VERWIJDERING UIT DE KERK KAN DE NACHT ZIJN VAN ZATERDAG TOT ZONDAG, 19 TOT 20 SEPTEMBER 2020.

Zoekresultaten voor "BASILIQUE SAINT PAUL"

St. Paul’s Basiliek in Rome

 

Sinds 10 jaar sinds ik deze blog heb gemaakt (in 2009), informeer ik de lezers dat Jezus Christus snel terug op aarde is voor zijn 1000-jarige regering, omdat hij zijn apostelen beloofde voordat hij veertig dagen na zijn opstanding in de hemel opstaan.

Ik heb de lezer ook laten weten dat het einde der tijden begon op 14 mei 1948, na de oprichting van de staat Israël, de profetische klok van die tijd, en dat vanaf die datum de tijd van een generatie, zij die zullen leven, zullen de terugkeer van Onze Heer Jezus Christus op aarde zien.

Een generatie in de Bijbel is drie duur.

De eerste is 40 jaar oud, maar daar was de tijd al overschreden,

Dus we hadden nog steeds de 70-jarige generatie die ons naar 2018 bracht en we ontdekten ook dat Jezus Christus niet terugkwam in 2018.

Dus nu hebben we de 80-jarige generatie een paar keer geciteerd in de Bijbel. En hier komen we tot 2028.

Ik gebruikte alleen bijbelse profetieën om een ​​geschatte datum te zoeken voor de terugkeer van onze Heer Jezus Christus naar de aarde. Helaas liet mijn onderzoek me slechts twee dingen toe.

De eerste is om de datum te vinden van het begin van het einde van de bijbelse tijden: 14 mei 1948. In deze staat dient deze datum ons om het begin van de straf te kennen.

De tweede houdt verband met de eerste, dat de kastijdingen, zodra ze zijn begonnen, niet stoppen tot de terugkeer naar Glorie van onze Heer. Bovendien blijven ze groeien op het ritme van de pijn van de bevalling.

Wat mij ertoe brengt elk jaar aan u te openbaren dat het komende jaar slechter zal zijn dan het jaar dat eraan voorafging.

Het jaar 2020 zal slechter zijn dan 2019 en als ik slechter zeg, zou ik verschrikkelijk slechter moeten zeggen. Omdat 2020 een speciaal jaar is. De pijn moet op alle punten vreselijk zijn. Ik ben geen waarzegger noch een ziener, dus ik kan je alleen maar vertellen dat we doorgaan in de duisternis.

We hebben sinds 1948 de straffen van God geleefd. Dit is geen twijfel. Ze zullen duren tot de terugkeer van onze Heer Jezus Christus.

Hoewel ik noch een waarzegger noch een ziener ben, merk ik dat het lijden van al onze broeders en zusters verband houdt met satan. Hij slaat het christendom en de hele wereld van alle kanten met kracht en woede.

Ellende en onzekerheid in een klimaat van angst en angst gerelateerd aan islamisme zijn de dagbladen van veel broeders en zusters, die ook geconfronteerd moeten worden met alle moeilijkheden van het weer en catastrofes steeds frequenter, krachtiger en verwoestender.

Ja, we leven zwarte dagen en zullen weer leven.

Waarom staat God zulke gruweldaden toe om te schreeuwen als sommige mensen afstand doen van het geloof en de kerk die ze negatief bekritiseren.

Ik wil je in dit artikel wat vreugde en hoop brengen, omdat de dag van de terugkeer van onze Heer echt heel dichtbij is.

Voor degenen die mijn blog volgen en je bent met velen over de hele wereld, zelfs als ik de laatste tijd een echte afname van de opkomst merkte, zal ik je een van mijn onderzoek geven dat kan als ik mezelf nog steeds niet gaf een echte hoop voor iedereen die wacht op de gelukkige gebeurtenis van de terugkeer van onze Heer Jezus Christus.

Omdat ik niet in staat was om voldoende precisie te vinden in bijbelse profetieën over de laatste momenten van de eindtijd, begon ik ernaar te zoeken in de onbijbelse profetieën, maar geloofwaardig genoeg om er rekening mee te houden.

Het is daarom in een profetie die ik je al heb gegeven, van de Heilige Maagd Maria, gemaakt in het zuiden van Frankrijk in een klein bergdorp in de buurt van Italië « la Salette » aan twee jonge kinderen.

In deze profetie, voor de enige keer in haar verschijningen, vertelt de Heilige Maagd Maria de kinderen over alle kastijdingen van 1864 toen Jezus Christus naar de aarde terugkeerde. Het is geweldig maar alles is aanwezig. Tenslotte miste bijna alles een element « het jaar van de terugkeer van onze Heer Jezus Christus »  en het was in een andere profetie die op mysterieuze wijze « De profetie van de pausen » verscheen dat ik de essentiële elementen vond om ons te laten begrijpen de laatste momenten van de eindtijd vóór de terugkeer van onze Heer Jezus Christus.

Deze twee profetieën die in video’s in het artikel verschijnen, nodig ik je uit om ze steeds opnieuw te bekijken om er echt in te komen omdat alles er is.

Weet dat er enkele belangrijke gebeurtenissen moeten plaatsvinden vóór de terugkeer van onze Heer Jezus Christus.

Ten eerste roept de Heilige Maagd de paus op die in zijn dagen « daarom Johannes Paulus II » werd aangevallen en dat hij en zijn opvolger de triomf van de Kerk van God niet zullen zien « de heerschappij van Jezus Christus op aarde.  » Het is dus onder het bewind van paus Franciscus dat de terugkeer van Jezus Christus zal zijn, maar het betekent ook dat zolang Christus paus Benedictus XVI leeft, Jezus Christus niet terug zal zijn .

Maar de Heilige Maagd zegt ook dat de kerk zal worden overschaduwd vóór de terugkeer van Jezus Christus, en de details die zij van dit moment geeft, komen overeen met de tijd waarin we leven. Ik nodig je echt uit om de video te bekijken die je in de kont zal zijn, dat verzeker ik je, dus de verduidelijkingen van de Heilige Maagd Maria schreeuwen waarheden die we leven.

Denk er bij het bekijken van de video vooral aan dat we allemaal zondaars zijn en allemaal de vergeving van Jezus Christus wensen, maar Jezus Christus wil ook dat we ons bekeren van onze fouten en ons leven rechtzetten.

Tot de terugkeer van Jezus Christus zal de aarde in de duisternis zijn, oorlogen, ellende, geweld, rampen zullen alle volken van de aarde, maar vooral het christendom, met ongelooflijke kracht en geweld blijven treffen.

Het is belangrijk om elkaar te helpen en te bidden omdat de dagen en nachten heel moeilijk zullen zijn. Maar er is in al deze onvermijdelijke tegenslagen, een licht van hoop voor al onze broeders en zusters en voor allen die tot Jezus Christus zullen komen.

Volgens de profetie van de paus is paus Franciscus de laatste paus en in elk geval het einde van het pausdom dat wordt voorspeld voor 2027.

We weten van de Heilige Maagd Maria dat Franciscus de laatste paus is en dat hij de triomf van de Kerk van God zal zien.

We weten van de Allerheiligste Maagd Maria in deze profetie die dateert uit 1846 dat de kerk ruimschoots zal worden overschaduwd vóór de terugkeer van Jezus Christus en dat wanneer de kerk weg zal zijn, het de profeten Henoch en Elia zullen zijn die zullen prediken de liefde van God en de terugkeer van Jezus Christus voor zijn regering van 1000 jaar. Maar vóór deze twee profeten zullen alle wachters, de apostelen van de laatste tijden, het Woord van God en de wederkomst van Jezus Christus prediken.

Het is een beetje op mijn niveau wat ik al tien jaar doe. Gedurende deze tien jaar was ik ervan overtuigd dat de opname van de kerk zou plaatsvinden vlak voor de terugkeer van onze Heer Jezus Christus. Maar als ik het mis heb, is het misschien in 2020, zeven jaar (dus aan het begin van de zevende week voorspeld door de profeet Daniël) vóór de terugkeer van onze Heer Jezus Christus dat de ontvoering van de Church.

Ik weet niet in welke tijd van het jaar de ontvoering zal plaatsvinden, ook al leun ik een beetje voor het trompetfestival in de nacht van zaterdag op zondag van 19 tot 20 september 2020 . Paardenfestival dat jaar op de twee dagen van de Heer van het Joodse volk en het christelijke volk.

 

God zegene je en leidt je in deze duisternis tot je verlost.

Vergeet niet om deze video’s meerdere keren te bekijken om ze volledig te begrijpen.

Victor

 

 

Ware boodschap van de Maagd Maria aan de Salette (19 september 1846)

 

 

De profetie van de pausen | Documentaire 2016

 

 

St Paul’s verhaal buiten de muren

Opgemerkt moet worden dat paus Franciscus de laatst beschikbare plaats bezet!

 

Lijst van 265 pausen van Peter tot Benedictus XVI

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :