HUWELIJK IN HELL

 

HUWELIJK IN HELL

Vanaf 23 september 2017 Op 21 mei 2018

PRESENTATIE

Gezien het belang en de urgentie van de inhoud van dit boek heb ik besloten om in plaats daarvan te bewerken, publiceren en het volledig vrij op de blog te doen.

Ik zal richten wijst hij op dat de mensheid leeft in de afgelopen jaren.

We kunnen allemaal zien dat de onveiligheid in de wereld is uitgegroeid tot de dagelijkse scharen. Oorlogen, geweld, rampen, epidemieën, hongersnood, verlies van waarden, onzekerheden en ontberingen opgelegd aan of alle volkeren van de planeet.

Bad samenloop van omstandigheden zijn ze veroorzaakt al deze rampen? Ik zal benadrukken wat in het duister is van het geweten, zodat iedereen begrijpt dat causaliteit bestaat op al deze beveiligingsproblemen.

Worden al zeker van zijn dat het leven van de mensheid zeer binnenkort wat zullen overschakelen. Het is een zekerheid en we zullen zien in het boek wat zijn de oorzaken en gevolgen en ook wat zijn de opties die beschikbaar zijn voor de mensheid.

Elke dag die voorbijgaat, de media belofte aan de wereld van dromen en een betere wereld voor de komende jaren. Maar wij vinden dat het leven ons brengt onzekerheden en de dagelijkse ellende.

Ik nodig u uit om de rest van het boek via deze link die u direct op de juiste pagina van de blog in het Frans. U kunt het boek webpagina vertalen met de vertaler pagina’s van uw internet explorer « Crome » of anderszins.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Veel leesplezier,

Victor


%d blogueurs aiment cette page :