Regeringstid JESU – Kristus kommer!

arme

 

Jesus Kristus er ved døren, efter to tusind års venten, finder vi, at profetierne varsler hans tilbagevenden er opfyldt i vores generation siden 14 maj 1948.

Det er datoen for oprettelsen af ​​staten Israel, som markerede begyndelsen af ​​afkastet af det jødiske folk i Israel på jorden af ​​deres forfædre.

I året halvfjerds overensstemmelse med en profeti om Jesus Kristus, blev templet i Jerusalem ødelagt og jøderne spredt rundt om i verden, indtil tidernes ende.

 

Oprettelsen af ​​staten Israel var således den første bibelske tegn på de sidste tider!

.

Vi vil se i denne artikel konsekvenserne for menneskeheden af ​​annoncen og tilbagesendelse af Jesus Kristus på Jorden.

.

I ERKLÆRING

Hvilke tidspunkter, vi lever!

Vi ser verden som vores referenceramme og vores egne værdinormer.

 

Ligesom alle os, min værdiskala tog form gradvist efter min fødsel.

 

Det er i Portugal 17 Jun 1952 omkring Lissabon Jeg kom til verden.

 

Da jeg var fem mine forældre emigrerede til Frankrig, hvor jeg voksede op og mit liv udvikler min referenceramme.

 

Jeg vidste de tider af trækul hår, vaske huse, tøj skiver, lamper og endda en radiostation med krystal, lavet af min far.

 

Så jeg er vokset op med den teknologiske revolution og overvåge dens udvikling.

 

Når mine forældre i begyndelsen af 60’erne købte vores første tv-lamper  « sort og hvid » , kan jeg forsikre dig om, at på det tidspunkt var det en reel revolution i franske hjem, og mænd blev allerede taler om at kolonisere månen !

 

Jeg har set siden halvtredserne, som dem i min alder, og nogle ældre, alle de forandringer i livet, teknologi, men også for samfundet.

 

Det er desuden på det tidspunkt (50 år), at teknologien har taget et kæmpe spring med skabelsen af ​​den første computer i 1948.

 

(For nærmere oplysninger se min artikel):

Besked til Unge på BAGSIDEN AF JESUS ​​KRISTUS

 

Ja, jeg deltog så mange denne utrolige teknologi revolution.

 

Men ak denne teknologiske revolution blev dereguleret i hånd med revolution die og virksomheder, men også globale demografi

 

Fra slutningen af 40’erne til 70’erne vigtigt for virksomheden var at give arbejde til alle « Mænd og kvinder » , så alle involverede i denne kollektive og nødvendig udvikling i efterkrigstidens samfund og betaler frugten af revolutioner teknologiske, udgifter og astronomiske omkostninger til genopbygning efter Anden Verdenskrig.

 

Det var en tid med små fag såsom stansning bus og metro billetter.

 

Stigende demografisk hjælpe virksomheden ganget jobskabelse for alle at deltage i den kollektive indsats for at drage nytte af den teknologiske udvikling.

 

Banker havde en meget vigtig rolle i finansieringen af ​​industrielle og individuelle projekter.

 

Jeg vil endda sige, at uden bankerne ville mange teknologiske og industrielle projekter af denne æra er forblevet under udarbejdelse.

 

Disse år med « fuld beskæftigelse » 30 herlige opkaldt var også kendt i Frankrig af sloganet « Metro-Boulot-Dodo »

 

Faktisk denne uhæmmede march af teknologi endelig vejet tungt på familier, som mænd og kvinder arbejdede.

 

Den udbredte beskæftigelse af kvinder var blandt andre konsekvenser af at oprette en afbrydelse af vaner og skikke i samfundet.

 

Ak, Mange par adskilt af arbejdet til sidst skilt.

 

Dette fænomen førte med tiden en afvisning af den unge til ægteskab og selv for religiøs uddannelse (Katekismus)

 

Børnene overladt til sig selv så ofte flere timer om dagen var derfor et let bytte for perverse og var ude af stand til at indhente forældrenes og familiens uddannelse, som rammer der er nødvendige for bevarelsen af referencerammen af familiens værdier, religiøse , sociale og samfundsmæssige transmitteres i en stor del af familier og kirkelige organisationer over generationer.

 

 Den teknologiske revolution var således i sidste ende en pris, og at prisen var ødelæggelsen af ​​familien og af katolske undervisning!

 

Alle kan se i dag skaderne på familien og katolske undervisning.

 

Nogle unge i forstæderne til de store byer, tror, ​​at Jesus Kristus er navnet på en professionel fodboldspiller !!!

 

Det er først i Vesten, at den teknologiske revolution er startet, udviklet og udbredt. Senere er det i Asien, der er fortsat.

 

Mange lande forblev for en række forskellige årsager uden for denne teknologiske udvikling især i Afrika og i øst, men også i nogle lande i den nordlige del af planeten, der var under dominans af det tidligere Sovjetunionen.

 

Vi ser i dag, at det er i disse lande qu’affluent disse utallige« indvandrere » i håb om at finde et bedre liv i de vestlige lande kaldet Advanced teknologisk.

 

Nogle indvandrere i deres lækager dør på vejene i udvandring og andre drukner i Middelhavet.

 

Mange overlevende udvandringen fortsætte med at overleve flere år i Vesten i elendighed eller meget usikker.

 

Og det er her, den anden del af den pris, der betales til den teknologiske revolution.

 

Folk i lande, der er blevet efterladt på sidelinjen af ​​denne teknologiske revolution er i stand til at udvikle sig og leve i stor elendighed trods rigdom af udnyttelse og kældre i deres land jord af andre, der tage profit på deres bekostning.

 

Mere eventyrlystne forlade disse lande og til tider gå med kvinder og børn på vejene, især til Europa på jagt efter en bedre verden.

 

De, der ikke bliver dræbt på vejene ofte står røverier og vold på vejene i udvandring.

 

Deres nye liv er ofte lavet af elendighed, modgang og usikkerhed.

 

I historien, har alle de teknologiske fremskridt taget nogen tid, før du foretager en fortjeneste generaliseres til menneskeheden.

 

Det var tilfældet under den industrielle revolution i det 19. thårhundrede, der skabte oprindeligt en masse arbejdsløshed og elendighed, før skabe millioner af arbejdspladser.

 

Men vores generation står over for et stort problem, der forhindrer os i at bevæge sig fremad og tegne et tilstrækkeligt generel gavn for hele menneskeheden, og endda hjælpe dem i nød.

 

Dette er den « forræderi » af   « Nogle af vore politikere »  , der har lovet i løbet af deres valg, for at forsvare os selv,   (vi folket)  at vejlede og styre vores nationer .

Herunder en mand i Frankrig

 »  Giscard   »

Hvilket, 3 januar 1973, da han var præsident for Den Franske Republik har vedtaget en lov, der kræver staten at låne fra banker på det internationale marked i stedet for at låne fra den franske og Bank of France.

 

Ejere af store globale banker så blev mestre i verden og har en tilladelse.

 

De sætter hænderne på de penge af stater og folk, og de alle forpligtede os til at åbne bankkonti.

 

Løn, ved lov, blev derfor betales med check og derefter bankoverførsel.

 

Banker stoppet en gang for at være nyttige for samfundet til at blive uundværlig for menneskeheden.

 

De er blevet rigtig betaling og inkassobureauer tager i forbifarten en betydelig procentdel af hver transaktion, samt bankgebyrer, bankgebyrer, administrationsgebyrer og andre gebyrer.

 

Bankerne ikke længere havde ét mål var at opnå en fortjeneste på over og med alle midler!

 

Ikke kun staten i gæld, men også individuelle borgere blev afpresset af bankerne.

 

Det var tilfældet i Frankrig, men også i de fleste af verdens nationer.

 

Ejere af store internationale banker er blevet mestre i verden har gjort ved at fjerne Nations  »  Gold Standard  «  og ikke at skulle holde, som fastsat ved lov, en mængde guld i forhold til de penge, opdagede, at de lov.

 

At være forgældet og derfor dereguleret i en gal kapløb og hektiske søger efter uhyrlige fortjeneste, selv til skabelse og markedsføring af bankprodukter « giftig » (næppe rentable og stærke tilslørede risici).

.

Mange banker har derfor kørte lige tab resulterer desværre med dem i efteråret af 29. september 2008 tusindvis af investorer og sætte millioner af familier på gaden, i fattigdom og elendighed.

 

De, der ikke er blevet tvunget til at lukke deres døre blev frelst ved simpel bogføring for at skjule deres fejl og deres ruiner.

 »  Giscard   »

VGE

Kendt ved sit initialer VGE

Lov 3 Januar 1973 forårsager

af al vores stat gæld.

 

Gæld staten, private og banking akkumuleret fra år til år siden 1973 til at nå sådanne dybder, som de er blevet umuligt at tilbagebetale, og de forhindre os til at udvikle sig på anden måde end ved ny gæld.

 

Mennesket er blevet fransk uden at indse en slave i moderne tid.

 

I 2015 er disse meget mange mennesker på jorden, der er blevet gennem gældsslaver i moderne tid.

 

Elendighed og usikkerhed er blevet de daglige mange familier i hele verden.

 

Det spørgsmål, vi kan stille os selv, er, hvordan og i hvilken retning situationen vil udvikle sig!

 

Verdens befolkning var to milliarder 500 millioner i 1950.

Hun er nu i 2015 til mere end syv milliarder mennesker.

Verdens befolkning er næsten tredoblet på bare 63 år!

 

Hvis vi havde disse problemer gæld og demografi, kan vi med tiden rette op på situationen og fortsætte vores evolution samfundsmæssige.

 

Men ak tingene er meget mere kompleks!

 

Mere global befolkning og højere vi skal skabe selv små handler jobs såsom bus og metro billetter som stansning i 60’erne, så hver familie kan leve i værdighed og deltage i den kollektive indsats .

 

Det er den rolle, vores verdens ledere i spidsen for stater til at gennemføre politikker og nødvendige midler til at ændre vores samfund.

 

Men hvad gjorde de, og hvad gør de?

 

De har fået overdraget vores liv, vores økonomier og vores fremtid til bankerne, som blev ødelagt af storhedsvanvid og ikke længere eksisterer siden 2008, efter at New York nedbrud kun papirarbejde, skubbe spillet modenhed og den endelige fald konkurs!

 

Men det værste er, at for at gøre det muligt for drift af offentlige og private banker, som næsten alle ødelagte, centralbanker udstedte astronomiske mængder af sedler « Virtual » at låne til bankerne ved skrifter af spil mod Mange bankgæld « Toxic »  , at centralbankerne aftalt at depositum.

 

Da bankerne ikke længere kreditværdige indskud balancer statslige banker, og private stationer ikke kan forhindres på kort sigt!

 

Gæt hvem vil blive præsenteret regningen …!

 

I afventning denne sidste efterår, banker forbløde alle klienter (rige og fattige).

 

På arbejdet ejerne har kun ét ord « økonomi » og selvfølgelig er det ved at reducere lønomkostningerne, de realisere besparelser.

 

Det er denne generation, der er ved at blive det vigtigste i menneskehedens historie; der har mest brug for hjælp fra banker til at finansiere et maksimum af industrielle og personlige projekter, for at overvinde denne stigning i de globale demografi, da bankerne opfører blodtørstige rovfugle søger eneste umiddelbare overskud til inddrive penge nok til at udsætte deres kollaps og konkurs arkivering.

 

Som altid når det går galt, er splid vokser mellem mænd og mellem stater.

 

Disse er så vold og krige, som erstatter de dialoger og forhandlinger.

 

Det er det, vi ser hver dag, især i de afrikanske lande, Øst og Nord af planeten, der er også de samme, som ikke har oplevet den teknologiske ekspansion.

 

Det er klart, at den globale økonomiske, politiske, sociale og samfund er meget kritisk.

 

Vi er selv på randen af ​​en global militær konflikt!

 

Da intet er enkel, føje til alle disse problemer, den stigende islamiske fanatisme og villighed muslimer til at invadere og konvertere verden til islam, selv af kraft, herunder terrorisme eller forsigtigt med medvirken af ​​nogle vores folkevalgte.

 

Og som om det ikke var nok, finder vi, at verden begyndte også at vise os, at det eksisterer, og hun gør, hvad hun vil! Desværre på vores regning!

 

Voldsomme regnskyl, ophidselse Slanke, Fires, storme, cykloner, orkaner, tsunamier, jordskælv og klima dagligt slå verden med styrke, kraft og stor skala i mange år.

 

Og som om naturen ville også tiltrække vores opmærksomhed, ser vi, at hvert år millioner af fisk, fugle, dyreliv og husdyr dør pludseligt uden kendt årsag siden 2008.

 

Alt dette er en realitet dannet en uafhængig kæde af fakta, beton, reelle og faktuelle!

 

Inden en sådan apokalyptisk virkelighed må vi først acceptere det som en meget alvorlig, men enkel virkelighed af naturlige fakta.

 

Men vi har også brug intellektuel ærlighed til at se, om der er en sammenhæng, og et fælles punkt for alle disse onder, som plager menneskeheden med styrke hver dag.

 

Og her opdager vi, at det er i Bibelen, der er den eneste link og fælles for alle disse nuværende ulykker for menneskeheden.

 

Disse højdepunkter, vanskelige og unikke for Humanity vi lever er helt i overensstemmelse med bibelske profetier om den periode er kendt:  « End Times »,  der bebuder den generation vil deltage, vil hun setilbagelevering af Jesus Kristus hans tusindårige regeringstid på jorden! 

 

 

Det lyder helt fantastisk og utrolig!

Men,

Alligevel er det ren og skær virkelighed!

 

Vi lever naturligvis i vores tid de sidste tider annonceret i Bibelen!

 

II beviser og konsekvenserne af i slutningen af ​​tid.

sluttidspunkter

 

Over gang jeg så den negative udvikling i vores virksomhed i 2008 efter børskrakket i New York, jeg er interesseret i, hvorfor og hvordan af alle de ulykker, som vi lever og forværret siden fødslen .

 

Hver analyse Jeg lavet af den generelle situation besættende menneskeheden, jeg vendte tilbage konsekvent til samme konklusion.

 

Også uventet qu’inimaginable for almindelige dødelige min konklusion var, hvad jeg vidste om religion og efter talrige inspektioner på Bibelen, vi helt sikkert levet de sene bibelsk tid bebuder tilbagevenden Jesus Kristus!

 

Det var forbløffende, og så jeg søgte uigendrivelige beviser.

 

Jamen jeg var nødt til at gå til de beviser og finde, at beviserne var åbenlys, og uigendrivelige mange.

Det ændrede mit liv!

 

Stillet over for en sådan sikkerhed, har prioriteterne i livet syntes anderledes for mig.

 

Se min artikel om skiltene:

DE SIDSTE TRE TEGN af afkastet af Jesus Kristus på jorden!

 

Top prioritet var at komme til at dele med så mange på Jorden dette budskab fra himlen, at profetierne annonceret trofaste vi vender tilbage i herlighed på Jesu Kristi eneste søn af Gud ventet af alle kristne i 2000 år at regere verden i tusind år indtil dommedag.

 

Med hensyn til opgørelse, ikke udtømmende, bibelske tegn og profetier varsler tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus, jeg opfordre dig til at læse bloggen af Daniel Shepherd , der gjorde et bemærkelsesværdigt stykke arbejde.

 

Vi noterer med en vis forbløffelse, at alle bibelske profetier og tegn, bebuder hans tilbagevenden er opfyldt i vores generation!

 

Mængden af bibelske tegn og profetier (mere end halvtreds vigtigt)annoncerer tilbagevenden Jesus Kristus, udført i vores generation som en serie af uigendrivelige beviser.

 

At erkende og forstå vigtigste af tilbagelevering af Jesus Kristus på jorden, skal den begynde ved at have objektivitet og åbenhed til at forstå og erkende, at hele vores civilisation bygger og bygger på Jesus Kristus.

 

I lighed med verdens kalender, der er baseret på Jesu Kristi fødsel, er vi i 2015, så de to tusinde femtende år efter fødslen af ​​Jesus Kristus.

 

Denne mand « Jesus » født i en stald om vinteren ikke har nogen varme end der genereres af hans forældre og dyr, der var til stede, har i de sidste tre år af sit liv tredive to 33 år prædikede, at han var Messias annonceret i Bibelen (den første vilje).

 

Han havde med ham i løbet af sine tre år prædikede de tolv apostle, han underviste.

 

Denne ydmyge mand, prædikede Guds Rige, udførte han mirakler, gik på vandet, helbredte de syge og selv rejst de døde (Lazarus).

 

Han også mirakuløst ganget brød og fisk til foder skarer, der kom til at lytte til hans prædikener.

 

Denne mand, der prædikede tilgivelse og kærlighed, blev arresteret, ydmyget, fornærmet, hånet, tortureret og til sidst korsfæstet på Golgatamellem to tyve!

 

Men denne mand « Jesus » var ikke en mand som andre, han var den eneste søn af Gud og kom tilbage til livet ved indgangen til den tredje dag forbi graven, demonstrerer hans apostle og over fem hundrede mennesker, der gennem ham Guds søn, kunne hver mand har evigt liv, for ham den eneste søn af Gud havde aftalt at passere gennem døden til syndernes vore synder.

 

Før han vendte tilbage til Faderen, Jesus Kristus lovede at vende tilbage i slutningen af tid til at få sin kirke (hans tilhængere, der bliver frelst ved hans nåde) , og derefter vende tilbage til regere på jorden i tusind år for at spare ved fortjeneste før sidste dom dem, der har overlevet den dag Guds vrede.

 

Gud er formelle. Intet urent kan komme ind i Himmeriget, og leve for evigt.

 

Man bliver bærer af arvesynden er faktisk allerede dømt ved fødslen.

 

Men Jesus Kristus ved hans offer har begrundet os for Gud sin Fader, og derfor kan vi blive frelst og komme ind i Himmeriget ved nåde vor Herre Jesus Kristus.

 

Så kan vi alle ved Jesu Kristi kærlighed uden fortjeneste adgang til Himmeriget.

 

Det kan vi allerede nu, fordi under er i staten indrømmer af Jesus Kristus.

 

Bare os at drage fordel af denne tilstand af Jesu Kristi nåde, der skal døbes, at bede Gud om tilgivelse for alle vores synder, at omvende os fra vore ugerninger og ret vores liv før slutter staten af Grace.

 

Denne tilstand af nåde vil ende på tidspunktet for fjernelsen af ​​medlemmer af kirken dannet af alle, der er kommet til Kristus.

 

Matthæusevangeliet kapitel 24 vers No. 31, 40, 41

 

31 Og han skal sende sine engle med høj trompet opkald, og de vil samle hans udvalgte fra de fire Vinde, fra den ene ende af himlen til den anden.

40 To kvinder vil male på møllen, en vil blive taget, og den anden til venstre

41 Da skal to være på Marken; den ene skal tages, og den anden til venstre;

 

I Matthæusevangeliet kapitel 24 vers 33 og 34, Bibelen også,

 

Link:

End Time

 

Tilsvarende når du ser alle disse ting, ved, at Menneskesønnen er nær, ved døren.

Jeg fortæller dig sandheden, vil denne generation ikke forgå, før alle disse ting tager.

 

Da vi lever i de sidste tider, som opfyldelsen af ​​apokalyptiske profetier og tegn, så inden udgangen af ​​denne generation, vil Jesus Kristus vende tilbage til Jorden.

 

Det er en sikkerhed!

 

Det eneste spørgsmål, der er tilbage ubesvaret er dagen og tidspunktet for denne tilbagevenden, da Bibelen, at Gud alene kender dem.

 

Hvad er også klart i samme kapitel 24 i Matthæusevangeliet i vers 36

Som for dagen og time ved ingen, hverken himlens engle, ej heller Sønnen, men kun Faderen.

 

Det skal bemærkes, at følgende vers, at forrentningen af ​​Jesus Kristus vil pludseligt.

 

Selv om det er vigtigt nu at komme til Kristus er fordi vi kan blive frelst ved indrømmer selv for en kort tid af Jesus Kristus og derfor dermed drage direkte fra evige liv uden at se døden.

 

Efter fjernelse af de medlemmer af hans kirke, vil dem, der forbliver, og der ville være reddet af fortjeneste være i løbet af årtusindskiftet (retskaffent liv, ydmyg og uden synd …!)

 

Men de vil først nødt til at gå igennem hele perioden på dagen for Guds vrede, som vil fortsætte efter bortrykkelsen af ​​kirken og passere gennem døden, før det bliver det evige liv.

 

Men det værste er, som vi er i slutningen af ​​tid, de, der ikke vil blive gemt, og som vil miste deres liv kan blive fordømt direkte til helvede i al evighed.

Omvend nu!

.

Valget er dit, Gud har givet os alle de « fri vilje » , og hver har derfor denne vidunderlige gave « Life » efter sin vilje.

 

Men husk, at Evigheden er Guds, og hvis du nægter denne udstrakte hånd Jesu Kristi, kan du ikke komme ind i Himmeriget ved nåde, han giver os selv for en lille periode.

 

III parathed tilbagelevering af Jesus Kristus

  prev_bg_4

Tidspunktet for høst kommer!

Givet aktuelle begivenheder og resultater af bibelske profetier og tegn, Kristi genkomst er nært forestående.

 

Jeg vil opfordre dig til at læse min artikel:

WAR TIME MELLEM JESUS ​​KRISTUS OG LUCIFER i Guds RETFÆRDIGHED

 

Vi ved fra Bibelen, at denne tilbagevenden vil være i økonomiske vanskeligheder og smerter fødsel. (krige, katastrofer, vold og umoral)

 

1 Thess 5: 3 Thi når de skal sige, Fred og sikkerhed; Da kommer Undergang pludselig over dem, som veer upon en gravid kvinde, og de ​​skal ikke undslippe .

John 16: 21 Når en kvinde føder, har Bedrøvelse, fordi hendes Time er kommen; Men da hun har født barnet, hun ikke længere husker den angst, af glæde, at hun har en mand der er født til verden.

 

Det vil have undsluppet nogen der siden 29 September, 2008 menneskeheden lever i en tilstand af økonomisk krise og global ruin.

 

Jo tættere vi kommer tilbagevenden Jesus Kristus og de smerter og vanskeligheder er lyse og store. Og det er, hvad vi ser i vores daglige gradvist.

 

Vi er i øjeblikket vidne til en større krig siden marts 2012 East betyder ledet af islamistiske fanatikere, der forfølger og dræber dem, der modsætter dem og massakrerede mange kristne til at passere.

 

Den gennemsnitlige Øst er i brand! 

.

I Afrika er alt for mange mennesker forfulgt og massakreret af fanatiske islamister.

 

Mange familier er myrdet af de skøre islamister, der er sande barbariske tjenere Lucifer.

 

Mange vestlige nationer involveret (ad-free) i krigen mod den fanatiske islamisme både i Afrika og Mellemøsten.

 

Ifølge min analyse af slutningen af ​​tid, denne krig mod islamismen er, at Armageddon da Jesus Kristus vil komme snart til slut.

 

Se min artikel:

Jesu genkomst KRISTUS den 14. maj ELLER September 15, 2015! UNDER Hornblæserfesten

 

IV Den endelige krigstid

Jihadist-Daesh

Denne krig blev annonceret til os i Bibelen især ved profeterne:

 

Daniel 11

11:40 Og i slutningen tid, vil kongen af ​​syd strejke imod ham, og Kongen af ​​den nordlige skal komme imod ham som en hvirvelvind, med Vogne og med Ryttere og med mange skibe, og komme ind i landet oversvømmelse og passere gennem;


11:41 ET vil komme ind i det herlige Land, og mange lande vil falde; men disse skal slippe ud af hans hånd: Edom, Moab, og chefen for søn af Ammon.

 

Joel 3

Jeg vil producere uhyre tegn i himlene og på jorden: . blod, ild og søjler af røg Og Solen vil blive formørket, månen bliver blod , før den kommende af den dag HERRENs, den store dag . og frygtelige Så alle, der kalder på Herren, vil blive frelst [ b ] : ifølge Herrens ord [ c ] , vil der være overlevende på Zions bjerg og i Jerusalem [ d ] , den overlevende som HERREN kalder [ e ] .

 

Denne krig i slutningen af tid synes at være indledt i marts 2012 med krigen i Syrien, i hvilket tilfælde 42 måneder senere, hvilket er varigheden af regeringstid af Antikrist, den fysiske tilbagevenden Jesus Kristus på jorden kunne kan meget vel være omkring September 2015 .

 

Se min artikel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

Bogen af ​​Apocalypse fortæller os, at der vil være flere store tegn talere i slutningen af ​​tid.

 

Dragen er Satan, to bæster, den ene stiger fra havet, og det andet beløb af Jorden, og den falske profet.

 

Se artiklen:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

I lyset af de nyheder, vi ser i Mellemøsten, at det er den islamiske stat, der gør krig med de hellige, og det er en del af den muslimske verden, som støtter og finansierer IE  »  den islamiske stat « 

 

Muslimer er opdelt i to store familier shiitter   og sunnimuslimer og alawitter flere brancher, alevierne, drusere og Kharijitterne.

 

Alle disse mennesker er i krig for evigt og især siden død Muhammed.

 

I spidsen for den  »  islamiske stat «  er et af de dyr, naturligvis du forstå, at han ikke vil kalde hans navn til verden på tv-kanaler eller at det er en bibelsk bæster.

 

Ikke desto mindre en, der trækker i trådene i denne krig i skyggerne er den anti-Kristus.

 

Islamisterne dannede den hær af falske profet Muhammed , begår de værste grusomheder og massakrere de kristne i navnet på Koranen, Hadith og dens Allah.

 

V Den fysiske tilbagevenden Jesus Kristus og årtusindskiftet

 l_a-de-Revelations-the-back-of-jesus christ

 

Forud for tilbagelevering af Jesus Kristus skal producere to store mirakler:

 

1 Thess 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Jesus, mener vi, er død og opstanden; ligeledes, mener vi også, dem, der er faldet i søvn, Gud ved Jesus, bringe med ham.

 

15   For Herrens ord, vi erklærer dig dette: vi lever, vi, der stadig er der for Herrens komme, skal ikke forhindre dem, der sover.

 

16 Ved signal givet af stemme ærkeenglen og med Guds trompet, skal Herren selv stige ned fra Himmelen, og dem, der døde i Kristus skal opstå først.

 

17 Så vi som er i live, og at vi stadig er her, skal vi blive fanget i himlens skyer, sammen med dem, for at møde Herren. Således skal vi altid være sammen med Herren.  
.
.
18 Derfor berolige hinanden med, hvad jeg lige sagde.

 

1) Den dødes opstandelse

     

De døde i Kristus, nemlig dem, der døde, men som er blevet kidnappet, hvis de var i live, vil genopstå og vil få direkte adgang til evigt liv.

 

2) The Rapture Kirkens

 

Alle dem, der er i live, og der er kommet til Kristus, vil blive reddet af kærlighed og nåde.

 

Sammen med dem, der er blevet genoplivet, vil de være i et øjeblik, i et kys, forarbejdet, belægning et glorificeret krop, og de vil blive rejst sammen for at møde Herren i luften.

 

De vil få adgang direkte til det evige liv, og de deltage i brylluppet Lammets vil være den evige pagt, som Jesus Kristus vil være med medlemmerne af hans kirke.

 

Forud for returnering af Jesus Kristus skal også producere « dag » af Guds vrede.

 

Denne periode er ikke obligatorisk for en periode på én dag.

 

Jeg tror den periode er kendt som dagen for Guds vrede er den samme som i slutningen af ​​tid manifesterer sig som fødslen af ​​den mest levende smerter hver dag end dagen før.

 

I hvilke tilfælde bør tærsklen til tilbagelevering af Jesus Kristus være den dag, hvor Guds vrede vil manifestere sig med mere kraft.

 

En profeti nævner tre dage med mørke, det er, at af Padre PIO , kunne de meget vel være de sidste tre dage før den fysiske tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus.

 

Efter det ekstase vil tage nogen tid (ukendt varighed, der kan variere fra nogle få øjeblikke til syv år).

 

Vi ved, at Jesus Kristus ved hans tilbagevenden vil stoppe krigen i ragnarok, og han vil dømme nationerne og mænd.

 

Efter returnering af Jesu Kristi liv vil fortsætte for dem, der har haft en chance for at overleve dagen af ​​Guds vrede.

 

Der vil være nye love og nye værdier!

 

Disse ændringer vil forekomme på en menneskelig skala.

 

Jesus Kristus vil ikke forvandle mennesket mirakuløst!

 

Ikke at han ikke kan opnå dette kunststykke, da han allerede har gjort med dødes opstandelse og omdannelsen af ​​dem, der er blevet fjernet, men simpelthen fordi den mand, der vil leve årtusindskiftet vil fortsætte med at lære og vokse i deres eget tempo af dødelige mennesker.

 

Alligevel Jesus Kristus fysisk at være på Jorden vil have en meget stærk effekt på livet og at menneskets vil være længere.

 

Nationer bør sandsynligvis står til at muliggøre forandring og glat evolution af menneskeliv.

 

Det er en tusind år af konstante forandringer, der venter mand i regeringstid af Jesus Kristus.

 

Jeg allerede havde en god halvtreds års teknologiske udvikling, og det er sikkert, at toppen af ​​det, vi kender i dag teknologi, vil blive vist i tusind år så avanceret som vi måske synes en flint dag skåret af forhistoriske mand til at være hans værktøj!

 

Teknologien vil stadig gøre flere gode giganter. Men den største evolution af mennesket vil være i forbindelse med forståelse af livet, kærlighed og tilgivelse.

 

Livet, Kærlighed og tilgivelse er kræfter kreative energier, der fører mennesket mod nye videnskabelige og åndelige grænser.

 

Under regeringstid af Jesus Kristus, vil vores liv fortsætte opretholde magt fri vilje, men i overensstemmelse med de nye regler og love dikteret af Jesus Kristus.

 

Manden vil leve længere.

Hundrede år en mand er stadig ung!

 

Manden vil leve meget længere, men Døden vil ikke desto mindre endnu ikke slettet.

 

I sit nye liv under regeringstid af Jesus Kristus menneske vil fortsætte med at arbejde, men formålet med dette arbejde vil være anderledes.

 

Det vil ikke være på udkig efter maksimal personlig økonomisk fordel af arbejdskraft og handel, der vil blive søgt, men nytten af ​​arbejdskraft og handel for trivsel menneskeheden og den personlige og kollektive berigelse gennem uddannelse .

 

Dette har ingen lighed eller endda eksternt med kapitalismen, kommunisme eller kollektivisme.

 

Det nye selskab vil være en deling samfundet ved Love. Det vil vare det tusind år regeringstid af Jesus Kristus.

 

Under disse tusind år død stadig eksisterer, fordi evigheden kun påbegyndes efter den sidste dom i slutningen af ​​de tusind år.

 

Men de, der er blevet fjernet, før den fysiske tilbagevenden Jesus Kristus, vil de allerede har fået evigt liv og regeringstid i tusind år med Kristus.

 

De, der har fået fjernet vil fortsætte med at udvikle sig ved at hjælpe andre.

 

Det er ifølge Bibelen og mine fradrag hvad der skal ske med tilbagevenden og regeringstid af Jesus Kristus.

 

I løbet af de tusind års regeringstid af Jesus Kristus på jorden alle kan rense og udvikle sig.

 

Men, fordi der er en men og er størrelse.

 

En tusind år er lang tid, men selvfølgelig vil det også være for kort til den nye hele menneskeheden forstår og accepterer undervisning, værdier og love Jesus Kristus.

 

Bibelen fortæller os, at i slutningen af ​​regeringstid af Jesus Kristus, skal Satan blive løst, og vil igen forsøge nationer og mænd.

 

Det vil følge en endelig global konflikt, der igen vil besejre Satan.

 

Så gribe den sidste dom og Satan vil blive kastet i helvede med alle dem, der har fulgt.

 

VI The Last Judgement

billedsprog  

Den endelige dom som navnet antyder, vil være den sidste dom Gud vil gøre for at det dødelige menneske.

 

Alle de døde af hele tiden vil genopstå og blive dømt med al levende baseret på handlinger af deres liv.

 

Nogle gemt, leve evigt og vil komme ind i Himmeriget, men andre vil blive dømt til evigheden i helvede.

 

Helvede vil være en verden uden kærlighed eller Hope.

 

I dag er det stadig muligt at blive reddet af kærlighed og nåde af Jesus Kristus.

 

Men i morgen, hvad vil det?

 

Vælg godt din vej, fordi dit evige liv vil være afhængigt af, hvad du beslutter dig i dag.

 

VII Den Nye Jord

 65937784

 

Efter den sidste dom, som ingen ved, hvordan det vil ske i tide, alle, der er blevet reddet af de gode gerninger af deres liv vil blive ledet af Jesus Kristus på en ny jord under en ny himmel.

 

Og alle, der er blevet fordømt af Jesus Kristus til de onde gerninger af deres liv vil forgå med vores gode gamle Jorden vil blive ødelagt.

 

Dette er læren af ​​Bibelen for tredje periode af menneskeliv, som vil være rige vor Herre Jesus Kristus,

 

Den første periode har været den længste, var det menneskelige liv, før den første Jesu Kristi der to tusinde år.

 

Det er bemærkelsesværdigt, at i løbet af denne første periode Gud greb ind i menneskers liv direkte, så ved sine engle og derefter af hans profeter.

 

Den anden periode af menneskeliv er den del mellem den første kommer og det andet kommer af Jesus Kristus.

 

Det skal bemærkes, at i løbet af disse 2000 år (anden periode) var der ingen direkte indgreb fra Gud eller en besked udstedt af sine engle eller direkte indgriben Kristi, eller profet ud af Gud; for Jesus Kristus til at hjælpe os i hans fravær sendt os Helligånden  Guds kundeemner og hjælper alle, som kom til ham gennem dåben.

 

Kun Jomfru Maria har gjort optrædener og mirakler i løbet af disse 2000 år at genoplive troen på tidspunkter således at manden til at huske på, at Jesus Kristus lovede at vende tilbage, og han vil holde sit løfte på det tidspunkt besluttet af Gud Fader.

 

Den tredje periode er den korteste, men vil være menneskets historie er det vigtigste, fordi det vil overføre mellem det jordiske liv og menneskets evige liv.

 

Nogle vil gå til den evige liv i Himmeriget og andre i al evighed i helvede.

 

Hvad der vil være liv i udødelige mand i Himmeriget kun Gud kender.

 

Personligt tror jeg, at Gud skabte mennesket, så han er i konstant forandring på grund af, hvad bruger udødelige Guds skabninger, hvis ikke altid udvikle sig og endeløs.

 

Manden bliver en udødelig bliver bliver et uendeligt væsen!

 

Valget af din fremtid nu er du nødt til at gøre det!

 

Vi har tusind år foran os inden afslutningen og ødelæggelsen af ​​jorden!

 

Som jeg allerede sagt og gentaget mange gange,

« Jeg er ikke en profet »

så jeg kan være forkert.

Dette ville ikke være første gang!

 

Ikke desto mindre fakta afslører, at profetierne opfyldes dagligt for vore øjne.

 

Jeg inviterer dig til at se denne video Rabbi Ron Chaya på endetiden

 

link til den fulde version af videoen

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Elskede brødre og søstre i Kristus, bliver du også soldater og vidner den opstandne Kristus.

Tiden vil frigøre og jeg beder jer alle venligt kender eller huske eksistensen af ​​denne blog til alle dine kontakter, så alle kan blive opmærksom på bestemte tidspunkter af menneskets historie, der nu bor menneskeheden.

Blog Adresse

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

JESUS ​​KRISTUS ER MIN KING

. /: /.

Du kan direkte adgang til alle mine artikler med dette link.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Jeg kan ikke afslutte denne artikel, selv længe viet til Apocalypse uden at knytte en kopi af bogen af ​​Apocalypse jeans. (Kopieret på nettet)

 

De sidste dage vil være den sværeste, og uden hjælp fra Gud, kærlighed til Jesus Kristus og forbøn af den hellige Jomfru Maria, vil det være meget vanskeligt for ikke at bukke under i de sidste øjeblikke.

 

Lad os alle bede og bede igen og igen mine elskede brødre og søstre i Kristus, for at forberede den forestående tilbagevenden vores elskede konge, Jesus Kristus, den eneste søn af Gud. 

 

Før du læser bogen af ​​Apocalypse skal have nøglerne, fordi denne bog blev forseglet, da Daniels bog, for menneskers forståelse indtil udgangen af ​​tid.

.

Nogle vigtige:

 

For at forstå de visioner John må vi forstå, at han så vores tid med referencerammen for sin tid.

 

Ved at beskrive de græshopper og heste, kan vi forstå, at hans beskrivelse matcher kamphelikoptere.

 

Når der beskriver tankene kan vi forstå, at de er tanke.

 

Når vi taler omkring syv hoveder, vi kan forstå, at ser syv tal for amerikanske præsidenter på dollarsedler (dollars).

 

Når vi taler om billeder, der taler, må vi forstå, at dette er fjernsyn.

Og så videre …

.

Det er derfor, bogen blev beseglet til at forstå manden indtil udgangen af ​​tid, da det nittende århundrede ingen kunne forstå, da ingen vidste af kamphelikoptere, kampvogne og andre moderne krig udstyr, der vil eksistere i slutningen af ​​tid.

 

Du vil se, at denne bog afslører, at vi lever i en tid med Johns visioner.

.

Tak til alle læsere

Tak til WordPress 

Tak til Google 

.

Undtagen i særlige tilfælde, vil denne artikel (lidt lang jeg indrømme) være den sidste i det mindste indtil september 2015 og måske endda permanent, hvis Gud ønsker fjernelsen af ​​kirken og tilbagesendelse af vor Herre Jesus Kristus opstå inden da.

Tak alle og Gud velsigne dig.

Farvel.

Note.

Et emne til Ponder afventer bunden af ​​artiklen læseren.

Victor

Engel med trompet

Apocalypse 1

 

1.1

Åbenbaring af Jesus Kristus (Apocalypse betyder åbenbaring), som Gud gav ham for at vise sine tjenere, hvad der snart må ske, og han gjorde det kendt ved at sende sin engel til sin tjener Johannes,

 

1.2

Hvem nøgne registrering af Guds ord og Jesu Kristi vidnesbyrd, alt det, han så.

 

1.3

Salig er den, der læser og de, som hører profetiens ord og holder fast ved det, der er skrevet deri: For tiden er nær.

 

1.4

Johannes til de syv menigheder, der er i Asien: Naade og Fred til dig fra ham, som er, og som var, og som kommer, og fra de syv ånder, der er før hans trone;

 

1.5

og fra Jesus Kristus, den trofaste vidne, den førstefødte fra de døde, og prinsen af ​​jordens konger! Til ham, som elskede os, og vaskede os fra vore Synder med sit Blod,

 

1.6

og har gjort os konger og præster for Gud og hans Fader ham være ære og herredømme i evighedernes evigheder! Amen!

 

1.7

Se, han kommer med skyer. Og hvert øje vil se ham, selv de, som gennemborede ham; og alle jordens stammer skal jamre på grund af ham. Ja. Amen!

 

1.8

Jeg er Alfa og Omega, siger Gud Herren, som er, og som var, og som kommer, den Almægtige.

 

1.9

I John, din bror og kollega meddelagtig i modgang og Rige og tålmodighed Jesu Kristi var på øen kaldes Patmos, for Guds ord og Jesu vidnesbyrd.

 

1.10

Jeg var i Ånden på Herrens Dag, og jeg hørte bag mig en høj Røst som en trompet,

 

1.11

siger, Hvad du ser, skriv det i en Bog, og send det til de syv kirker i Efesus, Smyrna, Pergamon, Thyatira, Sardes, Philadelphia, og til Laodikea.

 

1.12

Jeg vendte mig for at se, hvad der var stemmen taler til mig. Og blive forvandlet, så jeg syv gyldne lysestager,

 

1.13

og midt i de syv lysestager én ligesom en menneskesøn, klædt i en lang kjole og med en gylden bælte på brystet.

 

1.14

Hans hoved og hans hår var hvidt som hvid uld, som sne; Hans øjne var som en flamme af ild;

 

1.15

hans fødder ligesom fine messing, som om de brændte i en ovn; og hans stemme var som lyden af ​​mange vande.

 

1.16

Han havde i sin højre hånd syv stjerner. Fra hans mund kommer et skarpt sværd med to kanter; og hans Ansigt var som Solen skinner i sin Kraft.

 

1.17

Da jeg så ham, faldt jeg ned for hans fødder som død. Han lagde sin højre hånd på mig og sagde: Frygt ikke!

 

1.18

Jeg er den Første og den Sidste, og de levende. Jeg var død; og se, jeg er i live for evigt og altid. Jeg har nøglerne til døden og Hades.

 

1.19

Skriv det, som du har set, og som er, og som skal være herefter;

 

1.20

mysteriet om de syv stjerner, som du så i min højre hånd og de syv gyldne lysestager. De syv stjerner er de syv menigheder engle og de syv lysestager er de syv menigheder.

 

Apocalypse 2

 

2.1

Og til Engel kirken i Efesus: Dette siger han, som holder de syv stjerner i sin højre hånd, som vandrer blandt de syv gyldne lysestager:

 

2.2

Jeg kender dine gerninger, dit arbejde og din udholdenhed. Jeg ved, du ikke kan tåle det onde; at du har testet dem, der kalder sig selv apostle, men ikke er det, og du har fundet dem løgnere;

 

2.3

du har udholdenhed, du har lidt på grund af mit navn, og du vokset trætte.

 

2.4

Men jeg har det imod dig, fordi du har forladt din første kærlighed.

 

2.5

Husk derfor, hvorfra du er faldet, og omvende sig og gør de forrige Gerninger; hvis ikke, vil jeg komme til dig og fjerne din Lysestagen fra dens plads, hvis du ikke omvender.

 

2.6

Men dette har du, at du hatest gerninger Nikolaiternes, som også jeg hader.

 

2.7

Lad ham, der har ører at høre, hvad Ånden siger til Menighederne Den, der sejrer, vil jeg give at spise af livets træ, som er i Guds Paradis.

 

2.8

Og til Engel menigheden i Smyrna skriv Dette siger den første og den sidste, der var død og er bleven levende:

 

2.9

Jeg kender din Trængsel og din fattigdom (men du er rig) og blasfemi af dem, der siger, at de er jøder og ikke er, men er Satans Synagoge.

 

2.10

Frygt ikke, hvad du er ved at lide. Se, Djævelen kaste nogle af jer i fængsel, kan at I prøves, og I skal have Trængsel i ti Dage. Vær tro indtil døden, og jeg vil give dig en krone af livet.

 

2.11

Lad ham, der har ører at høre, hvad Ånden siger til Menighederne, han, der overvinder ikke såret af den anden Død.

 

2.12

Og til Engel kirken i Pergamon: Dette siger han, som har det skarpe sværd med to kanter;

 

2.13

Jeg ved, hvor du bor, jeg ved, hvor trone Satan. Du holde fast mit navn og fornægtede ikke min Tro, selv i de dage, hvor Antipas var mit trofaste martyr, der blev dræbt hos jer, hvor Satan bor.

 

2.14

Men jeg har det imod dig, fordi du har der dem, som holder ved Bileams Lære, der lærte Balak at sætte en anstødssten før Søn Israels at spise ting ofret til afguder, og for at bedrive Utugt.

 

2.15

Ligeledes har du også dem, der har til læren om Nikolaiternes.

 

2.16

Omvend derfor; ellers vil jeg komme til dig hurtigt, og vil stride imod dem med min Munds Sværd.

 

2.17

Lad ham, der har ører at høre, hvad Ånden siger til Menighederne Den, der sejrer, vil jeg give af den skjulte Manna, og vil give ham en hvid sten,og i stenen et nyt navn skrevet, at ingen ved, bortset fra den, der modtager den.

 

2.18

Og indtil Menighedens Engel i Thyatira skriv Dette siger Guds Søn, der har øjne som en Ildslue, og hvis fødder er ligesom fine messing:

 

2.19

Jeg kender dine gerninger, din kærlighed, din tro, din tro tjeneste, din udholdenhed og din sidste arbejder mere end den første.

 

2.20

Men jeg har det imod dig, at du tolerere, at kvinden Jesabel, som kalder sig selv en Profetinde, at undervise og forføre mine Tjenere til at engagere sig i utugt og spise Afgudsofferkød .

 

2.21

Jeg gav hende tid til at omvende sig, og hun vil ikke omvende sig fra sin Utugt.

 

2.22

Se, jeg kaster hende på en seng, og stor trængsel til dem, der begår ægteskabsbrud med hende, medmindre de ikke omvende sig fra deres Gerninger.

 

2.23

Jeg vil dræbe hendes børn med døden; og alle Menighederne skulle kende, at jeg er den, som søger sind og hjerter, og jeg vil give hver efter eders Gerninger.

 

2.24

Til dig, at alle de andre i Thyatira, der ikke modtager denne undervisning, der ikke har kendt Satans Dybder, som de kalder dem, siger jeg dig, jeg vil ikke sætte over jer andre byrde;

 

2.25

Men det, som du har, holde fast, indtil jeg kommer.

 

2.26

Den, der sejrer, og holder mine værker indtil slutningen, jeg give magt over folkene.

 

2,27

Han vil regere dem med en stang af jern, da det bryder de Lerkar, og selv har jeg modtaget af min Fader.

 

2,28

Og jeg vil give ham morgenstjernen.

 

2,29

Lad ham der har ører høre, hvad Ånden siger til Menighederne

 

Apocalypse 3

 

3.1

Og til Engel kirken i Sardes: Dette siger han, som har de syv Guds Ånder og de syv stjerner: Jeg kender dine gerninger. Jeg ved, du er i live, er du død.

 

3.2

Vær agtpågivende, og styrke hvad der er tilbage og er ved at dø; for jeg har ikke fundet dine gerninger perfekt for Gud.

 

3.3

Husk derfor, hvorledes du modtog og hørte, og holde fast, og omvende sig. Hvis du ikke ser, vil jeg komme som en Tyv, og du skal ikke vide, hvad time jeg kommer over dig.

 

3.4

Men du har et par mennesker i Sardes, som ikke have besmittet deres Klæder; De vil vandre med mig i hvide, fordi de er værdige.

 

3.5

Den, som sejrer, skal klædes i hvide Klæder; Jeg vil ikke slette hans navn fra livets bog, og jeg vil bekende hans Navn for min Fader og for hans Engle.

 

3.6

Lad ham der har ører høre, hvad Ånden siger til Menighederne

 

3.7

Skriv til Philadelphia Church engel; Dette siger den Hellige, den Sande, han, som har Davids Nøgle, som åbner og ingen skal lukke, der lukker og ingen åbnes:

 

3.8

Jeg kender dine gerninger. Her, fordi du har en lille styrke, og dog har du bevaret mit Ord og ikke fornægtet mit Navn, jeg har sat for dig en åben dør, og ingen kan lukke.

 

3.9

Se, jeg vil gøre dem i Satans synagoge, som kalde sig selv Jøder og ikke er, men lyve; se, jeg vil gøre dem komme og tilbede for dine Fødder og kende, at jeg elskede dig.

 

3.10

Fordi du har bevaret mit Ord om tålmodighed, jeg også vil holde dig fra time fristelse, som skal komme over hele verden, for at prøve dem, der bor på jorden.

 

3.11

Jeg kommer hurtigt. Hold fast ved det du har, for at ingen skal tage din Krone.

 

3.12

Den, som sejrer, vil jeg gøre ham til en søjle i min Guds Tempel, og han skal ikke mere gå; Jeg vil skrive på ham min Guds navn og navnet på den by, min Gud, det nye Jerusalem, der kommer ned fra himlen fra min Gud, og mit nye navn.

 

3.13

Lad ham der har ører høre, hvad Ånden siger til Menighederne

 

3.14

Og til Engel kirken Laodikea: Dette siger Amen, det trofaste og sande vidne, begyndelsen af ​​Guds skabelse:

 

3.15

Jeg kender dine gerninger. Jeg ved, at du er hverken kold eller varm. Gid du var kold eller varm!

 

3.16

Så fordi du er lunken, og at du er hverken kold eller varm, vil jeg udspy dig af min mund.

 

3.17

Fordi du siger, jeg er rig, jeg er rig, og jeg har brug for noget, og fordi du ikke ved, at du er elendig og elendige og fattige og blinde og nøgne,

 

3.18

Jeg råder dig til at købe af mig Guld prøvet i ilden, at du kan blive rig, og hvide Klæder, for at du kan blive klædt, og at din Nøgenheds Skam ikke vises, og salve til at salve dine øjne, at du kan se.

 

3.19

Mig, revser og tugter jeg dem, jeg elsker. Vær nidkær derfor, og omvende sig.

 

3.20

Se, jeg står ved døren og banker. Hvis nogen hører min røst og åbner døren, vil jeg gå ind til ham og holde måltid med ham og han med mig.

 

3.21

Den, som sejrer, vil jeg give sæde hos mig på min trone, ligesom jeg har sejret, og jeg sat ned med min Fader på hans trone.

 

3.22

Lad ham der har ører høre, hvad Ånden siger til Menighederne

 

Apocalypse 4

 

4.1

Efter dette så jeg, og se, en dør blev åbnet i himlen. Den første Røst, som jeg hørte, var som lyden af ​​en trompet tale med mig, sagde, Kom herop, og jeg vil vise dig ting, som skal være herefter.

 

4.2

Umiddelbart var jeg i Ånden. Og se, blev en trone sat i himlen og på tronen lør

 

4.3

Han, der sad, var at se til ligesom jaspis sten og en sardin; og tronen var omgivet af en regnbue i syne ligesom en smaragd.

 

4.4

Rundt om tronen var fireogtyve troner, og på disse fireogtyve troner ældste sidder, iførte hvide Klæder, og på deres Hoveder kroner af guld.

 

4,5

Tronen udgår der Lyn og Røster og Tordener. Foran tronen brænde syv fakler, hvilke ere de syv Guds Ånder.

 

4.6

Der før tronen som et hav af glas ligesom krystal. Midt i tronen og omkring tronen, er der fire dyr fulde af Øjne fortil og bagtil.

 

4.7

Det første levende væsen som en løve, det andet væsen som en kalv, den tredje levende væsen havde et ansigt som en mand, og det fjerde Væsen ligner en flyvende Ørn.

 

4.8

De fire levende væsener, der hver har seks vinger, fulde af øjne rundt og inden. De holde siger dag og nat, Hellig, hellig, hellig er Herren, Gud den Almægtige, som var, som er, og som kommer!

4.9

 

Når de levende væsener give Ære og Pris og Tak til ham, som sidder på tronen, som lever i evighedernes evigheder,

 

4.10

de fire og tyve Ældste falder ned for ham, som sidder på tronen, og tilbede ham, som lever i Evighedernes Evigheder, og lægge deres Kranse ned for Tronen og sige,

 

4.11

Du er værdig, vor Herre og Gud, til at få Prisen og Æren og magt; for du har skabt alle ting, og for din nydelse de er, og blev skabt.

 

Apocalypse 5

 

5.1

Og jeg så i hans højre Hånd, som sad på Tronen, en Bog skrevet inden for og uden, forseglet med syv segl.

 

5.2

Og jeg så en vældig Engel, som udråbte med høj Røst: Hvem er værdig til at åbne Bogen og bryde dens Segl?

 

5.3

Og ingen mand i himlen, heller ikke i jorden, hverken under Jorden var i stand til at åbne Bogen eller at se derpå.

 

5.4

Og jeg græd meget, fordi ingen fandtes værdig til at åbne Bogen eller at se derpå.

 

5.5

Og en af ​​de ældste sagde til mig: Græd ikke! se, Løven af ​​Judas Stamme, Davids Rodskud, hath sejret at åbne bogen og dens syv segl.

 

5.6

Og jeg så mellem tronen og de fire levende væsener og de ældste et lam stående, som dræbte. Han havde syv Horn og syv Øjne, hvilke ere de syv Guds Ånder udsendte til hele Jorden.

 

5.7

Han kom og tog Bogen ud af hans højre Hånd, som sad på tronen.

 

5.8

Da han havde taget bogen, de fire Væsener og de fire og tyve Ældste ned for Lammet, hver sin harpe og gyldne skåle fulde af røgelse, som er de bønner helgener.

 

5.9

Og de sang en ny Sang og sagde: Du er værdig til at tage Bogen og åbne dens Segl; for du blev slagtet, og du har forløst os til Gud med dit Blod ud af hvert Slægt og tunge, og folk, og nation;

 

5.10

du har gjort dem et kongerige og præster til vor Gud, og de skal herske på jorden.

 

5.11

Jeg kiggede, og jeg hørte mange engle rundt om tronen og dyrene og de Ældste: og deres antal var myriader af myriader og tusindvis af tusinder.

 

5.12

Sagde med høj røst: Lammet, som er slagtet, er værdig til at modtage magt, rigdom, visdom, styrke, ære, herlighed og ros.

 

5.13

Og hver Skabning, som er i himlen, på jorden, under jorden og havet, og alt hvad der er i dem, hørte jeg sige: Ham, som sidder på tronen, og til den Lamb være ros og ære og herlighed og magt, for evigt og altid!

 

5.14

Og de fire Dyr sagde: Amen!! Og de Ældste faldt ned og tilbad.

 

Apocalypse 6

 

6.1

Og jeg så, da Lammet åbnede et af de sæler, og jeg hørte et af de fire Væsener sige som med en stemme torden, Kom.

 

6.2

Jeg så, og se en hvid hest. Og han, som sad på den, havde en Bue; en krone blev givet ham, og han gik ud sejrende og til Sejer.

 

6.3

Da han åbnede det andet Segl, hørte jeg det andet Væsen sige: Kom.

 

6.4

Og der gik ud en anden hest, der var rødt. Dens rytter fik magt til at tage freden fra jorden, at de skulle dræbe hinanden; og en stor sværd blev givet til ham.

 

6.5

Da han åbnede det tredje Segl, hørte jeg det tredje Væsen sige: Kom. Jeg så, og se, en sort hest. Dens rytter havde en balance i hånden.

 

6.6

Og jeg hørte midt i de fire levende væsener en stemme siger, Et mål for hvede for en krone, og tre Mål Byg for en krone; men ikke gøre ondt til olien og vinen.

 

6.7

Da han åbnede det fjerde Segl, hørte jeg en Røst af det fjerde Væsen sige: Kom.

 

6.8

Jeg så, og se en bleg hest en farve. Dens rytter blev opkaldt Døden og Hades fulgte med ham. Strømmen blev givet dem over den fjerde del af jorden, til at dræbe med sværd og sult, og med døden, og med de Jordens Dyr.

 

6.9

Da han åbnede det femte Segl, så jeg under Alteret deres Sjæle, som vare myrdede for Guds ord, og for det vidnesbyrd, de holdt.

 

6.10

De råbte med høj Røst og sagde: Hvor længe, ​​Master hellige og sanddru du at dømme og hævne vort Blod på dem, som bo på Jorden?

 

6.11

Og hvide klæder blev givet til hver af dem; og der blev sagt til dem, at de skulle hvile lidt længere, indtil der stod det fulde antal af deres medtjenere og deres brødre, der skulle dræbes som dem.

 

6.12

Jeg så, da han åbnede det sjette segl; og der var et stort Jordskælv, solen blev sort som sæk af hår, og månen blev som blod;

 

6.13

og himlens stjerner faldt til jorden, som når et figentræ rystet af en stor vind kaster sine umodne figner.

 

6.14

Og Himmelen veg bort, lig en Bog, når det er rullet sammen; og hvert Bjerg og hver Ø flyttedes fra deres Steder.

 

6.15

De jordens konger og de store mænd og de chefer, de rige, de stærke, og hver slave og enhver fri mand, skjulte sig i huler og i klipperne af bjergene.

 

6.16

Og sagde til bjergene og klipperne, Fall på os og skjul os fra ansigtet af ham, som sidder på tronen, og fra for Lammets Vrede;

 

6.17

For store dag hans vrede er kommet, og hvem kan stå?

 

Apocalypse 7

 

7.1

Derefter så jeg fire engle stå på de fire verdenshjørner; holder de fire vinde af jorden, at vinden ikke blæser på jorden, hverken havet eller på noget træ.

7.2

Og jeg så en anden engel stigende fra øst, og som har segl den levende Gud; han råbte med høj røst til de fire engle, som det blev givet til skade Jorden og Havet, og sagde:

 

7.3

Hurt ikke jorden, hverken havet eller træerne, indtil vi har beseglet panden af ​​tjenere vor Gud.

 

7.4

Og jeg hørte at antallet af dem, der var forseglet en hundrede og fyrre og fire tusinde af alle Israels Stammer søn:

 

7.5

af Judas stamme tolv tusinde forseglet; af Rubens Stamme tolv tusinde,af Gads Stamme tolv Tusinde,

 

7.6

af Asers Stamme tolv tusinde, af Naftalis stamme tolv tusinde, af Manasses Stamme tolv tusinde,

 

7.7

Stamme Simeon tolv tusinde, af Levis stamme tolv tusinde, Stamme Issakars tolv tusinde,

 

7.8

Stamme Zebulon tolv tusinde, Stamme Joseph tolv tusinde, af Benjamins stamme tolv tusinde forseglet.

 

7.9

Efter dette så jeg, og se, en stor Skare, som ingen kunde tælle, af alle nationer, og stammer, og folk og tungemål. Stod foran tronen og for Lammet, iførte hvide Klæder og Palmegrene i deres Hænder.

 

7.10

Og råbte med høj Røst og sagde: Frelsen tilhører vor Gud, som sidder på tronen, og Lammet.

 

7.11

Og alle englene stod rundt om tronen og de ældste og de fire levende væsener; og de faldt på deres ansigter før tronen og tilbad Gud,

 

7.12

sagde Amen! Velsignelse, og herlighed og visdom, og taksigelse, ære, magt og måske være vor Gud for evigt og altid! Amen!

 

7.13

Og en af ​​de Ældste svarede og sagde til mig: Disse, som er klædt i hvide klæder, hvem er de, og hvorfra kom de?

 

7.14

Jeg sagde til ham, Sir, du ved. Og han sagde til mig: Det er dem, der kom ud af store trængsel; de har vasket deres klæder og gjort dem hvide i Lammets Blod.

 

7.15

Det er derfor, de er, før Guds trone og tjener ham dag og nat i hans tempel. Han, som sidder på tronen skal bo iblandt dem;

 

7.16

De vil aldrig være sulten, vil de ikke længere tørstig, og solen ikke slå dem, eller nogen varme.

 

7.17

Thi Lammet, som er midt i tronen skal vogte dem og lede dem til fjedre af levende vand, og Gud vil tørre hver tåre af deres øjne.

 

Apocalypse 8

 

8.1

Da han åbnede det syvende segl, var der stilhed i himlen i cirka en halv time.

 

8.2

Og jeg så de syv engle, som står foran Gud, og syv trompeter blev givet til dem.

 

8.3

Og en anden Engel kom og stod ved alteret, har et gyldent Røgelsekar;Han fik meget røgelse, at han skal tilbyde det med bønnerne fra alle de hellige på guld alteret foran tronen.

 

8.4

Røgen af ​​Røgelsen, med bønner de helliges fra hånden af ​​Engelen, før Gud.

 

8.5

Og englen tog Røgelsekarret, fyldte det med Ild fra Alteret og kastede den på jorden. Og der var Røster og Tordener, og Lyn og et jordskælv.

8.6

Og de syv Engle, som havde de syv trompeter forberedt sig til at lyde.

 

8.7

Den første lød. Og der fulgte hagl og ild blandet med blod, og de blev kastet på Jorden; og en tredjedel af jordens blev brændt, og den tredje del af træer var brændt op, og alt grønt græs blev brændt op.

 

8.8

Den anden engel blæste i sin trompet. Og noget som en stor brændende Bjerg blev kastet i Havet; og en tredjedel af havet blev blod,

 

8.9

og en tredjedel af de levende væsener i havet og havde liv, død, og den tredje af skibene blev ødelagt.

 

8.10

Den tredje engel blæste i sin trompet. Og der faldt fra himlen en stor stjerne, brændende som en fakkel, og det faldt på den tredje del af floderne og på fjedre af vand.

 

8.11

Navnet på den stjerne kaldes Malurt; En tredjedel af vandene blev til malurt, og mange mænd døde af Vandene, fordi de vare blevne beske.

 

8.12

Den fjerde Engel basunede sin trompet. Og den tredje af solen var slået, og den tredje af månen og den tredje af de stjerner, således at en tredjedel af dem blev formørket, og Dagen ikke skinnede for en tredje del af det, og natten ligeså.

 

8.13

Jeg kiggede, og jeg hørte en engel flyve midt igennem himlen og sige med høj Røst: Ve, ve, ve til jordens indbyggere, på grund af de andre stemmer i trompeten af ​​de tre engle er ved at blæse!

 

Apocalypse 9

 

9.1

Den femte engel lød hans trompet. Og jeg så en stjerne falder fra himlen til Jorden. Nøglen til Afgrundens blev givet til ham,

 

9.2

Og han åbnede afgrunden. Og han gik op røg ud af pit, da røgen fra en stor ovn; og Solen og Luften blev formørket af røgen fra brønden.

 

9.3

Fra ud af røgen græshopper kom på jorden; og fik magt som magt skorpioner af jorden.

 

9.4

Han fik besked på ikke at skade Græsset på Jorden, ej heller noget grønt eller noget Træ, men kun de mænd, der har ikke Guds segl på deres pander.

 

9.5

Det blev givet til dem, ikke at dræbe dem, men at pine dem i fem måneder; og deres pine var som Pinen af ​​en Skorpion, når den rammer en mand.

 

9.6

I disse dage, vil mændene søge døden og ikke finde den; de ønsker at dø, og Døden flyr fra dem.

 

9.7

De græshopper lignede heste forberedt til kamp; der var over deres hoveder som kroner som guld, og deres ansigter var som Menneskers Ansigter.

 

9.8

Og de havde hår som hår af kvinder, og deres tænder var som løver ‘tænder.

 

9.9

De havde brynjer som brynjer af jern, og lyden af ​​deres vinger var som lyden af ​​vogne af mange heste kører til kamp.

 

9.10

De havde haler ligesom til skorpioner, og svier, og det er i deres haler magt var at såre mænd fem måneder.

 

9.11

De havde som konge over dem englen af ​​afgrunden, hvis navn på hebraisk er Abaddon, men på græsk Apollyon.

 

9.12

En ve er forbi. Se, der kommer to problemer mere herefter.

 

9.13

Den sjette engel lød. Og jeg hørte en røst fra de fire horn det gyldne alter, som er for Gud,

 

9.14

At sige til den sjette Engel, der havde Basunen: Løs de fire engle, som er bundet på den store flod Eufrat.

 

9.15

Og de fire engle, som blev udarbejdet i en time, dag, måned og år, blev løsladt for at dræbe en tredjedel af menneskeheden.

 

9.16

Antallet af hæren af ​​rytterne var 200.000 tusind, og jeg hørte nummeret.

 

9.17

Og således så jeg Hestene i Synet og dem, der sad på dem havde brynjer af ildrøde, hyacint blå, og svovl. Lederne af hestene var som lederne af løver; og deres munde udstedt ild, røg og svovl.

 

9.18

En tredjedel af menneskeheden blev dræbt af disse tre plager, ved ilden og røgen, og svovl, der har udstedt ud af munden.

 

9.19

For magt hestene er i munden og i deres haler; deres haler er som Slanger, har hoveder, og med dem de gør ondt.

 

9.20

De andre mænd, der ikke blev dræbt af disse plager endnu angrede ikke af værker af deres hænder, at de ikke skulle tilbede djævle, og afguder af guld, sølv, bronze, sten og træ som hverken kan se eller høre eller gå:

 

9.21

og de omvendte sig ikke fra deres mord, eller fra deres besværgelser, og heller ikke deres utugt, eller fra deres Tyveri.

 

Apocalypse 10

 

10.1

Jeg så en anden vældige Engel komme ned fra Himmelen, svøbt i en Sky;over hans hoved var regnbuen himlen, og hans ansigt var som solen, og hans fødder som søjler af ild.

 

10.2

Han havde en lille bog åben i hånden. Han satte sin højre fod på havet og sin venstre fod på jorden;

 

10.3

og han råbte med høj Røst, som en Løve brøler. Da han råbte, syv Tordener deres stemmer.

 

10.4

Og da de syv Tordener havde sagt deres stemmer, jeg var ved at skrive;og jeg hørte en Røst fra Himmelen, som sagde, Forsegl, hvad de syv Tordener talte, og nedskriv det ikke.

 

10.5

Og Engelen, som jeg så stå på havet og på land opløftede sin højre hånd til himlen,

 

10.6

og svor ved ham, som lever i Evighedernes Evigheder, som skabte himlen og de ting i det, jorden og de ting, der deri er, og Havet, og de ting, der er deri, at der ville tid

 

10.7

Men i de dage i stemmen i den syvende engel, da han begynder at lyde, bør mysteriet om Gud være færdig, da han meddelte sine Tjenere, Profeterne.

 

10.8

Og stemmen jeg havde hørt fra Himmelen talte til mig igen og sagde: Gå hen og tage den lille bog åben i hånden af ​​den engel, som står på havet og på land.

 

10.9

Og jeg gik hen til Engelen, fortæller ham at give mig den lille Bog. Og han sagde, Tag den, og spise det; det vil gøre din mave bitter, men i din mund vil det være sød som Honning.

 

10.10

Jeg tog den lille rulle fra side af englen og spiste det op; Det var i min mund sød som Honning, men da jeg havde spist det, min mave var bitter.

 

10.11

Da sagde de til mig: Du skal profetere igen om mange folkeslag, nationer, sprog og konger.

 

Apocalypse 11

 

11.1

Der blev givet mig et Rør ligesom en stang og sagde: Stå op, og måle Guds tempel, Alteret og dem, som tilbede deri.

 

11.2

Men retten i templet overlade det ud, og måle det ikke; fordi det blev givet til nationerne, og de vil trampe den hellige by for 42 måneder.

 

11.3

Jeg vil give min to vidner magt til at profetere i Sæk, tusind 260 dage.

 

11.4

Det er de to oliventræer og de to lysestager stående foran Herren af ​​jorden.

 

11.5

Hvis nogen ønsker at skade dem, fyre ud af deres mund og fortærer deres Fjender; og hvis nogen vil skade dem, skal han blive dræbt på denne måde.

 

11.6

De har magt til at lukke himlen, så det ikke regn i løbet af de dage af deres profeti; og de har magt til at ændre vand i blodet, og at slå jorden med alle plager, så ofte de vil.

 

11.7

Når de er færdige med deres vidnesbyrd, vil dyret, der stiger fra afgrunden føre Krig og erobre dem og dræbe dem.

 

11.8

Og deres Lig skal ligge på gaden i den store by, som kaldes, åndeligt, Sodoma og Egypten, hvor også vor Herre blev korsfæstet.

 

11.9

Og de af de mennesker og Stammer og Tungemål og Folkeslag skulle se deres Lig i tre og en halv, og de lider ikke deres døde kroppe til at blive sat i grave.

 

11.10

Og på grund af dem jordens indbyggere skal glæde med glæde, og de skal sende gaver til hinanden, fordi disse to profeter pinte dem, der bor på jorden.

 

11.11

Efter tre dage og en halv Ånd liv fra Gud i dem, og de stod på deres fødder; og stor Frygt faldt på dem, der så dem.

 

11.12

Og de hørte en røst fra Himmelen, som sagde til dem: Kom op her! Og de steg op til himlen i en sky; og deres fjender saae dem.

 

11.13

På det tidspunkt var der et stort Jordskælv, og den tiende del af byen faldt; syv tusinde mennesker blev dræbt i jordskælvet, og resten var skrækslagne og gav Gud ære af himlen.

 

11.14

Den anden ve er forbi. Se, den tredje Ve kommer snart.

 

11.15

Den syvende engel blæste i sin trompet. Og der var i himlen stærke røster siger, rige verden er vor Herres og hans Salvedes; og han skal regere for evigt og altid.

 

11.16

Og de fire og tyve Ældste, som sad foran Gud på deres pladser, faldt på deres Ansigt og tilbade Gud,

 

11.17

Sige, vi takke dig, Herre Gud almægtige, som kunst, og spilder, fordi du har taget din store magt og tog besiddelse af hans rige.

 

11.18

Nationerne var vred; og din Vrede er kommen, og tiden er inde til at dømme de døde, for at belønne dine Tjenere, Profeterne, helgener, og dem, der frygter dit navn, små og store, og ødelægge dem, der ødelægger jorden.

 

11.19

Og Guds Tempel i Himmelen blev åbnet, og Ark sin pagt blev set i hans tempel. Og der kom Lyn og Røster og Tordener, og Jordskælv og stor hagl.

 

Apocalypse 12

 

12.1

En stor tegn dukkede op i himlen: en kvinde klædt i solen, månen under sine fødder og en krone af tolv stjerner på sit hoved.

 

12.2

Hun var gravid, og hun råbte i arbejdskraft og i smerte for at føde.

 

12.3

Et andet tegn viste sig på himlen; og se en stor rød drage, havde syv hoveder og ti horn og syv kroner på sine hoveder.

 

12.4

Hans hale drog den tredje del af himlens stjerner og kastede dem til jorden. Dragen stod foran Kvinden, som skulde føde, for at sluge hendes barn, da det blev født.

 

12.5

Hun fødte en søn, som var at regere alle nationer med en jernstang. Og hendes barn blev bortrykket til Gud og til hans trone.

 

12.6

Og Kvinden flygtede ud i ørkenen, hvor hun har et Sted beredt af Gud, at der skal de foder 1260 dage.

 

12.7

Og der blev krig i himlen. Michael og hans engle kæmpede mod dragen.Og dragen kæmpet og hans engle,

 

12.8

men de var ikke den stærkeste, og deres plads fundet nogen mere i himlen.

 

12.9

Og blev kastet den store Drage, den gamle slange, som kaldes Djævelen og Satan, som forfører den hele verden, han blev slynget til jorden, og hans engle blev kastet ud med ham.

 

12.10

Og jeg hørte i himlen høj røst og sagde: Nu er kommet frelse, og styrke, og Riget vor Guds og den myndighed hans Salvedes; fordi det blev hastet, anklager vore brødre, som anklagede dem for vor Gud Dag og Nat.

 

12.11

Og de have overvundet ham ved Lammets blod og ved ord af deres vidnesbyrd, og de elskede ikke deres liv indtil Døden.

 

12.12

Derfor fryder, I Himle, og I, som bor i himlen. Ve jorden og havet! for Djævelen er kommet ned til jer og har stor Vrede, vel vidende, at han har lidt tid.

 

12.13

Når dragen så, at han blev kastet til Jorden, forfulgte den Kvinden, som havde født manden barnet.

 

12.14

Og de to fløje af en stor ørn blev givet til kvinden, at hun kunne flyve ud i ørkenen, til sit Sted, hvor hun næres en Tid, tider og en halv tid, fra forsiden af slange.

 

12.15

Og fra hans mund Slangen spyede vand som en flod efter kvinden, til årsagen til oversvømmelsen.

 

12,16

Og Jorden kom Kvinden, og Jorden åbnede sin Mund og opslugte Floden, som Dragen havde udspyet af sin Mund.

 

12.17

Og Dragen var vred mod kvinden, og han gik for at føre krig imod de øvrige af hendes Sæd, der holder Guds bud og har Jesu vidnesbyrd.

 

Apocalypse 13

 

13.1

Og jeg stod på Sandet ved Havet. Og jeg så ud af havet et dyr, der havde syv hoveder og ti horn, og hans horn ti kroner, og paa sine Hoveder navn blasfemi.

 

13.2

Dyret, som jeg så, var ligesom en leopard; hans fødder var ligesom dem af en bjørn, og hans mund som en Løve mund. Dragen gav ham hans magt, og hans plads, og stor autoritet.

 

13.3

Og jeg så en af ​​hans hoveder, som det blev såret til døden; og hans dødelige Saar blev lægt. Og hele verden undrede sig efter dyret.

 

13.4

Og de tilbad dragen, der gav Magt dyret: de tilbad dyret og sagde: Hvem er Dyret lig, og som kan kæmpe imod det?

 

13.5

Og det blev givet det mund til at tale arrogante ord og bespottelser; og han fik bemyndigelse til at handle 42 måneder.

 

13.6

Og han åbnede munden i blasfemi mod Gud, at bespotte hans Navn og hans Telt, og dem, som bo i Himmelen.

 

13.7

Og det blev givet det at føre krig mod de hellige og at overvinde dem. Og magt blev givet ham over hver Stamme, folk, sprog og nation.

 

13.8

Og alle, der bor på jorden, skal tilbede ham, hvis navne ikke er blevet skrevet fra verdens grundlæggelse i Lammets Livets Bog, der blev slået ihjel.

 

13.9

Hvis nogen har ører, han høre!

 

13.10

Som fører i fangenskab skal gå i Fangenskab; hvis nogen dræber med Sværd skal dræbes med Sværd. Her er tålmodighed og tro af de hellige.

 

13.11

Så jeg så rejse sig fra jorden et andet dyr, og han havde to horn ligesom et lam, og han talte som en drage.

 

13.12

Det udøver alle autoritet det første dyr for ham og får jorden og dens indbyggere tilbede det første dyr, hvis dødelige Saar blev lægt.

 

13.13

Han gør store Tegn, selv gøre Ild ned fra himlen på jorden i synet af mænd.

 

13.14

Og han forfører dem, der bor på jorden, som de mirakler, som han havde magt til at gøre i overværelse af dyret, fortæller jordens indbyggere til at gøre et billede til dyret, der havde såret ved et sværd og levede .

 

13.15

Og han havde magt til at give ånde til billedet af dyret, at billedet af dyret både skal tale og forårsage så mange som ikke ville tilbede dyrets billede skulle dræbes.

 

13.16

Og han får alle, både små og store, rige og fattige, frie og trælle, til at modtage et mærke på deres højre hånd eller på deres pande:

 

13.17

og at ingen skal kunne købe eller sælge uden den, som har mærket, navnet på dyret eller antallet af hans navn.

 

13.18

Her er visdom. Lad den, der har forståelse tælle antallet af dyret. For det er mandens nummer og hans nummer er seks hundrede og tresindstyve seks.

 

Apocalypse 14

 

14.1

Jeg så, og se, Lammet stod på Zions Bjerg, og med ham en hundrede fire og fyrretyve Tusinde, har hans navn og hans Faders Navn skrevet på deres Pander.

 

14.2

Og jeg hørte en Røst fra Himmelen, som lyden af ​​mange vande, som lyden af ​​højlydte torden; og stemmen jeg hørte, var ligesom Harpespillere spille deres Harper.

 

14.3

Og de sang en ny Sang for Tronen og for de fire levende væsener og de ældste. Og ingen kunne lære sangen undtagen hundrede og fire og fyrretyve Tusinde, som blev forløst fra Jorden.

 

14.4

Det er dem, der ikke var besmittet med kvinder, for de er jomfruer; de følger Lammet, hvor han går. Disse blev forløst fra blandt mænd, er førstegrøden for Gud og Lammet

 

14.5

Og i deres mund er det ikke fundet svig: for de er uden skyld.

 

14.6

Jeg så en anden Engel flyve midt himlen; den havde et evigt evangelium at forkynde for jordens indbyggere, for alle folkeslag og stammer og tungemål og folk.

 

14.7

Sagde med høj røst, Frygt Gud og giv ham ære, fordi hans doms time er kommet; og tilbede ham, som har skabt himlen og jorden og havet, og de Vandkilderne.

 

14.8

Og en anden, en anden Engel fulgte, som sagde, Babylon er falden, er falden, Babylon den store, som gjorde alle nationer drikke af vinen af ​​vrede sin Utugt!

 

14.9

Og en anden, en tredje engel fulgte dem og sagde med høj røst: Hvis nogen tilbeder dyret og dets billede og modtager hans mærke på sin pande eller på sin hånd,

 

14.10

han selv skal også drikke af vinen Guds vrede, hældte fuld styrke ind i kop sin vrede, og han skal pines med Ild og Svovl for de hellige engle og for Lammet.

 

14.11

Og deres Pines Røg opstiger i al evighed; og de have ikke Hvile Dag eller nat, som tilbede Dyret og dets Billede, og enhver modtager mærket af hans navn.

 

14.12

Her er de helliges Udholdenhed, der holder Guds bud og troen på Jesus.

 

14.13

Og jeg hørte en røst fra Himmelen, som sagde: Skriv: Salige er de døde, som dø i Herren! Ja, siger Ånden, de skulle hvile fra deres arbejde, for deres gerninger følger dem.

 

14.14

Jeg så, og se, en hvid sky, og på skyen ene sidder som en Menneskesøn har på hovedet en gylden krone, og i hånden en skarp Segl.

 

14.15

Og en anden Engel gik ud fra Templet og råbte med høj røst til ham, som sad på skyen, Thrust i dit segl og høste; for time til at høste er kommet, fordi høsten af ​​jorden er moden.

 

14.16

Og han, som sad på skyen svinge sin segl på jorden. Og jorden blev høstet.

 

14,17

Og en anden Engel gik ud fra Templet, som er i himlen, og også han havde en skarp Segl.

 

14.18

Anden engel, som havde magt over ilden, kom fra alteret, og han kaldte med høj Røst til ham, som havde den skarpe Segl, og sagde: Thrust din skarpe segl og samle klynger af vin Jorden; for hendes druer er fuldt moden.

 

14.19

Og englen svinge sin segl på jorden. Og samlede vin af jorden og kastede druerne ind i den store vinpersen af ​​Guds vrede.

 

14.20

Og Persekarret blev trådt uden for byen; og blod kom ud af Persekarret, ja, til hesten bidsler ved pladsen på to hundrede miles.

 

Apocalypse 15

 

 

15.1

Så så jeg i himlen et andet tegn, stort og vidunderligt, syv Engle har de syv plager, den sidste, for i dem er fyldt op Guds vrede.

 

15.2

Og jeg så som et hav af glas blandet med ild, og de, der havde erobret dyret og dets billede og antallet af hans navn, stå på havet af glas, der har de harper Guds.

 

15.3

Og de sang Mose, Guds Tjeners, og sangen Lammets og sagde: Dine værker er store og forunderlige, Herre, Gud, Almægtige! Dine veje er lige og sande, Konger nationerne!

 

15.4

Hvem må ikke frygte, Herre, og prise dit Navn? For du alene hellig. Og alle folkeslag skal komme og tilbede for dit Åsyn, thi dine domme er åbenbaret.

 

15.5

Efter dette så jeg, og templet i Tabernaklet Vidnesbyrdets blev åbnet i himlen.

 

15.6

Og de syv Engle, som havde de syv Plager, gik ud af Templet, iførte rent lyse linned, og med guld bælter rundt om brystet.

 

15.7

Og et af de fire levende væsener gav de syv Engle syv gyldne skåle fulde af Guds vrede, som lever for evigt og altid.

 

15.8

Og Templet fyldtes med røg fra Guds herlighed og fra hans magt; og ingen kunne komme ind i templet, før de syv plager de syv Engle blev afsluttet.

 

Apocalypse 16

 

16.1

Og jeg hørte en høj røst fra templet sige til de syv Engle, Go og hæld ud jorden syv skåle af Guds vrede.

 

16.2

Den første gik, og hældte sin skål over jorden. Og slemme og onde bylder på de mennesker, som havde dyrets mærke og tilbad dets billede.

 

16.3

Den anden engel hældte sin skål over havet og det blev som blodet af en død mand. og hver levende sjæl døde, alle, der var i havet.

 

16,4

Den tredje engel hældte sin skål på floderne og Vandkilderne. Og de blev blod.

 

16,5

Og jeg hørte Vandenes Engel sige: Du er retfærdig, jer, der er, og hvem der var; du er hellig, fordi du har dømt dermed.

 

16.6

For de har udgydt blod helgener og profeter, og du har givet dem Blod at drikke, thi de er værdige.

 

16,7

Og jeg hørte Alteret sige: Ja, Herre, Gud den Almægtige, dine domme er sande og retfærdige.

 

16.8

Den fjerde hældte sin skål på solen. Og det blev givet ham at brænde mænd med ild;

 

16.9

Og Menneskene brændte i stor Hede og bespottede Guds Navn, som har Magt over disse Plager; og de omvendte sig ikke at give ham Ære.

 

16.10

Den femte engel hældte sin skål på tronen af ​​dyret. Og hans rige var fuld af mørke; og de gnavede deres tunger for smerte,

 

16.11

og bespottede Himmelens Gud på grund af deres smerter og deres sår, og omvendte sig ikke fra deres gerninger.

 

16.12

Den sjette engel hældte sin skål over den store flod Eufrat. Og dens vand blev tørret op, at vejen for Konger øst kan være forberedt.

 

16.13

Og jeg så ud af munden på dragen og fra mundingen af ​​dyret og fra mundingen af ​​den falske profet, tre urene ånder som frøer.

 

16.14

For de er ånder djævle, der arbejder mirakler, der går ud til kongerne i hele jorden, for at samle dem til kampen om den store dag den almægtige Gud.

 

16.15

Se, jeg kommer som en tyv. Salig er den, som ure, og holder sine klæder, at han ikke skal gå nøgen, og de ser hans skam! –

 

16.16

Samlede dem til et sted kaldet i Hebraisk Harmagedon.

 

16.17

Den syvende engel hældte sin skål i luften. Og han gik ud af Helligdommen, fra tronen, en høj røst sige: Det er sket!

 

16.18

Og der kom Lyn og Røster og Tordener og et stort Jordskælv, såsom ikke var da mænd var på jorden, så stor tremor.

 

16.19

Og den store Stad blev til tre Dele, og byerne nationer faldt, og Gud huskede store Babylon, for at give hende den kop vin i hans glødende vrede.

 

16.20

Og hver Ø flyede, og bjergene blev ikke fundet.

 

16.21

Og store hagl, hver sten om vægten af ​​et talent, kom ned fra himlen, når mænd; og mænd bespottede Gud på grund af pest af hagl, fordi pest heraf var over stor.

 

Apocalypse 17

 

 

17.1

En af de syv Engle, som havde de syv skåle kom og talte til mig og sagde: Kom, jeg vil vise dig Dommen over den store Skøge, som sidder på mange vande.

 

17.2

Med hvem Jordens Konger have bolet, og med vin af hendes utugt de jordens indbyggere blev gjort beruset.

 

17.3

Han førte mig i ånden ud i ørkenen. Og jeg så en kvinde sidde på et skarlagenfarvet bæst, fuld af navne på blasfemi, havde syv hoveder og ti horn.

 

17,4

Kvinden var klædt i Purpur og Skarlagen og strålede af Guld og Ædelsten og Perler. Hun holdt i hånden en gylden kop fuld af vederstyggeligheder og hendes Utugts Urenheder.

 

17,5

Og på hendes Pande var skrevet et Navn, en Hemmelighed: Babylon den store, moder til skøger og vederstyggeligheder af jorden.

 

17.6

Og jeg så Kvinden, drukken med blodet af de helliges og martyrernes blod af Jesus. Og, at se hende, blev jeg grebet af en stor forbavselse.

 

17.7

Og englen sagde til mig: Hvorfor undrede du dig? Jeg vil sige dig Hemmeligheden med Kvinden og med Dyret, som bærer hende, og som har de syv hoveder og ti horn.

 

17.8

Dyret, som du så var og er ikke mere. Og skal stige op af Afgrunden og gå til fortabelse. Og jordens indbyggere, hvis navne ikke er blevet skrevet fra verdens grundlæggelse i livets bog, når de se, at Dyret var og er ikke , og alligevel er. –

 

17.9

Det er sindet, som har visdom. De syv hoveder er syv bjerge, som Kvinden sidder.

 

17.10

Og der er syv konger: fem er faldne, den ene er, den anden er endnu ikke kommen, og når han kommer, skal han fortsætte en kort tid.

 

17.11

Og Dyret, som var og er ikke, er i sig selv en ottende konge, og er af de syv og farer bort til Fortabelse.

 

17.12

De ti Horn, som du så, ere ti Konger, som endnu ikke har modtaget et kongerige, men modtage strøm som konger en time med dyret.

 

17.13

Disse have eet Sind, og skal give deres magt og myndighed til dyret.

 

17.14

De krig mod Lammet, og Lammet skal sejre over dem, fordi han er Herrers Herre og Kongers Konge, og kaldte, og udvalgte og trofaste, der er med ham er.

 

17.15

Og han sagde til mig: De Vande, som du så, hvor den prostituerede sidder, er folk og skarer og nationer og tungemål.

 

17.16

De ti Horn, som du så på dyret vil hade den prostitueret, og vil også fratage den nøgne, æde hendes Kød og opbrænde hende med Ild.

 

17.17

For Gud har lagt i deres hjerter til at opfylde hans formål og en mening, og give deres rige til Dyret, indtil Guds Ord skal blive opfyldt.

 

17.18

Og kvinden du så er den store Stad, som hersker over jordens konger.

 

Apocalypse 18

 

18.1

Efter dette Jeg kiggede ned fra himlen en anden engel, der har stor autoritet; og Jorden blev oplyst af hans herlighed.

 

18.2

Han råbte med høj Røst og sagde: Babylon er falden, er falden, Babylon den store! Den er blevet Bolig djævle, og fat i hver modbydeligt ånd, og et bur af alle urene og afskyede Fugle,

 

18.3

fordi alle nationer har drukket af vinen af ​​vrede sin Utugt, og Jordens Konger kommer med sin Utugt, og Jordens Købmænd er voksbehandlet rige gennem den overflod af hendes delikatesser.

 

18.4

Og jeg hørte en anden røst fra himlen sige: Drag ud fra hende, mit folk, at I ikke delagtige i hendes synder, og at I ikke rammes af hendes plager.

 

18.5

For hendes synder har nået til Himmelen, og Gud har kommet hendes misgerninger.

 

18.6

Betaler hende, som hun gjorde, og tilbagebetale hende fordoble efter hendes værker. I koppen, som hun har fyldt fyld til hendes dobbelt.

 

18.7

Så meget som hun forherliget sig selv og levet lækkert, så meget giver hende af Pine og sorg. Fordi hun siger i sit hjerte, jeg sidder en dronning, og jeg er ingen Enke, og ser ingen sorg

 

18.8

På grund af dette, på en dag hendes Plager komme, død og sorg og sult, og hun skal være helt brændt med ild. For stærk er den Herre Gud, som dømmer.

 

18.9

Og Jordens Konger, der beskæftiger med sin ubeskedenhed og luksus, skal græde og hyle over hende, når de ser Røgen af ​​hendes Brand.

 

18.10

Stod langt borte af Frygt for hendes Pinsel og sige: Ve! ve! Den store by Babylon, det mægtige by! For på en time er kommet din dom

 

18.11

Og Jordens Købmænd græde og sørge over hende, fordi ingen køber deres last,

 

18.12

last af guld, sølv, ædelstene, perler, fint linned, lilla, silke og skarlagen, alle former for duftende træ, alle former for elfenben, enhver slags meget dyre træ, bronze, jern og marmor,

 

18.13

og kanel, krydderi, røgelse, myrra, røgelse, vin, olie, fint mel og hvede, kvæg og får, heste, vogne, og organer og sjæle mænd.

 

18,14

Frugterne, din Sjæl lystedes efter er væk fra dig; og alle ting, der var fine og herlige er fraveget dig, og du skal finde dem igen.

 

18.15

De handlede dermed, som ere blevne rige ved hende, skulle stå langt borte af Frygt for hendes Pinsel; gråd og jammer,

 

18.16

Og siger, Ak! ve! Den store Stad, som var klædt i fint linned, Purpur og Skarlagen og strålede af Guld og Ædelsten og Perler For i en time så store rigdomme er kommet til intet

 

18.17

Og hver skibsfører, alle, som sejlede til ethvert sted, og sejlere, og så mange som handel ad søvejen, stode langt borte,

 

18.18

og græd da de så Røgen af ​​hendes Brand, og sagde: Hvilken by er ligesom den store Stad?

 

18.19

De kastede Støv paa deres Hoveder, de råbte og de var i sorg, råbte de og sagde: Ve! ve! Den store by, hvor blev gjort rige ved hende rigdom alle, som havde Skibe i havet, på en time, hun er blevet ødelagt!

 

18.20

Himlen, glæde sig over det! Og I hellige og Apostle og Profeter, glæde sig også! For Gud har hævnet dig på hende.

 

18.21

Og en vældig Engel løftede en Sten som en stor Møllesten og kastede den i Havet og sagde: Således vold skal Babylon kastes, den store Stad, og det skal ikke findes.

 

18,22

Og vi hørte ikke mere i dig lyden af ​​Harpespillere, musikere, fløjte spillere og trompetere, man ikke længere findes i du uden håndværker, om overhovedet håndværk, hørte ikke mere på Du er lyden af ​​slibe,

 

18.23

lampen skal ikke skinne mere hjemme, og stemmen af ​​brudgommen og bruden skal ikke høres mere i dig: for dine købmænd var de store mænd på jorden, fordi alle nationer blev snydt af din trolddom

 

18.24

og fordi i hendes blev fundet blod af profeter og helgener og alle, der er blevet slået ihjel på jorden.

 

Apocalypse 19

 

19.1

Efter dette hørte jeg i himlen som en røst af en stor Skare og sagde: Halleluja! Frelse og ære og magt hører til vor Gud,

 

19.2

fordi hans domme er sande og retfærdige; at han har dømt den store Skøge, som fordærvede Jorden med sin Utugt, og krævet sine Tjeneres Blod af udgydt af hendes hånd.

 

19.3

Og de sagde atter: Halleluja! … Hendes røg går op for evigt og altid.

 

19.4

Og de fire og tyve Ældste og de fire Dyr faldt ned og tilbade Gud sidder på tronen, sagde: Amen! Halleluja!

 

19.5

Og en røst fra tronen, sagde: Lover vor Gud, alle jer hans Tjenere, I, som frygte ham, de små og store!

 

19.6

Et j’entendis comme une voix d’une foule nombreuse, comme un bruit de grosses eaux, et comme un bruit de forts tonnerres, disant: Alléluia! Car le Seigneur notre Dieu tout puissant est entré dans son règne.

 

19.7

Lad os juble og være glad, og give ham ære; for Lammets bryllup er kommet, og hans kone har gjort sig rede

 

19.8

og det blev givet hende at bære fint linned, rene og hvide. For den fine linned er retfærdighed helgener.

 

19.9

Og englen sagde til mig: Skriv: Salige er de, som er kaldet til ægteskab aftensmad Lammets! Og han sagde til mig: Disse ere de sande Guds Ord.

 

19.10

Og jeg faldt ned for hans fødder for at tilbede ham; men han sagde til mig: gør det! Jeg er din Medtjener og dine Brødres, der har Jesu vidnesbyrd. Tilbed Gud. For Jesu vidnesbyrd er profetiens ånd.

 

19.11

Og jeg så himlen åben, og se en hvid hest. Dens rytter kaldes trofast og sanddru, og han dømmer og gør krig i retfærdighed.

 

19.12

Hans øjne var som en flamme af ild; på hans hoved var mange Kroner;han havde et Navn skrevet, at ingen ved, hvis ikke sig selv;

 

19.13

og han var klædt med en klædning dyppet i blod. Hans navn er Guds ord.

 

19.14

Og Hærene i Himmelen fulgte ham på hvide Heste, iførte fint linned, hvid og ren.

 

19.15

Fra hans mund kommer et skarpt sværd med til at slå nationerne; Han vil regere dem med en stang af jern; Han betræder vinpersen af ​​bidskhed og vrede Almægtige Gud.

 

19.16

Han har på sin kappe og hans lår et Navn skrevet, kongernes Konge og herrernes Herre.

 

19.17

Og jeg så en Engel stående i solen. Og han råbte med høj Røst og sagde til alle Fugle flyver i midten himlen, Kom, samle for den store nadver Guds

 

19.18

at spise kødet af konger, Kødet af kaptajner, Kødet af den mægtige, kødet af heste og deres ryttere, kødet af alt, frie og slave, små og store.

 

19.19

Og jeg så Dyret og Jordens Konger og deres Hære samlede for at føre Krig imod ham, som sad på hest og hans hær.

 

19.20

Og Dyret blev grebet og med det den falske profet, som havde gjort tegnene foran sig, som han havde forført dem, der havde modtaget dyrets mærke og tilbad dets billede. De blev begge smidt levende i den brændende sø af brændende svovl.

 

19.21

Og resten blev dræbt med sværdet, som fortsatte fra mundingen af ​​ham, som sad på hesten; og alle fuglene mæsket sig på deres kød.

 

Apocalypse 20

 

20.1

Så jeg så en engel komme ned fra himlen, der har nøglen til afgrunden og en stor lænke i hånden.

 

20.2

Han greb dragen, den gamle slange, som er Djævelen og Satan, og bandt ham for tusind år.

 

20.3

Han kastede ham i afgrunden og lukkede den og forseglede den over ham, at han skulle forføre folkeslagene ikke mere, indtil de tusind år var færdige. Efter at han må blive løst for lidt tid.

 

20.4

Og jeg så troner, og de satte sig på dem fik myndighed til at dømme. Og jeg så sjælene af dem, der blev halshugget for vidnet om Jesus og på grund af Guds ord, og de, som ikke havde tilbedt dyret eller dets billede og ikke havde modtaget hans varemærke på panden eller deres hænder.De kom til live og blev konger med Kristus i tusind år.

 

20.5

Den anden døde kom ikke til live, før de tusind år var færdige. Dette er den første opstandelse.

 

20,6

Salig og hellig er den, som har del i den første opstandelse! Den anden død har ingen magt over dem; men de skal være præster Guds og Kristus, og skal regere med ham tusind år.

 

20.7

Og når de tusinde år er udløbet, skal Satan blive løst af sit Fængsel.

 

20.8

Og skal gå ud for at forføre folkeslagene, som er i de fire verdenshjørner, Gog og Magog, for at samle dem til krigen; deres antal er som havets sand.

 

20.9

Og de gik op på overfladen af ​​jorden og omgivet lejren af ​​de hellige og elskede by. Fire kom ned fra himlen og fortærede dem.

 

20.10

Og Djævelen, som forførte dem, blev kastet i søen af ​​ild og svovl, hvor dyret og den falske profet. Og de vil blive pint dag og nat for evigt og altid.

 

20.11

Så så jeg en stor hvid trone og ham, som sad på det. Jorden og himlen flygtede væk, og der blev ikke fundet Sted for dem.

 

20.12

Og jeg så de døde, store og små, stående for Tronen. Og bøger blev åbnet. Og en anden bog blev åbnet, hvilket er livets bog. Og de døde blev dømt efter deres gerninger, efter hvad der blev skrevet i disse bøger.

 

20.13

Havet gav de døde der var i det, og døden og Hades gav de døde der var i dem; og alle blev dømt efter deres gerninger.

 

20.14

Og døden og Helvede blev kastet i søen af ​​ild. Dette er den anden død, ildsøen.

 

20.15

Og den, blev ikke fundet skrevet i livets bog, blev kastet i ildsøen.

 

 

Apocalypse 21

 

21.1

Så jeg så en ny himmel og en ny jord; For den første himmel og den første jord forsvandt, og havet var ikke mere.

 

21.2

Og jeg så kommer ned fra himlen, fra Gud, den hellige Stad, det nye Jerusalem, rede som en brud smykket for sin mand.

 

21.3

Og jeg hørte en høj røst og sagde: Se, Guds bolig er med mænd Han vil bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem.

 

21.4

Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, og der vil ikke være mere død eller sorg eller gråd eller smerte, for de tidligere ting er gået væk.

 

21.5

Og han, som sad på Tronen, sagde: Se, jeg gør alting nyt. Og han sagde Write: for disse ord er sande og troværdige.

 

21.6

Han sagde til mig, det sker! Jeg er Alfa og Omega, begyndelsen og enden. Til den tørstige vil jeg give fra springvandet af livets vand frit.

 

21,7

Den, der overvinder skal arve alt; Jeg vil være hans Gud, og han skal være min søn.

 

21.8

Men de feje, vantro, vederstyggelige, mordere, seksuelt umoralske, troldmændene, afgudsdyrkerne og alle løgnerne skal få deres del i søen, der brænder med ild og svovl: der er den anden død.

 

21.9

En af de syv Engle, som havde de syv hætteglas fulde af de syv sidste Plager kom og talte til mig og sagde: Kom hid, jeg vil vise dig Bruden, Lammets Hustru.

 

21.10

Og han førte mig i ånden til en stor og højt bjerg. Og han viste mig den hellige by Jerusalem kommer ned fra himlen fra Gud, der har Guds herlighed.

 

21.11

Hendes lys var ligesom en sten mest dyrebare, som en jaspis sten, klar som krystal.

 

21.12

Hun havde en stor og høj Mur. Hun havde tolv porte, og ved porten tolv engle, og navne skrevet af de tolv Israels Stammer søn:

 

21.13

ved øst tre porte, på den nordlige tre porte, på de syd tre Porte, og mod vest tre porte.

 

21.14

Væggen af ​​byen havde tolv fonde, og i dem navnene på de tolv apostle Lammets.

 

21.15

Den, der talte til mig havde en målestok af guld til at måle byen, dens Porte og dens væg.

 

21.16

Og Staden ligger i Firkant, og dens længde var lig med dens bredde. Han målte byen med reed, tolv Tusinde Stadier; længde, bredde og højde er ens.

 

21.17

Han målte sin væg: 144 alen, en mands foranstaltning, dvs. af engel.

 

21.18

Væggen var lavet af jaspis, og byen var det pure guld, ligesom klart glas.

 

21.19

Grundlaget for muren af ​​byen blev prydet med alle slags ædelsten: den første fundament var jaspis, den anden safir, den tredje chalcedony, den fjerde smaragd,

 

21.20

den femte onyx, den sjette karneol, den syvende krysolit, den ottende beryl, den niende topas, den tiende krysopras, den ellevte hyacint, den tolvte ametyst.

 

21.21

De tolv porte var tolv perler; hver flere gate var én perle. Pladsen af ​​byen var det pure guld som gennemsigtigt glas.

 

21.22

Jeg så intet Tempel i byen; for Herren Gud den Almægtige er dens tempel, og Lammet.

 

21.23

Byen har ikke brug for sol eller måne til at skinne; for Guds herlighed gjorde lysere den, og Lammet er dens Lys.

 

21.24

Nationerne vil vandre i dens lys, og jordens konger gør bringe deres herlighed.

 

21.25

Dens porte skal ikke lukkes om Dagen, thi der må ikke være nat der.

 

21.26

De sætter herlighed og ære af nationer.

 

21.27

Der indgår det noget blasfemisk, eller en, der engagerer sig i den skammelige eller bedrageriske; det vil komme som dem, der er skrevet i Lammets Livets Bog.

 

Apocalypse 22

 

22.1

Og han lod mig en ren flod af livets vand, klar som krystal, fortsætter ud af Guds trone og Lammet.

 

22.2

Midt i byens torv og på begge sider af floden, var der en livets træ, der bærer tolv afgrøder af frugt, hvilket giver sin frugt hver måned: og bladene var for heling af nationerne.

 

22.3

Der vil ikke være mere forbandelse. Guds trone og Lammet skal være i den; hans tjenere skal tjene ham og se hans ansigt,

 

22.4

og hans navn vil være på deres Pander.

 

22.5

Der vil ikke være nat der; og de har brug for noget lys lampe eller lys, fordi Gud Herren giver dem lys. Og de skal herske for evigt og altid.

 

22.6

Og han sagde til mig, Disse ord er troværdige og sande; og Gud Herren af ​​de hellige profeter sendt sin engel for at vise sine tjenere, hvad der skal om kort tid. –

 

22,7

Og se, jeg kommer hurtigt. Salig er den, der holder ord profetien af ​​denne bog!

 

22.8

Jeg, John, der hørte og så disse ting. Og da jeg hørte og så, jeg faldt for fødderne af den engel, som viste mig at tilbede ham.

 

22,9

Men han sagde til mig: gør det! Jeg er din Medtjener og dine Brødres profeterne, og som holder ordene i denne bog. Tilbed Gud.

 

22.10

Og han sagde til mig, Forsegl ikke de citater af profetien af ​​denne bog.For tiden er nær.

 

22.11

Han, der er uretfærdig være uretfærdigt stadig, at han, som er beskidte være beskidte stadig; og de retfærdige stadig retfærdighed, og den, som er hellig fortsat være hellig.

 

22.12

Se, jeg kommer snart, og min Løn er med mig, for at give enhver efter hans arbejde.

 

22.13

Jeg er Alfa og Omega, den første og den sidste, begyndelsen og enden.

 

22.14

Salige er de, som vasker deres klæder, at de kan have ret til livets træ, og kan komme ind gennem portene ind i byen!

 

22.15

Men udenfor er hunde og Troldmænd og seksuelt umoralsk og mordere og afgudsdyrkere, og enhver, som elsker og øver Løgn!

 

22.16

I Jesus har sendt min engel for at vidne for jer disse ting i kirkerne. Jeg er roden og afkom af David, lyse og morgenstjernen.

 

22.17

Og Ånden og Bruden sige: Kom. Og lad ham som hører sige: Kom. Og lad ham, som er tørstig kommer; Og enhver, som vil, lad ham tage livets vand frit.

 

22.18

Jeg vidner for enhver, som hører ordene fra den profeti af denne bog: Hvis nogen føjer til dem, Gud til ham plagerne der er beskrevet i denne bog;

 

22.19

og hvis nogen tager væk fra ordene i bogen af ​​denne profeti, skal Gud tage hans Lod bort fra Livets Træ og den hellige by, der er beskrevet i denne bog.

 

22.20

Han, som vidner disse Ting, siger: Ja, jeg kommer snart. Amen! Kom, Herre Jesus!

 

22.21

Nåde Herren Jesu være med alle!

stearinlys lysestage-anim

Hold preciously godt ild flamme vores tro! Hun vil være uundværlig i vanskelige tider, der forværre og forværre igen og igen, indtil tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

Vi ses snart.

Før vi forlader og afventer returnering af vor Herre Jesus Kristus, jeg vil gerne hjælpe dig meditere over menneskets historie.

Officielle videnskab afviser kreationisme (skabelse af mennesket fra Gud), og fremsætter en teori uden Gud.

Hvem ønsker, at mennesket kommer fra en kæde af udviklingen af ​​liv på Jorden ville have optrådt i en række af chancer og derefter sønnen ville blive omdannet i løbet af millioner af år.

Endelig slutter med registrering lang række plante- og dyreliv, som vi kender.

Selvfølgelig den officielle videnskab har snoninger, men vi må se kendsgerningerne i øjnene, alle de forskere, der støtter evolutionsteorien er intelligente væsener, og derfor de ved, de er forkerte, og alligevel fortsætter.

HVORFOR!

Alt jeg kan sige er, at menneskets liv er overstrøet med mysterier og nogle mænd for ukendte årsager skjulte sandheder til menneskeheden i tusinder af år.

 

Jesus Kristus er den eneste søn af Gud!

Det er på døren, og hans tilbagevenden er nært forestående!

Hold Faith!

Snart mandens historie vil blive afsløret!

Her er en video, der vil tillade dig at åbne dine øjne og forstå, at menneskets historie er langt mere kompleks end i bøgerne officielle historier!

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.