim pokazati da, iako je broj žrtava još uvijek je previše i da su katastrofa ponavljaju i pretjerano veliki, čovječanstvo je svaki put uspio izbjeći kaos, nekako popraviti štetu i dalje prema naprijed.

 

Sve ove činjenice su uključene u Bibliji. Javljaju se s više snage, učestalosti i veličine za isključivo u svrhu da se probudite!

 

Jao, ovo eksponencijalni da bi se otkrilo da živimo na kraju vremena preporod, jer nam omogućuje da ne znaju ni približno vrijeme povratka Gospodina našega Isusa Krista.

 

Moglo bi se pomisliti da je to Božja volja!

 

Budući da je Isus rekao da je samo Otac je znao da je dvije tisuće godina, dan i sat njegovog povratka.

 

Ali ne!

 

Bog je rekao u Danielu 12,9 da otkrivenje na kraju vremena je zatvorena do kraja!

 

Tako Bog želi da traže i kao što smo bili, i drugdje u Bibliji to se zove nekoliko puta za našu inteligenciju.

 

I zašto je Bog, ako on nije našao da smo htjeli, a mi smo to jasno u Bibliji da su u posljednjih sedam godina Otkrivenja « nevoljama » će biti podijeljena u dva dijela, a drugi sadrži danom ljut!

 

Stoga je važno znak mora otkriti svijetu početak posljednjih sedam godina u životu čovjeka prije povratka Isusa Krista (sedmi tjedan Danijela), a čak je poznato da muškarci do datuma povratka Isusa Krist je bez svih vremena javite nam dana ni čas njegovog povratka, kao što je rekao Isus Krist.

 

Samo Bog zna dan i sat povratka Isusa Krista!

 

Sada kada razumijemo, argumentirane dokaze (ostvarenje i ispunjenje biblijskih proročanstava i znakova najavljuje povratak Isusa Krista) do eksponencijalnog obzirom na sve navedene činjenice i stvarnog činjeničnog da kraj vremena je startao s 14. svibnja 1948 , a da je uspjeh u tako kratkom vremenu kao velika količina činjenica navedenih u Bibliji, ne može se u svakom slučaju, s obzirom na zakon vjerojatnosti, biti slučajnost.

 

Sada moramo pronaći novi znak da zna početak posljednjih sedam godina čovjeka prije povratka Isusa Krista.

 

Ovaj važan znak je još analiza prošlosti koje smo pronašli i snagu 29. rujna 2008, došlo je takva važna osoba ne može zaboravili znak.

 

Bilo je burze na Wall Streetu koja se dogodila na blagdan anđela, s negativnim indeksom -777.

 

Tamo ćete imati primijetio je broj 777 je broj Božanstva.

 

Napominjemo da je ovaj znak bio posebno jak i važan od 29. rujna 2008 World ruševina prepuna snažnije uspravljen mnogo muškaraca i žena u svijetu u siromaštvo i neimaština. (67 osobe držati što više novca polovice čovječanstva)

 

Izvor:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Od 29. rujna 2008 svijet preživljava samo duga.

 

Također je jasno da su biblijski proroci i znakovi koji su već realizirani eksponencijalno od 14. svibnja 1948, ponovo porasla na vlasti, veličine i učestalosti od 29. rujna 2008 do postati vrlo snažan i svakodnevno 2014.

 

Jedan pogled na aktualnim globalnim vijestima ističe se povećava dubinu, opseg, snaga i učestalost biblijskih proročanstava i znakova napravljene nakon 29. rujna 2008.

 

Velik dio svijeta živi u neimaštini, bijede i jada i pati više katastrofe na zemlji i vremenu.

 

Mnogi ljudi su također suočeni sa pobunama i građanskim ratovima i religije.

 

S obzirom na ove nove skali od katastrofa i svim biblijskim proročanstvima i znakovima napravio, shvaćamo da on ne bi mogao biti jači i jasan znak da se objaviti na svijetu je početak prošlog tjedna Daniel (sedam Posljednje godine Apokalipse)

 

Sve ove činjenice su pravi, činjenične i važni događaji od 14. svibnja 1948, još eksponencijalno porasla od 29. rujna 2008, u potpunosti su u skladu s biblijskim proročanstvima i znakovima najavljene za kraj vremena i povratak Gospodina našega Isusa Krist.

 

To više nije moguće, u dobroj vjeri da sumnjam da živimo od 29. rujna 2008 u posljednjih sedam godina u životu čovjeka pred fizički povratak Isusa Krista na Maslinskoj gori za njegovu tisuća godina vladavine .

 

Također možete vidjeti i reći da objava kraja vremena bila dobra, u skladu s Božjom voljom, zapečaćena do kraja vremena.

 

To je samo od tih datuma da objava je napravio u svijetu po sili ispunjenih proročanstava.

 

Prije 14. svibnja 1948 nitko nije mogao predvidjeti da će kraj vremena će raditi, jer su svi biblijski proroci i znakovi dana nakon tog datuma.

 

Slično tome, neponovljiv znak najavljujući prošlog tjedna o Danielu nije mogao biti poznat prije nego shvati 29. rujna 2008.

 

Objava kraja vremena od Boga dobro je zapečaćena do kraja vremena!

 

Posljednji dani će biti najteže znamo. povratak Isusa Krista na Maslinskoj gori je zakazana za rujan 2015!

Ili sedam godina nakon što je 29. rujna 2008

 

Vjerojatno u povodu blagdan truba između 14. i 15. rujna.

 

Vidi moj članak

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Ovo nije proročanstvo.

 

To je analiza i logičan zaključak ispunjenje svih proročanstava i biblijskih znakova napravio.

 

Alarm glasnije,

 

No, tu su i nitko tako gluh kao oni koji odbijaju čuti i postoji nitko tako slijep kao oni koji ne žele vidjeti.

 

Eksponencijalni prikaz svih biblijskih proročanstava i znakova izrađene od 14. svibnja 1948, a opet još eksponencijalno više pogoršavao od 29. rujna 2008, ne možemo priznati očito:

 

– Kraj vremena je počela 14. svibnja 1948 sa stvaranjem države Izraela.

 

– Sedmi tjedan Daniel je počeo s burze na Wall Streetu 29. rujna 2008

 

Povratak Isusa Krista

 

Povratak Isusa Krista će biti na kraju od sedam godina je počela 29. rujna 2008 je, dakle, u 2015 je očito sigurna!

 

Vidi moj članak o datumima Apokalipse:

Datumi Apokalipsu Rapture CRKVE otkriven!

Mi znamo da je prošlog tjedna o Danielu trebao biti podijeljen na dva dijela.

Dn 09:27 –  A on će ojačati savez s mnogima. Time tjedan; i vrijeme je da pola tjedna da će žrtva i prinos, a krilo hrama bit će grozota pustoši sve do kraja, do kraja dodijeljen pusto. « 

 

Knjiga Otkrivenja po Ivanu, također nam kaže da je druga polovica (42 mjeseca) od posljednjih sedam godina biti gora od prve, te će sadržavati i stvarni dan gnjeva Boga razdoblju.

 

Polovica od prošlog tjedna je ožujak 2012.

 

U ožujku 2012, došlo je važan znak na nebu, da je jedino objašnjenje koje smo otkrili je da zaboravite što se dogodilo.

 

« Crna kugla bez veličine, možda i veći od našeg planeta Zemlje je ostao povezan na suncu za više od dvadeset četiri sata od 8. ožujka 2012 do 14 sati na 11. ožujka 2012 O 15 sata univerzalno vrijeme. »

 

Iako qu’inexpliqué je stvarna i konkretna činjenica, identificiran od strane NASA-e

 

 

Vidi moj članak

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Budući da kometi i meteoriti ispašu više ili manje su svakodnevna stvarnost i kiše meteora padaju s povećanjem frekvencije na Zemlji od ožujka 2012.

 

Možemo reći da je veličina tih fenomena tvore rane znakove na nebu da se nastavi s većom budućnosti stići na dan gnjeva Božjega znakova.

 

Mi smo na kraju naših očekivanja i dane koji slijede će se, dakle, silom stvari vrlo teško za sve nas.

 

S jedne strane, iskušenja će postati jači, jer ostaje da sotona vrlo malo vremena da izvrši svoj plan protiv Boga i nas ljudi.

 

I drugo, na dan srdžbe također mora dogoditi prije povratka Gospodina našega Isusa Krista.

 

Sve to nam daje uvid u velike teškoće za Sept. 10 mjeseci preostalih.

 

Moramo djelovati brzo i doći u Isusa Krista i širiti Radosnu vijest « Isus Krist dolazi uskoro i logično je da se do 2015. »

 

Vidi moj članak

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Pozivam vas da objavite ovaj članak na svojim blogovima, poslati svim svojim prijateljima i poznanicima link na članak i blog, tako da što više ljudi što je više moguće imati informacije i biti spašen.

 

Isus Krist je uskoro, sasvim je sigurno i očima svih biblijskih proročanstava i znakova napravio ga do 2015.

 

Blažena Djevica, došli smo na pomoć njegov nastup u Fatimi, ali je otkrila troje male djece, a namjerava se javno u dogledno vrijeme, nije bio u potpunosti.

 

Informacije kovan znao tajnosti od strane pape i Vatikana.

 

Treba napomenuti da je Papa i Vatikan priznaje ukazanja Blažene Djevice Marije u Fatimi, kao čudotvorni, a ipak su još uvijek hit tajni podatak je otkrio.

 

Vidi moj članak

 

Treće Fatimske tajne povratka Isusa Krista na zemlji – Istine!

 

Mnogi pastori i eschatologists jednostavno objaviti da smo na kraju vremena, ne otkrivajući ni datum početka ili datum završetka će biti povratak Isusa Krista.

 

Drugi su izgubili u izračunima ako gurnula bi krajnji datumi ne kažem samo ništa.

 

Bog jednostavno otkriva činjenice do kraja vremena koje je zapečaćena do vremena svršetka.

 

Mi smo na kraju vremena, a mora se vidjeti svaki dan!

 

Moramo imati hrabrosti priznati da smo grešnici i moliti za naše spasenje je došao na jedan dan Isus Krist će ukloniti svoju crkvu kao lopov kad mi nećemo čekati.

 

Isus Krist će fizički povratak na Maslinskoj gori u 2015, to je očito, što će najvjerojatnije tijekom blagdana trube između 14. i 15. rujna 2015.

 

Jao, ja sam zaključio da nema siguran znak koji najavljuje datum zanosu Crkve.

 

U mom članku

Datumi Apokalipsu Rapture CRKVE otkriven!

 

Ja sugerira mogućnost uklanjanja za ovu godinu, najvjerojatnije u mjesecu studenom 2014.

 

No, vrlo je moguće da uznesenje crkve koja će se održati danas, a možda i za Pashu i skoro smo stigli

 

Pasha početak ponedjeljak, 14 travnja utorak 22 travnja navečer u sumrak.

 

Christian Uskrsni ponedjeljak, 21 travnja.

 

Želim vam svima sretan Pashu (e) 2.014 ljubav, oprost i pokajanje.

 

Dođite u Isusa Krista, to još uvijek nije kasno. No, uskoro će biti plač i škrgut zubi kasno.

 

Isus Krist nas ljubi usprkos našim greškama i grijeha.

 

Pitajte Božji oprost za svoje nedjela i mole za spas naših duša i naših voljenih braće i sestara.

Bog vam čuvati sve dan njegova gnjeva se događa.

Pobjednik

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :