VATICÀ – La Apostasia – ELS ÚLTIMS DIES DEL CAP DE TEMPS – LA MARE

L’Editorial.

edito2

0

0        0

0

L’imminent retorn de Jesucrist a la Terra no és una utopia, no és una esperança vana o una creença sense fonament, i molt menys una hipòtesi.

Aquest canvi s’ha convertit en els últims anys una explicació del que es viu a la Terra des de 1950.

« Explosió demogràfica, una malaltia greu, la pèrdua de valors, la persecució dels cristians al món, la fam, les morts no explicades de milions d’aus i peixos, multituds terratrèmols, pluges torrencials inundacions, tornados, incendis i altres calamitats de la vida, la terra i el clima « 

Tots aquests fets són els èxits de totes les profecies bíbliques.

De fet, hi ha dos mil anys, « Jesús » aquest home de pau va néixer en una família jueva en la línia de David, va ser arrestat maltractats, abusats, maltractades en el cos i, finalment, crucificat a petició del (Tribunal Suprem Sanedrí jueu en el moment de l’ocupació romana), simplement perquè ell predicava l’amor de Déu i deia ser el fill de Déu.

Envoltat per alguns apòstols que predicava l’amor de Déu i anuncia el Regne de Déu.

En la Bíblia era el compliment de la profecia hebrea de Daniel.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

Va ser el Mashíaj « L’esperat Messies fa dos mil anys », però no va ser reconegut pel Sanedrí, qui va ser condemnat a mort per mitjà de la llei astúcia i romana.

Jesús havia dit als seus deixebles tot el que succeeix, incloent la traïció que ell anava a ser l’apòstol Judes Iscariot, el seu arrest i la mort, sinó també la resurrecció dels morts, per voluntat de Déu el matí del tercer dia, i tots els senyals de la seva tornada a la terra per al compliment del seu regnat de mil anys.

Durant els últims tres anys de la seva vida a Jesucrist va predicar i va informar als apòstols, que tornaria a la terra a la fi del món i va dir que de moment els senyals del seu retorn.

Les seves paraules i els signes de la seva tornada, que es relaten en els evangelis de Lluc, Marc, Mateu i pantalons texans.

Alguns dels signes dels temps finals també s’inclouen en el primer Testament (part de la Bíblia abans de Jesucrist)

El capítol 24 de l’Evangeli de Mateu, enllaç End Time trobem signes significatius de la seva tornada.

Molts encara molt molts han estat en la història dels esdeveniments importants (per exemple, la grip espanyola, les dues guerres mundials i altres) per suggerir que la fi del món havia començat. Els errors van ser nombrosos i la història van reprendre el seu curs cada vegada.

Havíem de trobar amb certesa el primer senyal de que l’hora d’inici i fi després que complir tots els senyals que condueixen a la fi del món i el retorn a la terra de Jesucrist per al regnat de mil anys.

Aquest signe es troba en Ezequiel 36/24-28 (El retorn del poble jueu a Israel)

I jo us prendré d’entre els pobles, i us recolliré de totes les terres, i us portaré al vostre país,. I escamparé sobre vosaltres aigua neta, i sereu netejats, us netejaré de totes les vostres immundícies i de tots els vostres ídols. Us donaré cor nou, i posaré esperit nou  i trauré de vosaltres aquest cor de pedra i us en donaré un de carn . Posaré el meu Esperit en vosaltres, i faré que seguiu els meus ordres, i observar les meves lleis. Vostè viu a la terra que vaig donar als vostres pares, i vosaltres em sereu per poble, i jo seré el vostre Déu;

ens trobem amb el primer signe, ja que és evident que des de la creació de l’estat d’Israel » 14 de maig 1948 i el començament del retorn del poble jueu a la Terra d’Israel, els signes bíblics tots porten de manera exponencial.

Tothom pot veure cada dia la magnitud de la situació global en totes les àrees.

Moltes de les guerres mundials, els disturbis, la violència, la persecució, la fam, les ruïnes, les epidèmies i els desastres.

Llegint articles en aquest bloc l’ajudarà a entendre la fi del món i preparar-se pel retorn a la glòria de Jesucrist.

Donada la magnitud i de l’explosió de totes les mostres, tot i no conèixer amb exactitud el dia ni una hora del seu retorn, no podem tancar els ulls i conduir a tot el que passa al revés aterrar o excloure el aviat retorn a la terra de Jesucrist.

Tots hem vist la mida de les senyals, però per desgràcia molts homes prefereixen mirar cap a un altre costat i ignorar en lloc de considerar la tornada del Rei Jesús Crist al seu regnat de 1000 anys.

A la vista de la calidesa, encara que el fred de la fe al món i un sens fi d’homes en error, es tem que l’home s’avergonyirà de reconèixer que és una criatura de Déu i per tant reconèixer tan sols la supremacia del seu creador « Déu »!

Què passarà en els propers anys, quan el dia de la ira de Déu vindrà sobre tota la humanitat abans del retorn de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres!

La Bíblia ens diu que allà hi haurà els plors i el cruixir de dents per a tots aquells que no van venir a Jesucrist   Mt 25,30

Vencedor

Article

VATICÀ – La Apostasia – ELS ÚLTIMS DIES DEL CAP DE TEMPS – LA MARE

.

Aquest article és una bomba d’augment de la conscienciació perquè es guardi el nombre més gran!

L’11 de febrer 1929, el Vaticà és un Estat, de manera que la tapa de papa, a més de la mitra, un barret polític. Es va convertir en un cap d’Estat.

Vista aèria de la plaça de Sant Pere al Vaticà

A mesura que rep i és rebut per diversos caps d’Estat.

Com a líder espiritual de l’Església i cap de l’Estat catòlic, el Papa també ha de predicar l’amor de Déu, per promoure la pau al món i per gestionar els assumptes de l’església.

Com a cap del líder de l’església catòlica i l’estat espiritual, rep i també visitar els representants de totes les religions i ritus religiosos fins i tot van assistir diferents de l’Església Catòlica.

Totes aquestes formalitats intercalats amb estadista i líder espiritual de l’Església Catòlica, el Papa va fer des 11 febrer 1929.

No obstant això, Jesucrist va dir: « Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú ve al Pare sinó per mi. » (Joan 14:06)

Com el « representant de Crist a la Terra, i guia de la Santa Església » Papa podem acceptar i reconèixer altres religions i per rebre i visitar els seus representants sense estar d’acord amb la paraula de Jesucrist.

Per descomptat, cada cristià ha d’arribar a la persona que demana la seva ajuda, aquest home té la fe o un ateu, però després de reconèixer oficialment que tota religió és digne i veritable, que sembla ser una heretgia.

Hem d’ajudar-nos uns a estar buscant la nostra ajuda, hem de predicar l’amor de Déu, però sense oblidar tot el que Jesucrist va dir « Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú ve al Pare, sinó per mi. «  (Joan 14:06)

És criminal que suggereix que tots els camins i totes les religions porten a Déu.

Cada home és un pecador davant de Déu i, com a tal, està condemnat a la mort eterna! No hi pot haver dubte d’això!

En el judici que l’home que té vida eterna mèrit!

És només a través de l’amor de Jesucrist que els homes poden ser estalvis de la mort eterna!

Hem predicar que Jesucrist és « el camí, la veritat i la vida i ningú no arriba al Pare si no és per mitjà de Jesucrist, aviat torna a salvar a la seva església en la qual tot el món encara pot ser part de la sol · licitud de baptisme, la fe, el penediment i el perdó per l’oració « 

Això és el que prediquem!

Jesucrist és Amor i que és l’amor per a tots nosaltres, que ha patit tant, que va ser torturat, maltractat i crucificat perquè aquest sacrifici i amor per nosaltres, ens trobem amb Déu per mitjà i per tant poden ser perdonats pels nostres pecats i aviat entrarà al Regne del cel.

Així que, com a membre cristiana de la Santa Església Catòlica, reconec que cada Papa és el representant de Crist a la terra.

Però com a membre cristiana de la santa Església catòlica, no estic d’acord que el Vaticà va esdevenir un estat « de l’antic Imperi Romà » Tan petit en grandària però gran per art de màgia!

Jesucrist va dir que devem al Cèsar el que és del Cèsar ia Déu el que és de Déu Lluc 20, 20-26

Crec que els nostres papes des l’11 de febrer 1929 es va allunyar de la fe perquè no es pot servir dos amos al mateix temps!

Cas la història de l’espionatge Vaticà, va relatar al final del meu article anterior és cert, llavors alguns Papes poden no haver estat sempre i no pot ser utilitzat des dels fets bon mestre

Enllaç a l’article

EL RETORN DE NIBIRU – LA FI DEL MÓN-EL RETORN DE JESUCRIST.

No jutjo, no condemno, i reconec cada Papa com a representant de Crist a la Terra.

Estem en la fi del temps i la foscor és espessa i després esperar el retorn a la Terra de nostre Senyor Jesucrist, només la fe i el nostre cor ens ha de guiar a través de les tribulacions i confusions de l’Apocalipsi.

17 abril 2010 vaig publicar un curt article sobre el Papa Benet XVI, que estava llavors en els mitjans de comunicació confusió.

Quan parlem del Papa parlem de Déu! Així que la moderació en els comentaris!

Benet XVI és el successor de la pedra que el nostre Senyor Jesucrist ens ha confiat la tasca de portar a la seva església.

És el nostre Senyor Jesucrist, que és el dret de retirar aquest suport quan arribi el moment.

, Tenim dues coses que fer és esperar i callar, Déu sap el que està fent, confia en ell que és tot el que ens demana. Això es diu fe.

La paciència i oracions per la seva tornada inesperada.

Enllaç a l’article

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

En aquest article, però encara reclam meu cor i la meva fe em va portar a reservo més gran per al Vaticà com la confusió apocalíptica és genial i no puc deixar de pensar que el Vaticà « estat » o almenys alguns membres de la seva gestió de la fe i l’Església de Sant Crist.

Llegeix el meu article amb cura

PER QUÈ EL RETORN DE JESUCRIST ÉS TABÚ A L’ESGLÉSIA CATÒLICA?

Però també he de preguntar-me si no sóc jo que em manté lluny de la veritable fe i amor a Jesucrist.

Per exemple : El Concili Vaticà II

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

El Papa és infal · lible, ja que és el representant de Crist a la Terra

Que el Consell ha de ser eocuménique quatre condicions

1) és cridat pel Papa

2) Que tots els bisbes estan cridats

3) Està presidit pel Papa en persona o per els seus llegats.

4) Tal decrets són confirmats pel Papa

És evident que en les condicions s’han complert, i no obstant això molt des d’aquest consell sembla sostenir l’heretgia!

També et convido a veure aquest video una mica llarg, però tan expressiu!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Entenem millor la llum de les explicacions per al vídeo de dalt que la foscor és molt gruixut i és molt difícil avançar en el camí correcte que condueix a Crist.

No podem escapar de la Fe, o de l’Església Catòlica Santíssima, però es torna molt difícil donar suport al Sant Pare quan ell posa totes les religions en peu d’igualtat.

I què passa amb la informació inclosa en aquest vídeo que revela que el Vaticà està infiltrada pels satanistes. Informació del Pare Gabriele Amorth sacerdot exorcista oficial del Vaticà.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Llegir també l’article sobre els estats de pare Gabriel Amorth

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Segueixo pensant que els telescopis del Vaticà, un dels quals es diu

LUCIFER

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-lucifer

I pensar de nou les declaracions que espia del Vaticà, es va esmentar en la part inferior del meu article

Què li diu que els éssers extraterrestres han estat en contacte amb els líders mundials, incloent el Papa i el Planeta X (o Nibiru) arriba al sistema solar!

Vegeu el meu article:

EL RETORN DE NIBIRU – LA FI DEL MÓN-EL RETORN DE JESUCRIST.

Què pensar de la bèstia que puja del mar , Apocalipsi 13,1-18

És el Vaticà!

Vegeu el meu article

La bèstia és EL VATICÀ després de la sortida de Benet XVI!

Què hem de pensar en totes les profecies

Connexió

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Què pensar de la profecia de Malaquies sobre el Papes

Veure el meu article 

« Glòria Olivaer » Glòria del Olivera – REVELACIÓ – El nom del Papa Benet XVI es refereix al rapte de l’Església de Jesucrist!

Què hem de pensar en totes les aparicions de la Santíssima Verge.

Cal deixar de banda totes aquestes dades a la mà!

Cal tancar els ulls!

Cal tancar els ulls!

En cas que les orelles!

.

Cal seguir el camí que fem un seguiment del Vaticà des del Concili Vaticà II, o hem de mirar profundament en la nostra ànima la llum de la fe i no traiem forces per seguir endavant en la confusió i la foscor vels del món i tots els esperits.

¿Hem d’abandonar el Vaticà i la seva forma de pensar!

És cert que és difícil caminar a la confusió que va seguir al seu cor i la seva fe sense apartar-se de la línia de pensament del Vaticà.

Com saber, com estar segur de com avançar en la foscor i la confusió i mantenir-se en el camí correcte que dibuixem Jesucrist!

Quan veus a la moral, els valors i la modèstia reduït a paraules buides,

Quan vegi la luxúria és digne de viure,

Quan vegi el reconegut i formalitzat pel matrimoni entre persones del mateix sexe l’homosexualitat

Com no perdre en la foscor i sens dubte estarà en el camí correcte!

Ha arribat el moment que tots els cristians com jo, tractant de mantenir-se en el camí correcte per utilitzarla Santíssima Vergeperquè ens ajudi, ens il · lumina i ens guia a Jesús Crist.

Jesucrist va ser ferit en el cos i va patir l’agonia de salvar les nostres ànimes i ens dóna el do del seu amor a la vida eterna (I a la vista de tots els signes, és molt aviat)

La Santíssima Verge Maria, mare de Jesús Crist va patir en el seu cor al veure la carn de la seva carn i torturat i crucificat.

Però saber que el sacrifici del seu fill Jesucrist, el fruit del seu ventre, va patir i donar la seva vida pel perdó dels nostres pecats perquè poguéssim ser estalvis, va permetre a la Santíssima Verge d’acceptar, per l’amor per la humanitat, tots aquests patiments.

Per això, quan estem perduts i sense esperança de trobar el camí correcte cap a Déu a través de Jesucrist, llavors hem de pregar, Déu, Jesucrist, sinó també a la Mare de Déu que ens ajudi intercedint per nosaltres per amor .

La Mare de Déu és el millor advocat que tenim, sobretot en aquests temps de la fi, on és molt difícil caminar pel camí correcte que dibuixem Jesucrist.

L’home té molt de ser perdonat per Déu! I el dia de la ira de Déu està més a prop i més a prop, de manera que necessitem ajuda i la Verge Maria és la d’ajudar a la humanitat preciós i indispensable.

Santíssima Mare de Déu, et demano i suplico a portar al món la llum de la veritat perquè tots puguin revifar la flama de la seva fe i comprendre la seva vida i trobar Jesucrist.

El seu fill, Jesucrist va dir:  « Jo sóc el camí, la veritat i la vida: ningú no arriba al Pare, sinó per mi. ».

Ajuda’ns tot Santíssima Verge a caminar en el camí correcte i virtuós d’Amor, Pau, d’alegries, de Justícia, Caritat i compassió que van cridar al seu fill Jesucrist.

És temps de pregar!

fatima

Ave Maria

Déu vos salve Maria, plena de gràcia

El Senyor és amb tu.

Beneïda tu entre totes les dones, i Jesús,

El fruit del teu ventre és beneït.

Santa Maria, Mare de Déu,

Pregueu per nosaltres, pecadors,

Ara i en l’hora de la nostra mort.

.

0

0 0

0

.

Pare nostre

Pare nostre, que esteu en el cel

Deixeu que el seu nom sigui santificat.

Vingui el teu Regne.

Faci la teva voluntat a la terra com al cel.

El nostre pa de cada dia.

I perdoneu les nostres culpes, així com nosaltres perdonem

als quals ens ofenen.

I no ens deixis caure en la temptació.

Ans deslliureu-nos del mal. Pel que és.

0

0       0

sentinelle3

JESUS ​​CRIST ÉS EL MEU REI

0

0        0        0

0

0

0

Els convido a meditar en aquestes paraules de Jesucrist

Joan 14

14:01 quin punt els vostres cors. Creieu en Déu, creieu també en mi.

14:02 Hi ha moltes morades a la casa del meu Pare. Si no fos, jo us ho hagués dit. Vaig a preparar-los un lloc.

14:03 I quan m’hagi anat i em siga i us prepari lloc, tornaré i us prendré amb mi, perquè on jo sóc, vosaltres també hi sigueu.

14:04 Saps a on vaig, i sabeu el camí.

14:05 Li va dir Tomàs: Senyor, no sabem a on vas i com podem saber el camí?

14:06 Jesús li va dir: Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú ve al Pare, sinó per mi.

14:07 Si em coneix, coneixerien també al meu Pare. I ara vostè sap, i que vesteix.

14:08 Felip li va dir: Senyor, mostra’ns el Pare, i no ens cal.

14:09 Jesús li va dir, mentre jo estic amb vosaltres, i no tens tu no em coneixes? El que m’ha vist, ha vist el Pare, com dius tu: Mostra’ns el Pare?

02:10 p.m. No creus que jo estic en el Pare i el Pare està en mi?Les paraules que jo us parlo, no parlo de mi mateix, i el Pare que habita en mi, fa les obres.

14:11 Creu-me, jo sóc en el Pare, i el Pare en mi; d’una altra manera, creieu-me per les obres.

14:12 De cert, de cert us dic: El qui creu en mi, també farà les obres que jo faig, i serà més gran, perquè jo me’n vaig al Pare;

02:13 p.m. i tot el que demaneu en el meu nom, jo ho faré, perquè el Pare serà glorificat en el Fill.

14:14 Si alguna cosa demaneu en el meu nom, jo ho faré.

14:15 Si m’estimeu, guardeu els meus manaments.

02:16 pm I jo pregaré al Pare i us donarà un altre Consolador, perquè estigui amb vosaltres

14:17 l’Esperit de veritat, al qual el món no pot rebre, perquè no el veu ni el coneix, però vosaltres el coneixeu, perquè habita a casa vostra i estarà en vosaltres.

02:18 pm Jo no et deixarà orfes: vindré a tu.

14:19 Una miqueta i el món ja no em veurà, però vosaltres em veureu, perquè jo visc, vosaltres també viureu.

14:20 En aquell dia vosaltres coneixereu que jo estic en el meu Pare, i vosaltres en mi, i jo en vosaltres.

02:21 am El que té els meus manaments, i els guarda, aquest és el que m’estima, i el que m’estima serà estimat pel meu Pare, jo l’estimaré, i em manifestaré a ell.

14:22 Judes, no l’Iscariot li va dir: Senyor, ¿com és que vols tu amb nosaltres, i no al món?

14:23 Jesús li va respondre: Qui m’estima, guardarà la meva paraula i el meu Pare l’estimarà, i vindrem a ell, i en ell farem estada.

02:24 am El que no m’estima, no guarda les meves paraules. I la paraula que heu sentit no és meva, sinó del Pare que m’ha enviat.

14:25 Et vaig dir aquestes coses mentre encara sóc amb vosaltres.

02:26 pm Mas el Defensor, l’Esperit Sant que el Pare enviarà en nom meu, ell us ensenyarà totes les coses, i us recordarà tot el que jo us he dit.

02:27 p.m. La pau us deixo, la meva pau us dono. Jo no us la dono com el món la dóna. Que no els vostres cors, ni tingui por.

14:28 Ja sabeu que jo us he dit que vaig, i vinc a vosaltres. Si em estimessin, s’alegrarien que vaig al Pare, perquè el Pare és més gran que jo.

14:29 I ara us ho he dit abans que succeeixi, perquè quan passi, cregueu.

14:30 No parlaré molt amb vosaltres: perquè ve el príncep d’aquest món ve. No hi ha res en mi;

02:31 p.m. sinó perquè el món sàpiga que jo estimo el Pare i que faig en l’ordre en que el Pare m’ha donat, aixeca’t, surt d’aquí.

Font

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

La pau, l’amor i l’alegria en els cors i llars a l’espera que el rapte de l’església per alguns i el retorn de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres per altres.

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :