Dënimi dhe zemërimi i Perëndisë për të në fund të kohës

 

Kthimi i Jezu Krishtit duhet të jetë në po lind .

 

-emrin-e-vërtetën

 

Ne e dimë atë dhe e shohin atë gradualisht që nga 14 maj 1948 i cili duket të jetë data e shenja e parë e Fundit të Kohës . Shiko këtu

 

Kjo është data e krijimit të shtetit të Izraelit dhe popullit hebre mbështetur zyrtare e Shenjtë « , Jeruzalemin » tokën.

 

Në fuqi që nga ajo datë të gjitha shenjat biblike për kthimin e Jezu Krishtit për të kryer në mënyrë eksponenciale. Ky është një realitet faktike!

Fundi i kohës është i rrjedhshëm!

 

Perëndia na kishte thënë që nga fillimi i kohës, një ditë koha do të përfundojë!

 

Bibla është e mbushur me profeci dhe shenjat paralajmëruese të fundin e kohës që do të rezultojë në kthimin fizik të Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve për mbretërimit të tij mijë-vjeçare ..

 

Perëndia donte që në fillim se kemi bërë të vetëdijshëm!

 

Perëndia gjithashtu donte fundi i kohës nuk na pengonte të jetuar jetën tonë dhe kjo është arsyeja pse as ditën as koha ne do të zbulohet!

 

Perëndia e ka mbyllur ditën dhe orën e fundit të kohës!

 

Por Perëndia lejoi profecitë biblike dhe shenjat megjithatë na lejojë të dini kur do të fillojë në fund të kohës. « Më 14 maj 1948 »

 

Pra, ne e dimë me siguri me forcë, numrin, shpeshtësinë dhe shkallën e profecive biblike dhe shenja bërë që të gjithë do të realizohet gjatë këtij brezi lindur 14 maj 1948. (Mat.24-34, 35 dhe 36)

 

34 Unë ju them të vërtetën, ky brez nuk do të kalojë, derisa e gjithë kjo të ketë ndodhur.

35 Qielli dhe toka do të kalojnë, por fjalët e mia nuk do të kalojnë.

36 Tani sa për atë ditë dhe për atë orë askush nuk e di, as engjëjt e qiellit, as Biri, por vetëm Ati.

 

Faza e shërim për shpalljen e fundit të kohës dashur nga Hyji tani është i plotë që nga 27 prill 2014 me neverinë e shenjtërimit të dyfishtë të të dy Papët John XXIII dhe Gjon Pali II. Shih artikullin tim 

 

Shumë mbetur vullnetarisht në gjumë me gjithë forcën dhe shtrirjen e kohës.

 

Por më keq, njerëz të panumërt kanë ndjekur një rrugë të keqe për të shkuar për të Perëndisë.

 

Edhe pse Jezu Krishti ka thënë se ishte rruga, e vërteta dhe jeta dhe se askush nuk mund të vijë tek Perëndia pa kaluar nëpër të.

 

Një numër i madh janë ata që e kanë ndjekur profetë të rremë, fetë e rreme, kishat false dhe alleys prandaj huazuara verbër dhe shtigjet që të çojnë në Luciferi.

 

Ata janë plotësisht i zgjuar, por mori rrugën e gabuar!

 

LARGEESTLECEHMIN

 

Ka vetëm një mënyrë për të shkuar te Perëndia, ky është ai që tërhoqi Jezu Krishtin.

 

Ka vetëm një fe që çon te Perëndia, ky është krishterimi .

 

Ka vetëm një kishë që kryejnë Perëndisë, është Kisha Katolike e Shenjtë.

 

Për fat të keq kisha katolike është i sëmurë dhe shumë i sëmurë!

 

Kisha përmes një braktisje globale!

 Dhe 

Anti-Krishti eshte Vatikani!

 

Shumë kanë rrëmbyer fenë dhe braktisur kishën katolike!

 

Megjithatë, më shumë se kurrë është e rëndësishme për të luftuar për vlerat tona, besimi ynë, Kisha « Kisha e Shenjtë Katolike » tonë dhe për lavdinë e Jezu Krishtit.

 

Nuk është braktisur kishën katolike dhe lutem nga kishat e tjera, ungjillore dhe të tjera që ju do të veprojë për lavdinë e Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Shumë nga kishat tona katolike janë ende të hapura!

 

Ka ende clams dhe të sinqertë, besnik dhe të përkushtuar për priftërinjtë Jezu Krishti!

 

Apo vetëm të kthehet në Kishën Katolike Shenjtë.

ndër fushëveprimi

t lutuni për shpëtimin e shpirtrave tuaj!

 

Siç kam thënë tashmë dhe të përsëritura në disa blog posts, kjo nuk është për shkak se Anti-Krishti është Vatikani që ne duhet të braktisim Kisha katolike e Shenjtë, sepse ajo është kisha e Jezu Krishtit dhe ne duhet të bëjë gjithçka për të mbrojtur atë kundër të pabesëve që rrinte mbi fronin e Perëndisë!

 

Faza e rimëkëmbjes i Besimit është i plotë dhe dënimi do të fillojë së shpejti. Është e qartë!

 

Prandaj është e rëndësishme që të gjithë të kuptojnë se ne nuk jetojmë në një opera sapuni, por ne jetojmë realitetin e jetës që është në fund të kohëve biblike shpallura.

 

E vështirë dhe madje edhe joreale sa mund të duket për disa, realiteti faktik i lajmeve zbulon forcë çdo ditë se ata nuk duan të shohin apo edhe të imagjinohet! « Fundi i kohës është real, faktik dhe është on! »

 

Fundi i kohës ka një pjesë përfundimtar të mrekullueshme që pritet me padurim të madh nga shumë të krishterë besnikë të Jezu Krishtit.

 

Kjo është kthimi i lavdishëm i Zotit tonë Jezu Krishtit!

 

Por mjerisht para kësaj kthimit fizik të Zotit tonë Jezu Krisht, ne duhet së pari të kalojnë nëpër ditën e zemërimit të Perëndisë.

 

Disa libra dhe profecitë në lidhje me dënimin e fundit të kohës përmbytjeve në internet.

 

Disa profeci janë dënimi i rëndë!

 

Sipas këtyre profecive, shumë i njerëzimit mund të duhet të zhduken gjatë dënimit.

Mbi të gjitha ne duhet të kuptojmë se shumë profeci nuk materializohet plotësisht apo jo, ata nuk janë të gabuara, por thjesht sepse një profeci një gjë e keqe është ende e kushtëzuar me një akt të njerëzve të angazhuar.

 

Kështu që për dënim dhe të zemërimit të Perëndisë, këto ngjarje do të me siguri në lidhje me sjelljen e njerëzve.

 

Mbi shumë do të pendoheni dhe të vjen keq për të kërkuar Perëndinë për mëkatet e tyre, mëkatet e tyre, gabimet e tyre, veprat e tyre të këqija dhe të gjitha mëkateve të tyre; dhe të vijnë në Jezu Krishtin për shpëtimin, duke u lutur për shpirtrat e tyre dhe për njerëzimin; dhe dhimbje dhe vuajtje do të shkurtohen.

 

Cila do të jetë dënimi.

 

Natyrisht dënimi do të jetë një përkeqësim gradual nga situatat aktuale.

 

EARTH

 

Tërmetet, tsunami, përmbytjet, zjarret, shirat e rrëmbyeshëm, shpërthimet vullkanike, shtrëngatat, ciklonet dhe uraganet dhe fatkeqësitë e tjera

 

Këto fatkeqësi janë outsized tashmë dhe ata ende plotësoj dhe të bëhet i përhapur edhe në shumë vende!

 

PARAJSA

 

Meteorites, rrezatimi dhe aeroplanët e plazmës nga dielli.

 

Të meteorites janë shumë intensive në muajt e fundit.

Rrezatimi dhe avionëve plazma diellore janë shumë të rëndësishme për disa muaj, por tani për tani nuk janë të drejtuara drejt Tokës.

 

NJERIUT

 

Uria, sëmundja, Events, Dhuna, revoltat, luftërat dhe konflikt ndërkombëtar.

 

Për vite me radhë këto fatkeqësi pllakos dhe të rritur!

Ne jemi tashmë luftërat civile dhe shpallja e një lufte të afërt botërore bëri këto ditë titujt.

 

E gjithë kjo duhet të vazhdojë, të përkeqësohet dhe të plotësoj si humbjen e besimit dhe të krishterë, si dhe persekutimin e të krishterëve në vlerat botërore.

 

Ne nuk duhet të donte fëmijët që luajnë të na trembë, por ne duhet të veprojmë dhe të mendojmë në të rriturit përgjegjës.

 

Dënimi duhet të ndodhë dhe ata do të jetë!

Kjo është një siguri!

Dhe ne të gjithë e dimë duhet të merren parasysh!

 

Kjo është intensiteti i dënimit e cila është e pacaktuar!

 

Kjo varet nga të gjithë për të bërë një mea culpa dhe të vijnë në Jezu Krishtin për të shpëtuar!

 

Ne penduan për veprat tona të këqija dhe të shpjegoj jetët tona janë ato që të na lejojë të vijnë në Jezu Krishtin për shpëtimin dhe Perëndia shkurtuar vuajtjet dhe dhimbjen tonë gjatë periudhës nga dita e zemërimit të tij hyjnor.

 

Tre shenja e fundit biblike për kthimin e Jezu Krishtit tani është i plotë.

 

Përurimi i anti-Krishtit

 

Unholy është Vatikani dhe profeti i rremë është Islami

.

Rindërtimi për herë të tretë Tempulli i Jeruzalemit

 

Kjo profeci të bëjë me popullin hebre që bën gjithshka që mundet për të rindërtuar tempullin e shenjtë. Por ne e dimë se ne të krishterët qiellore Jeruzalemi t’ju kthehet nga qielli dhe ajo do të jetë tempulli i ri i Perëndisë nga i cili Krishti do të mbretërojë mbi të gjithë tokën.

 

Pra tempulli i Salomonit nuk do të rindërtohet, në çdo gjë e kundërt do të shkatërrohet në këtë fushë, kur të ndodhë Jeruzalemi qiellor.

 

Një Luftës Botërore qu’arrêta Jezu Krishtin në kthimin e tij.

 

Kjo luftë botërore ka filluar tashmë midis Rusisë dhe SHBA / NATO, ne jemi në fazën paraprake të konfliktit të armatosur, ne shohim dërgesat e përditshme shumë të mëdha (rreth 70 miliardë dollarë janë larguar tashmë Ukraina Rusët gjithashtu të tërhequr fondet nga bankat e SHBA dhe të likuidojë asetet e tyre në disa vende)

 

Ajo është e njohur mirë kur minjtë largohen anija është se ajo do të fundoset! …

 

Më tepër nga Lindja janë dhuna e përditshme dhe luftërat civile.

 

Të gjithë përbërësit e një konflikti botëror janë përmbushur.

Lufta Botërore është i pashmangshëm!

 

Ne nuk janë më në qoftë se ajo do. Por kur  ajo do të jetë!

 

Shumë profeci të flasin për një periudhë prej tri ditë e tri net të errësirës, ​​gjatë së cilës duhet të ndodhin gjëra të tmerrshme.

 

Në qoftë se kjo profeci ishte përmbushur, ai duhet të kryhet gjatë Luftës së Parë Botërore dhe të plotë End Times.

 

Ditën tjetër duhet të prodhojnë kthimit në lavdinë e Zotit tonë Jezu Krisht.

 

Qëllimi i ndëshkimit

 

Njeriu ka lindur mëkatar dhe si i tillë, nuk mund të hyjë në mbretërinë e qiejve, për asgjë e papastër nuk mund të hyjë në mbretërinë e Perëndisë.

 

Megjithatë, Perëndia na do dhe dëshiron që të na ndihmojë të marrë në!

 

Kjo është arsyeja pse ne kemi dërguar birin e tij të vetëm Jezu Krishti për të na shpenguar nga mëkatet tona dhe mëkatit origjinal dhe të na lejojë të hyjë në mbretërinë e qiellit me anë të flijimit të tij dhe i gjakut të derdhur për ne në kryq.

 

Koha na është dhënë të zhvillohen, të kuptuar jetën dhe lirinë për të zgjedhur atë që duam për përjetësi.

 

Disa njerëz janë mbyllur qëllimisht dhe refuzojnë të pranojnë ekzistencën e Zotit!

 

Majtas për të thënë dhe të bërtas me zë të lartë se jeta u shfaq vetëm në univers!

 

 

Por ne duhet të përballen me fakte, një qelizë e thjeshtë është aq komplekse se paraqitja e saj rastësisht pastër është pothuajse e pamundur duke pasur parasysh se ligji i mesatareve!

 

Tani imagjinoni numrin çmendur e varieteteve të bimëve, organizmave, bakteret, mikrobet, insektet, peshqit dhe kafshët, të cilat janë të përbërë nga një numër të pafund të qelizave që janë të gjitha komplekset e ndryshme me karakteristika të panumërta dhe aftësitë të tilla si hahet dhe sidomos për të riprodhuar.

 

Dhe unë nuk jam edhe duke folur për shfaqjen e njeriut!

 

Perëndia është krijuesi i të gjitha gjërave!

  

Dhe kohë e mirë i Perëndisë për evolucionin e njeriut do të vijë në një fund.

 

Perëndia shpejti do të hiqet nga engjëjt e tij të gjithë burrat që zgjedhin të jetë mëkatarë shpëtuar nga vijnë te Krishti me anë të pagëzimit, duke kërkuar falje për të gjitha mëkatet, pendim, dhe qe ka te paktën filluar të shpjegoj jetën e tyre për të hyrë në mbretërinë e qiejve.

 

Për ata që zgjodhën të vijnë tek Krishti për të shpëtuar dhe të cilat së shpejti do të hiqet, kjo është koha për t’u lutur përsëri dhe përsëri që të jetë dhe të mbetet në kungim me Perëndinë përmes lutjes se mos emri ynë të fshihet nga Libri i jetës.

 

Për ata që kanë qenë të mashtruar dhe abuzuar, do të ju, para se ajo është shumë vonë, kap shans na ofruar qasje në mbretërinë e qiejve nga drejtimi jetën tuaj dhe të marrë rrugën e drejtë përmes Jezusit Krishti.

 

Për ata që janë të shtrënguar dhe disa se ​​Zoti është një fantazi; dhe të gjithë ata që nuk do të hiqen; Perëndia në mirësinë e tij ende do të ju jap një shans.  « e mijëvjeçarit »

 

Disa fjalë rreth pas përfundimit të kohës.

 

Kthimi i Jezu Krishtit duket si një pushtim të huaj « Në realitet kjo do të jetë »

 

Jeruzalemi qiellor është me të vërtetë një Object Flying nga hapësira dhe do të tokës në Malin e Ullinjve.

 

Ajo do të jetë shtëpia e Jezu Krishtit dhe kisha e tij është hequr.

Mos harroni tregon kalimin nga Ungjilli i Gjonit 14-1-2-3

Ajo që Jezu Krishti tha se ka dy mijë vjet para se të kthehej në qiell

 

14-1 Point Nëse shqetësoheni Zemra juaj. Besoni në Perëndi dhe besoni edhe në mua!

 14-2 Ka shumë banesa në shtëpinë e Atit tim. Në qoftë se kjo nuk ishte, unë do t’ju thoja. Unë po shkoj t’ju përgatis një vend

14-3 Kur unë jam shkuar, dhe të shkoj e t’ju përgatis një vend për ju,do të kthehem dhe do t’ju marr pranë meje, që aty ku jam unë të jeni edhe ju .

 

Kisha e Jezu Krishtit

 

Të gjithë ata që kanë qenë me fat që të hiqet së shpejti, duke marrë pjesë në dasmën e Qengjit do të jetë besëlidhja që Jezu Krishti të jetë me të gjithë anëtarët e kishës së tij.

 

Të gjithë anëtarët do të së shpejti heqjen e Përjetshme jetën!

 

Kjo kishë do të mbretërojnë me Krishtin për një mijë vjet dhe kisha do të jetë përgjithmonë me Jezu Krishtin.

 

Mijëvjeçarit.

 

Pas rrëmbimit në qiell të kishës, kur është fjala në fund të zemërimit të Perëndisë, Jezu Krishti do të kthehet fizikisht dhe të mbretërojë në tokë për një mijë vjet për të dhënë një shans për ata që nuk janë hequr dhe se do të mbijetuar ndëshkimin e në fund të kohës.

 

Jezu Krishti do të vijë me engjëjt e tij, dhe ata do të të lë konfliktet dhe burrat dhe kombet gjykoje.

 

Bota si e njohim ne nuk do të shkojnë larg!

 

Jeta si ne e dimë se duhet të vazhdojë, por Si ne transformimin e shoqërive tona.

 

Mashtrimit, shpërdorimit dhe fitimet që dalin prej tyre do të jetë më.

 

Pra gradualisht përmirëson jetën për të gjithë në të gjithë botën për të tjera!

 

E keqja do të dëbohen nga Toka për kohëzgjatjen e mbretërimit të Jezu Krishtit.

 

Ne gjithashtu e dimë se njëqind vite një njeri është ende i ri.

.

Pra, kthimi i Jezu Krishtit do të na mundësojnë të jetojnë shumë të gjatë.

 

Vdekja ende ekzistojnë, por njerëzit mund të jetojnë një kohë të gjatë, madje mijë vjeçar mbretërimit të Jezu Krishtit të.

 

Në fund të mbretërimit të Krishtit, Satani do të lirohet dhe ende të përpiqet burra.

 

Nuk do të jetë një CONFIT globale fundit.

 

Ata që ndjekin Satanin do të shkatërrohen me Tokën.

 

Gjykimi fundit.

 

Ky vullnet ndër të tjera, (Vdekur) gjykimi i të gjithë atyre (të gjallë) të cilat nuk janë hequr dhe të cilët kanë përfituar nga mundësia që Perëndia i ka dhënë atyre gjatë kësaj periudhe një mijë vjet për të gjetur merita dhe hir për të jetuar përgjithmonë në një Tokë të re.

 

Shih artikullin në vlerësimet e mia të  datave fundi i kohës

 

Ne duhet të jetojmë në javë e ardhshme acarimit të të gjitha të këqijave dhe fatkeqësive që nga kthimi i Jezu Krishtit duhet të jetë në dhimbjet e lindjes së fëmijës dhe padyshim që ne po hyjmë në fazat e tyre përfundimtare që janë dënimi.

.

Unë ju pyes, ju lutem, për të ndjekur dhe të raportojë të gjitha kontaktet adresën tuaj blog   https://victorpicarra.wordpress.com/   në mënyrë që më shumë mund të informohen dhe të përgatisë Ames të jetë i shpëtuar.

.

U bëni të tjerëve atë që ju do të duhet ata të bëjnë për ju!

.

Të dashur Vëllezër e motra në Jezu Krisht ju lutem mbani flakën e besimit tuaj, sepse Jezu Krishti është në derë.

.

Se Shpirti i Shenjtë i Perëndisë të jetë me secilin prej jush për të ju ndihmojë me këtë fazë finale të kohës fund dhe dita e zemërimit të Perëndisë.

 

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :