VRNITEV JEZUSA KRISTUSA ZA septembra ali oktobra 2016

 

bog-the-oče-otrok-jesus-in-dove-copy-1

 

Preden se lotimo predmet vrnitev Jezusa Kristusa, je treba opozoriti, nekateri temeljni krščanstva in še posebej živeti vero v končnih časih.

 

BE CHRISTIANS do konca ČAS

 

 

Najprej je Christian je razumeti, da je Bog stvarnik vseh stvari in zato tudi mi smo kreacija Boga.

Razume se tudi, da nas je Bog ustvaril svobodne in obdarjen s svobodno voljo, tako da smo se odločili sami, kako bomo uporabili ta čudoviti dar, ki nam je Bog dal « Life ».

 

Da bi bolje razumeli Boga in oblikovanje človeka, vas vabim, dapreberete mojo knjigo « The Preacher kralj Vrnitev teme prihaja svetloba » glej članek o knjigi: The Book – pridigar Vrnitev kralja

 

Bog v svoji neskončni milosti nam je dal vso to dragoceno « življenje » na žalost malo cenijo svoje prave vrednosti. Življenje je, ki nam jih je Bog ne zahtevajo ničesar od nas v zameno. To je darilo. Ampak nekega dne, da se življenje neizogibno konča.

 

Za nekatere, žal, to je od mladosti, da se življenje ustavi, za druge so dosegli veselo sto ali več let.

 

In potem, šele po trenutku smrti telesa, se zdi, da duša pred ustvarjalca.

 

Razumeti moramo, da je čas stvaritev Boga in je zato v trenutku smrti duša prispe neposredno v času zadnje sodbe.

 

V tej raziskavi so nato na voljo duše tri možnosti.

 

Nekateri, ki so imeli perverznost življenja bodo obsojeni preživeti večnost v peklu.

 

Velika večina jih je imela življenje niti čista niti perverzno « Warm » pa tudi gredo preživeti večnost v peklu.

 

Tisti, ki vodi zdravo življenje s spoštovanjem in pravičnosti, bo šel tudi kljub njihovi zgledno življenje preživeli večnost v peklu.

 

Biti kristjan je razumeti, da so vse duše obsojeni ob rojstvu preživeti večnost v peklu. To je gotovo!

 

In nič mi omogoča, da povedo, ali bo hudiča manj boleče za nekatere, kot za druge, ki temeljijo na dejanja, storjena v času svojega življenja.

 

Ne nečista stvar, lahko vstopijo v nebeško kraljestvo, in kot smo vsi nosilci izvirnega greha konec naših posmrtnih življenja na Zemlji, zato smo vsi obsojeni na večno življenje v peklu.

 

Kaj bo hudiča nihče natančno ne ve, vendar pa se v knjigi Enoch imamo pregled, ob upoštevanju, da so mesta v nebesih ali zaklenjena za večnost vse kreacije, ki je ubogal Boga. Jezus Kristus je govoril pekla prikliče Gehenna (vendar nič ne piše v Svetem pismu, kaj točno Gehenna) sem tudi hipotezo, da je to lahko za vraga v svojem članku: DOGOVOR RAZUMETI BOG HELL ,

 

To je treba bati, da je pekel kraj, kjer obstaja večno življenje zunaj Božje ljubezni. Vendar je še vedno pod kontrolo in nadzor nad njegovim angelom. (Glej knjigo Enoch) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Biti kristjan je razumeti, da lahko samo ljubezen Jezusa Kristusa nam omogočajo, da upamo, da pobegniti od Boga, načrtovano za človeštvo, saj je neposlušnost Adama in Eve to peklensko večnost usodo.

 

Biti kristjan je, da se grešnik priznajo in sprejmejo prihrankov, ki jih ljubezen do Jezusa Kristusa, ta peklenski usodi.

 

Biti kristjan je sprejeti in živeti po nauku Jezusa Kristusa v ljubezni, miru, ljubezni, sočutja in ponižnosti.

 

Biti kristjan, ki je krstil v vodi, Duha in se ponovno rodil.

 

Z vodo krsta kesamo svojih grehov in prišli k Jezusu Kristusu prihrankov, ki jih sprejema svojo ljubezen in kri je prelil za nas na križu.

 

Skozi krst duha prosimo Boga, da vodijo naše življenje. Po prejemu vode krst mora Christian da osebni pristop pri molitvi, da prosi Boga, da vodijo in upravljajo svoje življenje.

 

Torej, hoditi v življenju ni več v skladu z željami telesa, ampak tiste iz Duha. To je krst Duha.

 

Tako smo ponovno rojeni v našem zemeljskem življenju uresničevanju naše življenje v ljubezni, miru, ljubezni, sočutja in ponižnosti. Toda v gorečnosti slediti nauk Jezusa Kristusa, ki služi Bogu z opazovanjem njegove zapovedi in pomoč tistim, ki iščejo našo pomoč. Opozorilo pomoč prinesete ne sme voditi tisti, ki ga prejme, vztrajajo pri svojih grehov in zla dejanja. Prav tako vas pripeljejo do zanikati nauk Jezusa Kristusa.

 

Ko bo vam pomaga postati odgovorni za uporabo te pomoči.

 

Tako je dejstvo, da daje denar za narkomanka ali pijan ne pusti misliš, da pregledovanje dobro delo. Če vas prosi denar mu ponudili kruh. Tudi dejstvo, da daje denar za tiste, ki uporabljajo otroke, prosim vas, ne bi smeli verjeti, da ste pregledu dobro delo. Boste postali odgovorni za te zlorabe otrok.

 

Po našem življenju na Zemlji, Christian pojavi pred Bogom za sodbo. In ljubezni Jezusa Kristusa, ki je ne gre naravnost v pekel.

 

Christian se ocenjuje, če bi bili del svojega življenja dobro, bo šel v nebeško kraljestvo. Če dela njegovega življenja niso bili dovolj dobri, se bo pred vstopom v nebeško kraljestvo preide skozi vice. Ampak, če bi bili del njegovega življenja slab, da bo šel v pekel, čeprav je postal kristjan.

 

Za dva tisoč let je to tako.

 

Vendar smo na koncu časa in stvari nekoliko spreminjajo.

 

Kakšne spremembe je, da Jezus Kristus na koncu čas vrnejo na Zemljo, da bi tam vladal tisoč let, da se bo ločujejo človeštvo zadnje sodbe.

 

In dobri kristjani pričakujemo vrnitev Jezusa Kristusa, v upanju, da bo to zelo kmalu.

 

Vladavina Kristusa na zemlji bo slutnja večnosti, bomo živeli dlje, vendar bo še vedno prehajajo skozi smrt, še preden ima večno življenje.

 

Evil bo pregnan z zemlje v tisočletju. Bomo živeli pod vladavino Boga v ljubezni in miru.

 

Vendar, ker obstaja, vendar pa je pomembno. Je, da mora biti vrnitev Jezusa Kristusa kot v bolečinah porodu.

 

Tako kot je vrnitev Jezusa Kristusa blizu in daljšo življenjsko dobo je težko za človeštvo.

 

Mi lahko vsi vidimo, da je z leti mimo, še posebej, ker je 29. septembra 2008 in najbolj težkih časih na vseh ravneh. Glej moj članek: v zadnjih treh znakov VRAČILA Jezusa Kristusa na zemlji!

 

Zemlji  : potresi, vulkanski izbruhi, nevihte, hudih nalivov, orkani, požari, podnebne spremembe, zemeljski plazovi, neznano oglušujoč hrup in tal podrla ustvarja velike razpoke.

 

Heaven: meteorit pade, sončni izbruhi, napoveduje vrnitev Nibiru, segrevanja solarnih sistemov planetov, NLP.

 

Wildlife : Dead nepojasnjena milijone vsako leto od živali, divjih živali in ptic in rib.

 

Človeštvo  : Ruin, epidemije, izguba vrednot, Exodus, nasilju, vojnah in govorice o vojnah.

 

Cerkev  : odpad je vidna na najvišji ravni. Papež je odpovedala nauk Jezusa Kristusa, ki ga priznava vse religije kot poti do Boga. Tako smemo pozabiti na same besede Jezusa Kristusa, « Jaz sem pot, resnica in življenje, nihče ne pride k Očetu razen po meni! « 

 

Te besede Jezusa Kristusa, so močni in niso primerne za polemik.

 

Neznane oglušujoč hrup lahko interpretiramo kot Apokalipse trobenti.Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Vsi ti dogodki se pojavljajo tako Pretirano velik in so prerokovali v Svetem pismu objavljamo končne čase in vrnitev Jezusa Kristusa.

 

Vse je narejeno od Boga, da prebuditi človeštvo, ampak na žalost zelo malo zdi, da se zavedajo posebnih časih, v katerih živimo.

 

Moški mislijo, več o tem, kaj bo naredil naslednji vikend ali kako bodo zaprli konec meseca, namesto da bi molil k Bogu za zveličanje njihovih duš, celo med kristjani.

 

Vendar vse težave in katastrofe, prek katerih bo človeštvo poslabšalo in celo do Gospoda Jezusa Kristusa.

 

Strašni trenutki nas čakajo pred vrnitev kralja kraljev Jezusa Kristusa.

 

Vemo, na podlagi sklepanja, da bodo zadnji trenutki pred vrnitvi najtežji.

 

Bolj kot kdaj koli prej, moramo moliti in molili znova in znova vsak dan.

 

Zahvaliti se moramo Bogu vsakič njegovo pomoč in prosim Boga, da nas vodi, ščiti v vsakem trenutku našega obstoja, še posebej v teh težkih časih in apokaliptično.

 

Biti kristjan je razumeti, da je ljubezen do Jezusa Kristusa roka ga je Bog ponudil, da nas reši iz pekla.

 

Poleg varčevanja naše duše iz pekla njegova ljubezen bo Jezus Kristus tudi shranite več nas pred njegovo fizično vrnitev na Zemljo.

 

Tisti, ki bodo shranjene in bodo Cerkev Jezusa Kristusa, se bo preoblikoval v instant občutek bo organ svetlobe. Odstranjene bodo v nebesih in bo dostop neposredno iz zemeljskega življenja v večno življenje brez smrti.

 

Tisti, ki so umrli in ki so bili ugrabljeni, če bi bili živi. Bodo vstali v telesu svetlobe in bo odstranjena tudi v nebesih s tistimi, ki so bile shranjene iz njihovega življenja.

 

Skupaj so se udeleži poroke Jagnjeta, bo večno zavezo, da bodo Jezusa z nastala njegova cerkev.

 

Če Bog se nas skuša zbuditi z vsemi sredstvi, da se večina lahko shranijo in da je lahko tudi del Cerkve Jezusa Kristusa, ki bo odstranjena.

 

Jezus Kristus in Bog ljubi človeka!

 

Toda človek, s katerim želi preživeti večno življenje?

 

Ne verjamem, da za trenutek, da je končni čas nesmisel, dokazila veliko, konec časa je res teče in nič ne bo ustavilo.

 

Jezus Kristus je pred vrati, zato je čas za upanje, ki jih je treba shraniti, da se pokesajo svojih grehov, naše zločine, svojih napak, svojih napak in naših nečistih misli.

 

PROGRESS podpiše napoved Jezusa Kristusa

 

 

 

Glede na napredovanje znakov smo res v zadnjem odseku pred vrnitvijo Jezusa Kristusa.

 

 

Sem razložil v svojem članku v zadnjih treh znakov VRAČILA Jezusa Kristusa na zemlji! Tam so bili trije znaki pred vrnitvijo Jezusa Kristusa.

 

01) Odkritje Anti-Kristusa

02) Tretja rekonstrukcija templja v Jeruzalemu

03) se Globalni spor dogovorili Jezusa Kristusa ob vrnitvi

 

Za prvi znak « anti-Kristusa » moramo razumeti, da obstaja več ravneh.

 

Prva znotraj cerkve, je Antikrist oblikovana vseh zaporednih kraljev papežev so že od Lateranski sporazumi.

 

Zadnji papež « François » pooseblja to antikrist, ki je pod krinko Jagnjeta volk, ki vodi kristjane, ki sledijo naravnost v pekel. Glej moj članek:uradni ugotovitvi smrti katoliške cerkve

 

Po prerokbe Mal je na papežev, Pope Francis je zadnji papež. Kdor je imenovan v prerokbe «Peter rimski », ki je vodil cerkev v času stiske pred uničenjem Rima in vrnitev Jezusa Kristusa.

 

Uničenje Rimu ne pomeni nujno uničenje mesta Rim, ki ga večjem potresu, temveč propad Evrope kot novi Rim « osme kralja poglavja XII knjige Apocalypse. » zato sistem Antikrist.

 

Vemo iz knjige apokalipse in prerok Daniel, velike stiske zadnji 42 mesecev.

 

Tako kot se je papež Frančišek izvoljen 13. marca 2013 moramo morda videti vrnitev Kristusa na Zemljo v septembru ali oktobru 2016, verjetno v času praznika trobente.

 

Glej moj članek: ZAKLJUČKU zadnjem tednu DANIEL END END 2015 ali 2016

 

Anti-Kristus je tudi oblika demonske trojice dveh živali in lažni prerok, katerega namen je preganjal kristjane in jih vodijo neposredno na poti v pekel.

 

Mi lahko zlahka razumemo, da so nedavni papežev Zver je opisano v knjigi Apokalipse poglavja 17.

 

Z proti nekaterim glej Pope Francis lažni prerok. Osebno menim, da je papež Francis eden od dveh zveri na morje, zver iz zemlje pa nekdanjega papeža Benedikta XVI, ki je veliko ex-papež še vedno živ. Kot je za lažnega preroka Poznam samo enega, katerega privrženci preganjali kristjane.

 

To je tisto, kar se imenuje « Mohamed » , ki, čeprav mrtev v 632 rodila lažno vero, ki služijo islamisti in džihada.

 

02) Tretja rekonstrukcija templja v Jeruzalemu

Ta rekonstrukcija je resnična želja judovskega ljudstva, toda Bog nikoli ne bo omogočilo obnovo templja v bližini mošeje « Al-Aksa » lažne vere lažnega preroka.

 

Novi tempelj bo tempelj Jezusa Kristusa se ​​spušča z neba « nebeški Jeruzalem »

 

03) se Globalni spor dogovorili Jezusa Kristusa ob vrnitvi

To je edini in zadnji odsek pred vrnitvijo Jezusa Kristusa.

 

Jasno je, da je ta vojna se je začela leta 2012. Vidimo obseg tega konflikta, ki je že globalizirana in povečanje moči in obsega vsak dan.

 

Prav ta konflikt, ki se dogaja, da se Jezusa Kristusa na njegovo vrnitev.

 

Mi smo v februarju in tisto, kar je bilo objavljeno v medijih, je daleč od pomirjujoče. Turčija in Savdska Arabija želijo iti v vojno proti Siriji. Rusi in Iran nasprotuje in obljubljajo vrnitev teh novih krste vojskujoče če pridejo v Sirijo.

 

Kitajska za njegovo vodenje vojne proti ZDA in njenih zaveznikov v Afriki in Siriji na gospodarskem področju. Za svojo vojaško intervencijo na vzhodu silovito, da je le vprašanje časa, z vojaško strategijo. Očitno Kitajci bodo intervencijo v podporo ruskih sil.

 

Bilo je v ravninah Megidu v Izraelu, da je Jezus Kristus po Svetem pismu se mora končati to vojno .

 

Torej, ko bo napadel sedanji boji poplave Sirijo in Izraelom. Potem bo kriki in solze, vendar pa bo prepozno, da bi prišli do Jezusa Kristusa in se shranijo. Ker bo to rezultat končnih časov, ki bodo izpolnjeni z vrnitvijo Jezusa Kristusa.

 

In je možno, da je pri analizi teh znakov za mesec septembra ali oktobra 2016.

 

Letos 2016, smo že vedeli, da bo slabše kot leta 2015. In če Kristus ne bo dobil v tem letu 2016, pričakujemo nekaj groznega. Tako kot gospodarski propad, ampak tudi za nesreče velike velikosti.

 

sam nikoli ne ponavljam dovolj, nisem prerok , in sem že večkrat prevaral ciljanje kratek rok za vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa. Z cons se ne motim, približno poslabšanje znakov leta v leto .

 

Ker sem zelo moti o objavi vrnitev Jezusa Kristusa, želim biti bolj previdni in vam Upoštevajte, da se bo Jezus Kristus prišel kot tat, in zato nihče ne ve natančno, kdaj bo njegov povratek.

 

Kot tudi pričakujem letos njegovo vrnitev v mesecu septembru ali oktobru, glede na mojo analizo znakov, vendar moram reči, da je Jezus Kristus prišel naprej in sprejeti svojo cerkev kadarkoli pred njegovo vrnitev.

 

Želel bi tudi rekli, da je to povratek kasneje in poseganje v letu 2017 ali 2018, za katerega so tudi znaki, da bom razložiti, ko pride čas.

 

Torej, poskrbite, molimo in upamo na skorajšnjo vrnitev Jezusa Kristusa, ker prej se bo vrnil in manj bolečina bo svetlo za človeštvo.

 

Letos v letu 2016, čeprav je težko za človeštvo, da je za nas kristjane leto upanja, kesanje in molitev, da je Jezus Kristus vodi nas registriran v knjigi večnega življenja.

 

Pokesali in mnogi pridejo h Kristusu, če ne želite, da bi porabili večnost v peklu.

 

V času tega pisanja je vsak še vedno lahko shranijo. Bog vam je dal svobodno voljo in to je čas za pravo pot.

 

Pridite v Jezusa Kristusa, ki ga prosi za vodo krst na duhovnika, pastor ali kristjana in potem moli znova in znova pridobiti zaščito Svetega Duha Boga, da vam pomaga, vas ščiti in vodil svoje korake v debelih končnih časov teme.

 

Ljubezen, mir in radosti v srcih in domovih v pričakovanju odstranitve Cerkve za nekatere in vrnitev na Oljski gori v Jeruzalemu našega Gospoda in kralja Jezusa Kristusa, edini sin Boga za njegovo vladavino kralja kraljev zemlje za tisoč let, ki ločujejo človeštvo Doomsday.

 

Vabim vas, da preberete moje članke:

ČE JEZUS KRISTUS SLOW PRITI, CERKEV izginejo v manj kot eno generacijo!

 

Konec prejšnjega tedna Daniel END END 2015 ali 2016

 

Kot čas je k molitvi vas vabim k molitvi:

 

Molitve Oče naš in Zdrava Marija

Victor

 


%d blogueurs aiment cette page :