Занесот на црквата ќе се можеби за неколку месеци!

Ние знаеме од Библијата дека усвојувањето на една планета во Сончевиот систем ќе биде на крајот на, страшно време и да предизвика штета на земјата.

Ова веројатно ќе биде случај познат во Библијата како « Ден на гневот Божји »

Без оглед на името на оваа комета или планета се случува;

Кои се штета што тоа го сторил во неговото минато премини;

Она што за нас во ова време на крајот на времето е затоа без разлика дали тоа е сонцето што се очекуваше.

Премин на оваа ѕвезда е можеби една која веднаш му претходи на занесот на црквата,

Матеј 24 стих 29

Линк Крајно Време   

Веднаш по страдањата во тие денови, сонцето ќе потемни и месечината нема да даде светлина, и ѕвездите ќе паѓаат од небото, и силите на небото ќе се разнишаат.

Ние се разбираме на почетокот на стихот со зборовите  »  по овие денови на болка, «  за што и сонцето се очекува, некои работи мора да се случи пред неговото усвојување.

Тоа е во стихови 15 и 28 имаме одговор.

Тоа е зошто кога ќе видите мерзостта на пустелијата,зборуван од страна на пророкот Даниел, стои во свето место , кој чита пазете се! –

Потоа да ги споделите кои се во Јудеја бегаат по горите;

Нека кој не е на покривот слезе да се земе она што е во неговата куќа;

и кој е во областа вратат назад да се земе палтото.

Тешко на жените кои се бремени и да ги кои даваат си го цица во тие денови!

Молете се вашето бегство да не биде во зима или во сабота.

Од тогаш на катастрофа е толку голема што таму ја има уште од почетокот на светот до сега, и никогаш нема да биде.

И ако тие денови беа скратени, без месо треба да биде спасен: но заради избраните тие денови ќе бидат скратени .

Ако некој вели за вас, тука е Христос, или ете таму, не го верувам.

Зашто ќе се појават лажни христоси и лажни пророци, и ќе покажат големи знаци и чуда, за да ги измамат, ако е можно, и избраните.

Ете, ви кажав однапред.

Па ако некој ви кажува ‘Ене Го во пустината, не одат таму: ете, тој е во собата, не верувам.

Зашто, како молња доаѓа од исток и светка до запад, така ќе биде доаѓањето на Синот Човечки.

За гдето трупот, таму мршојадци ќе се соберат.(Воскресението на мртвите во Христа)

 

Ние се напомене дека пред усвојувањето на сонцето предвесник воскресението на мртвите во Христа и на занесот на црквата, таму ќе биде толку сериозна настан резултира вознемиреност, како што таму никогаш не има немаше и таму никогаш нема да биде.

На течење во планините и доењето да ме плашат дека нуклеарното оружје би можело да биде искористено против Израел!

Но божествена интервенција која ќе го избере « Црква » се отстранети!

Стих 31

Тој ќе ги испрати Своите ангели со силен труба повик, и тие ќе се соберат Неговите избраници од четирите ветра, од едниот крај на небото до другиот.

Па ако на комета Ison излезе да биде предвесник ѕвезда на отстранување на црквата ќе знаеме многу брзо како што поминува блиску до Земјата е објавен во неколку месеци!

Усвојувањето на комета Ison е закажан за периодот од октомври 2013 до средината на јануари 2014

Тоа ќе експлодираат или растопат? Тоа ќе се сруши во сонце?

Ние ќе дознаете неколку дена откако Ноември 28, 2013, кога таа треба да се појавува откако беше околу Сонцето.

Тоа треба да се враќаат кај нас да помине, Декември 26, 2013до 63 милиони километри од Земјата.

Извор

http://blog.slate.fr/globule-et-telescope/2013/01/01/2013-sera-illuminee-par-le-passage-de-la-comete-ison/

Наредните месеци најверојатно ќе бидат многу важни за целото човештво!

Без тврдејќи, без никакви пророштво, ги поканувам сите браќа и сестри во Христа да се моли.

Остануваат во постојан заедница со Бога преку молитва,

Не суди за да не треба да се смета, вклучувајќи ги и неодамнешните изјави од страна на нашите папата Франсоа!

Остане смирен

Се подигне нашите глави,

Ајде да бидеме горди и достојни да се биде христијани во овој крајот на времето.

Нашиот Господ е близу, пред вратата!

Зајакнување на нашата вера!

Добрата вест

« Исус Христос доаѓа наскоро »

Надежта на занесот на црквата во неколку месеци, треба да ни каже да се пополни со нафта да се задржи на пламен на нашата вера!

Ова е можеби една залудна надеж да биде, но ние мора да разберат дека отстранувањето е во близина и дека секој знак мора да бидат земени во предвид.

Ние не можеме да го игнорираме никакви знаци!

Исус не поканија да го види, така бидете сигурни својот имот сакаше браќа и сестри!

За оние кои не се крстени, време е да се дојде до Христа со крштевањето!

Слагам во реду нашите животи и да се молат дека Бог ќе ни избави од зло, искушение и ни ги прости гревовите!

Склучи мир со сите наши кавги!

Прости на оние кои злосторство против нас, така што Бог може да ни ги прости нашите гревови.

Прочисти нашите души, нашите срца и нашите животи!

Мир, љубов и радост во срцата и во ходниците на чекање за занесот на црквата за некои и враќање на Исус Христос на Маслиновата Гора за други

Ps

А појаснување од големо значење!

Под никакви околности ќе крајот на светот, со текот на оваа комета Ison!

Земјата нема да биде уништен од страна на премин на кометата!

Тоа е сигурност!

Не плаши се за планетата!

Исус Христос мора да владее за илјада години пред неговото уништување!

Од лошите страни јас ве уверувам дека е важно да се дојде до Христос за да биде спасен од денот на гневот на Бога што ни носи можеби оваа комета Ison!

Виктор

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :