WAR tid mellom Jesus Kristus og Lucifer Guds rettferdighet

 

 

Diapositive1 

 

I vår materialistiske vestlige verden, våre samtidige er mer bekymret for den tiden det vil ta neste helg at avkastningen av Jesus Kristus.

Dessverre, dette er hva vi alle kan se i dagligdagse samtaler.

Det er der vi kom opp med  »  kristningen  « av den vestlige verden.

 

Vi må forstå at vår generasjon lider en krig av enestående styrke mellom godt og ondt blant andre fakta som forårsaket denne kristningen av vår vestlige sivilisasjon.

 

Jesus Kristus, tro mot sitt ord gitt til menn Det er to tusen år kampen i denne perioden av endetiden for å lagre maksimalt vesener fra klørne til Lucifer selv kjemper for å ødelegge mannen « Guds skaperverk « starter med utslette og ødelegge » kristenheten « til å ta hevn på Gud som jaget himmelen med alle de falne englene som ble demoner.

 

Jeg er enig i for en ateist dette kan virke ut av fantasien til en hjerne sprudlende og syk, men alle kristne som lever i troen på Kristus, forstår han at det er rett og slett menneskets historie at s ‘ oppfylt for våre øyne i disse vanskelige tider for oppfyllelse av bibelske profetier av apokalyptiske endetiden.

 

Dessverre for menneskeheten-kristningen av vestlig sivilisasjon gir vei til islamiseringen av verden.

 

Det ville være tåpelig å tro at islam fører til Gud fordi vi ser hver dag og se alle de redsler, alle forbrytelser og alle massakrene begått kristne av islamister i navnet av Islam, Muhammed,  Koranen hans hadith .

 

Islam er en villfarelse, det er en heslig og ekkelt dyr som gytt på slutten av tids monstre, blodtørstige fanatikere og  « islamist »  De er i verdiene av horror hundre ganger verre enn nazistene!

 

Hva er enda mer alvorlig er at « islamister » sier gjelder brevet Koranen og« Hadith »  (den falske profeten Muhammed) og derfor makt og selv plikt drepe alle de som avviser Islam.  » Jøder, kristne, ateister og andre … « 

 

Islam er faktisk en gift og faktisk det er religionen til Lucifer, har han skapt ved å lyve for å ødelegge kristen og mister kjører rett til helvete alle som kommer til ham (muslimer).

 

Det faktum godta utvidelse av Islam er å akseptere uten å fortelle slutten av kristendommen og derfor akseptere å tilbe Lucifer i stedet for Gud.

 

Men det er bare fordi vi innså at vi levde spesielt vanskelig tid på jorden at vi forstått (Ivrige kristne i troen) som vanskelige tider var konsistente på alle måter med bibelske profetier annonsere slutten av tid og tilbake til jorden vår Herre Jesus Kristus for hans tusen år lange regjeringstid som vil skille oss fra den endelige dommen.

 

For en titt og analysere det siste ser vi at de bibelske profetier varslet endetiden og retur til Jorden av Jesus Kristus begynte med etableringen av staten Israel 14 mai 1948.

 

Datoen for opprettelsen av staten Israel er også svært sannsynlig startdatoen til slutten av tid fordi alle profetiene (rundt femti, se de tre videoene nederst i artikkelen) og bibelsk apokalyptisk varslet Jesu Kristi gjenkomst begynte på den tiden.

 

Opprettelsen av staten Israel i de spesielle vilkår eller det oppsto er åpenbart det første tegn på endetiden. « Dette er Guds tilgivelse til det jødiske folk! « 

 

 

Vi har også tatt med i denne visningen av det siste at alle profetiene om endetiden er kommet med flere og mer kraft og frekvens siden den datoen 14 mai 1948.

 

14. mai 1948 er datoen for opprettelsen av staten Israel derfor svært synlig støtte bevis (oppfyllelse av profeti), dato å huske for begynnelsen av perioden for sent tid.

 

Se min artikkel:

2 0 1 5 ÅR Jesu Kristi gjenkomst!

 

Profetiene om endetiden:

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

 

Det er nå et faktum av historie siden bibelsk profetier varslet endetiden har faktisk alle oppfylt.

 

De mangler et slikt stort jordskjelv, er ødeleggelsen av Roma og gjenoppbyggingen av det tredje templet i Jerusalem direkte knyttet til tidspunktet for retur av Jesus Kristus.

 

Husk at som vi allerede har sett i tidligere blogginnlegg, har perioden med endetiden en maksimal varighet.

 

Spesielt i Matteusevangeliet finner vi dette begrepet i kapittel 24 vers 33 og 34

 

Link:

Sluttid

 

3 3 På samme måte når du ser alt dette, vite at Menneskesønnen er nær, på døren

 

34 Jeg sier dere: Denne slekt skal ikke forgå før alt dette skjer.

 

Vi finner således at lengden av enden av tid er en generasjon.

 

Likeledes er det svært viktig å understreke at det ikke er noen timeout for slutten av tid.

 

Jesus Kristus var mer enn bare å spesifisere formell vers « 35 »

 

35 Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ikke passere.

 

Så det er klart at i å gi tilgivelse til det jødiske folk av Gud samtidig utløst slutten av tid.

 

(Esekiel 36 / 24-28)

 

Jeg vil ta deg fra folkene, samle eder fra alle land, og bringe deg tilbake til ditt land. Jeg vil helle over deg rent vann, og du skal bli rene; Jeg vil rense deg fra all urenhet og fra alle deres avguder. Jeg gir dere et nytt hjerte, og jeg vil sette en ny ånd; Jeg vil fjerne fra kroppen din hjerte av stein og gi deg et hjerte av kjød. Jeg vil legge min Ånd i deg, og jeg vil få deg til å gå i mine bud, og du holder mine lover. Du skal bo i det landet jeg gav deres fedre; du skal være mitt folk, og jeg vil være deres Gud

 

Og derfor siden 14 mai 1948 i løpet av en generasjon Jesus Kristus kommer tilbake til jorden. Det er en visshet.

 

Problemet for oss er at vi ikke vet nøyaktig den nøyaktige varigheten av generasjon nevnt av Jesus Kristus, som likevel er bibelsk 70 år (gjennomsnittsalder av menneskeliv) og 120 år (maks evig liv menneskets liv).

 

Vi vet ikke om Gud vil avvente den fullstendige slutten av denne generasjonen for retur til Jorden fra sin eneste Sønn Jesus Kristus.

 

Men vi vet at Lucifer ikke vet det nøyaktige tidspunktet for slutten av tid og derfor den eksakte datoen for retur av Jesus Kristus på jorden. (Siden denne datoen bare Gud vet)

 

Så hva synes sikkert, som alle de bibelske profetier varslet endetiden og Jesu gjenkomst Kristus allerede innsett er at 14 mai 1948 glasset på slutten av tiden har tydeligvis blitt returnert Gud gi tilgivelse til det jødiske folk.

 

For en analytisk ser partisk, men vi ser også det siste som en kristen atvi lever etter denne datoen av 14 mai 1948 i midten av  »  War Tid  « , som finner sted mellom Jesus Kristus og Lucifer

 

For Jesus Kristus

64790722

 

Siden 14 mai 1948, hans trofaste tjenere, « misjonærer » risikerer livet evangelisere og døpe over hele verden, inkludert i de mest avsidesliggende og vill hjørne av verden.

 

De informerer alle bestander av resultatene av de bibelske profetier om endetiden og den forestående retur av Jesus Kristus.

 

Det er en reell eksplosjon av evangelisering og dåp hatt siden 14 mai 1948.

 

Bibelen ble den mest publiserte boken i verden.

 

Eskatologi har blitt en lidenskap som gjør at de som så hengi å forstå tegn og profetier endetiden inkludert gradvis tyde bok av Apocalypse av John.

 

Et økende antall forkynnere trekke oppmerksomheten til menneskeheten på realisering av bibelske profetier og kunngjøre retur av Jesus Kristus for vår generasjon.

 

Prester, pastorer, troende kristne i troen åpenlyst løse dette problemet åpenlyst « selv tabu i kirken, » retur av Jesus Kristus.

 

En ekte kjede av soldater Kristi Risen er skapt i verden for å spre det gode budskap om ferdigstillelse av profetiene og derfor den forestående retur av Jesus Kristus.

 

Blogger og videoer på retur av Jesus Kristus er uendelige på nettet.

Se min artikkel:

 

Alas, til tross for all goodwill av soldatene Kristi bare en milliard mennesker på syv milliarder bekjennende kristne og blant de kristne, mange som er lunken eller kald i troen.

 

For Lucifer

 

slem

 

Hans trofaste og hengivne tjenere, de jobbet siden 14 mai 1948 å ødelegge kristendommen særlig ved feilinformasjon, ateisme, slaveri, utrygghet, fattigdom, krig og forfølgelser som er gjort av sin hær« islamister », men også av sine eliter den  « Illuminati »  som fører Earth i skyggen av den sterke dollaren. (Se min forrige artikkel HER )   

 

Det er om lag femti år i vestlige kristne land, kristne levde i fred og frihet fra nød.

 

Dag i vestlige land frykter, usikkerhet og fattigdom er daglig kost for kristne familier.

 

Vi kan fortsatt se i dag i brennende kristne tro er mer enn en skygge i varmt eller kaldt kirke i tro.

 

Leter kritisk sataniske angrep mot kristendommen, ser vi at det blir angrepet fra alle kanter med styrke og stor skala av Ince 29 september 2008 (dato for Wall Street krasje)

 

 

Angrepet innenfra

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Vatikanet er tett og rive mange kirker rundt om i verden.

Rekruttering av prester ble latterlig.

Gigantiske muslinger og confessionals gradvis fjernet fra kirkene.

Helligdommene blir revet.

Kristne tradisjoner og festivaler blir kansellert eller erstattes med hedenske festivaler.

Bibelen og Jesu Kristi kors ble fjernet fra retten.

Det har blitt forbudt å feire jul i offentlige tjenester.

 

Selv paven om motsetninger med sine handlinger.

I sin tale han åpent fordømmer forfølgelsen av kristne fra øst og gjerning han får « store pumper » Vatikanet « At St Peter ‘  representanter for andre religioner, inkludert muslimer som han gjorde felles bønn.

En lurer hvem vil disse bønnene som de andre religionene ikke erkjenner Jesus Kristus som den eneste sønn av Gud og frelser « mannen ».

 

Angrepet utlandet.

 

Kirken brant

 

 

I land i Midtøsten, er kirker vandalisert, plyndret og brent, kristne blir forfulgt, fordrevet fra sine hjem, sine hus er brent, kvinner blir voldtatt foran familien før alle er drept av islamister som gråter høyt og tydelig for verden at de gjelder Koranen bokstavelig massakrere kristne.

Murder jente Aleppo

 

 

Datoen for den 29 september 2008 var en meget sterk dag for bibelske tegn.

 

Det er begynnelsen av World ruin som verden (Bibelsk kunngjøringen) ikke vil komme før retur av Jesus Kristus.

 

The New York Stock Exchange kollapset med indeks på -777,7.

Legg merke til symbolikken i alle disse syv og det faktum at 29 september er også dagen for festen av englene.

 

Alle kan se at siden denne datoen av 29. september 2008 har verdensøkonomien vil verre og verre.

 

Datoen for 29 september 2008 er desto mer viktig at vi oppmerksom på at siden de bibelske profetier varslet retur av Jesus Kristus blir forsterket eksponentielt.

 

Vi må erkjenne at Lucifer er veldig sterk og hans apostler klarer å bære svært voldelige og svært effektive slag mot kristendommen som ikke bare er angrepet fra alle kanter, men også delt inn i flere kirker sier nærmest som hverandre i Jesus Kristus.

 

Vi har også bemerket at siden Mars 2012 , Satans angrep er sterkere enn noensinne, forfølgelse av kristne er utbredt over hele verden.Precariousness og fattigdom har aldri vært så mange ofre.

 

Kristne verdier blir kastet til rennesteinen, har onde, egoisme, selvopptatthet, begjær og individualisme blir virkelige moderne verdier.

 

I Østen, Afrika og nord på planeten er de militære konflikter, men også mellom rivaliserende islamske band som er avtalt på ett punkt:

 

Er at vi må forfølge og drepe kristne.

massakre

 

 

I vestlige land « var » kristne land før  »  invasjon  »  av islamsk innvandring og demografi, som begynte gradvis fra 14. mai 1948 medvirkning av våre statsledere, delta vi til eksponentiell økning av « islamisme »

 

Islam og hans muslimske religion har blitt så utbredt i Europa og i den vestlige verden at vi virkelig kan snakke om menneske invasjon, kulturell, religiøs, sosial og samfunnsmessig.

 

Merk at dette migrasjon strømmen er av et slikt omfang at noen kristne er lukket og ikke lenger fulgt undervisningen av Jesus Kristus  »  Love, Peace, Medfølelse, deling, respekt og ydmykhet. « 

 

Merk at siden 29 september 2008 denne islamsk innvandring som allerede var svært viktig i Vesten vokste på speed  »  V «   , fordi millioner av familier flykter fattigdom, vold, forfølgelse, krig og jihadister.

 

Siden mars 2012 har utvandringen av populasjoner tidoblet, og dessverre mange er på flukt drukne i Middelhavet (Menn, kvinner og barn).

 

Hundretusener av hele familier av muslimer og kristne flykter hver uke disse blodtørstige udyrene er islamister som massakren og forfølger folk og for større ære av Lucifer!

 

Vi må fordømme de kristne pålagt islamisering fordi det går mot vår tro og undervisning av Jesus Kristus. « Jeg er veien, sannheten og livet,. Ingen kommer til Faderen uten ved meg »   

Link HER  John 14.6.

 

 

Vi må, uansett religion, for å hjelpe disse uheldige ofre for islamistene.

 

Men i vår bistand til vanskeligstilte og ofre for islamistiske fanatikere vi må aldri glemme at bare  Jesus Kristus er vår Frelser og Herre, så vel som en eneste, er sanne religion kristendom.

 

Alle andre religioner er falske religioner som tilhengerne tilber Lucifer tenker tilbedelse Gud. Med unntak for det jødiske folk  knyttet til Gud ikke er å demonstrere og også fått sin benådning 14 mai 1948.

 

Fordømte islamisering og falske religioner bør ikke hindre oss som kristne til å hjelpe alle som søker vår hjelp og respektere de valgene av hver.

 

Gud ga oss alle fri vilje, og derfor hver velger den veien han ønsker å følge.

 

Vår kristne plikt er å informere og spre ordet « Jesus Kristus kommer snart » , men spesielt ikke å tvinge andre til å delta!

 

Vi er i 2015 og vi ser ved å se på fortiden at siden 14 mai 1948 og verden virkelig har endret seg dramatisk.

 

Gjerne som kristne innså vi at denne endringen skyldes oppfyllelsen av Bibelens profetier om endetiden og den forestående retur av Jesus Kristus.

 

Og som soldater Kristi vi forkynne for verden.

 

Til 29. September 2008, var endringene konsekvent og progressiv.

 

Selvfølgelig kunne vi merke at verden var i endring, men det er karakteristisk for sivilisasjon enn endring. Noen ganger kan det går i riktig retning, og noen ganger i feil.

 

Men siden 29 september 2008, har endringene blitt brutal, kraftig og ankommer rykk på alle områder: Sykdom, Disaster, meteoritt faller, økonomi, vitenskap (eksplosjon av kunnskap), vold, opprør, krig og tap av verdier .

 

Oppmerksom bibelske faktum også planlagt for slutten av tid:

Diapositive2

Kjæledyr, husdyr, fisk og fugler dør av millioner hvert år siden 2008 uten noen kjent årsak.

 

Dette er fakta i historien at alle kan sjekke.

 

Vi kan også bekrefte, som de er nå også historiske fakta, som Mars 2012 var begynnelsen av krigen « Jihad » vi er vitne til Midtøsten.

 

Denne krigen er en fortsettelse av hendelsene i opprør av 2011 i Syria.

 

Vi kan se at sykdommer, katastrofer, meteoritt faller, økonomi, vold, opprør, krig og tap av verdier, siden mars 2012, gjør jevn og kraftig kaos.

 

Tilsvarende ser vi hver dag en ny vitenskapelig utvikling.

 

Disse apokalyptiske hendelsene blir mer tallrike på planeten.

 

Vær oppmerksom på at informasjonen i media er « sporadisk » om emnet!

 

Forfølgelse av kristne har aldri vært så viktig som siden mars 2012 disse bandene blodtørstige villmenn « islamister » som dreper kristne på vegne av skriftene til en bok « Koranen Hadith + » og en pseudo-profet« Muhammed »

 

Nylig søndag 19 april, 2015, er et angrep på to kirker, som synes ved Guds vilje, ha vært unngått i Paris-regionen.

 

Press artikkel Link HER   

 

 

Denne falske islamske profeten « Muhammed » så viktig til slutten av tid, levde rundt år 600, men det har likevel ennå i 2015 i ISLAM nesten en milliard tilhengere. « muslimer «  og heldigvis for kristne at de er ikke alle (til nå) fanatiske islamister.

 

Være en Christian ved slutten av tiden er vanskelig, selv meget vanskelig for mange.

 

Hvis Jesus Kristus er treg til å komme tilbake til Jorden, er jeg ikke sikker på at han fortsatt er en urokkelig tro på sin kirke.

 

Jeg inviterer mine kjære brødre og søstre i Kristus Jesus for å lese artikkelen min.

 

KRISTNE være slutten på TID!

 

Det er klart at vi er vitne montert vanlig makten siden 14 mai 1948 varslet bibelske profetier om endetiden og Jesu gjenkomst Kristus.

 

 

La oss til bedre å forstå:

 

 

14 mai 1948: dato for opprettelse av den israelske staten og potensielt begynnelsen på slutten av tid ved synet av prestasjoner av bibelske profetier varslet retur til Jorden av Jesus Kristus.

 

29 september 2008  : Crash av datoen for Wall Street 29. september er også datoen for Angels Day.

 

Vi ser oppfyllelsen av profetien er montert høy effekt siden.

 

Vi merker oss også at siden da angrepene mot kristendommen er av stor størrelse.

 

Mars 2012: starten av krigstilstand « Jihad »

 

Den fanatiske islamister er å føre en krig uten takk mot den lunkne muslim i tro og leser Koranen og Hadith.

 

De gjennomfører også en spesielt gemen krig mot de kristne befolkninger uansett hvor de er i mindretall.

 

Vi ser ekte « folkemord » begått av islamistene mot de kristne befolkninger særlig i Afrika og Midtøsten.

 

Andre steder på kloden disse er angrep som er utviklet for å skape et klima av frykt og selv terror av de kristne befolkninger.

 

Hvis vi analysere i lys av Bibelen disse tre datoer og profetier prestasjoner

 

Vi finner at 14 mai 1948  er begynnelsen på slutten av tid.

 

Den 29 september 2008   er begynnelsen av trengsels « at det bibelske begrepet er sju år ‘

 

Vi vet også at disse syv årene er delt inn i to deler av tre og en halv time hver, og den andre delen er verre enn den første.

Daniel 9 vers 27

http://bible.catholique.org/livre-de-daniel/4864-chapitre-9

Han vil inngå en fast pakt med mange for en uke; og i midten av uken skal slaktoffer og offer, og den fløyen av avskyeligheter kommer enødeleggende, og dette til ødeleggelse og hva som har blitt bestemt på spredningen ødelagt.

 

Vi finner at tre og et halvt skille godt den 29 september 2008 av mars 2012, og det bør bemerkes at tre og et halvt år mars 2012 bringer oss til september 2015.

 

Når er krigen « Jihad » startet i mars 2012 tilsvarer konflikten til slutten av tid ledet av « ødeleggende »   den  « E. I. «  (den islamske staten), også kjent som « DAECH ‘  ’42-måneders store trengsel «  som skal vedtas av Jesus Kristus på hans retur.

 

Mars 2012   er begynnelsen på den store trengsel 42 måneder. 

 

Så å si at uten er avkastningen av Jesus Kristus for i år 2015, er det likevel klart at det er en veldig stor sannsynlighet for at denne avkastningen i herlighet vår Herre Jesus Kristus være i en svært tett tid.

 

Som kristne kan vi forstå omfanget av krigen tid som boken Jesus Kristus og Lucifer.

 

Jesus Kristus kjempe for å redde de fleste av våre brødre og søstre,

Å bringe ham gjennom dåp og omvendelse maksimum sjeler

Til ly fra pinsler i slutten av tid alle de som er valgt som frelser.

For å beskytte oss mot angrep fra krefter Lucifer.

 

Lucifer søker å sette tvil i hodet av kristne, for å trene dem i fattigdom, elendighet, hat og krig for å bedre lede dem til dagens slaveri.

 

Arbeidet med Lucifer Elites 

Vi Mine kjære brødre og søstre i Kristus er vi soldatene i Kristus oppstått, og må bære høyt de gode nyhetene om den forestående gjenkomst i herlighet vår Herre Jesus Kristus.

 

Legg merke til at Gud må også gripe inn i endetiden per vår oppfyllelse av straff og dagen for hans vrede.

 

Jeg forventet straff og Guds vrede dag de siste dagene i slutten av tid, like før Jesu Kristi gjenkomst.

 

Og igjen av en analytisk blikk på fortiden, tror jeg uten å være i stand til å si, men det er så ekte ting som jeg ikke forstår ikke ha tenkt før, jeg forklare:

 

La oss huske at faktisk det jødiske folk levde en reell prøvelse av to tusen år straff for alle synder begått. Og 14 mai 1948, benådet Gud.

 

Men dette er ikke den samme for alle ikke-jøder!

 

Vi alle (ikke-jødisk) er ansvarlige overfor Gud for alle synder begått.

 

Sanne kristne skal vi bli frelst av kjærlighet til Jesus Kristus.

 

Men vil bli frelst bare de som omvender seg fra sine synder, som kommer til Kristus gjennom dåpen, etterspørselen etter tilgivelse og deretter vandre ydmykt i livet av angrende syndere.

 

Alle andre må møte angrepene fra tilhengerne av Satan vinne flere prøvelser forordnet av Gud.

 

Vi kan legge merke til at siden 14 mai 1948 de landene som er mest utsatt for angrep fra tilhengerne av Satan, og ofre for store katastrofer er de landene der kristendommen er en minoritet.

 

Tilsvarende er det i disse landene til kristne minoriteter at siden 29 september 2008 mennesker lider mest av naturkatastrofer og forfølgelse.

 

Og til slutt, siden mars 2012 er fortsatt i de samme landene til kristne minoriteter, som naturkatastrofer er den sterkeste og vi oppmerksom på at islamistene massakrert dem mens massakrere passasjen kristne minoriteter.

 

Vi finner derfor at Guds straff er synlig spredt i endetiden med en økning som tilsvarer omfanget av krigen mellom Kristus og Lucifer.

 

Jesus Kristus, derfor sparer ved sin kjærlighet, Guds straff, alle vesener som kommer til ham ved dåp og omvendelse og sette seg selv under sin beskyttelse ved bønn og ydmykhet.

 

Lucifer søker hevn ved lidelse og ødelegge de maksimale vesener og særlig kristne.

 

Gud grad med å bruke disse tider av endetiden sin straff og sinne mot de som ikke legger seg under beskyttelse av kjærlighet og fred i Jesus Kristus.

 

Gud i disse tider med slutten av tid, med tilskudd mot tilgivelse for alle sine synder begått, til alle som har satt seg selv under beskyttelse av kjærlighet og fred i Jesus Kristus.

 

Bønn, tro, ydmykhet og omvendelse vil hjelpe mine kjære brødre og søstre i disse meget vanskelige øyeblikk før retur av vår Herre Jesus Kristus, som lovet er det to tusen år framover for å redde oss slutten av tid.

 

Tydeligvis vi er der, og hans tilbakekomst er overhengende.

 

La oss omvende!

 

 

I påvente av retur av vår Herre vi har fortsatt å møte noen veldig vanskelige dager og dager.

 

Vanskelighetene vil fortsatt bli forsterket, og de ​​fortsatt forsterke stadig like smerten ved fødsel før Herren Jesus Kristus på Oljeberget. John 16.21

18 Jordskjelv i Nepal i tre dager 

http://www.emsc-csem.org/#2w

 

 

Baltimore, økonomisk krise: blacks angripe hvite

http://echelledejacob.blogspot.fr/2015/04/baltimore-crise-economique-les-noirs.html

 

Fred, kjærlighet og glede i hjertene og boliger i påvente av retur av vår Herre Jesus Kristus for hans tusen år lange regjeringstid som vil skille oss fra den endelige dommen.

 

Behage mine kjære brødre og søstre i Kristus ønsker å kommunisere godt med alle dine kontakter linken for direkte tilgang til alle artiklene mine:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Tiden er kort, og vi må alle arbeide for å spre evangeliet , « Jesus Kristus kommer snart » 

 

Jeg kan ta feil, og det ville ikke være første gang, men jeg tror at Jesu Kristi gjenkomst er bra for dette året, 2015.

 

Jeg inviterer deg til å lese eller lese min artikkel:

 

The Return of JESUS ​​KRISTUS 14. mai OR 15 september 2015! Under festen for TRUMPETS

 

Jeg inviterer deg også til å se disse tre videoer på profetiene om endetiden av Dr. Peter Gilbert « Escathologue ».

 

 

Han mener at de prøvelsene som ennå ikke er kommet.

 

Jeg er enig i at vi er allerede på slutten av trengsels like før Jesu Kristi gjenkomst, men jeg er ikke en profet, og jeg kan ta feil, men vi må alltid være klar til å møte Herren i hvert øyeblikk.

No. 1

 

No. 2

 

No. 3

 

Jeg inviterer også dere, mine kjære brødre og søstre nedenfor for å lese Markusevangeliet

Victor

Markusevangeliet

 

http://www.info-bible.org/lsg/41.Marc.html

 

Mark 1

1.1

Begynnelsen av evangeliet om Jesus Kristus, Guds Sønn.

1.2

Ifølge det som er skrevet i profeten Esaias: Se, jeg sender mitt bud for deg, han skal rydde din vei;

1.3

En røst av en som roper i ørkenen: Rydd vei for Herren, gjør hans stier.

1.4

John døpte i ødemarken og forkynte omvendelses dåp til syndenes forlatelse.

1.5

Alle Judeas land og alle Jerusalems innbyggere gikk ut til ham; og bekjente sine synder, ble de døpt av ham i elven Jordan.

1.6

John ble kledd med kamelhår og et lærbelte rundt livet. Han spiste gresshopper og vill honning.

1.7

Han forkynte og sa: Efter mig kommer den som er sterkere enn jeg, og jeg er ikke verdig til å bøye meg ned for meg, de thongs av hvis sandaler.

1.8

Jeg har døpt dere med vann; Han skal døpe dere med Den Hellige Ånd.

1.9

På den tiden kom Jesus fra Nasaret i Galilea og ble døpt av Johannes i Jordan.

1.10

Innen han kom opp av vannet, så han himmelen åpne og Ånden komme ned over ham som en due.

1.11

Og en røst fra himmelen, som sa: Du er min Sønn, den elskede, i hvem jeg har velbehag.

1.12

Umiddelbart Ånden drev Jesus ut i ørkenen,

1.13

hvor han tilbrakte førti dager, fristet av Satan. Han var med ville dyr, og englene tjente ham.

1.14

Etter John ble arrestert, kom Jesus til Galilea og forkynte Guds evangelium.

1.15

Og sa: Tiden er fullkommet, og Guds rike er nær. Omvende seg og tro den gode nyheten.

1.16

Da han gikk langs Galileasjøen, fikk han se Simon og Andreas, bror til Simon kaste not i sjøen; for de var fiskere.

1.17

Jesus sa til dem: Følg meg, så vil jeg gjøre dere til menneskefiskere.

1.18

Umiddelbart de forlot sine garn og fulgte ham.

1.19

Etter å ha gått litt lenger, så han Jacques, sønn av Sebedeus, og hans bror Johannes, som også var i båten og bøtte garn.

1,20

Umiddelbart han kalte dem; og de forlot sin far Sebedeus i båten med leiefolkene og fulgte ham.

1.21

De gikk inn i Kapernaum. Og på sabbaten, Jesus først gikk inn i synagogen og lærte.

1,22

De ble forbauset over hans lære; for han lærte dem som en som hadde myndighet, og ikke som de skriftlærde.

1.23

Og det var i synagogen deres en mann med en uren ånd, og han ropte:

1,24

Det han var mellom oss og dere, Jesus fra Nasaret? Du kom for å ødelegge oss. Jeg vet hvem du er, Hellige Gud.

1,25

Jesus irettesatte ham og sa: Hold fred, og far ut av ham.

1,26

Og den urene ånd fór ut av ham, riste voldsomt, og med et høyt rop.

1.27

De ble alle overrasket, slik at de spurte seg imellom og sa: Hva er dette?En ny lære! Han befaler til og med de urene åndene, og de adlyder ham!

1,28

Og hans berømmelse spredte seg til alle de omkringliggende region i Galilea.

1,29

Forlater synagogen, gikk de med Jacques og John til huset til Simon og Andreas.

1,30

Stemor til Simon lå syk med feber; og straks de fortalte ham om henne.

1,31

Etter å ha kommet nær, løftet han henne opp og tok hennes hånd, og feberen forlot henne. Og hun tjente dem.

1,32

Den kvelden, etter solnedgang, førte de til ham alle som var syke eller besatt av demoner.

1,33

Og hele byen ble samlet på døren.

1,34

Han helbredet mange som hadde ulike sykdommer; og drev ut mange onde ånder, og tillot ikke de onde ånder å tale, fordi de kjente ham.

1,35

Mot morgenen mens det fremdeles var svært mørkt, fikk han opp og gikk ut til et øde sted, hvor han ba.

1,36

Simon og de som var med ham, begynte å lete etter ham;

1,37

og da de fant ham, sa de til ham: Alt søker deg.

1,38

Han svarte dem: La oss gå inn i de neste byene, at jeg forkynner også;fordi det er derfor jeg kom ut.

1,39

Og han forkynte i synagogene deres gjennom hele Galilea, og drev ut demoner.

1,40

En spedalsk kom til ham; og falt på kne, sa han bedende: Om du vil, kan du rense meg ren.

1,41

Jesus, flyttet med medfølelse, rakte ut hånden, rørte ved ham og sa: Jeg vil; bli ren.

1,42

Straks forlot spedalskheten ham, og han ble renset.

1,43

Jesus sendte ham på stedet, med strenge anbefalinger,

1,44

og sa til ham: Du må ikke si en; men gå og vis deg for presten og tilbud for din renselse som Moses har påbudt, til et vitnesbyrd for dem.

1,45

Men denne mannen, etter å ha gått, begynte å publisere det mye, og for å avsløre den, slik at Jesus ikke mer åpenlyst inn i byen. Men han var utenfor, på øde steder, og de kom til ham fra alle kanter.

Mark 2

2.1

Noen dager senere, gikk han inn i Kapernaum. Vi fikk vite at han var hjemme,

2.2

og han samlet et stort antall mennesker som plassen før døren ikke kan inneholde dem. Han talte ordet.

2.3

Folk kom til ham med en lam båret av fire menn.

2.4

Som de ikke kunne komme på grunn av folkemengden, tok de taket av huset hvor han var, og de la ned sengen som åpner den lamme lå på.

2.5

Jesus så deres tro, sa han til den lamme: Barn, dine synder er tilgitt.

2.6

Det var noen av de skriftlærde som satt, og som kalte seg inn i seg selv:

2.7

Hvordan taler denne mann så? Han spotter Gud Han blasfemi. Hvem kan tilgi synder uten Gud alene?

2.8

Umiddelbart Jesus visste i sin ånd at de tenkte så ved sig selv og sa til dem: Hvorfor har du disse tingene i deres hjerter?

2.9

Hva er lettest å si til den lamme: ‘Dine synder er tilgitt’, eller å si: Stå opp, ta båren din og gå?

2.10

Men for at dere skal vite at Menneskesønnen har makt på jorden til å tilgi synder:

2.11

Jeg befaler dere, sa han til den lamme: Stå opp, ta din seng og gå hjem til ditt hus.

2.12

Og i øyeblikket, sto han opp, tok sin seng og gikk ut før dem alle, så de blev alle forferdet og priste Gud og sa: Vi har aldri sett noe lignende .

2.13

Jesus gikk ut igjen ved havet. Hele folkemengden kom til ham, og han lærte dem.

2.14

Forresten, så han Levi, sønn av Alfeus, sitte på tollkontoret. Han fortalte ham: Følg meg. Levi reiste seg og fulgte ham.

2.15

Som Jesus satt til bords i huset til Levi, mange tollere og syndere også satte seg ned med Jesus og hans disipler; for det var mange, og de fulgte ham.

2.16

De skriftlærde og fariseerne så ham spise med tollere og syndere, sa til sine disipler: Hvorfor drikker han og han spiser med tollere og syndere?

2.17

Da Jesus hørte det, sa han: Det er ikke de som er friske som trenger lege, men de syke. Jeg kom ikke for å kalle rettferdige, men syndere.

2.18

Johannes ‘disipler og fariseerne fastet. De kom til ham og sa: Hvorfor faster Johannes ‘disipler og fariseernes raske, men dine disipler faster ikke?

2.19

Jesus svarte dem: Kan vel brudesvennene faste så lenge brudgommen er hos dem? Så lenge de har brudgommen hos seg, kan de ikke faste.

2.20

De dager skal komme da brudgommen blir tatt bort, og da skal de faste på denne dagen.

2.21

Ingen syr et stykke nytt tøy på et gammelt klesplagg; Ellers vil den nye fyllingen tar fra den gamle, og en verre leie.

2.22

Og ingen fyller ny vin i gamle skinnsekker; ellers vinen sprenge sekkene, og vinen og sekkene blir tapt; men det må bli satt ny vin i nye flasker.

2.23

Det skjedde på sabbaten, at han gikk gjennom hvete felt. Sine disipler på vei, begynte å plukke aks.

2.24

Fariseerne sa til ham: Se, hvorfor gjør de det som ikke er tillatt på sabbaten?

2,25

Jesus svarte dem: Har dere aldri lest hva David gjorde da han var i nød og var sulten, han og de som var med ham;

2.26

hvordan han gikk inn i Guds hus i den tiden av Abjatar ypperstepresten, og spiste skuebrødene, som tillot prestene å spise, og ga også til dem som var med ham?

2,27

Han sa til dem: Sabbaten ble til for menneskets skyld, ikke mennesket for sabbaten,

2.28

så Menneskesønnen er herre over sabbaten.

Mark 3

3.1

Og han gikk atter inn i en synagoge. Og det var en mann som hadde den visne hånd.

3.2

De så ham, for å se om han ville helbrede på sabbaten, så de kunne anklage ham.

3.3

Og Jesus sa til mannen som hadde den visne hånd: Stå opp, midt.

3.4

Da sa han til dem: Er det tillatt på sabbaten å gjøre godt eller å gjøre ondt, å berge liv eller å slå ihjel? Men de tidde.

3.5

Så, lete rundt på dem med harme, full av sorg hardheten deres hjerter, sa han til mannen: Rekk ut din hånd. Han rakte den ut, og hans hånd blev frisk igjen.

3.6

Fariseerne gikk ut og tok straks råd med herodianerne om hvordan å ødelegge ham.

3.7

Jesus trakk seg tilbake til havet med sine disipler. En stor folkemengde fulgte ham fra Galilea;

3.8

og Judea og Jerusalem, og fra Idumaea, og fra østsiden av Jordan, og om Tyrus og Sidon, en stor skare, høre alt det han gjorde, kom til ham.

3.9

Han instruerte sine disipler til å alltid holde til sin disposisjon en liten båt, for ikke å bli presset av publikum.

3.10

For han helbredet mange mennesker, til alle som hadde sykdommer presset på ham nær ham.

3.11

De urene ånder, da de så ham, falt de ned for ham og ropte: Du er Guds Sønn.

3.12

Men han strengt advarte dem mot å gjøre ham kjent.

3.13

Han gikk opp på fjellet; Han kalte dem han ville, og de kom til ham.

3.14

Han utvalgte tolv, å være sammen med ham,

3.15

og sende dem til å forkynne med makt til å drive ut onde ånder.

3.16

Her etablerer han de tolv: Simon, som han heter Peter;

3.17

Jacques, sønn av Sebedeus og Johannes, bror av Jacques, som han ga navnet Boanerges, som betyr sønn av Thunder;

3.18

André; Philippe; Bartolomeus; Matthew; Thomas; Jacques, sønn av Alfeus;Thaddeus; Simon kana’anittene;

3.19

og Judas Iskariot, som også forrådte ham.

3.20

De gikk til huset, og forsamlingen kommer sammen igjen, slik at de selv ikke kunne spise brød.

3.21

Foreldrene til Jesus hørte hva som skjedde, kom for å gripe ham; for de sa: Han er fra sig selv.

3,22

Og de skriftlærde som kom ned fra Jerusalem sa: Han er Beelzebub; det er ved fyrste demoner at han driver ut demoner.

3.23

Jesus kalte dem og sa til dem i lignelser: Hvordan kan Satan drive ut Satan?

3.24

Om et rike kommer i strid med seg selv, kan dette rike ikke bli stående;

3,25

Hvis et hus kommer i strid med seg selv, kan det huset ikke bli stående.

3,26

Hvis Satan har reist seg mot seg selv, er han delt, han kan ikke stå, men det er over ham.

3,27

Ingen kan gå inn i huset til en sterk mann og ødelegge hans gods uten at han først har bundet den sterke; så vil han plyndre huset hans.

3,28

Jeg fortelle deg sannheten, alle synder vil bli tilgitt sønn av menn, og hva bespottelser de taler;

3.29

Men den som spotter Den Hellige Ånd aldri har tilgivelse, men er skyldig i en evig synd.

3,30

Han sa dette fordi de sa: Han en uren ånd.

3.31

Det kom da hans mor og hans brødre kom, og stod utenfor, sendte de og kalte ham.

3,32

En folkemengde satt rundt ham, og sa: Se, din mor og dine brødre er utenfor og spør etter deg.

3,33

Og han sa: Hvem er min mor, og hvem er mine brødre?

3,34

Deretter så han på de som sitter rundt ham: Se, sier han, min mor og mine brødre.

3,35

For den som gjør Guds vilje, han er min bror, min søster og mor.

Mark 4

4.1

Han begynte igjen å undervise ved havet. En stor folkemengde samlet seg rundt ham, gikk han og satte seg i en båt på sjøen. Hele folkemengden var på land.

4.2

Han lærte dem mange ting i lignelser, og fortalte dem i sin undervisning:

4.3

Hør. En såmann gikk ut for å så.

4.4

Da han sådde, falt noen frø langs banen, og fuglene kom og spiste det opp.

4.5

Noe falt på steingrunn, hvor det ikke hadde meget jord; det kom snart op, fordi det ikke hadde dyp jord;

4.6

men da solen steg, ble det svidd og visnet røtter.

4.7

Noe falt blant torner, og tornene vokste opp og kvalte det, og det bar ikke frukt.

4.8

Og andre falt i god jord, og ga frukt som vokser opp og øke og gir tretti, seksti, og noe hundre.

4.9

Så sa han: Den som har ører å høre.

4.10

Da han var alene, de rundt ham med de tolv spurte ham om lignelsene.

4.11

Han sa til dem: Å du har fått mysteriet med Guds rike; men for de utenfor alt er i lignelser,

4.12

At det å se de kan se og ikke skjelne, og høre og høre og ikke forstå, så de ikke skal omgjøres, og deres synder skulle bli tilgitt dem.

4.13

Han sa til dem: Forstår dere ikke denne lignelsen? Hvordan vil du forstå alle lignelsene?

4.14

Såmannen sår ordet.

4.15

Noen er langs stien, hvor ordet blir sådd i, når de hører, kommer straks Satan og tar bort ordet som er sådd i dem.

4.16

Andre, på samme måte, er sådd på stengrunn; når de hører ordet, de umiddelbart får det med glede;

4.17

men de har ingen rot i seg, men holde ut og, når det er trengsel eller forfølgelse kommer på grunn av ordet, de straks anstøt.

4,18

Andre er sådd blant torner; de er de som hører ordet,

4.19

men bryr seg av alder, og rikdommens bedrag og lyst til andre ting, kveler ordet, slik at det ikke bærer frukt.

4.20

Andre er sådd i god jord; de er de som hører ordet og jeg aksepterer det og bærer frukt, tretti, seksti, og noe hundre.

4.21

Han sa til dem: Ta ikke en lampe og setter den under en skjeppe eller under en seng? Er det ikke satt på en stand?

4.22

For det er ingenting skjult som ikke skal bli åpenbaret, og heller ikke noe hemmelig som ikke skal bli avslørt.

4,23

Om noen har ører å høre med, han høre.

4,24

Han sa til dem: Akt på det du hører. Tiltaket du måler du vil bli servert, og det vil bli gitt deg.

4,25

For hver den som; Men den som ikke har, skal bli fratatt selv det han har.

4,26

Han sa: Så er Guds rike som om en mann skal kaste frø i jorden;

4.27

Han sover eller klokke, dag og natt, kornet spirer og vokser, vet han ikke hvordan.

4,28

Jorden produserer selv, først strå, så aks, så fullt korn i øret;

4,29

og, når frukten er moden, sender han sigden, for høsten er kommet.

4,30

Og han sa: Hva skal vi sammenligne Guds rike, eller hva lignelse skal vi?

4,31

Det er som et sennepsfrø, som, når sådd i jorden, er den minste av alle frø på jorden;

4,32

men når det er sådd det vokser opp og blir større enn alle urter, og legger fram store grener, så at himmelens fugler kan inngi i skyggen.

4,33

Og med mange lignelser som dette snakket han ordet, som de var i stand til å høre det.

4.34

Han ville ikke snakke med dem uten en lignelse; men privat forklarte han alt til disiplene.

4,35

Samme dag, på kvelden, Jesus sa: La oss gå til den andre siden.

4,36

Etter avviser folkemengden, tok de ham opp i båten hvor han var; det var også andre båter med ham.

4,37

Og det kom en sterk storm, og bølgene slo inn i båten, slik at det nå var full.

4,38

Og han sov bak i båten på puten. De vekket ham og sa til ham: Mester, bryr du deg ikke om at vi går under?

4,39

Han reiste seg, truet vinden og sa til sjøen, Fred! hold kjeft! Og vinden stilnet, og det var en stor ro.

4,40

Han sa til dem: Hvorfor er du så redd? Hvordan har du ingen tro?

4.41

Og de var meget redde, og de sa til hverandre: Hva slags menneske er dette, at selv adlyde vinden og sjøen?

Mark 5

5.1

De nådde den andre siden av havet, i landet til Gadarenes.

5.2

Og da han var ute av båten, møtte det ham en mann ut av gravene, og har en uren ånd.

5.3

Han hadde sitt tilhold blant gravene, og ingen kunne binde ham selv med en kjetting.

5.4

For ofte han hadde lenker og kjeder hadde blitt bundet, men han brøt kjedene og brutt lenkene, og ingen hadde styrke til å undertrykke ham.

5.5

Det var alltid natt og dag mellom gravene og på fjellene, skrek og seg selv med steiner.

5.6

Da han så Jesus langveisfra, løp han og falt ned for ham,

5.7

og ropte med høy røst: Hva gjorde han for meg og deg, Jesus, Sønn av Den høyeste Gud? Jeg ber deg i Guds navn, ikke plage meg.

5.8

For han sa til ham: Far ut av mannen, urene ånd!

5.9

Og han spurte ham: Hva er ditt navn? Mitt navn er Legion, svarte han, for vi er mange.

5.10

Og han bønnfalt ham om ikke å sende dem ut av landet.

5.11

Det var, til fjellene en stor svineflokk fôring.

5.12

Og djevlene bad ham: Send oss ​​inn i svinene, så vi kan gå inn i dem.

5.13

Han tillot dem. Og de urene ånder fór ut og fór i svinene; og flokken styrtet ned en bratt sted i havet, var det om lag to tusen, og ble kvalt i sjøen.

5.14

De som matet dem flyktet, og fortalte det i byen og på landsbygda. Folk gikk ut for å se hva som hadde skjedd.

5.15

De kom til Jesus, og så besatt, som hadde vært besatt av legionen, sittende, påkledd og ved sans; og de var redd.

5.16

De som hadde sett hva som hadde skjedd fortalte dem hva som hadde skjedd med demoniac og svin.

5.17

Så begynte de å tigge Jesus til å forlate deres territorium.

5,18

Da han klatret opp i båten, han som hadde vært besatt bedt om tillatelse til å bo hos ham.

5.19

Jesus lot ham ikke, men sa til ham: Gå til huset ditt, til og fortelle dem hvor mye det Herren har gjort, og hvordan han hadde barmhjertighet med deg.

5,20

Han gikk bort og begynte å kunngjøre i Dekapolis hva Jesus hadde gjort for ham. Og alle var overrasket.

5,21

Jesus i båten tilbake til den andre siden, en stor folkemengde samlet seg rundt ham. Han var ved havet.

5.22

Så kom en av herskerne i synagogen navn Jairus, som, som har innsikt, falt ned for hans føtter,

5.23

og ga ham dette haster forespørsel: Min lille datter er på slutten, kom, han legger sine hender, så hun kan bli helbredet og leve.

5.24

Jesus gikk med ham. En stor folkemengde fulgte og trykket den.

5,25

Nå var det en kvinne som hadde et problem med blod tolv år.

5,26

Hun hadde lidd mange ting av mange leger, og hadde brukt alt hun hadde, og hun hadde ikke noe bedret, men heller blitt verre var.

5,27

Etter å ha hørt om Jesus, kom i folkemengden bak, og rørte ved kappen hans.

5,28

For hun sa: Hvis jeg bare ta hans klær, så blir jeg helbredet.

5.29

I det øyeblikket blodtap stoppet og hun kjente i sitt legeme at hun var helbredet for sin lidelse.

5,30

Jesus umiddelbart vite med seg selv at dyd hadde gått ut av ham; og snu til folkemengden, sa han, som rørte ved mine klær?

5,31

Hans disipler sa til ham: Du ser at folket trenger dig, og du sier du, som rørte ved meg?

5,32

Og han så rundt for å se hvem som hadde gjort det.

5,33

Men kvinnen kom redd og skjelvende, vel vitende om hva som hadde skjedd med henne, og hun falt ned for hans føtter og fortalte ham hele sannheten.

5,34

Men Jesus sa til henne: Datter Din tro har frelst dig; gå i fred, og være hele din pesten.

5.35

Mens han ennå talte, kom det fra synagoge-er som sagt, Din datter er død; hvorfor mesteren lenger?

5,36

Men Jesus, uavhengig av disse ordene, sa til synagoge-forstanderen: Frykt ikke, bare tro.

5,37

Og han lot ingen følge med sig uten Peter, Jacques og John bror Jacques.

5,38

De kom fram til huset til synagoge, og ser tumultene, og folk gråt og jammer.

5,39

Han gikk inn og sa til dem: Hvorfor gjør dere dette larm, og hvorfor gråter du? Barnet er ikke død, men sover.

5.40

Og de lo av ham. Så, etter å ha satt dem alle ut, tok med seg faren og moren til barnet, og de som hadde fulgt ham, og gikk inn der barnet var.

5,41

Han grep henne i hånden og sa: Talita kumi, som betyr liten jente, stå opp, sier jeg.

5,42

Umiddelbart jenta reiste seg og begynte å gå; for hun var tolv år gammel. Og de var sterkt forbauset.

5,43

Og han bød dem nøie at ingen skal vite det; og han fortalte dem til å gi plass til jenta.

Mark 6

6.1

Jesus forlot det og gikk til sitt hjemland. Disiplene fulgte ham.

6.2

Når sabbaten kom, begynte han å lære i synagogen. Mange som hørte ham ble forbauset og sa: Hvor kom denne mannen disse tingene? Hva er visdommen som ble gitt til ham, og hvordan slike mektige gjerninger blir utført ved hans hender?

6.3

Er ikke dette tømmermannen, Marias sønn, bror til Jacques, Josef, Judas og Simon? Og hans søstre, er de ikke her hos oss? Og det var for dem fornærmet.

6.4

Men Jesus sa til dem: En profet blir ikke foraktet enn på sitt hjemsted, blant sine slektninger og i sitt eget hus.

6.5

Han kunne ikke gjøre noen mirakler der, bortsett fra at han la hendene på noen få syke og helbredet dem.

6.6

Og han undret på grunn av deres vantro. Jesus gikk omkring i landsbyene undervisning.

6.7

Så kalte han de tolv, og begynte å sende dem ut, to og to, noe som gir dem makt over urene ånder.

6.8

Han instruerte dem til å ta noe for reisen bortsett fra en staff; for ikke brød, ikke veske, ikke penger i beltet;

6.9

å bruke sandaler, og ikke sette på to kjortler.

6.10

Da sa han til dem: I hva huset du kommer inn, bli der til du drar derfra.

6.11

Og hvis det er et sted folk som ikke får deg eller lytte til deg, fjerne deg fra det, riste støvet av føttene til et vidnesbyrd for dem.

6.12

Og de gikk, og de forkynte omvendelse.

6.13

De drev ut mange onde ånder og salvet med olje mange syke og helbredet.

6.14

Kong Herodes hørte om Jesus, hvis navn var blitt kjent, og han sa: Døperen Johannes er stått opp fra de døde, og det er derfor det er gjennom ham lurer.

6.15

Andre sa: Det er Elias. Og andre sa, han er en profet som en av profetene.

6.16

Men da Herodes hørte dette, sa John, som jeg halshugget, det er han som er oppstått.

6.17

For Herodes hadde selv arrestert Johannes og bundet ham i fengsel på grunn av Herodias kona til Philip sin bror, fordi han hadde giftet seg med henne,

6.18

John sa til ham: Det er ikke tillatt dig å ha din brors hustru.

6.19

Herodias satt seg mot ham og ønsket å drepe.

6.20

Men hun kunne ikke; For Herodes fryktet Johannes, fordi han var en rettferdig og hellig mann; Han beskyttet det, og etter å ha hørt ham, han gjorde mange ting, og hørte ham gjerne.

6.21

Og når en beleilig dag, at Herodes på sin fødselsdag gjort en middag for sine stormenn høvdingene og de fornemste i Galilea.

6.22

Herodias ‘datter kom i rommet; hun danset, og Herodes og hans gjester.Kongen sa til piken: Spør meg hva du vil, og jeg vil gi.

6.23

Og han sverget Det du spør meg, vil jeg gi deg, selv halvdelen av mitt rike.

6.24

Å være ute, sa hun til sin mor: Hvad skal jeg be om? Og hun sa: Leder av døperen Johannes.

6,25

Hun umiddelbart med hastverk til kongen og fortalte ham denne forespørselen: Jeg vil at du skal gi meg med en gang på et fat hodet til døperen Johannes.

6.26

Kongen var lei; men på grunn av sine eder og gjestene, ville han ikke avvise henne.

6.27

Han sendte i stedet en vakt, og befalt å bringe hodet til døperen Johannes.

6.28

Vakten gikk og halshugget ham i fengsel, og kom med hans hode på et fat. Han ga den til jenta, og jenta ga det til sin mor.

6.29

Og hans disipler hørte det, kom de og tok hans legeme og la det i en grav.

6,30

Apostlene samlet seg til Jesus, og fortalte ham alt det de hadde gjort, og alt de hadde lært.

6.31

Jesus sa til dem: Kom avsides til et øde sted, og hvile litt. For det var mange som kom og gikk, og de hadde ikke engang tid til å spise.

6.32

Så gikk de ut i en båt, for å gå bort til et øde sted.

6.33

Mange mennesker så dem går og kjente dem, og alle byene til fots, og det gikk foran dem på det sted hvor de skulle.

6,34

Da han gikk i land, så han en stor skare, og ble flyttet med medfølelse for dem, fordi de var som sauer uten hyrde; og han begynte å lære dem mange ting.

6.35

Som timen var allerede for sent, gikk hans disipler til ham og sa: Stedet er øde, og tiden er nå forbi;

6.36

Send dem bort, så de kan gå inn i landet og landsbyer rundt, og kjøpe seg noe å spise.

6,37

Jesus svarte dem: Gi I dem å ete. Men de sa til ham: Skal vi gå og kjøpe brød for to hundre penninger og gi dem noe å spise?

6.38

Han sa til dem: Hvor mange brød har dere? Sjekk. De visste, sier de, Fem, og to fisker.

6,39

Og han bød dem å la alle sette seg i grupper i det grønne gresset,

6,40

og de satte seg i rekker av hundrevis og femtitallet.

6.41

Han tok de fem brødene og de to fiskene, og så opp mot himmelen, takket han. Deretter brøt han brødene og gav dem til disiplene å stille før publikum. Han også delt de to fisk blant dem alle.

6,42

De spiste og ble mette,

6,43

og de tok op tolv kurver fulle av brødskiver og det som var igjen av fisken.

6.44

De som spiste av brødene var fem tusen mann.

6,45

Umiddelbart Jesus gjorde sine disipler å gå i båten og dra i forveien over til den andre siden til Betsaida, mens han selv sendte folket.

6.46

Da han var kommet tilbake, gikk han til fjellet for å be.

6.47

Da kvelden kom, båten var i midten av havet, og han alene på land.

6,48

Han så dem slite i roing; for vinden var imot. På den fjerde nattevakt kom han til dem, gående på sjøen, og ville ha gått.

6,49

Da de så ham vandre på sjøen, trodde de at det var et spøkelse, og de skrek;

6,50

fordi de så ham, og var urolig. Og straks talte Jesus til dem og sa: Ikke bekymre deg, det er meg, frykt ikke!

6,51

Så gikk han bort til dem i båten, og vinden stilnet. De var i seg selv all forundring og undret;

6,52

fordi de ikke hadde forstått om brødene fordi deres hjerte var forherdet.

6,53

Etter at de hadde krysset over, kom de til å lande på Gennesaret, og de landet.

6,54

Når de var ute av båten, folk, etter å ha umiddelbart gjenkjente ham,

6,55

løp rundt omkring, og de begynte å ta de syke på matter dit de hørte at han var.

6.56

Overalt hvor han gikk inn i landsbyer eller byer eller gårder, der la de sine syke på torvene og bad ham at de bare måtte få røre ved det ytterste av hans klædebon. Og alle som rørte ved ham, ble helbredet.

Mark 7

7.1

Fariseerne og de skriftlærde, som kommer fra Jerusalem, samlet seg til Jesus.

7.2

De så noen av hans disipler spiser brød med urene hender, det vil si, ikke vasket.

7.3

For fariseerne og alle jøder ikke spiser mindre de vasker hendene, ifølge tradisjonen av de eldste,

7.4

og når de kommer fra markedet har de ikke spise med mindre de vasker.De har fortsatt en masse andre ting der, som vasking av kopper, mugger og kobberkarene.

7.5

Og fariseerne og de skriftlærde sa til ham: Hvorfor følger ikke disiplene dine følge tradisjonen med de eldste, men spise sitt brød med uvaskede hender?

7.6

Jesus svarte: Du hyklere, vel spådde Esaias av deg, som det står skrevet: Dette folk ærer meg med leppene, men deres hjerte er langt borte fra meg.

7.7

Forgjeves dyrker de meg, lærer lærdommer som er menneskebud.

7.8

For å legge til side Guds bud, dere holder tradisjonen med menn.

7.9

Han sa til dem: Full vel dere avvise bud av Gud, holde egen tradisjon.

7.10

For Moses sa: Hedre din far og din mor; og: Den som banner sin far eller mor, skal dø.

7.11

Men du sier: Om et menneske sier til far eller mor: Det jeg kunne ha fra meg er Corban, det vil si, et offer til Gud,

7.12

du ikke lenger la ham gjøre noe for sin far eller sin mor,

7.13

Å gjøre Guds ord av deres egne som du har avsagt. Og du gjør mange andre slike ting.

7.14

Da hadde kalt til seg folket, sa han: Hør meg alle, og forstå.

7,15

Det er ingenting utenfor en mann som går inn i ham kan gjøre ham uren;men hva som kommer ut av mannen er det urent ham.

7,16

Om noen har ører å høre med, han høre.

7.17

Da han kom inn i huset, bort fra mengden, spurte hans disipler ham lignelsen.

7,18

Han sa til dem: Du også, er du dum? Forstår du ikke at ingenting som kommer inn fra utsiden av en mann kan gjøre ham uren;

7,19

For det går ikke inn i hans hjerte, men i hans buk, og går ut den naturlige vei, hvorved all mat.

7.20

Han sa: Det som kommer ut av et menneske er det som gjør mennesket urent.

7.21

For innenfra, fra menneskenes hjerte, kommer onde tanker, hor, utukt, mord,

7.22

tyverier, griskhet, ondskap, svik, skamløshet, ondt øye, spott, hovmod, uforstand.

7,23

Alle disse onde ting kommer ut innenfra og gjør mennesket urent.

7,24

Da Jesus gikk bort derfra, og til landet ved Tyrus og Sidon. Han kom inn et hus, og ville ha ingen vite men han kunne ikke skjules.

7,25

For en kvinne hvis datter hadde en uren ånd, hørte om ham, kom og falt ned for hans føtter.

7.26

Kvinnen var greker, Fønikia i Syria opprinnelse. Hun ba ham om å drive den onde ånd ut av hennes datter. Jesus sa:

7.27

La først barna bli mette fordi det ikke er bra å ta brødet fra barna og kaste det til hundene.

7,28

Ja, Herre, svarte hun ham, men hundene under bordet spiser barnas smuler.

7,29

Så sa han, på grunn av dette å si go, har demon forlatt datteren din.

7,30

Og da hun gikk hjem, fant hun at barnet lå på sengen, den onde ånden gått ut.

7.31

Jesus forlot regionen Tyrus, og kom gjennom Sidon til Genesaretsjøen, krysset grensen til Dekapolis.

7,32

De førte til ham en døv mann som hadde problemer med å snakke, og de bad ham legge hendene på henne.

7.33

Han tok ham til side fra mengden, stakk fingrene i ørene og rørte tungen hans med hennes eget spytt;

7,34

Så, ser opp mot himmelen, sukket og sa Ephphatha, det vil si, åpne deg.

7,35

Og ble ørene hans åpnet, tungen frigjort, og han snakket veldig godt.

7,36

Jesus forbød dem å fortelle noen; men jo mer han bød dem, jo ​​mer de proklamerte den.

7.37

De var overvettes forundret og sa: Han har gjort alle ting; han selv gjør døve hører og de stumme taler.

Mark 8

8.1

I disse dager, blir et mangfold gjenforent og har ingenting å spise, kalt Jesus sine disipler og sa til dem:

8.2

Jeg har medynk med folket, Fordi nå tre dager de fortsetter med meg, og de har ingenting å spise.

8.3

Hvis jeg sender dem hjem fastende krefter savnet sin vei; fordi noen av dem kom fra langt.

8.4

Hans disipler svarte ham: Hvordan kan et menneske tilfredsstille disse mennene med brød her i ørkenen?

8.5

Jesus sa til dem: Hvor mange brød har dere? Seven, svarte de.

8.6

Og han bød publikum til å sitte ned, tok han de sju brødene og takket og brøt dem og gav dem til sine disipler til å distribuere; og de satte dem før publikum.

8.7

De hadde noen små fisk, og Jesus gav takk, også laget fordelingen.

8.8

De spiste og ble mette, og de tok opp syv kurver fulle av stykker som forble.

8.9

De var omtrent fire tusen. Og han sendte dem.

8.10

Han umiddelbart fikk i båten sammen med disiplene, og kom til landet ved Dalmanuta.

8.11

Fariseerne kom ut og begynte å krangle med Jesus, og for å teste ham, søkte fra ham et tegn fra himmelen.

8.12

Og han sukket i sin ånd og sa: Hvorfor krever denne slekt tegn? Jeg fortelle deg sannheten, han vil ikke bli gitt et tegn til denne generasjonen.

8.13

Og han forlot dem og inn i båten, dro til den andre siden.

8.14

Og de har glemt å ta brød; de hadde en med seg i båten.

8,15

Og han bød dem og sa: Gi akt og pass deg for surdeigen til fariseerne og surdeig av Herodes.

8.16

Og de snakket med hverandre og sa: Det er fordi vi ikke har brød.

8.17

Jesus kjente det, sa han til dem: Hvorfor taler du at du ikke har brød? Er du ennå ikke forstår, og du ikke forstår?

8.18

Har du forherdet hjerte? Å ha øyne, ser du ikke? Og å ha ører og hører ikke? Og husker du ikke?

8,19

Da jeg brøt de fem brød til de fem tusen, hvor mange kurver fulle av stykker tok du opp? Tolv, svarte de.

8,20

Og da jeg brøt de sju brødene til de fire tusen, hvor mange kurver fulle av stykker tok du opp? Seven, svarte de.

8.21

Og han sa: Forstår du ikke ennå?

8.22

De kom til Betsaida; og de førte til ham en blind mann, de ba ham om å ta på.

8.23

Han tok den blinde mannen ved hånden og førte ham utenfor landsbyen;og da han hadde spyttet på øynene hans, la hendene, og spurte ham om han så noe.

8.24

Han så, og sa: Jeg ser mennesker, for jeg ser dem som trær gange.

8,25

Han la hendene igjen på øynene; og når han ser, han ble gjenopprettet, og så alt klart.

8,26

Og han sendte ham inn i huset hans og sa: Ikke gå til landsbyen.

8.27

Jesus gikk med sine disipler, i byene Cæsarea Filippi spurte han dem slik på dette spørsmålet: Hvem sier folk at jeg er?

8,28

De svarte: Døperen Johannes; andre Elia, andre igjen en av profetene.

8.29

Og du, dem han spurte, hvem sier dere at jeg er? Peter svarte ham: Du er Messias.

8.30

Jesus advarte dem mot å si dette om ham til noen.

8,31

Så begynte han å lære dem at Menneskesønnen må lide mye og bli forkastet av de eldste og yppersteprestene og de skriftlærde og bli drept, og at etter tre dager stige igjen.

8.32

Han sa at å si åpent. Og Peter tok ham til side og begynte å irettesette ham.

8,33

Men Jesus snu og se sine disipler og irettesatte Peter og sa: Vik bak meg, Satan! fordi du ikke kan forstå det som er av Gud, du er bare menneskelige tanker.

8,34

Og han kalte folket sammen med disiplene, sa han: Den som vil følge etter meg, må han fornekte seg selv, ta sitt kors opp og følge meg.

8.35

For den som vil berge sitt liv, skal miste det, men den som mister sitt liv for min skyld og for evangeliets skyld, skal berge det.

8.36

Og hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men taper sin sjel?

8,37

Hva skal et menneske gi til vederlag for sin sjel?

8.38

For den som skammer seg over meg og mine ord i denne utro og syndige slekt, vil Menneskesønnen skamme seg over når han kommer i sin Fars herlighet med de hellige engler.

Mark 9

9.1

Han sa til dem: Jeg sier deg sannheten, noen av dem som er her, skal ikke smake døden før de ser Guds rike er kommet med kraft.

9.2

Seks dager etter tok Jesus med seg Peter, Jacques og John, og leder dem på et høyt fjell. Han ble forklaret for dem;

9.3

hans klær ble glinsende, intenst hvitt, er det ingen bleker på jorden kunne bleke dem.

9.4

Elias og Moses viste seg for dem, snakke med Jesus.

9.5

Og Peter svarte og sa til Jesus: Rabbi, det er godt at vi er her; La oss gjøre tre boliger, en til deg, en til Moses og en til Elias.

9.6

For han visste ikke hva jeg skal si, for de var redde.

9.7

En sky og overskygget dem, og fra skyen kom en røst: Dette er min Sønn, den elskede, høre på ham!

9.8

Og plutselig ser rundt omkring, og de så Jesus bare med dem.

9.9

Da de kom ned fra fjellet, bød han dem til å fortelle noen hva de hadde sett, før Menneskesønnen var stått opp fra de døde.

9.10

De holdt som sa med seg selv, avhør hva som stiger opp fra de døde.

9.11

Disiplene spurte ham: Hvorfor har de skriftlærde at Elias først må komme?

9.12

Han svarte, Elia kommer først og gjenopprette alle ting. Og hvorfor er det skrevet om Menneskesønnen at han skal lide mye og bli foraktet?

9.13

Men jeg sier eder at Elias er kommet, og de har behandlet ham som de ville, slik det står skrevet om ham.

9.14

Da de kom til disiplene, så de rundt dem en stor skare og skriftlærde krangle med dem.

9.15

Så snart folket så ham, ble sterkt overrasket, og går for å hilse på ham.

9.16

Han spurte dem: Hva er det du diskuterer med dem?

9.17

Og en av mengden svarte ham: Mester, jeg har ført til dig min sønn, som er besatt av en målløs ånd.

9.18

Uansett hvor den griper ham, kaster den ham ned; skum og sliper tennene og blir stiv. Jeg ba disiplene dine drive den ut, og de kunne ikke.

9.19

Vantro, sa Jesus til dem, hvor lenge skal jeg være hos dere? hvor lenge skal jeg tåle eder? Bringe ham til meg. Det er brakt til ham.

9.20

Og så snart han så ham, ånd slet ham; han falt på bakken, og veltet seg skummende.

9.21

Han spurte sin far: Hvor lenge har han vært slik med ham? Siden barndommen, svarte han.

9.22

Og ofte har den han har kastet ham i ild og i vann for å ødelegge ham.Men hvis du kan gjøre noe, kommer til vår hjelp, ha medynk med oss.

9.23

Jesus sa til ham: Om jeg formår … Alt er mulig for den som tror.

9.24

Umiddelbart guttens far utbrøt, tror jeg! Hjelp du min vantro!

9,25

Jesus så folk kom løpende, truet den urene ånd og sa til ham: Døve og stumme ånd, jeg befaler deg: Far ut av ham og gå aldri mer.

9,26

Og han kom ut, skriker, og rister med makt og vold. Han ble som død, slik at mange sa at han var død.

9.27

Men Jesus tok ham i hånden og løftet ham opp. Og han sto.

9.28

Da han var kommet inn i huset, spurte hans disipler ham privat, hvorfor ikke vi drive den ut?

9.29

Han sa til dem: Dette slag kan komme ut bare ved bønn.

9,30

De forlot derfra og gikk gjennom Galilea. Jesus ville ikke at noen skal vite.

9.31

For han lærte sine disipler og sa til dem: Menneskesønnen skal overgis i menneskers hender; de skal slå ham, og tre dager etter at den er satt til døden, vil han stige.

9.32

Men de forstod ikke det ord, og var redd for å spørre ham.

9.33

De kom til Kapernaum. Da han var i huset, spurte han dem: Hva var det dere snakket på den måten?

9.34

Men de tidde, for de hadde talt med hverandre om hvem som var den største.

9,35

Så satte han seg ned, kalte de tolv, og sa til dem: Om noen vil være den første, han skal være den siste av alle og tjener for alle.

9,36

Og han tok et lite barn og hadde ham stå blant dem, og tar ham i armene sine, sa han:

9,37

Den som tar imot i mitt navn et slikt barn får meg selv; og den som tar imot meg, tar imot meg, men ham ikke som har sendt meg.

9.38

John sa til ham: Mester, vi så en som drev ut onde ånder i ditt navn; og vi forbød ham det, fordi han ikke er i følge oss.

9.39

Ikke forby Jesus sa, fordi det er ingen som gjør en kraftig gjerning i mitt navn kan lett tale ondt om meg.

9.40

Som ikke er imot oss, er for oss.

9,41

Og den som gir dere å drikke et glass vann i mitt navn, fordi dere hører Kristus til, jeg fortelle deg sannheten, han skal ikke miste sin lønn.

9,42

Men hvis noen får en av disse små som tror det ville være bedre for ham som hengt om halsen på ham en stor kvernstein, og han kastet i havet.

9.43

Om hånden din lokker deg til fall, så hogg den av; Det er bedre for deg å gå inn i livet lemlestet,

9,44

enn å ha to hender og komme til helvete, til ilden som aldri skal bli slukket.

9,45

Og hvis foten din lokker deg til fall, så hogg den av; bedre for deg å gå inn livet halt,

9.46

enn å ha to føtter og bli kastet i helvete, til ilden som aldri skal bli slukket.

9,47

Og om øyet ditt lokker deg til fall, så riv det ut; bedre for deg å gå inn i Guds rike med ett øye enn å ha begge øyne og bli kastet i helvete,

9.48

hvor deres orm ikke dør, og ilden ikke slukkes.

9.49

For hver og en skal saltes med ild.

9.50

Salt er bra; men hvis saltet har mistet sin kraft, hvormed vil I sesongen er det?

(9,51)

Ha salt i dere selv, og være i fred med hverandre.

Mark 10

10.1

Da Jesus gikk bort derfra, og kommer tilbake til landet ved Judea, utover Jordan. Publikum samlet seg igjen i nærheten av ham, og som vanlig, begynte han igjen å lære det.

10.2

Fariseerne kom og, for å teste ham, spurte de ham: Er det tillatt for en mann å skille seg fra sin kone.

10.3

Han svarte: At du som Moses?

10.4

Moses, sa de lov til å skrive et skilsmissebrev og å sette bort.

10.5

Og Jesus sa til dem: Det er på grunn av hardheten i ditt hjerte, skrev han dette budet for dere.

10.6

Men fra begynnelsen av skapelsen, Gud skapte dem til mann og kvinne;

10.7

Dette er grunnen til at en mann forlate sin far og sin mor og holde seg til sin hustru,

10.8

og de to skal være ett kjød. Så er de ikke lenger to, men de er ett kjød.

10.9

Så la mennesker ikke skille det som Gud har sammenføyd.

10.10

Da de var i huset, spurte disiplene ham igjen om det.

10.11

Han sa: Den som skiller seg fra sin hustru og gifter seg med en annen, begår ekteskapsbrudd mot henne;

10.12

og hvis hun skiller seg fra sin mann og gifter seg med en annen, bryter hun ekteskapet.

10.13

Og de bar små barn, for at han skulle røre ved dem. Men disiplene truet dem som bar dem.

10.14

Jesus så det, ble han harm og sa til dem komme til meg La de små barna, og hindre dem ikke; for Guds rike hører slike til.

10.15

Jeg sier dere: Den som ikke tar imot Guds rike som et lite barn vil aldri komme inn i det.

10.16

Og han tok dem i armene sine, og velsignet dem, la hendene på dem.

10.17

Da han gikk ut på veien, kjørte en mann opp og knelte foran ham: Gode mester selv, spurte han, hva skal jeg gjøre for å arve evig liv?

10.18

Jesus sa til ham: Hvorfor kaller du meg god? Det er ingen god uten Gud alene.

10.19

Du kjenner budene: Du skal ikke bryte ekteskapet; Du skal ikke slå i hjel;Ikke stjel; Ikke falskt vitnesbyrd; Svindle ikke en; Hedre din far og din mor.

10.20

Han svarte ham: Mester, alt dette har jeg holdt fra min ungdom.

10.21

Når Jesus på ham elsket ham, og sa: Du mangler én ting; gå bort og selg alt du har og gi til de fattige, så skal du få en skatt i himmelen. Kom så og følg meg.

10.22

Men trist på at å si, og han gikk bedrøvet bort; for han hadde stor rikdom.

10.23

Jesus så sig om og sa til sine disipler: Hvor vanskelig det er for de rike å komme inn i Guds rike!

10.24

Disiplene ble forferdet over hans ord. Og, gjenoppta, sa han: Mine barn, er det vanskelig for dem som stoler på rikdom, å komme inn i Guds rike!

10.25

Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike.

10.26

Disiplene ble forferdet, og de sa til hverandre; Og hvem kan da bli frelst?

10.27

Jesus så på dem og sa: Dette er umulig for mennesker, men ikke for Gud; for alt er mulig for Gud.

10.28

Peter begynte å si til ham; Se, vi har forlatt alt og fulgt dig.

10.29

Jesus svarte: Jeg fortelle deg sannheten, er det ingen som har forlatt hus, på grunn av meg, og på grunn av de gode nyhetene, sitt hus, eller brødre eller søstre eller mor eller far eller barn eller åkrer

10.30

han skal få hundrefold nå i denne tiden, hus, brødre, søstre, mødre, barn og lander med forfølgelser, og i tiden som kommer, evig liv.

10.31

Mange første skal bli de siste, og de siste skal bli de første.

10.32

De var på vei opp til Jerusalem, og Jesus gikk foran dem. Og de var overrasket, og følge ham med frykt. Og han tok igjen de tolv til side og begynte å fortelle dem hva som skulle skje med ham:

10.33

Se, vi går opp til Jerusalem, og Menneskesønnen skal overgis til yppersteprestene og de skriftlærde. De skal dømme ham til døden og overgi ham til hedningene

10.34

De vil spotte ham, spyttet på ham, piske ham og slå ham ihjel; og tre dager senere fikk han vil stige.

10.35

Sønn av Sebedeus, Jacques og John kom til Jesus og sa til ham: Mester, vi vil at du skal gjøre for oss det vi ber deg.

10.36

Han sa til dem: Hva vil du jeg skal gjøre for deg?

10.37

Gi oss, sa de må sitte ved din høyre og den andre på din venstre side i din herlighet.

10.38

Jesus svarte: I vet ikke hva du spør. Kan du drikke den kalk jeg drikker, eller døpes med den dåp jeg døpes med? Vi kan, sa de.

10.39

Og Jesus svarte dem: Det er sant at du drikker den kalk jeg drikker, eller døpes med den dåp jeg døpes;

10.40

men når det kommer til å sitte ved min høyre eller til venstre for meg, betyr det ikke avhengig av meg, og vil bli gitt til dem som det er forberedt.

10.41

Da de ti hørte dette, begynte de å være indignert mot Jacques og John.

10.42

Jesus kalte dem og sa: Dere vet at de som regnes som herskerne av hedningene herre over dem, og deres stormenn dominere.

10.43

Det er ikke blant dere. Men den som vil være stor blant dere må være din tjener;

10.44

og den som vil være først blant dere skal være slave av alle.

10.45

For Menneskesønnen er ikke kommet for å bli servert, men for å tjene og gi sitt liv som løsepenge for mange.

10.46

De kom til Jeriko. Og da han gikk ut med sine disipler og en stor folkemengde, sønn av Timaeus, Bartimeus, en blind tigger, satt ved veikanten.

10.47

Han hørte at det var Jesus fra Nasaret, begynte han å gråte; Davids sønn, Jesus, miskunn deg over meg!

10.48

Mange truet ham, for å stenge ham; men han skrek mye mer; Davids sønn, miskunn deg over meg!

10.49

Jesus stoppet og sa: Kall ham. De kalte den blinde og sa til ham: Fatt mot, stå opp, han kaller deg.

10.50

Og kaster frakken, og komme opp med en bundet, kom til Jesus.

10.51

Og Jesus sa til ham: Hva vil du jeg gjøre for deg? Rabbouni, svarte den blinde mannen, så jeg kan se.

10.52

Og Jesus sa til ham: Gå din tro har frelst deg.

(10:53)

Umiddelbart fikk han sitt syn igjen og fulgte ham på veien.

Mark 11

11.1

De nærmet seg Jerusalem, og de var nær til Betfage og Betania ved Oljeberget, sendte Jesus to av disiplene,

11.2

sa til dem: Gå inn i landsbyen motsatt deg, så snart du angir det, vil du finne en fole bundet, som intet menneske har sittet på; Løs den og lei den.

11.3

Hvis noen forteller deg: « Hvorfor gjør du dette? I si: Herren har bruk for den. Og straks han vil sende ham her.

11.4

Disiplene gikk bort og fant folen bundet i nærheten av en dør, i den åpne gaten, og de løste.

11.5

Noen av de som var der, sa til dem: Hva er det du gjør? Hvorfor løser dere folen?

11.6

De svarte som Jesus hadde sagt. Og de la dem gå.

11.7

De førte folen til Jesus, hvorpå de la sine klær, og han satte seg på den.

11.8

Mange bredte kappene sine på veien, og andre spredte grener de hadde skåret på markene.

11.9

De foran og de som fulgte Jesus var rope Hosianna! Velsignet være han som kommer i Herrens navn!

11.10

Velsignet er den kommende rike, rike vår far David! Hosianna i det høyeste!

11.11

Jesus inn i Jerusalem og gikk inn i templet. Da han hadde sett, så det var allerede for sent, gikk han ut til Betania med de tolv.

11.12

Neste dag, da de kom fra Betania, ble han sulten.

11.13

Å se langveisfra et fikentre med løv, gikk han for å se om han kunne finne noe; og, å være i nærheten, fant han ikke annet enn blad, for det var ikke tiden for fikener.

11.14

Deretter tar gulvet, sa han, ingen noensinne spise frukt av deg! Og hans disipler hørte det.

11.15

De kom til Jerusalem, og Jesus gikk inn i templet. Han begynte å drive ut dem som solgte og kjøpte i templet; Han veltet bordene til pengevekslerne, og setene duer;

11.16

og han ville ikke tillate noen å bære rundt tempelet.

11.17

Og han lærte og sa: Er det ikke skrevet: Mitt hus skal kalles et bønnens hus for alle folkeslag? Men dere har gjort det til en røverhule.

11.18

Yppersteprestene og de skriftlærde hørte det, og de søkte råd til å rydde ham; for de fryktet ham, fordi alt folket var forbauset over hans lære.

11.19

Da kvelden kom, gikk han ut av byen.

11.20

I morgen, forbi, så de at fikentreet var visnet fra roten av.

11.21

Peter husket hva som hadde skjedd og sa til Jesus: Rabbi, se, fikentreet som du forbannet, er visnet!.

11.22

Jesus svarte og sa til dem: Ha tro til Gud.

11.23

Jeg fortelle deg sannheten, hvis noen sier til dette fjellet: Løft dig op og bli kastet i havet, og ikke tviler i sitt hjerte, men tror at det han sier skal skje, det vil bli gjort for.

11.24

Derfor sier jeg dere: Alt dere ber om i bønnen, tro at du har fått det, og du skal ha dem.

11.25

Og når du står i bønn, hvis du har noe imot noen, tilgi ham, at deres Far i himmelen kan tilgi deres overtredelser.

11.26

Men hvis du ikke tilgir, vil deres Far i himmelen ikke forlate eders overtredelser heller.

11.27

De gikk tilbake til Jerusalem, og mens Jesus gikk omkring i templet, yppersteprestene, de skriftlærde og de eldste kom til ham

11.28

og sa: Med hvilken myndighet gjør du dette, og hvem har gitt dig denne myndighet til å gjøre dem?

11.29

Jesus svarte dem: Jeg vil spørre deg et spørsmål; Svar meg, og jeg eder med hvad myndighet jeg gjør dette.

11.30

Johannes ‘dåp, var den fra himmelen eller fra mennesker? Svar meg.

11.31

Og de snakket med hverandre og hvis vi sier: Fra himmelen, da sier han: Hvorfor gjorde du ikke tro ham?

11.32

Og hvis vi sier: Fra mennesker … de fryktet for folket, for alle holdt Johannes for en profet.

11.33

De svarte da Jesus, vet vi ikke. Jesus sa til dem: Heller ikke jeg, jeg vil ikke fortelle dere med hvilken myndighet jeg gjør dette.

Mark 12

12.1

Og han begynte å tale til dem i lignelser. En mann plantet en vingård.Han satte et gjerde omkring den og gravde en vinpresse og bygget et tårn; og la den ut til vingårdsmenn og forlot landet.

12.2

På innhøstingen sendte han en tjener til vingårdsmennene for å motta fra dem noe av frukten av vintreet.

12.3

Og de tok ham, de slo ham, og lot ham gå bort med tomme hender.

12.4

Og han sendte dem en annen tjener; de slo ham i hodet og hånte ham.

12.5

Han sendte en annen, og ham drepte de; deretter flere andre, slo eller drept.

12.6

Han hadde fremdeles en elsket sønn; sendte ham i går til dem og sa: De vil ærbødighet min sønn.

12.7

Men disse vingårdsmenn sa til hverandre: Dette er arvingen; Kom, la oss slå ham ihjel, så blir arven vår.

12.8

Og de tok ham, slo ham i hjel og kastet ham ut av vingården.

12.9

Nå hva vil eieren av vingården gjøre? Han skal komme og ødelegge leietakere og gi vingården til andre.

12.10

N’avez-vous pas lu cette parole de l’Écriture: La pierre qu’ont rejetée ceux qui bâtissaient Est devenue la principale de l’angle;

12.11

Det er ved Herrens vilje som det gjør, og det er underfullt i våre øyne?

12.12

De forsøkte å gripe ham, men fryktet for folket. De forsto at det var for dem at Jesus fortalte denne lignelsen. Og de forlot ham og gikk bort.

12.13

Og de sendte til ham visse av fariseerne og de herodianerne, for å fange ham i ord.

12.14

Og de kom til ham: Mester, vi vet at du er sanndru, og du gjør bekymre person; for du vet ikke forskjell på folk, men lærer Guds vei i sannhet. Er det tillatt eller ikke å betale skatt til keiseren? Bør vi betale eller ikke betale?

12.15

Jesus visste deres hykleri, sa til dem: Hvorfor frister I mig? Gi meg en krone, så jeg kan se.

12.16

Og de tok det; Og han sier til dem: Hvem er dette bilde og inskripsjon?Caesar, svarte de.

12.17

Da sa han til dem: Gi keiseren hva keiserens er, og Gud hva Guds er. Og de var for ham i forbauselse.

12.18

Saddukeerne, som sier at det ikke er noen oppstandelse, kom til Jesus og spurte ham:

12.19

Master, her er hva Moses har foreskrevet oss at når noens bror dør og etterlater seg en kone, ingen barn, da skal hans bror gifte seg med hans hustru og opreise sin bror.

12.20

Nå var det sju brødre. Den første giftet seg og døde uten problem.

12.21

Den andre tok enken til hustru, og døde uten problem. Det var det samme med den tredje,

12.22

og ingen av de sju etterlot ingen frø. Sist av alle døde også kvinnen.

12.23

I oppstandelsen til hvilke av dem vil hun en kvinne? For syv har jo hatt henne til hustru.

12.24

Jesus svarte dem: Tror dere ikke derfor feile, fordi dere ikke kjenner skriftene og heller ikke Guds kraft?

12.25

For i oppstandelsen fra de døde, da skal de ta ingen kvinner eller blir gitt til ekte, men de er som englene i himmelen.

12.26

Som for dødes oppstandelse, har dere ikke lest i Moseboken, hvordan Gud sa til ham i tornebusken: Jeg er Abrahams Gud og Isaks Jakobs Gud?

12.27

Gud er ikke Gud for døde, men for levende. Du er sterkt feil.

12.28

En av de skriftlærde som hadde hørt dem resonnement sammen, fornemmet at han hadde svart dem godt, kom og spurte ham, som er det første bud i det hele tatt?

12.29

Jesus svarte ham: Det første: Hør, Israel, Herren vår Gud, Herren er én;

12.30

Og du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din sjel og av all din kraft.

12.31

Den andre er: Du skal elske din neste som deg selv. Det er ikke noe annet bud er større enn disse.

12.32

Den skriftlærde sa til ham: Vel, Master; du sa med sannhet at Gud er én, og det er ingen andre enn seg selv,

12,33

Og å elske ham av hele sitt hjerte, alle hans tanker, all sin sjel og all sin kraft, og å elske sin neste som seg selv, er mer enn alle brennoffer og slaktoffer.

1 2 3 4

Jesus så at han svarte klokt, sa til ham: Du er ikke langt fra Guds rike. Og ingen våget å spørre ham mer.

12.35

Jesus lærte i templet, sa, Hvordan de skriftlærde si at Messias er Davids sønn?

12.36

David selv, besjelet av den Hellige Ånd, sier: Herren sa til min Herre: Sett deg ved min høyre hånd til jeg får lagt dine fiender din fotskammel.

12.37

David selv kaller ham herre; hvordan er han hans sønn? Og en stor skare hørte ham gjerne.

12.38

Han fortalte dem i sin lære, Beware av de skriftlærde, som liker å gå i side klær og hilsener på torgene,

12.39

at de øverste seter i synagogene og sitte øverst ved gjestebudene;

12.40

som sluke enkers hus og for et syns skyld holder lange bønner. De vil bli dømt hardere.

12.41

Jesus satte seg vis-à-vis stammen, og så på hvordan folket la dem penger. Flere rike ga mye.

12.42

Da kom det en fattig enke og la to skjerver, som er én øre.

12.43

Da Jesus kalte sine disipler og sa til dem: Jeg fortelle deg sannheten, denne fattige enken ga mer enn alle de andre som la i tempelkisten;

12.44

For alt gjorde de alle av sin overflod, men hun ut av henne, alt hun hadde, alt hun hadde å leve.

Mark 13

13.1

Da Jesus kom ut av templet, sa en av hans disipler sa til ham: Mester, se hvilke stener og hvilke bygninger!

13.2

Jesus svarte ham: Ser du disse store bygningene? Det vil ikke være stein på stein som ikke skal brytes.

13.3

Han satt på Oljeberget rett overfor templet. Og Pierre Jacques og Johannes og Andreas spurte ham privat det spørsmålet:

13.4

Si oss: Når skal dette skje, og hva skiltet vil det bli kjent at alle disse tingene vil bli oppfylt?

13.5

Og Jesus begynte å si, da se til at ingen bedra deg.

13.6

For mange skal komme i mitt navn og si: Det er meg. Og skal forføre mange.

13.7

Når du hører om kriger og rykter om krig, ikke forferdes for dette må skje. Men det vil ikke vare.

13.8

Folk skal reise seg mot folk, og rike mot rike; det vil være jordskjelv mange steder vil det være hungersnød. Dette vil være bare begynnelsen på fødselsveene.

13.9

Ta dere i vare. Vi vil levere deg til domstolene, og du vil bli slått i synagogene; vil du stå foran guvernører og konger for min skyld, for et vitnesbyrd for dem.

13.10

Det må først at det gode budskap bli forkynt for alle folkeslag.

13.11

Når de fører dere bort og overgir dere, ikke bekymre deg på forhånd om hva du har å si, men si hva som blir gitt dere i samme stund; for det er ikke dere som taler, men den Hellige Ånd.

13.12

Bror skal overgi bror til døden, og en far sitt barn, Barn skal reise seg mot foreldre og vil dø.

13.13

Du vil bli hatet av alle for mitt navn, men den som holder ut til enden, skal bli frelst.

13.14

Når du ser ødeleggelsens vederstyggelighet stå der hvor den ikke bør være, la ham som leser forstår, så må de som er i Judea, fly til fjells;

13.15

La den som er på taket, ikke stige ned, og heller gå inn for å ta noe ut av sitt hus;

13.16

og den som er ute i felten retur tilbake for å hente sin kappe.

13.17

Ve dem som er med barn og dem som gir die, i de dager!

13.18

Be om at disse tingene ikke skje i vinter.

13.19

For problemer i de dager at det vil være slik som det ikke har vært fra begynnelsen av skapelsen som Gud skapte til nå, og heller ikke skal bli.

13.20

Og hvis Herren forkortet de dager, blir intet kjød frelst; men han har forkortet på grunn av de utvalgte som han valgte.

13.21

Hvis noen fortalte deg da: « her er Kristus, » eller « Han er der, » ikke tro det.

13.22

For det skal oppstå falske messiaser og falske profeter; forkynner tegn og under for å forføre de utvalgte, hvis det er mulig.

13.23

Vær på vakt, jeg har fortalt dere alt på forhånd.

13.24

Men i de dager, efter den trengsel, skal solen bli formørket, og månen skal ikke gi sitt lys,

13.25

Stjernene skal falle ned fra himmelen, og de krefter som er i himmelen skal rokkes.

13.26

Deretter Menneskesønnen vil bli sett komme i skyene med stor makt og herlighet.

13.27

Så han sende ut sine engler, og samle hans utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra jordens ende til ende av himmelen.

13.28

Lær en lignelse av fikentreet. Når sin gren blir mørt og skyter blad, da vet dere at sommeren er nær.

13.29

Tilsvarende når du ser dette skje, vite at Menneskesønnen er nær, på døren.

13.30

Jeg fortelle deg sannheten, vil denne slekt skal ikke forgå før alt dette tar.

13.31

Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ikke passere.

13.32

Som for dagen eller timen vet ingen, verken englene i himmelen, heller ikke Sønnen, men bare Faderen.

13.33

Akte, våk; For dere vet ikke når tiden er.

13.34

Det er som en mann går på en reise, som forlot sitt hus og gav myndighet til sine tjenere, og til hver sitt arbeid, og befalte dørvokteren å se på.

13.35

Våk derfor, for dere vet ikke når husets herre, eller om kvelden, eller ved midnatt, eller i cock-kråke, eller morgen;

13.36

redd han finner du sover, kommer plutselig.

13.37

Det jeg sier til dere, sier jeg til alle: Våk.

Mark 14

14.1

Pass og usyret brød var to dager senere. Yppersteprestene og de skriftlærde søkte råd til å gripe ham med list og slå ham i hjel.

14.2

Men de sa: Ikke på høitiden, forat det ikke skal bli oppstyr blant folket.

14.3

Jesus var i Betania i huset til Simon den spedalske, kom en kvinne i mens han var på bordet. Hun holdt en alabaster vase, som inneholdt en nardussalve av stor pris; og brems boksen, hun helte den ut over Jesu hode.

14.4

Noen av dem uttrykte sin indignasjon: Hvorfor kaste bort denne parfymen?

14.5

Vi kunne ha solgt for mer enn tre hundre penninger og gitt til de fattige.Og de knurret mot henne.

14.6

Men Jesus sa: La henne. Hvorfor gjør du det verdt det? Hun har gjort en god gjerning mot meg;

14.7

For du har alltid dårlig med deg, og du kan gjøre dem godt når du vil, men du vil ikke alltid ha meg.

14.8

Hun gjorde det hun kunne; hun salvet kroppen min for begravelse.

14.9

Jeg fortelle deg sannheten, uansett hvor evangeliet blir forkynt i hele verden, som også minne om henne hva hun gjorde.

14.10

Judas Iskariot, en av de tolv, gikk til yppersteprestene for å forråde Jesus til dem.

14.11

Etter å ha hørt dette, var de glade og lovte å gi ham penger. Judas søkte leilighet til å forråde ham.

14.12

Den første dagen med usyret brød, da de slaktet påskelammet, spurte hans disipler ham: Hvor vil du vi skal gå få i stand påskelammet?

14.13

Og han sendte to av sine disipler og sa til dem: Gå inn i byen; du møter en mann som bærer en krukke vann, så følg ham.

14.14

Uansett hvor han går inn, si til husbonden, Mesteren sier: Hvor er stedet der jeg kan holde påskemåltid med mine disipler?

14.15

Han vil vise dere et stort rom ovenpå og klar: det er her du klar for oss.

14.16

Disiplene igjen, kom til byen, og fant ting som han hadde fortalt dem; og de forberedt påske.

14.17

Da kvelden kom, kom han med de tolv.

14.18

Mens de var på bordet og spise, Jesus sa: Jeg sier deg sannheten, og en av dere som eter med mig skal forråde meg.

14.19

De begynte å bedrøves og å si til ham, en etter en, er det sant?

14.20

Han svarte: Det er en av de tolv, den som dypper sammen med mig i fatet.

14.21

Menneskesønnen går som det er skrevet om ham. Men ve det menneske ved hvem Menneskesønnen blir forrådt! Bedre for det mennesket om han aldri var født.

14.22

Mens de holdt måltid, tok Jesus et brød; og da han hadde takket, brøt det, gav dem og sa: Ta, dette er mitt legeme.

14.23

Han tok en kalk; og da han hadde takket, gav han til dem, og de drakk.

14.24

Og han sa: Dette er mitt blod, paktens blod, som utgytes for mange.

14.25

Jeg fortelle deg sannheten, jeg vil ikke drikke av vintreets frukt før den dagen jeg drikker den ny i Guds rike.

14.26

Etter å ha sunget en salme, gikk de ut til Oljeberget.

14.27

Jesus sa til dem: Du vil alle falle bort; for det er skrevet: Jeg vil slå hyrden, og sauene skal bli spredt.

14.28

Men etter at jeg er oppstått, skal jeg gå i forveien for dere til Galilea.

14.29

Peter sa til ham: Om enn alle tar anstøt, vil dog ikke jeg ..

14.30

Og Jesus sa: Jeg fortelle deg sannheten, du, i dag, i denne natt, før hanen galer to ganger, skal du fornekte meg tre ganger.

14.31

Men han snakket mer heftig, hvis jeg må dø med deg, vil jeg ikke nekte deg. De sa det samme.

14.32

De kom til et sted som heter Getsemane, og Jesus sa til sine disipler: Sett dere her mens jeg ber.

14.33

Han tok med seg Peter, Jacques og John, og begynte å bli sår overrasket og veldig tung.

14.34

Han sa til dem: Min sjel sorg inntil døden; Bo her og se på.

14.35

Og gå litt lenger, kastet han seg mot bakken, og ba om at hvis det var mulig timen måtte gå ham forbi.

14.36

Han sa: Abba, Far, alt er mulig dig, ta bort denne kalk fra meg! Ennå ikke hva jeg vil, men hva du vil.

14.37

Og han kom tilbake til disiplene og fant dem sovende og sier til Peter, Simon, du sover! Klarte du ikke å våke én time?

14,38

Våk og be for at dere ikke må komme i fristelse; Ånden er villig, men kjødet er skrøpelig.

14.39

Han gikk bort igjen, og sa det samme bønn.

14.40

Han kom og fant dem sovende; for øynene deres var tunge. De vet hva de skal svare ham.

14.41

Han kom tilbake for tredje gang, og sa til dem: I sover altså og hviler!Nok! Tiden er kommet; se, Menneskesønnen overgis i synderes hender.

14.42

Kom deg opp, kom igjen; Se, han som forråder meg, er for hånden.

14.43

Og straks, mens han ennå talte, kom Judas, en av de tolv, og med ham en hop med sverd og stokker, fra yppersteprestene og de skriftlærde og de eldste.

14.44

Han som forrådte ham, hadde gitt dem et tegn og sagt: Den jeg kysser, ham er det; ta ham, og før ham sikkert bort.

14.45

Da han kom, nærmet han ham og sa: Rabbi! Og kysset ham.

14.46

Men de la hånd på Jesus og tok ham.

14.47

En av dem som sto der, dro da sverdet og hogg tjener ypperstepresten og kuttet av ham øret.

14.48

Jesus svarte og sa til dem: Har dere gått ut som mot en røver med sverd og stokker for å gripe meg.

14.49

Jeg var daglig med deg underviste i templet, og du ikke arrestere meg.Men dette er slik at Skriften bli oppfylt.

14.50

De forlot ham og flyktet.

14.51

En ung mann fulgte ham, å ha et lærret på kroppen. Det tok ham;

14.52

men han slapp linkledet og flyktet fra dem nakne.

14.53

De førte Jesus til ypperstepresten, ble alle yppersteprestene og de eldste og de skriftlærde.

14.54

Peter fulgte ham langt inn i det indre av yppersteprestens gårdsplass;han satt sammen med tjenerne og varmet seg ved bålet.

14.55

Yppersteprestene og hele rådet søkte vitnesbyrd mot Jesus for å få ham til døden, men de fant intet;

14.56

For mange falske vitneutsagnet mot ham, men deres vitnesbyrd enige om ikke sammen.

14.57

Noen reiste seg og falske vitneutsagnet mot ham og sa:

14.58

Vi har hørt ham si: Jeg vil bryte ned dette tempel som er gjort med hender, og på tre dager skal jeg bygge en som ikke vil bli gjort av menneskehender.

14.59

Selv på dette punktet sitt vitnesbyrd ikke enig.

14.60

Da stod ypperstepresten opp i sin midte, og spurte Jesus og sa: Svarer du ingenting? Hva gjør disse vidner mot dig?

14.61

Jesus tidde og svarte ingenting. Spurte ypperstepresten ham igjen og sa: Er du Messias, Sønn av den salige?

14.62

Jesus svarte: Jeg er. Og du vil se Menneskesønnen sitter på høyre hånd og komme i himmelens skyer.

14.63

Da flerret øverstepresten sine klær og sa, trenger det lenger vi nå med vitner?

14.64

Du har hørt det blasfemi. Hva tror du? Dømte ham som fortjener dødsstraff.

14.65

Og noen begynte å spytte på ham og tildekke hans ansikt og slå ham med knyttnevene og sa: Spå! Og tjenerne gjorde det ved å gi ham slag.

14.66

Mens Peter var nede på gårdsplassen, kom en av pikene av ypperstepresten.

14.67

Og så Peter varme sig, så hun på ham og sa: Også du var med Jesus fra Nasaret.

14.68

Han benektet det og sa: Jeg vet ikke, jeg forstår ikke hva du mener. Så gikk han ut i gangen. Og gol hanen.

14.69

Piken fikk se ham, og begynte igjen å si til dem som var tilstede: Dette er en av dem. Og han nektet det atter.

14.70

Like etter dem som sto igjen sa til Peter: Sannelig, du er en av disse menneskene, for du er en galileer.

14.71

Så begynte han å banne og sverge: Jeg kjenner ikke mannen du snakker om.

14.72

Umiddelbart, andre gang gol hanen. Og Peter husket det ord Jesus sa til ham: Før hanen galer to ganger, skal du fornekte meg tre ganger. Og på refleksjon, gråt han.

Mark 15

15.1

I morgen yppersteprestene holdt en konsultasjon med de eldste og de skriftlærde og hele Rådet. Bandt Jesus, førte ham bort og overgav ham til Pilatus.

15.2

Pilatus spurte ham: Er du den jødenes konge? Jesus svarte: Du sier det.

15.3

Og yppersteprestene flere anklager mot ham.

15.4

Pilatus spurte ham igjen og sa: Svarer du ingenting? Se hvor mange ting de vitne mot deg.

15.5

Men Jesus gjorde ingen ytterligere svar, slik at Pilatus undret.

15.6

Ved hver fest ga han en fange fri, hvem de ønsket.

15.7

Det var en mann som het Barabbas i fengsel sammen med sine medsammensvorne for et mord de hadde begått i opprøret.

15.8

Og folket kom op og begynte å spørre hva han hadde gjort mot dem.

15.9

Pilatus svarte dem: Vil du at jeg skal gi deg den jødenes konge?

15.10

For han visste at på grunn av misunnelse at yppersteprestene hadde levert.

15.11

Men yppersteprestene egget folket, at Pilatus heller slipper Barabbas.

15.12

Pilatus svarte og sa til dem: Hvad vil I da jeg skal gjøre med ham som I kaller jødenes konge?

15.13

De ropte igjen: Korsfest ham!

15.14

Pilatus sier til dem: Hva ondt har han gjort? Og de ropte enda: Korsfest ham!

15.15

Pilatus, som ønsker å tilfredsstille publikum, Barabbas fri til dem; og etter å ha pisket Jesus, han leverte ham til å bli korsfestet.

15.16

Og stridsmennene førte ham bort, inn i gården, det vil si, i hallen, og sammen hele bandet.

15.17

De kledde ham i en purpurkappe, og satte den på hans hode en krone av torner som de hadde flettet.

15.18

Så begynte de å hilse ham: Hei, du jødenes konge!

15.19

De slo ham i hodet med et rør og spyttet på ham, og bøyer kne tilba ham.

15.20

Etter at de hadde hånet ham, rev de ham i lilla og sette sine egne klær, og førte ham bort for å korsfeste ham.

15.21

De tvang ham til å bære Jesu krysse en forbipasserende som kommer fra landet, Simon fra Kyrene, far til Aleksander og Rufus,

15.22

og førte ham til stedet Golgata, som betyr Hodeskallestedet.

15.23

De gav ham å drikke vin blandet med myrra, men han tok den ikke.

15.24

De korsfestet ham, og skiltes på sine klær, kaste lodd for å avgjøre hva hver bør ta.

15.25

Det var den tredje time, og de korsfestet ham.

15.26

Innskriften indikerer gjenstand for anklagen mot ham lød: kongen av jødene.

15.27

Med ham korsfeste de to røvere, en på hans høyre og én på hans venstre.

15.28

Dermed ble oppfylt hva Skriften sier: Han ble regnet blant overtredere.

15.29

Gikk forbi, spottet ham og rystet på hodet og sa: Hei! Du som river ned templet og bygger det opp igjen på tre dager

15.30

frels dig selv og stig ned av korset!

15.31

Yppersteprestene, de skriftlærde, spottet dem og sa: Andre har han frelst, han kan ikke redde seg selv!

15.32

La nå Messias, Israels konge, stige ned av korset, så vi kan se, og vi trodde! De som ble korsfestet sammen med ham, hånte ham.

15.33

Den sjette time var kommet, blev det mørke over hele landet like til den niende time.

15.34

Og ved den niende time ropte Jesus med høy røst, Eloi, Eloi, lama sabaktani? Det betyr: Min Gud, min Gud, hvorfor har du forlatt meg?

15.35

Noen av de som var der hørte det, sa: Se, kaller han Elias.

15.36

Og en av dem løp frem og fylte en svamp med eddik, og å ha et rør og gav ham å drikke og sa: Vent, la oss se om Elias kommer for å ta ham ned.

15.37

Men Jesus ropte med høy røst og pustet.

15.38

Forhenget i templet revnet i to fra øverst til nederst.

15.39

Høvedsmannen, som stod overfor ham, så at han utløp på denne måten, sa: Sannelig, denne mannen var Guds Sønn.

15.40

Det var også kvinner ser langveisfra. Blant dem var Maria Magdalena, Maria, mor til Jacques de mindre og Joses, og Salome;

15.41

som fulgte ham, og da han var i Galilea, og mange andre som kom opp med ham til Jerusalem.

15.42

Kvelden kom, fordi det var det forberedelser, det vil si, dagen før sabbaten –

15.43

Josef av Arimatea, en høit aktet, som selv også ventet på Guds rike. Han frimodig til Pilatus og be om Jesu legeme.

15.44

Pilatus undret seg over at han var død så snart; ham høvedsmannen og spurte ham om han var død lenge.

15.45

Hvis det å være høvedsmannen, ga han kroppen til Joseph.

15.46

Og han kjøpte et linklede, tok Jesus ned fra korset, svøpte ham i lin, og la det i en grav skåret ut av rock. Så rullet han en stein mot døren til graven.

15.47

Maria Magdalena og Maria, mor til Joses skuet hvor han ble lagt.

Mark 16

16.1

Og da sabbaten var forbi, Maria Magdalena, Maria, mor til Jacques, og Salome velluktende urter, så gå og salve ham.

16.2

Den første dagen i uken kom de til graven, i morgen, som solen hadde nettopp stått opp.

16.3

Og de sa til hverandre: Hvem skal velte bort stenen fra døren til graven?

16.4

Og ser opp, så de at steinen, som var svært store, hadde blitt veltet.

16.5

Og kom inn i graven, så de en ung mann sitte på høyre kledd i en hvit kjortel, og de ble overrasket.

16.6

Han sa til dem: Ikke bli skremt; dere søker Jesus fra Nasaret, den korsfestede; han er stått opp, han er ikke her; se stedet hvor de la ham.

16.7

Men gå og si til disiplene hans og til Peter at han går i forveien for dere til Galilea, og det skal dere få se ham, som han sa det.

16.8

Og de gikk ut og flydde bort fra graven. Frykt og forbauselse hadde; og de sa ingenting til noen, fordi de var redde.

16.9

Jesus var stått opp tidlig den første dagen i uken, viste han seg først for Maria Magdalena, ut av hvem han kastet syv onde ånder.

16.10

Hun gikk og fortalte det til dem som hadde vært med ham og nu sørget og gråt.

16.11

Da de hørte at han var i live og at hun hadde sett ham, tvilte de.

16.12

Etter det viste han i en annen skikkelse for to av dem som var på veien kommer til landet.

16.13

De kom tilbake og fortalte de andre, som tror dem ikke.

16.14

Etterpå han sig for de elleve mens de satt til bords; og han refset dem for deres vantro og hårde hjerte, fordi de ikke trodde de som hadde sett ham steget.

16.15

Da sa han til dem: Gå ut i all verden og forkynn evangeliet for alle mennesker.

16.16

Den som tror og blir døpt, skal bli frelst, men den som ikke tror, ​​skal bli fordømt.

16.17

Og disse tegn skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder; de skal tale med nye tunger;

16.18

De skal ta opp slanger; hvis de drikker noe dødelig ting, skal det ikke skade dem; De skal legge hendene på de syke, og de syke vil bli helbredet.

16.19

Så etter at Herren hadde talt til dem, ble tatt opp til himmelen, og satt ved Guds høyre hånd.

16.20

Men de gikk ut og forkynte overalt. Herren virket med og stadfestet ordet ved de tegn som fulgte.

 

Herren være med dere i deres liv og i deres hjerter.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.