De dieren van REVELATIE GEÏDENTIFICEERD!

apocalypse_jean

VOORWOORD

De vervulling van bijbelse profetieën en tekenen van de wederkomst van onze Heer Jezus Christus werd continu en zelfs dagelijks naar het voorbeeld van de recente zware regenval veroorzaakt overstromingen in vele landen van de wereld, waaronder Frankrijk.

Stortregens, stormen, tsunami’s, overstromingen, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, branden, orkanen en cyclonen raakte de wereld elke maand met grote schaal, macht, kracht en woede.

Hongersnood, ziekte en ellende exponentieel verergerd door de global strike verpesten ook de wereld.

We zien losbandigheid en lust overal op aarde, zelfs in de kerk!

Evil is gemeengoed geworden en zelfs een manier van leven in een wereld waar waarden worden omgekeerd.

Sinds 2008, vogels, vissen en andere dieren sterven elke maand door miljoenen mensen over de hele wereld met geen bekende redenen.

We weten dat de Bijbel openbaart dat de komst van Jezus Christus moeten zijn als in de pijnen van de bevalling.

Hoewel het duidelijk is dat de Bijbel geprofeteerd pijn voor de wereld sterke en continue.

We weten allemaal dat voor de levering als de pijn werd ernstig en continu, is het tijd om de moeder moederschap te vervoeren omdat het werk al begonnen levering.

Daarom verduidelijken dingen voor de terugkeer van Jezus Christus op aarde, maar heeft het nog steeds de kracht en de bereidheid om hun ogen te openen en te accepteren uitdaging alle verworven denk het ondenkbare!

Wat we nog moeten lijden ondergaan voordat het openen van je ogen en bid tot God om de pijn te verkorten en laat Jezus Christus te komen en ons te redden!

.

KERK

.

Is het dan mogelijk dat er onder de predikanten van de kerk, die worden verondersteld om mensen naar God, sommige zijn corrupt en dienen satan en erger op zoek om te trainen voor vele jaren maximaal Ames aan Satan in plaats van hen te begeleiden in de richting van God door Jezus Christus.

In mijn artikelen dit onderwerp raakte ik zonder de kracht van de ziel om naar de bodem van de dingen.

Ik smeek God mij vergeven als ik verkeerd ben in wat ik ga om te ontwikkelen in dit artikel. Dit is een hot topic!

Maar ik moet de kracht om te volgen mijn overtuigingen en mijn analyses zijn niettemin zeer ernstige gevolgen te vinden.

Als ik het niet doe, kan heel veel zielen goed te betalen een hoge prijs en kunnen zelfs verloren gaan aan Jezus Christus en God.

Maar helaas, als ik dat doe en ik ben verkeerd, het is mijn ziel, dat ik zou kunnen verliezen net als degenen die in mij geloven ..

Dus, om niets te verbergen van u, ik echt bang dat bij het streven naar de « prompt » wederkomst van Jezus Christus te prediken, hef ik in veel dagelijkse blog lezers, verwachtingen en gevoelens die zouden kunnen doen indien Ik moest niet te kloppen, zelfs in teleurstelling en verwijderingen van Geloof en dus van Jezus Christus.

Ik

WAAROM IK KWAM IN te prediken

.

Ik heb nog nooit verborgen en ik zelfs herinnerde vele malen dat ik ben geen profeet, en dus ik kan verkeerd zijn, wat mij is overkomen!

Dus ik zei dat ik had geen openbaring of God, of een engel, of een andere entiteit.

Ik kwam tot de wederkomst van Jezus Christus te prediken door de geringste kans, zonder ooit te hebben opgesteld, of zelfs zonder ooit dacht een seconde vóór 2008.

Om heel eerlijk te zijn, moet ik zeggen dat ik nooit in geslaagd om geheel en volledig de hele Bijbel lezen van de eerste tot de laatste regel.

Sinds 2008 ben ik geïnteresseerd opnieuw met enkele opkomst terwijl was wat vergeten sinds Cäthe JOC en dat maakt een hoop tijd en zelfs decennia!

Dit is een radioshow in 2008, sprekend over de oprichting van een machine in het zuiden van Frankrijk om energie op te wekken, maar eventueel kan tot problemen leiden in het geval van een zwart gat en veroorzaken het einde van de wereld die geactiveerd in me behoefte aan onderzoek naar het einde van de wereld. En garen naald, onderzoek onderzoek op het net, kwam ik tot de Bijbel.

En dan, mijn leven is veranderd!

Ik merkte toen iets niet helemaal goed over de aarde, weer, maatschappij, rampen en financiën leek te gaan leven een diepgaande transformatie en zelfs een ware metamorfose met een aantal ernstige gevolgen, zoals de ineenstorting van de beurs in New York.

Dus ik zocht en zocht, onderzocht eerst tot de explosie van alle rampen van het weer, de bodem en het geweld van mannen die ik zag zinken langzaam in de waanzin steeds dodelijk in broederoorlogen begrijpen inclusief het Midden Oosten.

En toen was de uitbreiding van de islam in de wereld, riep mijn nieuwsgierigheid.

Hoewel ik heb niets tegen moslims of tegen hun levensstijl of culturen tegen de bevolking van het Midden-Oosten of elders.

Ik had echter goed zien de omvang van dit verschijnsel van migratie dat deze mensen leidde tot hun huizen te verlaten op zoek naar een beter leven elders.

En het is het volk van Oost-die mijn nieuwsgierigheid gearresteerd toen ze het pad van migratie op zoek naar een beter leven ook.

Breaking deze populaties op de wegen zwaar interpellèrent mijn ziel en mijn gedachten.

Met moderne middelen van onderzoek en onderzoek met name op internet, wist ik door middel van analyse en compilaties van informatie te begrijpen en te accepteren het onvoorstelbare in mijn hoofd leek een christelijke geest te komen in de realiteit.

Alles wat zich beriep me al dat mijn geest had geslagen en mijn ziel was zich bewust van was een uitleg …

.

Het was erg zichtbaar profetieën en bijbelse tekenen van de terugkeer van Jezus Christus op aarde.

 

Hoe ongelooflijk het ook mag lijken, het feit blijft dat het einde der tijden aan de gang was.

 

De zandloper van de tijd waren teruggekeerd en de dagen waren we nu in genummerde.

.

Een deel van mij was blij met deze openbaring, een ander deel was verdrietig omdat de Apocalyps in de Bijbel is oorzakelijke van veel leed in de wereld vóór de wederkomst van onze Heer Jezus Christus.

En het laatste deel van mij weigerde te geloven ondanks alle vervulde profetieën en alle tekenen maakte dat de Apocalyps kan zijn voor onze generatie!

Dus ik absoluut moest op zoek naar bewijzen en indicaties en toch meer bewijs!

Ondanks mijn geloof, ik moest bewijzen als de openbaring van de Apocalyps is belangrijk voor de toekomst van de mensheid!

.

Man van weinig vertrouwen dat ik ben!

Altijd op zoek naar bewijs …!

.

Maar God woont mijn leven sinds mijn kindertijd en mijn geloof in God heeft mij nooit verlaten.

Het is de schok van de openbaring van de komst van onze Here Jezus Christus voor onze generatie dat mijn onderbewuste verlangen bewijs veroorzaakt.

Ik was overal dagelijks kijken, vooral in de vele boeken en artikelen op het net, veel predikers van het einde der tijden, de ultieme en onweerlegbare bewijs dat Jezus Christus zou terugkeren fysiek als koningen heersen op aarde en dat deze terugkeer was goed onze generatie.

Het moet toch zeggen en zeggen dat voor tweeduizend jaar vele christenen waren er zeker en bepaalde dat de wederkomst van Jezus Christus was voor hun geslachten.

.

En toch waren ze verkeerd!

.

Dus ondanks de grootte van de tekens en profetieën vervuld, ondanks het feit dat de vervulling van de tekenen en profetieën zijn exponentieel als de barensweeën.

Hoewel dergelijke cascade van signalen ooit in het verleden eeuwen.

Ondanks het feit dat de overgrote meerderheid van de tekenen en profetieën van deze omvang kan te wijten zijn aan het toeval, een beetje twijfel, maar bleef in mij!

Als de dagen, avonden en nachten denken en onderzoek naar dit kleine, piepkleine twijfel weg te nemen.

Dit weinig twijfel was echter te wijten aan een enorme en hoewel kolossale feit alleen geveegd al mijn overtuigingen, mijn overtuigingen, mijn analyses en het bewijs van bijbelse profetieën en borden gemaakt.

Dit feit vergiftigd mijn leven, zozeer zelfs dat ik sliep een paar uur per nacht te tijd om te kijken en te begrijpen waarom hebben.

Een beetje zoals de apostel Thomas die het bewijs om te geloven in de opstanding van Jezus Christus nodig, ik heb mijn bewijs om elke kleine en zelfs kleine twijfel elimineren de terugkeer van Jezus Christus naar ons generatie.

Ik ben het absoluut moest vinden

het antwoord op de vraag:

Daarom, als de wederkomst van Jezus Christus

Voor onze generatie,

de e Paus spreekt niet!

.

Dus als de paus niet vermelden is dat ik het mis heb en iedereen die denkt dat de terugkeer van Jezus Christus aan onze generatie ook verkeerd.

Ik moet toegeven dat, ondanks het feit dat ik geloof, ondanks het feit dat God in mijn leven sinds mijn jeugd, ik twijfel nog steeds, ondanks alle overtuigend bewijs dat we leven elke dag.

Ik had net dit mysterie, dat was dat, ondanks mijn eigen analyse, enquêtes en onderzoek dat mij de zekerheid en het bewijs van de spoedige wederkomst van onze Heer Jezus Christus gedragen had, kon ik nog steeds een zweem van twijfel.

Hoe kon ik predik de terugkeer van Jezus Christus, als ik twijfel!

Hoe kon ik doorgaan met de wederkomst van Jezus Christus te prediken als de paus niet spreken!

.

Dus een van ons tussen de paus en ik had het mis!

.

Tekenen volgens mijn analyse is nog te produceren exponentieel sinds 14 mei 1948 (datum van de schepping van de staat Israël)

Hoe kon ik me louter menselijke twijfelen aan de goede trouw van onze recente pausen!

Twijfel en visie van de kerk van de paus ontkennen is niet alleen een heiligschennis!

Het is ook zelf geëxcommuniceerd!

En dat het niet!

Peter was de eerste gids van de kerk door de wil van onze Heer Jezus Christus.

Het is Jezus Christus zelf gaf Peter de leiding van de kerk en alleen Jezus Christus kan de opvolger van Peter de belasting geestelijk leider van de kerk te verwijderen.

Tweeduizend jaar, heeft de katholieke kerk het geloof doorgegeven van generatie op generatie.

In dit de opvolgers van Peter en al de predikanten van de kerk de opdracht van hun opeenvolgende regeringen hebben gemaakt.

Maar tijdens die twee duizend jaar geschiedenis, heeft de kerk bepaalde besluiten die niet trots op kan zijn en dus hebben we verantwoording afleggen aan Jezus Christus zal op zijn terugkeer gepleegd. Hoewel vergeving we reeds door ons berouw!

Ik ben een christen en katholieke hoewel ik naar de kerk alleen voor speciale gelegenheden.

Toch maak ik me soms alleen alle gelegenheid om wat tijd te nemen om te mediteren, om mijn batterijen op te laden en bij te tanken energie en nederigheid.

Dus ik kan niet weg van God of geloof te krijgen, maar ik kan mijn mond niet dicht houden en niets zeggen!

.

Het is sterker dan ik!

.

Ik moet verhuizen, prediken en onthullen mijn analyse zodat iedereen kan denken en kiest zijn eigen weg.

II

WIE ZIJN DE DIEREN van de apocalyps

.

In eerste instantie moet ik een correctie te maken, had ik al eerder zei, met inbegrip van mijn artikel in  DE TERUGKEER VAN JEZUS CHRISTUS kan de 14 of 15 september 2015! Tijdens het feest van TRUMPETS  « dat de islam was het beest uit de afgrond.

.

Maar ik ben ervan overtuigd te vergissen.

.

Eerder ISLAM is de religie van LUCIFER.

.

Moslims aanbidden Lucifer te goeder trouw worden overgehaald om God te aanbidden!

.

Lucifer wilde God zanger ook zijn volk « moslims » die zijn bijna net zo talrijk als de sterren aan de hemel!

Terwijl Gods volk « de Joden » wordt gereduceerd tot Peau de ergernis en ze steeds geweigerd zijn zoon Jezus Christus!

Het lot van de moslims in hun handen is, kunnen ze tot Jezus Christus te komen tot God te gaan of te blijven aanbidden Lucifer.

We kunnen niet doden, christenen, omdat zij de islam ontkennen en beweren te dienen van God!

Ordelijke altijd beginnen door zichzelf en voordat ze het stro in het oog van de liefdadigheid islamitische buurman, in dit artikel zal ik kijken naar de balk, die in de mijne en die van alle christenen!

Dat is mijn rectificatie

.

Aujourd’hui mon prêche me conduit à vous révéler que mes recherches, analyses, enquêtes et réflexions longues et minutieuses, m’amènent à douter non seulement du Vatican et cela vous le savez déjà mais du Pape lui-même et de ces prédécesseurs. « LES PAPES ROIS »e

 

Pausen Kings zijn de pausen sinds het Verdrag van Lateranen in 1929 waarin het Vaticaan een staat gemaakt.

 

11 februari 1929 is de paus  Pius XI,  die de eerste paus Koning van het Vaticaan werd.

 

1 Pius XI  in 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 Johannes XXIII  van 1958-1963

4 Paulus VI  1963-1978

5 Johannes Paulus I  van 1978-1978

6 Johannes Paulus II  1978-2005 (dat wat bestaat in het visioen van Johannes apoc. 17)

7 Benedictus XVI  2005-2013 (iemand die moest een korte tijd blijven)

 François  2013  tot aan de wederkomst van Jezus Christus naar de profetie van Maleachi bisschop

 

Zie mijn artikel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

God vergeef me als ik het mis!

 

Het boek van de Apocalyps geschreven door Jean onthult vele dingen en ik zal lezen aanraden.

Dit boek is van goddelijke inspiratie, de hoofdstukken en verzen van toepassing zijn op verschillende situaties waardoor de geschiedenis van de mens, maar het is ook het boek Openbaring tot het einde der tijden en het is deze studie dat Ik gedeeltelijk ontwikkelen hier.

In het bijzonder wil ik uw aandacht vestigen op drie hoofdstukken die ik niet vrijwillig ingedeeld om voor een beter begrip van mijn analyse.

Dit zijn de hoofdstukken 17, 13 en 16 die u kunt lezen aan de onderkant van de pagina.

.

Een

De visie van jeans in hoofdstuk 17 van de Apocalyps

Mijn analyse

.

Na het lezen van dit hoofdstuk in het licht van wat we weten van de katholieke kerk Vaticaan, zien we dat uiteraard het gaat om de katholieke kerk aan het einde van de tijd!

Lezen van dit hoofdstuk kan niet begrepen worden tot het einde van de tijd wanneer uw openbaring door God.

Women – The Great Prostitute

Deze beschrijving komt overeen met het Vaticaan katholieke Kerk « ROME » daarom « VATICAAN »

De scharlaken beest van de prostituee   heeft zeven koppen en tien horens

We zullen in de conclusie van het artikel te zien is dit scharlakenrood beest, dat de prostituee draagt ​​… 

De zeven hoofden zijn beide zeven heuvels van Rome, maar ook zeven koningen Vaticaan

De zeven koningen    zijn daarom de pausen sinds de Lateraanse akkoorden die het Vaticaan hebben een koninkrijk

De tien koningen      zijn religieuze leiders van andere godsdiensten waarmee de paus onderhoud of koppelingen allianties. link of religies:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Het beest, dat ooit was   is dat die oprijst uit de afgrond, zoals het vers was toen 17.8 niet, dan verschijnen

Het beest, dat was en stijgt op uit de afgrond  is zeker het Vaticaan of zij aan de touwtjes trekt.

De verzen lijken te beschrijven de ex-paus Benedictus XVI, vooral in vers 17.8, die het licht van zijn ontslag dat dit beest uit de afgrond is Paus Benedictus XVI blijkt

benoc3aet-XVI-mohamed-Ahmed Al-Tayeb-Limam-de-la-mosquc3a9e Al-Azhar cairo-du-

Paus Benedictus XVI is het beest, dat was en die oprijst uit de zee en de afgrond. 

Het is duidelijk dat het erg moeilijk voor mij om zwanger te worden als katholiek christen die deze analyse kan worden door God gewild hoofdstuk 17 het einde der tijden, maar de feiten lijken voor zich te spreken en ik openbaring doen mijn analyse kan een echt hoogtepunt te zien.

 

 

B 

Hoofdstuk 13 van het Boek van de Apocalyps.

Mijn analyse

Het beest die oprijst uit de aarde

.

In het boek van de Openbaring hoofdstuk 13 vers 13,11 zien we een ander beest, maar niet die oprijst uit de zee, maar uit de aarde en het al de macht van het eerste beest, in tegenwoordigheid uitoefent.

Altijd in dezelfde richting van de analyse hebben we hier begrijpen dat dit  beest uit de aarde is   de paus Francis die in de aanwezigheid van ex-paus Benedictus XVI.

Paus Francis, weigeren bepaalde attributen Pape (cape en schoenen) en zelfs de naam van de paus. Het zegt simpelweg de bisschop van Rome en volgens sommige rapporten die het niet heeft voldaan aan alle vereisten voor benoeming aan het pausdom.

Paus Francis is het beest dat opkomt uit de aarde

 

Het eerste beest die oprijst uit de zee

 

In vers 13:12, de engel spreekt nog van het eerste beest, welks dodelijke wond genezen was dat natuurlijk in mijn analyse is niemand minder danpaus Johannes Paulus II , die een schotwond was dat fataal zijn ontvangen.

Maar hij ontsnapte op wonderbaarlijke wijze de dood die beroemde 13 mei 1981!

Zelfs zijn moordenaar zei dat hij niet begrijpt hoe de paus dood was ontsnapt …. !

 

Dus het beest uit de zee is het eerste beest die oprijst uit de aarde is het tweede beest.

.

Samengevat, de zeven koningen pausen zijn allemaal gerelateerd aan het beest uit de zee, en de Paus Francis is het tweede beest, dat oprijst uit de aarde.

.

De recente pausen zijn de beesten van de Apocalyps!

.

Maar ze zijn niet de enige dieren want vergeet er zijn tien koningen, die zal combineren de twee beesten (Benedict en Francis) en de tien koningen zijn de tien religieuze leiders van andere religies die we al deze loyaliteiten hebben gezien onder Johannes Paulus II, Benedictus XVI en nu met Francis.

De leiders van valse religies die zijn gelieerd aan de dieren van het Vaticaan zijn ook allianties met de beesten van de Apocalyps waarvan het doel is om te vechten tegen de ware katholieke kerk is de kerk van Jezus Christus.

.

C 

Hoofdstuk 16 van het boek van de Apocalyps.

Mijn analyse

 .

Dit hoofdstuk is ook zeer belangrijk omdat het duidelijk verklaart het lijden zal God op aarde te sturen.

16.13 Het vers verklaart de alliantie tussen de trilogie  « The Dragon, het beest en de valse profeet » die samen moeten handelen om de staatshoofden van de wereld in de laatste wereldoorlog veroorzaken ..

Dit hoofdstuk is ook zeer belangrijk omdat het duidelijk verklaart het lijden en de oordelen die God op aarde zal zenden.

.

Het is de straf!

.

We zagen dat de beesten waren, we moeten erachter komen wie de Draak, die de valse profeet.

De draak     staat voor kracht, hij nog steeds woont verborgen weg en alleen te zien om toe te slaan op zijn prooi en doden in een aanval van slagen of vlammen.

.

Wie is de draak?

.

De bevoegdheden van de handel, grondstoffen, financiën en media, zijn in handen van trusts die gericht zijn in de schaduw van de  »  Vrijmetselarij « die het serveert « Illuminati » geheime genootschap dat de regels van de vrijmetselarij en regeert de wereld.

De draak van zijn bevoegdheden die alle wezens in de wereld, Misery, Hongersnood, ziekte, geweld, opstanden en oorlogen worden geactiveerd.

Moslims beschuldigen christenen en joden tegenslagen die teisteren en joden en christenen beschuldigen moslims keren dezelfde problemen.

De bijbedoeling voor de twee beesten, de valse profeet en de draak is om « mensen » en in slaap verstrikt in de problemen te houden om ze af te leiden van Jezus Christus, die komt om ons te redden.

Het doel halve beleden door twee beesten, de valse profeet en de draak, is om een ​​nieuwe wereldorde op de ruïnes van het christendom op aarde om een ​​regering van vrede en veiligheid tot stand te creëren.

.

In werkelijkheid willen ze de mens tot slaaf te maken!

.

De draak is de zenuw van de oorlog is de kracht en macht van de goddelozen, die onthullen ter bestrijding van het Lam!

 

De valse profeet  Hij kan een levende niet aan het einde van de tijd leider omdat, zoals we al hebben gezien zijn « beesten pausen » en 10 Koningen « religieuze leiders van valse religies » dat deze rol te geven.

Dit is niet een profeet aan het einde van de tijd als de Bijbel spreekt van valse profeten, voor deze tijd en niet de valse profeet.

Dan bestudering van tweeduizend jaar geschiedenis er is slechts een valse profeet zo belangrijk en zo krachtig dat het nog steeds aanwezig en levend in alle gedachten.  Dit is Mohammed   staat aan het hoofd van een veelheid tegen alle verwachtingen in zorgt ervoor dat het de ware en laatste profeet.

Zie artikelen footer

We weten dat 600 jaar voor Jezus Christus, Daniel kondigde de komst van de Messias.

De geschiedenis van de wereld bewijst zonder twijfel dat deze Messias was « Jezus Christus ‘  profetie aangekondigd dat zij afgesneden en hij geen opvolger zou hebben.

.

Dus, zonder twijfel Mohammed een valse profeet is.

.

En gezien de veelheid van menselijke « moslims » die vereren, kunnen we zeggen luid en duidelijk dat Mohammed de valse profeet Bijbel

.

Het is belangrijk op te merken dat de moslims zijn de eerste slachtoffers van de valse profeet.

Moslims zijn het slachtoffer van Stockholm syndroom en daarom aanbidden zij de valse profeet en zijn volgelingen, de islamisten!

.

Ik nodig alle moslims om tot Christus komen om gered te worden.

.

Islamisten zijn de gewapende vleugel van de valse profeet, ze martelen en verminken dagelijks massa’s moslims.

Zij leverde ook de Heilige Oorlog tegen het christendom.

Slachtingen gedecimeerd vele dorpen van christenen in Afrika en het Oosten.

Kerken werden vernield, geplunderd en in brand gestoken, de islamisten niets respecteren.

Mannen, vrouwen en kinderen werden in de naam van God vermoord door deze dienaren van satan.

 

BEWIJS VAN NEGEN

.

Dit alles vindt plaats en past heel goed samen, maar ik had nog enig bewijs als ik bang voor de gevolgen van mijn analyses over de wereld.

Dus buiten mijn geloof, groeperingen, gelijkenissen zijn er feiten die u kunnen helpen als u een oordeel te vormen.

Hier zijn negen vragen, bewijs door « nieuwe » Ik ben misschien niet verkeerd!

WAAROM: De Kings zijn pausen hebben het aantal priesters overgelaten werd gereduceerd tot een stroompje, met name in Frankrijk of priester verzorgt verschillende parochies alleen (! Goede reclame zou stijgen tot vele roepingen) De pausen hebben vrijwillig gehandeld tegen de kerk door het langzaam sterven. « Het is een feit »

WAAROM: paus in 1960 weigerde het derde geheim van Fatima te onthullen, dus de wil van de Heilige Maagd ongehoorzaam, terwijl het Vaticaan werd erkend als de ware verschijning van de Maagd. Paus opzettelijk God ongehoorzaam. Sinds 1960 is de pausen Kings weigeren God te gehoorzamen en wetens « Het is een feit »

WAAROM: De koningen pausen hebben gesteund, verdedigd en zelfs aangemoedigd humanisme in plaats van het stimuleren van mensen tot Jezus Christus te komen in de liefde en doen een daad van naastenliefde.Humanisme plaatsen mens in het middelpunt van alle prioriteiten en tegelijk de christelijke God wordt geplaatst in het centrum van alles! De humanist verheerlijkt man vervolgens christelijke God verheerlijkt! « Het is een feit »

WAAROM: De pausen Kings verlaten, martelen en vermoorden van massa’s christenen, omdat ze de islam weigeren. Niet alleen doen ze vertrekken zonder iets te zeggen, maar erkennen de islam en andere religies als valse paden die kunnen leiden tot God. En ze veroordelen scharen op waanidee paden. « Het is een feit. »

WAAROM: L ast paus Francis eenvoudig gezegd de bisschop van Rome en te weigeren de naam van de paus en bepaalde attributen te dragen. « Het is een feit. »

WAAROM: De pausen Kings weigerde te praten over de op handen zijnde terugkeer van Jezus Christus, en onze laatste paus bleef zwijgen over dit feit. Het eerste doel van zijn kantoor is nog steeds het besturen van de katholieke kerk is om mensen voor te bereiden op de wederkomst van de Heer Jezus Christus! « Het is een feit. » 

WAAROM: De pausen Kings besloten om een pauselijke troon met een omgekeerd kruis op de rug te hebben. Die vaak betekent dat ze hun jassen gedraaid en Jezus Christus, maar Satan niet langer dienen. « Het is een feit. »

WAAROM:  Terwijl de handeling van het pauselijke zegen werd gemaakt met de wijsvingers en gestrekte personeel, heeft ze werd vervangen door de wijsvinger en pink uitgestrekt, die bekend staat als het teken van Satan! »Het is een feit. »

WAAROM: De pausen Kings overeengekomen royalty die een compromis met de satan. Jezus Christus had alle gaven van Satan weigerde, terwijl hij aan de verleiding in de woestijn was. « Het is een feit. »

.

CONCLUSIE

 

Al deze feiten zijn feiten, reëel en tastbaar, hoe kunnen we als christenen blijven accepteren met zijn ogen dicht!

Het is tijd om wakker te worden voordat het te laat is.

Vergeet niet dat Jezus Christus ook werd verraden door de Raad « Hoge Joodse religieuze lichaam »

Dus mijn geliefde broeders en zusters in Christus, ik ben me ervan bewust dat ik het risico mijn ziel als ik verkeerd ben, maar ik heb voor God het recht niet om mijn analyse delen.

Moet ik doen alsof ze oppervlakkig prediken of kom ik bij de bodem van de dingen, worden vurig van mijn geloof, proberen om de massa wakker en kunnen zo bijdragen tot het grootste aantal zielen te redden, zelfs met het risico van mijne.

Hier denk ik dat ik heb bewezen dat de pausen koningen zijn « opzettelijk » valse pausen en de beesten van de Apocalyps.

 

We zagen dat de vrouw « De grote hoer »  is « het Vaticaan katholieke kerk. »

We hebben gezien dat  de zeven koppen zijn zowel « de zeven heuvels van Rome en de zeven pausen Koningen »

We hebben gezien dat  »  Seven Kings  « zijn « de zeven pausen » sinds de Lateraanse akkoord van Pius XI tot Benedictus XVI

We hebben gezien dat het eerste beest die oprijst uit de zee was de« Paus Johannes Paulus II »

We zagen  »  Het beest, dat was en stijgt op uit de afgrond «  is  « Paus Benedictus XVI »

We zagen  »  The Beast stijgen van de Aarde «  is « Paus Francis »

We hebben gezien dat « De tien koningen » zijn « de 10 graven van valse religies » die een verbond en trouw aan het beest « de Pausen » gemaakt

We hebben gezien dat  »  de valse profeet «    was « Mohammed » vandaag belichaamd door de islam en islamisten.

We hebben gezien dat de « Dragon » is « vrijmetselarij »    , die de « Illuminati » dient

.

Dus wie is het scharlaken beest van de prostituee

.

De scharlaken rood beest, dat de prostituee draagt ​​is het geheime genootschap genaamd   de Illuminati   , omdat het de structuur die het leven en de kracht geeft om de twee beesten en de prostituee.

.

En wie zijn deze Illuminati  ?

.

Het is een satanisch geheim genootschap waarvan de basis bestaat uit een elite mondiale samenleving van financiën, politiek, media en maatschappelijke organisaties. Ze is hoofd van de Vrijmetselaars en leidt de wereld achter de schermen door zijn bevoegdheden Financiële, technische, technologische, politieke en media.

Door gevolgtrekking, kunnen we begrijpen dat dit geheime genootschap wordt geleid:

De grootmeester van de vrijmetselarij,

De twee beesten « Voormalig Paus Benedictus XVI en Paus Francis »

De hoofden van de tien koningen ’10 valse religies die trouw aan de twee beesten  »

Dat maakt 13 personen, dwz een chef-kok   « antichrist » en de Twaalf Apostelen!

13 th apostel Valse profeet en als Judas, hij is opstandig en is tegen de meester   « antichrist »  en het systeem. Zijn discipelen « islamisten » Zo zal de goddeloze oorlog in Armageddon.

Opnieuw Satan Monkey God omdat Jezus Christus had ook twaalf trouwe apostelen, en dertiende die had verraden

 

Dus wie is de huichelaar, de antichrist, 

The Scarlet Beast

  

Degenen aan wie de wereld zal gezag erkennen mogen alleen een bekend en gerespecteerd door iedereen en elke persoon die is of zal trouw!

Goddeloos

Een belangrijk detail in het beeld,  Benedictus maakte het teken van Satan openlijk in het openbaar

Deze persoon   « de antichrist, het scharlaken beest »  , die zich zal openbaren aan zijn Armageddon   Voormalig Paus Benedictus XVI

Omdat Johannes vertelt ons in vers 17,8 Boek van de Openbaring:

17:08

Het beest, dat gij gezien hebt, was en is niet meer. En het zal opkomen uit de afgrond en gaat ten verderve. En de bewoners van de aarde, wier namen niet zijn geschreven vanuit de grondlegging van de wereld in het boek des levens, ziende het beest, dat was en is niet meer en toch is. –

De oorlog van Armageddon zal de strijd van de Illuminati tegen de valse profeet « ISLAM » geleid door islamitische jihadisten die trouw weigeren het beest!

Het jaar 2014 moet zien in te voeren aan alle voorwaarden voor dit conflict onvermijdelijk en gepland voor de laatste dagen van het einde der tijden waarvan ik denk dat zal plaatsvinden in 2015.

De Illuminati moet eerst spanningen, rellen, haat, toename van de armoede en ongelijkheid, zodat de gemoederen oplaaien.

Toen het beest dat was, opnieuw tot spanningen te verminderen en bijdragen aan het creëren van een nieuwe wereldorde die de valse profeet zal weigeren « islamisten »

.

Natuurlijk is dit geen profetie maar getrokken uit mijn analyse logische conclusies.

Ik kan verkeerd zijn, maar misschien ook niet!

.

U uw mening maken ook, het is tijd om je hart te volgen en te begrijpen dat al diegenen die zeggen dat ze willen om je goed te maken kan vertellen je rijdt en begeleiden u naar Satan.

Uw hart, uw geloof en gebeden tot God leidt u door de duisternis.

Opgemerkt moet worden dat de tien koningen, die bondgenoten van de Illuminati streven om het grootste aantal zielen veroorzaken aan Satan.

Ik ls zijn ook beesten van de Apocalyps door allianties.

Het beest, de tien koningen, de meest actieve tegen christenen is de islam islamitische jihadisten speciaal gemaakt  door de valse profeet.

De primaire en uiteindelijke essentiële doel, twee dieren, 10 dieren per allianties, de Draak en de valse profeet is weg van Jezus Christus en het geloof, de Kerk van Jezus Christus

Er is zeker een onderhandeling met Satan op een bepaald niveau.

Een ziel en Satan Illuminati macht op aarde, maar Satan is een bedrieger en uiteindelijk alle slaven in de hel!

Dat is waarom het belangrijk is voor ons mijn geliefde broeders en zusters waren in Jezus Christus naar de keizer wat de keizer toekomt en aan God wat God toebehoort.

Heb geen hekel aan moslims, of islamisten, maar bid voor hen, omdat ze zijn vervreemd van God door de afwijzing van Jezus Christus.

Bid dat God genadig is en laat als « de arbeiders van het elfde uur  « tot Hem te komen door Jezus Christus, want het is de enige manier.

Helpen die om hulp vragen, houden degenen die ons haten, vergeven aan onze schuldenaren en bidden dat onze namen niet uit het boek des levens worden geschrapt.

Houd het Geloof, mijn geliefde broeders en zusters in Jezus Christus, en dagelijks bidden voor de tijd is nabij en Jezus Christus zal terugkeren.

In afwachting van de terugkeer van de Heer, wij weten al dat 2014 bijzonder moeilijk zal zijn in de wereld sinds de komst van de pijn zijn exponentiële en daardoor levendiger en dichter bij de levering.

We moeten God vragen om ons leven te leiden door de Heilige Geest tot de terugkeer van onze Heer Jezus Christus.

Indien, zoals ik denk dat de terugkeer van Jezus Christus was om in september 2015 ter gelegenheid van het feest van de bazuinen, dan hebben we iets minder dan twee jaar in de duisternis te houden om het rendement op de berg van zien olijf onze Heer Jezus Christus.

Hebben met het feit dat vóór de wederkomst van Jezus Christus, de opname van de gemeente en de dag van de toorn van God moet zijn.

Het is mogelijk dat de opname van de gemeente gebeurt op het moment, in een paar uur of zelfs een paar weken of een paar maanden of net voor de terugkomst van Jezus Christus.

Moed, standvastig en bereid ik mijn geliefde broeders en zusters in Jezus Christus, de dag van de bevrijding zal komen, omdat in alle gevallen is het voor onze generatie!

Jezus Christus houdt van ons allemaal en dat is om ons te redden het is binnenkort beschikbaar.

God zegene u mijn geliefde.

Jezus Christus komt spoedig dat is zeker en we hebben heel weinig tijd om te informeren, te overtuigen en te brengen in de kudde, het grootste aantal verloren schapen.

.

EEN PAAR MIJLPALEN

HET EINDE VAN TIJD

.

Door middel van onderzoek, enquêtes, analyse en reflectie, ik gelegen:

Het eerste teken van de terugkeer van onze Heer Jezus Christus, 14 mei 1948

Het begin van de laatste zeven jaar, « de zevende week van Daniel » op 29 september 2008 de dag van de beurskrach in New York.

De terugkeer van onze Heiland, Meester en Koning Jezus Christus, Zoon van God in de maand september 2015 tussen 14 en 15 op het feest van de bazuinen.

Lees mijn artikel: DE TERUGKEER VAN JEZUS CHRISTUS IS DE 14 of 15 september 2015! Tijdens het feest van TRUMPETS   »

Ik wil niet iets te verkopen, ik vraag je, mijn geliefde broeders en zusters en vrienden lezers vriendelijk dit artikel en blog-adres te sturen naar al uw contacten en vrienden over de hele wereld, zodat je ook soldaten van Christus en dat het grootste aantal zielen heeft een kans om gered te worden.

Vrede, liefde en vreugde in de harten en huizen te wachten op de opname van de gemeente voor een aantal fysieke en glorieuze terugkeer van onze Heer Jezus Christus op de Olijfberg

.

Boek Openbaring HOOFDSTUK 17

.

17:01

Een van de zeven engelen, die de zeven schalen hadden kwam en sprak tot mij, zeggende: Kom herwaarts, ik zal u tonen het oordeel der grote hoer, die zit aan vele wateren.

17:02

Met welke de koningen der aarde gehoereerd hebben, en met de wijn van haar hoererij de bewoners der aarde dronken werden gemaakt.

17:03

Hij voerde mij weg in de Geest in een woestijn. En ik zag een vrouw zitten op een scharlakenrood beest, dat vol van godslasterlijke namen, met zeven koppen en tien horens.

17:04

De vrouw was bekleed met purper en scharlaken, en versierd met goud en edelstenen en parels. Ze hield in haar hand een gouden beker, vol gruwelen en de onreinheden van haar hoererij.

17:05

Op zijn voorhoofd was een naam geschreven, een geheimenis: het grote Babylon, moeder van de hoeren en de gruwelen der aarde.

17:06

En ik zag de vrouw dronken van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus. En, haar zag, werd ik bevangen door een grote verbazing.

17:07

En de engel zeide tot mij: Waarom verwondert gij u? Ik zal u zeggen de verborgenheid der vrouw en van het beest, dat haar draagt, hetwelk de zeven hoofden en tien hoornen.

17:08

Het beest, dat gij gezien hebt, was en is niet meer. En het zal opkomen uit de afgrond en gaat ten verderve. En de bewoners van de aarde, wier namen niet zijn geschreven vanuit de grondlegging van de wereld in het boek des levens, ziende het beest, dat was en is niet meer en toch is. –

17:09

En hier is het verstand, dat wijsheid heeft. De zeven hoofden zijn zeven bergen, waarop de vrouw zit.

17:10

En er zijn zeven koningen: vijf zijn gevallen, een is, de andere is nog niet gekomen, en wanneer hij komt, moet hij korte tijd blijven.

17:11

En het beest, dat was en niet is, is zelf een achtste, en is uit de zeven en gaat ten verderve.

05:12

De tien horens die je zag zijn tien koningen, die nog geen koninkrijk hebben ontvangen, maar ontvangen zij macht als koningen een uur met het beest.

17:13

Dezen hebben enerlei mening, en zullen hun kracht en macht aan het beest.

05:14

Dezen zullen tegen het Lam te maken, en het Lam zal hen overwinnen, want Hij is de Here der heren en de Koning der koningen, en riep, en uitverkorenen en gelovigen die met Hem zijn.

17:15

En hij zeide tot mij: De wateren, die gij gezien hebt, waar de hoer zit, zijn volken, en scharen, en natiën, en tongen.

05:16

De tien hoornen, die gij gezien hebt op het beest, die zullen de hoer haten, het desolate en naakt, haar vlees eten en haar met vuur verbranden.

05:17

Want God heeft in hun hart om Zijn doel te vervullen, van een geest te zijn, en hun koningschap aan het beest geven, totdat de woorden Gods voleindigd zullen zijn.

17:18

En de vrouw, die gij gezien hebt, is de grote stad, die heerst over de koningen der aarde.

Bron:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

Boek Openbaring HOOFDSTUK 13

 

13:01

En ik stond op het zand der zee, en zag een stijging van de zee beest dat zeven koppen en tien horens had, en op zijn horens tien kronen en op zijn koppen namen van godslastering.

13:02

Het beest dat ik zag, was een luipaard gelijk, en zijn voeten waren als die van een beer en zijn muil als de muil van een leeuw. De draak gaf hem zijn kracht en zijn troon en grote macht.

13:03

En ik zag een van zijn hoofden als tot den dood gewond, en zijn dodelijke wond genezen was. En de gehele aarde verwonderde zich achter het beest.

13:04

En zij aanbaden de draak, die de macht aan het beest gaf en zij aanbaden het beest, zeggende: Wie is dit beest gelijk, en wie kan er tegen vechten?

13:05

En hem werd een mond spreken arrogante woorden en godslasteringen, en hem werd macht gegeven dit tweeënveertig maanden te handelen gegeven.

13:06

En het opende zijn mond tot lastering tegen God, om zijn naam, en zijn tabernakel lasteren, en hen, die in de hemel wonen.

13:07

En er was hem gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen en hen te overwinnen. En hem werd macht gegeven over elke stam, volk, taal en natie gegeven.

13:08

En allen, die op de aarde wonen zullen hem, van wie de namen niet zijn geschreven van de grondlegging van de wereld in het boek des levens van het Lam dat geslacht aanbidden.

13:09

Als iemand een oor heeft, die hore!

13:10

Dat iemand in gevangenschap zullen gaan in gevangenis: hij die doodt met het zwaard moeten worden gedood met het zwaard. Hier is de lijdzaamheid en het geloof der heiligen.

01:11

Toen zag ik de aarde nog een beest, dat twee horens als die van het Lam, en het sprak als de draak.

13:12

Het oefent al de macht van het eerste beest voor hem, en het maakt de aarde en haar bewoners het eerste beest aanbidden, wiens dodelijke wond genezen was.

01:13

En het doet grote tekenen, zodat het vuur van den hemel op de aarde ten aanschouwen van de mensen.

13:14

En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen in de aanwezigheid van het beest, het vertellen van de bewoners van de aarde om een ​​beeld moeten maken voor het beest, dat de wond van het zwaard en leefde .

13:15

En hij werd adem gegeven om het beeld van het beest, dat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken zo velen niet zouden aanbidden, het beeld van het beest gedood zouden worden

13:16

En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, rijken en armen, vrijen en slaven, een merkteken op hun rechterhand of op hun voorhoofd te ontvangen,

13:17

en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest of het getal van zijn naam heeft.

01:18

Hier is de wijsheid. Laat hem die verstand heeft, bereken het getal van het beest. Want het is nummer van de mens, en zijn getal is zes honderd zes en zestig.

Bron

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

Boek Openbaring HOOFDSTUK 16

 

16.1

En ik hoorde een luide stem uit de tempel zeggen tot de zeven engelen: Gaat heen en giet op de aarde de zeven schalen van de toorn van God.

16:02

De eerste ging heen en goot zijn schaal uit op de aarde. En kwaadaardige en pijnlijke zweren aan de mensen, die het merkteken van het beest en zijn beeld aanbaden.

16:03

De tweede engel goot zijn schaal uit in de zee, en zij werd bloed als van een dode man: en elk levend wezen stierf, alles in de zee

16:04

De derde engel goot zijn schaal uit in de rivieren en fonteinen der wateren.En zij werden bloed.

16:05

En ik hoorde de engel der wateren zeggen: Gij zijt rechtvaardig, Heere, en Die was, o Heilige, want gij oordeelt dus.

16:06

Want zij het bloed der heiligen en der profeten vergoten hebben, en gij hebt gegeven hun ook bloed te drinken: zij zijn het waardig.

16:07

En ik hoorde het altaar zeggen: Ja, Here God, Almachtige, uw oordelen zijn waarachtig en rechtvaardig.

16:08

De vierde engel goot zijn schaal uit over de zon. En hetzelve werd macht gegeven de mensen te verhitten door vuur;

16:09

En de mensen werden verhit met grote hitte, en lasterden de naam van God, die de macht heeft over deze plagen heeft: en zij bekeerden zich niet, om Hem heerlijkheid te geven.

16:10

De vijfde engel goot zijn schaal uit over de troon van het beest. En zijn rijk is verduisterd, en zij kauwden hun tongen van pijn;

16:11

en zij lasterden de God des hemels vanwege hun pijnen en vanwege hun gezwellen, en zij bekeerden zich niet van hun werken.

04:12

De zesde engel goot zijn schaal uit op de grote rivier de Eufraat. En zijn water is uitgedroogd, opdat de weg der koningen uit het oosten zou worden voorbereid.

16:13

En ik zag uit de bek van de draak en uit de bek van het beest en uit de mond van de valse profeet, drie onreine geesten als kikvorsen.

16:14

Want het zijn geesten van duivelen, die tekenen doen, welke uitgaan naar de koningen der gehele wereld, om hen te verzamelen tot de oorlog op de grote dag van de almachtige God.

04:15

Zie, Ik kom als een dief. Gezegend is hij, die waakt en zijn klederen bewaart, opdat hij niet naakt wandele, en men zijn schaamte niet zie! –

16:16

Zij hebben hen vergaderd in de plaats, in het Hebreeuws genaamd wordt Armageddon.

16:17

En de zevende engel goot zijn schaal uit in de lucht. En hij ging uit van de tempel, van de troon, een grote stem, zeggende: Het is geschied!

04:18

En er werden bliksemen, en stemmen, en donderslagen, en een grote aardbeving, zoals er nog nooit geweest dat de mensen op de aarde, zo grote aardbeving

16:19

En de grote stad is in drie delen gescheurd, en de steden der heidenen zijn gevallen, en God gedacht aan grote Babylon, om haar te geven den drinkbeker van den wijn van Zijn brandende toorn.

04:20

En alle eiland is gevloden, en de bergen zijn niet gevonden.

04:21

En een grote hagel, elk als een talent pond zwaar, kwam uit de hemel op de mensen, en de mensen lasterden God vanwege de plaag van de hagel, want de plaag daarvan was geweldig.

Bron

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

God zegene

.

De arbeiders van het elfde uur

.

De gelijkenis van het elfde uur:
. Mattheüs (20:1-16)

Jezus vertelde deze gelijkenis:


Het Koninkrijk der hemelen is gelijk een meester die ging bij het ochtendgloren om arbeiders voor zijn wijngaard te huren.


Hij begon met hen eens over het salaris van een munt voor de dag, zond hij hen heen in zijn wijngaard (…)


Kort voor het einde van de dag, ging hij weer naar buiten en vond andere werknemers.


Hij vertelde hen: « Waarom heb je er de hele dag blijven niets doen? »


Ze antwoordde: ‘Omdat niemand ons heeft gehuurd.

« Hij vertelde hen: » Gaat ook gij in mijn wijngaard. « 

Toen de avond viel, kregen ieder zijn salaris. 

 

Degenen die laat op de dag aankwamen kregen een zilveren medaille …


Degenen die vroeg in de ochtend begon kregen dezelfde … en ze récriminèrent tegen de kapitein van het domein:


« Ze kwamen niet voor een uur werk en geef ze gelijk aan ons, die de last van de dag en de hitte hebben gedragen! » Maar de meester antwoordde een van hen: Vriend, ik doe u geen onrecht. 

 

Heb je niet met mij eens voor een penning? 

 

Ik heb niet het recht om te doen wat ik wil met mijn eigen? Moet je met een geelzucht oog omdat ik goed ben? « 

Of artikelen

THE BEAST IS HET VATICAAN na de start van Benedictus XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Geliefde broeders en zusters in Christus Jezus

.

Laten we eens kijken naar het Vaticaan en vooral kijken naar wat onze voormalige paus Benedictus XVI geworden.

En herinneren ons eraan dat alleen Jezus Christus de last van de paus kerk gids kan verwijderen en alleen Jezus Christus kan overwinnen en verslaan het beest, de draak, de valse profeet en de tien koningen.

En wij de kerk te overwinnen ook met onze Heer Jezus Christus.

Binnenkort is hoofdstuk 14 van het boek van de Apocalyps gaat doen en naar mijn mening is het Feest van de Trompetten 2015, laat ik je lezen en na te denken over je leven, maar vergeet niet voor het kiezen uw weg naar mijn artikel Link lezen  Dare geloof in God en Jezus Christus!

14:01

Ik zag, en ziet, het Lam stond op de berg Sion, en met Hem honderd vier en veertig duizend, die zijn naam en de naam van zijn Vader op hun voorhoofd geschreven.

14:02

En ik hoorde een stem uit de hemel als het gebrul van vele wateren en als een stem van zware donder en de stem, die ik hoorde, was als dat van harpisten spelen van hun harpen.

14:03

En zij zongen een nieuw gezang voor de troon en voor de vier dieren en de oudsten. En niemand kon dat gezang leren, dan de honderd vier en veertig duizend, die zijn gekocht uit de aarde.

14:04

Zij zijn degenen die zich niet met vrouwen hebben bevlekt, want zij zijn maagden, zij het Lam volgen waar hij ook gaat. Dezen zijn gekocht uit de mensen als eerstelingen voor God en het Lam;

14:05

En in hun mond er is geen bedrog gevonden; want zij zijn onberispelijk.

14:06

Ik zag een andere engel vliegen in het midden des hemels, hij had het eeuwige Evangelie, om te verkondigen aan hen die op de aarde wonen, aan alle volk en stam en taal en volk.

14:07

Hij zei met luide stem: Vreest God, en geeft Hem heerlijkheid, want de ure Zijns oordeels is gekomen, en aanbidt Hem, Die den hemel, en de aarde, en de zee gemaakt, en de fonteinen der wateren .

14:08

En een andere, een tweede engel, volgde, zeggende: Babel is gevallen, zij is gevallen, het grote Babylon, dat alle landen liet drinken van de wijn van de toorn van haar hoererij!

14:09

En een andere, een derde engel is hen gevolgd, zeggende met een grote stem: Indien iemand aanbidt het beest en zijn beeld en ontvangt het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand,

14:10

hij zal ook drinken van de wijn van de toorn van God wordt uitgestort zonder toebereid in de beker van zijn toorn, en hij zal gepijnigd worden met vuur en zwavel voor de heilige engelen en voor het Lam.

14:11

En de rook van hun pijniging stijgt in alle eeuwigheid, en zij hebben geen rust dag en nacht, die het beest en zijn beeld aanbidden, en al wie het merkteken van zijn naam.

02:12

Hier is de volharding der heiligen, die de geboden van God en het geloof in Jezus bewaren.

02:13

En ik hoorde een stem uit de hemel zeggen: Schrijf, zalig zijn de doden, die in den Heere sterven! Ja, zegt de Geest, opdat zij rusten mogen van hun arbeid, want hun werken volgen hen.

14:14

Ik zag, en ziet, een witte wolk, en op de wolk was Een gezeten, des mensen Zoon gelijk, hebbende op Zijn hoofd een gouden kroon, en in zijn hand een scherpe sikkel.

02:15

En een andere engel kwam uit de tempel en riep met luider stem tot hem, die op de wolk zat, stem uw sikkel en maai, want de ure om te maaien is gekomen, want de oogst der aarde rijp is geworden.

02:16

En hij die op de wolk zat, zond Zijn sikkel op de aarde. En de aarde werd gemaaid.

02:17

En een andere engel kwam uit de tempel, die in den hemel, en ook hij had een scherpe sikkel.

14:18

En een andere engel, die macht had over het vuur, kwam van het altaar, en riep met luide stem tot hem, die de scherpe sikkel stem had, zeggende: Thrust uw scherpe sikkel, en oogst de trossen van de wijnstok de aarde, want zijn druiven zijn rijp.

02:19

En de engel zond zijn sikkel op de aarde. En oogstte van de wijngaard der aarde, en wierp ze in de grote wijn druiven van de toorn van God.

02:20

En de wijnpers werd buiten de stad getreden, en er kwam bloed uit de wijnpers, tot het paard hoofdstellen, over een afstand van 1600 stadions.

Moge God waken over ieder van ons en gaf ons zijn zegen

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.