27 aprilie 2014 – Inceputul de mânia lui Dumnezeu?

porumbel

Iubirea este ultimul refugiu al lumii libere sau este acest program și să plătească!

Această frază nu este a mea, ci un nefericit care sa încheiat viața lui lăsând scris pe un perete în apartamentul său acest cuvânt în explicație a acțiunilor sale.

Tu, prea iubiții mei frați și surori în Hristos, care sunt victime ale capcanelor lui Satana, voi care sunt în mizerie, voi care trăiesc în durere, durere și disperare, voi care suferă în trup și în viața ta atrocitățile de război, dezastru și persecuție în care această viață este amar.

 

fulger

Nu-ți pierde speranța, vă păstrați bine luminat flacăra credinței voastre, au certitudinea că foarte curând o infinitate de zile mai bune, de bucurie și fericire va fi dat de dragoste și sângele lui Isus Hristos.

Răsplata voastră este mare, puteți fi sigur, pentru că este prin iubire și să ne salveze că Isus Hristos va reveni în curând.

Da, în curând și foarte bine mai devreme, Isus Hristos se va întoarce pe Pământ să se pronunțe și atunci vom fi toate livrate de la rău și ispită și, în final, atunci putem ști și experiență bucurie fără sfârșit și fericire în dragoste și respect pentru legea lui Dumnezeu.

Dar, înainte de zilele teribile

trebuie să se întâmple în continuare.

Este o certitudine!

.Dezastru-plus

Ei vor fi chiar mai rău decât cele pe care le trăim din 2008!

Nu uitați că revenirea lui Isus Hristos trebuie să fie la fel ca în durerile nașterii. Și astfel zilele vor fi mai dificil de revenirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor.

Vedem escaladarea zilnic dificultăți de viață, pământ, societate și vremea.

Îndoială, nu mai are nici o cameră. Revenirea Domnului nostru Isus Hristos este generația noastră.

Este o certitudine la fel de greu de crezut ca ar putea fi, faptele sunt acolo! Toți profeții sunt aproape toate îndeplinite!

Deci, ce să fac înainte de această incapacitate evidenta de a lupta împotriva acestor rele așteaptă întoarcerea glorioasă a lui Isus Hristos!

Ei bine, dacă ați înțeles că Satana este Fort și numai noi nu sunt suficient de mari pentru a-l învinge, atunci înțelege, de asemenea, că Dumnezeu ne iubește și ne poate ajuta în lupta noastră de zi cu zi împotriva forțelor răului și de ispitele lui Satana .

Cere lui Dumnezeu pentru a ghida și conduce viața ta.

Rugați-vă și rugați-vă din nou și din nou în fiecare zi și neobosit

Accepta viața pe care Dumnezeu ți-a dat și mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate greutățile pe care le face în care locuiți pentru cu efort și lupta pe care Dumnezeu ne-forja și ne face puternici.

De zi cu zi ori de câte ori te simți sau vedea că lucrurile pot merge prost, ispită este puternic, ca dorintele tale sunt de ardere și sunteți pe cale să cedeze, așa că nu ezitați să întrebați, cu toate puterea de credința în Dumnezeu, pentru a vă ajuta. Și-l va!

Apoi, nu uitați să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru a vă ajuta să lupta împotriva te, dorințele și slăbiciunile.

Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru și, prin urmare, se va interveni în viața noastră, dacă-l vom cere să ne ducă la o decizie care, uneori, merge împotriva a ceea ce tânjim necurat.

Dar, pentru a beneficia de ajutorul lui Dumnezeu, dragostea lui Isus Hristos și de tot ajutorul pe care Dumnezeu ne poate da, trebuie să începem de la început.

– Cere lui Dumnezeu să ierte toate păcatele noastre, greșelile noastre, greșelile și păcatele.

– Accept să vină la Dumnezeu prin Isus Hristos, prin care caută botezul cu apă până când Dumnezeu ne trimite pe Duhul Sfânt pentru a ghida viețile noastre.

– Cere Isus Hristos să fie Mântuitorul nostru personal și să accepte noi în biserica lui.

– Îndreptați viețile noastre, cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru că numai noi nu putem face!

– Ajuta pe cei care caută ajutorul nostru.

– Respectați cele Zece Porunci ale lui Dumnezeu.

– Pentru a iubi pe cei care ne urăsc și rugați-vă pentru ei.

– Iartă-greșiților ne.

Trăim stretch final de la sfârșitul timpului on-line și în lume este doarconfuzie.

Este foarte dificil de a găsi calea cea dreaptă și adevărul. (Numai inima și rugăciunea voastră vă va ajuta!)

Umanismul a devenit valoarea universală a oamenilor, chiar ale Papei.

Dumnezeu este neglijat de mulți bărbați care au devenit egoiști și hulitori, de gândire, chiar capabil să-și petreacă Dragostea lui

În curând va fi recolta de suflete de către îngerii lui Isus Hristos și într-o clipă toate vor fi realizate.

Acesta va fi prea târziu pentru întârziere și vor fi strigăte de plânsul și scrâșnirea dinților.

Amintiți-vă de pilda cu neghina și grâul!

În parabola a recoltei, când neghina este aruncat în foc. Acesta va fi la fel de cei care au respins pe Dumnezeu și pe Isus Hristos!

Dar, de asemenea, amintiți-vă acest citat de Pierre Corneille Le Cid   » Pentru a câștiga fără riscul este de a triumfa fără glorie « ,  în timp ce lupta pentru a rămâne pe calea cea bună a lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.

Face acest efort, vă rugăm lui Dumnezeu!

A venit timpul să ne trezim la lupta pentru a salva sufletele noastre!

Isus Hristos va elimina în curând biserica lui pentru a participa la nunta Mielului și putem fi în continuare o parte din!

Mulți dintre noi, preoți, pastori, predicatori eschatologists si cauta semne pentru noi să se apropie mai aproape de data de răpirea bisericii și revenirea lui Isus Hristos.

Constatarea acestei perioade finale de la sfârșitul timpului va permite ca toată lumea să se pregătească pentru aceste evenimente frumoase, maiestuoase și unice în istoria omului.

Cercetare și analiză mele m-au condus la țintă revenirea Domnului nostru și Regele Isus Hristos pe Muntele măslinele din paisprezece au 15 septembrie 2015, răpirea bisericii sale aproximativ 11 în noiembrie 2014.

Dar trebuie să recunoaștem că am deja înșelat și că este posibil ca eu am greșit din nou aceste date aproximative.

Dar alții s-au găsit alte date aproximative, pentru cei ale căror date sunt mai târziu am aflat, ea va fi întotdeauna în cele din urmă de timp pentru a vorbi la acel moment.

Dar există, de asemenea, o eschatologue Louis ALENCOURT că de serios de cercetare și analiză permite să ia în considerare puternic posibilitatea de eliminarea a bisericii sau revenirea lui Isus Hristos în acest an între aprilie și septembrie 2014 .

Deci, eu voi toți pot încuraja doar pentru a citi blog-ul său și în specialultimul articolul său . și, de asemenea, să ia un clip video în care el discută despre revenirea lui Isus Hristos.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Noi trebuie să înțelegem, de asemenea, că Pământul va trece în curând în ceruri resturile rămase în urma LINEAR comete.

Acest lucru poate provoca meteoriti de pe Pamant.

Există, de asemenea, o profeție care nu este biblic, dar este interesant să se înțeleagă că explică cele mai importante pe care le au, inclusiv escaladarea conflictului politic cu Rusia cu privire la Ucraina și provinciei sale « Crimeea »

Viitorul apropiat arată că această profeție ar trebui să ne provoace.

Profeția Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

In ultimul meu articol Mea Culpa-   am viza data de 27 aprilie 2014, data de sărbătoarea de Paște și, de asemenea, data primei tetrada luna roșu. (A se vedea articolele mele anterioare)

Această dată într-adevăr pare a fi foarte important și vă invit pe toți frații mei frați și surori în Hristos pentru a viziona si asteptati pentru reveni în curând în slava Domnului nostru Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu.

27 aprilie 2014 mi se pare a fi data la care va începe să se tipa, plânsul și scrâșnirea dinților, așa cum necazurile sunt importante.

27 aprilie 2014 poate fi începutul de ora din zi a mâniei lui Dumnezeu!

Veillions și proteja flacăra credinței noastre. Isus Hristos este la usa!

Pace, dragoste și bucurii în inimile și casele de așteptare pentru răpirea bisericii pentru unii și revenirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor pentru alții.

Ruga

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :