ÇFARË DUHET BËRË DHE ÇFARË RRETH pritje të kthimin e Jezu Krishtit

 

Kapitulli 24 i Ungjillit të Mateut në  vargun 14 lexojmë:

« Ky ungjill i mbretërisë do të predikohet në gjithë botën si një dëshmi për gjithë kombet . atëherë do fund. « 

http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

-

Sot, në sajë të të gjithë misionarët, ne duhet ngrohtësisht falënderojmë atë për guximin dhe punën dhe për të cilën ne duhet të lutemi sa më shumë e kanë lënë shëndetin ose jetën këtu.

Falë tyre kështu fjalën e Perëndisë dhe Bibla u vendosën kudo, në të gjitha gjuhët, që të gjithë popujt e botës dhe madje edhe ata që jetojnë në qoshet më të largëta të planetit.

Të shohim përmbushjen e të gjitha shenjat dhe profecitë e kthimin biblike të Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, ne duhet të kuptojmë se ky kthim është i pashmangshëm.

 

Duke i pashmangshëm ne duhet të kuptojmë se ajo është për brezin tonë.

 

I shpjegoj në kontestet blog posts, të gjitha dëshmitë se është ora e fundit filloi me krijimin e shtetit të Izraelit, 14 maj 1948.

 

Duke e ditur se jeta e njeriut është një maksimum prej 120 vjetësh, brezi i lindur në vitin 1948, zakonisht përfundon në 2068.

 

Por thuhet në Bibël se kthimi i Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit duhet të jetë si dhembjeve të lindjes.

 

Kjo do të thotë më saktësisht se shenjat shkalle do të rritet në mënyrë eksponenciale deri në kthimin e tij.

 

Është e vështirë të besohet në funksion të madhësisë së shenjave dhe profecitë e bëra tashmë atë të ndodhë përsëri në 2068 vjet.

 

Askush nuk e di ditën apo orën e kthimit të tij, megjithatë, Bibla përmend një numër të shenjave dhe profecive na lejuar për të synuar kohën e përafërt e kthimit e birit të Perëndisë, Jezu Krishtit.

 

Nga profeti Daniel, në vullnetin e parë, Allahu na informon neve se shtatë vitet e fundit të njeriut do të jetë më e vështirë.

Ne të gjeni të detajuar edhe në testamentin e dytë këto shtatë vite të vështira e në fund të kohës.

.

 »  Libri i Apokalipsit « 

Legay-Jean-Luc--Book-Of-The-Apocalypse-Book-894179795_ML

Këto tribulations janë të ndarë në dy pjesë të tre dhe një vjet e gjysmë secili.

Pjesa e dytë është shumë më e vështirë se e para.

 

Më i vjetër mes nesh mund të dëshmojnë dhe historia mund të konfirmoj se që nga 14 maj 1948 ne kemi parë një përforcim eksponenciale e shenjat dhe profecive të Biblës.

 

Ne madje mund të gjeni se që nga shtatori 29, 2008, shenjat dhe profecitë kanë marrë një përmasë të re, kurba e arritjet e tyre u bë i trullosur dhe madje pothuajse vertikale.

 

Data shtator 29, 2008, është ajo e Crash Stock Market e Nju Jorkut me -777,77 indeks. Për gjashtë vjet situata ka vazhduar të përkeqësohet sipas profecive.

 

Është e qartë se edhe në sytë e arritjet e shenjave dhe profecive, në këtë datë të 29 shtator 2008 është fillimi i shtatë viteve të fundit të jetës së njeriut para kthimit të Perëndisë në tokë ishte profetizuar nga Profeti Daniel më shumë se pesëqind vjet para Krishtit.

 

Kthimi i Zotit tonë dhe Mbret, Jezu Krishti, biri i vetëm i Zotit, është për këtë arsye ka gjasa të ndodhë në vitin 2015, dhe ka shumë të ngjarë në mes të 14 dhe 15 shtator.

 

Shih artikullin tim:

KTHIMI I JEZU KRISHTIT NDOSHTA 14 OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive

 

Natyrisht unë nuk jam profet dhe unë mund të jetë i gabuar, por duke pasur parasysh madhësinë e shenjave dhe profecitë, kryhet sidomos që nga 29 shtator 2008 dhe me situatën aktuale globale mbi të gjitha subjektet, është e mundur dhe ajo është edhe më shumë e mundshme që ky kthim është në të vërtetë 2015.

 

Pa profecisë, ka shqetësime se vitin 2015 pritet të jetë një vit i kaosit dhe konfliktit global të njerëzimit.

Kjo është ajo që po shfaqet çdo ditë në lajme botë! 

Unë ju ftoj të lexoni ose ri-lexoni artikullin tim:

WORLD KAOSI tashmë për 2015

KAOSI

Ju e kuptoni rëndësinë e kohës së shkurtër në mes nesh dhe kthimin e Jezu Krishtit dhe rrëmbimin e kishës së tij që duhet të mbahet para kthimit të tij fizike në Malin e Ullinjve.

 

Çdo njeri duhet të jetë i përgatitur dhe për të ndihmuar të tjerët të kuptojnë herë të jashtëzakonshme dhe të vështira që jetojmë dhe do të jetojmë përsëri deri në kthimin e Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit.

 

Ditët do të jetë gjithnjë e më e vështirë për çlirimin.

Ajo do të jetë si dhimbjen e një nëne për ardhjen e një fëmije.

 

Para kthimit të Jezu Krishtit, ai ka ende për të prodhuar dënimin e Perëndisë, i cili gjithashtu ishte profetizuar biblikisht.

 

Ajo është e mirë që të jetë i vetëdijshëm për shkak se ajo është me përkufizim shumë i ngushtë që ajo duhet të ndërhyjë menjëherë pas, apo edhe vetëm para rrëmbimit në qiell e kishës.

 

Unë ju ftoj të lexoni ose ri-lexoni artikullin tim:

Tre SHENJAT kthimin e Jezu Krishtit në tokë

 

I shpjegoj në këtë artikull, para se kthimi i Jezu Krishtit duhet të ndodhin ende tre shenja.

 

01) Zbulimi i Anti-Krishtit

02) Rikonstruksioni i tretë i tempullit të Jeruzalemit

03) Një konflikt globale të rënë dakord nga Jezu Krishti në kthimin e tij

 

Si disa eschatologists mendova anti-Krishti ishte një luftëtar, një udhëheqës i etur për gjak shtet i cili do të çojë botën në kaos nga konflikti globale.

 

 

Por unë ishte e gabuar, anti-Krishti është një përfaqësues i Krishtit në Tokë, ajo është Papati që nga « Vatikanit II »

ujku qengji

 Ujku në maskim Qengjit!

Unë ju ftoj të lexoni artikullin tim:

Bisha e Zbulesës PËRCAKTOJMË!

 

Sa për rindërtimin e tretë të Tempullit të Solomonit në Jerusalem, është e sigurt se populli hebre po përgatitet për rindërtimin e saj, por Perëndia nuk do të pranojë se aksionet e tempullit Malin e Tempullit me xhaminë al Aksa!

 

Ky tempull do të jetë si ajo është dhe ashtu siç është profetizuar në tempullin që Jezu Krishti do të sundojë botën.

 

Kjo do të jetë Tempulli qiellor do të zbresë nga qielli dhe u ul në tempull mali në Jeruzalem.

 

Shenja e vetme që mbetet për të bërë para me kthimin e Jezu Krishtit është ky konflikt globale ne shohim çdo ditë ajo është e përbërë nga luftërat civile dhe religjioneve në veri dhe në jug të planetit.

 

Këto luftëra janë të përforcohet dhe të çojë pashmangshmërisht shumë vende në një konflikt që është duke u globalizuar.

 

Profetike faza e fundit e konfliktit që po ndodhin në Izrael që nga ajo është lufta e Armagedonit se Jezu Krishti duhet të ndalet.

 

Dënimi i Zotit është tani në dhe ne duhet frikë nga Perëndia dhe të luten për shpirtrat e Hi tonë dhe se emrat tanë nuk janë fshirë nga libri i jetës!

 

Ky dënim është përforcim ekstreme, por e shkurtër e të gjitha problemeve me të cilat përballet njerëzimi që nga fillimi në fund të kohës. (Shih fundin e shenjave të tekstit të kthimit të Jezu Krishtit).

 

Jezu Krishti gjeti atje besim në kthimin e tij!

 

Këmbë im i dashur

Pastaj!

.

Ajo që duhet të bëjmë

.

Dhe çfarë do të themi

.

Para Rrëmbimit të Kishës,

Para ndëshkimit

Dhe para Kthim

I Zotit tonë Jezu Krisht.

 

 

1) Ne Wake

 

 

Ne duhet të fillojë me të zgjoheni dhe të kuptojë seriozitetin e situatës.

 

« Jezu Krishti është shpejt për t’u kthyer »

 

 

Ka qenë 2000 vjet ajo është e pritshme

nga të gjithë të krishterët!

 

 

Ne duhet pra të jetë i vetëdijshëm për kthimin e Jezu Krishtit për të na përgatitur për të mirëpritur atë si Shpëtimtarin, Zotin, Master, King dhe vetëm Birit të Perëndisë.

Për këtë ne duhet të pastrojmë shpirtrat tanë me anë të lutjes dhe të shpjegoj jetën tonë.

Dhe kjo nuk është e thjeshtë, sepse shejtani është në punë për të na shkëpusin nga Jezu Krishtit, Zotit dhe besimi.

Ju ftoj të lexoni ose ri-lexuar artikullin tim të zgjoheni ju lart!

 Shpallja e kthimit të Jezu Krishtit

 

 

2) Apostazia KUPTIMI

 

 

Kisha përmes krizës më të madhe të të gjitha kohërave . « Braktisja » 

Shumë njerëz e kanë humbur besimin.

Të krishterët largohen nga besimi dhe bien në mëkat të tepërt.

Një numër i madh janë ata që ndjekin sytë e Papës mbyllur dhe direktivat e Vatikanit 2 dhe ende mbretëria anti-Krishti në Vatikan.

Vlerat e krishtera janë shkelur.

Ne jemi të drejtë të shtrohet pyetja se a është Jezu Krishti të gjejë besim mbi kthimin e tij!

Unë ju ftoj që të lexojnë ose të ri-lexuar artikullin tim e cila është përmendur më lart:

Bisha e Zbulesës PËRCAKTOJMË!

.

.

3) KUPTONI afatin kohor

FUNDI I KOHËS

 

 

 

Vetëm Zoti e di ditën dhe orën e kthimit të Jezu Krishtit, megjithatë, Bibla përmban profeci të shumta dhe shenjat heralding kthimin na lejuar për të synuar kohën e fundit të kohës dhe madje edhe të na sjellë më afër ditë që në dorë të fatit.

Shumë qartë jetojmë pjesët më interesante të kësaj kohën e fundit herë që do të vazhdojë dhe për të marrë më keq deri në Jezu Krishtin.

Ky kthim është menduar si dhembjet e lindjes.

Duke marrë parasysh situatën globale në të gjitha fushat, është e qartë se ky kthim është shumë afër.

Unë ju ftoj të lexoni ose ri-lexoni artikullin tim:

SEKRET TRETË E Fatima kthimin e Jezu Krishtit mbi tokë – vërtetat që shqetësojnë!

 

 

4) LUTESH

 

   

Ne duhet të fillojë duke u lutur për shpëtimin e shpirtrave tanë dhe emrat tanë nuk janë fshirë nga libri i jetës.

Bamirësi fillon me veten!

Ne duhet të lutemi për të gjithë ata që nuk e kanë marrë lajmin e mirë të kthimit të shpejtë të Jezu Krishtit dhe të gjithë ata që kanë rënë larg nga kisha dhe besimi.

Ne duhet të lutemi për dy papë tonë Benedikti dhe Francis në mënyrë që ata të tërheqë veten së bashku dhe të kthehet për të parë nga një Papa i cili është udhëzues e kishës për misionin e Jezu Krishtit

Lutuni që ata kuptojnë shenjat e kohës dhe të informojë botën se Kthimi i Jezu Krishtit është për brezin tonë dhe në sytë e të gjitha shenjave dhe profecitë tashmë arrihet ky kthim është shumë afër.

Nëse ne mund të shpërndajë ato pa informuar kthimin e shpejtë të Jezu Krishtit për të qindra e mijëra vëllezër e motra, që mund të prekin, të informojë dhe të vijnë në Jezu Krishtin e miliarda njerëz nga të gjitha përkatësitë, të gjitha kulturave dhe feve.

Pa ndërhyrjen e dy papëve, miliarda qenieve njerëzore do të jetë një mijë herë Mjerisht Mjerisht dënuar në ferr në gjykimin e Perëndisë!

Nëse ne nuk do të lutemi që Perëndia grant që dy papë tona zgjoheni dhe të veprojë për lavdinë e Jezu Krishtit dhe të Perëndisë, duke njoftuar kthimin e Zotit, atëherë ne do të na mbajnë si pjesë e rëndësishme e kësaj përgjegjësie.

Ne ende duhet të lutemi që Perëndia do të lejojë këtë kthimin e shpejtë të Jezu Krishtit pa vonesë, sepse çdo ditë që kalon shumë shpirtra vuajnë dhe të tjerët larg nga Perëndia, Jezu Krishtit dhe besimit.

Luciferi ka fituar shumë beteja!

Lutje lutjet Ati ynë dhe Hail Mary 

 

 

5) VEPRIMI

 

 

 

Ne duhet të jemi ushtarët e Krishtit dhe të shpallë kthimin e tij të shpejtë.

Flisni me të dashurit tanë dhe për të dërguar lidhjen në listën e blog posts të gjitha kontaktet tona në mediat sociale.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Fat i mirë në qoftë se ju doni të kontaktoni Papën dhe shtypin, kam provuar por asnjë veprim nuk është ndërmarrë në mail tim.

Ajo duhet të thuhet se mënyra më e mirë për të fshehur informacion është që të injorojë atë dhe kjo është ajo që ata e bëjnë, ashtu si strucët!

Unë ju ftoj të lexoni ose ri-lexoni artikullin tim:

OUT E SHPËTIMIT KISHA JO

 

 

 

 LAJME

 

Rabbi Ron Chaya shpjegon mrekullite e kryera nga Zoti në sulmet në Izrael nga Gaza.

Ai gjithashtu sugjeron një zbulimin e mundshëm të Moshiach (Mesia) për 2015.

Por ne të krishterët e dinë se Mesia hebre nuk është tjetër veçse Jezu Krishti …!

Unë ju ftoj për të shikuar këtë video më poshtë në mënyrë të plotë me një vëmendje shumë të veçantë!

VIDEO

http://www.leava.fr/cours-Tora-judaisme/actualites/conflit-izraelit-arabe/chant-gaza-2014.php

.

Populli hebre Lutuni me zell për Perëndinë dhe të Perëndisë ndihmë!

.

Ne vëllezër e motra shumë të dashur për t’u lutur me zell për mbrojtjen e Zotit për herë ende shumë të vështirë përpara nesh, deri në kthimin e Jezu Krishtit.

Lutuni që Perëndia do të lejojë një kthim të shpejtë të Mesias, Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishti, biri i vetëm i Perëndisë, që vjen të na çlirojë nga e keqja dhe të sunduar botën për një mijë vitet që vijnë.

 

 

Kthimi i Jezu Krishtit

.

Cilat janë shenjat Unë mportant

Që nga 14 Maj 1948

 

Ne mund grupit shenjat dhe profecive të Biblës nga familjet e mëdha

A) Shenjat dhe profecitë l IED të Njeriut 

.

Rritja eksponenciale e popullsisë

Progres eksponenciale e rritjes dhe shpikje.

Rritja eksponenciale e fanatizëm, fanatizmi, i islamizmit dhe terrorizmit.

Rritja eksponenciale e egoizmi, individualizmi dhe egocentrizmi.

Humbja e vlerave dhe referencave të krishterë në botë.

Humbja e Besimit.

Epshi, homoseksualiteti dhe çlirimit seksual madje edhe në mesin e të miturit janë bërë të zakonshme, madje edhe një mënyrë e jetës.

Kënaqësia duke kërkuar për të zëvendësuar dëshirën për të qenë i denjë për dashurinë e Perëndisë.

Rritja eksponenciale e sëmundjeve të pashërueshme dhe të rralla, epidemive dhe pandemive.

Uria, Varfëria dhe pasiguria u bë përditshmet miliardë.

E keqja ka një Storefront!

 

B) Shenjat dhe profecitë lidhur me Tokën

.

Rritet eksponenciale dhe outsized tërmetet, stuhitë, uraganet, zjarret, thatësirat, shirat e rrëmbyeshëm, përmbytjet dhe tsunami, si dhe ndryshimet klimatike duke përfshirë borës në verë.

Vdiq nga viti 2008 e miliona kafshëve të egra, bagëti, zogjtë dhe peshqit në të gjithë botën, për ndonjë arsye të njohur!

Në botën e lumenjve dhe të vijës bregdetare të kthehet të kuqe të gjakut.

Shurdhër dhe të lëshojnë zë të lartë prapa në Tokë në vende të ndryshme të planetit.

Të çara dhe vrima gaping duket pas papritur në vende të ndryshme rreth botës shembet.

 

C) të lidhura me shenjat  dhe profecitë  të Kompanisë

.

Argëtimi i Shtetit të Izraelit në një ditë (14 maj 1948).

Ngritja Global i Islamit, fanatizëm dhe fanatizmi.

Rrënojat Botërore që nga 29 shtator 2008.

Luftërat civile dhe feve.

Dhuna Urban globalizuar.

Lufta Effervescences në Lindjen e Mesme.

Kërcënim i konfliktit globale.

 

 D) shenja dhe profecitë në lidhje me Kishën

.

Botërore braktisje.

Zbulimi i anti-Krishtit (papatit).

Mbyllja e shumë kishave dhe ndërtesave të shumë xhamive.

Braktisja e thirrjes meshtarake.

Shumë kisha pa priftërinj dhe pa gojë!

Copëtimin e Kishës në një numër të kishave që thonë të gjithë më afër të vërtetës së Perëndisë dhe kishës katolike.

Humanizmi është bërë një referencë në botë për njerëzit që kanë humbur besimin dhe dashurinë e tyre për Perëndinë.

 

pëllumb

 Disa shenja  dhe profecitë

Kthimi i Jezu Krishtit 

në shkrimet e mia më poshtë

 

Për ata që dyshojnë ose frikë unë ju ftoj që të lexojnë ose të ri-lexuar artikullin tim:

Dyshim dhe frikë nga shenjat e Fundit të Kohës të shpallë kthimin e Jezu Krishtit

Asgjë nuk duhet të fshihen apo edhe gabimet e mia, kështu që unë ju ftoj të lexoni ose ri-lexuar këtë artikull.

Shenjat rëndësishme ardhjen e dytë të Jezu Krishtit, Rrëmbimi, Mundim dhe Antikrishti

Në këtë artikull më lart, unë isha duke synuar kthimin e Jezu Krishtit në mars 2012.

Sigurisht kjo ishte një gabim, por në mars 2012, ka qenë në qiell një ende të pashpjegueshme:

Shenjat në qiell janë të dukshme, Jezu Krishti po vjen së shpejti! 

Në këtë artikull ju do të gjeni një listë të shenjave të kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht

SQARIM I kthimin e Jezu Krishtit

 

Së shpejti Krishti do të largojë kishën, unë dëshiroj me gjithë zemrën time dhe me gjithë shpirtin tim që ju mund të vëllezërit e mi të dashur dhe motra të cilët lexojnë këtë për të qenë pjesë e kësaj kishe do të hiqet dhe do të marrë pjesë në martesën e Qengjit.

Zoti ju bekoftë.

Le të mbajnë flakën e besimit tonë, na le të gjerë zgjuar në buzë rruge e jetës dhe shikuar për kthimin e Shpëtimtarit tonë, Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishti, biri i vetëm i Perëndisë, që vjen për të na shpëtuar në këtë botë vuajtje dhe ai do të kthehet prapa tij me dashurinë dhe lavdinë e tij.

Në ditën e mrekullisë tashmë është formësimin e deri shumë afër!

Lutuni që Perëndia nuk do të vonojë dhe të zbutur dënimin e tij që ajo të bëhet përpara kthimit në lavdinë e Zotit tonë Jezu Krisht ..

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë e pritjes për rrëmbimit në qiell e kishës për disa dhe kthimin fizik të Zotit tonë Jezu Krisht në Malin e Ullinjve për të gjykuar njerëzit dhe kombet.

Që Fryma e Shenjtë e Perëndisë e ndriçon jetën tuaj dhe rrugën tuaj dhe t’ju bëjë të Perëndisë me anë të Jezu Krishtit, sepse nuk ka rrugë tjetër.

Mbajtja e Besimit në zemrat tona për shkak se ajo është me anë të dashurisë për ne se Jezu Krishti dha jetën e Tij në kryq.

Jesus

Paqe për njerëzit e vullnetit të mirë.

.

Të gjitha sendet e mia përmes kete link:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.