Čekanje povratka Isusa Krista

Rezultat pretrage slike za "Povratak Isusa Krista"

 

Pošto su znaci kraja vremena ispunjeni, razumemo da je povratak Isusa Hrista neizbežan.

 

Kao što sam već mnogo puta spomenuo u svojim postovima na blogu, ovi znakovi su ispunjeni od 14. maja 1948. godine, kada je nastala država Izrael. Jevreji su bili osuđeni od Boga da lutaju do kraja vremena

 

Prema tome, mi znamo u skladu sa biblijskim proročanstvima da od 14. maja 1948. živimo period ovog kraja biblijskih vremena.

 

Već nekoliko godina na blogu objavljujem da će svaka godina koja počinje biti gora od one koja prethodi jer se povratak Isusa Hrista mora, u Bibliji, ispuniti u bolovima, poput onih rođenja. I koji su uvijek živi sve do pojave.

 

Treba napomenuti da moja saopštenja nisu proročanstva koja ja pravim, već su to samo otkrića biblijskih proročanstava.

 

Ja sam naveo da na ovu temu bola nisam napravio grešku od stvaranja bloga 2009. godine.

 

Ali takođe je jasno da od 2009. godine emitujem mogućnost povratka Isusa Hrista za tekuću godinu i tamo, da, s poniznošću prepoznajem da sam svake godine pogriješio.

 

Što je prirodnije jer ja nisam prorok i nikada nisam tvrdio da sam niti da imam bilo kakva osobna i osobna otkrivenja o Bogu!

 

Moje greške su ljudske i ponizno ih priznajem i pretpostavljam.

 

S obzirom na to, nije ništa manje istina da se od 14. maja 1948. znaci i proročanstva ispunjavaju sve većom snagom i učestalošću.

 

To čini da bolovi postaju jači i jači. Ali i da neće prestati rasti kako godine prolaze.

 

Sati, dani, mjeseci i godine koje dolaze će biti sve teže za čovječanstvo sve do fizičkog povratka našeg Gospodina Isusa Krista na Maslinskoj gori.

 

Naše čekanje u svakom slučaju ne sme da nas spreči da živimo, čak ni naprotiv!

 

Moji članci vas ohrabruju da dođete Isusu Hristu da bi bili spašeni kada dođe vreme!

 

Moramo shvatiti da Bog i Isus Hrist žele da nas sretnu i da je sreća u našem srcu uprkos svim životnim teškoćama.

 

Moramo apsolutno svakodnevnom molitvom i načinom života u primjeru, dostojanstvu i ponosu naše vjere, staviti sebe i ostati pod zaštitom Boga i ljubavi Isusa Krista koji će nam omogućiti da da napreduje u mraku posljednjih vremena koje su napale svijet i koje će se još zgusnuti do povratka Gospodina.

 

Iskoristimo ovu priliku da ispravimo svoje živote i pomognemo svima onima koji traže našu pomoć da dođu Isusu Kristu.

 

Budimo ponosni i dostojni biti kršćani na kraju vremena i imati koristi od ljubavi Isusa Krista, jer je to jedini i jedini put do Boga.

 

Što znači da su sve druge religije lažne i nikada ne vode Bogu!

 

To također znači da se svi papi koji propovijedaju drugu istinu i drugo evanđelje udaljavaju od Boga i ljubavi Isusa Krista. Što je još gore, oni vode sve one koji ih prate na putevima zablude.

 

Naravno, svi želimo znati iz radoznalosti datum povratka našeg Gospodina Isusa Krista.

 

Ali Isus Hrist je jasno rekao da je samo Bog Otac to znao.

 

Za ljubav Isus Hrist nam je ipak otkrio da će naraštaj koji će vidjeti znakove kraja vremena znati svoj povratak u slavi.

 

Dakle, iako ne znamo tačno kada će se Isus Hrist vratiti, možemo barem shvatiti da je taj povratak neizbježan jer je vrijeme biblijske generacije 70 godina staro i da je ovaj put sada uskoro premašen 14. maja 2019. godine. Biblija takođe navodi da duga generacija može dostići 80 godina.

 

Ovo nam postavlja novi rok do 2028. i znajući da će vremena biti skraćena (Matej 24) možemo razumjeti neizbježnost povratka našeg Gospodina Isusa Krista koji je jedini sin Božji i naš Kralj.

 

Vrlo teška vremena će i dalje udarati svijetom velikom silom prije nego što možemo vidjeti povratak našeg Gospodina Isusa Krista.

 

Kada vidite da se dogodilo zločin ovih vremena, zadržite Vjeru i ne razmišljajte ni na trenutak ni na koji način da su nas Bog i Isus Krist napustili.

 

Samo znajte, čak i ako ga ne razumete i imate iskušenje da ga osudite, da se sve to mora postići.

 

Zato držite vjeru u svim okolnostima i stavite svoj život u svoje ruke i volju Božju i ljubav Isusa Krista.

 

Držite plamen vaše vjere gori i molite svakodnevno, ujutro i noću, iu svim okolnostima, tako da Sveti Duh Božji može voditi vaše korake i štititi vas u gustoj tami koja sve više pokriva cijelu zemlju i čovječanstvo.

 

Koliko god vam se činilo da ste u bliskoj budućnosti, znate i budite uvjereni da nas Bog i Isus Krist vole i nakon užasnog bola događaja, Isus Krist će se vratiti.

 

Keep Faith

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :