JUMALA ON AVATTU SEAL Ilmestyskirjan lopun aikoja

Pääsiäinen

 

PÄÄTTYMISAIKA

 

Jumala ilmoitti enkeli, profeetta Danielin tulevaisuudesta juutalaisten ja täyttämisen ajan loppuun.

 

Voimme löytää tämän tiedon myös Daniel 9 kohteessa Daniel 12

 

Daniel ei ymmärrä kaikkia ilmoituksia tehty ja sitten kääntyi Jumalan enkeli jakeessa 12,8 ja sitten enkeli vastasi jakeessa 12,9

 

 

12:08

Kuulin, mutta en ymmärtänyt; ja sanoin, Herrani, mikä on oleva näitten päätös?

 

 

12:09

Hän sanoi: mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöity asti aikaa loppua .

 

 

Tämä jae 9 profetia Danielin luku 12 on hyvin selkeä ja hyvin tärkeä, koska se kertoo, että aikojen lopulla Jumala ilmoittaa sen, mitä hän oli tähän asti piilossa.

 

 

Jeesuksen Kristuksen paluu!

 

 

 

Tänään lopussa aikaa tahtonut Jumalan, ja ennen fyysistä paluuta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen hänen tuhatvuotinen.

 

Tämä väite , että « olemme lopussa aikaa tahtonut Jumalan, ja ennen fyysistä paluuta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Hänen tuhatvuotisen valtakunnan, » ei ole profetia, että teen, mutta se on pelkkä ilmoitus täyttää kaikki Raamatun varoitusmerkit Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Katsauksen kuluneeseen osoittaa meille valossa Raamatun profetioiden ja merkkejä siitä, että ihmisen historiassa näyttää päättyneen 14 toukokuu 1948 luomalla Israelin valtion säädetty Raamatussa loppuun aikaa ja mahdollistaa etenevä ja massiivinen paluu juutalaisten elää Pyhän maan « Jerusalem. »

 

Ilmoitus ensimmäinen merkki!

 

Hesekiel 36/24-28)

Minä otan teidät pois kansojen keskuudessa, kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät maahan. Minä vuodatan teidän päällenne puhdasta vettä, niin että te puhtaat; Minä teidät puhdistan kaikista saastaisuuksistanne ja kaikista kivijumalistanne. Minä annan teille uuden sydämen, ja minä panen uuden hengen; Aion poistaa kehosta kivisydän ja antaa sinulle sydämen lihasta. Minä panen henkeni teihin, ja aion varmistaa, että noudatat minun asetuksia ja noudattakaa minun toimituksille. Asut maassa minä annoin teidän isillenne; te olette minun kansani, ja minä olen teidän Jumalanne

 

Nähneet tänään, 14 toukokuu 1948 oli niin ilmeisesti ensimmäinen merkki lopun ajoista.

 

Kaikki profetiat ja Raamatun varoitusmerkkejä Jeesuksen Kristuksen paluuta suorittaa eksponentiaalisesti sen jälkeen. Se on todellisuutta.

 

Tämä tukee ja todistaa, että herääminen ihmiskunnan ilmoittaa Jeesuksen Kristuksen paluuta, aloitti Jumalan luomista Israelin valtion.

 

Historiamme of Man on päättynyt verilöylyyn kahden kamala maailmansotaa.

 

Alkaen 14 toukokuu 1948 saakka Jeesuksen Kristuksen paluuta, elämme ja elää aika ilmestys « Apocalypse » ihminen päättää hänen tulevan, mutta hän kärsi Jumalan tahdon.

 

Tämä tahtonut Jumala on tiivistetty ajan eksponentiaalinen elämän mies, niin että meistä tulee tietoisia, tällä herääminen raamatullisesti ilmoitti päättymisaika on käynnissä.

 

Niinpä olemme nähneet vuodesta 14 toukokuu 1948 kaikki tekninen kehitys tapahtuvat eksponentiaalisesti, kuten populaation kasvu maapallon, nälänhätää, tauteja ja pandemiat, päinvastoin jumalallisen arvot (homojen avioliitto on hyvä esimerkiksi) maanjäristyksiä, rankkasateet, tulipalot, tulvat, myrskyt ja hurrikaanit, väkivalta, mellakat ja sisällissodat ja uskontojen lisäksi selittämättömiä kuolemia miljoonien kalojen jokien ja merien miljoonia lintuja ja myös karja kuolee ilman selitystä useita vuosia.

 

Kaikki nämä tosiasiat eivät ole vielä rangaistus Jumalalta tai vihansa päivänä, mutta silti johtaa sen halu herätä!

 

Haluan näyttää, että vaikka uhrien määrä on vielä liian paljon ja että katastrofit ovat toistuvia ja ylisuuri ihmiskunta joka kerta onnistunut välttämään kaaosta, jotenkin korjata vahinkoja ja jatkaa eteenpäin.

 

Kaikki nämä seikat sisällytettiin Raamatussa. Niitä esiintyy enemmän voimaa, taajuus ja voimakkuus, jonka ainoana tarkoituksena herätä!

 

Valitettavasti tämä eksponentiaalinen paljastaa, että elämme lopun aikoja herätys, sillä se antaa meille ei tiedä edes suurin piirtein aikaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

 

Voisi ajatella, että tämä on Jumalan tahto!

 

Koska Jeesus sanoi, että Isä yksin tiesi, että on ollut kaksi tuhannen vuoden päivää ja hetkeä hänen paluunsa.

 

Mutta ei!

 

Jumala sanoi Daniel 12,9 että ilmestys lopunajan suljettiin loppuun asti!

 

Joten Jumala haluaa meidät etsimään ja kun olimme, muualla Raamatussa sitä kutsutaan useita kertoja meidän älykkyyttä.

 

Ja miksi Jumala, jos hän ei löydä, että halusimme ja meillä on selväksi Raamatusta, että viimeisten seitsemän vuoden Apocalypse « koettelemuksissa » jaettaisiin kahteen osaan, toinen sisältää jona se vihainen!

 

Siksi tärkeä merkki on paljastaa maailmalle alussa viime seitsemän vuoden ihmisen elämän ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta (seitsemännellä viikolla Daniel) ja jopa tiettäväksi miehet paluupäivämäärään Jeesuksen Kristus ei aina meille päivää ettekä hetkeä hänen paluunsa kuten sanoimme Jeesus Kristus.

 

Vain Jumala tietää päivä ja tunti Jeesuksen Kristuksen paluuta!

 

Nyt ymmärrämme, tukeva näyttö (toteutumista ja täyttäminen Raamatun profetioiden ja merkkejä ennakoitiin Jeesuksen Kristuksen paluuta) on eksponentiaalinen Kaiken edellä mainitut seikat ja todellisen tosiasioihin, että aikojen lopulla aloitetaan 14 toukokuu 1948 ja että saavutus niin lyhyessä ajassa niin paljon tosiasioita ilmoitettu Raamatussa, ei voi missään tapauksessa, koska laki todennäköisyyksien olla sattumaa.

 

Meidän on nyt löydettävä uusi merkki tietää alusta viimeisten seitsemän vuoden aikana ihmisen ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Tämä tärkeä merkki on vielä analyysi aiemmin, että löydämme ja vaikutus 29 syyskuu 2008, on ollut niin tärkeä henkilö ei voi unohtanut merkki.

 

Se oli pörssiromahdus Wall Street tapahtuneen juhlaa enkelit, negatiivinen indeksi -777.

 

Siellä huomannut on numero 777 on määrä jumaluuden.

 

Toteamme, että tämä merkki oli erityisen vahva ja tärkeä, sillä 29. syyskuuta 2008 Maailman pilata pullollaan voimakkaammin syöksyä paljon miesten ja naisten maailman köyhyyttä ja puutetta. (67 henkilöä pidä niin paljon rahaa kuin puolet ihmiskunnasta)

 

Lähde:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

29 päivästä syyskuuta 2008 maailman selviää vain velalla.

 

On myös selvää, että Raamatun profetioiden ja merkkejä, jotka ovat jo toteutuneet eksponentiaalisesti vuodesta 14 toukokuu 1948, nousi jälleen vallassa, laajuus ja taajuus 29 päivästä syyskuuta 2008 erittäin voimakkaita ja päivittäin 2014.

 

Yksi vilkaisu nykyinen maailmanlaajuinen uutinen kohokohtia kasvaa syvyys, laajuus, teho ja taajuus Raamatun profetioiden ja merkeistä 29 päivästä syyskuuta 2008.

 

Suuressa osassa maailmaa on elää köyhyydessä, kurjuutta ja kurjuutta ja kärsii katastrofit maan ja sää.

 

Monet ihmiset ovat myös edessään kapinat ja sisällissodat ja uskonnon.

 

Tämän uuden katastrofin mittakaava ja kaikkien Raamatun profetioiden ja merkeistä, ymmärrämme, että hän ei voisi olla vahvempi ja selkeä merkki ilmoittaa maailmalle alussa viime viikolla Daniel (seitsemän viimeisinä vuosina Apocalypse)

 

Kaikki nämä seikat ovat todellisia, tosiasioihin ja merkittävä kehitys vuodesta 14 toukokuu 1948, lisää edelleen eksponentiaalisesti lisääntynyt alkaen September 29, 2008 ovat täysin sopusoinnussa Raamatun profetioiden ja merkkejä ilmoitettu lopun aikoja ja meidän Herramme Jeesuksen Kristus.

 

Se ei ole enää mahdollista hyvässä uskossa epäillä, että elämme alkaen September 29, 2008 viimeiset seitsemän vuotta ihmisen elämän ennen fyysistä palauttamista Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä hänen tuhatvuotinen .

 

Voimme myös nähdä ja sanoa, että ilmestys lopussa aika oli hyvä, mukaan Jumalan tahdon, sinetöity loppuun asti aikaa.

 

Se on vain näitä päivämääriä että ilmestys tehtiin maailman voimalla täyttyvät profetiat.

 

Ennen 14 toukokuu 1948 kukaan ei voinut ennustaa, että ajan loppuun toimisi, koska kaikki Raamatun profetioiden ja merkit ovat kyseisen päivämäärän jälkeen.

 

Samoin jäljittelemätön merkki ilmoitettiin viime viikolla Daniel ei voinut olla tiedossa ennen kuin hän tajuaa 29 syyskuu 2008.

 

Ilmestys loppuun aikaa oli hyvin sinetöi Jumala loppuun asti aikaa!

 

Viimeisinä päivinä tulee olemaan vaikeinta tiedämme. paluuta Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä on tarkoitus syyskuu 2015!

Tai seitsemän vuoden kuluttua 29 syyskuu 2008

 

Luultavasti, kun juhlaa trumpetit välillä 14 ja 15. syyskuuta.

 

Katso minun artikkeli

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Tämä ei ole ennustus.

 

Se on analyysi ja looginen päätelmä täyttää kaikki profetiat ja Raamatun merkeistä.

 

Hälytys soi kovempaa,

 

Mutta niitä ei ole niin kuuro kuin ne, jotka kieltäytyvät kuulemasta ja niitä ei ole niin sokea kuin ne, jotka kieltäytyvät näkemästä.

 

Eksponentiaalinen Kaiken Raamatun profetioiden ja merkeistä 14 päivästä toukokuuta 1948 ja se taas eksponentiaalisesti Törkeä vielä alkaen September 29, 2008 emme voi myöntää ilmeinen:

 

– Pää aika on alkanut 14 toukokuu 1948, kun perustettiin Israelin valtio.

 

– Seitsemänteen Daniel alkoi pörssiromahdus Wall Street 29 syyskuu 2008

 

Jeesuksen Kristuksen paluuta

 

Jeesuksen Kristuksen paluu tulee olemaan lopussa seitsemän vuoden alkoi 29 syyskuu 2008 on siis vuonna 2015 se on selvää varmaa!

 

Katso minun artikkeli päivämäärät Apocalypse:

Päivämäärät APOCALYPSE JA Seurakunnan ylöstempaaminen paljastettiin!

Tiedämme, että viime viikolla Danielin tulisi jakaa kahteen osaan.

Dn 09:27 –  Ja hän vahvistaa liiton raskaaksi monille. Aika viikossa; ja aikaa puoli viikolla hän on aiheuttaa uhrauksia ja ruokauhri, ja siipi Temple on hävityksen kauhistuksen loppuun asti, loppuun asti valittu autio. « 

 

Kirja Apocalypse John kertoo myös, että toisella puoliskolla (42 kuukautta) viimeisten seitsemän vuoden aikana on pahempi kuin ensimmäinen ja sisältää tosiasiallista Jumalan vihan ajan.

 

Puolet viime viikolla maaliskuussa 2012.

 

Maaliskuussa 2012 oli tärkeä merkki taivaissa, että ainoa selitys olemme löytäneet oli unohtaa, että oli tapahtunut.

 

« Musta pallo ennennäkemättömän koon, mahdollisesti suurempi kuin Maapallosta on pysynyt liitetty auringon yli kaksikymmentä neljä tuntia 8 päivästä maaliskuuta 2012-14 tuntia 11 maaliskuu 2012 O 15 tunnin Universal Time. « 

 

Vaikka qu’inexpliqué on todellinen ja konkreettinen tosiasia, jonka tunnuksena on NASA

 

 

Katso minun artikkeli

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Koska komeetat ja meteoriitit laidunmaata enemmän tai vähemmän ovat jokapäiväistä todellisuutta ja meteoriparvista kuuluvat myös yhä useammin maapallolla maaliskuusta 2012.

 

Voimme sanoa, että suuruus näiden ilmiöiden muodostavat alussa merkkejä taivaissa jatketaan enemmän tulevaisuudessa saapuvaksi päivänä Jumalan vihan merkkejä.

 

Olemme lopussa odotuksemme ja päivät, jotka seuraavat tahdon siis väkisin asioita hyvin vaikeaa meille kaikille.

 

Toisaalta, kiusauksia tulee vahvempi kuin se pysyy saatanalle hyvin vähän aikaa toteuttaa hänen suunnitelmansa Jumalaa vastaan ​​ja meille miehille.

 

Ja toiseksi päivänä Jumalan viha on myös tapahtua ennen paluuta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

 

Kaikki tämä antaa meille välähdyksen suuria vaikeuksia Sept. 10 kuukautta jäljellä.

 

Meidän on toimittava nopeasti ja tulla Jeesuksen Kristuksen ja levittää hyviä uutisia « Jeesus Kristus on tulossa pian ja on loogista 2015. »

 

Katso minun artikkeli

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Kehotan teitä julkaista tämän artikkelin teidän blogeja, lähettää kaikki ystävät ja tuttavat linkin artikkelin ja blogin, jotta mahdollisimman monelle ihmiselle kuin mahdollista saada tietoa ja pelastua.

 

Jeesus Kristus on tulossa pian, se on varmaa ja kaikkien silmissä Raamatun profetioiden ja merkkejä tehnyt sen 2015.

 

Neitsyt, tulimme tukea hänen esiintymisensä Fatima mutta se paljasti kolme pientä lasta ja tarkoitus julkistaa hyvissä ajoin, ei ole täysin.

 

Tietoa lyötiin tiesi salaisuuden, jonka paavit ja Vatikaanin.

 

On huomattava, että paavi ja Vatikaani tunnusti ilmestyksiä Neitsyt Fatimassa niin ihmeellinen, ja silti he silti osui salaista tietoa se paljasti.

 

Katso minun artikkeli

 

KOLMAS SALAISUUS FATIMA Jeesuksen Kristuksen paluuta ON EARTH – totuuksia!

 

Monet pastorit ja eschatologists yksinkertaisesti ilmoittaa, että olemme lopussa aika paljastamatta joko alkamis-tai päättymispäivän tulee olemaan Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Toiset ovat kadonneet laskelmissa jos työnnetään tätä varten päivämäärät sano juuri mitään.

 

Jumala yksinkertaisesti esiin seikkoja loppuun mennessä, kun hän oli sinetöity loppuun asti aikaa.

 

Olemme lopussa aikaa ja se on nähtävä joka päivä!

 

Meillä on oltava rohkeutta myöntää, että olemme syntisiä ja rukoilla meidän pelastuksemme tuli päivänä Jeesus Kristus poistaa hänen seurakuntansa kuin varas kun teemme me ei odota.

 

Jeesus Kristus fyysisesti palaa Öljymäelle vuonna 2015, on selvää, se todennäköisesti juhlan aikana trumpetit välillä 14 ja 15. syyskuuta 2015 mennessä.

 

Valitettavasti en löytänyt mitään varma merkki ilmoittaa päivämäärä tempausta.

 

Minun artikkeli

Päivämäärät APOCALYPSE JA Seurakunnan ylöstempaaminen paljastettiin!

 

Minä ehdottaa mahdollisuus poistaa tänä vuonna, luultavimmin marraskuun 2014.

 

Mutta se on hyvin mahdollista, että tempauksesta tapahtuu nyt ja ehkä pääsiäistä ja olemme melkein perillä

 

Pääsiäistä alussa maanantai 14 huhtikuu tiistai 22 huhtikuu ilta hämärässä.

 

Christian pääsiäispäivä, 21. huhtikuuta.

 

Toivotan teille kaikille Hyvää pääsiäistä (t) 2014 Rakkaus, anteeksianto ja katumus.

 

Tule Jeesus Kristus, se ei ole vielä liian myöhäistä. Vaan pian itketään ja kiristellään hampaita myöhässä.

 

Jeesus Kristus rakastaa meitä huolimatta viat ja synnit.

 

Kysy anteeksi Jumalalta meidän rikoksistaan ​​ja rukoilla sielumme pelastukseksi ja rakkaan veljeni ja sisareni.

Jumala suojaa sinua kaikki vihansa päivänä tapahtuu.

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :