JESUCRIST

JESUCRIST

 

jesus1-600x384 

 

Avui apostasia ha arribat al seu pic!

 

Innombrables són aquells pels quals Crist Jesús és un heroi mític de l’antiguitat, com Hèrcules, Ulisses, Spartacus i més …!

 

Molts són també aquells per als quals Jesucrist era un boig dels vells temps en què l’Ajuntament ha estat condemnat a mort per insultar la religió jueva i mai hagués estat ressuscitat per Déu.

 

Seria als seus apòstols han amagat el cos de Jesús per creure en la seva divinitat i la seva ascensió al cel.

 

Per a altres Jesucrist simplement mai va existir.

vela vela titular-animAquesta és la trista realitat de la fe al món!

 

És clar que la Bíblia gairebé mai es va ensenyar a les masses i per tant les causes són diverses i múltiples dècades.

 

Vaig a tractar de prendre grans dreceres per explicar a tots els que coneixen Jesucrist Jesucrist és veritablement el Fill de Déu, que ell se’n va anar primer a la Terra i que el seu retorn és imminent!

 

Déu de vegades va intervenir en el món a principis dels seus àngels i profetes per explicar als homes el temps vindria, sinó també la fi dels temps.

 

Vostè ha de saber que Déu mai ha amagat que un dia a la vegada acabaria i que els homes serien llavors seran jutjats per les seves accions.

 

Notes No crec que la fi dels temps significa la fi de la vida, és tot el contrari, és el començament de la vida eterna per a aquells que vénen a Déu per mitjà del penediment, el baptisme i en Jesucrist.

 

El llibre de Daniel capítol 9 s’explica en una part encoberta de la història de l’home i sobretot al final de la llengua del temps;

 

Hi ha dos mil anys, el Messies anunciat pel profeta Daniel ha vingut a la Terra.

 

Però el poble jueu no reconegut com el Messies i l’havia condemnat a mort a través de la llei romana.

 

Aquest Messies va ser condemnat a mort a un home anomenat « Jesús »que coneixem amb el nom de « Jesús Crist » , que significa Jesús el Messies.

 

Consulteu el capítol 9 del llibre de Daniel versicles 22-27

 

Vincular http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Jesucrist, l’únic Fill de Déu va voler néixer en néixer d’una verge impregnada per l’esperit de Déu.

 

És d’una família de llinatge jueu de David que Jesucrist va venir al món la gent.

 

El Sanedrí era la comunitat jueva per la legislatura, sinó també el « Tribunal Suprem » va veure que l’home « Jesús » i va afirmar ser el Messies com el Fill de Déu, però ell es va negar a restaurar el regne d’Israel aixecar el poble jueu contra l’exèrcit de l’Imperi Romà, que va ocupar el país.

 

El fet que Jesús diu ser el fill de Déu i es nega a expulsar els romans van fer dir als membres del Sanedrí que Jesús no era el Messies esperat.

 

Tot i la comprensió que Jesús Crist de les profecies concernents el Messies, « el perfecte coneixement de la Torà i els èxits es va adonar que tots els miracles que Jesús Crist » el consell persisteixen a negar l’evidència i van decidir la seva mort perquè Jesús s’havia convertit en l’home també molest reunir grans multituds durant els seus sermons.

 

És molt important tenir en compte que Déu coneix totes les coses del passat i futur. Sabia des de la creació del món un dia el poble jueu no reconeixerien Jesucrist com el Messies.

 

Jesucrist abans de venir nascut a la terra sabia també que el poble jueu li negarien i crucificar.

 

Però el sacrifici de Jesucrist va ser necessària per a aquells que vénen a Déu per mitjà d’ell podria ser fora de perill i tenir vida eterna.

 

Així que per salvar-nos de la ira de Déu i la mort eterna que Jesucrist va acceptar tots els sofriments i la crucifixió, que l’únic fill de Déu!

 

Durant els seus tres anys de predicació Jesús va demostrar però que ell era el « Crist » Messies profetitzat en la Bíblia i va esperar.

 

Ell va curar als malalts, als malalts i fins i tot ressuscitar un home « Llàtzer », que ja havia estat enterrat.

 

Però abans que la calor de la gent jueva i la fredor del Sanedrí, Jesús « Crist » estava envoltat dels deixebles, i va sembrar la llavor d’una nova religió « cristianisme » i un nou pacte que Déu anava a fer amb tot homes de la terra.

 

Per ser part d’aquesta nova religió, « cristianisme » va haver de ser batejat per l’aigua, demanar-li perdó a Déu per tots els pecats, viure rectament i saludable, resistir el pecat i la temptació, ser humil i acceptar Jesucrist com el seu Salvador personal.

 

« Segueix sent el mateix avui en dia. »

 

Jesús havia predicat l’amor de Déu, però també la fermesa en contra de tots els que viuen en pecat.

 

Després de ser arrestat, insultats, maltractats i assotat, va ser condemnat a mort per crucifixió com un vulgar lladre o criminal.

creu abast

Va haver de portar la seva creu fins al Calvari per ser crucificat!

 

Després de ser clavat per les mans i els peus a la creu, va morir unes hores més tard i va rebre abans de ser guardonat amb una llança en el costat del cor per un soldat romà.

La mort de Jesucrist va ocórrer quan un eclipsi total de sol.

fra_an10

Ell, el Crist, l’únic fill de Déu, va venir a la terra, a l’acceptar patir i morir a la creu per redimir-nos dels nostres pecats i ens permetrà entrar al Regne del cel o gens impur pot entrar .

 

« És el seu amor, el seu sacrifici i la seva sang que ho farem, que els pecadors i per tant impur, excepte el dia de la ira de Déu i entrarem al Regne del cel. »

 

Jesús havia dit als seus deixebles que ell seria arrestat i condemnat a mort, però s’aixecava a l’alba del tercer dia.

Després de ser enterrat, en realitat va ser ressuscitat per Déu el Pare en l’alba del tercer dia.

imatges

Jesús va romandre a la terra durant quaranta dies fixes amb els seus deixebles i apòstols « , però en un cos glorificat. »

 

Més de 500 persones es van trobar amb Jesús Crist després de la seva resurrecció.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

Després d’aquests 40 dies, es va aixecar al cel a preparar un lloc a la casa del seu pare.

 

Abans de sortir, Jesucrist va explicar als apòstols quan s’ha preparat un lloc per a nosaltres   « AL CEL A LA CASA DEL SEU PARE » , que buscarà la seva església « cristianisme » a la qual havia donat a llum en els seus sermons.

 

Va demanar als seus apòstols i deixebles a anar a qualsevol part del món per anunciar la nova aliança que Déu havia de fer amb els homes que acudeixen a ell per mitjà de Jesucrist.

 

Abans de deixar Jesús també va dir als seus apòstols que quan ell era al cel que enviaria l’Esperit Sant, que s’estendria a tots els que vénen a Ell pel baptisme en la nova església.

33e65322

Després del baptisme, l’Esperit Sant de Déu ve sobre tots els cristians perquè guia i suport durant la seva vida com ell manté la fe.

 

Els apòstols van imposar moltes preguntes Jesús Crist durant els tres anys que van passar amb ell.

 

Dos temes importants van ser:

« Quins són els senyals de la vinguda del seu retorn i el que passarà amb el seu retorn. »

 

Alguns apòstols van escriure llibres en els ensenyaments de Jesucrist, aquests llibres són « evangelis » i formen el Nou Testament de la Bíblia.

 

Un últim llibre va ser escrit molt després per l’últim apòstol « John » aquest llibre és « L’Apocalipsi », el que també explica de forma vetllada això ha de succeir en els últims temps i el retorn de Jesús Crist.

 

La Bíblia (Antic i Nou Testament) conté aproximadament 7.000 profecies sobre un quart estan dedicats a la final dels temps.

 

És important assenyalar que tots els senyals i profecies bíbliques s’han complert en el passat.

 

Pel que fa a la devolució dels signes de Jesús Crist i profecies que anunciaven el seu retorn es porta a terme amb gran poder davant els nostres ulls cada dia.

 

Per increïble que pugui semblar a vostè, Jesucrist serà en realitat de nou aviat.

 

És clar que el seu retorn és per a la nostra generació. És una certesa, no una hipòtesi.

 

Tothom és lliure del seu destí, i cada un pot decidir sobre la seva consciència a venir o no venir a Jesucrist.

 

Sembla que no és massa tard per fer una elecció, llavors vostè decideix ràpidament perquè molt aviat serà massa tard i allà hi haurà els plors i els crits i cruixir de dents en els últims temps i de tots els que s’han negat a Jesús Crist.

 

Si no estàs batejat aviat veure un sacerdot o fins i tot un cristià que li donarà el baptisme sense la qual no pot ser llevat del dia de la ira de Déu ve.

 

Jesucrist, abans de tornar a la terra eliminarà l’església davant de Déu castigar els pobles de la terra per tots els pecats, crims i atrocitats comesos durant dos mil anys.

 

Després que el càstig de Déu, Jesucrist tornarà físicament en el seu cos glorificat, per jutjar els homes i les nacions i governar el món durant mil anys.

 

Durant el regnat de Jesucrist, el mal ja no serà un home de cent anys i segueix sent un home jove!

 

Després del seu regnat i la darrera temptació de Satanàs, aquest serà el judici final.

 

Això en poques paraules una explicació de Jesucrist, el cristianisme i la fi dels temps que vivim a la Terra des de fa anys i que acabarà amb el retorn de Jesucrist.

 

S’acosta i és hora de comprendre la gravetat de la situació i fer la seva elecció abans que sigui massa tard.

 

Prego que Déu ens guiarà a prendre les decisions correctes en la seva vida que el seu nom no sigui esborrat del Llibre de la Vida Eterna.

 

És molt important tenir en compte que Jesucrist va dir « Jo sóc el camí la veritat i la vida, ningú ve a Déu, no és per mi »

 2517959487_1

Per desgràcia, la nostra Santa Església Catòlica està molt malalta i fins i tot morir a causa de que diverses guies suprems « Papes » ja que l’aparició de la Santíssima Verge Fàtima Portugal el 1917 no va conduir els homes a Déu Jesucrist, sinó a Llucifer.

 

Hi ha molta evidència que es troba al blog.

 

Actualment estem experimentant moments de confusió completar el final dels temps, cadascú ha d’actuar i moure, escoltant el cor i la seva ànima, i caminar per la vida en l’esperit i no pels desitjos del cos.

 

Els convido a llegir els meus articles més recents en relació al Vaticà i al Papa que el mínim que podem dir és que ja no és l’Esperit guia de l’Església de Jesucrist.

 

Et convido a que també segueix el blog  »  Els cristians del Nou Pacte   »

 

Per fi, una nova aventura increïble i indicible, ja que és concernerai innoble i monstruós Papa i ha de sortir a la llum en poc temps si els fets resulten ser certes.

 

No puc confirmar l’exactitud dels fets, ja que no han estat provats i jutjats.

 

Però no puc deixar passar aquesta informació en silenci et veig a través dels enllaços de sota.

De data 27 maig 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

De data 25 maig 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Enllaç a la Home del tribunal internacional de crims de l’església.

 

Data dijous 29 maig, 2014 és l’aniversari de l’ascensió de Crist al cel.

Jesuscristo

 Ore perquè el seu retorn és imminent.

sentinelle3

JESUCRIST ÉS EL MEU REI

°

Per a aquells que encara dubten entre Jesucrist i Llucifer

És bo saber que Jesucrist Llucifer copiar i utilitza els mateixos ingredients, però no de la mateixa manera i per tant els efectes s’inverteixen.

 

Per Jesucrist,

No hi ha lleis sense amor i no hi ha amor sense llei!

 

Llucifer ,

No hi ha amor en la Llei i no hi ha lleis en l’amor!

 

Vostè pot trobar que té els mateixos ingredients que els efectes es van revertir i que és Jesucrist, que permet als « drets » per viure en l’amor, la pau i el respecte.

 

Doncs el que és important a la vida no és el que fas, sinó per què i com ho fa.

 

.

Els nostres últims Papes han ensenyat que Jesucrist i Déu estan en cada home i que, per tant, cada home és Jesucrist i de Déu.

.

Però no hi ha res en ell i és tot el contrari, tot home té dret « cristià » està en Jesucrist i per Déu quan compleix els manaments i la voluntat de Déu.

.

L’Esperit Sant de Déu ens guia i protegeix tot home que respecta els manaments de Déu.

.

Pau, amor i alegries en els cors i llars fins el rapte de l’església per a alguns i l’adveniment de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres per altres.

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :