Ісус Хрыстос

 

jesus1-600x384 

 

Сёння адступніцтва дасягнула свайго піку!

 

Не злічыць тых, для каго Ісус Хрыстос з’яўляецца міфічны герой старажытнасці, такіх, як Геркулес, Уліс, Спартака і многае іншае …!

 

Многія з іх таксама тых, для каго Ісус Хрыстос быў вар’ят старыя часы, што савет быў прысуджаны да смяротнага пакарання за абразу габрэйскай рэлігіі, і гэта ніколі не былі ўваскрашу Богам.

 

Было б апосталы схавалі цела Езуса, каб верыць у яго боскасць і яго ушэсця на неба.

 

Для трэціх Ісус Хрыстос не проста не існавала.

свечкі падсвечнік-анімэГэта сумная рэальнасць Веры ў свеце!

 

Зразумела, што Біблія амаль не вучаць мас і тым самым прычыны разнастайныя і некалькі дзесяцігоддзяў.

 

Я паспрабую, каб узяць вялікія цэтлікі, каб растлумачыць усім тым, хто ведае Ісус Хрыстос Ісус Хрыстос сапраўды Сын Божы, ён спачатку прыйшоў на Зямлю і, што яго вяртанне не за гарамі!

 

Бог часам ўмешваўся на пачатку сьвету Яго анёлаў і прарокаў, каб растлумачыць людзям, што прыйдзе час, але і канец часу.

 

Вы павінны ведаць, што Бог ніколі не хаваў, што ў адзін цудоўны дзень час скончыцца і што мужчыны будуць затым судзіць за свае дзеянні.

 

Папярэджанне не думаю, што канец часу азначае канец жыцця, гэта як раз наадварот, гэта пачатак вечнага жыцця для тых, хто прыйшоў да Бога праз пакаянне, хрышчэнне і Ісуса Хрыста.

 

Кніга Данііла Кіраўнік 9 тлумачыць у завэлюмаванай часткі гісторыі чалавецтва, і асабліва да канца мове часу;

 

Ёсць дзве тысячы гадоў, Месія прадказана прарокам Даніілам прыйшоў на Зямлю.

 

Але габрэйскі народ не прызнаў як Месію і быў ён прыгавораны да смяротнага пакарання праз рымскага права.

 

Гэта Месія быў ​​аддадзены сьмерці чалавека па імя « Ісус » , які мы ведаем пад назвай «Езус Хрыстус» , што азначае Ісуса Месіі.

 

Гл. частку 9 кнігі Данііла вершы 22-27

 

Спасылка http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Ісус Хрыстос, адзіны сын Божы абраў нарадзіцца ў народжаны нявінніцай, прасякнутай духам Бога.

 

Менавіта ў сям’і габрэйскага паходжання Давіда, што Ісус Хрыстос прыйшоў у свет людзей.

 

Сінедрыён быў яўрэйская абшчына ў заканадаўчы орган, але і « Вярхоўны суд » убачыў, што чалавек « Ісус » і сцвярджаў, што Месія, як Сына Божага, але ён адмовіўся, каб аднавіць царства Ізраіля ўздыму габрэйскі народ супраць арміі Рымскай імперыі, якая займала краіну.

 

Той факт, што Ісус кажа, што Сын Божы, і ён адмаўляецца ехаць рымляне сапраўды казаў членаў сінедрыёна, што Ісус не быў чаканы месія.

 

Нягледзячы на ​​ўсведамленне таго, што Ісус Хрыстос з прароцтваў аб Месіі, « здзейсненае веданне Торы і дасягненняў зразумеў, што ўсе цуды Ісуса Хрыста » савет ўпарта адмаўляючы доказы і вырашылі яго забойства, таму што Ісус стаў занадта раздражняе чалавека, які зьбіраў вялікія натоўпу падчас сваіх пропаведзяў.

 

Гэта вельмі важна адзначыць, што Бог ведае ўсё мінулае і будучыню.Ён ведаў, з моманту стварэння свету адзін дзень габрэйскі народ не прызнае б Ісуса Хрыста як Месіі.

 

Ісус Хрыстос да прыезду нарадзіўся на зямлі таксама ведаў, што габрэйскі народ будзе адмаўляць яго і крыжаваць Яго.

 

Але ахвяра Ісуса Хрыста было неабходна для тых, хто прыходзяць да Бога праз Яго маглі быць выратаваны і мець жыццё вечнае.

 

Такім чынам, каб выратаваць нас ад гневу Божага і вечнай смерці, што Ісус Хрыстос прыняў усе пакуты і распяцце, ён адзіны сын Бога!

 

Падчас сваіх трох гадоў прапаведаваў Ісус паказаў яшчэ, што ён быў Месія « Хрыстос » прарочыў ў Бібліі і стаў чакаць.

 

Ён вылечваў хворых, нямоглых і нават уваскрос чалавек « Лазар », які ўжо быў пахаваны.

 

Але перш, чым цяпло габрэйскага народа і халоднасцю сінедрыёна, Ісус « Хрыстос » быў акружаны вучнямі і пасеяў насеньне новай рэлігіі « Хрысціянства » і новы запавет, што Бог збіраецца рабіць з усімі людзі Зямлі.

 

Каб быць часткай гэтай новай рэлігіі, « хрысціянства » павінен быў прыняць хрышчэнне вадой, папытаеце ў Бога прабачэння за ўсе грахі, жыць праведна і здаровым, супрацьстаяць граху і спакусе, быць сціплым і прыняць Ісуса Хрыста як асабістага Збавіцеля.

 

« Ён па-ранейшаму тое ж самае сёння. »

 

Ісус прапаведаваў любоў Бога, але і стойкасць супраць усіх тых, хто жыве ў граху.

 

Пасля арышту, абражалі, гвалту і загадаў біць, ён быў прысуджаны да смерці праз распяцце ў якасці агульнага злодзей ці злачынец.

крос вобласць

Ён павінен быў несці свой крыж на Галгофу, каб крыжаваць!

 

Пасля прыбіў за рукі і за ногі на крыжы, ён памёр некалькі гадзін праз і атрымаў перад узнагароджаннем дзіду на баку да сэрца рымскага салдата.

Смерць Ісуса Хрыста адбылося, калі поўнае зацьменне сонца.

fra_an10

Ён, Хрыстос, адзіны сын Бога, прыйшоў на зямлю, пагадзіўшыся пацярпець і памерці на крыжы, каб загладзіць нас ад нашых грахоў і дазволіць нам увайсці ў Царства Нябеснае ці нічога нячыстага можаце ўвесці .

 

« Гэта яго любоў, яго ахвяра і кроў, што мы будзем, мы грэшнікі і таму нячыстым, выратаваў дзень гневу Божага і ўвойдзе ў Царства Нябеснае ».

 

Ісус сказаў сваім вучням, што ён будзе арыштаваны і аддадзены сьмерці, але ён будзе расці на світанку трэцяга дня.

Пасля хаваюць, ён быў фактычна адроджаны Богам Айцом на світанку трэцяга дня.

вобразнасць

Ісус заставаўся на зямлі сорак дзён яшчэ з яго вучнямі і апосталамі « , але ў праслаўленым целе. »

 

Больш за 500 чалавек сустрэўся Ісуса Хрыста пасля Яго ўваскрасення.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

Пасля гэтых 40 дзён, ён падняўся на нябёсы, каб прыгатаваць месца ў доме свайго бацькі.

 

Перад ад’ездам, Ісус Хрыстос патлумачыў апосталам, калі ён падрыхтаваў месца для нас   « На нябёсах У доме ў бацькі » , ён будзе шукаць яго царквы « Хрысціянства », да якога ён нарадзіла падчас сваіх пропаведзяў.

 

Ён папрасіў сваіх апосталаў і вучняў, каб пайсці ў любым пункце свету, каб аб’явіць новы запавет, што Бог збіраецца рабіць з людзьмі, якія прыходзяць да яго праз Езуса Хрыста.

 

Перад ад’ездам Ісуса таксама сказаў сваім апосталам, што, калі ён быў на нябёсах ён пашле Святога Духа, які б распаўсюдзіцца на ўсіх, хто прыходзіць да Яго праз хрышчэнне ў новай царквы.

33e65322

Пасля хрышчэння, Святы Дух Божы сыходзіць на кожнага хрысціяніна, каб кіраўніцтва і падтрымка на працягу свайго жыцця, як ён трымае веру.

 

Апосталы паклалі шмат пытанняў да Ісуса Хрыста на працягу трох гадоў яны правялі з ім.

 

Два важных пытання былі:

« Якія прыкметы прышэсця яго вяртання і што будзе з яго вяртання. »

 

Некаторыя апосталы пісалі кнігі ў вучэнні Езуса Хрыста, гэтыя кнігі « Евангелле » і ўтвараюць Новы Запавет Бібліі.

 

І апошняе кніга была напісана значна пазней апошняга апостала « John » гэтая кніга з’яўляецца « Апакаліпсіс », які таксама тлумачыць завуаляваны спосаб гэта павінна адбыцца ў канцы часоў і вяртанне Ісуса Хрыстос.

 

Біблія (Стары і Новы Запавет) змяшчае каля 7000 прароцтва аб чвэрці прысвечаны канца часоў.

 

Важна адзначыць, што ўсе знакі і біблейскія прароцтва споўніліся ў мінулым.

 

Што тычыцца вяртання знакаў і прароцтваў Ісуса Хрыста прадракаючы яго вяртання ажыццяўляюцца з вялікай сілай на нашых вачах кожны дзень.

 

Як неверагодна, як гэта можа здацца вам, Ісус Хрыстос на самай справе будзе ў бліжэйшы час.

 

Зразумела, што яго вяртанне з’яўляецца для нашага пакалення. Гэта ўпэўненасць, ня гіпотэза.

 

Кожны вольны на волю лёсу, і кожны можа прыняць рашэнне на яго сумленні прыйсці ці не прыйсці да Ісуса Хрыста.

 

Здаецца, гэта не занадта позна, каб зрабіць выбар, то вы вырашыце хутка, таму што вельмі хутка гэта будзе занадта позна, і там будзе плач і крыкі і скрыгат зубоў у апошні час і ўсе тыя, хто адмаўляў Ісуса Хрыста.

 

Калі вы не ахрышчаны хутка ўбачыце святара ці нават хрысціянінам, які дасць вам хрышчэнне, без якога вы не можаце быць захаваны ў дзень гневу Божага прыходзіць.

 

Ісус Хрыстос, перш чым вярнуцца на зямлю выдаліць царква перад Богам пакараць людзей зямлі за ўсе грахі, злачынствы і злачынствы, учыненыя больш за дзве тысячы гадоў.

 

Пасля пакарання Божага, Ісус Хрыстос фізічна вярнуцца ў яго шырокавядомага целе, каб судзіць людзей і народы, і кіраваць светам на працягу тысячы гадоў.

 

Падчас праўлення Ісуса Хрыста, зло больш не будзе быць мужчынам і сто гадоў па-ранейшаму малады чалавек!

 

Пасля яго праўлення і канчатковай спакуса сатаны, гэта будзе апошні суд.

 

Гэта ў двух словах тлумачэнне Ісуса Хрыста, хрысціянства і канца часоў, што мы жывем на Зямлі на працягу некалькіх гадоў і завершыцца з вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

Гэта ў бліжэйшы час, і настаў час, каб зразумець сур’ёзнасць сітуацыі і зрабіць свой выбар пакуль не стала занадта позна.

 

Я малюся, каб Бог дапаможа нам зрабіць правільны выбар у сваім жыцці, што яго імя не сатрэцца з Кнігі Жыцця Вечнага.

 

Гэта вельмі важна адзначыць, што Ісус Хрыстос сказаў : « Я ёсьць шлях і ісціна і жыццё, ніхто не прыходзіць да Бога толькі праз Мяне »

 2517959487_1

Нажаль, наша Святая Каталіцкая Царква вельмі хворы і нават паміраюць, таму што некалькі інструкцый Вярхоўныя « таты », так як з’яве Найсвяцейшай Панны Fatima Партугалія ў 1917 годзе не прывяло людзей да Бога Ісус Хрыстос, але Люцыпару.

 

Існуе шмат доказаў таго, што вы знойдзеце на блогу.

 

Мы ў цяперашні час адчуваем раз блытаніны завяршаючы канец часу, кожны павінен дзейнічаць і рухацца, слухаць яго сэрца і душы яго і ісці па жыцці па духу, а не па жаданням цела.

 

Я запрашаю вас чытаць мае апошнія артыкулы, звязаныя з Ватыкана і Папы Рымскага, што меншае, што мы можам сказаць, не ў тым, што ён больш не Святой кіраўніцтва Царквы Ісуса Хрыста.

 

Я запрашаю вас таксама прытрымлівацца ў блогу  »  хрысціян Новага Запавету   »

 

Нарэшце, новы дзіўны і невымоўнае справай, як гэта подлы і жахлівы concernerai Тата і не выйшла б наверх на працягу кароткага часу, калі факты пацвердзяцца.

 

Я не магу пацвердзіць дакладнасць фактаў, як яны не былі даказаныя ў судовым парадку.

 

Але я не магу перадаць гэтую інфармацыю ў цішыні я бачу вас праз спасылках ніжэй.

Датуецца 27 мая 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

Датуецца 25 мая 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Спасылка на галоўную міжнароднага трыбунала па злачынствах царквы.

 

Дата чацвер 29. Май, 2014 гадавіна ушэсця Хрыста на нябёсы.

jesuscristo

 Маліцеся, што яго вяртанне не за гарамі.

sentinelle3

Ісус Хрыстос ёсьць Цар мой

°

Для тых, хто яшчэ вагаўся паміж Езусам Хрыстом і Люцыпарам

Гэта добра, каб ведаць, што Ісус Хрыстос Люцыпар скапіруйце і выкарыстоўвае тыя ж інгрэдыенты, але не такім жа чынам, і, такім чынам, наступствы мяняюцца месцамі.

 

Для Ісуса Хрыста,

Там няма законаў без любові і няма любові без закона!

 

Люцыпар ,

Там няма любові ў Законе і няма законаў у любові!

 

Вы можаце выявіць, што з тымі ж інгрэдыенты эфекты мяняюцца месцамі, і што Ісус Хрыстос, які дазваляе « правы », каб жыць у любові, згоды і павагі.

 

Ну тое, што важна ў жыцці не тое, што вы робіце, але, як і чаму вы гэта робіце.

 

.

Нашы нядаўнія таты вучылі, што Ісус Хрыстос і Бог у кожным чалавеку, і што, такім чынам, кожны чалавек ёсьць Ісус Хрыстос і Бог.

.

Але няма нічога ў ім і наадварот, кожны чалавек мае права «хрысціянін» ў Ісуса Хрыста і Бога, калі ён адпавядае запаведзямі і волі Божай.

.

Святы Дух Божы вядзе і абараняе кожнага, хто паважае Божыя запаведзі.

.

Свет, любоў і радасці ў сэрцах і дамах аж да захаплення Царквы для адных і з’яўленнем Ісуса Хрыста на гары Аліўнай для іншых.

Віктар

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.