Final phase saka mburi TIME!

 Ing-mburi-wektu-2-290x166

 

 

Kabeh wong bisa weruh saben dina sing donya dadi salah.

Donya nyilem kiamat akèh saka kulawargané ing mlarat lan insecurity.

 

Epidemi, abot lan langka penyakit sing laskar lan mateni ewu manungsa saben taun.

 

Asring Wars fratricidal raging ing lor lan kidul planet.

 

Kristen kuya, sahid lan dipatèni dening demit nyembah (Islam)

 

Panganiaya, mundhut saka nilai lan abandonment saka Iman nimbulaké akèh Kristen njaba gréja.

 

Penting informasi disseminated ing media karo akeh leladen, leladen kang kadhangkala nganti misinformation!

 

Manungsa dening selfishness lan watak ngongso iku sabab saka akeh misfortunes dhewek lika saben dinane.

 

Saben dina maringaken, anyar masalah sing ditambahake sing gedhe-gedhe sing wis ana.

 

Minangka pertjoyo tau dadi piyambak, bumi lan ramalan ngelingake kita saben dina sing boten ing bumi luwih salawas-lawase.

 

Torrential udan, banjir, lindhu, Topan lan angin gedhe raging sak donya karo liyane lan liyane frekuensi, kekuatan lan kakiyatan.

 

Livestock, kéwan galak, manuk lan iwak sing dying dening yuta kanggo sawetara taun tanpa dikenal alasan. (2008)

 

Pasukan iki kanggo ngenali sing kita generasi wis ngalami wektu angel, kasil sing sayangé ora katon ing cakrawala.

 

Nanging uga kudu ngenali sing kita saiki woes padha medhar wangsit ing Kitab Suci kanggo ngumumke kaping mburi lan bali saka Gusti Yesus Kristus mrentah 1000 taun.

 

Matématis punika mokal kuwi jumlahe saka Alkitab lah lan pratandha sing wis tuntas kanthi acak generasi.

 

Akurasi:

Sing kanyatan sing kawujud kanggo manawa wiwit padha éling, nanging iki kasunyatan sing padha uga wis meca kanggo bisa katindhakaké ing generasi sing ndadekake matématis mokal acak melu-melu

Daniel

Ndeleng Pendhaftaran article:

ING LAST minggu Daniel WE Pisah Gusti Yésus Kristus

 

 

Alas, senadyan kekuatan saka pratandha lan lah prestasi, Vatikan nolak kanggo ngandhani kamanungsan.

 

Apa wis ngandika maringaken sawijining peran ing punika « kanggo mimpin lan nyiapake kamanungsan kanggo tekane Yesus Kristus!  »

 

Paus Panjenengan ora nepaki sawijining misi mimpin gréja, piyambakipun milih kanggo Humanism.

 

Ndeleng Pendhaftaran article:

Humanism ora Nilai Kristen

 

Kristen kaulungake lan nyimpang saka iman kang bener dening Vatikan sing ndadékaké menyang dalan sing ora mimpin kanggo Gusti Allah liwat Gusti Yésus Kristus.

 

Tangi

 

Lukas 18:8

« Nanging nalika Anaké Manungsa rawuh, bakal ketemu iman ing bumi? « 

 

Kanggo telung puluh taun, pratandha wis dadi kuwat lan sawetara eschatologists kalebu ing antarane wong akeh:

 

Dr Pierre Gilbert

( http://pleinsfeux.org )

Lan

Profesor Henri Viaud-Murat

( http://bloghvm.wordpress.com )

 

Apa kabeh padha bisa (Books lan Conferences) kanggo narik kawigaten donya manungsa waé ing bali caket saka Gusti Yesus Kristus.

 

Nanging pendapat umum ora siap dadi weruh saka acara mbesuk, kang ora tembung bisa netepake lan ngukur wigati kanggo kamanungsan ing umum lan kanggo saben kang tartamtu.

 

Lan karo jeblugan web (Internet) akèh saka blog lan video dunya lan ing all languages ​​wis kebon piyambak menyang kaping mburi lan bali saka Gusti Yesus Kristus.

 

Utamané ing antarane ewu:

Ing Benedictine Biara Family Suci

( http://www.la-foi.fr/index.aspx )

.

Louis ALENCOURT

( http://legrandreveil.wordpress.com ) ,

.

Sentinel Wong

( http://sdupeuple.blogspot.fr/ ) ,

.

Kristen ing Prejanjian Anyar

( http://patrickevangiles4dotcom.wordpress.com )

.

Claude IGNERSKI  sing wrote

Sawetara buku menarik banget ing kaping mburi.

.aman-saka-leglise-lan bali-saka-jesus-Kristus

Pierre Stamenkovic  sing uga wrote

sawetara karya menarik banget   kang

777grand

 

Aku ora bisa lali rav Ron Chaya

Rav-Ron-Chaya

Wong Yahudi Ortodoks wis boten apa karo Kristen

Nanging karo akeh liyane rav dhewek mulang Toret lan mbewarakke ing unveiling caket saka Mashiach (Kristus)

Saiki kita ngerti yen Kristus Yésus Kristus!

http://www.leava.fr/

 

 

Kita dening beda dalan malah atypical temen maujud siji dina hasil pratandha lan Alkitab lah pas fisik bali saka Gusti kita Yésus Kristus lan force irresistible, ngumumake kanggo donya.

 

Kita mangertos sing bali saka Gusti Yesus Kristus kita generasi lan iki bali bakal ing loro saka babaran.

 

Supaya kita saben wanted cara kita dhewe ing pratandha lan lah tombol kanggo target kira-kira (minangka Kitab Suci nyariosaken bilih tanggal lan wektu bakal tetep didhelikake) ing wektu bali.

 

Ing bab punika penting kanggo ngunggahake kesadaran kanggo kabeh kita para sadulur sing Yesus Kristus punika saestu babagan kanggo bali menyang bumi mituruti kang janji.

 

Mesthi, dijupuk ing Gir kita ngerti gesang iku angel banget kanggo nyusun sing bali saka Gusti Yesus Kristus kita generasi sing bakal mimpin kanggo mburi pamarintahan Manungsa ing dominasi saka rahmat.

 

Iku malah luwih angel mbayangno bali banjur sing Paus Panjenengan ora omonga kanggo ngandhani donya saka imminence iki teka.

 

Iku unsur iki (ngapa Paus Panjenengan ora sebutno) sing takon kula minangka Kristen kangelan paling, aku bener wrote artikel bab iki banget Fort ngajak sampeyan diwaca.

( makluk Wahyu dikenali! )

 

We manggon ing wektu kebingungan amarga rahmat punika ngagem kang pungkasan nembak lan lagi paling kuat, paling kasar lan paling ganas.

 

We are ora amba cukup kanggo ngalahake wong.

 

Iku kepasten lan sampeyan bakal salah mikir padha bisa menang perang nglawan rahmat tanpa bantuan Allah.

 

Kita bisa mung njupuk pengungsi ing pandonga kanggo bantuan Allah ngalahake kabeh kangelan ing dina terakhir.

 

Warta saka 29 September 2008 (tanggal kacilakan ing New York Stock Exchange) minangka tanggalan marang kamajuan mburi kaping lan bali saka Gusti kita Yesus Kristus.

 

Wong aku weruh iki ing 29 September 2008, awal pungkasan pitung taun Manungsa (minggu pungkasan Daniel) sadurunge bali saka Gusti lan kita Raja Yesus Kristus, putra mung Gusti Allah sing kasalib ana kalih ewu taun, ditangekake dening Gusti Allah Sang Rama ing esuke dina katelu lan minggah menyang swarga patang puluh dina sawise wunguné.

 

Kang tabet bali fisik saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun kanggo S eptember 2015!

 

Ndeleng Pendhaftaran article:

Bali Gusti Yésus Kristus MAY ING 14 UTAWA 15 September 2015! Sajrone riyaya kalasangka

 

 

Yen aku ora nggawe kesalahan, sadurunge iki bali kudu kelakon kathah liyane.

 

Kita kudu jadi milu acara donya mangertos kemajuan mburi wektu.

 

A konflik Donya nyangkut Israel Jeksa Agung bisa ngetokake tengah,

Iku misale jek kula sing iki apa njupuk Panggonan saiki karo Islam serangan saka Gaza menyang Israel .

 

Iki serangan dadi perang nyata, Israel respon kanggo serangan iki dening intensif bombing lan lemah lagaan.

 

A lindhu gedhe uga ngirim njupuk Panggonan ing Israel.

 

Nalika aku kasebut ing artikel sadurunge, nalika kita ndeleng ing peacekeepers ing Israel, Jahshua Kristus bakal bali.

 

Iku guna mikir sing kabeh bakal kareben lan Gusti Yésus Kristus ora bali amarga kekuatan kawujud lah nggabungaken hukum matématika.

 

Pancen, kaya aku mung njlentrehake sethitik sadurungé ing teks, iku matématis mokal kuwi banjir saka Alkitab lah bisa kawujud dening kasempatan ing kurang saka generasi.

 

Aku diterangno ing artikel ( makluk Wahyu dikenali! ) Apa Paus durung omonga kanggo donya saka bali kamulyane Gusti kita.

 

Iku mulane rasah ngenteni Vatikan PBB kanggo nyiapake kanggo bali Kristus.

 

Elingi wangsit ing

saka prawan sepuluh

‘Matius 25

( Akhir Wektu )

Sing padha siap saged dibusak dening bojo nanging wong sing padha turu lan ora nyawisake ora bisa njaluk menyang bale manten, ing lawang tetep ditutup.

 

Ing sedherhana pendapat iku apik kanggo nyana banget rauh kanggo pengangkatan wong pasamuwan.

 

Kristus referensi kanggo Nuh kanggo mburi wektu, aku ndeleng iki carane nyulik watara 10 Nopember 2014.

 

Ndeleng Pendhaftaran article:

 

Tanggal ING Apocalypse lan pengangkatan wong-Gréja dipunagem!

 

Iku kenthel lan iku bakal becik kanggo ndeleng acara donya, kang pertunjukan saka Chronology saka kaping mburi announced, everyone wis disiapake dening tobat tulus.

 

Aku nambah yen kita kakang Louis Alencourt ing blog ing kesadaran Agung, weruh kamungkinan saka bali saka Gusti kita Yésus Kristus iki taun 2014.

 

Lan kita kakang Claude IGNERSKI sumerep pengangkatan wong pasamuwan ing September 2015 lan bali fisik, Gusti kita Yesus Kristus 2021.

 

Oalah bali saka Gusti kita banget cedhak.

 

Ing bali bakal ngetokake banjur mungkasi kabeh iki atrocities dialami dening akeh sadulur kang padha ora nyawisake.

 

Nanging sampeyan, kinasih para sadulur sing nyiapake saben dina purifying sampeyan, Sincerely ndedonga lan tiyangan kabeh kesalahane sampeyan, dosa-dosamu, dosa panjenengan lan ala tumindak, ngerti yen Yesus Kristus ngapura sampeyan kanthi getih Panjenenganipun ngeculaké kanggo pangapuranéng kabeh dosa kita.

 

Banget rauh ana bakal banget dumadakan njabut kabeh kang setya gréja.

 

Ndedonga kanggo siji mau!

 

 

Banget rauh ana bakal nangis saka panangis lan kerot untu sing ditolak Yesus Kristus lan kabeh kita para sadulur sing bakal unprepared.

 

Banjur: Wani Iman Allah lan Gusti Yésus Kristus!

 

Aku tau mbaleni aku cukup, « Aku ora nabi, supaya Aku dadi salah lan Aku ngomong nèk Aku wis diapusi »

 

Nanging ana siji bab Aku tartamtu saka iku kita saiki sing madhep kaping mburi lan dina bakal luwih angel kanggo bali saka Gusti Yesus Kristus!

 

Kita looking ing sasi kita bisa ndeleng manawa iku saka    14 Mei, 1948    sing dumadi masalah escalating kamanungsan lan wiwit    29 September 2008    kita weruh mundhak ing kabeh masalah.

 

Ana sing lampahing exponential bakal mungkasi bali Gusti kita Yésus Kristus.

 

 

Iki nyepetake saka Nadyan katemtokaké sarembug lan keapesan wis diparingi kabungahan dening Allah kanggo njaluk kita manungsa waé supaya kita ngerti sing bali saka Gusti Yesus Kristus diwartakake ing swarga lan ing bumi.

 

Mangertos tantangan saka mbesuk acara, aku bakal njupuk contone sing saben kita ngimpi siji dina menangaken lotre.

Ngerti sing paling penting lotre winnings worth boten dibandhingake kalanggengan ing katresnan lan tentrem sing ana graciously dening katresnan saka Gusti Yesus Kristus.

 

Supaya teka Gusti Yésus Kristus, bakal kabaptis, keduwung, dadi sedherhana nanging dignified lan bangga dadi Kristen amarga senadyan shelved, olok, ancaman lan panganiaya sing kita digawe saben dina lan kabeh kita para sadulur ing donya kita bisa rauh manggon kanggo kalanggengan karo Joy Damai Yesus Kristus Love, lan kamakmuran tau kantun tindakan.

 

Kabeh Pendhaftaran item liwat pranala ing ngisor iki:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Tentrem, Cinta lan joys ing ati lan ing lobbies nalika nunggu pengangkatan wong pasamuan kanggo sawetara lan kanggo liyane bali fisik Gusti lan kita Raja Yesus Kristus, putra mung Allah ing Gunung zaitun kanggo menehi 1000-taun pamarintahan.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :