Les bèsties de l’Apocalipsi IDENTIFICATS!

apocalypse_jean

PRÒLEG

El compliment de les profecies bíbliques i els senyals de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist es va fer contínua, i fins i tot cada dia per l’exemple de les recents pluges van causar inundacions en molts països del món, entre ells França.

Pluges torrencials, tempestes, tsunamis, inundacions, erupcions volcàniques, terratrèmols, incendis, huracans i ciclons van colpejar el món cada mes a gran escala, el poder, la força i la ràbia.

La fam, la malaltia i la misèria exponencialment agreujat per la vaga global també arruïnen el món.

Veiem llibertinatge i luxúria a tot arreu a la terra, fins i tot a l’església!

El mal s’ha convertit en alguna cosa comú i fins i tot una manera de viure en un món on s’inverteixen els valors.

Des de 2008, les aus, els peixos i altres animals moren cada mes per milions a tot el món, sense raons conegudes.

Sabem que la Bíblia revela que la vinguda de Jesucrist ha de ser com si tingués dolors de part.

Si bé és clar que la Bíblia va profetitzar dolor per al món a convertir-se en un fort i continu.

Tots sabem que per al lliurament quan el dolor es va fer intens i continu, és el moment de transportar la mare maternitat pel fet que el treball ja ha començat el lliurament.

Per tant aclarir les coses per al retorn de Jesucrist a la Terra, però encara té la força i la voluntat d’obrir els ulls i acceptar tot desafiament adquirit pensar l’impensable!

El que encara hem de passar pel sofriment abans d’obrir els ulls i pregar a Déu per escurçar el dolor i permetre que Jesucrist vingui i ens salvi!

.

ESGLÉSIA

.

És possible llavors que entre els vicaris de l’església que se suposa han de guiar la gent a Déu, alguns són corruptes i serveixen a Satanàs i pitjor mirant per entrenar durant molts anys com a màxim a Ames a Satanàs en lloc de guiar-los cap a Déu per mitjà de Jesucrist.

En els meus articles he tocat aquest tema sense la força de l’ànima per anar al fons de les coses.

Li prego a Déu que em perdoni si m’equivoco en el que vaig a desenvolupar en aquest article. Aquest és un tema candent!

Però he de trobar la força per seguir les meves conviccions i les meves anàlisis són, però, conseqüències molt greus.

Si jo no ho faig, moltes ànimes poden també pagar un alt preu, i fins i tot es poden perdre a Jesucrist ia Déu.

Però, per desgràcia, si ho faig i m’equivoco, és la meva ànima que podria perdre igual que els que creuen en mi ..

Així que, per ocultar res de tu, realment temo que en la recerca de predicar el retorn « prompt » de Jesucrist, jo aixeco en molts diaris dels lectors del bloc, esperances i sentiments que podrien convertir si Jo havia d’estar equivocat, fins i tot en la decepció i el trasllat de la fe i, en conseqüència de Jesucrist.

Jo

Per això vaig venir A PREDICAR

.

Mai he amagat i fins i tot vaig recordar moltes vegades que no sóc un profeta, i pel que puc estar equivocat, el que em va passar!

Així que em va dir que jo no tenia la revelació o Déu, o qualsevol àngel, o qualsevol altra entitat.

Jo vaig venir a predicar el retorn de Jesucrist per pura casualitat, sense haver estat preparats, o fins i tot sense haver pensat per un segon abans de 2008.

Per ser completament honest, he de dir que mai vaig aconseguir llegir completament i totalment al llarg de la Bíblia des de la primera fins a l’última línia.

Des de 2008 m’interessa de nou amb alguna assistència, mentre que s’havia oblidat una mica des Cathe JOC i això fa molt de temps i fins i tot dècades!

Es tracta d’un programa de ràdio el 2008, parlant de la creació d’una màquina al sud de França per crear energia, però possiblement podria crear problemes en el cas d’un forat negre i fer que la fi del món que va desencadenar en mi la necessitat que la investigació sobre la fi del món. I fil de l’agulla, la investigació investigació a la xarxa, em va venir a la Bíblia.

I llavors, la meva vida ha canviat!

Llavors em vaig adonar d’una cosa que no està bé sobre la terra, el temps, la societat, els desastres i les finances semblava començar a viure una transformació profunda i fins i tot una metamorfosi real amb algunes conseqüències greus, com el col · lapse del mercat de valors de Nova York.

Així que vaig buscar i vaig buscar, vaig investigar primer per entendre l’explosió de totes les catàstrofes del clima, el sòl i la violència dels homes que vaig veure que s’enfonsa poc a poc en la bogeria cada vegada més mortal en guerres fratricides incloent l’Orient.

I llavors va ser l’expansió de l’Islam al món, va trucar la meva curiositat.

Encara que no tinc res en contra dels musulmans o en contra del seu estil de vida o cultures en contra de la població d’Orient Mitjà o en altres llocs.

No obstant això, hi havia també veure l’abast d’aquest fenomen de la migració que va portar a aquestes persones a abandonar les seves llars a la recerca d’una vida millor en un altre lloc.

I és la gent d’Orient que van detenir la meva curiositat quan van prendre el camí de la migració a la recerca d’una vida millor també.

El desglossament d’aquestes poblacions a les carreteres fortament interpellèrent meva ànima i la meva ment.

Amb els moderns mitjans d’estudi i investigació en particular a Internet, he aconseguit a través de l’anàlisi i recopilacions d’informació per entendre i acceptar el inconcebible en la meva ment que semblava ser un esperit cristià que passi a la realitat.

Tot el que havia fet una crida a tots els que m’havia colpejat la meva ment i la meva ànima estava al tant d’era una explicació …

.

Va ser molt visiblement profecies i senyals d’advertència bíbliques de la vinguda de Jesucrist a la terra.

 

Per increïble que sembli, el fet era que la fi del món estava en marxa.

 

El rellotge de sorra del temps s’havia tornat i els dies que estaven ara en numerat.

.

Una part de mi estava content amb aquesta revelació, una altra part estava trist perquè l’Apocalipsi a la Bíblia és causant de tant patiment al món abans de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist.

I l’última part de mi es va negar a creure que malgrat totes les profecies complertes i tots els signes va fer que l’Apocalipsi pot ser per a la nostra generació!

Així que absolutament havia de buscar l’evidència i les proves i tot i així més proves!

Malgrat la meva fe, necessitava proves com la revelació de l’Apocalipsi és important per al futur de la humanitat!

.

Home de poca fe que sóc!

Sempre a la recerca de proves …!

.

No obstant això, Déu habita la meva vida des de la meva infància i la meva fe en Déu mai m’ha deixat.

És el xoc de la revelació de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist per a la nostra generació que va fer que el meu evidència anhel subconscient.

Jo estava buscant per tot arreu cada dia, especialment en els nombrosos llibres i articles a la xarxa, molts predicadors de la fi dels temps, la prova definitiva i innegable que Jesucrist tornaria físicament regnarà a la Terra i que aquest retorn va ser ben nostra generació.

No obstant això, cal dir i dir que des de fa dos mil anys, molts cristians eren segur i cert que el retorn de Jesús Crist va ser per les seves generacions.

.

I no obstant això, ells estaven equivocats!

.

Així que tot i la magnitud dels senyals i profecies complertes, malgrat el fet que el compliment dels signes i profecies són exponencials com els dolors de part.

Malgrat el fet que una cascada de senyals com mai ha succeït en els últims segles.

Malgrat el fet que la immensa majoria dels signes i profecies d’aquesta magnitud podria ser degut a l’atzar, una mica de dubte, però encara quedava en mi!

Mentre que els dies, tardes i nits de reflexió i investigació per eliminar aquesta petita, petit dubte.

Aquest dubte, però es va deure a una enorme i encara fet colossal només va escombrar totes les meves creences, les meves conviccions, les meves anàlisis i proves de les profecies bíbliques i senyals fets.

Aquest fet enverinat la meva vida, tant és així que he dormit unes poques hores cada nit per tenir temps de mirar i entendre el per què.

Una mica com l’apòstol Tomàs, que necessitava una prova per creure en la resurrecció de Jesucrist, necessito les meves proves per eliminar qualsevol dubte que les petites i encara petit el retorn de Jesucrist a la nostra generació.

Innegablement havia de trobar

la resposta a la pregunta:

Per tant, si el retorn de Jesucrist

Per a la nostra generació,

el correu Papa no parla!

.

Així que si el Papa no va esmentar és que estic equivocat i el que pensi que el retorn de Jesucrist a la nostra generació també està malament.

He de reconèixer que tot i que tinc fe, malgrat el fet que Déu habita en la meva vida des de la meva infància, em queda el dubte malgrat tota l’evidència convincent que vivim cada dia.

Acabo de tenir aquest misteri, que era que malgrat la meva pròpia anàlisi, estudis i investigacions que m’havien portat a la certesa i evidència de la imminent vinguda de nostre Senyor Jesucrist, que encara podrien tenir un indici de dubte.

Com anava a predicar el retorn de Jesucrist, si tingués cap dubte!

Com havia de continuar predicant el retorn de Jesucrist si el Papa no parlava!

.

Així que un de nosaltres entre el Papa i jo estava equivocat!

.

Signes d’acord amb la meva anàlisi encara es produeixen de forma exponencial des 14 maig 1948 (data de la creació de l’Estat d’Israel)

Com podria jo mer humà dubtar de la bona fe dels nostres últims Papes!

El dubte i negar la visió del papa de l’església no és simplement un sacrilegi!

També és excomunicat a si mateix de l’Església!

I que no!

Pedro va ser el primer guia de l’església a través de la voluntat de nostre Senyor Jesucrist.

És el mateix Jesucrist li va donar a Pere la tasca de dirigir l’església i només Jesucrist pot treure el successor de Pere la càrrega líder espiritual de l’església.

Durant dos mil anys, l’Església Catòlica ha transmès la fe de generació en generació.

En aquest els successors de Pere i de tots els vicaris de l’Església han fet la missió dels seus successius governs.

No obstant això, durant aquests dos mil anys d’història, l’església ha comès certs actes que no poden estar orgullosos pel que haurà de retre comptes a Jesucrist al seu retorn. Tot i que el perdó que ja proporcionat pel nostre penediment!

Jo sóc cristià i catòlic encara que jo no vaig a l’església només per a ocasions especials.

No obstant això, em faig de vegades només un de cada oportunitat de portar el seu temps per a la meditació, per recarregar les meves bateries i repostar energia i humilitat.

Així que no puc allunyar-me de Déu o de la fe, però no puc mantenir la boca tancada i no dir res!

.

És més fort que jo!

.

He de moure, predicar i revelar la meva anàlisi perquè tothom pugui pensar i triar el seu propi camí.

II

QUI SÓN ELS BÈSTIES DE L’APOCALIPSI

.

Al principi he de fer una correcció, que havia dit anteriorment, incloent el meu article en  EL RETORN DE JESUCRIST DE MAIG DEL 14 O 15 setembre 2015! Durant la festa de les trompetes  « que l’Islam era la bèstia que puja de l’abisme.

.

Però estic convençut que un error.

.

Més aviat l’Islam és la religió de LUCIFER.

.

Els musulmans adoren a Llucifer de bona fe que es va convèncer que adorem Déu!

.

Llucifer volia ser Déu cantant també el seu poble « musulmans » que són gairebé tan nombrosos com les estrelles al cel!

Mentre que el poble de Déu « els jueus » es redueix a Peau de disgust i se’ls nega cada vegada més al seu fill Jesucrist!

El destí dels musulmans està a les mans, poden venir a Jesucrist per anar a Déu, o continuen adorant a Llucifer.

No podem matar els cristians perquè neguen l’Islam i diuen estar servint a Déu!

Ordenada començant sempre per si mateix i abans de veure la palla en l’ull de la caritat musulmana veí, en aquest article vaig a mirar la biga que està en la meva i la de tots els cristians!

Aquesta és la meva correcció

.

Avui el meu predicació em va portar a revelar a vostè la meva investigació, anàlisi, enquestes i reflexions llargues i acurades em porten a dubtar no només el Vaticà i que vostè ja coneix, però el mateix i els seus predecessors el Papa.  » ELS REIS PAPAS « i

 

Papes Reis són els papes des del Tractat de Letrán en 1929, que va fer el Vaticà un estat.

 

11 febrer 1929 és el Papa  Pius XI,  qui es va convertir en el primer Papa Rei de l’Estat del Vaticà.

 

1 Pius XI  en 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 Joan XXIII  de 1958 a 1963

4 Pau VI  1963-1978

5 Joan Pau I  de 1978-1978

6 Joan Pau II  des de 1978 fins 2005 (la qual existeix en la visió de Joan APOC. 17)

7 Benet XVI  2005-2013 (que va haver de romandre un curt temps)

 François  2013  fins al retorn de Jesucrist, segons la profecia de Malaquies Bisbe

 

Vegeu el meu article:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Déu em perdoni si m’equivoco!

 

El llibre de l’Apocalipsi escrit per Jean revela moltes coses i vaig a recomanar la lectura.

Aquest llibre és d’inspiració divina, els seus capítols i versicles s’apliquen a les diferents situacions a través del qual la història de l’home, sinó que és també el llibre de Apocalipsi amb la fi dels temps i és aquest estudi que que desenvolupament aquí a part.

En particular, voldria cridar l’atenció sobre tres capítols que no he classificat voluntàriament per tal d’una millor comprensió de la meva anàlisi.

Aquests són els capítols 17, 13 i 16 que es pot llegir a la part inferior de la pàgina.

.

La

La visió dels pantalons texans en el capítol 17 de l’Apocalipsi

La meva anàlisi

.

Després de llegir aquest capítol, a la llum del que sabem de l’Església Catòlica del Vaticà, veiem que, òbviament, es refereix a l’Església Catòlica fins a la fi dels temps!

La lectura d’aquest capítol no es podria entendre fins que al final dels temps quan la seva revelació per Déu.

Dona – La Gran Prostituta

Aquesta descripció correspon a la Santa Seu de l’Església Catòlica « ROMA » per tant « VATICÀ »

La bèstia escarlata de la prostituta   té set caps i deu banyes

Ens veurem a la conclusió de l’article és que aquesta bèstia escarlata que porta a la prostituta … 

Les set caps són alhora set turons de Roma, sinó també set reis del Vaticà

Els set reis    són, per tant, els papes des dels acords del Laterà que han fet el Vaticà un regne

Els deu reis      són els líders religiosos d’altres religions amb les que el manteniment o enllaços Papa aliances. enllaç o religions:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

La bèstia que era   és la que puja de l’abisme, com el vers era llavors 17.8 no és, llavors reaparèixer

La bèstia que era, i s’eleva des de l’abisme  és certament el Vaticà o ella maneja els fils.

Els versos semblen descriure l’ex-Papa Benet XVI, especialment en el verset 17,8, el que demostra la llum de la seva renúncia que aquesta bèstia que puja de l’abisme és el Papa Benet XVI

benoc3aet-XVI-mohamed-Ahmed al-Tayeb-Limam-de-la-mosquc3a9e Al-Azhar del Caire-du-

El Papa Benet XVI és la bèstia que era, i que puja de la mar i l’abisme. 

És clar que és molt difícil per a mi concebre com a cristià catòlic que aquesta anàlisi pot ser estimat per Déu Capítol 17 la fi dels temps, però els fets semblen parlar per si mateixos i ho faig revelació meva anàlisi es pot veure el més destacat.

 

 

B 

Capítol 13 del Llibre de l’Apocalipsi.

La meva anàlisi

La bèstia que puja de la terra

.

En el llibre de Apocalipsi capítol 13 versicle 13,11 veiem una altra bèstia, però no sortint del mar, sinó de la Terra i exerceix tota l’autoritat de la primera bèstia en la seva presència.

Sempre en la mateixa direcció de l’anàlisi, entenem aquí que aquesta  bèstia de la terra és   el Papa Francis imperant en la presència d’ex-Papa Benet XVI.

Papa Francis, es neguen certs atributs Pape (capa i sabates), i fins i tot el nom del Papa. Simplement diu el Bisbe de Roma i, segons alguns informes no ha complert amb tots els requisits per al nomenament al papat.

Papa Francis és la bèstia que puja de la terra

 

La primera bèstia que puja de la mar

 

En el verset 13:12, l’àngel parla encara de la primera bèstia, la ferida mortal va ser curada aquest curs en la meva anàlisi no és altre que el Papa Joan Pau II , qui va rebre una ferida de bala que anava a ser fatal.

Però miraculosament va escapar de la mort que el famós 13 maig 1981!

Fins i tot el seu assassí va dir que no entenia com el Papa s’havia escapat de la mort …. !

 

Així que la bèstia del mar és la primera bèstia que puja de la terra és la segona bèstia.

.

En resum, els set reis papes estan tots relacionats amb la bèstia de la mar, i el Papa Francisco és la segona bèstia, que s’eleva des de la terra.

.

Els últims Papes són les bèsties de l’Apocalipsi!

.

Però no són els únics animals perquè recordi que hi ha deu reis que es combinen les dues bèsties (Benet i Francis) i els deu reis són els deu líders religiosos d’altres religions, que ja hem vist aquestes lleialtats sota Joan Pau II, Benet XVI i ara amb Francis.

Els líders de les religions falses que estan aliats amb les bèsties del Vaticà són també les aliances amb les bèsties de l’Apocalipsi, l’objectiu és lluitar contra la veritable església catòlica és l’església de Jesucrist.

.

C 

Capítol 16 del llibre de l’Apocalipsi.

La meva anàlisi

 .

En aquest capítol també és molt important perquè explica clarament els sofriments que Déu enviarà sobre la terra.

16.13 El vers explica l’aliança entre la trilogia de  « El drac, la bèstia i el fals profeta » que han d’actuar junts per fer que els caps d’estat del món en l’última guerra mundial ..

En aquest capítol també és molt important perquè explica clarament els sofriments i els judicis que Déu enviarà sobre la terra.

.

És el càstig!

.

Vam veure que les bèsties eren, hem d’esbrinar qui és el drac, que és el fals profeta.

El drac     representa la força, ell encara viu ocult de distància i només apareixen per llançar-se sobre la seva presa i matar en una allau de cops o flames.

.

Qui és el drac?

.

Els poders del comerç, les matèries primeres, les finances i els mitjans de comunicació, estan en mans dels fideïcomisos que es dirigeixen a l’ombra de la  »  maçoneria «  que serveix a la « Illuminati » societat secreta que governa el Maçoneria i governa el món.

El drac pels seus poders que afecten tots els éssers en el món, la misèria, la fam, la malaltia, la violència, les revoltes i les guerres es desencadenen.

Els musulmans acusen els cristians i jueus desgràcies que afligeixen i Jueus i cristians acusen musulmans tornen als mateixos problemes.

El propòsit ulterior de les dues bèsties, el fals profeta i el drac és mantenir « homes » i el somni enredat en problemes que els distreguin de Jesucrist que ve a salvar-nos.

L’objectiu a mitjà confessada per dues bèsties, el fals profeta i el drac, és la creació d’un nou ordre mundial sobre les ruïnes del cristianisme a la terra per establir un regne de pau i seguretat.

.

En realitat volen esclavitzar a l’home!

.

El drac és el nervi de la guerra és la força i el poder dels malvats de revelar a combatre l’Anyell!

 

El fals profeta  Ell no pot ser un saló al final del líder vegada perquè, com ja hem vist són « bèsties papes » i 10 Reis « líders religiosos de les religions falses » que proporcionen aquesta funció.

Això no és un profeta per a la fi del temps com la Bíblia parla dels falsos profetes, per aquesta vegada, i no el fals profeta.

Llavors consideració de dos mil anys d’història no ha estat només un fals profeta tan important i tan poderosa que encara és present i viu en totes les ments.  Aquest és Muhammad   està al capdavant d’un multitud contra tots els pronòstics s’assegura que és el profeta veritable i final.

Veure articles peu de pàgina

Sabem que 600 anys abans de Jesucrist, Daniel va anunciar l’arribada del Messies.

La història del món demostra sens dubte que aquest Messies era « Jesucrist »  profecia va anunciar que anava a tallar i no tindria successor.

.

Així que, sens dubte, Mahoma és un profeta fals.

.

I tenint en compte la multitud d’humans « musulmans » que veneren, podem dir alt i clar que Muhammad és el fals profeta bíblic

.

És important tenir en compte que els musulmans són les primeres víctimes del fals profeta.

Els musulmans són víctimes de la síndrome d’Estocolm i, per tant, que adoren al fals profeta i els seus seguidors, els islamistes!

.

Convido a tots els musulmans a venir a Crist per ser estalvis.

.

Els islamistes són el braç armat del Fals Profeta, turmenten i mutilen multituds diàries dels musulmans.

També van provocar la Guerra Santa contra el cristianisme.

Massacres delmar moltes terres dels cristians a l’Àfrica ia l’Orient.

Esglésies van ser atacades, saquejades i cremades, els islamistes no respecten res.

Homes, dones i nens van ser assassinats en el nom de Déu per aquests servents de Satanàs.

 

PROVA PER NOU

.

Tot això es porta a terme i s’adapta molt bé junts, però encara tenia algunes proves com em temo les conseqüències de la meva anàlisi sobre el món.

Així que més enllà de la meva creença, les agrupacions, les similituds existeixen fets que poden ajudar a vostè com a formar una opinió.

Aquí hi ha nou preguntes, la prova de la « nova » Sóc potser no està malament!

PER QUÈ: Els reis són els papes han deixat el nombre de sacerdots es va reduir a un degoteig, sobretot a França o sacerdot s’encarrega de diverses parròquies sols (La bona publicitat s’elevaria a moltes vocacions) Els papes han actuat voluntàriament contra l’església pel que és morir lentament. « És un fet »

PER QUÈ: El Papa, el 1960 es va negar a revelar el tercer secret de Fàtima, desobeint així la voluntat de la Mare de Déu, mentre que el Vaticà va ser reconeguda com la veritable aparença de la Verge. Papa va desobeir deliberadament Déu. Des de 1960 els Papes Reis es neguen a obeir a Déu sabent « És un fet »

PER QUÈ: Els reis pontífexs han donat suport, defensat i fins i tot va encoratjar l’humanisme en comptes d’encoratjar la gent a venir a Jesucrist en l’amor i fer un acte de caritat. humanisme col · loca l’home en el centre de tot prioritats, mentre que el Déu cristià es col · loca al centre de tot!L’humanista glorifica l’home i després cristiana glorifica Déu! « És un fet »

PER QUÈ: Els Papes Reis deixis, torturar i assassinar a multituds de cristians perquè rebutgen l’Islam. No només es van sense dir res, però reconeixen com a falsos camins Islam i altres religions que poden conduir a Déu. I condemnen multituds en camins engany. « És un fet. »

PER QUÈ: L ast Papa Francis simplement va dir que el Bisbe de Roma i es nega que el nom del Papa i de portar certs atributs. « És un fet. »

PER QUÈ: Els Papes Reis es va negar a parlar sobre l’imminent retorn de Jesucrist, i el nostre últim Papa va continuar a guardar silenci sobre aquest fet. El primer objectiu de la seva oficina encara està impulsant l’Església Catòlica és preparar els homes per a la tornada del Senyor Jesucrist! « És un fet. » 

PER QUÈ: Els Papes Reis decidir tenir un tron papal amb una creu invertida a la part posterior. Que comunament significa que s’han convertit les seves jaquetes i ja no servir Jesucrist, però Satanàs. « És un fet. »

PER QUÈ:  Mentre que l’acte de la benedicció papal va ser feta amb els dits índex i el personal estirat, es va ser reemplaçat pel dit índex i el dit petit estesos, que es coneix com el signe de Satanàs! « És un fet. »

PER QUÈ: Els Papes Reis van acordar reialesa que és un compromís amb Satanàs. Jesucrist havia negat tots els dons de Satanàs quan ell estava subjecte a la temptació en el desert. « És un fet. »

.

CONCLUSIÓ

 

Tots aquests fets són els fets, real i tangible, com podem, com a cristians seguir acceptant tenir els ulls tancats!

És hora de despertar abans que sigui massa tard.

Recorda que Jesucrist també va ser traït per consell « High cos religiós jueu »

Així que els meus estimats germans i germanes en Crist, sóc conscient que m’arrisco meva ànima si m’equivoco, però davant de Déu el dret de no comparteixen la meva anàlisi.

He fingir que predicar superficial o puc arribar al fons de les coses, siguin fervents en la meva fe, tractant de despertar a les multituds i per tant pot contribuir a salvar el major nombre d’ànimes, fins i tot a risc de la meva.

Aquí crec que he demostrat que els Papes Reis són « deliberadament » falsos papes i les bèsties de l’Apocalipsi.

 

Vam veure que la dona « La gran prostituta »  és « l’Església Catòlica del Vaticà. »

Hem vist que  les set caps són dues « set turons de Roma i els set papes Reis »

Hem vist que el  »  Seven Kings  « són « els set papes » des de l’Acord del Laterà de Pius XI a Benet XVI

Hem vist que la primera bèstia que puja de la mar va ser el « Papa Joan Pau II »

Vam veure  »  La bèstia que era, i s’eleva des de l’abisme «  és  « el Papa Benet XVI »

Vam veure  »  La bèstia que puja de la terra «  és « Papa Francis »

Hem vist que « Els deu reis » són « els 10 càrrecs de falses religions » que van fer un pacte i la lleialtat a la bèstia « dels Papes »

Hem vist que  »  El fals profeta «    va ser « Mohammed » encarnada avui per l’Islam i els islamistes.

Hem vist que el « Drac » és « Francmaçoneria »    , que serveix els « Illuminati »

.

Llavors, qui és la bèstia escarlata de la prostituta

.

La bèstia escarlata que porta a la prostituta és la societat secreta anomenada   els Illuminati   , ja que és l’estructura que dóna vida i força a les dues bèsties i la prostituta.

.

I qui són aquests Illuminati  ?

.

És una societat secreta satànica la base està composta d’una societat global de l’elit de les finances, la política, els mitjans de comunicació i la societat civil. Ella és el cap dels maçons i dirigeix ​​el món darrere de les escenes dels seus poders financers, tècnics, tecnològics, polítics i mitjans de comunicació.

Per inferència, podem entendre que aquesta societat secreta es dirigeix:

El Gran Mestre de la Maçoneria,

Les dues bèsties « L’ex Papa Benet XVI i el Papa Francis »

Els caps dels deu reis 10 religions falses tenen lleialtats a les dues bèsties  »

Això fa que 13 persones, és a dir, un Xef   « anticrist » i els Dotze Apòstols!

13 ª apòstol fals profeta i com Judes, que és rebel i està en contra de la mestra   « anticrist »  i el sistema. Els seus deixebles « islamistes » El mateix passarà amb la guerra impia al Armagedón.

De nou mico Satanàs a Déu perquè Jesucrist va tenir també dotze apòstols fidels i tretzè que havien traït

 

Llavors, qui és l’hipòcrita, l’anticrist, 

La Bèstia Escarlata

  

Aquells als que el món va a reconèixer l’autoritat només pot haver un conegut i respectat per tots i cada persona que ha estat o serà la lleialtat!

Impiu

Un detall important en la imatge,  Benet va fer el senyal de Satanàs en plena via pública

Aquesta persona   « l’anticrist, la bèstia escarlata »  que es revelarà com Armageddon   L’ex Papa Benet XVI

Perquè Joan ens diu en el verset 17.8 Llibre d’Apocalipsi:

17:08

La bèstia que has vist, era, i no és més. I està per pujar de l’abisme i anar a perdició. I els habitants de la terra els noms no han estat escrits des de la fundació del món en el llibre de la vida, es sorprendran veient la bèstia que era i ja no és , i serà. –

La guerra de Armagedón serà la batalla dels Illuminati contra el fals profeta « ISLAM », dirigit pels jihadistes islàmics que es neguen lleialtat a la bèstia!

L’any 2014 ha de veure a posar en marxa totes les condicions per a aquest conflicte inevitable i planejat per als últims dies de la final dels temps  , que crec que es durà a terme el 2015.

Els Illuminati primer ha de crear tensions, disturbis, l’odi, augmentar la pobresa i la desigualtat, perquè els ànims es caldegen.

I la bèstia que era, va tornar a aparèixer per alleujar les tensions i ajudar a crear un nou ordre mundial que es negarà el Fals Profeta « islamistes »

.

Per descomptat, això no és una profecia, sinó conclusions lògiques extretes de la meva anàlisi.

Puc estar equivocat, però potser no!

.

També fa la seva opinió, és el moment de seguir el seu cor i entendre que tots els que diuen que volen fer el seu pou pot estar dient vostè munta i guiarà per Satanàs.

El seu cor, la seva fe i oracions a Déu el guiaran a través de la foscor.

Cal assenyalar que els deu reis, que són aliats dels Illuminati busquen causar el major nombre d’ànimes a Satanàs.

ls són també les bèsties de l’Apocalipsi d’aliances.

La bèstia, els deu reis, el més actiu contra els cristians és jihadistes islàmics ISLAM específicament creats  pel fals profeta.

El propòsit essencial principal i última, dos animals, 10 animals per les aliances, el drac i el fals profeta és lluny de Jesucrist i la Fe, l’Església de Jesucrist

Certament hi ha hagut una negociació amb Satanàs en un cert nivell.

A les ànimes i Satanàs Illuminati poder a la Terra, però Satanàs és un enganyador i eventualment tots els esclaus a l’infern!

És per això que és important per a nosaltres meus estimats germans i germanes, les mercaderies en Jesucrist anar al Cèsar el que és del Cèsar ia Déu el que és de Déu.

No odiïs als musulmans, o els islamistes, sinó pregar per ells, ja que estan allunyats de Déu per rebutjar Jesucrist.

Pregueu perquè Déu tingui misericòrdia i permetre que « els obrers de l’onzena hora  « per venir a Ell a través de Jesucrist, perquè és l’única manera.

Ajudeu els que demanen ajuda, l’amor als que ens odien, perdonar els nostres deutors i resar perquè els nostres noms no són esborrats del llibre de la vida.

Mantingui la Fe, els meus estimats germans i germanes en Crist, i pregar diàriament pel temps és a prop, i Jesús Crist tornarà.

Tot esperant la vinguda del Senyor ja sabem que 2014 serà particularment difícil en el món des de l’aparició del dolor són exponencials i per tant més viu i més proper al lliurament.

Hem de demanar a Déu que guiï les nostres vides a través de l’Esperit Sant fins al retorn de nostre Senyor Jesucrist.

Si, com crec que el retorn de Jesucrist seria al setembre de 2015 sobre el motiu de la festa de les trompetes, llavors tenim una mica menys de dos anys per mantenir en la foscor per veure el retorn de la Muntanya de oliva de nostre Senyor Jesucrist.

Tingueu en compte que abans del retorn de Jesucrist ha de ser el rapte de l’església i el dia de la ira de Déu.

És possible que el rapte de l’església es produeix en el moment, en unes poques hores o fins i tot unes setmanes o uns mesos, o just abans del retorn de Jesucrist.

Coratge, mantenir-se ferm i preparar els meus estimats germans i germanes en Jesucrist, el dia de l’alliberament està a la mà, perquè en tots els casos, és per a la nostra generació!

Jesucrist ens estima a tots i que és per salvar que és molt aviat.

Que Déu et beneeixi meu estimat.

Jesucrist ve aviat, això és segur i tenim molt poc temps per informar, persuadir i portar al ramat, el major nombre d’ovelles perdudes.

.

A ALGUNS FITES

LA FI DEL TEMPS

.

A través de la investigació, enquestes, anàlisi i reflexió, vaig localitzar:

El primer senyal de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist, 14 maig 1948

El començament dels últims set anys « , la setena setmana de Daniel » el 29 setembre de 2008 El dia de la caiguda de la borsa de Nova York.

El retorn del nostre Salvador, Mestre i Rei Jesucrist Fill de Déu en el mes de setembre 2015 entre 14 i 15 a la festa de les trompetes.

Llegiu el meu article: EL RETORN DE JESUCRIST DE MAIG DEL 14 O 15 setembre 2015! Durant la festa de les trompetes   »

Jo no venc res, t’ho demano, els meus estimats germans i germanes i amics lectors l’amabilitat d’enviar el present article i la direcció del bloc a tots els teus amics i contactes a tot el món, perquè vostès també són soldats de Crist i que el major nombre d’ànimes té l’oportunitat de ser estalvis.

Pau, amor i alegria en els cors i llars d’espera per al rapte de l’església per algun retorn físic i gloriós del nostre Senyor Jesucrist en la Muntanya de les Oliveres

.

APOCALIPSI CAPÍTOL 17

.

17:01

Un dels set àngels que tenien les set copes, i va parlar amb mi, dient: Vine aquí, jo et mostraré la sentència contra la gran prostituta que està asseguda sobre moltes aigües.

17:02

Amb ella els reis de la terra han prostituït i amb el vi de la seva prostitució dels habitants de la terra s’han embriagat.

17:03

Ell em va portar en l’Esperit al desert. I vaig veure una dona asseguda sobre una bèstia escarlata plena de noms de blasfèmia, que tenia set caps i deu banyes.

17:04

La dona estava vestida de porpra i escarlata, i adornada de pedres i perles d’or i pedres precioses. Ella tenia a la mà un calze d’or ple de abominacions i de la immundícia de la seva prostitució.

17:05

En el seu front un nom escrit, un misteri: BABILÒNIA LA GRAN, LA MARE de les prostitutes I abominacions DE LA TERRA.

17:06

I vaig veure la dona èbria de la sang dels sants i de la sang dels màrtirs de Jesús. I, al veure-la, es va apoderar de mi una gran sorpresa.

17:07

I l’àngel em va dir: Per què et sorprens? Jo et diré el misteri de la dona i de la bèstia que la porta, la qual té set caps i deu banyes.

17:08

La bèstia que has vist, era, i no és més. I està per pujar de l’abisme i anar a perdició. I els habitants de la terra els noms no han estat escrits des de la fundació del món en el llibre de la vida, es sorprendran veient la bèstia que era i ja no és , i serà. –

17:09

I aquí hi ha ment que té saviesa. Les set caps són set muntanyes, sobre els quals s’asseu la dona.

17:10

I són set reis: Cinc han caigut, un és i l’altre encara no ha vingut, i quan vingui, cal que duri poc temps.

17:11

I la bèstia que era i no és, és en si mateixa un vuitè, i és dels set, i va a la perdició.

17:12

Les deu banyes que has vist, són deu reis, que encara no han rebut regne, però rebran autoritat com a reis per una hora amb la bèstia.

17:13

Aquests tenen un mateix propòsit, i lliuraran el seu poder i autoritat a la bèstia.

17:14

Ells lluitaran contra l’Anyell, i l’Anyell els vencerà, perquè ell és Senyor de senyors i Rei de reis, i anomenats i triats i fidels que estan amb ell són.

17:15

I ell em va dir: Les aigües que has vist on la prostituta s’asseu, són pobles, multituds, nacions i llengües.

17:16

Les deu banyes que has vist en la bèstia, aquests aborrecerán a la prostituta, la deixaran sola i nua, devoraran les seves carns, i la cremaran amb foc.

17:17

Perquè Déu ha posat en els seus cors el executar el que ell va voler: posar-se d’acord, i donar el seu regne a la bèstia, fins que siguin complertes les paraules de Déu.

17:18

I la dona que has vist és la gran ciutat que regna sobre els reis de la terra.

Font:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

APOCALIPSI CAPÍTOL 13

 

13:01

Em vaig parar sobre la sorra del mar, i vaig veure un augment de la bèstia del mar que tenia set caps i deu banyes, i en les seves banyes 10 diademes, i sobre els seus caps, un nom blasfem.

13:02

La bèstia que vaig veure era semblant a un lleopard, i els seus peus com d’ós, i la seva boca com boca de lleó. I el drac li va donar el seu poder i el seu tron ​​i gran autoritat.

13:03

I vaig veure una de les seves caps com ferida de mort, però la seva ferida mortal va ser curada. I tothom es va meravellar darrere de la bèstia.

13:04

I adorar al drac que havia donat autoritat a la bèstia, i adoraven la bèstia, dient: Qui com la bèstia, i qui podrà lluitar contra ella?

13:05

I li fou donada boca que parlava grans coses i blasfèmies va dir, i se li va donar autoritat per actuar durant quaranta-dos mesos.

13:06

I va obrir la seva boca en blasfèmies contra Déu, per blasfemar del seu nom, del seu tabernacle, i als que habiten al cel.

13:07

I havia donat li va permetre fer guerra contra els sants i vèncer-los. També se li va donar autoritat sobre tota tribu, poble, llengua i nació.

13:08

I tots els que habiten a la terra li, els noms no estan escrits des de la fundació del món en el llibre de la vida de l’Anyell que va ser immolat adorar.

13:09

Si algú té orelles, que escolti!

13:10

Si algun porta en captivitat, va en captivitat, si algun mata espasa ha de ser mort a espasa. Aquí està la paciència i la fe dels sants.

13:11

Llavors vaig veure la terra una altra bèstia que té dues banyes com un anyell, però parlava com un drac.

13:12

Exerceix tota l’autoritat de la primera bèstia en presència d’ell, i fa que la terra i els seus habitants adorin a la primera bèstia, la ferida mortal va ser curada.

13:13

També fa grans senyals, fins i tot fa baixar foc del cel a la terra davant dels homes.

13:14

I enganya els habitants de la terra amb els senyals que se li ha permès fer en presència de la bèstia, dient als habitants de la terra que li facin imatge a la bèstia que té la ferida d’espasa, i va viure .

13:15

També se li va donar alè a la imatge de la bèstia, perquè la imatge de la bèstia parlés i fes tots els que no adoressin la imatge de la bèstia siguin morts

13:16

I feia que a tots, petits i grans, rics i pobres, lliures i esclaus, se’ls posés una marca a la mà dreta o al front;

13:17

i que cap pogués comprar ni vendre, sinó el que tingués la marca, el nom de la bèstia o el nombre del seu nom.

13:18

Aquí hi ha saviesa. El que té enteniment, compti el nombre de la bèstia.Perquè és el nombre de l’home, i el seu nombre és cents seixanta-sis.

Font

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

APOCALIPSI CAPÍTOL 16

 

16.1

I vaig sentir una veu forta que deia des del temple als set àngels: Aneu i aboqueu sobre la terra les set copes de la ira de Déu.

16:02

El primer, i abocar la seva copa sobre la terra. I úlcera maligna i dolorosa sobre els homes que tenien la marca de la bèstia, i que adoraven la seva imatge.

16:03

El segon àngel va abocar la seva copa sobre el mar, i aquest es va convertir en sang com d’un mort, i va morir tot ésser vivent, tot al mar

16:04

El tercer va vessar la seva copa sobre els rius i les fonts de les aigües. I es van convertir en sang.

16:05

I vaig sentir l’àngel de les aigües que deia: Just ets tu, oh Senyor, i que eres, oh Sant, perquè has jutjat aquestes coses.

16:06

Puix vessar la sang dels sants i dels profetes, i els has donat a beure sang: perquè són dignes.

16:07

I vaig sentir l’altar deia: Certament, Senyor Déu Totpoderós, els teus judicis són veritables i justos.

16:08

El quart àngel va abocar la seva copa sobre el sol. I li va ser donat cremar els homes amb foc;

16:09

I els homes es van cremar amb el gran calor, i blasfemar el nom de Déu, que té poder sobre aquestes plagues, i no es van penedir per donar-li glòria.

16:10

El cinquè àngel va abocar la seva copa sobre el tron ​​de la bèstia. I el seu regne es va fer tenebrós, i es mossegaven les seves llengües de dolor;

16:11

i blasfemar del Déu del cel pels seus dolors i pels seus úlceres, i no es van penedir de les seves obres.

16:12

El sisè àngel va vessar la seva copa sobre el gran riu Eufrates. I l’aigua d’aquest es va assecar, perquè el camí dels reis de l’orient estigués preparat.

16:13

I vaig veure sortir de la boca del drac i de la boca de la bèstia i de la boca del fals profeta, tres esperits immunds a manera de granotes.

16:14

Perquè són esperits de dimonis, que fan senyals, i van als reis de tot el món, per reunir a la batalla d’aquell gran dia del Déu Totpoderós.

16:15

Heus aquí, jo vinc com un lladre. Feliç el que vetlla, i guarda la roba, perquè no camini nu, i vegin la seva vergonya! –

16:16

Ells es van ajuntar en un lloc anomenat en hebreu es diu Harmagedon.

16:17

El setè àngel va abocar la seva copa per l’aire. I va sortir del temple, del tron, una gran veu dient: Fet està!

16:18

I hi va haver llampecs i veus i trons, i un gran tremolor de terra, com mai hi havia hagut des que els homes han estat sobre la terra, engrandir terratrèmol

16:19

I la gran ciutat va ser dividida en tres parts, i les ciutats de les nacions van caure, i Déu es va recordar de la gran Babilònia, per donar-hi el calze del vi de l’ardor de la seva ira.

16:20

I tota illa va fugir, i no es van trobar les muntanyes.

16:21

I un gran pedregada, amb pedres de gairebé el pes d’un talent, va baixar del cel sobre els homes: i els homes blasfemar contra Déu per la plaga de la calamarsa, perquè la seva plaga va ser genial.

Font

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Salut

.

Els obrers de l’hora onzena

.

La paràbola de l’onzena hora:
. Mateu (20:1-16)

Jesús va comptar aquesta paràbola:


El Regne del cel és com un amo que va sortir a l’alba a llogar treballadors per a la seva vinya.


Va començar a estar d’acord amb ells sobre el salari d’una moneda per al dia, els va enviar a la seva vinya (…)


Poc abans del final del dia, va sortir una altra vegada i va trobar altres treballadors.


Ell els va dir: « Per què es va quedar allà tot el dia sense fer res? »


Ells li van respondre: « Perquè ningú ens ha contractat.

« Ell els va dir: » Aneu també vosaltres a la meva vinya « .

Quan va arribar la nit, cadascú va rebre el seu salari. 

 

Els que van arribar al final del dia va rebre una moneda de plata …


Els que van començar d’hora al matí van rebre el mateix … i récriminèrent contra el capità del domini:


« Ells no van venir per una hora de treball i donar-los iguals a nosaltres que hem suportat el pes de la jornada i la calor! » Però el mestre va contestar a un d’ells: « Amic, no et faig cap injustícia. 

 

Vostè no està d’acord amb mi en un denari? 

 

No tinc el dret de fer el que vull amb el meu? ¿Va a mirar amb mals ulls perquè jo sóc generós? « 

O articles

LA BÈSTIA ÉS EL VATICÀ DESPRÉS L’INICI DE BENET XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Estimats germans i germanes en Crist Jesús

.

Fem una ullada al Vaticà i sobretot veient el que es convertirà en el nostre anterior Papa Benet XVI.

I ens recorda que només Jesucrist pot treure la càrrega de la guia de l’Església Papa i només Jesucrist pot superar i derrotar la bèstia, el drac, el fals profeta i els deu reis.

I també superem l’església amb el nostre Senyor Jesucrist.

Després hi ha el capítol 14 del llibre de l’Apocalipsi es va a fer i, al meu entendre, és la Festa de les Trompetes 2015, vaig deixar de llegir i pensar sobre la seva vida, però recorda abans d’escollir la seva manera de llegir el meu article Enllaç  Dare fe en Déu i en Jesucrist!

14:01

I vaig mirar, i vet aquí l’Anyell estava sobre la muntanya de Sió, i amb ell 144.000, que tenien el seu nom i el del seu Pare escrit en els seus fronts.

14:02

I vaig sentir una veu del cel, com l’estrèpit de moltes aigües i com el so d’un gran tro i la veu que vaig sentir era com de arpistes que tocaven els seus arpes.

14:03

I cantaven un càntic nou davant el tron ​​i davant els quatre vivents i dels ancians. I ningú podia aprendre el càntic sinó aquells 144.000 que van ser redimits de la terra.

14:04

Ells són els que no es van contaminar amb dones, ja que són verges, que segueixen l’Anyell arreu on va. Aquests van ser redimits d’entre els homes com a primícies per a Déu i per l’Anyell;

14:05

I en les seves boques no es va trobar engany, perquè ells són sense màcula.

14:06

Vaig veure un altre àngel volar per mitjà del cel, que tenia l’evangeli etern per predicar als que habiten a la terra, a tota nació, tribu, llengua i poble.

14:07

Ell va dir en veu alta: Temeu Déu i doneu-li glòria, perquè l’hora del seu judici és vinguda, i adoren al que va fer el cel i la terra, el mar i les fonts de les aigües .

14:08

I un altre, un segon àngel, va seguir, dient: Ha caigut Babilònia, ha caigut Babilònia la gran, el que va fer que totes les nacions beguin del vi del furor de la seva prostitució!

14:09

I un altre, un tercer àngel els va seguir, dient amb veu forta: Si algú adora la bèstia ia la seva imatge i rep la marca en el seu front o en la seva mà,

14:10

ell també beurà del vi de la ira de Déu sigui vessada sense barreja a la Copa de la seva ira, i serà turmentat amb foc i sofre davant dels sants àngels i de l’Anyell.

14:11

I el fum del seu turment puja pels segles dels segles i no tenen repòs de dia ni de nit els que adoren la bèstia i la seva imatge, ni ningú que rebi la marca del seu nom.

14:12

Aquí està la paciència dels sants, els qui guarden els manaments de Déu i la fe de Jesús.

14:13

I vaig sentir una veu del cel que deia: Escriu: Feliços els morts que moren en el Senyor! Sí, diu l’Esperit, que reposin dels seus treballs, perquè les seves obres amb ells segueixen.

14:14

I vaig mirar, i vet aquí un núvol blanc, i sobre el núvol un assegut semblant al Fill de l’Home, que tenia al cap una corona d’or, i en la seva mà una falç aguda.

14:15

I un altre àngel va sortir del temple, cridant amb veu al que estava assegut sobre el núvol: expressar la teva falç, i sega, perquè l’hora de segar ha arribat, ja que la collita de la terra està madura.

14:16

I el que estava assegut sobre el núvol va ficar la seva falç a la terra. I la terra va ser segada.

14:17

I un altre àngel va sortir del temple que és al cel, tenint també una falç esmolada.

14:18

I un altre àngel, que tenia poder sobre el foc, va sortir de l’altar, i va cridar amb veu al que tenia la falç aguda veu, dient: Fica el teu falç aguda, i verema els raïms del cep la terra, perquè els seus raïms estan madures.

14:19

I l’àngel va llançar la seva falç a la terra. I veremar la vinya de la terra, i la va trobar a les grans raïms de vi de la ira de Déu.

14:20

I el cup va ser trepitjat fora de la ciutat, i va sortir sang del cup fins als frens dels cavalls per una distància de 1600 estadis.

Que Déu vetlli per cada un de nosaltres i ens va donar la seva benedicció

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.