LET ME EJA TË VOGLA FËMIJËT!

Shumë nga vëllezërit dhe motrat tona janë në pyetje që ne duhet të presim kthimin e shpejtë të Zotit tonë Jezu Krisht, Mbret i Mbretërve, i biri i vetëm i Perëndisë, i cili së shpejti kthehet në mbretërimit të tij mijë-vjeçare në Tokë, deri fundi i botës.

Duket e rëndësishme për të rifilluar dhe të thelluar në këtë letër një përgjigje unë bëra një koment për artikullin: KTHIMI I JEZU KRISHTIT më 14 maj OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive

zot--baba-fëmijë-jesus-dhe-pëllumb-Copie-1

Ka dy gjëra të caktuara që kam kuptuar duke analizuar shenjat dhe profecitë e fundin e kohës.

Parë:

Ne në të vërtetë janë shumë afër kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht, natyrisht duke marrë parasysh që Jezusi tha se vetëm Perëndia Atë e di ditën dhe orën e kthimit.

Së dyti:

Ne nuk e kuptojnë shenjat dhe profecitë e fundin e kohës që duke shikuar në të kaluarën.

 

Në qoftë se, si unë mendoj dhe shkroi në blog se fundi i kohës është duke filluar 14 Maj 1948 me krijimin e shtetit të Izraelit, kjo është për shkak se ajo është nga kjo periudhë që shenjat dhe profeci Bibla heralding përsëri e Jezu Krishtit filloi të ndodhë gjithnjë e më shpesh dhe pushtetit.

 

Në mënyrë të ngjashme është që nga 29 shtator 2008, me rrëzimin e tregut të aksioneve në Wall Street, që kanë parë të zhvilluar shkatërrim globale, fatkeqësitë outsized, konfliktet dhe luftërat nëpër botë, masakra e të krishterëve, shkatërrimi i kishave dhe luftën e fundit e fundin e kohës është filluar në Siri në mars 2012, me ardhjen e përforcimeve nga ekstremistët islamikë jashtë bashkohen hobetarët renditet.

 

Kjo është një luftë që do të zgjasë 42 muaj dhe që Jezu Krishti do të ndalet në kthimin e tij (duhet theksuar se 2012 ngjarjet në Siri përpara se të marsit ishin një konflikt i brendshëm)

 

Që nga viti 2008 ne kemi parë një rritje shumë të rëndësishëm në pushtet dhe shpeshtësinë e gjitha dhimbje biblike profetizuar. Këto janë fakte.

 

Kështu Perëndia me anë të fjalës së Jezu Krishtit nuk na tregoni paraprakisht ditë ose orë, por na lejon për qasje të kuptuar arritjet e bëra shenjat dhe profecitë.

 

Pra, ne mund të kuptojmë dhe të shohim se shtatë vjet në periudhën shtator 2008 shtator 2015 (dy herë tre e gjysmë).

 

E para tre dhe një gjysmë ishte me siguri shumë i vështirë, por gjysma e dytë është shumë më e vështirë. Këto janë fakte konkrete që janë profetizuar në Bibël.

 

Dhe vit nuk është e gjatë!

 

Ne gjejmë se konflikti globale filloi në Siri, ajo po bëhet më e fortë çdo ditë që media nuk flet shumë në kohën e Luftës së Gjirit.

 

Të gjitha shenjat dhe profecitë biblike në lidhje me kthimin e Jezu Krishtit është duke u bërë. Missing vetëm ngjarjet që janë të lidhura drejtpërdrejt me kthimin e tij.

 

1. Largimi i kishës.

2. Dita e zemërimit të Perëndisë.

 

 

Edhe pse largimi i kishës mund të realizohet në çdo kohë, unë kam besim se Perëndia do të presë për momentin e fundit kështu që shumica mund të ruhen.

 

Si ditën e zemërimit të Perëndisë, unë jam i bindur se do të ndodhë pak para kthimit të Jezu Krishtit.

 

Vini re se disa profecitë jo-biblike flasin për tri ditë e errësirës.

 

Ajo do të jetë tri ditë para kthimit të Jezu Krishtit.

 

Sa për rrëmbimin, kjo duhet të ndodhë në ditën e zemërimit të Perëndisë.

 

Nëse unë kam atë të drejtë, dhe kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht ndodh në mes 14 dhe 15 shtator 2015 dhe sinqerisht unë shpresoj nga thellësia e shpirtit tim, atëherë ditët e shtator 2015 duhet t’i paraprijë të jetë më e veçantë e historisë njerëzore.

 

Unë i thashë se Brother ynë Claude IGNERSKI  »  KETU  « , ka shkruar në librat e tij në fundin e kohës, të cilat unë rekomandoj lexuar se ngazëllim i kishës mund të ndodhë në shtator 2015 dhe kthimi i Jezu Krishtit në 2021 .

 

Ai mund të jetë e drejtë dhe unë i gabuar!

 

Por ne jemi dakord në faktin se 2015 duhet të jetë një vit shumë i veçantë dhe e vështirë për të në fund të kohës.

 

Megjithatë, unë do të doja të sjellë në reflektim të çdo fakti se Bibla thotë se kthimi dhimbje e Jezu Krishtit janë si dhimbjet e lindjes së fëmijës dhe në këtë mënyrë më shumë kalon koha dhe dhimbja është e mprehtë për të arritur padurueshme!

Të gjitha nënat do të dëshmojnë!

 

Ne jemi aktualisht dëshmitarë të masakrave peshore të mëdha të krishtera.

 

Gjaku i shenjtorëve tashmë rrjedhin lirisht !!!

 

Shikoni në shtatë vitet e fundit që nga 2008 në shtrëngimet kanë arritur një nivel shumë të lartë, imagjinoni shtatë vjet të tjera me një rritje në dhimbje të vazhdueshme të energjisë dhe atëherë ju do të kuptoni se ne duhet të lutemi intensivisht për kthimin e Zotit tonë të bëhet shpejt.

 

Unë ju ftoj të lexoni shkrimet e mia të fundit, duke përfshirë: 2015 ardhjen e Jezu Krishtit mbret i botës.

Link: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Perëndia në mëshirën e tij të pafund ndihmon dhe mbron të gjithë ata që vijnë tek ai me dashuri, përulësi dhe sinqeritetin.

 

Megjithatë, shumë njerëz që vuajnë dhe jetojnë herë fund në fatkeqësi ankth, dhimbje të jetës, dhuna, lufta, varfëria, dhe të cilët ndihen të braktisur nga Perëndia.

 

Ne duhet të kuptojmë se ne të gjithë jetojmë testet individuale të besimit dhe fillimin e zemërimit të Perëndisë.

 

Falënderoj Zotin për të gjitha faktet e tij të pronësisë dhe të gjitha hiret ai na u dhuron duke na kursyer nga zemërimit të tij.

 

Lutuni dhe kërkoni faljen e Perëndisë për të gjitha mëkatet tona, gabimet tona, gabimet tona dhe veprat tona të këqija.

 

Lutuni gjithashtu për të gjithë ata që janë larg nga Perëndia dhe veçanërisht për muslimanët e mirë, bujare e cila për fat të keq kanë qenë të mashtruar nga ana e rreme Profetit Muhamed!

rreme profet-Illuminatit

 

Ne të gjithë e shohim se Islami është një lajthitje që pretendon dashuri me armë në dorë.

 

Mjerisht, ata që ne quajmë « myslimanë të mirë » të cilët e quajnë veten e tyre larg nga islamistët radikalë dënojnë ende në ferr, për të menduarit të shërbejë dhe të luten, ata luten dhe në mënyrë të pandërgjegjshme të shërbejë Luciferin.

Le të kujtojmë për të kuptuar,

 

Bibla na mëson se Perëndia e krijoi njeriun dhe pastaj ai e krijoi njeriun dhe gruan në pjesën e parë të gjeneratës së këtij njerëzimi të vogël të sapolindur u kthye kundër krijuesit të saj. (Kaini vrau vëllanë e tij Abelin).

 

 

Më vonë Perëndia zgjodhi mesin e njerëzve një familje, babai i Enokut « Methuselahu » prejardhja e të cilit i lindi atë. Kjo është se Zoti e shpëtoi Noeu Njerëzimi mbyt. Vini re se kjo njerëzimi që mbijetuan përmbytjen u reduktua në tetë « familje e thjeshtë e Nuhut! »

 

 

Kjo familje e Noeut, ripopulluan botën, pastaj erdhi e tij « Abraham » pasardhësit e dy grave që i lindi Isaku dhe Ismael.

 

Këto dy vëllezër e gjysmë u bë armiq të përjetshme.

 

Një, Isakut i lindi populli hebre u bë gjatë kohës populli hebre e Izraelit« Populli i Perëndisë »  Tjetër, Ismael, dhe i lindi një Perëndi njerëzit donin shumë dhe lyej të gjitha vendet e Lindjes së Mesme rreth Mesdheut.

 

Është këta njerëz që lindi « Muhamedin », i cili tha se ai e vizitoi Archangel Gabriel i cili diktohet Kur’anin.

 

Mohammed, i cili ishte një shef luftëtar i imponuar nga dinak dhe të detyruar një fe të re Islamit.

 

 

Islami është  »  të gjitha në një «  Feja, kultura, shoqëria, ligji, drejtësia dhe qeveria.

 

Të varfër Muslimanët kanë qenë të mashtruar nga ky mashtrues Mehmeti i cili pretendonte se Archangel Gabriel diktuar Kuranin.

 

Në emër të Kuranit dhe Allahut radikalë islamistë të djegur kishat, vrasin të krishterët dhe të shkatërruar muzeumet, ndërsa myslimanët thonë gooders pushtonte botën imponuar ligjet dhe zakonet e tyre.

 

Kur’ani është një libër anti- që shtrembëron dhe rregullon gjen pa Biblës për t’u ulur poshtë autoritetin e Muhamedit mbi popujt ai pushtuara nga të ashtuquajturit fjalën « Allah », dinake dhe me forcë.

 

Zgjedhja ishte e thjeshtë ata që dëshironin të jetonin miratojë Kuranin si libër të shenjtë, për të tjerët ajo ishte vdekje.

 

Sigurisht ata që zgjodhën vdekjen u paktë në numër ata që ranë dakord për të shërbyer Kur’anin dhe Muhamedin.

 

Ky pasardhës njerëz e Ismaelit bënë si Perëndia e kishte thënë, sa të shumtë sa yjet e qiellit.

Por duke menduar se ai ishte braktisur nga Perëndia i Abrahamit , ai shkoi dhe e krijuar në sajë  të Muhammedit një fe të re të vetën . Ai kështu përjetësohet xhelozinë stërgjyshore gjithmonë duke kërkuar grindje me pasardhësit e Isakut.

 

Muhammad gjeti atje një mënyrë për të bashkuar njerëzit nga një fe të re « ISLAMIT. »

 

Por Islami është një lajthitje dhe Muhamedi është profet i rremë, edhe në qoftë se një miliard njerëz në Tokë pretendojnë ndryshe.

 

E vërteta është në Bibël .

 

Në të parën do të mësojmë se vetë Perëndia materializuar nga një ferrishteje foli Moisiut personalisht për të pyetur për popullin e tij nga vendi i Egjiptit.

 

Populli hebre është populli i Perëndisë.  

Ajo është e padiskutueshme!

 

Gjithashtu i padiskutueshëm është fakti se Jezu Krishti ishte Mesia i popullit hebre shpallura në shkrimet e shenjta, por Judenjtë janë mohuar!

 

 Ata kryqëzuan Birin e Perëndisë!

 

Biri i Perëndisë, Jezu Krishti përmes dashurisë megjithatë i dha një shans për të gjithë njerëzit (hebrenjtë dhe të tjerët) për të hyrë në mbretërinë e qiejve. Jo me meritë, por me anë të dashurisë së tij!

 

Kjo është Jezu Krishti i cili krijoi Kishën e cila duhet të sjellë së bashku të gjithë ata që dëshirojnë të jetë i shpëtuar dhe për të arritur jetën e përjetshme në mbretërinë e qiejve.

 

Para se të kthehej në afërsi të Perëndisë Atë, tha Jezu Krishti (Gjoni 15: 26)  « Unë do të ju dërgoj një Ngushëllues tjetër, Frymën e Shenjtë » 

 

Fryma e Shenjtë e Perëndisë vjen mbi çdo qenie që nga pagëzimi i zgjedhur për të qenë pjesë e Kishës së Jezu Krishtit.

   

Asnjë profet i Perëndisë është përmendur në Bibël për të krijuar një fe.

 

Roli i një profeti të Perëndisë nuk është të arrijë por për të njoftuar, dhe Muhamedi nuk ka njoftuar por realizohet!    

 

MOHAMMED NUK mund të jetë një profet !!!

 

Të vetmet dy fetë e Perëndisë janë çifut dhe të krishterë fetë.

Të dyja fetë janë krijuar nga Zoti për të parë dhe të birit të vetëm Jezu Krishtin për të dytë!

 

False Profeti Muhamed tërhoqi që i interesuar në Bibël dhe ndryshuar atë që nuk ishte i përshtatshëm për shembullin e Jezu Krishtit që ishte ajo e njeh si profet dhe jo i biri i Perëndisë!

 

Kujtojnë gjithashtu se në Daniel 9 vargun 26 thuhet:  Mbas gjashtëdhjetë e dy javëve Mesia do të shfaroset, dhe nuk do të ketë pasardhës. E populli i një princi që do të vijë ka për të shkatërruar qytetin dhe shenjtëroren; dhe fund do të vijë si një lum i furishëm; ai u arrestua se shkatërrimi do të zgjasë deri në fund të luftës. 

 

Jezusi ishte me të vërtetë Mesia i pritur, edhe pse ajo u mohua nga populli i Perëndisë « hebrenjtë »!

  

 Dhe ai nuk ka pasardhësin!

 

Pra, Muhamedi kurrë nuk do të mund të pretendojnë të jenë mision hyjnor për të krijuar një fe të re.

 

Ka dy mundësi për të Kuranit, apo ishte shkruar nga e para nga Muhamedi me ose pa marrëveshje të fshehtë ose Kurani ishte diktuar në të vërtetë, por në këtë rast ajo nuk ishte nga Gabriel Archangel por Lucifer askush.

 

Dallimi në mes mësimit të Jezu Krishtit dhe Luciferi është i madh edhe në qoftë udhëzim përmban përbërësit e njëjtë.

Për të Jezu Krishtit, 

Nuk ka ligj pa dashuri, as dashuri pa ligj

Luciferi,

Ai nuk ka dashuri në të Aktit apo Aktin e Dashurisë

Siç mund ta shikoni kjo nuk është e njëjta gjë!

 

Muslimanët janë viktimat fatkeqe të profetit të rremë Muhamed sa ato janë edhe viktima të Stokholmit Syndrome.

 

Lexo artikullin Blog:

Muslimanët janë VIKTIMAT E Stockholm Syndrome

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Ata do të jetë shumë e vështirë e tyre për të lënë Islamin për të ardhur në Jezu Krishtin. Vetëm shikoni se çfarë eksitim merrni muslimanët, sidomos fondamentalistët kur kritikon Kuranin apo Muhamedin.

 

Unë kujtoj të gjithë myslimanët ajeti 14 i kapitullit 19 të Ungjillit të Mateut:

 

Dhe Jezusi tha: ‘I lini fëmijët e vegjël dhe mos i pengoni ato, që të vijë tek unë; për mbretërinë e qiejve i takon të tilla si këto 

 

Pra, kur ne shohim fëmijët muslimanë, gra dhe burra të përdoren si bomba e njeriut ne vetëm mund të vjen keq se fanatikë, islamistët gjakatarë detyruar indoktrinimin nga ato të pakënaqur kriminelëve vetëvrasjeve çuar ata drejt e në ferr!

 

Për të gjithë muslimanëve unë mund të them vetëm, të vijnë shumë të Jezu Krishtit në qoftë se ju doni të jenë të shpëtuar. Kjo ekzistenca po vjen në një fund dhe Jezu Krishti arrin tek ju.

 

Kapë FATI ULTIMATE!

 

Së shpejti Jezu Krishti do të kthehet, kështu që fillimisht ajo do të shpëtojë nga rrëmbimin kishën e tij besnik, atëherë vetëm pas rrëmbimit dhe para kthimit të tij, zemërimi i Perëndisë do të bjerë me forcë dhe pushtet mbi të Tokës dhe për të gjithë njerëzimin.

 

Deri në atë ditë mbrapa në lavdinë e Zotit tonë Jezu Krisht, siç shpresonte nga të gjithë të krishterët për dy mijë vjet, ne absolutisht duhet të vazhdojmë të jetojmë me përulësi, dinjitet dhe krenari në duke qenë një i krishterë.

 

Ne duhet të vazhdojmë për të përmbushur përgjegjësitë tona dhe kështu të nderojë Pagesa mujore të të gjitha borxhet tona dhe jetesën tonë të përditshme në paqe dhe dashuri duke ndihmuar ata që kërkojnë ndihmën tonë.

 

Ne duhet të lutemi çdo ditë të Perëndia të na ndihmojë, të na mbrojë dhe të na mbajtur të sigurt nga tundimi.

 

Ne tashmë e dimë se këtë vit do të vazhdojë të jetë e vështirë, por se është një lajm shumë i mirë sa më shpejt të transformuar jetën tonë.

 

Le të mbajnë flakën e besimit tonë, kemi besim total është absolut në Jezu Krishtin. Ai premtoi që do të vijnë dhe të na shpëtojë deri në fund të kohës dhe ai do ta mbajë premtimin e tij.

 

Shpjegoj saj ekzistenca, pagëzimi, pendim, falje, lutje, zgjidhni Jezus Krishtin si shpëtimtar, është ajo që do të na lejojë të jetë i shpëtuar dhe për të qenë pjesë e Kishës së Zotit tonë Jezu Krisht që do të heqë së shpejti .

 

Jezu Krishti po vjen së shpejti dhe kjo është ndoshta për muajin shtator ose tetor 2015.

 

Të gjitha sendet e mia

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Perëndia ju bekoftë vëllezërit e mi të dashur dhe motra dhe ju ndihmon në pritje të kthimit në Tokë të Zotit tonë Jezu Krisht, për të ndjekur rrugën e drejtë në jetën tuaj dhe nuk heqin dorë.

Unë ju ftoj për të shikuar këtë video kthjellta në brezin tonë.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë me pritje të ditës së bekuar të rrëmbimit në qiell e Kishës dhe të kthimit mbi malin e Ullinjve, Zotin tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, birit të vetmin të Perëndisë, mbretërimi i tij mijë-vjeçare deri fundi i botës.

 

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :