Ud af kirken POINT of Salvation

 Vatikanet

Meget klart, vi oplever i slutningen af ​​bibelske gange, hvilket betyder for enhver kristen, at Jesus Kristus snart vil vende tilbage til jorden!

 

Alle tegn og profetier vi viser, og vi bekræfter!

 

I betragtning af styrken og intensiteten af ​​deres resultater, er det klart, at tiden for Herrens genkomst er nær, ja, meget tæt på.

 

Vi kan bemærke nogle Vigtige datoer i forbindelse med tegn på endetiden.

 

14 Maj 1948:

Dato for oprettelsen af ​​staten Israel, som var datoen for benådning givet af Gud til det jødiske folk.

Siden denne dato, er det klart amplifikationsfremgangsmåder tegn og profetier.

De udfører ved synet af alt, mere og mere kraftigt.

 

14 August 2005:

En kæmpe skilt på himlen med udseendet på himlen i Florida en veritabel hær af ufoer har nogle dannet på himlen i lang tid et meget stort kors korsfæstelse

Dette skilt, set i bakspejlet, synes at være annonceringen af ​​tilgangen i den sidste uge af Daniel og al den straf, som ville følge.

 

.

Og denne video

.

 

29 September 2008: 

Denne dato er børskrakket i New York, med et indeks på -777,7, hvilket ville resultere i den almindelige ruin, som verden ikke vil komme før tilbagelevering af Jesus Kristus.

Jeg satte denne dato som begyndelsen af ​​den sidste uge af Daniel signalerer starten på de sidste syv år af mennesket før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Den 8 marts 1012  :

Det er datoen for forekomsten af det andet tegn på himlen. En klart større end vores planet Jorden har været forbundet med Solen højst 80 timer sort kugle indtil den 11. marts 2012.

 

 

Dette skilt også utroligt som den autentiske er placeret tre og et halvt år efter September 29, 2008.

Det skal bemærkes, at bibelsk den sidste uge af Daniel (syv år) blev annonceret i Bibelen som værende opdelt i to dele af tre og et halvt år hver og den anden del bliver perioden af ​​den store Trængsel.

 

28 februar 2013: 

Udmeldelse af pave Benedikt XVI, der blev erstattet af pave Francis, som siger ganske enkelt biskop af Rom.

Hvilket svarer til profeti af paverne som « Peter den romerske »

Det er ifølge profeti, vil lede kirken, før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Og den sidste dato stadig forude:

Er, at den Jesus Kristus kommer tilbage på jorden jeg er mellem 14. og 15. september 2015  under Hornblæserfesten.

 

Du vil måske bemærke nogle vigtige tegn i min artikel

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

 

Også i denne sektion

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2011/11/27/jesus-christ-revient-bientot/

 

Bortrykkelsen af ​​kirken skal tage ham før den sidste dag i September 2015, og det er måske godt for dette år 2014. (Jeg er fjernelse til den 10. november 2014)

Nøjagtighed:

Jeg kan ikke sige det nok, « Jeg er ikke en profet, og jeg kunne være forkert », men det er godt at forberede og holde sig altid klar åndeligt til fjernelse og tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Se min artikel

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/01/18/les-dates-de-lapocalypse-et-de-lenlevement-de-leglise-devoilees/

 

På Jorden, en befolkning på syv milliarder mennesker er omkring en milliard kristne, som er både meget og lidt som at blive frelst i Rapture af Kirken, skal man allerede være en kristen.

.

Seks milliarder er allerede dødsdømt!

 

Billion kristne kan derfor hævde at blive frelst, og være en del af Jesu Kristi kirke skal fjernes før hans tilbagevenden.

 

Men så hvordan vil du forklare dette vers apostlen Lukas.

.

« Men Menneskesønnen, da han kommer, skal han finde troen på jorden? » (Luk. 18, 8)

 

Du kan ikke tage, hvad du ønsker i Bibelen og ignorere hvad der generer os!

 

Med dette vers, så vi har et problem!

 

Hvordan kan vi være i slutningen af ​​tid, selv om dette er indlysende, og se, hvor mange kristne overstige Ames milliarder; mens Lukas skrev dette vers på Faith spørgsmålstegn tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Vi ved, at intet er blevet skrevet i Bibelen tilfældigt, så hvis apostlen Lukas skrev dette vers er, at der er en vigtig årsag, og selv væsentlige og ur.

 

Vi kan til dels forklares ved, at mange kristne ikke er parat til at overveje tilbagevenden Jesus Kristus til vor generation.

Det er indlysende, at enhver kan se ved at tale med venner om det.

 

Nogle kristne tror ikke engang på muligheden for tilbagelevering af Jesus Kristus Physics.

 

Men det er ikke nok til at forklare, hvordan du kan bruge en milliard kristne til en manglende tro på så kort tid?

 

Noget mere vigtigt må være årsagen.

 

Vi har allerede erkendt, at hver styrer en lille tro og undervisningen i Jesus Kristus til hans livsstil.

 

I to tusind år, har vores ønske om at ville følge Jesu Kristi lærdomme blevet udhulet af vores menneskelige svagheder, som vi har bragt denne lære at tilpasse sig skiftende vores liv og vores samfund.

 

Vores åndelige vejledere, der er præster i kirken, også over tid tilføjet en lille smule af alt og noget til denne undervisning (hvilket er i strid med læren om Jesus Kristus)

.

Du vil måske huske nogle massakrerne og heksejagt, som har kostet tusindvis af liv i Guds navn, af tro og Jesus Kristus. (Hvilket er i strid med læren om Jesus Kristus)

.

Således gradvist undervisningen i Jesus Kristus er blevet stærkt forvrænget, gamle sandheder og forældet er blevet erstattet af nye og mere velegnet til nye livsstil sandheder og alt dette uden at vi rent faktisk fandt samvittighed. (Hvilket er i strid med læren om Jesus Kristus)

 

At nå frem til den nuværende situation, hvor mange præster blandt honoratiores i kirken, og selv paven ikke længere følge og undervise mere strengt Jesu Kristi lærdomme især åbenlyst at indgå kompromiser med andre religioner. (Hvilket er i strid med læren om Jesus Kristus)

 

Kirken (Johannes Paul II) havde hun ikke lærer, at Gud og Jesus Kristus er i ethvert menneske, og at der derfor hver mand er Gud og Jesus Kristus. (Hvilket er i strid med læren om Jesus Kristus)

 

Kirken (Johannes Paul II) havde hun ikke lærer, at alle religioner fører til Gud. (Hvilket er i strid med læren om Jesus Kristus)

 

Kirken er ansvarlig for at lede mænd til Gud ved undervisningen i Jesus Kristus, og alligevel kirken ledet af nogle lektioner denatureret mange sjæle til Lucifer.

 

   Selv fra

Kirken havde hun ikke lært at bede de døde!

 

Praying Saints « Dead » om særlig hjælp i nogle områder!

« Mens de døde forbliver døde indtil opstandelsen skal ske i nogen tid i slutningen af ​​tilbagelevering af Jesus Kristus og til alle andre, vil opstandelsen sker på sidste dom! « 

Nogle kristne vil endda bede for afdøde slægtninge at passe deres familier.

 

Andre kristne omgiver sig med billeder, statuer og religiøse genstande til guddommelig beskyttelse.

 

Nogle præster undertiden også velsigne alt og ingenting!

 

Og så skal vi forstå, at ja, for mange kristne Tro er faktisk meget lav ned i sind og hjerter.

 

Desværre forklarer det bedre, hvorfor apostlen Lukas spørgsmålstegn ved Faith « autentiske » til tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Mens vi er en milliard kristne, men hvor mange af os iagttage strengt lærdomme Jesus Kristus ….

 

Det er tid mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus til at vende tilbage til de sande værdier undervist af Jesus Kristus og især den praksis, så vores navne ikke slettes fra livets bog.

 

I vores liv

 

Første

Elsk Gud af hele vores styrke og med overbevisning

 

Dernæst Ydmyghed, respekt, venlighed, kærlighed, deling, uselviskhed, medfølelse, tilgivelse, forståelse og venlighed skal føre dit liv .

 

I vores Prayers

 

Bøn er den mad for sjælen.

Det er derfor nødvendigt at bede.

 

Desværre er mange kristne beder ikke, eller bede som bøn hjul.

 

Alligevel Jesus Kristus lærte os at bede.

.

Matthew 6

.

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_2.htm

 

Bøn er at tale med Gud!

 

prier_dieu

 

Vi kan tale med hensyn til vor himmelske Fader « Gud », som om vi ville tale med vores jordiske far.

Vi kan spørge, hvad vi ønsker, og hvad vi har brug for.

 

Det er også vigtigt at vide, takker Gud hver dag for al hans venlighed.

Herunder for de mest ubetydelige.

 

Vi må forstå, at Gud gav os en sublim gave « Free voldgiftsmand » , men denne gave forhindrer Gud at gribe ind i vores liv, hvis vi ikke spørger.

 

I mit tilfælde, kan jeg forsikre dig, at Gud er en del af mit daglige liv og min største frygt er, at Gud ikke deler mit liv.

 

Det er godt at vide, at i dine bønner kan du også stille personlige spørgsmål til Gud og du vil blive overrasket over at have de svar, der kommer til at tænke på, når stille spørgsmål.

 

Med hensyn til bønner til Jomfru bør ikke forbinder med bønner til de hellige, som er i min mening bør undgås, fordi kun Jesus Kristus er vor Frelser, vor Konge, vor Mester, og det er ham at returnere fortjeneste og herlighed, og det er Jesus Kristus og alle andre, at Gud har betroet os.

 

Bønner til Jomfru Maria er en meget speciel sag, fordi der er meget stærk og kraftfuld forhold mellem en mor og hendes søn.

 

Det er klart, i hjertet af enhver kristen, at Gud tillader den hellige Jomfru Maria at gå i forbøn med Jesus Kristus, hans søn, for hele menneskeheden og til at gøre alt, hvad den kan for at sikre, at vi kommer til Jesus Kristus for at blive frelst.

 

Genfærd og budskaber den hellige Jomfru Maria er handlinger på centrale tidspunkter i historien for vores opmærksomhed, så vi ikke er på vej væk fra vores tro på de vigtige valg for livet i samfundet og kirken .

 

De vigtigste optrædener var, at Fatima i Portugal.

« Dont du finder en artikel i bloggen »

 

Link:

.

TREDJE SECRET AF Fatima Jesus Kristus kommer tilbage ON EARTH – sandheder!

Så for alle dem, der regelmæssigt beder den hellige Jomfru, er det vigtigt at bemærke, at alle bønner bliver fortrinsvis først gå til Gud og Jesus Kristus, og endelig til den hellige Jomfru Maria.

 

Hvis du beder den hellige Jomfru Maria, fordi du er flov over at bede til Gud eller Jesus Kristus, så vide, at hvis du er skammer sig over Gud og Jesus Kristus, vil de skamme sig over dig.

 

Venligst bede til Gud. Han ved, at vi alle er syndere, og at vi bukker under og igen og igen bukke under, fordi livet er en daglig kamp at hver af os bærer mod Satan.

 

Vi kan ikke vinde takket være vores vilje til at overvinde styrken af ​​vores vilje og den hjælp, vi har brug for at bede Gud

 

Hvis du beder til Gud, og hvis det forekommer, at Gud ikke hører jeres bønner; så spørg dig selv spørgsmålet, hvis du gør godt alt, hvad du kan og bør gøre for at løse dine problemer og kæmpe mod Satan.

 

Gud hjælpe dig, hvis du spørger ham, men det vil ikke hjælpe dig, hvis du nogensinde hjælpe dig selv!

 

Tøv ikke med i dine bønner gå direkte til Gud og være sikker på, at Jesus Kristus vil gå i forbøn for dig og vil hjælpe dig i hverdagen ved Helligånden af ​​Gud.

 

Jesus Kristus har til sin rådighed et utal af engle klar til at hjælpe dig.

Men skulle du alligevel vover at bede Gud om den hjælp, du har brug for.

 

Men det er godt i disse apokalyptiske tider også huske, at han ay 2000 år Jesus Kristus, havde vred templet på grund af alle de dårlige vaner og alle de onde mænd i tid.

 

De havde over tid forvrænget den sande funktion af templet.

 

Fra et sted for bøn, templet blev et sted for handel og endnu værre, det blev et vartegn for røvere og tyve.

 

Matthew 21 vers 12-13-14

 

12 Jesus gik ind i Guds tempel. Han kørte ud alle, som solgte og købte i Helligdommen; Han væltede borde af vekselererne, og sæderne af dem, der sælger duer.

 

13 Og han sagde til dem: Der er skrevet: Mit hus skal kaldes et bedehus. Men I har gjort det til en røverkule.

 

14 blinde og lamme kom hen til ham i templet. Og han helbredte dem.

 

 

Vi ser ikke desto mindre i vers 14, at selv om templet er blevet et sted urent, Jesus Kristus helbredte der Blinde og syge.

 

Ved hjemkomsten, Jesus Kristus vil desværre en konstatering, der vil være langt mere negativ, end der var der for to tusinde år.

 

Først kirke han overdraget til Peter og han ønskede « et forenet og » brød op i mange kirker.

 

Siger mere tæt på sandheden som hinanden!

 

Det vides, at nogle kirker er mere interesseret i mænds tegnebøger og deres sjæle.

 

Nogle kirker er blevet så rige, at det er uanstændigt at se den elendighed i verden.

 

Der er endda nogle mænd, der kalder sig præster eller præster, som beriger og opfede på elendighed for de fattige.

 

Vatikanet selv, har aktiver og enorme formuer rundt omkring i verden og dens honoratiores ofte blev moguler.

blandt andre kilder:

https://www.cai.org/fr/etudes-bibliques/les-milliards-vatican

 

Mere elendighed i verden er stor og disse « moguler » af alle kirker, berige og opfede.

 

Selvfølgelig er verden stadig furede missionærer, at disse ledende præster i alle kirker sende en bibel i hånden uden seriøs måde, og de forkynde folk til Guds nåde.

 

I modsætning til alle disse høje herrer præster i kirker, missionærer dem fortjener vores respekt og taknemmelighed.

Du skal vide, at mange af disse missionærer bukker ofte desværre i skyggen og i den generelle ligegyldighed under tortur i hænderne påislamisterne og jihadisterne  som « legionærer af Satan. »

 

Et ord for muslimer

jihadister-irakisk-

 

Flyt væk fra islamisterne  og jihadisterne   , der guider dig til Lucifer gør du mener, at de fører dig til Gud.

 

Din frelse er i Jesus Kristus!

 

Vi har også mine kære brødre og søstre nødt til at se bjælken vi har i øjnene.

 

Stop alle de hedenske ritualer, der har invaderet kirken og vende tilbage til sande kristne værdier.

 

Hvad bør tælle i vores liv, er det ikke så meget, hvad vi gør, men hvorfor og hvordan vi gør det.

 

Jesus Kristus elsker os, men vi elsker det, og vi bevise ham vi?

 

Stille mit spørgsmål!

 

På trods af hans kærlighed til os, Jesus Kristus, på hans tilbagevenden vil dømme alle mennesker og alle nationer.

 

Det vil være for sent at omvende sig og ønsker at rette sit liv.

 

Der vil råbe, gråd og tænders gnidsel fra alle sent!

 

Det er nu tid til at handle og rette vores liv.

O

O O

O

Det er vigtigt at vende tilbage til den katolske kirke

(Men ikke fra Vatikanet II)

 

Uden for kirken punkt i Hi!

O

O O

O

 

Den katolske kirke er den kirke, vor Herre Jesus Kristus overdraget til Peter og efterfølger efterfølger, Kirken blev overladt til François vores nuværende pave.

 

Selv Pave Francis ikke helt genkende som pave, men snarere som en simpel biskop af Rom og trods alle de legitime kritik, der kan gøre ham, er det stadig den juridiske repræsentant for kirken i forventning om tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Dette vil i Jesus Kristus vender snart tilbage belastning at aflaste ham for hans position som åndelig leder af kirken.

 

Ved hjemkomsten, Jesus Kristus, efter at have overvejet alle mænd og alle nationer skal regere med sin kirke.

.

Ønsker du at være en del af Jesu Kristi Kirke,

 

Hvis ja, så kan du døbe, bede Gud om tilgivelse for alle dine synder, glatte dit liv, bede Jesus Kristus til at være din personlige frelser og acceptere dig ind i hans kirke.

 

Og især elske og respektere Gud og i praksis alle de kristne værdier undervist af Jesus Kristus.

 

 »  Ydmyghed, respekt, venlighed, kærlighed, deling, uselviskhed, medfølelse, tilgivelse, forståelse og venlighed. « 

 

Håbefulde note:

 

Vers 14 i kapitel 21 i Evangeliet ifølge Matthew:

14 blinde og lamme kom hen til ham i templet. Og han helbredte dem.

 

Blade i min mening et glimt af håb for dem, der ikke er kristne af blindhed og uvidenhed, og dem, der bliver døbt, men som har efterfulgt af blindhed og uvidenhed om falske lærdomme.

 

Jeg tror, ​​de kan gemmes og optaget til kirken efter bortførelsen, hvis de kommer til Jesus beder om at blive helbredt og frelst, efter hans tilbagevenden med det himmelske Jerusalem.

 

Jeg slutter denne artikel med en tekst, som jeg har modtaget kommentar fra artiklen:

.

 

De vilde dyr i Åbenbaringen IDENTIFICERET!

.

som jeg opfordre alle til at meditere og kommentere.

0

0

0 0 0 0 0

0

0

0

0

 

Conspiracy
Afgørende oplysninger, som alle katolske bør vide

.
Mange katolikker beder inderligt om Jomfru Maria, at tro hun er den mægler, som forbøn på deres vegne med Faderen:
« Derfor den hellige Jomfru påberåbes i kirken under titlerne på Advocate, Hjælper, hjælper, og Mediatrix. « Varenr 969, s.. 255
Fire specifikke titler henføres til Mary. Hun opfylder disse roller? Så se på hver af dem:

Advokat

 
Tro på Mary advokat med Faderen er en anden tradition, der ikke understøttes af Skriften. Desuden Bibelen trodser katolske doktrin om, at Jesus, ikke Maria, er den eneste advokat:
« … Og hvis nogen synder, har vi en talsmand hos Faderen, Jesus Kristus, den retfærdige. « 1 Joh 2:01
Hjælp
Det er stadig et menneske tradition.

Bibelen siger ikke kvalificere nogen Helper, ikke engang Marie

velgørerinde
Igen, Bibelen modsiger katolicismen ved at erklære, at Jesus, ikke Maria, er det kun at blive ‘overnaturlig’ hjælper:
« Se, Gud er min hjælper … » Salme 54,4 « Så det er med tillid til, at vi kan sige: Herren er min Hjælper, jeg vil ikke frygte; Hvad kan man gøre for mig? « Hebr 13,6
« Mange er de trængsler de retfærdige, men HERREN redder. « Salme 34,19
Ingen steder i Guds ord Mary er beskrevet som hjælper …

Mediatrix

. Bibelen aldrig stiger til positionen af Marie mægler, men det præsenterer Jesus som den eneste mægler: « For der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus, « 1 Timoteus 2:05 « Og det er derfor, han [Kristus] er Mellemmand for en ny Pagt … » Hebr 9,15

 


Forbeder

Ombudsmanden og advokat er at gå i forbøn for andre. Katolske tradition tildeler dette ansvar til Maria, mens Guds Ord er Herren Jesus Kristus som den eneste mellemmand:
« For Kristus gik ikke ind et fristed lavet af menneskehånd … men han trådte selve Himmelen for nu at træde til os før Guds ansigt. « Hebr 9,24
« Det er også derfor, det kan gemme dem til det yderste, som kommer til Gud ved ham, efterdi han lever altid til at træde frem for dem. « Hebr 07:25
Skriften kan ikke være klarere med hensyn til identiteten af ​​den sande forbeder:
« Hvem vil fordømme? Kristus døde; godt, er han opstanden, han er ved Guds højre hånd og går i forbøn for os! « Romerne 8:34
« Og han, som ransager hjerterne, ved, hvad der er sindet af Ånden, fordi det er i overensstemmelse med Guds han træder frem for de hellige. « Romerne 8:27
Bibelen åbenbarer, at enhver adgang til Faderen er gennem Sønnen:
« For gennem ham [Jesus] vi har hinanden adgang til Faderen i én ånd. »Ef 2,18
« Ifølge den evige formål, som han har gennemført gennem Jesus Kristus, vor Herre, i hvem vi ved tro på ham, fri tilgang Gud med tillid. »Ef 3,11-12
Mary er aldrig nævnt som en mellemmand.
Jesus sænkes igen
Bibelen er meget klar. Jesus er den eneste advokat, hjælper mægler og mellemmand med Faderen. Alligevel den katolske tradition stjæler fire titler og attributter til Mary … Hvorfor?
Hvorfor er Jesus sænket ved enhver lejlighed?

 

Hvorfor Katolicismen er han fast besluttet på at fjerne alle de egenskaber til Jesus, at Bibelen giver at give til en anden?
Hvis Mary skal være høj, hvorfor nogle tegn i Bibelen som apostlen Paulus sagde:

. « Fordi jeg ikke havde tanken om du ved noget andet end Jesus Kristus, og Ham korsfæstet. « 1. Kor 02:02
Konklusion
Nu ved du holdninger Bibelen og katolsk tradition.

Vil du afviser Guds Ord og give ære til Maria?

Eller vil du afvise traditioner mænd, og du giver ære til Jesus Kristus?
« Men nu hath opnåede han et ministerium, idet han er formidler af en bedre pagt, som blev etableret ved bedre løfter. « Hebr 8,6
Kapitel 20 – Mary: Modtager af Prayers
Katolske doktrin kræver sin trofaste de beder Jomfru Maria:
« Ved at spørge Maria om at bede for os, erkender vi os til at være stakkels syndere, og vi tager fat på <>, den

Hellige … alle på time af vores besøg, hun glæder os som vores mor til at føre os til sin søn Jesus i Paradis « Varenr 2677, s.. 661
Det er vigtigt, at du ved, om disse påstande kommer fra Gud eller blot menneskelig tradition. Lad hver af dem:

 

Spørg Mary om at bede for os: en menneskelig tradition, ukendt i Bibelen.
Mor til nåde, en anden tradition.
hellig enhver: en menneskelig tradition.

 

Vi har allerede vist, at Gud er den eneste « helligt »

 

Marie glæder os til vores død: en menneskelig tradition, ikke undervises i Bibelen.

 

Mary fører os til Jesus, en anden tradition, ukendt i Guds Ord.

 

Forstå, katolske ven, Gud sagde aldrig nogen af ​​disse ting. Disse er alle traditioner opfundet af katolske ledere fra fortiden:
« Siden de tidligste tider den hellige Jomfru er beæret under titlen <>;den trofaste tilflugt under hans beskyttelse, tiggeri i alle deres farer og behov … « Varenr 971, s.. 256
Det faktum, at de troende skal bede til Maria i tider med problemer er en anden tradition « concocted » af katolske ledere fra fortiden til i dag og bekræftede katolikker.

 

Jesus aldrig, eller nogen anden i Bibelen, ikke spørge folk til at bede til Maria.
Hvem skal vi bede?

. Bibelen klart i modstrid med den katekismus i at uddanne folk til at henvende sig til kun Gud:
« Kald mig [Gud taler til sit folk], og jeg vil svare dig; Jeg vise dig store ting, skjulte ting, som du ikke kender. « Jeremias 33,3
« Og påkalde mig [Gud taler til sit folk] i nødens dag; Jeg vil give dig, og du skal ære mig. « Salme 50,15

. Når hårde tider kommer, så ring på Gud, ikke Mary:
« Herre, giv øre til min bøn, lyt til min tryglende Røst!

 

Jeg påkalder dig i dag i mit nød, for vil såmænd svare mig. « Salme 86,6-7

. « Han skal påkalde mig, [Gud taler til sit folk], og jeg vil svare ham: Jeg vil være sammen med ham i problemer, vil jeg give ham og ære ham. »Salme 91,15

. Hundredvis af vers lærer os at kalde på Gud, når der opstår vanskeligheder i vores liv. Ikke en eneste vers opfordrer os til at bede til Maria:

. « frelse de retfærdige er HERREN; Han er deres højborg i gang af problemer. « Salme 37,39

. « Herre, forbarm dig over os! Vi håber i dig. Være vores arm hver morgen, vores frelse i nødens stund « Esajas 33,2
« … Salig er den, der mener, de fattige! Den dag i problemer Herren leverer ham « Salme 41,1
Bør du sætte din magi Marie?
« Kast din byrde på Herren, og han skal sørge for dig: han skal aldrig lide den retfærdige. « Salme 55,22
Kong David bad hele dagen … til Gud:
« Om natten, om morgenen, og ved middagstid, jeg sukke og jeg stønnede, og han skal høre min stemme. « Salme 55,17
Salmisten proklamerer:

. « Herren er nær hos alle, som kalder på ham, at alle, som kalder på ham i sandhed « Salme 145,18
I Det Nye Testamente læser vi:
« Du skal ikke bekymre dig om noget; men i alt, præsentere dine anmodninger til Gud i bøn og påkaldelse med tak. « Filipperne 4:06
Hvem beder du?
Guds ord siger, at bede til Gud. Katolicismen opfordres til at bede til Maria. Igen, vi spørge, hvorfor katekismus retrograd Jesus og Maria studerende.

 

Det ser ud til, at den katolske kirke ikke ønsker sine tilhængere « forstyrres » Jesus i alle fag.

 


Alligevel Jesus vi lancerer denne invitation:

 
« Kom til mig, alle I, som er trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. « Matt 11:28
Enten Bibelen er forkert, eller katolicismen holder dig væk fra en, der ønsker og er klar til at opfylde alle dine behov.
Konklusion
Dette er en anden afgørende beslutning, du skal tage. Du følger de katolske traditioner og menneskelige og beder dig Marie?

. Eller ville du foretrække at adlyde skrifterne og lede dine bønner til Gud?
« Og jeg vil påkalde Gud, og Herren vil frelse mig. « Salme 55,16

 

Kapitel 21 – Mary Queen of the Universe
Katolicismen hævder, at død Mary tog Herren i himlen og gav ham titlen « Queen of the Universe »
« Endelig den ubesmittede Jomfru, konserveret fri fra al afsmitning fra arvesynden, når løbet af sit jordiske liv, blev taget op krop og sjæl i himmelsk herlighed, og ophøjet af Herren som dronning af universet « Varenr 966, s.. 254

. Igen katolske doktrin og Guds Ord kolliderer.

 

Ikke alene Skriften intetsteds lærer sådan en doktrin, men det fordømmer.

 

44.9 I Jeremias vi læse, at tilbedelsen af ​​en falsk gudinde med navnet « Queen of Heaven » rasende Gud
« Børnene samler brænde, fædrene tænde ilden, og kvinderne ælter dej, for at gøre kager til Himmelens Dronning og udgyde Drikofre for andre Guder for at krænke mig. « Jeremias 7.18

. Hvorfor folk gjorde det tilbeder en falsk gudinde opkaldt Himlens Dronning? Det var en menneskelig tradition overleveret til dem:
« Men vi vil … brænde røgelse til Himmelens Dronning og hendes Drikofre, som vi har gjort, vi og vore Fædre, vore Konger og vore Fyrster … » Jeremias 44,17
Katolicismen ville have det fremsendte samme hedenske ritual, infuriates Gud?
Hedenske religioner
Uden at gå ud over målene i denne bog, ville mange nysgerrige katolikker blive overrasket af studiet af mange falske religioner, der tilbeder en « Himlens Dronning ».

 

Disse kendsgerninger er etableret, skal den katolske insisteren at give Marie en titel så ofte bruges til falske gudinder tænke.
Hvem skal ophøjes?

. Selvom katolicismen insisterer på ophøjelse af Maria, Bibelen ophøjer Gud den Almægtige: « Student-dig til himlen, o Gud! Lad din herlighed være over al Jorden! « Salme 57,5

« … Dig, HERRE, er Riget, og ophøjet som hoved over alle! « 1 Chronicles 29:11
« … Den min Frelses Gud skal ophøjes, » Salme 18,46
« Rejs dig, o Herre, med al din magt! … « Salme 21:13
« Vær stille og vide, at jeg er Gud: Jeg vil blive ophøjet blandt Folkene, ophøjet på jorden. « Salme 46:10
« Gud … For Jordens Skjolde: han er stærkt ophøjet. « Salme 47,9
« Herren er høj, fordi han bor oven … » Esajas 33,5

.

Gud modtager herlighed gennem Jesus Kristus

. Bibelen siger, at Gud modtager herlighed gennem Jesus Kristus. Jesus Kristus er den vigtigste person i Bibelen:

 

 

I Det Nye Testamente, at navnet « Jesus » vises 943 gange.
Navnet « Kristus » 553 gange og ordene « Herre Jesus » 115 gange.

. de første fire bøger i Det Nye Testamente om fødsel, liv, død og opstandelse Jesus.

Resten af ​​Det Nye Testamente kredser omkring hans person.

 

Mary, i mellemtiden, vises der en håndfuld gange i Guds Ord, og hun bliver aldrig opkaldt dronning af noget:
« Derfor har Gud også har højt ophøjet ham [Jesus], og gav ham navnet over alle navne, der i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden « , Filipperne 2:9-10

 

« … The Lamb, der blev slået ihjel [Jesus] er værdig til at modtage magt, rigdom, visdom, styrke, ære, herlighed og ros. « Apocalypse 5.12
Hvem skal modtage herlighed? Gud … gennem Jesus Kristus:

. « … i alle ting, Gud kan blive herliggjort ved Jesus Kristus, ham være ros og herredømme for evigt og altid. Amen! « 1 Peter 4,11

« . Gud oprejste [Jesus] af hans højre hånd, som prins og Frelser for at give Israel Omvendelse og tilgivelse af synder. « ApG 5,31

. Jeg er sikker på du ser det samme mønster bryde gennem kapitlerne.

 

Mens Bibelen formaner os til at ophøje Jesus Kristus, er katolicismen fast besluttet på at underminere Jesus og Maria raise.

 

Hvorfor Jesus, som ofrede sit liv og led grusom tortur af korset, er han kasseres og erstattes af en almindelig dødelig?
Konklusion
På den ene side, katolicismen insisterer på, at Herren har ophøjet Maria til rang af « Queen of the Universe ».

 

På den anden side, at Bibelen lærer os at tilbede « Queen of Heaven » provokerer Guds vrede.

 

I hvem du placere din tillid? I humant tradition eller i Guds Ord?
« Derfor Gud [Jesus] ophøjet ham og givet ham et navn, som er over alle Navne » Filipperne 2,9

 

Kapitel 22 – massen
Hvis vi kan tro katekismen, når Mass fejres, er Kristi værk på korset gjort til stede og forløsningens værk er udført:
« I dette guddommelige offer, som fejres i messen, den samme Kristus, som tilbød sig selv en gang i en blodig måde på alteret af korset er indeholdt og tilbydes i en unbloody måde. »Varenr 1367, s.. 357

. « Når Kirken fejrer eukaristien, hun fejrer Kristi påsken, og det bliver dette:

.

det offer Kristus tilbydes én gang for alle på korset forbliver allestedsnærværende: <> « Varenr 1364, s.. 356

Bibelen viser imidlertid, at arbejdet forløsningens blev gennemført én gang for alle, da Jesus døde på korset:
« … Han optrådte engang at lægge væk synden ved sit offer. « Hebr 9,26
« Det er i kraft af dette vil vi helligede ved Ofringen af ​​Jesu Kristi legeme én gang for alle. « Hebræerne 10,10
Da Jesus udgød sit blod, har denne ene handling købt evigt liv for alle dem, der sætter deres tro og tillid kun i Kristus.
« Og han gik én gang for alle ind i Helligdommen, idet der ikke blod af bukke og kalve, men hans eget blod, en evig forløsning. « Hebr 9,12
Bibelen insisterer på, at dette offer ikke skal fornys dagligt:
« Det passer os faktisk at få en præst som ham [Jesus], hellig, harmløs, ubesmittet, adskilt fra Syndere, og gjorde højere end himlen, som ikke har brug for, ligesom de høje præster, at tilbyde ofre dagligt, først for sine egne synder og derefter for Folkets; thi dette gjorde han én gang for alle, da han tilbød sig selv. « Hebr 7,27

. Alligevel katekismus er stejlt på dette:
« Faktisk når der fejres dette mysterium, <>. »Varenr 1405, s.. 368

. Men Bibelen siger, at Kristi død er en begivenhed afholdes en gang:

 

« Så Kristus, har fået tilbudt én gang for at bære verdens synder … » Hebr 09:28

 

« Ham, efter at han havde tilbudt et offer for synder, han satte sig ved Guds højre hånd » Hebr 10,12

 

Jesus har gjort alt, hvad der er nødvendigt for menneskehedens frelse, da han døde på korset.

 

Ingen ekstra arbejde er ikke (og aldrig blev), der kræves.
Hvilket er fremhævet?
Når katekismen hævder, at den katolske kirke har spillet en rolle i det forløsende arbejde Kristi det fratager ham den herlighed, som er endnu kun til at tjene med det veludførte arbejde på Golgata.
Ifølge Guds Ord, Kristus har gjort det hele, en gang for alle.

Hans død var en handling af Gud, den mest vidunderlige offer, der nogensinde har fundet sted. Det blev afholdt kun én gang, og vil aldrig blive gentaget. Ikke desto mindre er det katekismus stadig insisterer
« The Kristi offer og ofringen af ​​Eukaristien er en enkelt offer. »Varenr 1367 p.357

Med al mulig mildhed, må det siges, at denne erklæring er en helligbrøde.

Foreslå en præst, observere et religiøst ritual, der deltager i døden, at Jesus har oplevet er blasfemi.
Associate ritualer den katolske kirke i arbejdet i Kristus på korset er latterligt. Den katolske kirke har ingen rolle i det arbejde, som førte til indløsning, og det er ansvarlig.

. Igen katolicismen forsøger at tvinge Kristus til at dele hans herlighed med den katolske kirke, mens Bibelen viser at Jesus alene fortjener æren.

 

Konklusion
Hvor skal du placere din tillid? I Guds Ord … eller i traditionen og lære den katolske kirke?
« For også Kristus engang lidt for synder, bare for de uretfærdige, at han kunne føre os til Gud, blive sat til døden i kødet, men gjort levende af Ånden », 1 Peter 3:18
23 Chapitre – Purgatory

 
Katolicismen lærer, at efter døden, er nogle mennesker sendt til et sted kaldet skærsilden for en komplet oprensning før ind himlen:
« De, der dør i nåde og venskab af Gud, men stadig ufuldkomment renset, er faktisk sikker på deres evige frelse, men efter døden, de undergår rensning, så man opnår den hellighed nødvendigt at indtaste glæde af himlen. »Varenr 1030, s.. 270
« Kirken kalder skærsilden til den endelige oprensning af de udvalgte … » Varenr 1031, s.. 270
Denne vigtige doktrin-det kommer fra Gud, eller er det en anden tradition for mænd?

 

Her er et svar direkte fra katekismus:

. »Kirken formulerede sin troslære om Skærsilden især på råd i Firenze og Trent. »Varenr 1031, s.. 270

. Er det urimeligt at spørge, hvor interessenter har trukket deres oplysninger om livet efter døden, at være i stand til at foretage en sådan doktrin?
Romersk-katolske kære ven, hvis du beder om kære, at du tror på skærsilden, skal du vide, at det ikke er Gud, der har fortalt dig, hvor de var … det er en religiøs gruppe, der har dekreteret:
« … En blandt hans [Jesu] disciple fortsætte deres pilgrimsfærd på jorden; andre, der har afsluttet deres liv, men rense; atter andre er i herlighed … « Varenr 954, s.. 251
Hvis det er at lide, er det ikke en gave!
Denne doktrin er endnu mere foruroligende, at Bibelen taler absolut aldrig sådan et sted.

 

Desuden er det aldrig lærer, at oprensning efter døden er nødvendig for at opnå frelse. Tværtimod, siger Bibelen, at frelsen er en gratis gave:
« For syndens løn er døden; men Guds nådegave er evigt liv i Kristus Jesus, vor Herre. « Rom 6:23
« Men det er ikke den gratis gave som lovovertrædelsen For hvis gennem lovovertrædelsen ene [Adam] der er mange døde, meget mere Guds nåde og gaven ved nåde én mand, Jesus Kristus, de vrimlede for mange. « Romerne 5,15
En ærlig og kærlig Gud med evigt liv som en gratis gave, du fordømmer han led for det, og han lyve om det i sit Ord?
« For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. « Ef 2,8

. Hvis du tror, ​​at Bibelen, så er der ikke behov for yderligere rensning for dem, der dør i Kristus. De er allerede blevet begrundet med Jesus:

. « Nu da vi er begrundet i hans blod [Jesus] vi skal frelses ved ham fra Vreden. « Romerne 5.9

. « , og er begrundet frit [kristne] ved hans nåde [Jesus], ved den Forløsning, som er i Kristus Jesus. « Romerne 3:24
Apostlen Paulus fremhæver det samme punkt:
« Og dette er, hvad du var nogle af jer. Men du blev vasket, men I er helliggjorte, men I er begrundet i navnet på Herren Jesus Kristus … « 1 Kor 06:11

. Sande kristne er allerede renset, fordi Jesus fjernede alle deres synder på korset:
« … Nu, i slutningen af ​​verden har han syntes engang at lægge væk synden ved sit offer. « Hebr 9,26

. Gud ikke bede sine børn til at lide for deres frelse, fordi de er blevet indfriet:

. « For I er købt med en pris. Ær derfor Gud i din krop og i din ånd, som er Guds. « 1 Kor 6,20
Til hvilken pris? Prisen for Jesu Kristi blod:
« … Guds kirke, som han [Jesus] har købt med sit eget blod. « Akter 20:28
Konklusion
Bibelen er meget klar på dette punkt.
Den side af den katolske kirke, se hvad var konsekvensen af ​​læren om skærsilden: formuer blev givet til hende for at sige masserne og bønner for de døde.
Nu spørger jeg dig et spørgsmål: Hvorfor den katolske kirke hun etableret denne doktrin?
Nu i det mindste du kender læren om skærsilden var designet i en ånd af almindelige dødelige.
« Der er derfor nu ingen fordømmelse for dem, som er i Kristus Jesus. »Romerne 8:01
Kapitel 24 – Praying helgener
Katekismus opfordrer de troende til at bede dem, der gennem deres gode gerninger er erklæret « hellige » af kirken.

. « De vidner, der er gået forud for os ind i riget, især dem, som Kirken anerkender som » hellige « , andel i den levende tradition for bøn ved eksemplet af deres liv, overførslen af deres skrifter, og deres bøn dag.

 

De overveje Gud, ros ham og konstant omsorg for dem, som de har efterladt på jorden.

 

Ved at indtaste <> af deres Mester, de var <> Deres forbøn er deres mest ophøjede tjeneste til Guds plan.

 

Vi kan og bør bede dem om at gå i forbøn for os og for verden.»Varenr 2683, s.. 662

. « forbøn for de hellige; <> « Varenr 956, s.. 252

. Vi må begynde med at definere ordet <>.

 

Ifølge katolicismen, er medlem af en lille gruppe af folkevalgte, som ved deres gode gerninger i løbet af deres levetid, blev udnævnt efter deres død:

. « Ved at kanonisere nogle af de troende, det vil sige, ved højtideligt at proklamere, at de praktiserede ægte heroisk dyd og levede i troskab til Guds nåde, kirken anerkender Åndens kraft af hellighed, som er i det, og det opretholder håbet om troende ved at give dem som modeller og forbedere. « Varenr 828, s.. 222
Ifølge Skriften, dog er enhver, genfødt ved troen på Kristus er en helgen. Paulus skrev til alle de hellige (kristne) Philippe:
« Paulus og Timotheus, tjenere Jesus Kristus, til alle de hellige i Kristus Jesus, som er Philippe » Filipperbrevet 1:01

 

Mange andre vers udtrykker den samme sandhed:
« For mig er det mindste af alle helgener, blev denne nåde givet, at prædike for hedningerne uransagelige Rigdom Kristi » Ef 3,8

. « Mine kære, jeg var meget ivrig efter at skrive til dig om vores fælles frelse, jeg følte sig tvunget til at gøre for at du formane dig til at kæmpe ihærdigt for den tro, som engang blev leveret til de hellige for alle. « Jude 1.3

. « Og han gav nogle som apostle, andre som profeter, andre som evangelister, andre som hyrder og lærere, til indretning af de hellige for arbejdet i ministeriet, for opbyggeligt af Kristi legeme . »Efeserbrevet 4:11-12

. (se også ApG 9,13, 9,32, 9,41, 26,10, Romerne 8,27, 12,13, 15,25, 15,26, 15,31, 16,2, 16,5, 6,1 1 Kor 2 Kor 1,1, Ef 1,1 … og snesevis af andre referencer)
Hvorfor er denne doktrin?

 

For at opsummere, har den katolske kirke afviste skriftens definition af en helgen og har designet en ny.

 

Hun spurgte de troende til at bede hans « hellige ».

 

Men hvorfor bede til andre end Gud af universet, som er i himlen, vores bønner opmærksomme og villige til at besvare?
De hellige forbedere?
Disse « helgener » er ikke meningen at stoppe « at gå i forbøn for os med Faderen » … Men vi har allerede set, at Jesus er den eneste mellemmand (se kapitel 19).

 

Foreslå, at det kunne være ellers kun et spørgsmål om menneskelig tradition.

 

Her er et andet uddrag fra katekismen om de hellige:

. « For ligesom fællesskab mellem kristne af jorden vi nærmer tættere på Kristus, så fællesskabet med de hellige slutter os til Kristus … » Varenr 957, s.. 252

 

Ifølge den katolske kirke, bede til de hellige tættere tilhængere af Kristus. Desværre, vil du ikke finde denne doktrin intetsteds i Skriften.

 

Dette er blot endnu tradition for mænd at hverken Jesus eller Bibelen aldrig lært.

 

I virkeligheden er denne altergang med døde ligner mistænkeligt nekromanti, praktisk alvorligt fordømt af Guds ord (se Femte Mosebog 18,10-12).

Konklusion

 

Det spørgsmål, du skal besvare, er:

 

Hvorfor den katolske kirke, hun foretrækker, at du løse dine bønner for de døde snarere end den levende Gud, den Almægtige, og klar til at reagere?
Må huske på, at hvis disse traditioner er falske, dine bønner til « helgener » ikke mere end sladder værd.

 

I stedet, hvis du beder til Gud, kan du regne med en vidunderlig bibelske løfter:

. « Lad os derfor med frimodighed træde frem for nådens trone for at få barmhjertighed og finde nåde til hjælp i nødens stund. « Hebr 04:16
Kapitel 25 – At bede for de døde

 
Living kan de hjælpe de døde ved at bede for dem? Ifølge den katolske doktrin, kan de faktisk:
« Communion med de døde. <>

 

Vores bøn for dem er i stand til ikke kun hjælpe dem, men også for at gøre deres forbøn for os. « Varenr 958, s.. 252-253
I dette papir, vi udlede tre påstande i strid med Bibelen. Lad os undersøge dem:

 

1.. Tanken om at bede for de døde … er en hellig og from tanke.

. Ifølge Guds ord er hverken helgen eller fromme at bede for de døde.

 

Kristne opfordres til at bede for de levende, men Bibelen ikke identificere eksempler på sand kristen bøn for de døde.

Det er stadig et menneske tradition.

 

2.. Menes at bede for de døde, som de kan blive løst fra deres synder …
Her er et bygget på en tradition … tradition. Skriften aldrig lade tyder på, at.

 

Som vi har set, må blive befriet fra sine synder før sin død.
3.. Vores bøn for dem er i stand til ikke kun hjælpe dem, men også for at gøre deres forbøn for os
En sådan konstruktion spil, hvor du stak blokke, denne tradition er baseret på andre menneskelige traditioner.

 

Hun har absolut ingen bibelsk grundlag.

 

Vi opnår « topmøder » for at lære at vores bøn er formodes at være i stand til at:
« gøre deres forbøn for os »
Det spørgsmål, der umiddelbart kommer til læberne, er: Hvorfor har vi brug for andre forbøn for os selv?

 

Er det ikke nok at have forbøn Guds Søn?

 

Skaberen af ​​universet, han har brug for hjælp mænd og kvinder til at overtale Gud Fader?

 

Hvad hånlig holdning til Jesus Kristus!

 

Denne katolske doktrin præsenterer Herren som en svag, ude af stand til at overtale sin Fader uden hjælp fra bøn for de døde!

 

Det er ikke, hvordan Jesus er præsenteret i Bibelen:

. « Og Jesus nærmede sig dem og sagde: Al magt er givet mig i himlen og på jorden. « Matthew 28:18 Her er et andet portræt af Jesus Kristus:

. « [Gud] udvirket i Kristus, hæve ham fra de døde og satte ham ved sin højre hånd i det himmelske, langt over al Magt og hver Myndighed og Kraft og Herredom og hvert Navn, som nævnes, ikke blot i denne tidsalder, men også i en alder til at komme.

 

Han lagde alle ting under hans fødder, og gav ham som hoved over alt til kirken, som er hans legeme, fyldt af ham, som fylder alt i alle. « Ef 1,20-22

. Hvor anderledes billedet i virkeligheden den katolske kirke!

. Kære katolske ven, Jesus Kristus behøvede ikke nogen til at handle!

 

Det er helt i stand til at gå i forbøn for os:

. « Det er også derfor, han [Jesus] kan spare helt dem, der kommer til Gud ved ham, efterdi han lever altid til at træde frem for dem. « Hebr 07:25

. Før bede for en afdød person, der er en hjertesag for dig, forstå, at dette er en menneskelig opfindelse.

 

Gud vil nogensinde bede dig om at bede for de døde, og har aldrig lovet mere end det ville være godt.
katolsk Young, jeg altid troet disse regler var på en eller anden måde, Gud .

 

Men det er forkert!

 

Læs Bibelen og se for dig selv. Katekismen lærer en menneskelig tradition, ikke Guds love.

det samme mønster

. Lagde du mærke til, er det sikkert, at Jesus igen reduceres.

 

Hans position som den eneste guddommelige forbeder ved Guds højre hånd, er Jesus integreret i mængden af ​​mennesker og forvist til rollen som forbeder blandt andre.

. Hvorfor den katolske religion, hun stræber efter at formindske Jesus Kristus?


Konklusion

. Igen, er du placeret før vigtige beslutninger:

Vil du fortsætte med at bede for de døde, vel vidende at det er en menneskelig tradition og ikke en kommando fra Gud?
Du vil hænge op en doktrin, der underminerer den Herre Jesus Kristus, som er fremsat traditionen af kirken?
Vil du afviser, med fuldt kendskab til Guds ord til at følge den menneskelige tradition?

 

Du bestemmer

 

Tænker, overvej disse ord af Jesus:

. « Dette Folk ærer mig med Læberne, men deres Hjerte er langt fra mig. Forgæves, de dyrker mig, lærdomme befalinger mænd. « Matthew 15:09

Chapitre 26 – Statuer

 
Katekismen anmoder alle katolikker « tilbedelse » statuer og billeder af Kristus, Maria, mv.

. « de hellige billeder, der findes i vore kirker og i vores hjem, har til formål at vække og nære vores tro på Kristi mysterium.

Gennem ikonet for Kristus og hans arbejde for frelse, det er ham, som vi elsker.

 

Gennem hellige billeder af den hellige Guds Moder, engle og helgener, vi ærer de personer, der er repræsenteret. »Varenr 1192, s.. 316
[Det er nyttigt at give nogle definitioner taget fra Webster *:

 

veneration:. Religiøs tilbedelse er respekt og frygt
Synonymer: tilbedelse, hengivenhed

 

tilbedelse: Overvej med al respekt for guder, hellige ting.
Synonymer: kærlighed, ære, ærer]

 

Uanset disse statuer skal gøre eller repræsentere, en ting er sikkert – de overtræder Guds dekreter.

 

Faktisk den anden af ​​de ti bud hedder:

. « Du må ikke gøre noget udskåret billede eller noget afbillede af noget, der er i himlen, eller som er i jorden, der er lavere end i vandet under jorden. « Exodus 20,4

. Gud gennem Hans Ord, kommandoer igen:

. « Du må ikke sætte dig statuer, som er utilbøjelig til Herren din Gud. »Femte Mosebog 16:22
Bibelen drager den konklusion, at de, der har eller har lavet statuer er beskadiget:

. « Da du så ingen form på den dag, HERREN talede til eder ud af ilden ved Horeb, bedes du forsigtigt over jeres sjæle, at I ryggesløst, og du behøver ikke gøre dig en Gudebilledet repræsentation af enhver idol, figur af en mand eller en kvinde … « Femte Mosebog 4:15-16
Og … igen …:
« Pas på dig, så … ikke for at gøre dig en udskåret repræsentation af et billede, som HERREN din Gud har forbudt dig. …

 

Når du skal avle børn, og børns børn, og I skal være forblevet længe i landet, hvis du korrupte, hvis du laver en Gudebilledet repræsentationer af noget, hvis du gør, hvad der er ondt Øjne HERREN din Gud, at irritere … « Mosebog 4:23-25

. Guds Ord udtrykkeligt forbyder folk til at bøje sig for statuer.Alligevel er det almindeligt at se de troende gør denne gestus i katolske kirker.

. Når du ser Paven bøje sig en statue af Maria, overveje dette vers af Skriften: « Du må ikke gøre dig noget udskåret billede eller noget afbillede af noget, der er i himlen …

 

Tu ne te prosterneras point devant elles » Exode 20.5
Dans le Nouveau Testament, l’apôtre Paul explique pourquoi Dieu est si inflexible au sujet des idoles :
« Hvad er jeg?

 

Kød ofret til afguder, er noget, eller at en Afgud er noget?

 

Jeg siger, at vi ofrer, ofrer de til dæmoner og ikke til Gud; eller jeg vil ikke have dig til at have fællesskab med dæmonerne. « 1 Kor 10,19-20

. Bag enhver idol er en dæmon, og Gud ønsker ikke os til at ære dæmoner. Det er derfor ikke overraskende, at Gud forbyder idoler:

. « Herren talte til Moses og sagde: Tal til hele Menigheden af Israeliterne og sig til dem: Vær hellige, thi jeg er hellig, Herren din Gud.

 

Jeg er Herren din Gud.

 

Drej ikke til afguder, og heller ikke gøre dig udvikle støbte guder. »Tredje Mosebog 19,4

Gud hader afgudsdyrkelse:

. « Nu, hvad jeg skrev er ikke at have forbindelser med en person, der kaldes en bror være en utugtig eller begærlige, eller en afgudsdyrker eller en bagtaler, eller en drukkenbolt eller en Røver, ikke ikke engang at spise med en sådan person. « 1. Kor 05:11 Gud siger, at ingen afgudsdyrker vil komme ind i Himmeriget:

. « For dette I vide, at ingen whoremonger, eller uren eller grisk mand, er en afgudsdyrker, har Arv i Kristi rige og Gud.

 

Lad ingen bedrage jer med tomme ord; for det er på grund af disse ting Guds Vrede kommer over søn af oprøret. « Efeserbrevet 5,5-6

. katolske kirke, du ikke appellerer om dette spørgsmål?
Oprindelse af doktrinen

 

 

Katolicismen ikke engang forsøge at hævde, at denne doktrin er af Gud:

. « Efter den guddommeligt inspirerede undervisning af vore hellige fædre og traditionen af den katolske kirke, vi ved, at det er traditionen med Helligånden bor i hende, vi definerer med sikkerhed og præcision, at den ærværdige og hellige billeder, som figur af den dyrebare og livgivende kors, uanset malet, flisebelagt eller et andet egnet materiale skal placeres i de hellige Guds Menigheder, redskaber og klæder, vægge og borde, huse og veje, både billedet af vor Herre, Gud og Frelser, Jesus Kristus, som vor Frue, den mest rene og hellige Guds Moder, de hellige engle, alle hellig og retfærdig.

 

»Varenr 1161, s.. 309
Denne doktrin er derfor « fædre » og « tradition for den katolske kirke ».

 

Og vi forsøger at gøre dig tror, ​​at disse « fædre » var « guddommeligt inspirerede » at overtræde Guds Ord! Kan du acceptere det?
Salmisten fortæller os videre om emnet:
»De nationernes afguder er sølv og guld, de er arbejdet af mænds hænder.

 

De har munden og taler ikke: de har øjne og se ikke, de har ører og høre ikke, de har ingen ånde i munden. De kan lide dem, dem, der gør dem alle der stoler på dem. « Salme 135,15-18

. Med andre ord, som idoler er døvstum, og dem, der stoler på sig selv er berøvet deres evne til at forstå.

. Dette er advarsel om en kærlig Gud og fuld af medfølelse.Konklusion

 

Den katolske kirke hævder, at de afguder « stimulere bøn » (se artikel # 1162, s.. 309), og vi « afslører mand <> » (se artikel # 1161, s.. 308) … men Gud forbyder klart hengivenhed.
Hvem vil du tro?
« Du kan ikke gøre dig nogen afguder, hverken bag dig op du udskåret statue eller billede, og du placerer i dit land nogen figureret sten, at tilbede den; for jeg er Herren din Gud. « Tredje Mosebog 26,1

. « Dette Folk ærer mig med Læberne, men deres Hjerte er langt fra mig. Forgæves, de dyrker mig, lærdomme befalinger mænd.

 

Du forlader Guds bud, I holder traditionen med mænd. « Mark 7,6-8

 

Advarsel!

 

Vi på ingen måde overveje Petit Robert som et værk inspireret! Det er simpelthen en reference til forståelsen af ​​det franske sprog …

 


Kapitel 27 – Bekræftelse

 
Bortset fra den omstændighed, at bekræftelsen er en af ​​sakramenterne er nødvendige for frelse, det har ifølge Katekismus, andre fordele:

. « Bekræftelse perfektionerer dåbs nåde; det er nadveren, som giver Helligånden for at udrydde os dybere i det guddommelige slægtskab, indarbejde os mere fast i Kristus, styrke vores bånd mere forenet med Kirken. »Varenr 1316, s.. 344

. Således katolske Bekræftelse indeholder mere fast til Kristus.Desværre er Bibelen ikke undervise denne doktrin.

Ifølge Guds ord, eller du er i Kristus, eller du ikke. Det er intetsteds lært, at vi kan « indlejres mere fast til Kristus »:

. « , hvis nogen er i Kristus, er han en ny skabning. Gamle ting er gået bort; Se, noget nyt er blevet. « 2 Kor 5:17

. Når du er født ind i Guds familie, kan intet og ingen fjerne:

. « For jeg er overbevist om, at hverken død eller liv eller engle eller fyrstendømmer eller noget nuværende, eller ting til at komme, eller beføjelser, eller det høje eller i det dybe eller nogen anden skabning være i stand til at skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre. « Romerne 8:38-39

. Et Guds barn har ingen grund til at blive indarbejdet « mere fast til Kristus »:

. « Der er derfor nu ingen fordømmelse for dem, som er i Kristus Jesus. »Romerne 8:01

. « Men nu i Kristus Jesus, du som engang var langt borte er blevet bragt nær ved Kristi blod. « Ef 2,13
Åndelig fodaftryk?

 
En anden fordel ville være, at Bekræftelse:

. « Bekræftelse, som dåben, aftryk på sjælen af en kristen spirituel mærke eller uudslettelig karakter … » Vare # 1317, s.. 344

. Du kan bladre gennem alle din bibel, vil du læse noget om, hvordan du udskriver ethvert tegn åndelige i den kristne sjæl.

 

Katekismen fortæller hvorfor:

. « Håndspålæggelse rette anerkendt af den katolske tradition som oprindelsen af Bekræftelse … » Varenr 1288, s.. 337-338

. Bekræftelse findes ikke i Bibelen, fordi det er en menneskelig tradition … en tradition for et helt liv, til at udføre indtil de sidste øjeblikke af livet for en katolsk:

. « Hvis en kristen er i livsfare, bør enhver præst give ham Bekræftelse.

 

Faktisk Kirken ønsker, at ingen af ​​hans børn, selv meget små, så gør denne verden uden at være blevet perfektioneret af Helligånden med den gave af Kristi fylde. »Varenr 1317, s.. 344

 

Det egentlige formål med Bekræftelse

 
Det konkrete resultat af denne praksis er, at det forbinder endnu mere trofast i relationer med den katolske kirke.

Overraskende, katekismen indrømmer meget gerne:

. «  » … gennem sakramente Bekræftelse, er døbt sammenhæng med den katolske kirke gøres mere perfekt … « Varenr 1285, s.. 337

. Hvorfor fremmedgøre de regler, som den katolske kirke, da Jesus kom netop vi frigive sådanne tillæg? « Så hvis Sønnen sætter dig fri, skal du være virkelig frie. « John 08:36

. « Det er for frihed, som Kristus har sat os fri. Derfor holder stående fast og ikke lade jer belastet igen ved et åg af slaveriet. « Galaterne 5:01

Konklusion

. katolsk tradition, opfundet af mænd, siger, at bekræftelse er nødvendig for frelse:

. « … modtagelsen af dette sakramente er nødvendigt for gennemførelsen af dåbs nåde. »Varenr 1285, s.. 337

. Guds ord, for sin del, tydeligt benægter denne påstand.

I hvilke du mener? Guds ord eller befalinger mænd?

. « Dette Folk ærer mig med Læberne, men deres Hjerte er langt fra mig. Forgæves, de dyrker mig, lærdomme befalinger mænd. « Matthew 15:09

Chapitre 28 – bekendelse af synder til en præst

. Vedrørende syndernes forladelse skal to tvivlsomme doktriner undersøges.

 

De første siger, at alle synder skal tilstod en præst:

. « Hvem ønsker at opnå forsoning med Gud og Kirken, må indrømme, at en præst alle alvorlige synder, han ikke har bekendt og han husker efter omhyggeligt at have undersøgt hans samvittighed. Uden selv at være nødvendig, er bekendelse af tilgivelige synder alligevel stærkt anbefalet af Kirken « Varenr 1493, s.. 388

. « Bekendelse til en præst er en væsentlig del af bodens sakramente » Varenr 1456, s.. 379

. « Det kaldes sakramente bekendelse som bekendelse, bekendelse af synder for en præst er et væsentligt element i denne nadveren.»Varenr 1424, s.. 371

. katolicismen beder de troende til at bekende deres synder til en mand, men Bibelen fortæller os, at dem, der er født ind i Guds familie kan komme direkte til Guds trone for at modtage syndernes forladelse:

. « Jeg lavede dig min synd, jeg ikke skjule min Skyld; Jeg sagde, jeg vil bekende mine overtrædelser for Herren! Og du tilgav Brøde min synd « Salme 32,5

 

« Hvis vi bekender vore synder, er han [Gud] trofast og retfærdig, så han tilgiver os og renser os fra al uretfærdighed. « 1 Joh 1:9

. David bekendte sine synder for Gud, når han bad:

. « Vask mig grundigt fra min Skyld og rens mig fra min synd. For anerkender jeg mine overtrædelser, og min synd er nogensinde før mig. « Salme 51,2-3

. Her er hvorfor sande kristne har adgang til Guds trone:

. « Derfor, brødre, da vi har gennem Jesu blod, en gratis adgang til helligdommen af den nye og levende vej åbnet for os gennem forhænget, det vil sige, af hans kød, og da vi har en stor præst over Guds hus, så lad os træde frem med et sandt Hjerte, i Troens fulde Forvisning, med Hjerterne drysset fra en ond samvittighed … « Hebr 10:19

. Gennem retfærdige Blod af Jesus på korset, har vi mulighed for at gå direkte vender vi os til Gud om tilgivelse for vore synder.

Eksempel « første pave »

 
I Apostlenes Gerninger, en mand ved navn Simon kom til det, der hævder at være den første pave, Peter, ønsker at erhverve magt Helligånden.

. bekende ham uden videre?

 

Nej!

 

Peter rådede ham til at angre og bekende sine synder for Gud og beder Gud om at tilgive ham (se ApG 8,18-22).
Præster kan de tilgive synder?

. Den anden tvivlsom doktrin tyder på, at katolske præster har magt til at tilgive synder

. « Kun præster, der har modtaget den myndighed Kirkens magt til at frikende kan tilgive synder i Kristi navn. »Varenr 1495, s.. 389 (se artikel # 1448, s.. 377)

. Igen den katolske doktrin er imod Guds Ord:

. « Hvem kan tilgive synder, men Gud alene? « Marc 2.7

 

« Nyheden om, at vi har hørt om ham og forkynde eder, at Gud er lys, og der er intet mørke i ham. […]

Hvis vi bekender vore synder, er han trofast og retfærdig, så han tilgiver os og renser os fra al uretfærdighed. « 1 Joh 1.5,9

. katolicismen lærer, at præsten er en mægler mellem Gud og mennesker (Artikel # 1456, s.. 380, taler faktisk for levering af synd gennem præst).

 

Men Bibelen anerkender kun én mellemmand:

. « For der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, Kristus Jesus … » 1 Tim 2:05

. Igen katekismen indrømmer, at det ikke er Guds befalinger, men menneskelige traditioner: »De Kirkefædrene til stede denne sakramente som <> » Varenr 1446, s.. 377

 

Flere obligationer

 

« Ifølge Befaling Kirken, <>» Varenr 1457, s.. 380

. Endnu en pligt til Kirken. Kirkefædrene skabt denne tradition med det erklærede formål at styrke deres greb om den katolske tro. luskede Og hvad våben brugt mod katolikker i hele verden!

 

I det væsentlige, hvis en trofast forlod kirken, han ikke længere kan få syndernes forladelse … og kan ikke længere komme i himlen!

. Husk! Ingen af disse doktriner kommer fra Gud! De er alle udgange af menneskelige fantasi.
Må Gud åbne dine øjne åndeligt og giver dig en fuld forståelse af virkeligheden, så du kan forstå omfanget af den indflydelse, at religion har på dig.

. Gud viser dig, at du ikke behøver at være en fangenskab religion længere. Jesus ønsker at frigøre dig.
Konklusion

 
Millioner af katolikker skare Skriftestolene overbevist om, at præsten har magt til at tilgive synder.

. Og du? Hvor vil du gå om tilgivelse for dine synder?

 

Vil du konsultere en præst, som en synder dig, som du beder om den katolske kirke?

. Hvor vil du vælge Gud den barmhjertige, som Bibelen lærer?

. « Song grader. Bunden af afgrunden jeg græder, HERRE

Herre, hør min stemme!

 

Lad dine ører være opmærksomme på min tryglende Røst!

 

Hvis du beholdt mindet om misgerninger, Herre, Herre, der kunne stå?

 

Men der er tilgivelse med dig, at du må frygtes. « Salme 130,1-4


Kapitel 29 – aflad

Med aflad eller synder levende katolske Skærsilden kunne blive tilgivet:

 

« Gennem aflad de troende selv kan opnå, og også for de sjæle i skærsilden, eftergivelse af timelige straffe som følge af synd. »Varenr 1498, s.. 389

. følgende definition af aflad, som angivet af katekismus:

. « An overbærenhed er en eftergivelse før Gud den tidsmæssige straf på grund af synd, hvis skyld er allerede blevet tilgivet, som den trofaste kristne behørigt bortskaffes gevinster visse forud aftalte betingelser gennem handling af Kirken, der som som ministeren for indløsning, dispenserer og anvender med autoritet skatkammer af tilfredsstillelse af Kristus og de ​​hellige. »Varenr 1471, s.. 384

. Her er vi før en meget indviklet definition!

 

Det ville tage en masse for at få udvikle vores præsentation til at forklare hele mekanismen af ​​aflad.

 

Lad os bare sige, at det er et komplekst system baseret på gode gerninger, og det er udelukkende opfundet af mænd. Vi kan ikke finde et ord i Guds Ord.
Kategorier af synder?

 
« For at forstå denne lære og praksis i Kirken skal se at synden har en dobbelt konsekvens. `

 

Alvorlig synd berøver os fællesskab med Gud, og derfor gør os ude af stand til evigt liv, er afsavn, som kaldes

 

På den anden side enhver synd, selv tilgivelige, indebærer en usund tilknytning til væsener, der skal renses enten her på jorden, eller efter døden i staten kaldes skærsilden. »Varenr 1472, s.. 384

. Men Bibelen konstant understreger, at alle synder har det samme resultat:

. « For syndens løn er døden; men Guds nådegave er evigt liv i Kristus Jesus, vor Herre. « Rom 6:23

. « Så når begær har undfanget, føder den Synd; og synd, når det er færdigt, føder den Død. « Jacques 1.15 Sin altid giver det samme resultat: døden.

Den kendsgerning, at vi betragter dem som « mindre » ændrer ingenting.

 

Katolikker ledere lærer deres tilhængere til at blive tilgivet for synder ved aflad, mens Kristus har betalt prisen for alle synder:

. « Jeg leveret jer først og fremmest, hvad jeg også har modtaget, hvordan at Kristus døde for vore synder efter Skrifterne » 1 Kor 15,3

. Ja, Gud ønsker sine børn til at gøre gode gerninger!

 

Men disse gode gerninger er resultatet af hi … De er aldrig årsagen!Paulus lærer:
« For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds.

 

Det er ikke ved gerninger, for at ingen skal rose.

 

Thi vi ere hans Værk, skabte i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forberedt på forhånd for os at gøre. « Ef 2:8-10

. [Being « skabt i Kristus Jesus » betyder blot « blive frelst »]

. Efter en mand er blevet frelst af nåde, vil han gøre gode gerninger.

 

Gode ​​gerninger er aldrig forpligtet til at opnå frelse.

 

De er ikke slut for syndernes forladelse efter frelse.

. Levende kan de hjælpe de døde?

. katolicismen lærer, at aflad hjælpe dem, der allerede er døde: « Siden trofaste afgået ved at blive renset, er også medlemmer af den samme helliges samfund, vi kan hjælpe hinanden med at få aflad for dem, så de er betalt af de timelige straffe skyldige for deres synder. »Varenr 1479, s.. 386

. Her er et andet menneske doktrin. Du vil finde det nogensinde undervist overalt i Guds Ord.

 

Som vi allerede har nævnt, er det muligt at blive tilgivet for vore synder i den tid af vores liv.

 


Tre temaer

 
I denne doktrin af aflad, er der tre gennemgående temaer fundet:

  1. En guddommelig egenskab af Jesus er minimeret. Bibelen siger, at kun arbejde af Jesus Kristus på korset kan bringe os tilgivelse for vore synder.

 

Alligevel katolicismen lærer, at synder kan blive tilgivet gennem gode gerninger alle de troende.

 

2.. Systemet med aflad holder trofaste i skød den katolske kirke. I stedet for at tage fat Gud om tilgivelse for synder, skal de troende slide og gøre deres yderste for at gøre gode gerninger i den katolske kirke.

 

Det er interessant at bemærke, at de « gode gerninger » af katolicismen adskiller sig fra de « gode gerninger » af Bibelen.
bibelske Gode gerninger er aktiviteter, der udføres kun for andre mennesker [de ikke er årsag til frelse for dem, der udfører].

 

For ulemper, er de gode katolske værker ofte knyttet til ritualer (Masse, bønner rosenkransen, stearinlys tændt …)

 

[I den katolske fornuft, er gode gerninger designet første til at hjælpe mennesker, der udfører for at få tilgivelse for deres synder].

 

1.. Systemet med aflad i sidste ende repræsenterer en form for afpresning, tilskynde medlemmerne til at forblive tro mod kirken, så deres kære ankommer i paradis.

 

Konklusion

 

 

Dette system af gode gerninger er det forordnet af Gud? Læs hvad Gud underviser i Hans Ord, og beslutte for dig selv:
« Han frelste os, ikke ved retfærdige gerninger, som vi har gjort, men efter sin Barmhjertighed » Titus 3:05

 

Kapitel 30 – Tolkning Guds Ord
katolsk troende kan de fortolker Guds ord for sig selv?
« Opgaven for autentisk at fortolke Guds Ord er udelukkende blevet overdraget til Kirkens læreembede, den Paven og biskopperne i fællesskab med ham. « Vare nr. 100, s.. 41
[Fortolk ifølge Petit Robert *: få mening ud af noget, gør betydningen af noget. Synonymer: forstå, forklare, gøre det klart].
paven og biskopperne er de alene kan korrekt fortolke Guds Ord?

 

Åbn Bibelen og undersøge, hvad Gud mener om denne doktrin.

 

Da Paulus og Silas prædikede på Berea:
« Nu disse var mere ædel end de i Thessalonika; de modtog ordet med stor iver og undersøgte Skrifterne hver dag for at se, om hvad Paulus sagde, var sandt. « Akter 17:11

 

. Med andre ord, de fortolker Skriften for sig selv med hjælp af Helligånden
« Jesus svarede dem:

 

Er du ikke i fejl, fordi du kender hverken Skrifterne eller Guds magt? »Mark 00:24
Hvorfor sagde Jesus bebrejde Han saddukæerne ikke kende Skrifterne, hvis de ikke fik lov til at fortolke for sig selv?

Også, hvorfor skulle han bede Paulus til Timotheus at studere Bibelen, hvis han ikke kunne tolke det?
« Men fortsætter du i de ting, som du har lært og er blevet overbevist om, at vide af hvem du har lært dem; fra barnsben kender du De hellige Skrifter, der kan give dig visdom til frelse ved troen på Jesus Kristus.

 

Ethvert skrift er indblæst af Gud og rentable for undervisning, til bevis, til Rettelse, til opdragelse i retfærdighed, at det menneske, Gud kan være grundigt rustet til al god gerning. « 2 Timoteus 3,14-17
? Hvem fortolker
Bibelen afslører, at dette ikke er en gruppe af mænd har fået til opgave at fortolke Guds Ord:

 

Det er Helligånden, som er ansvarlig for alle børnene til at forstå Gud.Jesus erklærer:

 

« Men Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, vil lære dig alle ting og vil minde dig om alt, hvad jeg har fortalt dig. « Joh 14:26
« Men når han, sandhedens ånd, skal han vejlede jer i hele sandheden » John 16:13
Apostlen Paulus selv anerkendt, at det er Helligånden, der underviser:
« Nu er vi vi har ikke modtaget ånden i verden, men Ånden, som er fra Gud, for at vi kunne kende de ting, som Gud har givet os ved hans nåde.

 

Og også vi taler, ikke i ord undervist af menneskelig visdom, men undervist af Ånden, en åndelig sprog til det åndelige. « 1Corinthians 2:12-13
Hvorfor Bibelen hun rådgiver kristne til at meditere på Skriften hvis ikke i deres magt til at fortolke?
« Dit ord har jeg gemte sig i mit hjerte, at jeg for ikke at synde imod dig. Velsignet er du, HERRE Lær mig dine Skikke!

 

Mine læber har jeg erklæret alle domme fra din mund. Jeg glæder mig over dine Vidnesbyrd, som om jeg havde alle de skatte.

 

Jeg mediterer på dine Befalinger, I dine stier under øjnene. Jeg vil glæde mig i dine Skikke: Jeg vil ikke glemme dit Ord. « Salme 119,11-16
En advarsel
Følgende passage bør advare alle dem, der føler, at de har brug for en kirke til at fortolke Bibelen for dem. Paulus skrev til de kristne `

:
« Jeg skriver disse ting om dem, der forføre dig.

 

For dig, salvelsen [den kommende Helligåndens på dem] om, at du har modtaget fra Gud bliver i dig, og du behøver ikke nogen til at lære dig … « 1 Joh 2,26-27
[Paulus taler om lærere på det tidspunkt, der hævdede, at deres fortolkning af den viden, de passerede var afgørende for frelse.]
Gud have været tydeligere?
Konklusion

 

Hvorfor den katolske kirke er hun så ivrig efter at ønsker at fortolke skrifterne for dig?

 

Kunne det være, fordi så den styrer dig bedre?

 

Frygt hun se dig læse Bibelen og opdage, at katolske doktriner er i modstrid med Guds Ord?

Tror du virkelig, at alle ikke-katolikker er i åndelig blindhed, og de ​​har brug for den katolske kirke til at forstå Bibelen?
Dit svar … men dette kapitel gør han ikke summerer følgende spørgsmål:

 

« Hvem vil fortolke Skriften for dig … Helligånden eller den romersk-katolske kirke?

 

Dit svar på dette spørgsmål vil afgøre, hvem du ønsker at adlyde og i sidste ende, hvor du vil tilbringe evigheden:

 

« O, hvor elsker jeg din Lov! Det er den dag, min meditation.

 

Dine Bud gøre mig visere end mine Fjender, thi jeg har altid med mig.Jeg har mere forståelse end alle mine lærere: for dine Vidnesbyrd er min meditation. « Salme 119,97-99
Yderligere en af vores læsere:
Her er indholdet af et dokument, der opbevares i National Library of Paris, der indeholder nogle råd Cardinals gav pave Julius III med valget i 1550:
« The læsning af evangeliet må ikke så lidt som muligt, især moderne sprog og landet under din myndighed.

 

Den lille, der normalt læses på Mass bør være tilstrækkeligt og bør forsvare nogen til at læse mere.

 

Så længe folk vil bare denne lille, din interesse vil trives, men det øjeblik, du ønsker at læse mere, vil din interesse begynder at lide.
‘s bog, der, mere end nogen anden årsag oprør mod os de storme, vi risikerede at tabe.
Faktisk enhver, der ser flittigt undervise i Bibelen og sammenligner det med, hvad der sker i vore kirker hurtigt at finde modsætninger, og se, at vores undervisning ofte afviger fra af Bibelen og oftere, er imod det.

 

Hvis folk indser dette, vil det medføre os indtil alt er afsløret, og så bliver vi genstand for hån og universelle had.
Det er derfor nødvendigt, at Bibelen er fjernet og stjålet ud af hænderne på mennesker med iver, men uden at forårsage tumult.  »
Kilde: 1089 National Library Leaf Vol. II. P.641-650

Referencer Baggrund latin Nej 12558. 1550.

 

Advarsel!

 

Vi på ingen måde overveje Petit Robert som et værk inspireret!

 

Det er simpelthen en reference til forståelsen af ​​det franske sprog …
Kapitel 31 – katolsk bøn
« Bøn kan ikke reduceres til den spontane strøm af interiør impuls: at bede, skal du ønsker det.

 

Der er heller ikke nok at vide, hvad Skriften afslører om bøn: man skal også lære at bønner.

 

Men det er en levende transmission (Sacred Tradition), at Helligånden, i <> lære at bede til Guds børn. »Varenr 2650, s.. 654
Denne del af katekismus er tvivlsom på to punkter. Lad hver af dem.Først:
« Bøn kan ikke reduceres til den spontane strøm af indre impuls »

 

Bibelen er ikke enig:
« Med min stemme, jeg råber til Herren, og han svarede mig … » Salme 3.4
« HERREN min Gud!

 

Jeg råbte til dig, og du har helbredt mig. « Salme 30,2
« I min nød er Herren, at jeg græder, og han hørte mig. « Salme 120,1
« til enhver tid folk, tillid til ham, udøse dit hjerte for ham; Gud er vor tilflugt « Salme 62,8
Snarere end den spontane udtryk for hjerter, katolicismen foretrækker den endeløse gentagelse af skriftlige bønner.

 

Det er interessant at bemærke, at Jesus formelt har afvist denne form for bøn, kaldte ham en « hedning »

« Og i bedende brug ikke munden løbe, som hedningerne gør, for de tror, ​​at mange ord vil de blive hørt. « Matthew 6.7
Det andet tvivlsomme punkt er i påstanden om, at:
« Der er ikke nok at vide, hvad Skriften afslører om bøn: man skal også lære at bede.

 

Men det er en levende transmission (Sacred Tradition), at Helligånden, i <> lære at bede til Guds børn.  »

 

Katekismus hævder her, at Skriften ikke er tilstrækkelige til at lære dig at bede. Det ville nødvendiggøre bistand fra den katolske kirke …

 

? Men hvordan så kunne vi bede og modtage svar fra Gud før tidspunktet for den katolske kirke
« Abraham bad til Gud, og Gud helbredte Abimelek, hans kone og tjenere » Genesis 20:17
« Moses bad til Herren og ilden standses. « Numbers 11.2
« Syrerne kom ned til Elisa. Han bad til Herren værdiges at ramme denne nation med blindhed!

Og han slog dem med Blindhed efter Elisas Ord. « 2 Kings 6.18
Disse mennesker spontant udtrykt til Gud, at deres hjerter diktere, uden hjælp fra den katolske kirke.

 

Og Gud taler til sit folk:
« Kald på mig i nødens dag; Jeg vil give dig, og du skal ære mig. « Salme 50,15
« Må ikke bekymre dig om noget; men i alt, præsentere dine anmodninger til Gud i bøn

 

Jeg beder Gud om at lede hver i hans personlige liv og hjælpe os alle til at gå den lige og retfærdige vej Tro på mørket i slutningen af ​​tid.

Hold godt tændte flammen i vores tro, mine elskede brødre og søstre i Kristus, som vi snart nødt til at undgå, når de passerer den dag Guds vrede på jorden vil ske før den fysiske tilbagelevering af Jesus Chris på Oliebjerget.

Kærlighed, fred og glæde i hjerter og hjem, mens venter på bortrykkelsen af ​​kirken for nogle og for andre fysiske tilbagevenden til Oliebjerget vor Herre, Mester og King, Jesus Kristus , den eneste søn af Gud.

 

Link til en liste over alle mine artikler

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Gud velsigne jer alle.

Victor

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.