A könyv – A Prédikátor A király visszatér

 

Én szeretett ingatlan blog olvasói.

 

Örömmel jelentjük be, a kiadvány a könyvem, melynek címe megegyezik a blog « A prédikátor A király visszatér »

Akkor már megrendelhető a szerkesztőnek « Edilivre », mielőtt még a könyvesboltokban

Cím Papír: « The Preacher A király visszatér »
Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2. emelet

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Kapcsolat: http://www.edilivre.com/contacts

huzat

 

A kereszténység a mi társadalmunkban elhanyagolt, elhagyatott, és feláldozta az érdekeit humanizmus, akinek a neve azt látjuk, hogy fokozatosan « törölni », és hogy a mi egyházak lebontották. Ugyanezt megtaláljuk rendkívüli emelkedése az iszlám világ.

 

Ha elolvasod az én blogbejegyzések, tudod, hogy ez a hírnöke erős jelei a közelgő vissza a mi Urunk Jézus Krisztus és a király.

 

Annak érdekében, hogy minél több üdvözüljön, mindannyiunknak meg kell tennie mindent, amit lehet, hogy a világ tudja és megérti, hogy Jézus Krisztus a király a világon, és ő vissza később megítélni az emberek és nemzetek.

 

Ezért hoztam létre ezt a blogot, és köszönöm melegen, hogy látogassa meg, és olvasd el a cikkeimet.

 

A blog most látogatott mintegy 500-szor naponta. Ez lehet tekinteni egy igazi siker.

 

De ez nem elég, hogy elmondja a világnak a visszatérő király Jézus Krisztus, és ezért úgy döntöttem, hogy írjon egy könyvet, hogy a legtöbb nem internet hozzáférés tájékoztatni kell, és hogy mindenki el tudja dönteni lelke és lelkiismerete az utat akar követni.

 

A mi sötét társadalomban, hitünk bizonyított, és sokan úgy érzik elhagyott Isten, de higgye el, hogy nem.

 

Isten sohasem hagyott el minket, hogy szeret minket annyira, hogy lehetővé tették a fia, aki a tiszta szeretet, jött a földre, és ott visszaélnek, sértegette, megkorbácsolták és végül a borzalmas szenvedések keresztre feszítés keresztre feszített át a halál, hogy megmentsen minket.

 

De sajnos mi elárasztják a hamis tanokat, hamis próféták és hamis istenek, hogy zavarja látásunkat Isten és vegyük káprázat pályák.

 

Így akartam hozni a könyvem, hogy az olvasók a számtalan bizonyíték, hogy létezik Isten és az ő egyetlen fia, Jézus Krisztus. Ez azért van így, hogy mind több « hívők, de sachants ».

 

Könyvem azt mutatja, hogy Isten, aki teremtette a világot és minden benne. Azt is igazolja, Jézus Krisztus isteni és az ő közelgő vissza a Földre.

 

Bár nem egy könyvet a történelem vagy a tudomány, magyarázza ember útja a kezdetektől fogva, hogy a visszatérés a Garden of Eden uralkodása Jézus Krisztus, és betekinthet a jövőben a férfi után uralkodása Jézus Krisztus.

 

Azt is előírja, a próféciák a végső időkben, és lehetővé teszi, hogy tudom, a maximális mi várható a visszatérése a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Fontos, sőt nélkülözhetetlen, hogy egy kis szünetet az életben, hogy számba vegye, milyen fontos és nélkülözhetetlen az életben. Ez az, amit hívlak benneteket, hogy ezt elolvassa a könyvet.

 

Jézus Krisztus jön vissza később, hogy megítélje az emberek és nemzetek, ez biztos, de korábban nagyon nehéz napok még mindig üti a Föld és az emberiség. A könyv olvasása is készíteni, hogy szembenézzen ezekben a nehéz időkben, hogy még mindig meg kell átkelni.

 

Foltozó kerítések segítségével ellenőrizhető, hogy minden gondunk van folyamatosan növekszik több éve. De mi magyarázatot, és benne van a könyvben.

 

Arra kérlek benneteket, hogy ne csak olvasta a könyvet, hanem az, hogy ez ismert, hogy többet lehet olvasni, és rájönnek, hogy az igazság nem a mindennapi valóság elmondtuk, mi ateista társadalmat.

 

Legyünk mindannyian katonák Jézus Krisztus, a mi keresztény kötelessége, és dolgozunk buzgón nyilvánosságra a jó szót « Jézus Krisztus eljön vissza később »

 

Minden lehet menteni, ha jönnek Krisztushoz keresztség és a bűnbánat.

 

Meg kell, hogy velünk szembe a tényekkel, és rájönnek, hogy élünk a világon több év múlva olyan kemény, mint az egyének.

 

Ezek a napi próbák és a természeti katasztrófák, mint a túlméretezett Szakadó eső, áradások, viharok, katasztrófák, földrengések, hurrikánok, ciklonok, tüzek, vulkánkitörések.

 

De az is évente több éve nem ismert haláleset egymillió mert a halak, madarak, állatok és vadon élő állatok az egész bolygón.

 

Ők is háborúk és fülsiketítő zajt egy világháború, az erőszak, az értékvesztett, és az erkölcs.

 

És ez is a spirális radikalizmus és a szélsőséges iszlám fanatikusok, akiknek mészároltak tagjai a keresztény emberek, és kötelezzék megszentségtelenítése, vandalizmus, gyújtogatás és megsemmisítése egyházak.

 

Nem is beszélve a jelentős csökkenése a katolikus egyház a papok.

 

Mindezen bajok hozzá kell tennünk a globális pusztítás, amely telepedett a világon, mivel a tőzsdei összeomlás szeptember 29, 2008, ami az éhezés és a nyomor mindenhol, a hatás annál is inkább fontos, mivel a világ népessége növekedett két és fél milliárd lakosú 1950-ben több mint hét milliárd, 2012-ben, 63 éve csak.

 

Még a Vatikán is, aki a Szentszék a katolikus egyház vált büdös hely, ahol Jézus Krisztus vált egy egyszerű kiegészítő, vagy egy darab a Vatikáni Múzeumban.

 

Mindez összefügg a könyvben.

 

Mindazok, akik ismernek, tudják, hogy én soha nem adom fel, mert nincs hegyi leküzdhetetlen és én továbbra is lépjen be annyi jó hír a közelgő A király visszatér Jézus Krisztus.

 

Azok számára, akik tudják, ki vagyok:

 

Itt röviden egy kis része a életrajz.

 

Fia egy portugál villanyszerelő Franciaországba emigrált, 1957-ben nőttem fel, katolikus oktatás, katekizmust, a közösség és JOC (Fiatal Keresztény Dolgozók).

 

Ez a tanítás tett nekem egy keresztény ember szabvány.

 

Mindig igyekeztem, valamint tudtam, hogy egészséges életet Isten szeretetét és tiszteletét annak törvényei (anélkül, hogy egy szent!)

 

Azt kell mondanom, hogy gyerekkorom óta Isten mindig is az életem része. Ő egy bizalmasa, egy barát, egy tanácsadó és nélkülözhetetlen támogatást a mindennapi életben.

 

Során egy nagyon hosszú életem része volt már egy nagyon nehéz és bonyolult feladat, és Isten tette sok csodát, hogy engem életben e veszélyes karrierjét.

 

Szóval nincs titkom Isten és én teljes és abszolút bizalmat neki.

 

Isten azonban abban mutatta meg szeretetét nekem folyamatosan, és ad nekem a segítségét a mindennapi életben. Biztosíthatom önöket, hogy ez tiszta öröm, hogy érezni, hogy szeretik, és segített az Isten.

 

Szóval azt akarom, hogy ott is Isten alázatos kis mértékben tanúi, hogy irántunk érzett szeretetét, és a közelgő vissza a Földre egyetlen fiát Jézus Krisztust.

 

2009-ben a legcsekélyebb esélye rájöttem, hogy éltünk a késő bibliai időkben, hogy csúcspontja a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Természetesen jó keresztény tanultam is a katekizmus nap eljön a világ vége, és azon a napon Isten visszatér a Földre, hogy megítélje az egész emberiséget.

 

Mielőtt intellektuálisan fogadja a visszatérő Jézus Krisztus jól tervezhető mi generációnk, már sokat elemzett és mégis minden prófétai jelek bejelenti az utolsó idők és a visszatérő Jézus Krisztus a Földön.

 

Végre kellett menni a bizonyítékokat, és úgy találják, hogy az összes jelek és jóslatok a végső idők hírnöke a visszatérő Jézus Krisztus valósultak minden nap, és hogy ez bármilyen módon lehet véletlen, mint a számú próféciák teljesítő fontos volt.

 

Ez gyökeresen megváltozott az életem, és ezért úgy döntöttem, hogy hozzon létre ezt a blogot « Az igehirdető A király visszatér », amit számos cikket jelentetett meg minden nyelven tájékoztatni az egész emberiség ezt a csodálatos eseményt, és hozzájárulnak is ébredés a keresztény világban, hogy mindenki elkészítheti elméjét és lelkét a visszatérő Jézus Krisztus Urunk és király, az egyetlen Isten fia.

 

Könyvem célja, hogy bemutassa az olvasónak az Isten létét, a Jézus Krisztus isteni, hogy ismertesse az evolúció az ember, hogy Isten, és tájékoztassa a legtöbb ezt a csodálatos visszatérése a dicsőség Urunk, Jézus Krisztus az ő ezer éves uralma.

 

Van egy biztos ebben apokaliptikus világban az, hogy Jézus Krisztus visszatér hamarosan.

 

Fontos és lényeges megjegyezni, hogy Jézus Krisztus azt mondta: « Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam. « 

 

Ha ez nem történik meg, mit keresztelni, és sokan jönnek Krisztushoz kell menteni.

 

Hamarosan túl késő lesz, és nem lesz az egész Föld sír és a könnyek az összes későn érkezők.

 

Arra kérem, kérem, hogy bemutassam a könyvet minden szülők, barátok, kapcsolatok, kapcsolatok és az összes szociális hálózatok, hogy mindenki is tudjuk, és ossza be kapcsolja az Isten szeretete és lehet menteni.

Isten szeret minket, és a szeretet egyetlen Fiát, Jézus Krisztus hamarosan visszatér a Földre való visszatérés az Éden kertjébe, hogy mindazok, akik jönnek hozzá.

Háttér szív köszönök mindent teszel a szeretet és Isten dicsőségére és Jézus Krisztus!

Isten áldjon meg benneteket, és lehetővé teszi a munkát a szeretet és dicsőség Jézus Krisztus.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :