DEKLARATA ZYRTARE E VDEKJES i Kishës Katolike

kryq

 

Në videon në portugalisht ne e kuptojmë plotësisht e Papës!

 

image002

Çfarë është tronditëse në këtë video është se papa hapur mohojnë Jezu Krishtin.

Papa hapur tha se fakti që Jezu Krishti u kryqëzua është një dështim ….!

Tani kjo nuk është një dështim, sepse Krishti e dinte se ai do të kryqëzohej dhe ai i tha edhe Pjetrit se para se të këndojë gjeli ju do të më mohosh tri herë ….!

Jezusi e dinte që në fillim të predikimit të tij ai do të përfundojë deri në kryq.

Por ai ra dakord për të sakrifikuar jetën e tij për të shpëtuar shpirtrat tanë, sepse njeriu është kaq i papastër dhe peshkatar asgjë të papastër mund të hyjë në mbretërinë e qiejve.

Ajo është me anë të gjakut të Krishtit në kryq që ne jemi shpenguar!

Papa i bëri komentet e tij në Jezu Krishtin si një profet i thjeshtë thotë ISLAMI, plot me qëllime të mira, por nuk arriti që ai vdiq në kryq ….!

Vjen nga një i krishterë vërejtje të tilla janë të denjë të besimit të tij, por nga Papa, këto fjalë janë të një deklaratë zyrtare të vdekjes së Kishës Katolike ka bërë të ditur se me një duartrokitje të stuhishme në Nju Jork .

Për Papën Jezu Krishti nuk ishte biri i Zotit (Perëndia krijoi njeriun si mësojmë ungjijtë), por një njeri si të tjerët me dhurata e profecisë që vdiq në kryq ….!

Të quips pak e Papës janë të gjitha thonjtë që bimore në wrists dhe këmbët e Jezu Krishtit në kryq.

Me fjalët e fundit të Papës, mund të themi zyrtarisht se Kisha Katolike është zyrtarisht i vdekur nën një duartrokitje të stuhishme në New York 25 shtator 2015 në Katedralen e Shën Patrikut.

 

Lutuni zjarr Vëllezërit e mi të dashur dhe motrat për kthimin në Tokë të Zotit tonë Jezu Krishtit, si ne jemi zyrtarisht vetëm dhe në rrezik të madh tani.

Zoti ju bekoftë

Fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :