SVADBA u paklu  

 

SVADBA u paklu

Od 23. rujna 2017. Dana 21. svibnja 2018

PREDSTAVLJANJE

S obzirom na važnost i hitnost sadržaj ove knjige odlučio sam umjesto za napraviti uređivanje, objavljivanje i potpuno besplatno na blogu.

Ja ću obratiti naglašava da čovječanstvo živi u posljednjih nekoliko godina.

Mi svi možemo vidjeti da je nesigurnost dnevne mnoštvo svijeta. Ratovi, nasilje, katastrofe, epidemije, glad, gubitak vrijednosti, nesigurnosti i teškoće nametnute ili svih naroda na planeti.

Loše skup okolnosti nisu izazvane sve ove nesreće? Ja ću istaknuti ono što je u tami savjesti, tako da svatko razumije da je uzročnost postoji na svim tim sigurnosnih problema.

Već biti uvjereni da je život čovječanstva će se prebaciti vrlo brzo što. To je sigurna stvar, pa ćemo vidjeti u knjizi koji su razlozi i posljedice i što su opcije na raspolaganju čovječanstvu.

Svaki dan koji prođe, mediji obećanje u svijet snova i boljeg svijeta u godinama koje dolaze. No, smatramo da život donosi nam nesigurnosti i dnevne nevolje.

Pozivam vas da biste pristupili ostatak knjige preko ovog linka koji će vas usmjeriti na desnoj stranici bloga na francuskom. Možete prevesti web stranicu knjige sa prevoditelj stranicama Internet Explorer „Crome” ili na neki drugi način.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Sretan čitanje,

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :