Вяртанне Ісуса Хрыста для верасні або кастрычніку 2016

 

Бог-бацька-дзіця-Ісус-і-голуб-копія-1

 

Перш чым звярнуцца прадмет вяртання Ісуса Хрыста, варта нагадаць некаторыя фундаментальныя хрысціянства і асабліва жыць веру ў канцы часоў.

 

BE хрысціян апошніх часоў

 

 

Па-першае быць хрысціянінам, каб зразумець, што Бог з’яўляецца стваральнікам многіх рэчаў і, такім чынам, таксама мы з’яўляемся тварэннем Бога.

Варта таксама разумець, што Бог стварыў нас свабоднымі і надзелены свабодай волі, так што мы вырашылі сябе, як мы выкарыстоўваем гэтую выдатную падарунак, які даў нам Бог « Жыццё ».

 

Каб лепш зразумець Бога і стварэнне чалавека, я запрашаю васпрачытаць маю кнігу « Прапаведнік кароль Вяртанне Цемры прыходзіць святло » можна знайсці ў артыкуле пра кнігу: кнігі – Прапаведнік Вяртанне караля

 

Бог у сваёй бясконцай міласьці даў нам усё гэта каштоўны « жыццё », на жаль, мала ацэнены па вартасці. Жыццё дадзена нам Богам, не патрабуючы нічога ад нас наўзамен. Гэта падарунак. Але аднойчы, што жыццё непазбежна сканчаецца.

 

Для некаторых, на жаль, гэта з самага ранняга ўзросту, што жыццё спыняецца, для іншых яны дасягаюць бесклапотна сто гадоў або больш.

 

І тады, адразу пасля моманту смерці цела, душа паўстае перад яго стваральніка.

 

Мы павінны разумець, што час з’яўляецца тварэннем Бога і таму ў момант смерці душа прыбывае непасрэдна падчас апошняга суда.

 

На працягу гэтага суда тры варыянты будуць даступныя ў душ.

 

Тыя, хто меў вычварэнства жыцця будзе асуджаная правесці вечнасць у пекле.

 

Пераважная большасць мелі жыццё ні чыстым, ні заганных « Цёплы », тым не менш таксама пайсці правесці вечнасць у пекле.

 

Тыя вядзення здаровага ладу жыцця з павагай і праведнасьці таксама будзе ісці, нягледзячы на ​​іх ўзорную жыццё правесці вечнасць у пекле.

 

Калі яны хрысціяне, каб зразумець, што ўсе душы асуджаныя пры нараджэнні правесці вечнасць у пекле. Гэта ўпэўненасць!

 

І я нічога не дазваляе мне сказаць, калі пекла будзе менш складаным для некаторых, чым для іншых, заснаваных на актах, учыненых на працягу свайго жыцця.

 

Нішто нячыстае не можа ўвайсці ў Царства Нябеснае і, як мы ўсе носьбіты першароднага граху ў канцы нашага зямнога жыцця на Зямлі, так што мы ўсе асуджаныя правесці жыццё вечнае ў пекле.

 

Што будзе пекла, ніхто дакладна не ведае, аднак, у кнізе Эноха мы маем агляд, адзначыўшы, што ёсць месцы ў небе, або заблакаваныя для вечнасці ўсе тварэння, што яны не паслухацца Бога. Ісус Хрыстос казаў пра пекле выклікае геене (але нічога не кажа ў Бібліі, што менавіта Gehenna) Я таксама выказаў здагадку, што гэта можа быць пекла ў маім артыкуле: Разуменне зразумець Бога ПЕКЛА ,

 

Трэба баяцца, што Пекла гэта месца, дзе вечная жыццё існуе па-за Божай любові. Але ўсё яшчэ знаходзіцца пад кантролем і наглядам яго анёлаў. (Гл кнігу Эноха) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Калі яны хрысціяне, каб зразумець, што толькі любоў Хрыстова можа даць нам магчымасць спадзявацца пазбегнуць гэтага пякельнага вечнасць лёс запланаванай Богам чалавецтву з непаслухмянасцю Адама і Евы.

 

Каб быць хрысціянінам значыць быць грэшнікам прызнаць і прыняць, каб выратавацца ад любові Езуса Хрыста, гэтай пякельнай лёсу.

 

Быць хрысціянінам гэта прыняць і жыць паводле вучэння Ісуса Хрыста ў любові, міру, любові, спагады і пакоры.

 

Быць хрысціянінам ў цяперашні час хрысціў у вадзе, Дух і нарадзіцца нанова.

 

Па водным хросту мы каемся ў сваіх грахах і прыйсці да Ісуса Хрыста, каб выратавацца, прыняўшы сваю любоў і кроў Ён праліў за нас на крыжы.

 

Праз хрышчэнне духу мы просім Бога, каб накіроўваць наша жыццё.Пасля атрымання воднае хрышчэнне хрысціянін павінен унесці свой асабісты падыход у малітве прасіць Бога, каб накіроўваць і кіраваць сваім жыццём.

 

Так не хадзіць у жыцці больш не жаданнямі цела, але тыя, ад Духа.Гэта хрышчэнне Духам.

 

Такім чынам, мы нараджаемся зноў у нашай зямнога жыцця праводзіць сваё жыццё ў любові, згоды, любові, спагады і пакоры.Але ў запале прытрымлівацца вучэньня Ісуса Хрыста, служачы Богу, назіраючы яго запаведзі і дапамагаючы тым, хто шукае ў нашай дапамозе. Увага дапаможа вам прынесці не павінна прыводзіць, хто яго прымае, захаваецца ў сваіх грахах і злачынствах. Ні прывядзе вас адмаўляць вучэнне Ісуса Хрыста.

 

Калі вы робіце дапаможа вам стаць адказным за выкарыстанне гэтай дапамогі.

 

Такім чынам, факт даваць грошы наркаману або п’яны не дазваляюць думаць, што вы разглядзе добрую справу. Калі ён спытае вас грошы прапанаваць яму хлеб. Таксама той факт, даваць грошы тым, хто выкарыстоўвае дзяцей жабраваць не павінна прывесці вас паверыць, што вы праглядаеце добры ўчынак. Вы на сябе адказнасць за гэтага злоўжыванні на дзяцей.

 

Пасля нашага жыцця на зямлі, хрысціянін паўстае перад Богам на суд.І каханне Ісуса Хрыста, ён не збіраецца прама ў пекла.

 

Хрысціянін судзіць, калі творы яго жыцця былі добрыя, ён пойдзе ў Валадарства Нябеснае. Калі працы яго жыцці не былі дастаткова добрыя, ён пройдзе праз чысцец перад уваходам у царства нябеснае.Але калі творы яго жыцці былі дрэннымі, ён трапіць у пекла, хоць ён стаў хрысціянінам.

 

За дзве тысячы гадоў гэта так.

 

Але мы ў канцы часу, і рэчы крыху змяніць.

 

Якія змены ў тым, што ў канцы часу Ісус Хрыстос павінен вярнуцца на Зямлю, каб правіць там на працягу тысячы гадоў, што будзе аддзяліць чалавецтва апошняга суду.

 

І добрыя хрысціяне мы чакаем вяртання Ісуса Хрыста ў надзеі, што яна будзе вельмі хутка.

 

Валадаранне Хрыста на зямлі будзе прадчуванне вечнасці, мы будзем жыць даўжэй, але ён усё роўна будзе прайсці праз смерць да таго, вечнае жыццё.

 

Зло будзе выгнаны з зямлі падчас тысячагоддзя. Мы будзем жыць пад праўленнем Бога ў любові і свеце.

 

Але, паколькі ёсць адно АЛЕ, і гэта мае вялікае значэнне. Гэтавяртанне Ісуса Хрыста павінны быць у мучыцца.

 

Так над вяртанне Ісуса Хрыста побач і працяглы тэрмін складана для чалавецтва.

 

Мы ўсе бачым, што, як праходзяць гады, асабліва пасля 29 верасня 2008 году, і самыя цяжкія часы на ўсіх узроўнях. См мой артыкул:апошнія тры Прыкметы вяртання Ісуса Хрыста на зямлі!

 

Зямныя  : землятрусу, вывяржэння вулканаў, ураганы, праліўныя дажджы, ураганы, пажары, змяненне клімату, апоўзні, невядома аглушальным шумам і глебавыя руйнуецца стварэнне велізарных шчылін.

 

Нябёсы: метэарыт падае, сонечныя вывяржэння, аб’яўляе вяртанне Нибиру, пацяпленне планет Сонечнай сістэмы, НЛА.

 

Дзікай прыроды : Мёртвае невытлумачальныя мільёны кожны год ад хатняй жывёлы, дзікіх жывёл і птушак і рыб.

 

Чалавецтва  : Ruin, эпідэміі, страты каштоўнасцяў, Зыход, гвалт, вайны і чуткі пра войны.

 

Царква  : адступніцтва бачная на самым высокім узроўні. Тата адхіліў вучэнне Ісуса Хрыста, прызнаючы ўсе рэлігіі ў якасці шляхоў да Бога.Такім чынам забываючы самыя словы Ісуса Хрыста, « Я ёсьць шлях і ісціна і жыццё: ніхто не прыходзіць да Айца, як толькі праз Мяне! »

 

Гэтыя словы Ісуса Хрыста моцныя і не паддаюцца палеміцы.

 

Невядомыя аглушальныя шумы могуць быць інтэрпрэтаваныя як Апакаліпсіс труб. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Усе гэтыя падзеі адбываюцца так негабарытных і былі прадказана ў Бібліі, каб абвясціць пра канец часоў і вяртанне Ісуса Хрыста.

 

Усё гэта робіцца Богам, каб абудзіць чалавецтва, але, на жаль, вельмі мала, здаецца, быць у курсе спецыяльных часы мы жывем.

 

Мужчыны больш думаюць пра што яны будуць рабіць у наступныя выходныя або як яны будуць зачыняць канец месяца, замест таго, каб маліцца Богу за збаўленьне іх душ, нават сярод хрысціян.

 

Тым не менш, усе праблемы і бедствы, праз якія чалавецтва не будзе пагаршацца і нават да Ісуса Хрыста.

 

Жудасныя моманты чакаюць нас да вяртання Цара цароў Ісуса Хрыста.

 

Мы ведаем, шляхам высноў, што апошнія моманты перад яго вяртаннем будзе цяжэй за ўсё.

 

Больш чым калі-небудзь, мы павінны маліцца і маліцца зноў і зноў кожны дзень.

 

Мы павінны дзякаваць Богу кожны раз, калі яго дапамогу і маліцца Богу, каб накіроўваць і абараняць нас у кожны момант нашага існавання, асабліва ў гэтыя цяжкія часы і апакаліптычная.

 

Калі яны хрысціяне, каб зразумець, што каханне Хрыстова рука прапанаваў Богам, каб выратаваць нас ад пекла.

 

У дадатак да эканоміі нашы душы ад пекла яго любоў Ісуса Хрыста таксама зэканоміць некалькі нас да свайго фізічнага вяртання на Зямлю.

 

Тыя, хто будуць захаваны і будуць фармаваць Царква Ісуса Хрыста, яны будуць ператвораныя ў адно імгненне адчуваю будзе цела святла.Яны будуць выдаленыя ў небе і будзе мець доступ непасрэдна з зямнога жыцця ў жыццё вечнае без смерці.

 

Тыя, хто памерлі і якія былі выкрадзены, калі яны былі жывыя. Будуць ўваскрашу ў целе святла, а таксама будуць выдаленыя на небе з тымі, хто былі выратаваны ад іх жыцці.

 

Разам яны наведваюць вясельле Ягняці будзе вечны запавет, які зробіць Ісуса Хрыста з сфарміравана яго царква.

 

Калі Бог спрабуе абудзіць нас усімі сродкамі з’яўляецца тое, што большасць можа быць захаваны і што цалкам можа быць часткай Царквы Ісуса Хрыста, якія трэба выдаліць.

 

Ісус Хрыстос і Бог любіць чалавека!

 

Але чалавек, з якім ён хоча правесці жыццё вечнае?

 

Не думаю, на імгненне, што канец часоў нонсэнс, доказы шмат, канец часу сапраўды працуе і нішто не спыніць яго.

 

Ісус Хрыстос стаіць каля дзвярэй, і настаў час для надзеі выратавацца, пакаяцца ў сваіх грахах, нашы правіны, нашых памылак, нашых памылак і нашых нячыстых намераў.

 

ПРАГРЭС падпісаўшы вяртання Ісуса Хрыста

 

 

 

У сувязі з прагрэсаванне прыкмет мы сапраўды ў апошні ўчастак перад вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

 

Я растлумачыў у сваім артыкуле апошнія тры Прыкметы вяртання Ісуса Хрыста на зямлі! Былі тры знака перад вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

01) адкрыццё Антыхрыста

02) Трэці рэканструкцыя храма ў Ерусаліме

03) глабальнага канфлікту быць узгоднены Ісуса Хрыста на яго вяртанні

 

Для першых прыкметах « антыхрыста » мы павінны разумець, што існуе некалькі узроўняў.

 

Па-першае ўнутры царквы, антыхрыст фармуецца з усіх паслядоўных каралёў пап Паколькі Латэранскі пагадненняў.

 

Мінулым тата « Франсуа » ўвасабляе гэты антыхрыст, што пад выглядам Ягняці воўк, што прыводзіць хрысціян, якія ідуць прама ў пекла. См мой артыкул: афіцыйную заяву аб смерці каталіцкая царква

 

Згодна з прароцтва Малахаў пап, Францыск з’яўляецца апошнім татам. Той, хто названы ў прароцтве « Пётр Раман », што прывяло да царквы ў часе скрухі перад разбурэннем Рыма і вяртанне Ісуса Хрыста.

 

Разбурэнне Рыма не абавязкова азначае знішчэнне горада Рыма буйнога землятрусу, але калапсу Еўропы ў якасці новага Рыма « восьмага цара чале XII кнігі Апакаліпсіс ». і, такім чынам, сістэма антыхрыста.

 

Мы ведаем з кнігі Апакаліпсісу і прарокам Даніілам, вялікай смутку апошніх 42 месяцаў.

 

Так, як Францыск быў абраны 13 сакавіка 2013 года мы, магчыма, варта бачыць вяртанне Хрыста на Зямлю ў верасні або кастрычніку 2016 года, верагодна, падчас свята труб.

 

См мой артыкул: КАНЕЦ мінулага тыдня Данііла канец канец 2015 ці 2016

 

Анты-Хрыстос таксама з’яўляецца формай дэманічнай сёмухі двух жывёл і ілжэпрарока, мэтай якога з’яўляецца пераследваць хрысціян і накіроўваць іх непасрэдна на шляху ў пекла.

 

Мы можам лёгка зразумець, што нядаўнія Папы з’яўляюцца звер апісана ў кнізе Апакаліпсісу Кіраўнік 17.

 

У адносінах да некаторых см Францыск ілжэпрарока. Асабіста я лічу, што Францыск з’яўляецца адным з двух звяроў на моры, жывёлу зямных быўшы былога Папу Бэнэдыкта XVI, што многія экс-тата ўсё яшчэ жывы. Што тычыцца ілжэпрарока Я ведаю толькі аднаго, паслядоўнікі якога пераследваць хрысціян.

 

Гэта тое, што называецца « Мухамед » , хто хоць мёртвым у 632 нарадзіла ілжывай рэлігіі, якія служаць ісламістаў і джыхадзістаў.

 

02) Трэці рэканструкцыя храма ў Ерусаліме

Гэтая рэканструкцыя з’яўляецца рэальнае жаданне габрэйскага народа, але Бог ніколі не дазволіць рэканструкцыю храма побач з мячэццю « Аль-Акса » у ілжывай рэлігіі ілжэпрарока.

 

Новы храм будзе храм Хрыста сыдзе зь неба « нябесны Іерусалім »

 

03) глабальнага канфлікту быць узгоднены Ісуса Хрыста на яго вяртанні

Гэта адзіны і апошні ўчастак перад вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

Зразумела, што гэтая вайна пачалася з 2012 года мы бачым маштаб гэтага канфлікту, які ўжо глабалізаваным і прыбытку ва ўладзе і маштабаваць кожны дзень.

 

Менавіта гэта канфлікт, які збіраецца ўзяць Ісуса Хрыста на яго вяртанні.

 

Мы ў лютым і што аб’яўляецца ў сродках масавай інфармацыі далёка не абнадзейлівымі. Турцыя і Сірыя хочуць ісці на вайну супраць Сірыі.Рускія і Іран выступаюць супраць і абяцаюць вярнуцца да гэтых новых труну якія ваююць, калі яны прыходзяць у Сірыю.

 

Кітай за яго вядзенне вайны супраць ЗША і іх саюзнікаў у Афрыцы і Сірыі ў галіне эканомікі. Са сваёй ваеннай інтэрвенцыі ва Усходняй сілай, гэта ўсяго толькі пытанне часу з ваеннай стратэгіі. Відавочна, што кітайцы будуць ўмешвацца ў падтрымку расійскіх сіл.

 

Менавіта на раўнінах Мэгідо ў Ізраілі, што Ісус Хрыстос, паводле Бібліі павінны спыніць гэтую вайну .

 

Таму, калі будзе атакаваны перапаўненне бягучыя баі Сірыі і Ізраіля.Тады будзе крыкі і слёзы, але гэта будзе занадта позна, каб прыйсці да Ісуса Хрыста і быць захаваны. Таму што гэта будзе зыход канца часоў, што будуць выкананы з вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

І цалкам магчыма, што гэта ў аналізе гэтых прыкмет, на працягу месяца верасня або кастрычніка 2016.

 

Гэта 2016 год, мы ўжо ведаем, што гэта будзе горш, чым 2015 А калі Хрыстос не прадбачыцца ў гэтым 2016 годзе, мы павінны чакаць нешта жудаснае. Такія, як эканамічнага калапсу, але і катастроф вялікіх памераў.

 

Я ніколі не паўтарацца дастаткова, я не прарок , і я ўжо падмануў неаднаразова арыентацыі кароткі перыяд для вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста. Да мінусаў я не памыляюся пра абвастрэнне сімптомаў году ў год .

 

Як я моцна памыляюся аб аб’яўленні вяртання Ісуса Хрыста, я хачу быць больш асцярожным, і вы звернеце ўвагу, што Ісус Хрыстос прыйдзе, як злодзей, і, такім чынам, ніхто не ведае дакладна, калі будзе яго вяртанне.

 

Як і я чакаю сёлета сваё вяртанне ў верасні або кастрычніку, згодна майму аналізу прыкмет, але я павінен сказаць, што Ісус Хрыстос можа прыйсці і заняць яго царква ў любы час да яго вяртання.

 

Я хацеў бы таксама сказаць, што гэта вяртанне можа быць пазней і ўмешвацца ў 2017 ці 2018 годзе, для якіх маюцца таксама прыкметы таго, што я растлумачу, калі прыйдзе час.

 

Таму пераканайцеся, што, маліцца і спадзявацца, што мае быць вяртанне Хрыста, таму што раней ён вернецца і менш болю будзе яркім для чалавецтва.

 

У гэтым годзе ў 2016 годзе, хоць цяжка чалавецтва, каб быць для нас, хрысціян годам надзеі, пакаяння і малітвы, што Ісус Хрыстос трымае нас на ўліку ў кнізе вечнага жыцця.

 

Пакайцеся і многія прыходзяць да Хрыста, калі вы не хочаце, каб правесці вечнасць у пекле.

 

На момант напісання гэтага артыкула кожны яшчэ можна выратаваць.Бог даў вам свабодную волю, і гэты час, каб узяць правільны шлях.

 

Прыходзьце да Ісуса Хрыста, просячы воднае хрышчэнне, каб святар, пастар або хрысціяніна, а затым маліцца зноў і зноў, каб атрымаць абарону Святога Духа Божага, каб дапамагчы вам, абароніць вас і накіроўваць вашыя крокі у гушчы апошніх часоў цемры.

 

Каханне, Свет і Радасць у сэрцах і дамах у чаканні выдалення Царквы для адных і вяртання на Аліўнай гары ў Ерусаліме Госпада і караля нашага Ісуса Хрыста, Адзінароднага Сына Божага за яго кіраваньня Цара цароў зямлі на тысячу гадоў, што аддзяляюць чалавецтва канец свету.

 

Я запрашаю вас чытаць мае артыкулы:

Калі б Ісус Хрыстос спяшаюцца, царква знікне ў менш чым за адно пакаленне!

 

Канцы мінулага тыдня Данііла канец канец 2015 ці 2016

 

З часам гэта малітвы я запрашаю вас маліцца:

 

Малітвы бацькі нашага і Маці Божая

Віктар