Returnering af lam i 2016!

emblem_of_the_holy_see-SVG (1)

Jesus Kristus,

Én Gud, én jord, ét folk.

 

Bibelen fortæller os, at Gud « er », og at han skabte universet, jorden og mennesket.

 

Ifølge den hebraiske kalender, vi ville i år 2016, det 5777 th året for oprettelsen af menneskeheden af Gud.

 

Hvad indrømme går imod videnskabelig pseudo-beviser ved at spore menneskeheden mere end en million år.

 

Gennem historien, blev Bibelen lærte mænd til at holde denne tråd af forening mellem Gud og menneskeheden.

 

Ak, har manden i stedet for at komme tættere på Gud ved denne lære fortsatte med at bevæge sig væk.

 

På trods af den undervisning af Bibelen, har mange misforståelser opstået i løbet af menneskehedens historie. Der var soldyrkere, månen og uhyggelige imaginære guder. Mænd har endda tilbedt som guder i eksemplet med faraoer.

 

Men manden i den moderne verden var endnu mere fornærmelse mod Gud! Manden har simpelthen afvist sit ophav eller værre menneske virker som om Gud ikke eksisterede.

 

Så Gud ikke er til stede i sindet moderne mand, begyndte manden at drømme om at blive en gud.

 

Frankrig på trods af Clovis og Jeanne d’Arc, har fortsat forargelse Gud gennem hele sin historie (massakren på protestanter på St. Bartholomew, heksejagt, arrestationer og henrettelser af Tempelridderne og Jeanne Arc osv ..) og Frankrig har endelig frigivet Gud af staten under 1789 revolutionen.

 

Republikken har ønsket at køre Gud fra livet i Frankrig i 1789, og vi se, hvor det i sidste ende fører.

 

227 år senere, er Frankrig Ruined, invaderet og frataget sin ejendom ved disse pseudo-fredelige angribere, der bydes velkommen som betydelig, bistået, opstaldet, fodres, plejes gratis og selv betalt månedligt af vores skatter!

 

Men den franske sandsynligvis leve « i fattigdom » på trods af en ofte smertefuld arbejde og belastninger mere tungt på den magre familiens budget, « i elendighed » , når ramt af arbejdsløshed.

 

I pensionering, de er bedst i usikre og i værste fald i elendighed efter et langt arbejdsliv som regel meget smertefuldt.

 

De franske folk er stigmatiseret og dømt til usikkerhed og elendighed til gavn for disse udenlandske angribere, som de blev tvunget af regeringer til at leve sammen.

 

Denne live sæt har en pris, og det er det franske folk, der støtter det til stor umage « Skatter, afgifter, gebyrer og afgifter er altid vigtigere, mens sociale ydelser falde til det punkt, at det franske folk har store vanskeligheder med at behandling.

 

Præsidenten François Hollande har endda, i hvert fald i bogen af hans ex-elskerinde, fornærmet sit folk ved at navngive dem: « The tandløs ».

 

Dette udtryk skammeligt, skammeligt, ydmygende og fornærmende er ikke desto mindre en afspejling af virkeligheden, fordi det er sandt, at den franske ikke kan helbrede ordentligt.

 

Omkostningerne til tandpleje og tandproteser er ofte uoverkommelige for mennesker, der lever i fattigdom og elendighed, og de er faktisk ofte tandløse væsener.

 

Ved mod disse behandlinger og proteser er gratis for alle disse udenlandske angribere!

 

Vi kristne forstår, at det er fraværet af Gud i livet i Frankrig, der førte os til denne apokalyptiske situation.

 

Og for at gøre os til at forstå, Gud ønskede disse udenlandske « angriberne » er fra religionen Lucifer « Islam. »

 

Som vi ser hver dag, vi lever i de sidste tider, og de vil ende med tilbagelevering af vor Herre og Konge Jesus Kristus.

 

Jeg har et stort håb, at denne tilbagevenden til september måned eller oktober måned 2016

 

Men vi må erkende, at jeg allerede er forkert, og jeg kan ikke udelukke, at denne gang er jeg stadig forkert.

 

Ak, vi måske nødt til at vente et par årtier tilbagelevering af Herren.

 

Men jeg håber ikke, fordi smerten er startet (det er ubestrideligt) og de ​​strejke med store kræfter siden 29. september 2008.

 

Vi ved også, at de vil forværre stigende grad til at vende tilbage i herlighed på Jesu Kristi siden hans tilbagevenden skal være så i smerter fødsel.

 

Så smerten er progressiv og kan kun forværre mere!

 

Hvis Jesus Kristus vender tilbage i år 2016, vil vi snart blive befriet fra alle disse smerter i livet. Det er derfor vigtigt at forblive i fællesskab med Gud gennem bøn beder om tilgivelse hver dag for vores synder, vores fejl, vores fejl, vore onde gerninger og vores urene tanker.

 

Vi har i vores liv fremhæve vores kristne værdier ved at hjælpe alle dem, der beder os om hjælp, herunder disse angribere.

 

Men vi også nødt til at forsvare vores kultur, vores historie, vores værdier og vores land Frankrig.

 

Bemærk at jeg siger for Frankrig er gyldig i alle lande i Europa er invaderet, som om vores sprog, vores historier og vores lande er forskellige, vores kristne tro er fælles.

 

Jeg skal præcisere, at det er svagheden i vores regeringer opfordrer alle folkeslag i udvandringen, der ikke kun komme fra Syrien, men fra hele verden søger et bedre liv i Europa og især i Frankrig.

 

De sidste dage inden tilbagelevering af Jesus Kristus vil være med den hårdeste definitionen af ​​menneskeheden. Vi må bede kraftigt for alt skal gøres i år, 2016.

 

Dette efterlader meget lidt tid til at bringe det største antal væsener til Kristus ved dåben.

 

Det er også måske for at dåb skal tilbydes alle indvandrere, som Gud sendte dem i Europa. Så tøv ikke med at foreslå dåben til alle, der beder om din hjælp.

 

Tænk, at hvis Gud havde villet, kunne vi være i stedet for alle de familier af indvandrere.

 

Forbliv ydmyg og takker Gud for den kærlighed, der fører os trods vores synder, vores fejl, vores fejl, vore onde gerninger og vores urene tanker.

 

Ak, hvis Jesus Kristus er langsom i kommer og hans tilbagevenden til senere, så vi har et stort problem i 2017.

 

Dette vil være præsidentvalget i Frankrig og hver i sin samvittighed vil gå til at stemme på den kandidat, de ønsker.

 

Det skal dog være opmærksom på, at Republikken er en skygge af sig selv og dets suverænitet er afskaffet og dets valuta.

 

Den indflydelse og påvirkning af Frankrig i verden périclitent stigende siden General De Gaulle.

 

Hvis der ikke gøres permanent standse og vende den invasion, i de kommende år vil være franske mindretal kristne og Republikken, hvis det stadig eksisterer, men er ikke længere sekulær og Koranen denne ændring vil være demokratisk på meningsmålingerne.

 

Myndighederne har forbudt at sige sandheden til folket. Så ingen tal officielt eksisterer på antallet af franske muslimer, men alle kan se i hver by, i hvert kvarter, at islamiske samfund er stadig vigtigere i Frankrig og Europa.

 

I er klart, at betydningen af ​​disse samfund er overvældende!

 

Støtte i meningsmålingerne disse slap politik islamisk indvandring, vil bevæge sig væk fra troen, kristendommen og Jesus Kristus.

 

Dommer og fordømmer indvandrere vil også bevæge sig væk fra troen, kristendommen og Jesus Kristus.

 

Men glem ikke, at velgørenhed begynder med sig selv og vi skal til at eje.

 

Så uanset de beslutninger, som vores folkevalgte til alle disse angribere indvandrere, må vi sikre, at beslutninger anvendes med kærlighed og næstekærlighed.

 

I en tid hvor mænd afviser Gud og sagde: « humanister » de er mere bekymret over den skæbne, andre som deres egen skæbne og skæbne deres sjæle.

 

Det er derfor sandsynligt, at efter præsidentvalget, uanset de erklæringer og løfter valget, migrationsstrømme fortsat feje hele Europa og især i Frankrig.

 

De samme årsager altid de samme virkninger, at islamisterne var i Østen, vil de gøre det i Europa.

 

Vold, borgerkrig og religiøs krig vil derfor helt sikkert oplive den bitre eftervirkninger efter det franske præsidentvalg. Hvis ikke før !!!

 

I en verden, hvor paven selv har mistet troen op til at genkende alle religioner som sande og som stier, der fører til Gud, så det er forståeligt, at mange af vore brødre og søstre, som holdt den sande betydning af tro i stigende grad begrænset.

 

Begrænset også i stigende grad vores frihed. Snart vil vi bestemt ikke have frihed til at opsige alle handlinger mod vores kristne tro, mod vore kirker og imod vold på vores brødre og søstre i Frankrig og resten af ​​verden.

 

Så mine elskede brødre og søstre, har jeg skrevet to bøger om den første dør i titlen på bloggen navn. « Præsten i Return of the King » og undertitlen « Fra mørket kommer lys » Denne bog i den første del beviser Guds eksistens og forklarer, hvorfor hans mange kreationer som mand og hvad der vil være skæbnen for dem, der valgte at følge Guds vilje.Den anden del af denne bog indeholder nogle af mine artikler, jeg anses for vigtige og gemme en mulig lukning af bloggen mod min vilje.

 

Den anden bog med titlen « Frankrig, Civilization og Republic flyde » og hvis undertitel er « The Preacher Return of the King » forklaret i den første del, hvordan vi blev snydt og forrådt historien linje fatidiquement at finde os i slutningen af tid i slaveri. Det forklarer også, hvordan Frankrig kan komme ud af denne skure, « et afkast på kongen af Frankrig, » hvis tilbagelevering af Jesus Kristus bør ske i et par årtier. Den anden del af denne bog indeholder også nogle af mine artikler, jeg har også overvejet vigtigt at spare en mulig lukning af bloggen mod min vilje.

 

Uanset hvad der sker, tilbagesendelse af vor Herre Jesus Kristus er vores generation, er det en absolut sikkerhed! Og det lider ikke skyggen af ​​tvivl!

 

Men Bibelen fortæller os også, at når Jesus Kristus vil vende tilbage til den sande tro er næsten forsvundet fra Jorden.

 

Så selv om jeg er overbevist om nært forestående tilbagevenden og hurtighed af vor Herre Jesus Kristus for 2016, er det et faktum, at jeg kunne være forkert, og at begge bøger sikkert vil hjælpe dig fordi kun Gud ved, hvad de fjender er i stand til at tro.

 

Vi ser og observere, at kristendommen siden 2008 har ned i helvede.Vores brødre og søstre bliver dræbt på verdensplan i den generelle ligegyldighed af vores folkevalgte. Vi finder, at islam ført krig mod kristne.

 

Den September 27, har 2015 Pave Frans selv nægtet Jesus Kristus i katedralen St. Patrick i USA, svarende til en officiel erklæring om død katolske kirke lavet af pave Francis, som allerede havde nægtet attributterne for funktionen pavelig når udpeget 13 marts 2013.

 

Vi finder, at jo mere tiden går, jo mere vi « kristne » er fremhævet og sat på anklagebænken.

 

mørke dage forude, så jeg besluttede at skrive to bøger, som vil være nyttige til at forberede diskrete møder eller hemmelige af nødvendighed som de første kristne, eller du kan endda evangelisere og igen, indtil tilbagelevering af Herren.

 

Håber dog, at dette ikke er nødvendigt, og at denne gang er god, og at Jesus Kristus er i sandhed tilbage i år 2016 for den måned, september eller oktober, tror jeg i anledning af festen af ​​trompeter mellem 03 og 4. oktober.

 

Jeg forklarede i bloggen den sidste uge af den bibelske slutningen af ​​tid, havde en periode på syv år blevet profeteret af profeten Daniel omkring 600 år før den første Jesu Kristi komme.

 

De sidste syv år til at lukke i slutningen af ​​tid, er det Guds straf. Det anføres i profetien, at dette syvårige periode består af to gange tre og et halvt år, og som i løbet af andet tre og et halvt år, vil smerten være meget lysere.

 

Som jeg annoncerede i min artikel Jesu genkomst KRISTUS kan 14 eller 15 September 2015! UNDER Hornblæserfesten Jesu genkomst Kristus måtte gribe i slutningen af de syv års trængsler, begyndelsen jeg placeret til den 29. september 2008 efter børskrakket på Wall Street, fordi kraft er at bemærke, at alle varsler tegn og profetier Jesu genkomst Kristus siden da finder sted med mere og mere kraft og størrelse.

 

Afkastet af vor Herre måtte gribe til september eller oktober 2015. Og alligevel er vi alle fandt, at det var en fejltagelse. Men smerten var reel og voksende siden 29. september 2008.

 

Fejlen jeg tror, ​​jeg gjorde ved ikke at tage hensyn til, at profetien nævnt to gange tre og et halvt år.

 

Jeg endelig forstået, at hvis profetien erklærede to gange tre og et halvt år er en død tid mellem de to perioder på tre og et halvt år.

 

Den første periode blev afsluttet i marts 2012 ved et stort skilt på himlen, der desværre ignoreres, da det var ude af proportioner og uventet: Spansk sprog video.

Den anden del af tre og et halvt begynder efter min mening med udnævnelsen af Pave Frans 13 Mar 2013 , og det er klart, at smerten vil fortsætte og forværres i stigende grad på alle områder.

 

Tre og en halv efter 13 Mar 2013 bringer os til 13 September, 2016!

 

Så skal vi turde at indrømme. Analysen af ​​alle de tegn og profetier nævnt i Bibelen at annoncere Jesu genkomst Kristus åbenbarer den lange liste over arrangementer af enhver art, som vi lever på Jorden.

 

Katastrofer, jordskælv, brande, voldsomme regnskyl, storme, orkaner, Exodus, epidemier, hungersnød, vold, krige og rygter om krige, terrorisme, tab af værdier, utallige dødsfald af fisk, fugle og dyreliv og husdyr uden forklaring er dagligt livet af planeten og menneskeheden.Disse begivenheder blev profeteret at annoncere Herrens genkomst og King, Jesus Kristus, den eneste søn af Gud kommer for at regere på jorden i tusind år at komme frem til dommedag.

 

Ja mærkeligt som det kan synes vi er måske ved at opfylde vores skaberen.

 

Jeg ønsker at være forsigtige og siger måske og indrømme, at jeg er endnu måske en gang i fejl.

 

Jeg er ikke en profet, du allerede kender og så jeg har ingen skam i at indrømme kunne være galt. Men hvis Jesus Kristus forlod os tegn er at få os til at se og vente, mens giver os styrken og håbet er nødvendigt for at overvinde vanskeligheder i forbindelse med afslutningen af ​​tiden.

 

Det er de gode nyheder om tilbagelevering af vor Herre.

 

Men du kan forestille sig, at hvis der er en god nyhed, er der også dårlige nyheder.

 

Den første dårlige nyhed er, at de kommende måneder vil være frygteligt svært, som vi fører meget tæt på den dag, tilbagelevering af Jesus Kristus og at de sidste dage vil være den sværeste. De vil være det tidspunkt på dagen for Guds vrede.

 

Det er derfor meget vigtigt i de kommende måneder til at være meget flittig i bøn, bede om tilgivelse og omvendelse. Efter det kan godt være for sent !!!

 

Den anden dårlige nyhed er, at jeg ikke ved, om bortrykkelsen af ​​kirken vil være i sidste øjeblik, eller før det tidspunkt på dagen for Guds vrede.

 

Bed mine elskede brødre og søstre, så tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus er ikke til gavn forsinket, fordi smerten vil være mere uudholdeligt for mange af os.

 

Men vi kan være på trods af rigtigheden af ​​min analyse førte til at vente et par år endnu tilbagelevering af vor Herre og på forhånd undskylder jeg.

 

De Herrens veje er, og jeg har fundet, ofte uigennemtrængelig!

 

Hvis vi nødt til at vente et par årtier, vil det være meget vanskeligt, og jeg henlede opmærksomheden på, at løgne tilhængere af modstanderen Kristi er meget større end de ser ud, og jeg inviterer dig til at se denne video på denne blog side:  »  HER   «  for at få en idé om omfanget af de løgne, vi udholde for aldre på Jordens alder.

 

Elskede brødre og søstre i Kristus Jesus Jeg vil opfordre dig til at bestille mine bøger til Edilivre to udgaver.

 

Gud velsigne dig og bevare dig i den rigtige og dydige vej af kærlighed, fred, retfærdighed, medfølelse og ydmyghed, at vi spores Jesus Kristus og kundeemner ved ham til Gud.

 

For en bedre forståelse af, hvad der venter menneskeheden, jeg opfordre dig til at læse min artikel Jesu genkomst Kristus september eller oktober 2016

 

Den jødiske fest af trompeter, der afholdes den 03 og 4 oktober 2016 bør overraske os alle i jordens overflade …. !

 

Victor

 


EDILIVRE

Editions Edilivre – AParis

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2. sal

93200 Saint Denis

Tlf: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

I lukke denne artikel, jeg bemærket på tv, at rædslen stadig blev ramt mange familier i bombeangreb i Belgien.

belgien

Jeg vidner her min dybe sorg og invitere alle mine elskede brødre og søstre i Kristus at bede for ofrene og deres familier.

 

Lyt ikke at hade, men at disse afskyelige handlinger gør os til at forstå, at terroristerne udføre deres slagtning i navnet på en Gud, de kalder Allah!

 

Islam er religion Lucifer og siden starten islamisterne taler om Kærlighed våben i hånd!

 

Og sige, at paven fastholdt, at alle religioner er sande, og de er også veje til Gud!

 

Glem ikke et øjeblik, at Jesus Kristus sagde  :

 « Jeg er vejen sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig! « 

 

Gud velsigne dig.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :