Jeesus Kristus

 

jesus1-600x384 

 

Tänään luopumus on saavuttanut huippunsa!

 

Lukemattomat ovat ne, joille Jeesus Kristus on myyttinen sankari antiikin, kuten Hercules, Ulysses, Spartacus ja enemmän …!

 

Monet ovat myös niitä, joille Jeesus Kristus oli vanha hullu kertaa, että neuvosto on tuomittu kuolemaan loukkaamisesta juutalaisen uskonnon ja se olisi koskaan noussut kuolleista Jumalan.

 

Se olisi hänen apostolit piilottanut ruumiin Jeesuksen uskoa hänen jumaluutensa ja hänen astumistaan ​​taivaaseen.

 

Saat vielä toiset Jeesus Kristus yksinkertaisesti ole koskaan ollut olemassa.

kynttilä candle-holder-animSe on surullista todellisuutta Usko maailmassa!

 

On selvää, että Raamattu on tuskin koskaan opettanut massoista ja siten syyt ovat erilaisia ​​ja useita vuosikymmeniä.

 

Yritän ottaa iso oikoteitä selittämään kaikille niille, jotka tietävät Jeesus Kristus Jeesus Kristus on todella Jumalan poika, hän tuli ensimmäistä Maan ja että hänen paluunsa on välitön!

 

Jumala joskus puuttunut alussa maailman enkelinsä ja profeetat selittää miesten tulisi aika, mutta myös loppuun saakka.

 

Sinun pitäisi tietää, että Jumala ei ole koskaan piilossa, että jonain päivänä aikaa päättyisi ja että miehet sitten tuomitaan teoistaan.

 

Varoitus usko loppua aika tarkoittaa loppuun, se on aivan päinvastainen, se on alku iankaikkisen elämän niille, jotka tulevat Jumalan parannus, kaste ja Jeesus Kristus.

 

Danielin kirjan luvun 9 selittää verhottu osa historiaa ihmisen ja varsinkin lopun ajan kieltä;

 

On kaksi tuhannen vuoden Messias ennustanut profeetta Daniel on tullut Maahan.

 

Mutta juutalaiset eivät tunnustettu Messias ja piti hänet tuomittiin kuolemaan kautta roomalaisen oikeuden.

 

Tämä Messias tapettiin mies nimeltä « Jeesus » , että tiedämme nimellä« Jeesus Kristus » , joka tarkoittaa Jeesus Messias.

 

Katso Luku 9 Danielin kirjan jakeita 22-27

 

Linkki http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Jeesus Kristus, Jumalan ainokainen Poika valitsi syntyväksi syntynyt neitsyt kyllästetty Jumalan henki.

 

Se on perheen juutalaisten sukujuuret David, että Jeesus Kristus tuli maailmaan ihmisiä.

 

Sanhedrin oli juutalaisen yhteisön lainsäätäjän vaan myös « korkein oikeus » näki, että mies « Jeesus » ja väitti olevansa Messias, Jumalan Poika, mutta hän kieltäytyi palauttaa Israelin valtakunnan nosto juutalaiset vastaan ​​armeija Rooman valtakunnan, joka miehitti maan.

 

Se, että Jeesus sanoo olevan Jumalan poika ja hän kieltäytyy ajaa roomalaiset tekivät kertovat sanhedrinin jäseniä, että Jeesus ei ollut odotettu messias.

 

Huolimatta oivalluksesta, että Jeesuksen Kristuksen profetiat Messias, « täydellinen tieto Tooran ja saavutuksia tajusi, että kaikki ihmeet Jeesus Kristus » Neuvosto ajan kiistänyt todisteita ja päätti hänen tappamista, koska Jeesus oli tullut liian ärsyttävää mies kerätä suuria väkijoukkoja aikana hänen saarnansa.

 

On erittäin tärkeää huomata, että Jumala tietää kaiken menneisyyden ja tulevaisuuden. Hän tiesi, koska maailman luomisesta jonain päivänä juutalaiset eivät tunnista Jeesuksen Kristuksen Messiaaksi.

 

Jeesus Kristus ennen tuloaan Maailmaan syntyy tiesi myös, että juutalaiset kieltäisi häntä ja ristiinnaulittavaksi.

 

Mutta Jeesuksen Kristuksen oli tarpeen niille, jotka tulevat Jumalan hänen kauttansa pelastuisi ja iankaikkisen elämän.

 

Joten pelastaa meidät tulevasta vihasta Jumalan ja ikuinen kuolema, että Jeesus Kristus hyväksynyt kaikki kärsimystä ja ristiinnaulitsemista, hän vain Jumalan poika!

 

Aikana hänen kolme vuotta saarnaa Jeesuksesta vielä osoitettu, että hän oli Messias « Kristus », ennusti Raamatussa ja odotti.

 

Hän paransi sairaita, vammaisille ja jopa kuolleista mies « Lasarus », joka oli jo haudattu.

 

Mutta ennen lämpöä juutalaisen kansan ja kylmyys Sanhedrin, Jeesus « Kristus » ympäröi opetuslapset ja kylvi siemenen uuden uskonnon « kristillisyys » ja uusi liitto, jonka Jumala aikoi tehdä kaikkien miehet maan.

 

Olla osa tätä uutta uskontoa, « kristillisyys » oli kastoi vedellä, pyytää Jumalalta anteeksi kaikki synnit, elää vanhurskaasti ja terve, vastustaa syntiä ja kiusausta, olla nöyrä ja vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisena Vapahtaja.

 

« Se on edelleen sama tänään. »

 

Jeesus oli saarnannut Jumalan rakkautta, mutta myös kiinteys kaikkia niitä vastaan, jotka elävät synnissä.

 

Jälkeen pidätetty, loukattu, väärin ja ruoskittiin, hänet tuomittiin kuolemaan ristiinnaulittuna kuin tavallinen varas tai rikollinen.

soveltamisalan rajat

Hänen täytyi kanna ristiänsä Golgatalle ristiinnaulittavaksi!

 

Oltuaan naulattu kädet ja jalat ristillä, hän kuoli muutamaa tuntia myöhemmin ja sai kovuutensa keihäs puolella on sydäntä roomalainen sotilas.

Jeesuksen Kristuksen kuolema tapahtui, kun yhteensä auringonpimennyksen.

fra_an10

Hän, Kristus, ainoa Jumalan poika, tuli maailmaan sopimalla kärsimään ja kuolemaan ristillä lunastaakseen meidät syntimme ja antaa meille mahdollisuuden päästä taivasten valtakuntaan tai ei mitään epäpuhdasta voi tulla .

 

« Se on hänen rakkautensa, hänen uhrinsa ja verta että me olemme syntisiä ja siksi epäpuhtaita, pelasti päivän Jumalan vihan ja tulee taivasten valtakuntaan. »

 

Jeesus oli kertonut opetuslapsilleen, että hän olisi pidätetty ja surmattava, mutta hän nousisi kynnyksellä kolmantena päivänä.

Oltuaan haudattu, se oli todella kuolleista Isän Jumalan kynnyksellä kolmantena päivänä.

kuvakieli

Jeesus pysyi maan päällä neljäkymmentä päivää vielä ja hänen opetuslapsensa ja apostolit « , mutta kirkastettu ruumis. »

 

Yli 500 ihmistä kokoontui Jeesus Kristus ylösnousemuksensa jälkeen.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

Kun nämä 40 päivää, hän nousi taivaaseen valmistella paikka talossa isänsä.

 

Ennen lähtöä, Jeesus Kristus selitti apostolit, kun se on valmis paikka meille   « taivaassa isänsä » , se etsii hänen kirkkonsa « kristillisyys », johon se oli synnyttänyt hänen saarnansa.

 

Hän kysyi apostolit ja opetuslapset mennä minne tahansa maailmassa ilmoittaa uuden liiton, jonka Jumala aikoi tehdä miesten kanssa, jotka tulevat hänelle Jeesuksen Kristuksen kautta.

 

Ennen lähtöään Jeesus kertoi myös hänen apostolit, että kun hän oli taivaassa hän lähettäisi Pyhän Hengen, joka leviäisi kaikille, jotka tulevan luokseen kasteen uusi kirkko.

33e65322

Sen kasteen jälkeen, Jumalan Pyhä Henki tulee, kun jokainen kristitty, niin että ohjaavat ja tukevat hänen elinaikanaan hän pitää uskoa.

 

Apostolit vahvistetut monia kysymyksiä Jeesukselle Kristukselle kolmen vuoden aikana he viettivät hänen kanssaan.

 

Kaksi tärkeää kysymystä olivat:

« Mitkä ovat merkkejä tulevan hänen paluunsa ja mitä tapahtuu hänen paluutaan. »

 

Jotkut apostolit kirjoitti kirjoja Jeesuksen Kristuksen opetuksia, nämä kirjat ovat « evankeliumeja » ja muodostavat Uuden testamentin Raamatun.

 

Viimeinen kirja on kirjoitettu paljon myöhemmin viimeinen apostoli « John » tämä kirja on « Apocalypse », mikä selittää myös verhottu tapa tämän pitäisi tapahtua lopunajan ja Jeesuksen paluuta Kristus.

 

Raamattu (Vanha ja Uusi testamentti) sisältää noin 7000 profetioita neljäsosaa on omistettu loppuun aikaa.

 

On tärkeää huomata, että kaikki merkit ja Raamatun profetioiden täyttyivät aiemmin.

 

Koskevat Jeesuksen Kristuksen paluuta merkkejä ja ennustukset ennakoitiin hänen paluutaan saavutetaan suurella voimalla silmiemme alla joka päivä.

 

Niin uskomattomalta kuin se voi näyttää sinulle, Jeesus Kristus todella pian takaisin.

 

On selvää, että hänen paluunsa on meidän sukupolvemme. Se on varmaa, ei hypoteesi.

 

Jokainen voi sen kohtalon, ja jokainen voi päättää omantuntonsa tulla tai olla tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse.

 

Näyttää siltä, ​​se ei ole liian myöhäistä tehdä valinta, niin päätät nopeasti, koska hyvin pian se on liian myöhäistä, ja siellä itketään ja huutaa ja kiristellään hampaita myöhässä ja kaikki jotka ovat kieltäneet Jeesuksen Kristuksen.

 

Jos et ole kastettu pian nähdä papin tai edes kristitty, joka antaa sinulle kasteesta jota ilman et voi pelastua päivänä Jumalan viha tulee.

 

Jeesus Kristus ennen paluuta maan päälle poistaa kirkko ennen Jumala rankaisee kansaa maan kaikkien synnit, rikokset ja julmuudet yli kaksi tuhatta vuotta.

 

Jälkeen rangaistus Jumalan, Jeesuksen Kristuksen fyysisestä palaa hänen kirkastettu ruumis, arvioida ihmisten ja kansojen ja hallita maailmaa tuhat vuotta.

 

Valtakauden aikana Jeesuksen Kristuksen, paha ei ole enää mies ja sata vuotta on vielä nuori mies!

 

Kun hänen valtakuntansa ja lopullinen kiusaus Saatana, tämä on viimeinen tuomio.

 

Että pähkinänkuoressa selitys Jeesuksen Kristuksen, kristinuskon ja lopun aikaa, että elämme maapallolla useita vuosia ja päättyy Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Se on tulossa ja on aika ymmärtää tilanteen vakavuus ja tehdä valinta ennen kuin on liian myöhäistä.

 

Rukoilen, että Jumala ohjaa meitä tekemään oikeita valintoja elämässään, että hänen nimeään ei pyyhittäisiin pois kirjan iankaikkisen elämän.

 

On erittäin tärkeää huomata, että Jeesus Kristus sanoi : « Minä olen tie, totuus ja elämä, ei kukaan tule Jumalan muutoin kuin minun kauttani »

 2517959487_1

Valitettavasti meidän Pyhä katolinen kirkko on hyvin sairas ja jopa kuolevat, koska useita oppaita Supreme « paavit », koska ilmestys Neitsyt FATIMA PORTUGALI vuonna 1917 eivät johtaneet miehet Jumalalle Jeesus Kristus, vaan Lucifer.

 

On paljon näyttöä siitä, että löydät blogiin.

 

Meillä on tällä hetkellä aikoina hämmennystä loppuun loppuun aikaa, jokaisen on toimittava ja liikkua, kuunnellen hänen sydämensä ja sielunsa ja kävelee elämän henki eikä haluja kehon.

 

Kehotan teitä lukemaan uusimmat artikkelit liittyvät Vatikaaniin ja paavi että vähintä, mitä voimme sanoa on, että se ei enää Pyhä opas Jeesuksen Kristuksen kirkon.

 

Kehotan teitä myös seurata blogi  »  kristityt Uuden liiton   »

 

Vihdoinkin uusia uskomattomia ja sanoinkuvaamattoman asia kuin se on halpamaista ja hirviömäisen concernerai paavi ja olisi tullut ilmi nopeasti, jos tosiasiat osoittavat totta.

 

En voi vahvistaa todenperäisyys, koska niitä ei ole todistettu ja kokeiltu.

 

Mutta en voi välittää tiedot hiljaisuudessa näen sinut läpi linkeistä.

Päivätty 27 toukokuu 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

Päivätty 25 toukokuu 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Linkki Koti ja kansainvälisen tuomioistuimen rikoksista kirkon.

 

Päivämäärä torstai 29 toukokuu 2014 on vuosipäivä ylösnousemus Kristuksen taivaaseen.

jesuscristo

 Rukoile, että hänen paluunsa on välitön.

sentinelle3

Jeesus Kristus on minun KING

°

Niille, jotka vielä epäröivät välillä Jeesuksen Kristuksen ja Lucifer

On hyvä tietää, että Jeesus Kristus Lucifer kopioida ja käyttää samoja ainesosia, mutta ei samalla tavalla ja siksi vaikutukset ovat päinvastaiset.

 

Jeesukselle Kristukselle,

Ei ole lakeja ilman rakkautta eikä rakkautta ilman lakia!

 

Lucifer ,

Ei ole rakkautta lain ja ei ole lakeja in Love!

 

Saatat huomata, että ottaa samat ainesosat vaikutukset ovat päinvastaiset ja se on Jeesus Kristus, jonka avulla « oikeuksien » elää rakkautta, rauhaa ja kunnioitusta.

 

No mikä on tärkeää elämässä ei ole mitä teet, mutta miksi ja miten teet sen.

 

.

Meidän viime paavit ovat opettaneet, että Jeesus Kristus ja Jumala ovat jokaisessa ihmisessä ja että siksi jokainen ihminen on Jeesus Kristus ja Jumala.

.

Mutta ei ole mitään siihen ja on päinvastainen, jokainen ihminen on oikeutettu « kristitty » on Jeesus Kristus ja Jumala, kun se noudattaa käskyjä ja Jumalan tahto.

.

Jumalan Pyhä Henki ohjaa ja suojelee jokaisen miehen, joka kunnioittaa Jumalan käskyjä.

.

Peace, Love ja ilot sydämissä ja kodeissa kunnes tempauksesta joillekin ja kynnyksellä Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä muille.

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :