2014! TIME OF tro på Jesus Kristus

Er t_sablier [1]

Der er to tusinde år siden med fødslen af ​​kristendommen blev født håb for mennesket at leve evigt.

Jesus Kristus lovede en dødes opstandelse og bortførelsen af ​​hans levende kirke på hans tilbagevenden.

Jesus Kristus var søn af en tømrer og Charpentier selv indtil en alder af tredive år.

Efter at have lært Toraen, prædikede han Guds kærlighed til hans arrestation og endda hans korsfæstelse.

Bright glødende kors

Jesus Kristus, efter at have besejret døden ved godhed og Gud Faderen fortalte sine apostle, at han går på pension til himlen for at forberede et sted i huset af sin far der glæder hende kirke i slutningen af ​​tid.

Jesus Kristus var Messias sendt af Gud og det jødiske folk forventede, men at det jødiske folk ikke anerkendt som Messias!

Og fordi Jesus Kristus blev siges at være søn af Gud, og at Gud er en treenighed (Faderen, Sønnen og Helligånden)

At rabbinere ikke har indrømmet på trods af alle de beviser og mirakler, og en komplet viden, komplet og perfekt hele Torah af Jesus Kristus, og det bør have, og indse Messias i skrifterne, de l »forstødt som Messias, og der ihjel gennem de romerske angribere.

I løbet af sine tre og et halvt års prædiken, Jesus Kristus fødte sin kirke« kristendom »   som rabbinerne og det jødiske folk havde nægtet.

Det er den kirke grundlagt af Jesus Kristus, som vil komme til slutningen af ​​tiden i det himmelske Jerusalem for at fejre ægteskabet Lammets (den evige pagt mellem medlemmer af kirken og Jesus Kristus)

På insisteren apostlenes ønsker at kende datoen for bortrykkelsen af ​​kirken til at deltage i denne vidunderlige begivenhed lovede Jesus Kristus præciseret, at kun Gud Fader vidste dagen og timen for hans tilbagevenden i slutningen af tid.

Under sin prædiken, og inden han pensioneres, oplyste Jesus sine disciple alligevel advarsel tegn på hans tilbagevenden, så alle kan forberede og rense advent og ekstraordinære begivenhed.

Lige før fjernelsen af ​​hans kirke og hans tilbagevenden til sit rige, Jesus Kristus sagde, at der vil være en meget vanskelig tid for jorden, for menneskeheden, for mennesker og for troen.

Bibelen forudsiger, at de sidste syv år før tilbagelevering af Messias vil være meget vanskeligt, og at vanskelighederne vil gå stigende som i smerter fødsel.

Jesus sagde, at hans tilbagevenden li anser mænd og nationer, der vil binde Satan i hans regeringstid, og han vil regere fysisk på jorden i tusind år.

Denne regeringstid er regeringstid kærlighed under Guds lov!

Nøjagtighed:

Gud: Der er ingen kærlighed uden lov og ret uden kærlighed!

Lucifer : Der er ingen love i kærlighed, og der er ingen kærlighed i loven!

Hans regeringstid vil ende med et oprør, fordi Satan vil blive frigivet til at forføre en sidste gang mænd og nationer.

Denne regeringstid Kristus vil ende med den endelige dom, hvorefter Jorden ville blive ødelagt.

Nogle går på en ny jord med Jesus Kristus og hans kirke, og andre vil gå til helvede med Lucifer og hans tilhængere.

Her i et par ord, hvad skal forvente kristne.

Men da de ønskede Jesu Kristi kristne i enhver generation har drømt og håbede det var i slutningen af ​​tid til deres epoker.

Forskellen med vores generation er, at vi er vidne til siden May 14, 1948 datoen for oprettelsen af ​​staten Israel, til en mangedobling af alle tegn på tilbagevenden af ​​Jesus Kristus.

For Jorden:  jordskælv, oversvømmelser, storme, cykloner, brande og andre ulykker som uforklarlige dødsfald per million i 2008 dyr, fugle og fisk.

Alle kan se beviserne for de tragedier, mange mennesker bor overfor disse barske ulykker af jorden og vejret.

Det skal bemærkes, at der siden begyndelsen af ​​året er situationen ude standarder på alle områder ramt af katastrofer.

For Humanity : Kritisk sygdom, fattigdom, elendighed, ruin og global politisk ustabilitet er plager, forværres mere

Til Ham : De værdier er vendt, egoisme, egoisme, individualisme, homoseksualitet, begær og andre afvigende sind blev normale eller moderne værdier og endda hævdet!

For Faith : Vi lever i en verden, hvor tiden er blevet kostbart som guld og så mange har gradvist væk fra kirker og tro, ofte foretrækker at tilbringe lidt fritid til kultur og velvære krop og sind (Sport, musik, massage og butikker) snarere end bøn og Guds herlighed.

Selv blandt de præster i kirken, er nogle bliver humanister francs murere, finansielt, videnskabeligt, og nogle har endda tabt troen og mange skandaler om præster, præster, biskopper!

Selv paver er blevet konger, statsoverhoveder af Vatikanet i stedet for at fokusere på deres ministerium øverste vejledning af kirken.

Selv nægter at adlyde den hellige Jomfru, der havde anmodet om, at den tredje hemmelighed Fatima er beskrevet af paven i 1960.

Vatikanet er blevet en skandale af alle slags, og det er klart, at dette ikke længere er et helligt sted, men sæde for den anti-Kristus!

Siden den 29. september 2008 dato for starten på den globale ruin, er vi vidne til en stigning i alle de dårligdomme af Jorden, Menneske, Menneske og Tro.

Vi er sket virkelig i år 2014 på et tidspunkt, hvor det er naturligt at spørge eksistentielle spørgsmål og menneskehedens fremtid.

Vores verden er ødelagt, for eksempel den franske stat gæld anslås til € 2000000000000, hvilket betyder, at hver fransk skal betale cirka 33.000 € at afvikle gæld!

Katastrofer serien skyder overalt på Jorden.

Volden, oprør og borgerkrige ramt verden med styrke og raseri.

En dræbende amok rammer en masse mennesker.

Kirker bliver udsat for hærværk, skændet og endda brændt.

Kristne bliver forfulgt og myrdet i mange lande, især i Afrika og Mellemøsten.

Alle rejser spørgsmål om den tid vi lever.

Selvfølgelig for mig er der ingen tvivl om, og flere blogindlæg er vidner.

Vi er i apokalyptiske tider, der skal udfyldes af den øjeblikkelig returnering af Jesus Kristus

Uanset dine overbevisninger, din religion, din kultur, dine rødder, din fortid, dine passioner, dine ønsker og dine reservationer, er det tid til at spørge dig om den tid vi lever i, og hvad der vil ske snart.

Du kan enten fortsætte i dit liv, dine vaner, dine fejltagelser, jeres synder, dine fornøjelser uden at bekymre sig om i morgen.

Eller indse at Bibelen viser, at Jesus Kristus kommer tilbage til vores generation, og at hans tilbagevenden er nært forestående.

Og så, i dette tilfælde, er det tid at rette dit liv og komme til Jesus Kristus for at blive frelst.

Jesus Kristus er vejen og ingen går til Gud undtagen gennem ham.

Så hvis du ønsker at gå til Gud og være en del af Jesu Kristi kirke vil blive fjernet, du kender vejen.

Dåb, omvendelse, tro,

Jeg inviterer dig til at reflektere som dit evige liv afhænger af.

Kære brødre og søstre i Kristus, holder flammen i din tro godt oplyst.

stearinlys stearinlys indehaveren-anim

Hvis du kunne læse et kapitel i Bibelen, vil jeg opfordre dig til at læse det 24. kapitel i Evangeliet ifølge Matthew.

Link: The End Times

Revelations:

Profetierne gjort siden 14 maj 1948 Der er så mange, at det er matematisk umuligt at chancen kan tillade disse resultater i mindre end 70 år.

Alle disse fakta har naturligvis foretaget følgende begivenheder, hver forårsager den anden, og alle er naturlige og skyldes skiftende situationer.

Men han var der ikke 2000 år til at overveje alle disse ting, eller de kan opstå i en enkelt generation,

Kun Gud ved alt om « Alpha til Omega » , var, at alle disse profetier vil blive opfyldt i en enkelt generation.

Se: Mattæus 24 vers 34

Jeg fortæller dig sandheden, denne slægt skal ikke forgå, førend alle disse ting skal gøres.

Vi ser dagligt frugterne er bitter nyheder i alle områder af vejr i international politik ved at bryde vold, alvorlig sygdom, elendighed og fattigdom uden at glemme de negative værdier, der styrer og fører verden!

Afkastet af Jesus Kristus til vores generation er ikke en mulighed, men en vished!

Jeg selv nødt til at sige, at dette ikke er den tro, som får mig til at sige, at Jesus Kristus kommer tilbage er en sikkerhed for vores generation, men det er beviset på resultaterne af de profetier.

Uanset din religion, den eneste chance du har til at blive frelst er at komme til Jesus Kristus gennem dåben, tro og omvendelse!

2014 og 2015 vil være to sorte og frygtelige år for mennesker, Jorden og menneskeheden, og de kan meget vel være en aftale om Jesus Kristus for menneskeheden og dens glødende kirke!

Selvfølgelig er dette ikke en profeti, men en logisk analyse af tidernes ende.

Omvend hvis du ønsker at blive frelst!

Det er ikke for sent!

Ak, snart vil der være råb, tænders gnidsel og tårer af alle dem, der ikke vil komme til Jesus Kristus.

Fred, kærlighed og glæde i hjerterne og hjem venter på bortrykkelsen af ​​kirken for nogle og tilbagelevering af Jesus Kristus på Oliebjerget for andre.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :