EL REGNAT DE JESÚS – CRIST VE!

armes

 

Jesucrist està a la porta, després de dos mil anys d’espera, ens trobem que les profecies que anuncien el seu retorn s’han complert en la nostra generació des 14 maig 1948.

Aquesta és la data de la creació de l’Estat d’Israel, el que va marcar l’inici del retorn del poble jueu a Israel a la terra dels seus avantpassats.

L’any setanta acord amb una profecia de Jesucrist, el temple de Jerusalem va ser destruït i els Jueus dispersos en tot el món fins a la fi dels temps.

 

La creació de l’Estat d’Israel va ser així el primer signe bíblic dels últims temps!

.

Veurem en aquest article les conseqüències per a la humanitat de la publicitat i el retorn de Jesucrist a la Terra.

.

I DECLARACIÓ

Quins temps vivim!

Veiem el món com el nostre marc de referència i la nostra pròpia escala de valors.

 

Com tots nosaltres, la meva escala de valors va prendre forma gradualment després del meu naixement.

 

És a Portugal 17 juny 1952 per Lisboa vaig venir al món.

 

Quan tenia cinc meus pares van emigrar a França, on vaig créixer i la meva vida desenvolupant la meva marc de referència.

 

Sabia que els temps de cabell carbó, safareigs, rentadores de roba, llums i fins i tot una estació de ràdio amb el vidre, feta pel meu pare.

 

Així que vaig créixer amb la revolució tecnològica i el seguiment del seu desenvolupament.

 

Quan els meus pares a principis dels anys 60 han comprat els nostres primers televisió llums  « blanc i negre » , li asseguro que en aquell moment era una veritable revolució en les llars franceses, i els homes ja estaven parlant de la colonització de la Lluna !

 

He vist des dels anys cinquanta, com els de la meva edat i alguns grans, tots els canvis de la vida, la tecnologia, sinó també de la societat.

 

És a més en aquest moment (50 anys) que la tecnologia ha fet un pas de gegant amb la creació de la primera ordinador en 1948.

 

(Per a més detalls veure el meu article):

MISSATGE ALS JOVES A LA PART POSTERIOR DE JESUCRIST

 

Sí, vaig assistir com a molts aquesta revolució de la tecnologia increïble.

 

Però, per desgràcia aquesta revolució tecnològica va ser desregulat a la mà amb la matriu i empreses revolució, sinó també dades demogràfiques globals

 

Des de finals dels anys 40 al 70 d’important per a l’empresa anava a donar feina a tots els « homes i dones » perquè tots els involucrats en aquesta evolució col·lectiva i necessària de la societat post-guerra i paga el fruit de les revolucions tecnològica, despeses i costos astronòmics de la reconstrucció després de la Segona Guerra Mundial.

 

Era l’època dels petits oficis com a bus cops de puny i bitllets de metro.

 

L’augment demogràfic ajudant a la companyia multiplica la creació d’ocupació perquè tothom pugui participar en l’esforç col·lectiu per beneficiar-se dels avenços tecnològics.

 

Els bancs van tenir un paper molt important en el finançament de projectes industrials i individuals.

 

Fins i tot m’atreviria a dir que sense els bancs, molts projectes tecnològics i industrials de l’època haurien romàs en fase de projecte.

 

Aquests anys de « plena ocupació » 30 també eren coneguts a França pel lema gloriós anomenat « Metro-Càntir-Dodo »

 

De fet aquesta marxa sense restriccions de la tecnologia finalment va pesar en gran mesura de les famílies, els homes i les dones treballaven.

 

L’ocupació generalitzat de les dones va ser entre altres conseqüències de la creació d’una interrupció dels hàbits i costums de la societat.

 

Per desgràcia, moltes parelles separades per l’obra finalment es van divorciar.

 

Aquest fenomen va portar amb el temps un rebuig dels joves per al matrimoni, i fins i tot per a l’educació religiosa (Catecisme)

 

Els nens abandonats a si mateixos i després sovint diverses hores al dia eren tant una presa fàcil per als pervertits i no van poder obtenir educació dels pares i la família que marc necessari per a la preservació del marc de referència dels valors familiars, religiosos , social i de transmissió de la societat en gran part per les famílies i les organitzacions de l’església més generacions.

 

 La revolució tecnològica era, en definitiva, un preu i aquest preu va ser la destrucció de la família i de l’ensenyament catòlic!

 

Tothom pot veure avui en dia el mal a la família i l’ensenyament catòlic.

 

Alguns joves en els suburbis de les grans ciutats creuen que Jesucrist és el nom d’un futbolista professional !!!

 

És primer a Occident que la revolució tecnològica ha començat, desenvolupat i generalitzat. Després, més tard, és a Àsia que ha continuat.

 

Molts països es van mantenir per una varietat de raons fora d’aquest desenvolupament tecnològic especialment a l’Àfrica ia l’Orient, sinó també en alguns països del nord del planeta que estaven sota el domini de l’antiga URSS.

 

Veiem avui que és en aquests països qu’affluent aquests innombrables« migrants » amb l’esperança de trobar una vida millor en els països occidentals anomenat avançat tecnològicament.

 

Alguns migrants en les seves fugides moren a les carreteres de l’èxode i altres s’ofeguen a la Mediterrània.

 

Molts supervivents de l’èxode continuen sobreviure diversos anys a Occident en la misèria o en molt precària.

 

I aquí és on la segona part del preu pagat a la revolució tecnològica.

 

La gent en els països que s’han quedat al marge d’aquesta revolució tecnològica no són capaços d’evolucionar i viuen en una gran misèria malgrat la riquesa de l’explotació de la terra i els soterranis del seu país per altres que prendre beneficis al seu càrrec.

 

Deixar més aventurers aquests països i de vegades van amb les dones i els nens a les carreteres, especialment a Europa a la recerca d’un món millor.

 

Els que no moren a les carreteres sovint s’enfronten a robatoris i la violència en les carreteres de l’èxode.

 

Les seves noves vides es fan sovint de la misèria, privacions i inseguretat.

 

En la història, tots els avenços tecnològics han tingut una mica de temps abans de fer un benefici generalitzat a la humanitat.

 

Aquest va ser el cas durant la revolució industrial al 19 º segle que va crear inicialment molt atur i la misèria abans de crear milions de llocs de treball.

 

Però la nostra generació s’enfronta a un gran problema que ens impedeix avançar i treure un benefici general suficient per a tota la humanitat, i fins i tot ajudar als necessitats.

 

Aquesta és la « traïció » de   « Alguns dels nostres polítics »  que han promès durant les seves eleccions, per defensar-nos,   (nosaltres, el poble)  per guiar i administrar les nostres nacions .

Incloent un home a França

 »  Giscard   »

¿Que 3 de gener de 1973, quan era president de la República Francesa ha aprovat una llei que requereix l’estat per demanar prestat als bancs en el mercat internacional en lloc dels préstecs dels francesos i el Banc de França.

 

Els propietaris dels grans bancs globals després es van convertir en els amos del món i tenen un permís.

 

Ells van posar les mans en els diners dels Estats i els pobles i tots ells ens van obligar a obrir comptes bancaris.

 

Els salaris, per llei, per tant, van ser pagats per xec i després transferència bancària.

 

Els bancs van deixar d’una vegada per ser útil a la societat per convertir-se en indispensable per a la humanitat.

 

S’han convertit en el pagament real i agències de cobrament que prenen, de passada, un important percentatge de cada transacció, així com les despeses bancàries, despeses bancàries, despeses de gestió i altres càrrecs.

 

Els bancs ja no tenien un sol objectiu era obtenir un benefici en excés i per tots els mitjans!

 

No només l’Estat en el deute, sinó també els ciutadans individuals van ser víctimes de xantatge pels bancs.

 

Aquest va ser el cas a França, sinó també en la majoria de les nacions del món.

 

Els propietaris dels grans bancs internacionals s’han convertit en els amos del món ho han fet mitjançant l’eliminació de les Nacions  » l’estàndard d’or  «  i no haver de sostenir, segons el que disposa la llei, una quantitat d’or en relació amb els diners va descobrir que van permetre.

 

Estar en deute i per tant desregulat en una boja carrera i recerca frenètica de beneficis escandalosos, fins i tot a la creació i comercialització de productes bancaris « tòxics » (riscos vetllades gairebé no rendibles i forts).

.

Per això, molts bancs han córrer derrotes consecutives que resulta per desgràcia amb ells en la tardor de 29 de setembre 2008 a milers d’inversors i posar a milions de famílies al carrer, en la pobresa i la misèria.

 

Els que no s’han vist obligats a tancar les seves portes van ser salvats per la mera comptabilitat per tal d’ocultar els seus fracassos i les seves ruïnes.

 »  Giscard   »

VGE

Conegut per les seves inicials VGE

La llei del 3 gener 1973 està causant

de tota la nostra deute estatal.

 

Els deutes d’Estat, privat i la banca acumulada any rere any des de 1973 per arribar a tals profunditats que s’han convertit en impossible de pagar i que ens impedeixen evolucionar excepte en nou deute.

 

L’home s’ha convertit en francès sense adonar-se un esclau dels temps moderns.

 

En 2015 aquests són molt moltes persones a la terra que s’han convertit en esclaus del deute a través dels temps moderns.

 

La misèria i la inseguretat s’han convertit en les moltes famílies diàries a tot el món.

 

La pregunta que ens podem fer és com i en quina direcció evolucionarà la situació!

 

La població mundial era de dos mil cinc-cents milions de dòlars en 1950.

Ella està ara en 2015 a més de set mil milions de persones.

La població mundial gairebé s’ha triplicat en tan sols 63 anys!

 

Si tinguéssim aquests problemes del deute i la demografia, és possible que amb el temps de rectificar la situació i continuar la nostra evolució social.

 

Però, per desgràcia les coses són molt més complexes!

 

Més població mundial i la major hem de crear fins i tot comerços petits treballs com ara bitllets d’autobús i metro com la perforació en els anys 60 perquè cada família pugui viure dignament i participar en l’esforç col·lectiu .

 

És el paper dels líders mundials en el cap dels estats per posar en pràctica les polítiques i els mitjans necessaris per a canviar la nostra societat.

 

Però ¿què van fer i què fan?

 

Ells van confiar les nostres vides, les nostres economies i el nostre futur als bancs, que van ser arruïnats per deliris de grandesa i que ja no existeix des de l’any 2008 després de la caiguda de Nova York només per la paperassa que empenyen el joc la maduresa i la caiguda final de la fallida!

 

Però el pitjor és que per permetre el funcionament dels bancs públics i privats, que són gairebé tots arruïnats, els bancs centrals emeten quantitats astronòmiques de bitllets « virtual » a prestar diners als bancs pels escrits de partits contra Molts deute bancari « tòxics »  que els bancs centrals van acordar dipòsit.

 

Com els bancs ja no són dipòsits solvents balanços dels bancs estatals, i les estacions privades s’han convertit en inevitable en el curt termini!

 

Endevina qui es presentarà el projecte de llei …!

 

A l’espera d’aquesta caiguda final, els bancs sagnen a mort a tots els clients (rics i pobres).

 

En el treball els propietaris tenen només una paraula « economia » i, per descomptat, és mitjançant la reducció de les nòmines que es donen compte dels estalvis.

 

És aquesta generació que s’està convertint en el més important en la història de la humanitat; que més necessiten l’ajuda dels bancs per finançar un màxim de projectes industrials i personals, per superar aquest augment de la demografia mundial, ja que els bancs es comporten rapinyaires assedegats de sang a la recerca de guanys solament immediatament a recuperar els diners suficient per retardar el seu col·lapse i la declaració de fallida.

 

Com sempre, quan les coses van malament, la discòrdia estan creixent entre els homes i entre els estats.

 

Aquests són llavors la violència i les guerres que substitueixen els diàlegs i negociacions.

 

Això és el que veiem tots els dies, especialment als països d’Àfrica, Orient i el Nord del planeta, que també són els mateixos que no han experimentat l’expansió tecnològica.

 

Està clar que la societat econòmica, política, social i global és molt crític.

 

Fins i tot estem a la vora d’un conflicte militar global!

 

Com res és senzill, afegir a tots aquests problemes, l’augment del fanatisme islàmic i la voluntat dels musulmans per envair i convertir el món a l’Islam, fins i tot per la força, inclòs el terrorisme o la suavitat amb la complicitat d’alguns els nostres funcionaris electes.

 

I com si això no fos suficient, ens trobem amb que el món també va començar a mostrar-nos que existeix i que fa el que vol! Malauradament a la nostra costa!

 

Les pluges torrencials, Delgado, incendis, tempestes, ciclons, huracans, tsunamis, terratrèmols i climàtic trasbalsa diari colpegen el món amb força, potència i gran escala durant molts anys.

 

I com si la natura volgués atreure també la nostra atenció, veiem que cada any milions de peixos, les aus, la vida silvestre i el bestiar mor sobtadament sense raó coneguda des de l’any 2008.

 

Tot això és una realitat formada una cadena independent de fets, concrets, reals i de fet!

 

Davant d’aquesta realitat apocalíptica primer hem d’acceptar com una realitat molt greu però simple dels fets naturals.

 

Però també necessitem honestedat intel·lectual de mirar si hi ha un enllaç i un punt comú a tots aquests mals que afligeixen la humanitat amb la força tots els dies.

 

I aquí vam descobrir que està en la Bíblia que és l’únic enllaç i comú a totes aquestes desgràcies actuals de la humanitat.

 

Aquests punts destacats, difícils i únics per a la Humanitat vivim són totalment compatibles amb les profecies bíbliques relatives al període conegut:   el « End Times »  que anuncia a la generació assistiran, es veurà el retorn de Jesucrist el seu regnat de mil anys a la terra! 

 

 

Sona totalment increïble i increïble!

Però,

No obstant això, aquesta és la realitat pura i simple!

 

Òbviament Vivim en el nostre temps els temps finals anunciats en la Bíblia!

 

Evidència II i conseqüències de la fi dels temps.

fi dels temps

 

Amb el temps he vist els esdeveniments negatius de la nostra empresa en 2008 després de la caiguda de la borsa de Nova York, estic interessat en saber per què i el com de totes les calamitats que vivim i empitjorat des que el naixement .

 

Cada anàlisi que vaig fer de la situació general que afligeixen a la humanitat, vaig tornar consistentment a la mateixa conclusió.

 

També qu’inimaginable inesperat per als mortals ordinaris meva conclusió va ser, el que sabia de la religió i després de nombroses inspeccions a la Bíblia, sens dubte va viure a la fi dels temps bíblics anunciant el retorn de Jesucrist!

 

Va ser increïble i així que va buscar evidència irrefutable.

 

Bé, jo havia d’anar a l’evidència i trobar que l’evidència era flagrant, i irrefutable molts.

Va canviar la meva vida!

 

Davant tal certesa, les prioritats de la vida han aparegut diferents a mi.

 

Vegeu el meu article sobre els signes:

ELS ÚLTIMS TRES MOSTRES DE LA VOLTA DE JESUCRIST EN LA TERRA!

 

La principal prioritat era arribar a compartir amb la major quantitat a la Terra aquest missatge del Cel que les profecies anunciades fidels tornem a la glòria de Jesucrist, l’únic fill de Déu esperat per tots els cristians durant dos mil anys per descartar la món durant mil anys fins dia del judici final.

 

En termes d’inventari, els signes i profecies bíbliques no exhaustius anunciant el retorn de nostre Senyor Jesucrist, us convido a llegir el bloc de Daniel Pastor que va fer un treball notable.

 

Prenem nota amb certa sorpresa que totes les profecies bíbliques i signes, anunciant el seu retorn s’han complert en la nostra generació!

 

La quantitat de signes i profecies bíbliques (més de cinquanta important) que anuncien el retorn de Jesucrist, realitzat durant la nostra generació com una sèrie de proves irrefutables.

 

Reconèixer i comprendre la importància del retorn de Jesucrist a la Terra, ha de començar per tenir l’objectivitat i l’obertura a entendre i admetre que tota la nostra civilització es basa i fonamenta en Jesucrist.

 

Seguint l’exemple del calendari mundial que es basa en el naixement de Jesucrist, estem en l’any 2015 pel que al dos mil quinze anys després del naixement de Jesucrist.

 

Aquest home « Jesús » nascut en un estable a l’hivern al no tenir la calor que el generat pels seus pares i pels animals que estaven presents, té en els últims tres anys de la seva vida, trenta to trenta-tres anys predicat que ell era el Messies anunciat en la Bíblia (la primera voluntat).

 

Tenia amb ell durant els seus tres anys de predicació dels Dotze Apòstols que ensenyava.

 

Aquest humil home, va predicar el Regne de Déu, que va fer miracles, va caminar sobre l’aigua, va curar als malalts i fins i tot va ressuscitar als morts (Lázaro).

 

També multiplica miraculosament pans i peixos per alimentar les multituds que acudien a escoltar els seus sermons.

 

Aquest home que va predicar el perdó i l’amor, va ser detingut, humiliat, insultat, burlat, torturat i finalment crucificat al Calvari entre dos lladres!

 

Però aquest home « Jesús » no era un home com els altres, ell era l’únic fill de Déu i va tornar a la vida en els albors del tercer dia més enllà de la tomba, el que demostra els seus apòstols i més cinc-centes persones que a través d’ell, el fill de Déu, cada home pugui tenir la vida eterna, per a ell, l’únic fill de Déu havien acordat passar per la mort per a la remissió dels nostres pecats.

 

Abans de tornar al Pare, a Jesucrist va prometre tornar al final del temps per arribar a la seva església (els seus seguidors que són salvats per la seva gràcia) i després tornar a regnar a la terra per mil anys per salvar per mèrit davant judici final els que han sobreviscut al dia de la ira de Déu.

 

Déu és formal. Cap cosa impura pot entrar al Regne del cel i viure per sempre.

 

L’home és portador del pecat original és, de fet, ja condemnada al néixer.

 

Però Jesucrist per El seu sacrifici ens ha justificat davant Déu el seu Pare i per tant pot ser salvat i entrar en el regne del cel per la gràcia de nostre Senyor Jesucrist.

 

Així que tots podem per l’amor de Jesucrist sense accés mèrit al Regne del cel.

 

Això podem fins i tot ara perquè sota estan en estat de gràcia concedit per Jesucrist.

 

Només ens beneficiem d’aquest estat de gràcia de Jesucrist, per ser batejat, per demanar el perdó de Déu per tots els nostres pecats, penedir-nos de les nostres males accions i redreçar les nostres vides abans d’acabar l’estat de la Gràcia.

 

Aquest estat de gràcia acabarà en el moment de l’eliminació dels membres de l’església formada per tots els que han vingut a Crist.

 

Evangeli de Mateu capítol 24 versets Nº 31, 40, 41

 

31 I enviarà els seus àngels amb gran veu de trompeta, i s’ajuntaran als seus escollits dels quatre vents, des d’un extrem del cel fins a l’altre.

40 Dues dones estaran molent en un molí; l’una serà presa i l’altra deixada

41 Llavors haurà dos homes al camp; l’un serà pres i l’altre deixat;

 

En l’Evangeli de Mateu capítol 24 versicle 33 i 34, la Bíblia també afirma

 

Enllaç:

Hora De Finalització

 

De la mateixa manera, quan veureu tot això, sapigueu que el Fill de l’home està a prop, a la porta.

Et dic la veritat, aquesta generació no passarà fins que totes aquestes coses prenen.

 

Ja que vivim en els últims temps pel compliment de les profecies apocalíptiques i senyals, de manera que abans del final d’aquesta generació, Jesucrist tornarà a la Terra.

 

És una certesa!

 

L’única pregunta que segueix sense resposta és el dia i l’hora d’aquest canvi, ja que la Bíblia diu que només Déu els coneix.

 

El que també és clar en aquest mateix capítol 24 de l’Evangeli de Mateu, en el verset 36

Pel que fa al dia i l’hora ningú sap, ni els àngels del cel ni el Fill, sinó només el Pare.

 

Cal assenyalar que els següents versicles declaren que el retorn de Jesucrist farà aviat.

 

Si bé és important ara per venir a Crist és perquè podem ser salvats per la gràcia concedida, fins i tot per un curt temps per Jesucrist i per tant, així es beneficien directament de la vida eterna sense veure la mort.

 

Després de la retirada dels membres de la seva església, els que es queden i que seria salvat pel mèrit hi haurà durant el mil·lenni (vida recta, humil i sense pecat …!)

 

Però primer hauran de passar per tot el període del dia de la ira de Déu, que continuarà després del rapte de l’església i passar per la mort abans de rebre la vida eterna.

 

Però el pitjor és que, ja que estem en el final dels temps, els que no se salvaran i qui perdran les seves vides pot ser condemnat a l’infern per tota l’eternitat.

Penediu-vos ara!

.

L’elecció és seva, Déu ens ha donat a tots el « lliure albir » i de tant en tant té aquest meravellós regal « vida » d’acord a la seva voluntat.

 

Però recordeu que l’eternitat és de Déu, i si es nega aquesta mà estesa de Jesucrist, no pot entrar al Regne del cel per la gràcia que ens dóna fins i tot per a un petit període de temps.

 

III La preparació de la vinguda de Jesucrist

  prev_bg_4

El moment de la collita s’acosta!

Tenint en compte els esdeveniments i èxits de les profecies bíbliques i signes actuals, la vinguda de Crist és imminent.

 

Els convido a llegir el meu article:

TEMPS DE GUERRA ENTRE JESUCRIST I LUCIFER A LA JUSTÍCIA DE DÉU

 

Sabem per la Bíblia que aquest retorn serà en dificultats econòmiques i els dolors de part. (guerres, els desastres, la violència i la immoralitat)

 

1 Tessalonicencs 5: 3 que quan diguin: Pau i seguretat, Llavors destrucció sobtada vindrà sobre ells, com els dolors a la dona embarassada, i no escaparan .

Joan 16: 21 Quan una dona dóna a llum, té dolor, perquè ha arribat la seva hora; Però quan ella ha donat a llum al nen, ja no es recorda més del sofriment pel goig que ella té un home que neix en el món.

 

S’haurà escapat a ningú que des 29 setembre 2008 la humanitat viu en un estat de crisi econòmica i la ruïna mundial.

 

Com més ens acostem al retorn de Jesucrist i els dolors i dificultats són lluminoses i àmplies. I això és el que veiem en el nostre diari gradualment.

 

Estem sent testimonis d’aquest moment una gran guerra des de març de 2012 East significa dirigit per fanàtics islamistes que persegueixen i maten aquells que s’oposen a ells i van matar molts cristians a passar.

 

La mitjana Orient està en flames! 

.

A l’Àfrica, moltes persones són perseguits i massacrats pels islamistes fanàtics.

 

Moltes famílies són assassinades pels islamistes bojos que són veritables serfs bàrbares de Llucifer.

 

Moltes nacions occidentals involucrades (sense publicitat) en la guerra contra l’islamisme fanàtic tant a l’Àfrica i Orient Mitjà.

 

D’acord amb la meva anàlisi de la fi dels temps, aquesta guerra contra l’islamisme és la de Armagedón quan Jesucrist vindrà aviat a fi.

 

Vegeu el meu article:

EL RETORN DE JESUCRIST AL 14 de maig o el 15 setembre 2015! DURANT LA FESTA DE TROMPETES

 

IV El temps del cap de la Guerra

Jihadista-Daesh

Aquesta guerra va ser anunciat a nosaltres en la Bíblia sobretot pels profetes:

 

Daniel 11

11:40 I en el moment final, el rei del sud colpejarà contra ell, i el rei del nord s’aixecarà contra ell com una tempesta, amb carros i gent de a cavall, i moltes naus, i entrar al país inundacions i passar a través;


Onze i quaranta-01:00 et vindrà a la terra gloriosa, i molts països cauran; mes aquestes escaparan de la seva mà: Edom i Moab, i el cap dels ammonites.

 

Joel 3

Vaig a produir signes prodigiosos al cel ia la terra: . de sang, foc i columnes de fum I el sol es fent fosc, la lluna es convertirà en sang , abans que vingui el dia del Senyor, el gran dia . i terrible Llavors tot el que invoqui el Senyor serà salvo [ b ] : d’acord a les paraules del Senyor [ c] , hi haurà supervivents a la muntanya de Sió ia Jerusalem [ d ] , el supervivents que el Senyor crida [ i ] .

 

Aquesta guerra de la fi del món sembla estar començar al març de 2012 amb la guerra a Síria, en el cas, 42 mesos més tard, que és la durada del regnat de l’Anticrist, la tornada físic de Jesucrist a la Terra va poder bé pot ser al voltant de setembre 2015 .

 

Vegeu el meu article:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

El llibre de l’Apocalipsi ens diu que hi haurà diversos oradors personatges principals en el final dels temps.

 

El drac és Satanàs, dues bèsties, un sortint del mar, i l’altra quantitat de la Terra, i el fals profeta.

 

Veure l’article:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

A la llum de les notícies, veiem en el Mig Orient, que és l’Estat Islàmic que fa guerra contra els sants, i això és part del món musulmà que dóna suport i finança la IE  »  Estat Islàmic « 

 

Els musulmans estan dividits en dues grans famílies xiïtes   i sunnites i alauites diverses branques, els alevitas, drusos i jariyíes.

 

Totes aquestes persones estan en guerra per sempre i sobretot des de la mort de Mahoma.

 

Al capdavant del  »  Estat islàmic «  és una de les bèsties, per descomptat a entendre que no va a cridar al seu nom al món en els canals de televisió o que és un bèsties bíbliques.

 

No obstant això qui mou els fils d’aquesta guerra en les ombres és l’anti-Crist.

 

Els islamistes van formar l’exèrcit del Fals Profeta Muhammad , cometent les pitjors atrocitats i massacrant als cristians en el nom de l’Alcorà, el Hadith i el seu Déu.

 

V El retorn físic de Jesucrist i del mil·lenni

 L_A-de-Revelacions de l'esquena-de-jesucrist

 

Abans del retorn de Jesucrist ha de produir dos grans miracles:

 

1 Tessalonicencs 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Jesús, creiem, va morir i va ressuscitar; de la mateixa manera, també creiem, els que han dormit, Déu, per mitjà de Jesús, porta amb ell.

 

15   Perquè la paraula del Senyor, li declaren això: en què vivim, els que encara hi són per a la vinguda del Senyor, no Procedirem als que van dormir.

 

16 Al senyal en fa la veu de arcàngel, i amb trompeta de Déu, el Senyor mateix baixarà del cel, i els que van morir en Crist ressuscitaran primer.

 

17 Després nosaltres els que són vius i que encara som aquí, serem arrabassats en els núvols del cel, juntament amb ells, a la trobada del Senyor. Així estarem sempre amb el Senyor.  
.
.
18 Per la qual cosa Tranquil·litzar els altres amb el que acabo de dir.

 

1) La resurrecció dels morts

     

Els morts en Crist, és a dir, aquells que van morir, però que han estat segrestats si estiguessin vius seran ressuscitats i accediran directament a la vida eterna.

 

2) El Rapte de l’Església

 

Tots els que vivim, els que han vingut a Crist seran salvats per l’amor i la gràcia.

 

Juntament amb els quals han estat ressuscitats, estaran en un moment, en un gest de complicitat, processen, revestir un cos glorificat i seran aixecats junts per rebre el Senyor en l’aire.

 

Ells accedir directament a la vida eterna i assistir al casament de l’Anyell serà el pacte etern que Jesucrist estarà amb els membres de la seva església.

 

Abans del retorn de Jesucrist també ha de produir el « dia » de la ira de Déu.

 

Aquest període no és obligatòria per un període d’un dia.

 

Crec que el període conegut com el dia de la ira de Déu és el mateix que la fi dels temps es manifesta com el naixement del dolor més viu tots els dies que el dia anterior.

 

En aquest cas, la vigília del retorn de Jesucrist ha de ser el dia en què la ira de Déu es manifestarà amb més força.

 

Una profecia esmenta tres dies de foscor, és la de Pare Pius , que bé podrien ser els últims tres dies abans del retorn físic de nostre Senyor Jesucrist.

 

Després que el rapte prendrà algun temps (durada desconeguda que pot variar d’un moment a set anys).

 

Sabem que Jesucrist al seu retorn s’aturarà la guerra de Armagedón i ell jutjarà les nacions i homes.

 

Després del retorn de la vida de Jesucrist, continuarà per a aquells que han tingut l’oportunitat de sobreviure al dia de la ira de Déu.

 

Hi haurà noves lleis i nous valors!

 

Aquests canvis es produeixen a escala humana.

 

Jesucrist no va a transformar l’home miraculosament!

 

No és que ell no pot aconseguir aquesta gesta, ja que ell ja ho ha fet amb la resurrecció dels morts i la transformació dels que s’han eliminat, sinó simplement perquè l’home que viurà mil·lenni seguirà aprendre i créixer al seu propi ritme de l’home mortal.

 

No obstant això Jesucrist físicament estar a la Terra tindrà un efecte molt fort sobre la vida i la de l’home serà més llarg.

 

Nacions probablement haurien parar-se per permetre el canvi i l’evolució fluïda de la vida humana.

 

És un miler d’anys de constants canvis que l’esperen a home en el regnat de Jesucrist.

 

Jo ja tenia uns cinquanta anys d’avanços tecnològics i és segur que el pinacle del que coneixem avui dia la tecnologia, apareixerà en mil anys tan avançat com podríem semblar un pedernal avui tallada per l’home prehistòric per ser la seva eina!

 

La tecnologia encara farà diverses bones gegants. Però la major evolució de l’home estarà en el camp de la comprensió de la vida, de l’amor i del perdó.

 

La vida, l’amor i el perdó són forces d’energies creatives que porten a l’home cap a noves fronteres científiques i espirituals.

 

Durant el regnat de Jesucrist, la nostra vida continuaran mantenint el poder de la lliure voluntat, sinó en compliment de les noves normes i les lleis dictades per Jesucrist.

 

L’home va a viure més temps.

Cent anys, un home encara jove!

 

L’home va a viure molt més temps, però la mort no obstant eliminat.

 

En la seva nova vida sota el regnat de Jesucrist home seguirà treballant però el propòsit d’aquest treball serà diferent.

 

No es busca el màxim benefici financer personal pel treball i el comerç que es va buscar, però la utilitat del treball i el comerç per al benestar de la humanitat i l’enriquiment personal i col·lectiu a través de l’educació .

 

Això no té cap semblança o fins i tot de forma remota amb el capitalisme, el comunisme o el col·lectivisme.

 

La nova empresa serà una societat intercanvi per l’Amor. Durarà el regnat de mil anys de Jesucrist.

 

Durant aquests mil anys de la mort encara existirà perquè l’eternitat només s’iniciarà després de l’últim judici al final dels mil anys.

 

Però aquells que s’han eliminat abans del retorn físic de Jesucrist, ells hauran guanyat ia la vida eterna i el regnat de mil anys amb Crist.

 

Aquells que s’han eliminat seguirà evolucionant per ajudar els altres.

 

Això és segons la Bíblia i els meus deduccions el que hauria de passar amb el retorn i el regnat de Jesucrist.

 

Durant els mil anys del regnat de Jesucrist a la Terra tothom pot purificar i evolucionar.

 

Però, perquè hi ha un però i és la mida.

 

Mil anys és molt temps, però òbviament també serà massa curta per a la nova humanitat entendre i acceptar els docents, els valors i les lleis de Jesucrist.

 

La Bíblia ens diu que al final del regnat de Jesucrist, Satanàs serà solt i tornarà a intentar nacions i homes.

 

Es seguirà un conflicte global final que, un cop més derrotar a Satanàs.

 

A continuació intervindrà el Judici Final i Satanàs serà llançat a l’infern amb tots aquells que han seguit.

 

VI El Judici Final

imatges  

El judici final com el seu nom indica serà el judici final Déu va a fer a l’home mortal.

 

Tots els morts de tots els temps seran ressuscitats i jutjats amb tota la vida sobre la base de les accions de les seves vides.

 

Alguns se salvaran, viure per sempre i entrarà al Regne del cel, però altres seran condemnats a l’eternitat a l’infern.

 

L’infern serà un món sense amor o l’esperança.

 

Avui en dia encara és possible ser salvat per l’amor i la gràcia de Jesucrist.

 

Però demà ho farà?

 

Trieu bé el seu camí a causa de que la seva vida eterna serà en funció del que decideixi avui.

 

VII La Nova Terra

 65937784

 

Després del judici final que ningú sap com es durà a terme en el temps, tots els que han estat salvats per les bones accions de les seves vides serà dirigit per Jesús Crist en una nova terra sota un cel nou.

 

I tots els que han estat condemnats per Jesucrist a les males accions de les seves vides perirà amb la nostra bona vella Terra serà destruïda.

 

Aquest és l’ensenyament de la Bíblia per al tercer període de la vida humana que va ser el regne de nostre Senyor Jesucrist,

 

El primer període ha estat el més llarg, que era la vida humana abans de la primera vinguda de Jesucrist hi ha dos mil anys.

 

És de destacar que durant aquest primer període Déu va intervenir en la vida humana directament, per les seves àngels i després pels seus profetes.

 

El segon període de la vida humana és la part entre la primera vinguda i la segona vinguda de Jesucrist.

 

Cal assenyalar que durant aquests dos mil anys (segon període) no hi va haver intervenció directa de Déu o un missatge emès pels seus àngels ni intervenció directa de Crist, ni profeta fora de Déu; per Jesucrist perquè ens ajudi en la seva absència ens ha enviat l’Esperit Sant  de Déucondueix i ajuda a tots els que van venir a ell a través del baptisme.

 

Només la Mare de Déu aparicions i miracles ha fet durant aquests dos mil anys per reviure la fe, de vegades el que permet a l’home per recordar que Jesucrist va prometre tornar i ell mantindrà la seva promesa en el moment decidit per Déu el pare.

 

El tercer període és el més curt, però serà la història humana el més important perquè va a transferir entre la vida mortal i la vida eterna de l’home.

 

Alguns aniran a la vida eterna en el regne del cel i una altra per l’eternitat a l’infern.

 

Quina serà la vida de l’home immortal al Regne del cel només Déu ho sap.

 

Personalment crec que Déu va crear l’home perquè ell està en constant canvi a causa del que usar creacions immortals de Déu, si no sempre evolucionant i sense fi.

 

L’home es converteix en un ésser immortal que es converteixi en un ésser infinit!

 

L’elecció del seu futur és ara has de fer-ho!

 

Tenim milers d’anys per davant de nosaltres abans del final i la destrucció de la Terra!

 

Com ja he dit i repetit moltes vegades,

« Jo no sóc un profeta »

així que puc estar equivocat.

Aquesta no seria la primera vegada!

 

No obstant això, els fets revelen que les profecies es compleixen tots els dies davant els nostres ulls.

 

Els convido a veure aquest vídeo rabí Ron Chaya en els últims temps

 

enllaç a la versió completa del vídeo

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Estimats germans i germanes en Crist, esdevenen també soldats i testimonis de Crist ressuscitat.

Temps llançarà i li prego que tots vostès saben amablement o recordar l’existència d’aquest bloc a tots els teus contactes perquè tothom pugui prendre consciència de determinats moments de la història humana que ara viu la humanitat.

Bloc Direcció

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

JESUCRIST ÉS EL MEU REI

. /: /.

Pots accedir directament a tots els meus articles per aquest enllaç.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

No puc acabar aquest article, encara que va dedicar molt de temps per a l’Apocalipsi sense adjuntar una còpia del llibre dels pantalons texans de Apocalipsi. (Copiat a la xarxa)

 

Els últims dies seran els més difícils i sense l’ajuda de Déu, l’amor de Jesucrist i la intercessió de la Santíssima Mare de Déu, serà molt difícil no sucumbir en els moments finals.

 

Preguem tots i preguem i altra vegada els meus estimats germans i germanes en Crist, a fi de preparar per a l’imminent retorn del nostre estimat Rei, Jesucrist, l’únic fill de Déu. 

 

Abans de llegir el llibre de l’Apocalipsi ha de tenir claus perquè aquest llibre va ser segellat, com el llibre de Daniel, a la comprensió humana, fins a la fi del temps.

.

Algunes clau:

 

Per entendre les visions de Joan hem d’entendre que va veure el nostre temps amb el marc de referència del seu temps.

 

En la descripció de les llagostes i els cavalls, podem entendre que la seva descripció coincideix amb helicòpters d’atac.

 

En descriure els tancs podem entendre que són tancs.

 

Quan es parla d’uns set caps podem entendre que veu set figures dels presidents nord-americans en bitllets verds (dòlars).

 

Quan es parla d’imatges que parlen, hem d’entendre que es tracta de la televisió.

Etcètera …

.

És per això que el llibre va ser segellat per entendre l’home fins a la fi del temps des del segle XIX ningú podia entendre ja que ningú sabia d’helicòpters d’atac, tancs i altres equip de guerra moderna que existiria en el final dels temps.

 

Vostè veurà que aquest llibre revela que vivim en l’era de les visions de Joan.

.

Gràcies a tots els lectors

Gràcies a WordPress 

Gràcies a Google 

.

Excepte en casos especials, aquest article (una mica llarg admeto) serà l’última, almenys fins a setembre de 2015, i potser fins i tot de forma permanent si Déu vol l’eliminació de l’església i el retorn del nostre Senyor Jesucrist Crist passarà abans d’aquesta data.

Gràcies a tots i que Déu els beneeixi.

Adéu.

Nota.

Un tema per reflexionar espera la part inferior del lector article.

Vencedor

Àngel amb trompeta

Apocalipsi 1

 

1.1

Revelació de Jesucrist (Apocalipsi significa revelació), que Déu li va donar, per manifestar als seus servents les coses que han de succeir, i ho va fer conegut per l’enviament del seu àngel al seu servent Joan,

 

1.2

Que ha testimoniat la paraula de Déu i el testimoniatge de Jesucrist, tot el que ha vist.

 

1.3

Feliç el que llegeix i els que senten les paraules d’aquesta profecia, i guarden les coses en ella escrites; De moment està a prop.

 

1.4

Joan, a les set esglésies que estan a Àsia: gràcia i la pau a vosaltres, del que és i que era i que ha de venir, i dels set esperits que estan davant del seu tron;

 

1.5

i de Jesucrist, el testimoni fidel, el primogènit d’entre els morts, i el sobirà dels reis de la terra! Al qui ens estima, i ens ha alliberat dels nostres pecats amb la seva sang,

 

1.6

i ens va fer reis i sacerdots per a Déu, el seu Pare ha fet; a ell sigui la glòria i el poder pels segles dels segles! Amén!

 

1.7

Heus aquí que ve amb els núvols. I tot ull el veurà, i els que el van traspassar; i tots els llinatges de la terra faran lamentació per ell. Sí.Amén!

 

1.8

Jo sóc l’Alfa i l’Omega, diu el Senyor Déu, que és i que era i que ha de venir, el Totpoderós.

 

1.9

Jo Joan, el vostre germà i company en la tribulació, en el regne i la paciència de Jesucrist, era a l’illa anomenada Patmos, per la paraula de Déu i el testimoni de Jesús.

 

1.10

Jo estava en l’Esperit en el dia del Senyor, i vaig sentir darrere meu una gran veu com de trompeta,

 

1.11

dient: Què veus, escriu en un llibre i envia-ho a les set esglésies a Efes, Esmirna, Pèrgam, Tiatira, Sardis, Filadèlfia i Laodicea.

 

1.12

Em vaig tornar per veure el que era la veu que em parlava. I tornat, vaig veure set lampadaris d’or,

 

1.13

i enmig dels set lampadaris, un semblant al Fill de l’Home, vestit amb una llarga túnica i amb un cinturó d’or al pit.

 

1.14

El seu cap i els seus cabells eren blancs com blanca llana, com neu; Els seus ulls eren com una flama de foc;

 

1.15

seus peus semblants al bronze brunyit, refulgent com en un forn; i la seva veu era com el so de moltes aigües.

 

1.16

Tenia a la mà dreta set estrelles. De la seva boca sortia una espasa esmolada de dos talls; i el seu rostre era com el sol quan resplendeix en la seva força.

 

1.17

Quan ho vaig veure, vaig caure als seus peus com mort. Ell va posar la seva destra sobre mi, dient-me: No temes!

 

1.18

Jo sóc el primer i l’últim, i el que viu. Vaig estar mort; i vet aquí que viu pels segles dels segles. Tinc les claus de la mort i de l’Hades.

 

1.19

Escriu les coses que has vist, i que són, i que ha de ser d’ara endavant;

 

1.20

el misteri de les set estrelles que has vist a la meva mà dreta i dels set lampadaris d’or. Les set estrelles són els àngels de les set esglésies, i els set lampadaris són les set esglésies.

 

Apocalipsi 2

 

2.1

I l’àngel de l’església a Efes: Aquestes coses diu el que té les set estrelles a la mà dreta, el que camina enmig dels set lampadaris d’or:

 

2.2

Conec les teves obres, el teu treball i la teva perseverança. Sé que vostè no pot tolerar el mal; que has provat als quals es diuen apòstols però no ho són, i els has trobat mentiders;

 

2.3

tens perseverança, que has patit per causa del meu nom, i tu cansat.

 

2.4

Però tinc contra tu, que has deixat el teu primer amor.

 

2.5

Recorda, per tant, d’on has caigut, i converteix-te, i fes les primeres obres; si no, vinc a tu i trauré el teu lampadari del seu lloc, si no us haguessis penedit.

 

2.6

Però tens això, als vostres ulls les obres dels nicolaïtes, que jo també detesto.

 

2.7

Qui tingui orelles que escolti què diu l’Esperit a les esglésies perquè sortirà vencedor, donaré a menjar de l’arbre de la vida, que està al paradís de Déu.

 

2.8

I l’àngel de l’església a Esmirna: Això diu el primer i l’últim, el qui era mort i és viu:

 

2.9

Jo conec el teu tribulació i la teva pobresa (però tu ets ric), i la blasfèmia dels que es diuen ser Jueus i no ho són, sinó sinagoga de Satanàs.

 

2.10

No temes el que estàs per patir. Heus aquí, el diable trobarà a alguns de vosaltres a la presó, perquè sigueu provats, i tindreu tribulació per deu dies. Sigues fidel fins a la mort, i jo et donaré la corona de la vida.

 

2.11

Qui tingui orelles que escolti què diu l’Esperit a les esglésies; El qui sortirà vencedor, no farà cap mal de la segona mort.

 

2.12

I l’àngel de l’església a Pèrgam: Això diu el qui té l’espasa esmolada de dos talls;

 

2.13

Sé on vius, jo sé on és el tron ​​de Satanàs. Vostè retens el meu nom i no has negat la meva fe, fins i tot en els dies en què Antipes el meu testimoni fidel, que va ser mort entre vosaltres, on habita Satanàs.

 

2.14

Però tinc contra tu: que tens aquí als que retenen la doctrina de Balaam, que ensenyava a Balac a posar ensopegada davant el fill d’Israel, a menjar de coses sacrificat als ídols, ja cometre fornicació.

 

2.15

De la mateixa manera, també tens als que retenen la doctrina dels nicolaïtes.

 

2.16

Penedeix, doncs; si no, vinc a tu aviat, i lluitaré contra ells amb l’espasa de la meva boca.

 

2.17

Qui tingui orelles que escolti què diu l’Esperit a les esglésies Als qui surtin vencedors, els donaré del mannà amagat, i li donaré una pedreta blanca, i en la pedreta un nom nou escrit, que ningú no coneix, aquell que el rep.

 

2.18

I l’àngel de l’església a Tiatira: Això diu el Fill de Déu, que té ulls com una flama de foc, i peus semblants al bronze brunyit:

 

2.19

Conec les teves obres, el teu amor, la teva fe, el teu servei fidel, la seva perseverança i la seva última treballa més que el primer.

 

2.20

Però tinc això contra tu: que toleres que aquesta dona Jezabel, que es fa passar per profetessa, ensenyi i sedueixi als meus servents a participar a la fornicació ia menjar carn sacrificada als ídols .

 

2.21

Li he donat temps per penedir-se, i no vaig a penedir de la seva prostitució.

 

2.22

Mira, la llanço en llit, i gran tribulació als que amb ella adulteren, llevat que no es van penedir de les seves obres.

 

2.23

Vaig a matar els seus fills amb mort; i totes les esglésies sabran que jo sóc el que escorcolla les ments i els cors, i us donaré a cadascú segons les seves obres.

 

2.24

Per a tu, per a tots els altres que estan en Tiatira, que no reben aquest ensenyament, que no han conegut les profunditats de Satanàs, com ells les anomenen, us dic que no em posaré sobre vosaltres una altra càrrega;

 

2.25

Però el que vostè té, mantingui fins que jo vingui.

 

2.26

Al qui sortirà vencedor i guardés les meves obres fins a la fi, li dono autoritat sobre les nacions.

 

2.27

Ell les amb una vara de ferro, ja que trenca els vasos de terrissa, i fins i tot he rebut del meu Pare.

 

2.28

I li donaré l’estrella del matí.

 

2.29

Qui tingui orelles que escolti què diu l’Esperit a les esglésies

 

Apocalipsi 3

 

3.1

I l’àngel de l’església a Sardis: Això diu el qui té els set esperits de Déu i les set estrelles: Conec les teves obres. Sé que ets viu, ets mort.

 

3.2

Sigues vigilant, i afirma el que queda i està a punt de morir; perquè no he trobat les teves obres perfectes davant de Déu.

 

3.3

Recordeu-vos, doncs, del que vas escoltar, i guarda-ho, i converteix-te.Si no tens compte, vindré sobre tu com lladre, i no sabràs a quina hora vindré sobre tu.

 

3.4

Però tens unes poques persones en Sardis que no s’han tacat els vestits;I caminaran amb mi en vestidures blanques, perquè són dignes.

 

3.5

El qui sortirà vencedor serà vestit de vestidures blanques; No vaig a esborrar el seu nom del llibre de la vida, i confessaré el seu nom davant del meu Pare i davant dels seus àngels.

 

3.6

Qui tingui orelles que escolti què diu l’Esperit a les esglésies

 

3.7

Escriure l’àngel Església de Filadèlfia: Això diu el Sant, el Veritable, el que té la clau de David, el que obre i cap tanca, i tanca i cap obre:

 

3.8

Conec les teves obres. Aquí, perquè encara que tens poca força, has guardat la meva paraula, i no has negat el meu nom, jo ​​he posat davant teu una porta oberta, la qual ningú no pot tancar.

 

3.9

Mira, lliuro de la sinagoga de Satanàs als quals es diuen ser Jueus i no ho són, sinó que menteixen; he aquí, jo faré que vinguin i faran homenatge als teus peus, i sàpiguen que jo t’estimava.

 

3.10

Puix que has guardat la paraula de la meva paciència, jo també et guardaré de l’hora de la temptació que ha de venir sobre el món sencer, per provar als que habiten a la terra.

 

3.11

Vinc en breu. Dependències el que tens, perquè ningú no et prengui la corona.

 

3.12

Al qui sortirà vencedor, jo ho faré columna al temple del meu Déu, i ell sortirà més; Escriuré sobre ell el nom del meu Déu i el nom de la ciutat del meu Déu, la nova Jerusalem, baixar del cel, del meu Déu, i el meu nom nou.

 

3.13

Qui tingui orelles que escolti què diu l’Esperit a les esglésies

 

3.14

I l’àngel de l’església de Laodicea: Això diu l’Amén, el testimoni fidel i veritable, el principi de la creació de Déu:

 

3.15

Conec les teves obres. Sé que no ets ni fred ni calent. Tant de bo fossis fred o calent!

 

3.16

Però per tal com ets tebi, i que ni ets fred ni calent, et vomitaré de la meva boca.

 

3.17

Perquè tu dius: Jo sóc ric, sóc ric, i jo no tinc necessitat de res, i perquè no saps que tu ets un desventurat, miserable, pobre, cec i nu,

 

3.18

Jo et consell que de mi compris or refinat en foc, perquè siguis ric, i vestidures blanques, perquè siguis vestir-te, i que la vergonya de la teva nuesa no apareixen, i col·liri per ungir el seu ulls, perquè puguis veure.

 

3.19

Jo, Jo reprenc i càstig a tots els que estimo. Sé, doncs, gelós i converteix-te.

 

3.20

Mira, sóc a la porta i truco. Si algú escolta la meva veu i obre la porta, entraré a ell, i soparé amb ell, i ell amb mi.

 

3.21

El que sortirà vencedor, li donaré que se sent amb mi en el meu tron, així com jo he vençut, i m’he assegut amb el meu Pare en el seu tron.

 

3.22

Qui tingui orelles que escolti què diu l’Esperit a les esglésies

 

Apocalipsi 4

 

4.1

Després d’això vaig mirar, i vaig veure una porta oberta en el cel. La primera veu que vaig sentir era com el so d’una trompeta, parlant amb mi, va dir: Puja aquí, i jo et mostraré les coses que succeiran després.

 

4.2

Immediatament jo estava en l’Esperit. I vet aquí, un tron ​​establert en el cel, i en el tron ​​ds

 

4.3

El que estava assegut, era pel que sembla semblant a pedra de jaspi i una sardina; i el tron ​​va ser envoltat per un arc de Sant Martí semblant en aspecte a la maragda.

 

4.4

Al voltant del tron ​​hi havia vint trons, i en aquests vint ancians trons asseguts, vestits de blanc, i sobre els seus caps corones d’or.

 

4.5

El tron ​​sortien llampecs i veus i trons. Davant del tron ​​cremaven set torxes, que són els set esperits de Déu.

 

4.6

No abans que el tron ​​com un mar de vidre semblant al vidre. Al mig del tron ​​i al voltant del tron, hi ha quatre vivents plens d’ulls davant i darrere.

 

4.7

El primer ésser viu com un lleó, el segon era semblant a un vedell, el tercer ésser vivent tenia rostre com d’home, i el quart era semblant a una àguila volant.

 

4.8

Els quatre vivents, que tenen cadascun sis ales, estaven plens d’ulls al voltant i per dins. Ells segueixen dient dia i la nit, Sant, Sant, Sant és el Senyor Déu Totpoderós, que era, que és i que ve!

4.9

 

Quan els éssers vivents donen glòria i honra i lloança a què està assegut en el tron, al qual viu pels segles dels segles,

 

4.10

els ancians es prosternen davant del que seu al tron ​​i adoren al que viu pels segles dels segles, i tiren les seves corones davant el tron, dient:

 

4.11

Digne ets, Senyor i Déu nostre, de rebre la glòria, l’honor i el poder;perquè tu vas crear totes les coses, i per la teva voluntat existeixen i van ser creades.

 

Apocalipsi 5

 

5.1

I vaig veure a la mà dreta del que estava assegut al tron ​​un llibre escrit per dins i per fora, segellat amb set segells.

 

5.2

I vaig veure un àngel fort que pregonava amb veu forta: Qui és digne d’obrir el llibre i deslligar els seus segells?

 

5.3

I ningú al cel ni a la terra ni sota la terra, podia obrir el llibre, ni mirar-lo.

 

5.4

I jo plorava molt, perquè no s’havia trobat a cap digne d’obrir el llibre, ni mirar-lo.

 

5.5

I un dels ancians em va dir: No ploris: vet aquí que el lleó de la tribu de Judà, el rebrot de David, ha vençut per obrir el llibre i els seus set segells.

 

5.6

I vaig veure entre el tron ​​i dels quatre vivents i els ancians estava una Be com immolat. Tenia set banyes i set ulls, que són els set esperits de Déu enviats per tota la terra.

 

5.7

Ell va venir i va prendre el llibre de la mà dreta del que estava assegut al tron.

 

5.8

Quan va haver pres el llibre, els quatre vivents i els ancians es prosternaren davant l’Anyell; tots tenien arpes, i copes d’or plenes d’encens, que són les oracions dels sants.

 

5.9

I cantaven un nou càntic, dient: Digne ets de prendre el document i d’obrir-ne els segells; perquè tu vas ser degollat, i ens has redimit per Déu amb la teva sang, de tot llinatge i llengua i poble i nació;

 

5.10

tu els has fet un regne i sacerdots per al nostre Déu, i regnaran sobre la terra.

 

5.11

I vaig mirar, i vaig sentir la veu de molts àngels al voltant del tron, dels animals i dels ancians, i el seu nombre era miríades de miríades i milers de milers.

 

5.12

Dient a gran veu: L’Anyell que va ser immolat és digne de rebre tot poder, la riquesa, la saviesa, la força, l’honor, la glòria i la lloança.

 

5.13

I tota la creació que està en el cel, a la terra, sota la terra, el mar, i tot el que en ells hi ha, vaig sentir dir: Al qui seu al tron, i al Be sigui la lloança, l’honra, la glòria i el poder, pels segles dels segles!

 

5.14

I els quatre vivents deien: Amén! I els ancians es prosternaren i van adorar.

 

Apocalipsi 6

 

6.1

Vaig veure quan l’Anyell va obrir un dels segells, i vaig sentir a un dels quatre vivents que deia com amb veu de tro: Vine.

 

6.2

Vaig mirar, i vet aquí un cavall blanc. I el seu genet tenia un arc; una corona se li va donar, i va sortir vencent, i per vèncer.

 

6.3

Quan va obrir el segon segell, vaig sentir el segon dels vivents que deia: Vine.

 

6.4

I va sortir un altre cavall, bermejo. El seu genet li van donar poder de treure la pau de la terra, que es matessin els uns als altres; i una gran espasa li va ser donada.

 

6.5

Quan va obrir el tercer segell, vaig sentir el tercer dels vivents que cridava: Vine. Vaig mirar, i vet aquí un cavall negre. El seu genet tenia una balança a la mà.

 

6.6

I vaig sentir el mitjà dels quatre vivents una veu que deia: Una mesura de blat, un denari, i sis lliures d’ordi per un denari; però no fer el mal amb l’oli i el vi.

 

6.7

Quan va obrir el quart segell, vaig sentir la veu del quart vivent que deia: Vine.

 

6.8

Vaig mirar, i vet aquí un cavall groc, d’un color. El seu genet tenia per nom Mort, i l’Hades el seguia. El poder va ser donat a ells sobre la quarta part de la terra, per matar amb espasa, amb la fam, amb mortaldat, i amb les feres de la terra.

 

6.9

Quan va obrir el cinquè segell, vaig veure sota l’altar les ànimes dels qui havien estat morts per la paraula de Déu i pel testimoniatge que tenien.

 

6.10

Ells clamaven a gran veu, dient: ¿Fins quan, Senyor sant i veritable, no jutges i vinguis nostra sang en els quals habiten a la terra?

 

6.11

I túniques blanques se’ls va donar a cada un d’ells; i se’ls va dir que descansessin una mica més, fins que hagués entrat la plenitud dels seus consiervos i els seus germans que anaven a ser assassinats com ells.

 

6.12

Jo vaig veure quan va obrir el sisè segell; i hi va haver un gran terratrèmol, el sol es va posar negre com tela de cilici, i la lluna es va tornar tota com sang;

 

6.13

i les estrelles del cel van caure sobre la terra, com quan una figuera sacsejada per un fort vent llança les seves figues.

 

6.14

I el cel es va esvair com un pergamí que s’enrotlla; i tot muntanya i les illes van ser mogudes dels seus llocs.

 

6.15

Els reis de la terra i els grans homes i els comandants, els rics, els forts, i tot servent i tot lliure, es van amagar a les coves i entre les roques de les muntanyes.

 

6.16

I deien a les muntanyes ia les penyes: Caieu sobre nosaltres, i escondednos del rostre d’aquell que seu al tron ​​i de la ira de l’Anyell;

 

6.17

Perquè el gran dia de la seva ira ha arribat, i que pot sostenir-se en peu?

 

Apocalipsi 7

 

7.1

Després d’això vaig veure quatre àngels en peu sobre els quatre angles de la terra; que detenien els quatre vents de la terra, que el vent no bufa a la terra, ni al mar, ni sobre cap arbre.

7.2

I vaig veure un altre àngel ascendint des de l’est, i tenia el segell del Déu viu; va cridar amb veu forta als quatre àngels als que els va ser donat fer mal a la terra i al mar, i va dir:

 

7.3

No feu mal a la terra, ni al mar, ni als arbres, fins que assenyalem el front els servents del nostre Déu.

 

7.4

I vaig sentir el nombre dels que van ser segellats: 144.000 assenyalats de totes les tribus d’Israel, fill:

 

7.5

de la tribu de Judà, dotze mil; de la tribu de Rubèn, dotze mil, de la tribu de Gad, dotze mil,

 

7.6

de la tribu d’Aser, dotze mil, de la tribu de Neftalí, dotze mil, de la tribu de Manassès, dotze mil,

 

7.7

de la tribu de Simeó, dotze mil, de la tribu de Leví, dotze mil, de la tribu d’Issacar, dotze mil,

 

7.8

de la tribu de Zabuló, dotze mil, de la tribu de Josep, dotze mil, de la tribu de Benjamí, dotze mil.

 

7.9

Després d’això vaig mirar, i vaig veure una gran multitud, la qual ningú podia comptar, de totes nacions i tribus i pobles i llengües. De drets davant el tron ​​i davant l’Anyell, vestits de blanc, i amb palmes a les mans.

 

7.10

I va cridar amb veu, dient: La salvació pertany al nostre Déu que seu al tron ​​ia l’Anyell.

 

7.11

I tots els àngels estaven al voltant del tron, dels ancians i dels quatre vivents; i es prosternar davant el tron ​​i adoraven Déu,

 

7.12

dient: Amén! La benedicció i la glòria i la saviesa, i acció de gràcies, l’honor, el poder i la fortalesa, al nostre Déu pels segles dels segles!Amén!

 

7.13

I un dels ancians va parlar, dient-me: Aquests que van vestits de blanc, qui són, i d’on vénen?

 

7.14

Jo li vaig dir: Senyor, tu ho saps. I ell em va dir: Aquests són els que han sortit de la gran tribulació; Han rentat els seus vestits i els han quedat blancs en la sang de l’Anyell.

 

7.15

Per això estan davant el tron ​​de Déu, i li culte nit i dia al seu temple. El que seu al tron ​​habitarà entre ells;

 

7.16

Mai tindran gana, ja no ho farà set, i el sol no caurà més sobre ells, ni calor.

 

7.17

Perquè l’Anyell que està en el tron ​​els pasturarà, i els guiarà a fonts d’aigua viva, i Déu eixugarà tota llàgrima dels seus ulls.

 

Apocalipsi 8

 

8.1

Quan va obrir el setè segell, es va fer silenci al cel com per mitja hora.

 

8.2

I vaig veure als set àngels que estaven davant de Déu, i les set trompetes se’ls van donar.

 

8.3

I un altre àngel va venir i es va parar davant l’altar, amb un encenser d’or;Se li va donar molt encens perquè ho afegís a les oracions de tots els sants sobre l’altar d’or davant el tron.

 

8.4

El fum de l’encens amb les oracions dels sants de la mà de l’àngel davant de Déu.

 

8.5

I l’àngel va prendre l’encenser, el va omplir del foc de l’altar, i ho va llançar sobre la terra. I hi va haver veus i trons i llamps, i un terratrèmol.

8.6

I els set àngels que tenien les set trompetes es van disposar a tocar-les.

 

8.7

El primer va tocar la trompeta. I hi va haver calamarsa i foc barrejats amb sang, que van ser llançats sobre la terra; i un terç de la terra va ser cremada, i la tercera part dels arbres es va cremar, i tota l’herba verda va ser cremada.

 

8.8

El segon àngel va tocar la trompeta. I una cosa així com una gran muntanya cremant a foc va ser precipitada al mar; i una tercera part del mar es va tornar sang,

 

8.9

i una tercera part de les criatures que viuen al mar i tenia vida, va morir, i la tercera de les naus va ser destruïda.

 

8.10

El tercer va tocar la trompeta. I va caure del cel una gran estrella, cremant com una torxa, i va caure sobre la tercera part dels rius i sobre les fonts de les aigües.

 

8.11

El nom de l’estrella és Ajenjo; Una tercera part de les aigües es va convertir en absenta, i molts homes van morir per les aigües, perquè van ser fetes amargues.

 

8.12

El quart àngel va tocar la trompeta. I la tercera part del sol va ser ferida, i la tercera part de la lluna i la tercera part de les estrelles, de manera que es va enfosquir la tercera part d’ells, i el dia no hagués llum a la tercera part d’ella, i així mateix de la nit.

 

8.13

I vaig mirar, i vaig sentir un àngel volar pel mig del cel, dient en veu alta: Ai, ai, ai dels habitants de la terra, a causa dels altres tocs de trompeta dels tres àngels estan a punt d’esclatar!

 

Apocalipsi 9

 

9.1

El cinquè àngel va tocar la trompeta. I vaig veure una estrella caiguda del cel a la terra. La clau de l’abisme, li va ser donada,

 

9.2

I va obrir el pou de l’abisme. I ell va pujar fum del pou com el fum d’un gran forn; i el sol i l’aire es van enfosquir pel fum del pou.

 

9.3

Des de fora del fum van sortir llagostes sobre la terra; i se li va donar poder com el poder els escorpins de la terra.

 

9.4

Se li va dir que no danyessin l’herba de la terra, ni a cosa verda, ni a cap arbre, sinó solament als homes que no tinguessin el segell de Déu en els seus fronts.

 

9.5

Se li ha donat a ells, no per matar, sinó per torturar per cinc mesos; i el seu turment era com turment d’escorpí quan fereix a l’home.

 

9.6

En aquells dies, els homes buscaran la mort i no la trobaran; que el desig de morir, i la mort fugirà d’ells.

 

9.7

Les llagostes era semblant a cavalls preparats per a la batalla; havia sobre els seus caps com corones d’or, i les seves cares eren com a cares d’homes.

 

9.8

I tenien cabells com cabells de dona, i les seves dents eren com de lleons.

 

9.9

Ells tenien unes cuirasses de ferro, i el so de les seves ales era com l’estrèpit de molts carros de cavalls corrent a la batalla.

 

9.10

Tenien cues com d’escorpins, i també agullons, i és en el seu poder cues per fer mal als homes durant cinc mesos.

 

9.11

Tenien com a rei sobre ells l’àngel de l’abisme, el nom en hebreu és Abadón, i en grec Apolión.

 

9.12

El primer ai passar. Heus aquí, vénen encara dos ais després.

 

9.13

El sisè àngel va tocar la trompeta. I vaig sentir una veu d’entre els quatre angles de l’altar d’or que estava davant de Déu,

 

9.14

Dient al sisè àngel que tenia la trompeta: provoca els quatre àngels que estan lligats al costat del gran riu Eufrates.

 

9.15

I els quatre àngels que estaven preparats per a l’hora, dia, mes i any, van ser posats en llibertat per matar un terç de la humanitat.

 

9.16

El nombre dels exèrcits dels genets era dos-cents milions: i vaig sentir el nombre.

 

9.17

I així vaig veure els cavalls en visió, i els que estaven asseguts sobre ells tenien cuirasses de foc, de jacint blau i sofre. Els caps dels cavalls eren com caps de lleons; i la seva boca sortien foc, fum i sofre.

 

9.18

Un terç de la humanitat va ser morta per aquestes tres plagues: pel foc, el fum i el sofre que sortien de les seves boques.

 

9.19

Perquè el poder dels cavalls estava a la boca i en les seves cues; les seves cues, semblants a serps, tenien caps, i amb elles danyaven.

 

9.20

Els altres homes que no van ser morts amb aquestes plagues, tot i no es van penedir de les obres de les seves mans, que no han de adorar els dimonis, ia les imatges d’or, plata, bronze, pedra i fusta les quals no poden veure, ni sentir, ni caminar;

 

9.21

i no es van penedir de les seves homicidis, ni dels seus encanteris, ni de la seva prostitució, ni dels seus furts.

 

Apocalipsi 10

 

10.1

Vaig veure a un altre àngel fort baixar del cel, embolicat en un núvol; per sobre del cap era el cel de l’arc de Sant Martí, i el seu rostre era com el sol, i els seus peus com columnes de foc.

 

10.2

Tenia un petit llibre obert a la mà. Ell va posar el seu peu dret sobre el mar i el seu peu esquerre sobre la terra;

 

10.3

i va cridar amb veu, com rugeix un lleó. Quan va cridar, set trons van emetre les seves veus.

 

10.4

I quan els set trons van haver emès les seves veus, jo anava a escriure; i vaig sentir una veu del cel que deia: Sella les coses que els set trons han dit, i no les escriguis.

 

10.5

I l’àngel que vaig veure en peu sobre el mar i sobre la terra, va aixecar la seva mà al cel,

 

10.6

i va jurar pel qui viu pels segles dels segles, que va crear el cel i les coses en ell, la terra i les coses que estan en ell, i el mar i les coses que estan en ell, que ho faria temps

 

10.7

Però en els dies de la veu del setè àngel, quan ell comenci a tocar la trompeta, el misteri de Déu es consumarà, com ell ho va anunciar als seus servents, els profetes.

 

10.8

I la veu que havia sentit del cel va parlar una altra vegada amb mi, i va dir: Veu i pren el llibret obert de la mà de l’àngel que està en peu sobre el mar i sobre la terra.

 

10.9

I vaig anar a l’àngel, dient-li que em donés el full. I va dir: Té, i cómelo;T’amargarà el ventre, però a la boca el trobaràs dolç com la mel.

 

10.10

Vaig prendre el full de la mà de l’àngel, i el vaig menjar; va ser en la meva boca dolça com la mel, però quan ho vaig haver menjat, va amargar el meu ventre.

 

10.11

Llavors em van dir: Cal que profetitzis altra vegada sobre molts pobles, nacions, llengües i reis.

 

Apocalipsi 11

 

11.1

No em va ser donada una canya semblant a una vara, dient: Aixeca’t, i mesura el temple de Déu, l’altar, i als que adoren a ell.

 

11.2

Però el tribunal del temple deixa-ho fora, i no ho mesuris, ja que se li va donar a les nacions, i ells trepitgessin la ciutat santa quaranta-dos mesos.

 

11.3

Te la donaré als meus dos testimonis poder per profetitzar en cilici, per 1260 dies.

 

11.4

Aquests són les dues oliveres i els dos lampadaris que estan davant del Senyor de la terra.

 

11.5

Si algú vol fer-los mal, el foc de la seva boca i devora els seus enemics; i si algú vol fer-los mal, ha de morir ell d’aquesta manera.

 

11.6

Ells tenen poder per tancar el cel, a fi que no plogui en els dies de la seva profecia; i tenen el poder de canviar l’aigua en sang, i per ferir la terra amb tota plaga, quantes vegades vulguin.

 

11.7

Quan hagin acabat el seu testimoni, la bèstia que puja de l’abisme farà guerra i els vencerà i els matarà.

 

11.8

I els seus cossos seran tirats a les places de la gran ciutat, que es diu, espiritual, Sodoma i Egipte, on també el nostre Senyor va ser crucificat.

 

11.9

I els dels pobles, tribus, llengües i nacions veuran els seus cadàvers per tres dies i mig, i no permetran que els seus cossos siguin posats en sepulcres.

 

11.10

I gràcies a ells els habitants de la terra de festa amb alegria, i s’enviaran regals uns als altres, perquè aquests dos profetes havien turmentat als habitants de la terra.

 

11.11

Després de tres dies i mig l’esperit de vida enviat per Déu va entrar en ells, i es van aixecar sobre els seus peus, i va caure gran temor sobre els quals els van veure.

 

11.12

I van sentir una veu del cel que deia: ells, Pugeu aquí! I van pujar al cel en un núvol; i els seus enemics els van veure.

 

11.13

En aquest moment, hi va haver un gran terratrèmol, i la desena part de la ciutat es va ensorrar; set mil persones van morir en el terratrèmol, i els altres es van terroritzar, i van donar glòria al Déu del cel.

 

11.14

El segon ai passar. Heus aquí, el tercer ai ve aviat.

 

11.15

El setè àngel va tocar la trompeta. I hi havia al cel fortes veus que deien: El regne del món és el nostre Senyor i del seu Crist; i ell regnarà pels segles dels segles.

 

11.16

I els ancians que estaven asseguts davant de Déu en els seus trons, es prosternar, i adoraven Déu,

 

11.17

Dient: Et donem gràcies, Senyor Déu Totpoderós, el que ets i que eres, perquè has pres el teu gran poder, i van prendre possessió del seu regne.

 

11.18

Les nacions es van enfuriar; i la teva ira ha vingut, i ha arribat l’hora de judicar els morts, per recompensar els teus servents els profetes, els sants, i als que temen el teu nom, petits i grans, i de destruir els que destrueixen la terra.

 

11.19

I es va obrir el temple de Déu en el cel, i l’arca del seu pacte es veia en el temple. I hi va haver llampecs i veus i trons i terratrèmols i gran calamarsa.

 

Apocalipsi 12

 

12.1

Un gran senyal aparegué en el cel: una dona vestida del sol, la lluna sota els peus i una corona de dotze estrelles sobre el seu cap.

 

12.2

Ella estava embarassada, i ella va cridar de treball i en el dolor de donar a llum.

 

12.3

Un altre senyal aparegué en el cel; i he aquí un gran drac roig, que tenia set caps i deu banyes, i set corones sobre els seus caps.

 

12.4

La seva cua arrossegava la tercera part de les estrelles del cel i les va llançar sobre la terra. El drac es va aturar davant la dona que estava per donar a llum, per devorar-li el fill quan va néixer.

 

12.5

Ella va donar a llum un fill, que havia de regir tots els pobles amb vara de ferro. I el seu fill va ser endut cap a Déu i cap al seu tron.

 

12.6

I la dona va fugir al desert, on té lloc preparat per Déu, perquè allí la sustentin 1260 dies.

 

12.7

I hi va haver una gran batalla al cel. Miquel i els seus àngels lluitaven contra el drac. I lluitaven el drac i els seus àngels,

 

12.8

però no eren els més forts, i el seu lloc va ser més trobat en el cel.

 

12.9

I va ser llançat el gran drac, la serp antiga, anomenada el diable i Satanàs, el qui enganya el món sencer va ser llançat a la terra, i els seus àngels van ser llançats amb ell.

 

12.10

I vaig sentir al cel una veu forta que deia: Ara ha vingut la salvació, el poder, i el regne del nostre Déu i l’autoritat del seu Crist; ja que va ser traslladat d’urgència, l’acusador dels nostres germans, el qui els acusava davant el nostre Déu dia i nit.

 

12.11

I ells li han vençut per la sang de l’Anyell i per la paraula del seu testimoni, i no han estimat les seves vides fins a la mort.

 

12.12

Alegreu, cels, i els que habiteu al cel. Ai de la terra i del mar! perquè el diable ha baixat a vosaltres amb gran ira, sabent que té poc temps.

 

12.13

Quan va veure el drac que havia estat llançat a la terra, va perseguir la dona que havia parit fill home.

 

12.14

I les dues ales de la gran àguila van ser donades a la dona, perquè volés al desert, al seu lloc, on és sustentada per un temps, temps i mig temps, de la faç de la serp.

 

12.15

I de la seva boca la serp va llançar aigua com un riu després de la dona, a la causa de la inundació.

 

12.16

I la terra va ajudar la dona, ja que la terra va obrir la seva boca i engolir la riuada que el drac havia vomitat.

 

12.17

Llavors el drac va ser irat contra la dona, i es va anar a fer guerra contra la resta de la descendència d’ella, els que guarden els manaments de Déu i tenen el testimoni de Jesús.

 

Apocalipsi 13

 

13.1

Em vaig parar sobre la sorra del mar. I vaig veure sortir del mar una bèstia que tenia set caps i deu banyes, i en les seves banyes 10 diademes, i sobre els caps d’ella nom de blasfèmia.

 

13.2

La bèstia que vaig veure era semblant a un lleopard; seus peus eren com els d’un ós, i la seva boca com boca de lleó. El drac li va donar el seu poder i el seu tron, i gran autoritat.

 

13.3

I vaig veure una de les seves caps com ferida de mort; però la seva ferida mortal va ser curada. I tothom es va meravellar darrere de la bèstia.

 

13.4

I van adorar el drac que havia donat autoritat a la bèstia: adorar la bèstia, dient: Qui com la bèstia, i qui pot lluitar contra ella?

 

13.5

I se li va donar boca que parlava grans coses i blasfèmies; i se li va donar autoritat per actuar quaranta-dos mesos.

 

13.6

I va obrir la seva boca en blasfèmies contra Déu, per blasfemar del seu nom, del seu tabernacle, i dels que habiten al cel.

 

13.7

I se li va donar autoritat per a fer guerra contra els sants, i vèncer-los. I se li va donar autoritat sobre tota tribu, poble, llengua i nació.

 

13.8

I tots els que habiten a la terra van adorar, els noms no estan escrits des de la fundació del món en el llibre de la vida de l’Anyell que va ser immolat.

 

13.9

Si algú té orelles, que escolti!

 

13.10

Que porta en captivitat, va en captivitat; si algú mata espasa ha de ser mort a espasa. Aquí està la paciència i la fe dels sants.

 

13.11

Llavors vaig veure pujada de la terra una altra bèstia, i tenia dues banyes semblants als d’un xai, però parlava com un drac.

 

13.12

Exerceix tota l’autoritat de la primera bèstia en presència d’ell, i fa que la terra i els seus habitants adorin la primera bèstia, la ferida mortal va ser curada.

 

13.13

També fa grans senyals, fins a fer baixar foc del cel a la terra davant dels homes.

 

13.14

I enganya els habitants de la terra pels senyals que se li ha permès fer en presència de la bèstia, dient als habitants de la terra que facin una imatge a la bèstia que té la ferida d’espasa i va viure .

 

13.15

I se li va permetre infondre alè a la imatge de la bèstia, perquè la imatge de la bèstia parlés i fes tots els que no adoressin la imatge de la bèstia siguin morts.

 

13.16

I feia que a tots, petits i grans, rics i pobres, lliures i esclaus, se’ls posés una marca a la mà dreta o al front;

 

13.17

i que cap pogués comprar ni vendre, sinó el que tingués la marca, el nom de la bèstia o la xifra del seu nom.

 

13.18

Aquí hi ha saviesa. El que té enteniment, compti el nombre de la bèstia.Perquè és el número de l’home i el seu nombre és 666.

 

Apocalipsi 14

 

14.1

Vaig mirar, i vet aquí l’Anyell de peu sobre la muntanya de Sió, i amb ell 144.000, que tenien el seu nom i el nom del seu Pare escrit al front.

 

14.2

I vaig sentir una veu del cel, com el so de moltes aigües, com el so d’un gran tro; i la veu que vaig sentir era com de arpistes que tocaven els seus arpes.

 

14.3

I cantaven un càntic nou davant el tron ​​i davant dels quatre vivents i els ancians. I ningú podia aprendre el càntic sinó aquells 144.000 que van ser redimits de la terra.

 

14.4

Aquests són els que no es van contaminar amb dones, ja que són verges;que segueixen l’Anyell arreu on va. Aquests van ser redimits d’entre els homes com a primícies per a Déu i per a l’Anyell

 

14.5

I en els seus boques que no es troba cap mentida, ja que són sense taca.

 

14.6

Vaig veure també un altre àngel que volava enmig del cel, que tenia l’evangeli etern per predicar als habitants de la terra, a tota nació, tribu, llengua i poble.

 

14.7

Dient a gran veu: Temeu a Déu i doneu-li glòria, perquè l’hora del seu judici ha arribat; i adoraven al que va fer el cel i la terra, el mar i les fonts de les aigües.

 

14.8

I un altre, un segon àngel el va seguir, dient: Ha caigut Babilònia, ha caigut la gran Babilònia, que va fer totes les nacions beguin del vi del furor de la seva prostitució!

 

14.9

I un altre, un tercer àngel els va seguir, dient amb veu forta: Si algun adora a la bèstia ia la seva imatge i rep la marca en el seu front o en la seva mà,

 

14.10

ell també beurà del vi de la ira de Déu, buidatge pur en el calze de la seva ira, i serà turmentat amb foc i sofre davant dels sants àngels i de l’Anyell.

 

14.11

I el fum del seu turment puja pels segles dels segles; I no tenen repòs de dia ni de nit els que adoren la bèstia ia la seva imatge, ni ningú que rebi la marca del seu nom.

 

14.12

Aquí està la paciència dels sants, els que guarden els manaments de Déu i la fe de Jesús.

 

14.13

I vaig sentir una veu del cel que deia: Escriu: Feliços els morts que moren en el Senyor! Sí, diu l’Esperit, que descansaran dels seus treballs, perquè les seves obres amb ells segueixen.

 

14.14

Vaig mirar, i vaig veure un núvol blanc, i sobre el núvol un assegut semblant al Fill de l’Home, que tenia al cap una corona d’or, ia la mà una falç aguda.

 

14.15

I un altre àngel va sortir del temple, cridant amb veu al que estava assegut sobre el núvol: Fica’t la falç, i sega; perquè l’hora de segar ha arribat, ja que la collita de la terra està madura.

 

14.16

I el que estava assegut sobre el núvol va ficar la seva falç a la terra. I la terra va ser segada.

 

14.17

I un altre àngel va sortir del temple que està en el cel, tenint també una falç aguda.

 

14.18

Un altre àngel, que tenia poder sobre el foc, va sortir de l’altar, i va cridar amb veu forta al que tenia la falç aguda, dient: Fica’t la falç aguda, i verema els raïms de la vinya Terra; perquè els seus raïms estan madures.

 

14.19

I l’àngel va llançar la seva falç a la terra. I veremar la vinya de la terra i va raïm al gran cup de la ira de Déu.

 

14.20

I va ser trepitjat el cup fora de la ciutat; i va sortir sang del cup fins als frens dels cavalls, per espai de 200 milles.

 

Apocalipsi 15

 

 

15.1

Llavors vaig veure al cel un altre senyal, gran i admirable: set àngels que tenien les set plagues, l’últim, perquè en elles es consumava la ira de Déu.

 

15.2

Vaig veure també com un mar de vidre barrejat amb foc, i els que havien vençut la bèstia ia la seva imatge i el nombre del seu nom, en peu sobre el mar de vidre, amb les arpes de Déu.

 

15.3

I canten el càntic de Moisès, servent de Déu, i el càntic de l’Anyell, dient: Els teus obres són grans i meravelloses, Senyor Déu Totpoderós! Els seus camins són justos i veritables, reis de les nacions!

 

15.4

Qui no temerà, oh Senyor, i glorificarà el teu nom? Doncs només tu ets sant. I totes les nacions vindran i adoraran davant teu, perquè els teus judicis s’han manifestat.

 

15.5

Després d’això vaig mirar, i el temple del tabernacle del testimoni va ser obert al cel.

 

15.6

I els set àngels que tenien les set plagues van sortir del temple, vestits de lli blanc i resplendent, i amb cinturons d’or al voltant del pit.

 

15.7

I un dels quatre vivents va donar als set àngels set copes d’or, plenes de la ira de Déu, que viu pels segles dels segles.

 

15.8

I el temple es va omplir de fum per la glòria de Déu i del seu poder; i ningú no podia entrar al temple fins que es van completar les set plagues dels set àngels.

 

Apocalipsi 16

 

16.1

I vaig sentir una veu forta que deia des del temple als set àngels: Aneu i aboqueu la terra les set copes de la ira de Déu.

 

16.2

El primer, i abocar la seva copa sobre la terra. I una úlcera maligna i pestilent sobre els homes que tenien la marca de la bèstia, i que adoraven la seva imatge.

 

16.3

El segon àngel va abocar la seva copa sobre el mar, i es va tornar sang com d’un mort. i tota ànima vivent morir, tot el que hi havia al mar.

 

16.4

El tercer va vessar la seva copa sobre els rius i fonts de les aigües. I es van convertir en sang.

 

16.5

I vaig sentir l’àngel de les aigües, que deia: Just ets tu, tu que ets i que eres; vostè és santa, perquè has jutjat aquestes coses.

 

16.6

Puix que van vessar la sang dels sants i dels profetes, també tu els has fet beure sang, perquè són dignes.

 

16.7

I vaig sentir l’altar dient: Sí, Senyor Déu Totpoderós, els teus judicis són veritables i justos.

 

16.8

El quart àngel va abocar la seva copa sobre el sol. I li va ser donat cremar els homes amb foc;

 

16.9

I els homes es van cremar amb el gran calor, i blasfemar el nom de Déu, que té poder sobre aquestes plagues, i no es van penedir per donar-li glòria.

 

16.10

El cinquè àngel va abocar la seva copa sobre el tron ​​de la bèstia. I el seu regne es va cobrir de tenebres; i mossegaven de dolor seves llengües,

 

16.11

i blasfemar del Déu del cel pels seus dolors i pels seus úlceres, i no es van penedir de les seves obres.

 

16.12

El sisè àngel va vessar la seva copa sobre el gran riu Eufrates. I la seva aigua es va assecar, perquè el camí dels reis de l’orient estigués preparat.

 

16.13

I vaig veure sortir de la boca del drac i de la boca de la bèstia i de la boca del fals profeta, tres esperits immunds a manera de granotes.

 

16.14

Doncs són esperits de dimonis, que fan senyals, i van als reis de tota la terra, per reunir-los a la batalla d’aquell gran dia del Déu Totpoderós.

 

16.15

Mira, jo vinc com un lladre. Feliç el qui vetlla, i guarda les seves robes, perquè no camini nu, i vegin la seva vergonya! –

 

16.16

Els va reunir en un lloc anomenat en hebreu Armagedón.

 

16.17

El setè àngel va abocar la seva copa per l’aire. I va sortir del temple, del tron, una gran veu dient: Fet està!

 

16.18

I hi va haver llampecs i veus i trons i un gran tremolor de terra, com no estava des que els homes han estat sobre la terra, va engrandir tremolor.

 

16.19

I la gran ciutat va ser dividida en tres parts, i les ciutats de les nacions van caure, i Déu es va recordar de la gran Babilònia, per donar-li el calze del vi de l’ardor de la seva ira.

 

16.20

I tota illa va fugir, i no es van trobar les muntanyes.

 

16.21

I gran calamarsa, cada pedra sobre el pes d’un talent, va descendir del cel sobre els homes; i els homes blasfemar contra Déu per la plaga de la pedregada, perquè la seva plaga va ser en gran manera gran.

 

Apocalipsi 17

 

 

17.1

Un dels set àngels que tenien les set copes, i va parlar amb mi, dient: Vine aquí, jo et mostraré la sentència contra la gran prostituta que està asseguda sobre moltes aigües.

 

17.2

Amb ella els reis de la terra han fornicat, i amb el vi de la seva prostitució dels habitants de la terra s’han embriagat.

 

17.3

Ell em va portar a l’Esperit al desert. I vaig veure una dona asseguda sobre una bèstia escarlata plena de noms de blasfèmia, que tenia set caps i deu banyes.

 

17.4

La dona duia un vestit porpra i escarlata, i adornada d’or, pedres precioses i perles. Ella tenia a la mà un calze d’or ple de abominacions i de la immundícia de la seva prostitució.

 

17.5

I en el seu front un nom escrit, un misteri: BABILÒNIA LA GRAN, la mare de les prostitutes i de les abominacions de la terra.

 

17.6

I vaig veure la dona èbria de la sang dels sants i de la sang dels màrtirs de Jesús. I, en veure-la, es va apoderar de mi una gran sorpresa.

 

17.7

I l’àngel em va dir: Per què et sorprens? Jo et diré el misteri de la dona i de la bèstia que la porta, la qual té set caps i deu banyes.

 

17.8

La bèstia que has vist, era, i no és més. I està per pujar de l’abisme i anar a perdició. I els habitants de la terra els noms no estan escrits des de la fundació del món en el llibre de la vida, es sorprendran veient la bèstia que era, i no és , i serà. –

 

17.9

Aquesta és la ment que tingui saviesa. Els set caps són set muntanyes, sobre els quals s’assenta la dona.

 

17.10

I són set reis: cinc han caigut, un és, i l’altre encara no ha vingut, i quan vingui, cal que duri poc temps.

 

17.11

I la bèstia que era, i no és, és en si mateixa un octau rei, i és dels set, i va a la perdició.

 

17.12

Les deu banyes que has vist són deu reis, que encara no han rebut regne, però rebran autoritat com a reis una hora amb la bèstia.

 

17.13

Aquests tenen un mateix propòsit, i lliuraran el seu poder i autoritat a la bèstia.

 

17.14

Ells lluitaran contra l’Anyell, i l’Anyell els vencerà, perquè ell és Senyor de senyors i Rei de reis, i d’anomenats i triats i fidels que estan amb ell són.

 

17.15

I ell em va dir: Les aigües que has vist on la prostituta s’asseu, són pobles, multituds, nacions i llengües.

 

17.16

Les deu banyes que has vist a la bèstia odiaran la prostituta, i es llença al nu, devoraran les seves carns, i la cremaran amb foc.

 

17.17

Perquè Déu ha posat en els seus cors el executar el seu propòsit i una sola ànima, i donar el seu regne a la bèstia, fins que es compleixin les paraules de Déu.

 

17.18

I la dona que has vist és la gran ciutat que regna sobre els reis de la terra.

 

Apocalipsi 18

 

18.1

Després d’això vaig mirar baixat del cel un altre àngel, que tenia gran poder; i la terra va ser enllumenada amb la seva glòria.

 

18.2

Ell va cridar amb veu, dient: Ha caigut Babilònia, ha caigut la gran Babilònia! S’ha fet habitació de dimonis i cau de tot esperit impur, i alberg de tota au immunda i avorrible,

 

18.3

perquè totes les nacions han begut del vi del furor de la seva prostitució, i els reis de la terra vindrà amb la seva prostitució, i els mercaders de la terra s’han enriquit de la potència de les seves delits.

 

18.4

I vaig sentir una altra veu del cel que deia: Sortiu d’ella, poble meu, perquè no sigueu partícips dels seus pecats, i que no rebeu de les seves plagues.

 

18.5

Perquè els seus pecats han arribat fins al cel, i Déu s’ha acordat de les seves maldats.

 

18.6

Doneu-li a ella com ella es va rendir, i pagadle doble segons les seves obres. En el calze en que ella ha omplert de farciment a ella el doble.

 

18.7

Per molt que ella s’ha glorificat i ha viscut en delits, tant doneu-li de turment i plor. Perquè ella diu en el seu cor: Jo estic asseguda com a reina, i no sóc vídua, i no veuré plor

 

18.8

A causa d’això, en un sol dia vindran els seus plagues, mort, plor i fam, i serà cremada amb foc. Perquè poderós és Déu el Senyor, que la jutja.

 

18.9

I els reis de la terra, que es van involucrar amb la seva falta de modèstia i de luxe, ploraran i es lamentaran sobre ella, quan vegin el fum del seu incendi.

 

18.10

Estant lluny pel temor del seu turment, dient: Ai! Ai! La gran ciutat de Babilònia, la ciutat forta; Perquè en una hora va venir el teu judici!

 

18.11

I els mercaders de la terra ploren i fan lamentació sobre ella, perquè cap compra més les seves càrregues,

 

18.12

carregament d’or, plata, pedres precioses, perles, de lli fi, porpra, seda i escarlata, tot tipus de fusta perfumada, tot tipus d’ivori, qualsevol tipus de fusta preciosa, de bronze, de ferro i de marbre;

 

18.13

i canyella, espècies, encens, mirra, encens, vi, oli, flor de farina, blat, bèsties, ovelles, cavalls, carros, i els cossos i les ànimes de els homes.

 

18.14

Els fruits cobejats per la teva ànima després s’han anat de tu; i totes les coses que eren exquisides i esplèndides es van apartar de tu, i tu trobaràs una altra vegada.

 

18.15

Els mercaders d’aquestes coses, que s’han enriquit per ella, es pararan lluny pel temor de la seva turment; plorant i lamentant,

 

18.16

I dient: Ai! Ai! La gran ciutat, que estava vestida de lli fi, de porpra i escarlata, i adornada d’or, pedres precioses i de perles! Perquè en una hora tantes riqueses al no-res

 

18.17

I tot pilot, tots els que va navegar a qualsevol lloc, i mariners, i tots els que treballen en el mar, es van estar lluny;

 

18.18

i va plorar quan van veure el fum del seu incendi, dient: ¿Quina ciutat era semblant a aquesta gran ciutat?

 

18.19

Van tirar pols sobre els seus caps, que ploraven i estaven de dol, van cridar, dient: Ai! Ai! La gran ciutat, en la qual es van fer enriquit de les seves riqueses a tots els que tenien naus al mar, en una hora ha estat destruïda!

 

18.20

Cel, s’alegren sobre ell! I vosaltres, sants, apòstols i profetes, alegrar-nos també! Perquè Déu us ha fet justícia en ella.

 

18.21

I un àngel poderós va prendre una pedra, com una mola de molí, i la va llançar al mar, dient: Amb el mateix ímpetu seran tirats Babilònia, la gran ciutat, i no es va trobar.

 

18.22

I no sentim més en tu so de arpistes, músics, de flautistes i de trompeters, un ja no va trobar en tu cap artífex de les embarcacions que sigui, no més a cau d’orella Vostè és el so de la mòlta,

 

18.23

la llum no il·luminarà més a casa, i la veu del nuvi i de la núvia no se sentirà més en tu, perquè les teves mercaders eren els grans homes de la terra, perquè totes les nacions van ser enganyades per les teves bruixeries

 

18.24

i perquè en ella es va trobar la sang dels profetes i dels sants i de tots els que han estat morts a la terra.

 

Apocalipsi 19

 

19.1

Després d’això vaig sentir al cel com una gran veu d’una gran multitud, dient: Al·leluia! La salvació i la glòria i el poder són del nostre Déu,

 

19.2

perquè els seus judicis són veritables i justos; ja que ha jutjat a la gran prostituta que ha corromput a la terra amb la seva prostitució, i ha venjat la sang dels seus servents vessades pel seu compte.

 

19.3

I van afegir: Al·leluia! … El fum d’ella puja pels segles dels segles.

 

19.4

I els ancians i els quatre animals es prosternaren en terra i adoraven Déu seu al tron, dient: Amén! Al·leluia!

 

19.5

I una veu digué des del cel: Lloeu el nostre Déu tots els seus servents, i els que li temeu, petits i grans!

 

19.6

Et j’entendis comme une voix d’une foule nombreuse, comme un bruit de grosses eaux, et comme un bruit de forts tonnerres, disant: Alléluia! Car le Seigneur notre Dieu tout puissant est entré dans son règne.

 

19.7

Gaudim i alegrem-nos i donem-li glòria; per a les noces de l’Anyell, i la seva dona s’ha preparat

 

19.8

i això li va ser concedit vestir-se de lli fi, net i blanc. Perquè el lli fi és les accions justes dels sants.

 

19.9

I l’àngel em va dir: Escriu: Feliços els que són cridats al sopar de les noces de l’Anyell! I ell em va dir: Aquests són paraules veritables de Déu.

 

19.10

I em vaig prosternar als seus peus per adorar-; però ell em va dir: Mira que no ho! Jo sóc servent amb tu, i amb els teus germans que tenen el testimoni de Jesús. Adora a Déu. Perquè el testimoni de Jesús és l’esperit de la profecia.

 

19.11

I vaig veure el cel obert, i he aquí un cavall blanc. El seu genet s’anomenava Fidel i Veritable, i jutja i fa la guerra en justícia.

 

19.12

Els seus ulls eren com una flama de foc; en el seu cap moltes diademes;que hi havia un nom escrit que ningú coneix, si no a si mateix;

 

19.13

i estava vestit d’una roba tenyida en sang. El seu nom és la Paraula de Déu.

 

19.14

I els exèrcits que estan en el cel li seguien en cavalls blancs, vestits de lli finíssim, blanc i net.

 

19.15

De la seva boca sortia una espasa aguda, per ferir a les nacions; Ell les amb una vara de ferro; I ell trepitja el cup del vi del furor i de la ira del Déu Totpoderós.

 

19.16

Ell té en el seu mantell i en la seva cuixa té escrit aquest nom: Rei de reis i Senyor de senyors.

 

19.17

I vaig veure un àngel que estava al sol. I va cridar amb veu, dient a totes les aus que volen al mig del cel: Veniu, congregaos de la gran sopar de Déu,

 

19.18

menjar la carn de reis, carn de comandants, la carn de fortes, carns de cavalls i dels seus genets, la carn de tots, lliures i esclaus, petits i grans.

 

19.19

I vaig veure la bèstia, als reis de la terra i als seus exèrcits, reunits per guerrejar contra el qual muntava el cavall i el seu exèrcit.

 

19.20

I la bèstia va ser capturada, i amb ella el fals profeta que havia fet els senyals davant d’ella les quals havia enganyat els que van rebre la marca de la bèstia i adoraven la seva imatge. Tots dos van ser llançats vius dins d’un llac de foc i sofre.

 

19.21

I els altres van ser morts amb l’espasa que sortia de la boca del que estava assegut sobre el cavall; i totes les aus es van afartar de la carn.

 

Apocalipsi 20

 

20.1

I vaig veure un àngel que baixava del cel, amb la clau de l’abisme i una gran cadena a la mà.

 

20.2

I va prendre el drac, la serp antiga, que és el diable i Satanàs, i el va lligar per mil anys.

 

20.3

El va llançar a l’abisme, i el va tancar i el va segellar sobre ell, perquè no enganyés més a les nacions, fins que es van complir mil anys. Després d’això ha de ser deslligat per una mica de temps.

 

20.4

I vaig veure trons, i es van asseure sobre ells se’ls va donar autoritat per jutjar. I vaig veure les ànimes dels decapitats per causa del testimoni de Jesús i per la paraula de Déu, i els que no havien adorat la bèstia ni a la seva imatge, i no van rebre la marca en els seus fronts ni a les mans. Van arribar a la vida i van regnar amb Crist mil anys.

 

20.5

L’altra morts no van tornar a viure fins que es van complir mil anys.Aquesta és la primera resurrecció.

 

20.6

Feliç i sant el que té part en la primera resurrecció! La segona mort no té poder sobre ells; sinó que seran sacerdots de Déu i de Crist, i regnaran amb ell durant mil anys.

 

20.7

I quan es compleixin els mil anys, Satanàs serà solt de la seva presó.

 

20.8

I sortirà a enganyar les nacions que estan en els quatre angles de la terra, a Gog i Magog, per reunir-los a la guerra; el seu nombre és com la sorra del mar.

 

20.9

I van pujar sobre la superfície de la terra, i van envoltar el campament dels sants i la ciutat estimada. Baixar foc del cel i els va devorar.

 

20.10

I el diable que els enganyava va ser llançat al llac de foc i sofre, on estaven la bèstia i el fals profeta. I seran turmentats dia i nit pels segles dels segles.

 

20.11

I vaig veure un gran tron ​​blanc i al que estava assegut sobre ell. La terra i el cel van fugir, i allà es va trobar lloc per a ells.

 

20.12

I vaig veure els morts, grans i petits, de peu davant del tron. I es van obrir els llibres. I un altre llibre va ser obert, el qual és el llibre de la vida.I els morts van ser jutjats segons les seves obres, d’acord amb el que estava escrit en aquests llibres.

 

20.13

La mar va lliurar els morts que estaven en ell, i la mort i l’Hades van lliurar els morts que hi havia en ells; i tots van ser jutjats segons les seves obres.

 

20.14

I la mort i l’Hades van ser llançats al llac de foc. Aquesta és la segona mort, el llac de foc.

 

20.15

I el que no es va trobar inscrit en el llibre de la vida va ser llançat al llac de foc.

 

 

Apocalipsi 21

 

21.1

Llavors vaig veure un cel nou i una terra nova; perquè el primer cel i la primera terra van passar, i de mar ja no existia.

 

21.2

I vaig veure que baixava del cel, de Déu, la ciutat santa, la nova Jerusalem, disposada com una esposa vestida per a la seva marit.

 

21.3

I vaig sentir una veu forta dient: Heus aquí el tabernacle de Déu amb els homes Posarà la seva estada entre ells i ells seran el seu poble, i Déu mateix estarà amb ells.

 

21.4

El eixugarà tota llàgrima dels seus ulls, i la mort no serà més, i no hi haurà més mort, ni plor, ni clam, ni dolor, perquè les primeres coses han mort.

 

21.5

I el que seia al tron ​​va dir: Mira, jo faig noves totes les coses. I ell va dir: Escriu: perquè aquestes paraules són fidels i veritables.

 

21.6

Ell em va dir: Fet està! Jo sóc l’Alfa i l’Omega, el principi i la fi. Als qui tinguin set li donaré de la font de l’aigua de la vida gratuïtament.

 

21.7

El qui sortirà vencedor heretarà totes les coses; Jo seré el seu Déu i ell serà el meu fill.

 

21.8

Però els covards i incrèduls, els abominables i assassins, els fornicaris i bruixots, els idòlatres i tots els mentiders tindran la seva part en el llac que crema amb foc i sofre, que és la mort segona.

 

21.9

Un dels set àngels que tenien les set copes plenes de les set plagues darreres, i va parlar amb mi, dient: Vine aquí, jo et mostraré la núvia, l’esposa de l’Anyell.

 

21.10

I em va portar en l’Esperit a una muntanya gran i alt. I ell em va mostrar la ciutat santa de Jerusalem, que baixava del cel, de Déu, tenint la glòria de Déu.

 

21.11

El seu fulgor era semblant al d’una pedra preciosíssima, com pedra de jaspi, diàfana com el vidre.

 

21.12

Tenia un mur gran i alt. Tenia dotze portes, ia les portes, dotze àngels i noms escrits de les dotze tribus d’Israel, fill:

 

21.13

a l’orient, tres al nord, tres; al sud tres portes, i l’oest amb tres portes.

 

21.14

El mur de la ciutat tenia dotze fonaments, i en ells els noms dels dotze apòstols de l’Anyell.

 

21.15

El qui em parlava tenia una canya de mesurar, d’or per mesurar la ciutat, les seves portes i el seu mur.

 

21.16

La ciutat es troba establerta en quadre, i la seva longitud era igual a la seva amplada. Es va mesurar la ciutat amb la canya, dotze mil estadis; la longitud, amplada i alçada són iguals.

 

21.17

Es va mesurar el seu mur, cent quaranta-quatre colzades, de mesura d’home, la qual és d’àngel.

 

21.18

El mur era de jaspi, i la ciutat era d’or pur, semblant al vidre net.

 

21.19

Els fonaments del mur de la ciutat estaven adornats amb tota mena de pedres precioses: el primer fonament era jaspi, el segon de safir, el tercer de calcedònia, la cambra de maragda,

 

21.20

el cinquè d’ònix, el sisè de cornalina, el setè de crisòlit, el vuitè de beril, el novè de topazi, el desè de crisoprasa, l’onzè de jacint, el dotzè de ametista.

 

21.21

Les dotze portes eren dotze perles; cada porta era d’una perla. La plaça de la ciutat era d’or pur, transparent com vidre.

 

21.22

No vaig veure cap temple a la ciutat; perquè el Senyor Déu Totpoderós és el seu temple, i l’Anyell.

 

21.23

La ciutat no té necessitat de sol ni de lluna que brillin; per a la glòria de Déu l’omple de claror, i l’Anyell és el seu llumenera.

 

21.24

Les nacions caminaran a la llum, i els reis de la terra portaran la seva glòria.

 

21.25

Les seves portes no seran tancades de dia, ja que allà no hi haurà nit allà.

 

21.26

Ells portaran la glòria i l’honra de les nacions.

 

21.27

No hi entrin cap cosa bruta, o un que es dedica a la abominació i mentida; vindrà com els que estan inscrits en el llibre de la vida de l’Anyell.

 

Apocalipsi 22

 

22.1

Després em va mostrar un riu net d’aigua de vida, resplendent com cristall, que sortia del tron ​​de Déu i de l’Anyell.

 

22.2

Enmig de la plaça del poble i en ambdues ribes del riu, hi havia un arbre de la vida, que produeix 12 fruits, donant cada mes el seu fruit, i les fulles eren per a la sanitat de les nacions.

 

22.3

No hi haurà més maledicció. El tron ​​de Déu i de l’Anyell; seus servents li serviran i veure el seu rostre,

 

22.4

i portaran el nom escrit al front.

 

22.5

No hi haurà més nit; i no caldrà la llum dels gresols ni de llum, perquè el Senyor Déu els il·luminarà. I regnaran pels segles dels segles.

 

22.6

I ell em va dir: Aquestes paraules són fidels i veritables; i el Senyor Déu dels sants profetes, ha enviat el seu àngel, per mostrar als seus servents les coses que han breu. –

 

22.7

I heus aquí, jo vinc aviat. Feliç el qui guarda les paraules de la profecia d’aquest llibre!

 

22.8

Jo, Joan, que va sentir i va veure aquestes coses. I quan vaig sentir i vaig veure, em vaig prosternar als peus de l’àngel que em mostrava a adorar-lo.

 

22.9

Però ell em va dir: Mira que no ho! Jo sóc servent amb tu, i amb els teus germans els profetes, i que guarden les paraules d’aquest llibre. Adora a Déu.

 

22.10

I ell em va dir: No guardis en secret les paraules de la profecia d’aquest llibre. De moment està a prop.

 

22.11

El que és injust sigui injust encara, que el que és immund sigui impur encara; i la justícia de la justícia encara, i el que és sant segueixi sent sant.

 

22.12

Mira, jo vinc aviat, i la meva guardó amb mi, per pagar a cadascú segons les seves obres.

 

22.13

Jo sóc l’Alfa i l’Omega, el primer i l’últim, el principi i la fi.

 

22.14

Feliços els qui renten les seves robes, perquè tinguin accés a l’arbre de la vida, i per entrar per les portes a la ciutat!

 

22.15

Però els gossos estaran fora, i els bruixots, els immorals, els homicides, els idòlatres, i tot aquell que estima i fa mentida!

 

22.16

Jo Jesús he enviat el meu àngel perquè doni testimoni d’aquestes coses en les esglésies. Jo sóc l’arrel i el llinatge de David, l’estel resplendent del matí.

 

22.17

I l’Esperit i l’Esposa diuen: Vine. I el que sent, digui: Vine. I el que té set, que vingui; I el que vulgui, prengui l’aigua de la vida gratuïtament.

 

22.18

Jo testifico a tot aquell que sent les paraules de la profecia d’aquest llibre: Si algun afegeix a elles, Déu sobre ell les plagues descrites en aquest llibre;

 

22.19

i si algun trauré de les paraules del llibre d’aquesta profecia, Déu traurà la seva part de l’arbre de la vida i de la ciutat santa descrits en aquest llibre.

 

22.20

El que dóna testimoni d’aquestes coses diu: Sí, vinc en breu. Amén! Vine, Senyor Jesús!

 

22.21

La gràcia del Senyor Jesús sigui amb tots!

candlestick-anim

Mantingui preciosament ben encesa la flama de la fe! Ella serà indispensable en els temps difícils que empitjoren i empitjoren i una altra vegada fins al retorn de nostre Senyor Jesucrist.

Fins aviat.

Abans de deixar i esperant el retorn de nostre Senyor Jesucrist, vull ajudar a meditar en la història humana.

La ciència oficial rebutja el creacionisme (creació de l’home per Déu) i proposa una teoria sense Déu.

Qui voldria que l’home ve d’una cadena de l’evolució de la vida a la Terra hauria aparegut en una sèrie de possibilitats i després el fill seria transformat al llarg de milions d’anys.

Finalment acaba amb el registre sencer d’acollida de la vida vegetal i animal que coneixem.

Per descomptat, la ciència oficial té girs però hem d’enfrontar els fets, tots els científics que recolzen la teoria de l’evolució són éssers intel·ligents i per tant saben que estan equivocats i, no obstant això persisteixen.

PER QUÈ!

Tot el que puc dir és que la vida humana està ple de misteris i alguns homes per raons desconegudes veritats ocultes per a la humanitat durant milers d’anys.

 

Jesucrist és l’únic fill de Déu!

És a la porta i el seu retorn és imminent!

Mantingues la fe!

Aviat la història de l’home serà revelat!

Aquí hi ha un vídeo que li permetrà obrir els ulls i entendre la història que l’home és molt més complexa que en els llibres d’històries oficials!

 

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.