27 april 2014 – Begin van de toorn van God?

duif

Liefde is het laatste toevluchtsoord van de vrije wereld of is dit programma en betalen!

Deze zin is niet van mij, maar een ongelukkige die een einde aan zijn leven het verlaten geschreven op een muur in zijn appartement dat woord als verklaring voor zijn daden.

Jij, mijn geliefde broeders en zusters in Christus die het slachtoffer zijn van Satans valstrikken, jullie die in de ellende, je die pijn, verdriet en wanhoop te leven, u die lijden in het lichaam en in je leven de wreedheden van de oorlog, ramp en vervolging waaraan dit leven is bitter.

 

bliksem

Geef de moed niet, je blijft goed verlicht de vlam van uw geloof, de zekerheid hebben dat zeer binnenkort een oneindigheid van betere dagen, van vreugde en geluk zullen door de liefde en het bloed van Jezus Christus gegeven.

Groot is uw loon kunt u zeker zijn, want het is door de liefde en om ons te redden, dat Jezus Christus spoedig zal terugkeren.

Ja, snel en zeer goed vroeger, zal Jezus Christus terugkeren naar de aarde om te regeren en dan zullen we allemaal uit worden geleverd kwaad en verleiding en uiteindelijk dan kunnen we kennen en ervaren eindeloze vreugde en geluk in de liefde en respect voor Gods wet.

Maar voordat de verschrikkelijke dagen

nog moet gebeuren.

Het is een zekerheid!

.Ramp-plus

Ze zullen zelfs slechter dan die we wonen sinds 2008 zijn!

Vergeet niet dat de terugkeer van Jezus Christus moet zijn zoals in de pijnen van de bevalling. En dus de dagen zal het moeilijker om de terugkeer van Jezus Christus op de Olijfberg zijn.

We zien dagelijks escalerende moeilijkheden van het leven, de aarde, de maatschappij en het weer.

Twijfel niet langer een kamer. De terugkeer van onze Heer Jezus Christus is onze generatie.

Het is een zekerheid zo moeilijk te geloven dat het ook mag zijn, de feiten zijn er! Alle voorspellingen zijn bijna allemaal vervuld!

Dus wat te doen voordat deze flagrante onvermogen om dit kwaad te bestrijden in afwachting van de glorieuze terugkeer van Jezus Christus!

Nou als je begrijpt dat satan is Fort en alleen wij zijn niet groot genoeg om hem te verslaan, dan ook begrijpen dat God van ons houdt en ons kunnen helpen in onze dagelijkse strijd tegen de krachten van het kwaad en de verleidingen van Satan .

Vraag God te begeleiden en direct uw leven.

Bidden en bidden opnieuw en opnieuw elke dag en onvermoeibaar

Accepteer het leven dat God je heeft gegeven en dank God voor alle ontberingen die hij maakt je leven met moeite en strijd die God smeedt ons en maakt ons sterk.

Dagelijkse wanneer je het gevoel of je ziet dat dingen mis kan gaan, je verleiding is sterk, dat uw wensen branden en je over te bezwijken zijn, dus aarzel niet om te vragen, met alle kracht van uw geloof in God om je te helpen. En het zal!

Vergeet dan niet om God te danken voor het helpen je vecht tegen jezelf, je verlangens en zwakheden.

God gaf ons de vrije wil en daarom zal ingrijpen in ons leven als we hem vragen om ons naar een beslissing die soms gaat tegen wat we verlangen onrein.

Maar om te profiteren van de hulp van God, de Liefde van Jezus Christus en alle hulp die God ons kan geven, moeten we beginnen bij het begin.

– Vraag God om al onze zonden, onze fouten, onze fouten en zonden vergeven.

– Accepteer tot God te komen door Jezus Christus door te streven naar de doop met water, totdat God zendt ons de Heilige Geest om ons leven te leiden.

– Vraag Jezus Christus onze persoonlijke Verlosser te zijn en ons accepteren in zijn kerk.

– Strek ons ​​leven met Gods hulp, want alleen kunnen we het niet!

– Help hen die onze hulp zoeken.

– Let op de Tien Geboden van God.

– Voor degenen die ons haten en bid voor hen houden.

– Vergeven onze schuldenaren.

We leven het laatste stuk van het einde van de tijd online en de wereld is enige verwarring.

Het is heel moeilijk om de juiste weg en de waarheid te vinden. (Alleen je hart en gebed zullen u helpen!)

Humanisme is uitgegroeid tot de universele waarde van zelfs mannen van de paus.

God wordt verwaarloosd door veel mannen die egoïstisch en godslasteraars zijn geworden; denken zelfs in staat om zijn liefde door te brengen

Binnenkort zal er de oogst van zielen door de engelen van Jezus Christus en in een oogwenk alles zal worden volbracht.

Het zal te laat voor laat komen en er zullen kreten van geween en tandengeknars.

Denk aan de gelijkenis van het onkruid en de tarwe!

In de gelijkenis van de oogst, wanneer het onkruid wordt in het vuur geworpen. Het zal hetzelfde van hen die God en Jezus Christus hebben afgewezen worden!

Maar ook niet vergeten dit citaat van Pierre Corneille Le Cid   »  Om te winnen zonder risico is te triomferen zonder glorie «   , terwijl je vecht om op het juiste pad bij God te blijven door Jezus Christus.

Maak deze inspanning kunt u God!

De tijd is gekomen om ons bewust te vechten om onze zielen te redden!

Jezus Christus zal binnenkort verwijderd zijn kerk naar de bruiloft van het Lam bijwonen en we kunnen nog steeds een deel van zijn!

Velen van ons, priesters, pastors, predikanten eschatologisten en zoeken naar tekenen voor ons om dichter bij de datum van de opname van de gemeente en de wederkomst van Jezus Christus te benaderen.

De vondst van deze laatste periode van het einde der tijden zal iedereen voor te bereiden op deze prachtige, majestueuze en unieke gebeurtenissen in de geschiedenis van de mens.

Mijn onderzoek en analyse hebben mij geleid tot de terugkeer van onze Heer en Koning Jezus Christus op de Olijfberg te richten 14-15 september 2015 de ontvoering van zijn kerk rond 11 november 2014.

Maar we moeten erkennen dat ik al bedrogen en het is mogelijk dat ik het weer mis deze benadering de data.

Maar anderen hebben andere benadering de data gevonden, voor degenen wier data zijn uiterlijk vond ik, het zal uiteindelijk altijd tijd om op dat moment te praten.

Maar er is ook een eschatologue Louis ALENCOURT dat door serieus onderzoek en analyse maakt het mogelijk om de sterke mogelijkheid van het verwijderen van de kerk of de terugkeer van Jezus Christus dit jaar tussen april en september 2014 overwegen .

Dus ik kan jullie alleen maar aanmoedigen om zijn blog en in het bijzonder lees zijn laatste artikel . en ook een video waarin bespreekt hij de wederkomst van Jezus Christus te nemen.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

We moeten ook begrijpen dat de aarde binnenkort zal steken in de hemel resten in het kielzog van komeet LINEAR.

Dit kan meteorieten op Aarde veroorzaken.

Er is ook een profetie die is niet bijbels, maar het is interessant om te begrijpen dat de hoogtepunten die we zijn inclusief de escalatie in het politieke conflict met Rusland over Oekraïne en de Provincie verklaart « De Krim »

De nabije toekomst laat zien dat deze profetie ons moet uitdagen.

Profetie Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

In mijn laatste artikel Mea Culpa-   ik target datum van 27 april 2014, de datum van het feest van Pascha en ook de datum van de eerste rode maan viertal. (Zie mijn vorige artikelen)

Deze datum lijkt echt heel belangrijk te zijn en ik nodig u allen mijn geliefde broeders en zusters in Christus te kijken en te wachten op de spoedige terugkeer in heerlijkheid van onzen Heere Jezus Christus, de enige zoon van God.

De 27 april 2014 lijkt mij de datum vanaf welke het zal beginnen te schreeuwen, geweeklaag en tandengeknars, als beproevingen zijn belangrijk.

De 27 april 2014 kan het begin van de tijd van de dag van de toorn van God zijn!

Veillions en bescherm de vlam van ons geloof. Jezus Christus is de deur!

Vrede, liefde en vreugde in de harten en huizen te wachten op de opname van de gemeente voor sommigen en de terugkeer van Jezus Christus op de Olijfberg voor anderen.

Bidden

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :