FOR: Babel Tower, patsas Nebukadnessar, Euroopan parlamentti Tour.

torni

 

Maa on uusitun vedenpaisumuksen jälkeen, miehet luotiin imperiumi ja rakennettu laaksossa Sennar torni, joka nousisi taivaaseen.

 

Mutta Jumala keskeytti hankkeensa hämärtämällä heidän kielensä, yhdistyneet asti, ja hajallaan niitä maapallon pinnan.

 

Tuhansia vuosia myöhemmin, maa on uusitun uudelleen toisen maailmansodan, miehet huolimatta eri kielellä rakensi uuden tornin Strasbourgissa symboloivan jälleenrakentamista imperiumin miesten.

 

Näemme samankaltaisuus kaksi tornia keskeneräisten ja nimi tämän uuden valtakunnan jossa ei viitata Jumalaan, mutta väärä jumaluus « EUROPE ».

 

On kuin ihmiset olisivat halunneet vastustaa Jumalan tahdon ja kieltävät hänet viittaamalla vääriä jumalia ja aloittamisesta useita tuhansia vuosia myöhemmin jälleenrakennus imperiumin miehiä.

 

Länsimaisen sivistyksen symboloi Euroopan rakentaminen, joka alkoi Kreikan imperiumi romahtaa sen teille poistuminen Kreikassa euroalueen. (Alfa ja Omega) 

 

Saatamme olla joitakin vastauksia näissä jakeissa.

 

 

Daniel, 2 luvussa 31-35

31   « Olette olleet, kuningas, visio. Täällä: patsas, suuri patsas, erittäin kirkas, seisoi ennen, kauhea nähdä.

32   Tämä patsas, hänen päänsä oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret hopeata, sen vatsa ja reidet pronssia,

33   jalat rautaa, sen jalat osaksi rautaa, osaksi savea.

34   Näit: yhtäkkiä kivi temmattiin ilman käsiä oli koskettanut, ja iski patsas, sen jalat rautaa ja savea, ja murskasi ne.

35   Silloin olivat rikki, kaikki kerralla, rautaa ja savea, pronssi, hopea ja kulta, tulee kuin akanat puimatantereelle kesällä; tuuli vei ne pois jälkiä jättämättä. Ja kivi, joka löi kuva tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan.

Lähde:   Here

 

Kreikka on hän tässä pieni kivi, kuten patsas Nebukadnessar, irtoaa ja kaataa imperiumi EUROPE tulla kehto uuden sivilisaation vallan alla Jeesuksen Kristuksen!

 nabuconosor

 

Mitä Jumala tekee tällä kertaa, me tiedämme Raamatun profetia, sillä he tekevät päivittäin ja joiden tulos on Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päällä!

Ja se on tulossa pian!

Meidän on kysyttävä itseltämme, onko meillä erityisen paeta kauhea ja katastrofeja että osuma maailman ja ihmiskunnan, ja onko meillä tulee olemaan osa onnekkaista joka näkee fyysisen meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä .

Ole hyvä rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa haluavat kommunikoida hyvin kaikki yhteystiedot tätä linkkiä suora pääsy kaikkiin artikkelini:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :