ALLAH MELINDUNGI KRISTIAN AL-Koch!

 4472788_3_cbbb_un-of-militia-Kristian-the-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Tahun ini 2015 seperti yang saya katakan dalam artikel saya pada 1 Januari (link  SINI  )  kita hidup dan akan hidup lagi detik-detik yang sangat kuat dari akhir masa kerana pulangan yang lebih besar Yesus Kristus adalah berhampiran dan peristiwa kuat , kuat, jelas dan bahan letupan. 

 

Satu melihat tahun-tahun berlalu dan bukti luar biasa bencana situasi global di semua kawasan muncul kepada kita dengan cara yang begitu jelas bahawa seseorang mesti menjadi buta tidak melihat atau niat jahat seperti cahaya kelihatan gelap.

 

Pada suku pertama tahun 2015, Allah akan meningkatkan kesedaran kepada umat manusia (link  SINI ) kita mengalami sakit yang dinubuatkan dalam Alkitab mengumumkan kembali ke Bumi anaknya yang tunggal, dan yang dikasihi, Yesus Kristus, Juruselamat kita, dan Raja kami yang akan kembali dengan kami untuk memerintah dunia dalam masa yang seribu tahun yang memisahkan kita dari penghakiman terakhir.

 

Kita harus faham bahawa kita sedang hidup pada tahun-tahun kebelakangan ini, saudara-saudaraku yang dikasihi-saudara Kristian di dunia, masa penganiayaan dan Iman.

 

Penganiayaan Kristian kini di peringkat global dan secara besar-besaran oleh perang saudara, keganasan dan fizikal, moral dan lisan.

 

ISLAM kanan berfikir cara Timur, mengutuk kemarahan dan keganasan oleh peristiwa berdarah, karikatur Nabi beliau Mohamed, pergi setakat untuk membakar bendera FRANCE yang kita cintai dan merendahkan kedutaan kami.

 

Bagaimana kita boleh menghormati gerombolan fanatik yang kejam menjerit « mati » untuk orang Kristian dan Perancis.

 

Bagaimana kita boleh menghormati tentera fanatik dahagakan darah dan bodoh dalam nama Tuhan mereka menyeru Allah membunuh saudara-saudara mereka bertolak ansur dan berfikiran terbuka umat Islam dan Brothers dan Sisters kami Timur Kristian .

 

Bagaimana kita boleh menuntut menghormati makhluk jahat yang melanggar melukai dan membunuh orang-orang yang enggan tunduk kepada undang-undang kejam bertujuan menjadikan « orang » hamba fanatik yang bagi maksud merendahkan manusia untuk menerima kehidupan yang perhambaan.

 

Perlu diakui bahawa makhluk keji, fanatik, Islam dan pengganas berusaha untuk mencapai dengan kekerasan, peperangan dan keganasan, satu tamadun baru di Bumi « ISLAM » .

 

Jadi ia mesti berkata dan menjelaskan ini gerombolan liar pengganas Islam fanatik jika mereka memutuskan untuk kembali untuk menaja atau melancarkan serangan di negara hak asasi manusia dan warganegara yang « FRANCE », atau setiap makhluk bebas hidup imannya, agama dan budaya beliau berkenaan dengan kebebasan individu dan undang-undang Republik , kami meninggalkan apa hal jenayah hukuman yang dilakukan di Perancis dan di seluruh dunia terhadap rakyat Perancis, nilai-nilai dan Republik yang .

 

MASA PEACE   

Sambutan dari Perancis akan sentiasa  oleh Undang-undang dan Keadilan dan kekuatannya akan sentiasa menjadi Undang-undang dan Keadilan-Nya.

 

Masa perang

ALLAH sayang musuh !!!

 

 

Undang-undang Republik adalah sekular dan orang Islam di Perancis, Perancis dilahirkan hidup seperti setiap Perancis dengan mematuhi undang-undang Republik, tradisi dan adat-adat, ibadat, kebudayaan dan republik.

 

Bagi orang Islam menjadi Perancis oleh kewarganegaraan Perancis mereka telah diterima nilai-nilai, undang-undang dan Kastam Kami dan Perancis dan Republik dan mesti mematuhi.

 

Untuk orang bukan Islam yang tinggal di Perancis Perancis yang tidak lagi menerima nilai-nilai dan undang-undang Republik Perancis,mereka mempunyai masalah yang tanggungjawab mereka untuk menyelesaikan.

 

Pasifik Perancis dan pacifists.

Aman kerana mereka hidup dalam Peace

Pacifists kerana mereka membantu orang lain untuk hidup dengan aman

 

Kami, Perancis, adalah lelaki dan Keamanan Wanita hidup dengan aman dan atas nama keamanan dan cinta kami mengalu-alukan mangsa kezaliman dan membantu dalam rangka « PBB » dan semua orang-orang yang memerlukan mangsa zalim dan gila dahagakan darah.

Untuk menyerang Perancis dan rakyatnya adalah jenayah terhadap keamanan dan kasih Allah dan ia tidak akan luput dari hukuman!

 

Islam,

 

Jangan sentuh adik-beradik saya Perancis, Yahudi, Islam, atheis, Kristian atau mana-mana agama sekalipun!

 

Fanatik dan pengganas Islam, orang yang masih menyokong jihad terhadap tamadun kita dan masyarakat kita, hukuman anda telah dekat, dan ia akan datang dari langit .

 

Ia akan menjadi besar dan akan dipenuhi

oleh kehendak Allah!

 

Islam, maka anda mengidamkan Tuhan untuk membantu anda dan akan kekal pekak bagi doa anda dan air mata anda.

 

Bertaubat atau menonton langit!

 

Kepada semua mangsa malang ini gila berdarah, saya ingin memberitahu anda bahawa Allah melihat penderitaan anda dan bahawa hari keadilan tetap dekat, maka upahmu akan besar.

 

Awas, Keberanian, Kesabaran dan Solat.

 

Brothers dan Sisters tercinta dalam Kristus, Allah mengasihi kita dan akan membantu kita kerana ia membantu Brothers dan Sisters AL-Koch kami yang merupakan oasis cinta dan keamanan di neraka Iraq!

Pautan ke Tekan Perkara Kristian Al-Koch   SINI 

 

 

Tuhan memberkati semua orang yang mempunyai niat baik.

Cinta, keamanan dan kegembiraan di hati dan di lobi pada menjangkakan pulangan dalam kemuliaan di bumi Tuhan kita Yesus Kristus.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :