Déu ha obert EL SEGELL DE LA REVELACIÓ DELS ÚLTIMS TEMPS

Pasqua

 

TEMPS FINAL

 

Déu va ser informat per un àngel, el profeta Daniel sobre el futur del poble jueu i el compliment de la fi dels temps.

 

Podem trobar aquesta informació incloent Daniel setembre a Daniel 12

 

Daniel no entenia totes les revelacions fetes i després es va tornar cap a l’àngel de Déu en el verset 12,8 i després l’àngel li va contestar en el verset 12,9

 

 

00:08

Vaig sentir, però no vaig entendre; i jo li vaig dir: Senyor meu, quin serà la fi d’aquestes coses?

 

 

12:09

Ell va dir: Au, Daniel, perquè aquestes paraules estan tancades i segellades fins al temps de la fi .

 

 

Aquest versicle 9 de la profecia de Daniel capítol 12 és molt explícit i molt important perquè ens diu que la fi dels temps Déu revelarà el que ell havia ocultat fins llavors.

 

 

El retorn de Jesús Crist!

 

 

 

Avui estem en el final dels temps, estimada per Déu, i abans del retorn físic de nostre Senyor Jesucrist pel seu regnat de mil anys.

 

Aquesta afirmació que « estem en el final dels temps, estimada per Déu, i abans del retorn físic de nostre Senyor Jesucrist per seu regne mil · lenari, » no és una profecia que ho faig, però és una simple declaració del compliment de tots els senyals d’advertència bíblica de la vinguda de Jesucrist.

 

Una revisió del passat nosaltres la llum de les profecies bíbliques i els signes mostren que la història de l’home sembla haver acabat 14 maig 1948 per la creació de l’Estat d’Israel sempre en la Bíblia fins al final temps i permetent retorn progressiu i massiu dels jueus a viure a la Terra Santa « Jerusalem ».

 

Anunci del primer senyal!

 

Ezequiel 36/24-28)

I jo us prendré d’entre els pobles, i us recolliré de totes les terres, i us portaré al vostre país. Jo vessaré sobre vosaltres aigua neta, i sereu netejats; Us netejaré de totes les vostres immundícies i de tots els vostres ídols. Et dono un cor nou, i posaré un esperit nou; I trauré de vosaltres aquest cor de pedra i us en donaré un de carn. Posaré el meu Esperit en vosaltres, i m’asseguraré que vostè segueixi meus estatuts, i que compliu acuradament meus ordenances. Vostè viu a la terra que vaig donar als vostres pares; vostè serà el meu poble, i jo seré el vostre Déu

 

Vist avui 14 de maig 1948 va ser tan òbviament el primer signe dels temps finals.

 

Totes les profecies i senyals d’advertència bíblics del retorn de Jesucrist per dur a terme de manera exponencial des de llavors. És una realitat.

 

Això dóna suport i demostrar que el despertar de la humanitat en anunciar el retorn de Jesucrist, va ser iniciat per Déu en la creació de l’Estat d’Israel.

 

La nostra història de l’home està acabat en un bany de sang després de dues guerres mundials horribles.

 

Del 14 de maig de 1948 fins al retorn de Jesucrist, vivim i vivim el moment de la revelació « L’Apocalipsi » L’home decideix sobre el seu futur, però sotmès a la voluntat de Déu.

 

Aquesta volguda per Déu és un període condensada exponencial de la vida de l’home, pel que ens adonem, a través d’aquest despertar bíblicament anunciar que l’hora de finalització s’està executant.

 

Així que hem vist des 14 maig 1948 tots els avenços tecnològics es produeixen de forma exponencial, ja que l’augment de la població de la Terra, la fam, les malalties i les pandèmies, els valors inversament divines (el matrimoni gai és un bon exemple) els terratrèmols, pluges torrencials, incendis, inundacions, tempestes i huracans, la violència, els disturbis i les guerres civils i les religions, a més de les morts inexplicables de milions de peixos dels rius i oceans milions aus i el bestiar també moren sense explicació durant diversos anys.

 

Tots aquests fets no són un càstig de Déu o el dia de la seva ira, però tot i això van aconseguir pel seu desig de despertar!

 

Vull mostrar que encara que el nombre de víctimes és encara massa i que els desastres són repetitius i descomunal, la humanitat cada vegada que se les va arreglar per evitar el caos, d’alguna manera a reparar el dany i seguir endavant.

 

Tots aquests fets van ser inclosos en la Bíblia. Ocorren amb més força, la freqüència i la magnitud amb l’únic propòsit de despertar!

 

Per desgràcia, això exponencial per revelar que estem vivint el final dels temps renaixement, ja que ens permet no sabem ni tan sols aproximadament el temps de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist.

 

Un podria pensar que aquesta és la voluntat de Déu!

 

Ja que Jesús va dir que el Pare sabia que hi havia dos mil anys, el dia i l’hora del seu retorn.

 

Però no!

 

Déu va dir a Daniel 12.9 que la revelació dels últims temps va ser segellat fins al final!

 

Així que Déu vol que nosaltres busquem i com estàvem, en la Bíblia, en altres llocs se l’anomena diverses vegades a la nostra intel · ligència.

 

I per què Déu, si no troba el que volíem i ho tenim clar en la Bíblia que els últims set anys de la apocalipsi « Tribulacions » es dividiria en dues parts, la segona conté el dia de la seva enfadat!

 

Per tant, un important signe ha de revelar al món el començament dels últims set anys de la vida de l’home abans del retorn de Jesucrist (la setena setmana de Daniel) i fins i tot a conèixer als homes a la data del retorn de Jesús Crist sense tot moment, fes-nos saber ni el dia ni l’hora del seu retorn com vam dir Jesucrist.

 

Només Déu sap el dia i l’hora del retorn de Jesucrist!

 

Ara que entenem, les proves corresponents (realització i compliment de les profecies bíbliques i els signes que anuncien el retorn de Jesucrist) a la vista exponencial de tots els fets anteriors i de fet real que la fi dels temps s’inicia des del 14 maig 1948 i que l’assoliment en tan poc temps una gran quantitat de fets relatats en la Bíblia, per exemple, no pot, en cap cas, donada la llei de probabilitats, ser coincidència.

 

Ara hem de trobar un nou senyal per conèixer l’inici dels últims set anys l’home abans del retorn de Jesucrist.

 

Aquest senyal important encara és una anàlisi del passat que ens trobem i el vigor el 29 de setembre de 2008, hi ha hagut una persona tan important no pot haver oblidat de signes.

 

Va ser la caiguda de la borsa de Wall Street que es va produir a la festa dels àngels, amb índex negatiu -777.

 

No s’haurà adonat és el nombre 777 és el nombre de la Deïtat.

 

Prenem nota que aquest senyal va ser particularment fort i important des del 29 de setembre de 2008, la ruïna Mundial Rifé més fortament enfonsant gran part dels homes i dones del món de la pobresa i les privacions. (67 persones tenen tants diners com a mitjà de la humanitat)

 

Font:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Des del 29 de setembre de 2008 el món sobreviu només pel deute.

 

També està clar que les profecies bíbliques i els signes que ja es realitzen de manera exponencial des del 14 de maig de 1948, van tornar a augmentar en el poder, la magnitud i la freqüència del 29 de setembre de 2008 per a arribar a ser molt poderosa i diàriament 2.014.

 

Un cop d’ull als punts destacats actuals mundials de notícies cada vegada més la profunditat, abast, potència i freqüència de les profecies bíbliques i els signes realitzats des del 29 de setembre de 2008.

 

Gran part del món ha estat vivint en la pobresa, la indigència i la misèria i pateix més desastres de la terra i el clima.

 

Moltes persones també s’enfronten a revoltes i guerres civils i de la religió.

 

A la vista d’aquesta nova escala dels desastres i totes les profecies bíbliques i senyals fetes, entenem que Ell no podria ser un senyal més fort i més clar per anunciar al món el començament de l’última setmana de Daniel (set últims anys de l’Apocalipsi)

 

Tots aquests fets són esdeveniments reals, objectives i importants des del 14 de maig de 1948, més encara va augmentar exponencialment des del 29 de setembre de 2008, són plenament compatibles amb les profecies i senyals bíbliques anunciats per als últims temps i el retorn de nostre Senyor Jesucrist Crist.

 

Ja no és possible de bona fe al dubte que vivim des 29 setembre 2008, els últims set anys de la vida de l’home abans que el retorn físic de Jesús Crist a la Muntanya de les Oliveres per a la seva regnat de mil anys .

 

També podem veure i dir que la revelació de la fi del temps era bo, d’acord a la voluntat de Déu, segellades fins al temps de la fi.

 

És només a partir d’aquestes dates que la revelació va ser feta en el món per la força de les profecies complertes.

 

Abans de 14 maig 1948 ningú podia predir que la fi del món havia de funcionar perquè totes les profecies bíbliques i els signes es fan després d’aquesta data.

 

De la mateixa manera, el cartell que anuncia inimitable última setmana de Daniel no podia ser conegut abans que ell s’adona de 29 de setembre 2008.

 

La revelació de la fi dels temps estava ben segellada per Déu fins a la fi dels temps!

 

Els últims dies seran els més difícils que sabem. retorn de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres està prevista per setembre 2015!

O set anys després de 29 setembre 2008

 

Probablement amb ocasió de la festa de les trompetes entre el 14 i 15 de setembre.

 

Vegeu el meu article

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Això no és una profecia.

 

Es tracta d’una anàlisi i una conclusió lògica del compliment de totes les profecies i senyals bíbliques fetes.

 

L’alarma sona més fort,

 

Però no hi ha pitjor sord que el que es neguen a escoltar i no hi ha pitjor cec que el que es nega a veure.

 

Una vista exponencial de totes les profecies bíbliques i signes fets del 14 de maig de 1948, i una altra encara agreujat exponencialment des del 29 de setembre de 2008, no pot rendir-se a l’evidència:

 

– La fi dels temps ha començat 14 maig 1948 amb la creació de l’Estat d’Israel.

 

– La setena setmana de Daniel va començar amb la caiguda de la borsa de Wall Street 29 setembre 2008

 

El retorn de Jesucrist

 

Per tant, el retorn de Jesucrist serà a la final dels set anys, que va començar 29 setembre 2008 és l’any 2015, és una certesa obvi!

 

Vegeu el meu article sobre les dates de la gran tribulació:

DATES DE L’APOCALIPSI I EL RAPTE DE L’ESGLÉSIA revelats!

Sabem que l’última setmana de Daniel ha d’estar dividit en dues parts.

Dn 09:27 –  I ell enfortirà el pacte amb molts. Temps de la setmana; i el temps a la meitat de la setmana farà cessar el sacrifici i l’ofrena, i l’ala del Temple estarà l’abominació de la desolació, fins al final, fins al final assignat a la desolada « .

 

El llibre de l’Apocalipsi de Joan també ens diu que el segon mitjà (42 mesos) dels últims set anys serà pitjor que el primer i contindrà el mateix dia de la ira de Déu període.

 

La meitat de la setmana passada és març de 2012.

 

Al març de 2012, es va produir una important senyal en el cel, que l’única explicació que hem trobat era oblidar-se que havia passat.

 

« Una esfera negre d’una mida sense precedents, possiblement més gran que el nostre planeta Terra s’ha mantingut connectat amb el sol durant més de quatre hores des del 8 març de 2012 fins 14 hores l’11 de març de 2012 o 15 hores de temps universal. « 

 

Encara qu’inexpliqué és un fet real i concret, identificat per la NASA

 

 

Vegeu el meu article

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Ja que la terra cometes i meteorits pasturatge més o menys són una realitat quotidiana i les pluges de meteors també cauen amb freqüència cada vegada major a la Terra des de març de 2012.

 

Podem dir que la magnitud d’aquests fenòmens formen els primers senyals en el cel que es van continuar amb més futur per arribar al dia de la ira dels signes de Déu.

 

Estem al final de les nostres expectatives i els dies següents es, per tant per la força de les coses molt difícils per a tots nosaltres.

 

D’una banda, les temptacions es tornen més forts i quan es mantingui a satanàs molt poc temps per dur a terme el seu pla en contra de Déu i de nosaltres els homes.

 

I en segon lloc en el dia de la ira de Déu també ha de passar abans del retorn de nostre Senyor Jesucrist.

 

Tot això ens dóna una idea de les grans dificultats durant disset mesos restants.

 

Hem d’actuar amb rapidesa i per venir a Jesucrist i per difondre la bona nova « Jesucrist ve aviat i és lògic 2015. »

 

Vegeu el meu article

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Els convido a publicar aquest article en els seus blocs, enviar a tots els seus amics i coneguts a l’enllaç de l’article i el blog perquè el major nombre possible de persones tinguin la informació i se salvin.

 

Jesucrist ve aviat, és una certesa i la vista de totes les profecies bíbliques i senyals fetes a 2015.

 

La Santíssima Verge, que ens va venir a ajudar a la seva aparició a Fàtima, però va revelar tres nens petits i destinat a ser fet públic en el seu moment, no ha estat plenament.

 

Informació ser encunyades coneixia el secret pels Papes i el Vaticà.

 

Cal assenyalar que el Papa i el Vaticà van reconèixer les aparicions de la Santíssima Verge a Fàtima com miraculosa, i no obstant això, encara colpegen la informació secreta es revela.

 

Vegeu el meu article

 

TERCER SECRET DE FÀTIMA EL RETORN DE JESUCRIST A LA TERRA – Veritats!

 

Molts pastors i escatologistas simplement per anunciar que estem en el final dels temps, sense revelar, ja sigui la data d’inici o la data de finalització serà el retorn de Jesucrist.

 

Altres es perden en els càlculs si se’ls pressiona que les dates finals no diuen qualsevol cosa.

 

Déu simplement revela fets per la fi dels temps que havia segellat fins al temps de la fi.

 

Estem en la fi del temps i han veure’ns cada dia!

 

Hem de tenir el valor de reconèixer que som pecadors i pregar per la nostra salvació va venir pel dia en què Jesucrist eliminarà la seva església com un lladre quan ho fem no esperarem.

 

Jesucrist tornarà físicament a la muntanya de les Oliveres, el 2015, és obvi, és molt probable que durant la festa de les trompetes entre el 14 i el 15 de setembre de 2015.

 

Per desgràcia, no he trobat cap senyal segura d’anunciar la data del rapte de l’Església.

 

En el meu article

DATES DE L’APOCALIPSI I EL RAPTE DE L’ESGLÉSIA revelats!

 

I suggereix la possibilitat de l’eliminació d’aquest any, probablement al mes de novembre de 2014.

 

Però és molt possible que el rapte de l’església que se celebrarà avui i potser per la Pasqua i ja quasi arribem

 

Pasqua principi dilluns 14 abril dimarts 22 abril a la nit a la foscor.

 

Cristià dilluns de Pasqua, 21 d’abril.

 

Els desitjo a tots una Pasqua feliç (s) 2014 L’amor, el perdó i el penediment.

 

Vine a Jesús Crist, que encara no és massa tard. Però aviat hi haurà plor i cruixir de dents en els últims temps.

 

Jesucrist ens estima malgrat les nostres faltes i pecats.

 

Demani perdó a Déu per les nostres males accions i pregar per la salvació de les nostres ànimes i dels nostres germans i germanes.

Déu et guardi tot el dia de la seva ira està succeint.

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :