Ulos kirkosta POINT PELASTUKSEN

 Vatikaani

Hyvin selvästi koemme lopussa Raamatun aikoina, mikä tarkoittaa jokaiselle kristitylle, että Jeesus Kristus palaa pian Maahan!

 

Kaikki merkit ja profetiat osoitamme ja vahvistamme!

 

Ottaen voimaa ja intensiteetti heidän saavutuksistaan, on selvää, että aika paluuta Herra on lähellä, jopa hyvin lähellä.

 

Voimme huomata joitakin liittyviä tärkeitä päivämääriä merkkejä lopun ajoista.

 

14 toukokuu 1948:

Päivämäärä luominen Israelin valtion, joka oli päivämäärä armahduksen Jumalan juutalaisille.

Sittemmin se on selvä vahvistus merkkejä ja profetioita.

He tekevät nähdessään kaikki, enemmän ja voimakkaammin.

 

14 elokuu 2005:

Valtava merkki taivaissa ulkonäkö taivaalla Floridan todellinen armeija UFO on joitakin syntyy taivaalle pitkään erittäin suurelle ristiinnaulitseminen

Tämä merkki, jälkikäteen, näyttää olevan ilmoitus lähestymistapaa viime viikolla Danielin ja kaikki rangaistus, joka seuraisi.

 

.

Ja tämä video

.

 

29 syyskuu 2008: 

Tämä päivämäärä on pörssiromahdus New Yorkissa, jossa indeksi -777,7, mikä johtaisi yleisesti pilata joita maailma ei toivu ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

Asetin tämän päivämäärän alkuna viime viikolla Daniel merkitsee alkua viimeisten seitsemän vuoden aikana ihmisen ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

08 maaliskuu 1012  :

Tämä on päivä, jona esiintyminen toinen merkki taivaassa. Näkyvästi suurempi kuin Maapallosta on pysynyt kytketty Sun yli 80 tunnin musta pallo vasta 11. päivänä maaliskuuta 2012.

 

 

Tämä merkki myös uskomattomalta kuin aito on sijoitettu kolme ja puoli vuotta sen jälkeen 29 syyskuu 2008.

On huomattava, että raamatullisesti viime viikolla Daniel (seitsemän vuotta) on Raamatussa ilmoitettu olevan jaettu kahteen osaan kolme ja puoli vuotta kerrallaan ja toinen osa on aika suuren ahdistuksen.

 

28 helmikuu 2013: 

Erottua Paavi Benedictus XVI, joka korvattiin paavi Francis, joka sanoo yksinkertaisesti Rooman piispa.

Joka vastaa ennustus paavien kuin « Peter Roman »

Se on profetian mukaan, opastaa kirkko, ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Ja viimeinen päivämäärä säilyy eteenpäin:

On se, että Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päälle I on välillä 14 ja 15. syyskuuta 2015  aikana juhla Trumpetit.

 

Saatat huomata joitakin tärkeitä merkkejä minun artikkeli

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

 

Myös tässä osiossa

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2011/11/27/jesus-christ-revient-bientot/

 

Seurakunnan tempaukseen on otettava hänet ennen kyseistä päivämäärää syyskuussa 2015 ja se on ehkä hyvin tähän vuoden 2014. (I on poisto 10. marraskuuta 2014)

Tarkkuus:

En voi sanoa sitä tarpeeksi, « En ole profeetta enkä voisi olla väärässä », mutta se on hyvä valmistautua ja pitää itsensä aina valmis henkisesti poistamisesta ja Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Katso minun artikkeli

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/01/18/les-dates-de-lapocalypse-et-de-lenlevement-de-leglise-devoilees/

 

Maassa, jonka väkiluku seitsemän miljardia ihmistä ovat noin miljardi kristittyjen joka on sekä paljon ja vähän kuin tallentamisen tempauksesta, täytyy jo olla kristitty.

.

Kuusi miljardia on jo tuomittu!

 

Miljardia Kristityt voivat siis vaatia pelastua ja olla osa Jeesuksen Kristuksen seurakunta on poistettava ennen hänen paluutaan.

 

Mutta miten sitten selität tämän jakeen apostoli Luukas.

.

« Mutta Ihmisen Poika, kun hän tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä? » (Lk 18, 8)

 

Et voi ottaa mitä haluat Raamatun ja välittämättä siitä, mitä meitä vaivaa!

 

Tämän jakeen niin meillä on ongelma!

 

Miten voimme olla lopussa aikaa, vaikka tämä on ilmeinen, ja kuinka monet kristityt ylittää Ames miljardia; kun taas Luukas kirjoitti tämän jakeen on Faith kyseenalaistaa Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Tiedämme, että mitään ei ole kirjoitettu Raamattuun satunnaisesti, joten jos apostoli Luukas kirjoitti tämän jae on, että tärkeä syy ja jopa välttämättömänä ja alkukantainen.

 

Me selittyy osittain sillä, että monet kristityt eivät ole valmiita harkitsemaan paluuta Jeesuksen Kristuksen meidän sukupolvemme.

On selvää, että kuka tahansa voi nähdä puhumalla ystävilleen siitä.

 

Jotkut kristityt eivät edes usko mahdollisuuteen Jeesuksen Kristuksen paluuta Physics.

 

Tämä ei kuitenkaan riitä selittämään, miten voit viettää miljardin kristittyjä uskon puute niin lyhyessä ajassa?

 

Jotain tärkeämpää on oltava syy.

 

Olemme jo tunnustanut, että jokainen hoitaa vähän uskoa ja opetusta Jeesuksen Kristuksen hänen elämäntapa.

 

Kaksituhatta vuotta, meidän halu haluavat seurata Jeesuksen Kristuksen opetusten ovat koetelleet meidän ihmisten heikkouksia, jotka olemme tuoneet tämän opetuksen sopeutua muuttuviin elämäämme ja yhteiskuntaamme.

 

Hengellistä oppaita, jotka ovat pappien kirkon, myös ajan mittaan lisätty vähän kaikkea ja mitään tämä opetus (mikä on vastoin Jeesuksen opetusta Kristuksen)

.

Muistatte ehkä joitakin joukkomurhia ja noitavainoja, jotka ovat vaatineet tuhansia henkiä Jumalan nimessä, uskon ja Jeesuksen Kristuksen. (Mikä on vastoin Jeesuksen opetusta Kristuksen)

.

Siten vähitellen opetus Jeesuksen Kristuksen on huomattavasti vääristynyt, ikivanhoista totuuksista ja vanhentuneita on korvattu uusilla ja paremmin uudet elintavat totuuksia ja kaikki tämä ilman meitä todellisuudessa kesti omatunto. (Mikä on vastoin Jeesuksen opetusta Kristuksen)

 

Saapua nykytilanne, jossa monet kirkkoherrat joukossa arvoisten kirkon ja jopa paavi ei enää seurata ja opettaa tiukemmin Jeesuksen Kristuksen opetusten erityisesti avoimesti tekemään kompromisseja muiden uskontojen. (Mikä on vastoin Jeesuksen opetusta Kristuksen)

 

Kirkko (Johannes Paavali II) hän ei opeta, että Jumala ja Jeesus Kristus on jokaisessa ihmisessä, ja että siksi jokainen ihminen on Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen. (Mikä on vastoin Jeesuksen opetusta Kristuksen)

 

Kirkko (Johannes Paavali II) hän ei opeta, että kaikki uskonnot johtavat Jumalan. (Mikä on vastoin Jeesuksen opetusta Kristuksen)

 

Kirkko on vastuussa johtavat ihmiset Jumalan opetusta Jeesuksen Kristuksen, ja silti kirkon johtama joitakin johtopäätöksiä denaturoitua monia sieluja Lucifer.

 

   Jopa

Kirkko hän ei opeteta rukoilemaan Dead!

 

Rukoileminen Saints « Dead » erityistä tukea joillakin alueilla!

« Vaikka kuolleet pysyvät kuolleiden ylösnousemukseen asti täytyy tapahtua jonkin aikaa lopussa Jeesuksen Kristuksen paluuta ja kaikille muille, ylösnousemus tapahtuvat viimeisen tuomion! « 

Jotkut kristityt jopa rukoilla kuolleiden sukulaisten huolehtia heidän perheilleen.

 

Muut kristityt ympäröivät itsensä kuvia, patsaita ja uskonnollisia esineitä jumalallista suojaa.

 

Jotkut kirkkoherrat joskus myös siunata kaikesta ja mitään!

 

Ja sitten me ymmärrämme, että todellakin monet kristityt Usko on todellakin erittäin alhaalla mielissä ja sydämissä.

 

Valitettavasti tämä selittää paremmin, miksi apostoli Luukas kyseenalaisti Faith « aito » on Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Vaikka olemme miljardin kristittyjä, mutta kuinka moni meistä tarkkailla tiukasti Jeesuksen Kristuksen opetuksia ….

 

On aika rakkaat veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa palata todellisia arvoja opettanut Jeesuksen Kristuksen ja erityisesti käytännössä niin, että nimet eivät poistetaan elämän kirjasta.

 

Elämässämme

 

Ensimmäinen

Rakastaa Jumalaa kaikin voimin ja vakuuttavasti

 

Seuraava, Nöyryys, Respect, ystävällisyys, rakkaus, jakaminen, epäitsekkyys, myötätunto, anteeksianto, ymmärrys ja ystävällisyys pitäisi johtaa elämääsi .

 

Meidän Rukoukset

 

Rukous on ruokaa sielun.

Sen vuoksi on tarpeen rukoilla.

 

Valitettavasti monet kristityt eivät rukoile, tai rukoilla rukous pyörät.

 

Silti Jeesus Kristus opetti meitä rukoilemaan.

.

Matthew 6

.

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_2.htm

 

Rukous puhuu Jumalalle!

 

prier_dieu

 

Voimme puhua suhteen taivaallisen Isän « Jumala », ikään kuin olisimme puhua meidän maallinen isä.

Voimme kysyä, mitä me haluamme ja mitä me tarvitsemme.

 

On myös tärkeää tietää, kiittää Jumalaa joka päivä kaikki hänen ystävällisyydestä.

Mukaan lukien kaikkein merkityksetön.

 

Meidän on ymmärrettävä, että Jumala antoi meille ylevä lahja « Free Välimies » , mutta tämä lahja estää Jumalan puuttua elämäämme, jos emme pyydä.

 

Minun tapauksessani, voin vakuuttaa teille, että Jumala on osa minun jokapäiväistä elämää ja minun suurin pelko on, että Jumala ei jakaa elämäni.

 

On hyvä tietää, että rukouksin voit myös kysyä henkilökohtaisia ​​kysymyksiä Jumalalle ja tulet hämmästymään saada vastauksia, jotka tulevat mieleen, kun kyselemällä.

 

Koskien rukouksia Neitsyt pitäisi olla tekemisissä rukouksia pyhille, jotka ovat mielestäni tulisi välttää, koska vain Jeesus Kristus on meidän Vapahtajamme, meidän kuningas, meidän Master ja se on hänelle jotka palauttavat ansiot ja kunniaa ja se on Jeesus Kristus ja joku muu, että Jumala on antanut meille.

 

Rukouksia Neitsyt Marian ovat hyvin erikoinen tapaus, koska on olemassa hyvin vahva ja voimakas suhde äiti ja hänen poikansa.

 

On selvää sydämessä jokaisen kristityn että Jumala sallii Neitsyt Marian esirukouksen Jeesuksen Kristuksen, hänen poikansa, koko ihmiskunnalle ja tehdä kaiken voitavansa sen varmistamiseksi, että tulemme Jeesuksen Kristus pelastua.

 

Ilmestykset ja sanomat Neitsyt Marian ovat toimien keskeisiä hetkiä historiassa meidän huomiota niin, että emme ole siirtymässä pois uskoamme tärkeitä valintoja elämässä yhteiskunnan ja kirkon .

 

Tärkein esiintymisiä oli, että Fatima Portugalissa.

« Dont löydät artikkelin blogi »

 

Linkki:

.

KOLMAS SALAISUUS FATIMA Jeesuksen Kristuksen paluuta ON EARTH – totuuksia!

Joten kaikille niille, jotka säännöllisesti rukoilevat Neitsyt, on tärkeää huomata, että kaikki rukoukset edullisesti ensin mennä Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen ja lopulta Neitsyt Marian.

 

Jos rukoilet Neitsyt Marian, koska olet häpeä rukoilla Jumalaa tai Jeesusta Kristusta, niin tietää, että jos olet hävetä Jumalasta ja Jeesuksesta Kristuksesta, he hävetä sinua.

 

Rukoilkaa Jumalaa. Hän tietää, että me kaikki olemme syntisiä ja me pudota ja uudestaan ​​ja uudestaan ​​periksi, koska elämä on jokapäiväistä taistelua, että jokainen meistä kantaa vastaan ​​saatana.

 

Emme voi voittaa kiitos päättäväisyyttä voittaa vahvuus tahtoa ja apua meidän tulee pyytää Jumalalta

 

Jos rukoilla Jumalaa, ja jos näyttää siltä, ​​että Jumala ei kuule rukouksia;niin kysy itseltäsi kysymys, jos teet hyvin kaikki, mitä voi ja pitäisi tehdä ratkaisemaan ongelmia ja taistella Saatanaa vastaan.

 

Jumala auttaa sinua, jos pyydät häntä, mutta se ei auta sinua, jos joskus auttaa itseäsi!

 

Älä epäröi rukouksissasi mennä suoraan Jumalan ja olla varma, että Jeesus Kristus rukoile sinulle ja auttaa sinua arjessa Jumalan Pyhä Henki.

 

Jeesus Kristus on käytössään lukemattomia enkeleitä valmis auttamaan sinua.

Mutta sinun pitäisi vielä uskaltaa pyytää Jumalalta apua tarvitset.

 

Mutta se on hyvä näissä maailmanlopun aikoina muistaa myös, että Hän ay kaksituhatta vuotta Jeesuksen Kristuksen, oli suututti temppeli koska kaikki huonot tavat ja kaikki pahat miehet aikaa.

 

Heillä oli ajan mittaan vääristy todellinen funktio temppeli.

 

Paikasta rukouksen, temppeli tuli paikka kaupan ja vielä pahempaa, se tuli maamerkki rosvoja ja varkaita.

 

Matthew 21 säkeet 12-13-14

 

12 Jeesus meni temppeliin Jumalan. Hän ajoi ulos kaikki, jotka myivät ja ostivat pyhäkössä; Hän kumosi taulukot rahanvaihtajat, ja istuimet, jotka myyvät kyyhkyset.

 

13 Ja hän sanoi heille: On kirjoitettu: ‘Minun huoneeni on oleva rukouksen huone. Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan.

 

14 sokeita ja rampoja tuli hänet pyhäkössä. Ja hän paransi heidät.

 

 

Kuitenkin näemme jakeessa 14, että vaikka temppeli on tullut paikka, saastainen, Jeesus Kristus paransi siellä Blind ja sairaita.

 

Palattuaan, Jeesus Kristus valitettavasti todeta, että on paljon enemmän negatiivisia kuin siellä oli kaksi tuhatta vuotta.

 

Ensimmäinen kirkkoon hänen uskottu Peter ja hän halusi « yhtenäinen ja » hajosi moniin kirkkoihin.

 

Sanomalla kaikki lähempänä totuutta kuin toisiaan!

 

Tiedetään, että joissakin seurakunnissa ovat kiinnostuneempia miesten lompakot ja heidän sielunsa.

 

Jotkut kirkot ovat niin rikas, että se on sopimatonta nähdä kurjuutta maailmassa.

 

On jopa joitakin miehiä, jotka kutsuvat itseään pastoreita tai saarnaajien rikastuttaa ja lihottaa siitä köyhien kurjuudesta.

 

Vatikaani itse on varoja ja valtava omaisuuksia ympäri maailmaa ja sen arvovieraita usein tuli kumparelasku.

tukeudutaan muiden tietolähteiden:

https://www.cai.org/fr/etudes-bibliques/les-milliards-vatican

 

Lisää kurjuutta maailmassa on suuri ja nämä « kumparelasku » kaikkien kirkkojen, rikastuttaa ja lihottaa.

 

Tietenkin maailma on vielä furrowed lähetyssaarnaajat, että nämä vanhempi kirkkoherrat kaikkien kirkkojen lähettää raamattu kädessään ilman vakavasti ja he evankelioida ihmisiä Jumalan armosta.

 

Toisin kuin kaikki nämä korkeiden virkamiesten kirkkoherrat kirkkoja, lähetyssaarnaajat ne ansaitsevat kunnioitusta ja kiitollisuutta.

Sinun pitäisi tietää, että monet näistä lähetyssaarnaajat usein periksi valitettavasti varjossa ja yleinen välinpitämättömyys kidutuksen käsissä islamistit ja jihadistit  jotka ovat « legionalaista saatanan. »

 

Sana muslimeille

jihadisteihin-Irakin-

 

Siirry pois islamistit  ja jihadistit   jotka opastavat Lucifer sinut uskomaan, että he opastavat Jumalan.

 

Sinun pelastus on Jeesuksessa Kristuksessa!

 

Olemme myös rakkaat veljeni ja sisareni täytyy nähdä palkin meillä silmissä.

 

Lopettaa kaikki pakanalliset riitit jotka ovat tunkeutuneet kirkon ja palaa tosi kristillisiä arvoja.

 

Mitä pitäisi laskea elämässämme, se ei ole niinkään se, mitä me teemme, mutta miksi ja miten sen teemme.

 

Jeesus Kristus rakastaa meitä, mutta me rakastamme sitä ja me todistamaan häntä me?

 

Esittää kysymykseni!

 

Huolimatta hänen rakkautensa meitä, Jeesus Kristus, hänen palatessaan tuomitsee kaikki ihmiset ja kaikki kansat.

 

Se on liian myöhäistä katua ja haluavat suoristaa hänen elämänsä.

 

Siellä on huutaminen, itku ja hammasten kiristys kaikista myöhässä!

 

Nyt on aika toimia ja suoristaa elämäämme.

O

O O

O

On tärkeää palata katolisen kirkon

(Mutta ei, että Vatikaanin II)

 

Kirkon ulkopuolella pisteen Hi!

O

O O

O

 

Katolinen kirkko on kirkko, joka meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen uskottu Peter ja seuraaja seuraaja, kirkko oli uskottu Francois nykyinen paavi.

 

Vaikka paavi Francis ei täysin tunnustaa paavi vaan yksinkertainen Rooman piispa ja vaikka kaikki oikeutetut kritiikkiä, joka voi tehdä hänestä, se on edelleen laillinen edustaja kirkon ennakoiden paluuta Jeesus Kristus.

 

Tämä Jeesukseen Kristukseen palaa pian kuorma lievittää hänelle hänen asemansa hengellisenä johtajana kirkon.

 

Palattuaan, Jeesus Kristus, sen seikan perusteella kaikki miehet ja kaikki kansat kuninkaaksi hänen kirkkoon.

.

Haluatko olla osa Jeesuksen Kristuksen kirkko,

 

Jos kyllä, niin teette kasteita, pyytää Jumalalta anteeksi kaikki sinun syntisi, suoristaa elämääsi, pyydä Jeesuksen Kristuksen olevan henkilökohtainen pelastaja ja hyväksyn sinut hänen kirkkoonsa.

 

Ja erityisesti rakkautta ja kunnioittaa Jumalaa ja käytännössä kaikki kristillisiä arvoja opettanut Jeesuksen Kristuksen kautta.

 

 »  Nöyryys, Respect, ystävällisyys, rakkaus, jakaminen, epäitsekkyys, myötätunto, anteeksianto, ymmärrys ja ystävällisyydestä. « 

 

Toiveikkaasti:

 

Jae 14 luvun 21 Matteuksen evankeliumin:

14 sokeita ja rampoja tuli hänet pyhäkössä. Ja hän paransi heidät.

 

Lehdet mielestäni toivoa niille, jotka eivät ole kristittyjä sokeus ja tietämättömyys ja ne, jotka kastetaan mutta jotka eivät seuraa sokeus ja tietämättömyys vääriä oppeja.

 

Uskon, että he voivat tallentaa ja otettu kirkon jälkeen sieppauksen, jos he tulevat Jeesuksen pyytää parantua ja tallennetaan palattuaan kanssa taivaallista Jerusalemia.

 

Päätän tämän artikkelin tekstin sain kommentin artikkelista:

.

 

BEASTS Ilmestyskirjan TUNNISTETUILLE!

.

johon kehotan kaikkia mietiskellä ja kommentoida.

0

0

0 0 0 0 0

0

0

0

0

 

Salaliitto
Ratkaisevaa tietoa, että KAIKKI katolinen pitäisi tietää

.
Monet katoliset rukoilla hartaasti Neitsyt Marian, uskoen hän on sovittelijan, joka rukoilee heidän puolestaan ​​Isän kanssa:
« Siksi Neitsyt vedotaan kirkossa nimikkeillä julkisasiamies, Helper, auttaa, ja Mediatrix. « Tuote # 969, s.. 255
Neljä tiettyjä nimikkeitä ovat syynä Mary. Hän täyttää nämä roolit?Joten näyttää jokaisen niistä:

lakimies

 
Usko Mary asianajaja Isän kanssa on toinen perinne, jota ei tueta Raamatun. Lisäksi Raamattu uhmaa katolisen opin, jonka mukaan Jeesus, Maria ei on vain asianajaja:
« … Ja jos joku syntiä, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus vanhurskas. « 1 Joh. 2:01
Auttaa
Tämä on edelleen ihmisen perinne.

Raamattu ei täytä kukaan Helper, ei edes Marie

suurlahjoittaja
Jälleen kerran, Raamattu on ristiriidassa katolilaisuuden julistamalla, että Jeesus, Maria ei on vain ollaan « yliluonnollinen » auttaa:
« Katso, Jumala on minun auttajani … » Psalmi 54,4 « Niin se on luottamusta siihen, että voimme sanoa: Herra on minun auttajani, en minä pelkää; Mitä voi ihminen minulle tehdä? « Hepr 13.6
« Monet ovat koettelemukset vanhurskaat, mutta Herra vapahtaa. « Ps. 34.19
Missään Jumalan Sana Mary kuvataan auttaa …

Mediatrix

. Raamattu ei koskaan nouse asemaan Marie välittäjänä, mutta se esittelee Jeesuksen ainoa välimies: « Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus, « 1 Timothy 2:05 « Ja siksi hän [Kristus] on välimies uuden liiton … » Hepr 9,15

 


Esirukoilijana

Oikeusasiamies ja puolestapuhuja on rukoilemaan muille. Katolinen perinne määrittää tämän vastuun Marialle, kun Jumalan Sana on Herran Jeesuksen Kristuksen ainoana välittäjää:
« Sillä Kristus ei anna pyhäkkö tehty ihmisen käden … mutta hän tuli itse taivaaseen, nyt ilmestyä meille ennen Jumalan kasvot. « Hepr 9.24
« Tämä on myös miksi se voi tallentaa ne äärimmäinen, jotka tulevat hänen kauttansa Jumalan tykö, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestaan. « Hepr 07:25
Raamattu ei voi olla selkeämpi identiteetin tosi välittäjää:
« Kuka tuomitsee? Kristus on kuollut; hyvin, hän on noussut kuolleista, hän on Jumalan oikealla puolella ja on myös rukoillen meidän! »Romans 8:34
« Ja hän, joka tutkii sydämet tietää, mikä on Hengen mieli, koska se on Jumalan tahdon mukaisesti hän rukoilee pyhäin. « Romans 8:27
Raamattu paljastaa, että kuka tahansa päästä Isä ​​on Pojan kautta:
« Sillä hänen kauttansa [Jeesus] meillä on toisemme pääsy Isän yhdessä Hengessä. « Ef 2,18
« Mukaan ikuinen tarkoitus, jonka hän on pannut Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, johon me, uskon häneen, vapaus lähestymistapa Jumalan kanssa luottamusta. « Ef 3,11-12
Mary ei koskaan mainittu esirukoilija.
Jeesus alensi jälleen
Raamattu on hyvin selkeä. Jeesus on ainoa asianajaja, auttaa sovittelija ja välittäjää Isän kanssa. Silti katolinen perinne varastaa neljä otsikot ja attribuutteja Mary … Miksi?
Miksi Jeesus laskettiin aina tilaisuuden tullen?

 

Miksi katolilaisuuden on hän päätti poistaa kaikki ominaisuudet Jeesukselle, että Raamattu antaa antaa jollekin toiselle?
Jos Mary on oltava korkea, miksi jotkut merkit Raamatun apostoli Paavali he sanoivat:

. « Koska en ole ajatellut et tiedä mitään muuta kuin Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna. « 1 Kor 02:02
Päätelmä
Nyt tiedät asemat Raamatun ja katolisen perinteen.

Aiotteko hylkää Jumalan Sanan ja ylistämään Mary?

Tai et hylkää perinteitä miesten ja annat kunniaa Jeesukselle Kristukselle?
« Mutta hän nyt on saatu ministeriön, koska hän on välimies paremman liiton, joka on perustettu, kun paremmille lupauksille. « Hepr 8.6
Luku 20 – Mary: Vastaanottajan rukousten
Katolinen oppi vaatii uskollisia he rukoilevat Neitsyt Maria:
« Kysymällä Mary rukoilla meille, me tunnustamme olevamme köyhiä syntisiä ja puutumme <>,

Pyhä … kaikki tunnin vierailumme hän toivottaa meidät äitimme johtaa meidät Poikansa Jeesuksen Paradise « Item # 2677, s.. 661
On tärkeää, että tiedät, jos nämä väitteet ovat lähtöisin Jumalasta vai pelkästään ihmisen perinne. Olkoon kukin niistä:

 

Kysy Mary rukoilemaan meille: ihmisen perinne, tuntematon Raamatussa.
Äiti armoa, toinen perinne.
pyhä väliä: ihmisen perinne.

 

Olemme jo osoittaneet, että Jumala on ainoa « pyhässä »

 

Marie tyytyväinen meidät kuollessa ihmisen perinne, ei opeteta Raamatussa.

 

Mary johtaa meidät Jeesuksen toinen perinne tuntematonta Jumalan Sanaa.

 

Ymmärtää, katolinen ystävä, Jumala ei koskaan sanonut mitään näistä asioista. Nämä ovat kaikki perinteet keksi katolisen johtajat menneisyyden:
« Koska varhaisista ajoista Neitsyt on kunnia nimikkeellä <>; uskollinen turvaudu hänen suojelua, kerjäämisen kaikki vaarat ja tarvitsee … « Tuote # 971, s.. 256
Se, että uskollinen pitäisi rukoilla Mary levottomina aikoina on toinen perinne « keittivät » katolisten johtajien aiemmin tänään ja vahvisti katolilaisia.

 

Jeesus ei koskaan, eikä kukaan muukaan Raamatussa, älä kysy ihmisiä rukoilemaan Mariaa.
Kuka meidän tulee rukoilla?

. Raamattu selvästi ristiriidassa katekismus valistaa ihmisiä kääntymään Jumalan puoleen vain:
« Soita minulle [Jumala puhuu kansaansa], ja Minä vastaan ​​teille; Minä ilmoitan sinulle suuria asioita, piilotettu asioita, joita et tiedä. « Jeremia 33,3
« Ja minua kutsuvat [Jumala puhuu kansaansa] päivänä ongelmia; Minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua. « Ps. 50,15

. Kun kovat ajat tulevat, soita Jumalaa, ei Mary:
« Herra, kuule minun rukoukseni, kuuntele minun rukousteni ääntä!

 

Rukoilen sinua päivä minun kärsimystä, sillä sinä vastaat minulle. « Ps. +86,6-7

. « Hän huutaa minua avuksensa, [Jumala puhuu kansaansa] ja minä vastaan ​​hänelle; Aion olla hänen kanssaan pulassa, minä pelastan hänet ja saatan hänet kunniaan. « Ps. 91,15

. Sadat jakeet opettavat meitä soittaa Jumalaa, kun ilmenee vaikeuksia elämässämme. Ei yksittäinen jae rohkaisee meitä rukoilemaan Marialle:

. « vanhurskasten pelastus tulee Herralta; Hän on heidän linnake hädän. »Ps. 37.39

. « Herra, armahda meitä! Toivomme sinussa. Ole käsivarsi joka aamu, meidän pelastuksen ahdistuksen aika « Jesaja 33,2
« … Siunattu on hän, joka pitää köyhät! Hädän päivänä Herra antaa hänelle « Ps. 41,1
Jos laitat oikeinkirjoituksen Marie?
« Heittivät sinun taakka Herraa, ja hän pitää sinusta: hän ei ikinä kärsiä vanhurskas. « Psalmi 55.22
Kuningas Daavid rukoili koko päivän … Jumalalle:
« Yöllä, aamulla ja keskipäivällä, olen huokaus ja minä voihki, ja hän kuulee minun ääneni. « Ps. 55.17
Psalmin julistaa:

. « Herra on lähellä kaikkia, jotka huutavat häntä, kaikille, jotka huutavat häntä totuudessa « Ps. 145,18
Uudessa Testamentissa me luemme:
« Älä ole huolissasi mitään; vaan kaikessa, esittää pyyntösi Jumalalle rukouksen ja nöyrän kiitoksen kanssa. « Fil. 4:06
Kuka rukoilet?
Jumalan sana sanoo rukoilemaan Jumalaa. Katolisuus kannustetaan rukoilemaan Mary. Jälleen kerran, pyydämme miksi katekismus perääntyy Jeesuksen ja Marian opiskelija.

 

Näyttää siltä, ​​että katolinen kirkko ei halua hänen seuraajansa « häiritse » Jeesus tahansa aiheesta.

 


Kuitenkin Jeesus käynnistämme tämän kutsun:

 
« Tulkaa minun luokseni, kaikki te, jotka olette työn ja kuormien uuvuttamat, niin minä annan teille levon. « Matthew 11:28
Joko Raamattu on väärä, tai katolilaisuuden pitää sinut pois, joka haluaa ja on valmis täyttämään kaikki tarpeet.
Päätelmä
Tämä on toinen tärkeä päätös sinun pitäisi tehdä. Seuraat katolinen perinteitä ja ihmisten ja rukoilen Marie?

. Vai tahdotko totella Raamattua ja ohjata rukouksia Jumalalle?
« Ja minä huudan Jumalaa, ja Herra pelastaa minut. « Ps. 55.16

 

Luku 21 – Mary Queen of the Universe
Katolilaisuuden väittää, että Maryn kuolema, Herra otti taivaassa ja antoi hänelle otsikko « Queen of the Universe »
« Lopuksi Tahraton Neitsyt, säilötyt vapaa kaikista tahra perisynnistä, kun kurssi hänen maallisen elämänsä, otettiin ruumis ja sielu kirkkautensa, ja korotti Herran Queen of the Universe « Tuote # 966, s..254

. Jälleen katolisen opin ja Jumalan Sanan törmäävät.

 

Ei vain Raamattu missään opettaa tällaista oppia, vaan se tuomitsee.

 

44,9 Jeremian luemme, että palvonta väärien jumalatar nimeltään « Queen of Heaven » raivostunut Jumala
« Lapset kokoavat puita, isät sytyttävät tulen, ja vaimot sotkevat taikinaa, jotta kakkuja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa juomauhreja muille jumalille, minulle vihaa. « Jeremiah 7,18

. Miksi ihmiset teki palvoo vääriä jumalatar nimeltään Queen of Heaven? Se oli ihmisen perinne periytynyt heille:
« Mutta me … suitsuttaa taivaan kuningattarelle ja hänen libations, kuten olemme tehneet, me ja meidän isämme, meidän kuninkaamme ja ruhtinaat … » Jeremia 44,17
Katolisuus olisi se lähetetään saman pakanarituaaliin että infuriates Jumala?
Pakanauskonnoissa
Ylittämättä tavoitteet tämän kirjan, monet utelias katoliset olisi yllättynyt tutkimuksen monia vääriä uskontoja, jotka palvovat « Queen of Heaven. »

 

Nämä seikat ovat sijoittautuneet, katolinen vaatimuksesta antaa Marie otsikon niin usein käytetään vääriä jumalattaria pitäisi ajatella.
Kuka olisi korottanut?

. Vaikka katolilaisuuden vaatii ylistystä Mary, Raamattu ylistää Jumala, Kaikkivaltias: « Student-sinut taivaisiin, Jumala! Anna kunnia olkoon koko maan! « Ps. 57,5

« … Sinua, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi! « 1 Chronicles 29:11
« … Minun pelastukseni Jumala ylistetty » Ps. 18,46
« Nouse, Herra, kaikin voimin! … « Psalmi 21:13
« Ole hiljaa ja tiedä, että minä olen Jumala: minä ylennetään kansakuntien joukossa, minä ylennetään maan päällä. « Psalmi 46:10
« Jumala … Sillä kilvet maan: hän on ylen korkea. « Ps. 47.9
« Herra on korkea, sillä hän asuu yli … » Jesaja 33,5

.

Jumala saa kunnian Jeesuksen Kristuksen kautta

. Raamattu sanoo, että Jumala saa kunnian Jeesuksen Kristuksen kautta. Jeesus Kristus on tärkeä henkilö Raamatussa:

 

 

Uudessa testamentissa, nimi « Jeesus » ilmestyy 943 kertaa.
Nimi « Kristus » 553 kertaa ja sanat « Herra Jeesus » 115 kertaa.

. ensimmäiset neljä kirjaa Uuden testamentin koskevat syntymä, elämä, kuolema ja ylösnousemus Jeesuksen.

Loput Uuden testamentin pyörii hänen persoonansa.

 

Mary puolestaan ​​näkyy kourallinen kertaa Jumalan Sana, ja hän ei koskaan nimetty kuningatar mitään:
« Sen tähden Jumala on hänet korkealle korottanut [Jeesus], ja antoi hänelle nimen, kaikkia muita nimiä, että Jeesuksen nimeen kaikkien polvistuttava, taivaassa ja maan päällä ja alla maa, « Fil. 2:9-10

 

« … Karitsa, joka on teurastettu [Jeesus] on kelvollinen saamaan vallan ja vaurauden, viisautta, voimaa, kunnian, kirkkauden ja kiitosta. »Apocalypse 5.12
Kenen pitäisi saada kunniaa? Jumala … Jeesuksen Kristuksen kautta:

. « … kaikessa Jumala kirkastuisi Jeesuksen Kristuksen kautta, jolle olkoon kunnia ja valta aina ja iankaikkisesti. Amen! « 1 Peter 4,11

. « Jumala herätti [Jeesus] hänen oikean käden prinssi ja Vapahtajaksi, antamaan Israelille parannusta ja syntien anteeksiantamusta. »Säädökset 5,31

. Olen varma, että näet samaa kaavaa läpimurron luvuissa.

 

Vaikka Raamattu kehottaa meitä ylistämään Jeesusta Kristusta, katolilaisuuden on päättänyt heikentää Jeesuksen ja Marian korotuksen.

 

Miksi Jeesus, joka uhrasi henkensä ja kärsi julmasta kidutuksesta ristillä Hän heitetään pois ja korvataan vain kuolevainen?
Päätelmä
Toisaalta, katolilaisuuden vaatii, että Herra on kohonnut Marian listalla « Queen of the Universe. »

 

Toisaalta, Raamattu opettaa meille palvoa « Queen of Heaven » provosoi Jumalan viha.

 

Hänessä laitat luottamuksesi? Ihmisen perinne tai Jumalan sana?
« Sentähden Jumala [Jeesus] korottanut hänet ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä » Fil. 2,9

 

Luku 22 – Mass
Jos me voi uskoa katekismus, kun Mass vietetään, Kristuksen työ ristillä tehdään läsnä ja työn lunastus tapahtuu:
« Tässä jumalallinen uhri jota vietetään Mass, sama Kristus, joka uhrasi itsensä kerran verinen tavalla alttarille risti sisältyy ja tarjotaan veretön tavalla. »Tuote 1367, s.. 357

. « Kun kirkko viettää ehtoollisen, hän muistetaan Kristuksen pääsiäinen, ja siitä tulee tämä:

.

uhri Kristus tarjota yhdellä kertaa kaikki rajat pysyy aina läsnä: <> « Item # 1364, s.. 356

Raamattu kuitenkin paljastaa, että työ lunastuksen suoritettiin kerta kaikkiaan, kun Jeesus kuoli ristillä:
« … Hän ilmestyi kerran poistaakseen synnin hänen uhrinsa. « Hepr 9.26
« On nojalla tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt ruumiin Jeesuksen Kristuksen kerta kaikkiaan. « Hepr 10.10
Kun Jeesus vuodatti verensä, tämä yksittäinen teko on ostanut iankaikkisen elämän kaikille, jotka laittavat uskon ja luotan vain Kristuksessa.
« Ja hän tuli kerta kaikkiaan pyhään ottaen ei verta vuohien ja vasikoiden vaan oman verensä, ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen. »Hepr 9.12
Raamattu korostaa, että tämä uhri ei pitäisi uusia päivittäin:
« Se sopii meille, todellakin, on pappi hänen kaltaisensa [Jeesus], pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja korkeammaksi taivaita, joka ei tarvitse, kuten ne ylipapit uhraamaan päivittäin, ensin omien syntiensä ja sitten kansan; sillä tämän hän teki kerta kaikkiaan, hän uhrasi itsensä. « Hepr 7,27

. kuitenkin katekismus on järkkymätön tästä:
« Itse asiassa, aina kun vietetään tätä mysteeriä, <>. »Tuote 1405, s..368

. Kuitenkin Raamattu sanoo, että Kristuksen kuolema on tapahtuma järjestetään kerran:

 

« Niin Kristus, uhrattu kerran synnit … » Hepr 09:28

 

« Häntä, kun hän oli tarjonnut yhden ainoan uhrin syntien edestä, hän istui Jumalan oikealle puolelle » Hepr 10,12

 

Jeesus on tehnyt kaiken, että on välttämätöntä ihmiskunnan pelastukseksi, kun hän kuoli ristillä.

 

Ei lisätöitä ei ole (eikä koskaan oli) vaaditaan.
Mikä korostuu?
Kun katekismus väittää, että katolinen kirkko oli rooli sovitustyönsä Kristuksen, se vie hänet kunniaa, joka on kuitenkin vain ansaita tehdystä työstä Golgatalla.
Mukaan Jumalan Sana, Kristus on tehnyt kaiken, kerta kaikkiaan.

Hänen kuolemansa oli Jumalan teko, ihanin uhri, joka on koskaan tapahtunut. Se pidettiin vain kerran, ja ei koskaan toistu. Kuitenkin, katekismus edelleen kiinni
« Kristuksen uhri ja uhri Ehtoollinen ovat yhden uhraus. »Tuote 1367, p.357

Kaikki mahdolliset lempeys, on todettava, että tämä väite on pyhäinhäväistys.

Ehdota pappi, tarkkailemalla uskonnollinen rituaali, osallistu kuolemaan, että Jeesus koki on jumalanpilkkaa.
Associate rituaaleja katolisen kirkon Kristuksen työ ristillä on naurettavaa. Katolinen kirkko ei ole mitään tehtäviä työssä, joka johti lunastus ja se on vastuussa.

. Jälleen katolilaisuuden yrittää pakottaa Kristuksen jakaa hänen kunniaansa katolisen kirkon kanssa, vaikka Raamattu osoittaa, että Jeesus yksin ansaitsee kunniaa.

 

Päätelmä
Mihin laitat luottamuksesi? Vuonna Jumalan Sana … tai perinnettä ja opetuksia katolisen kirkon?
« Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin, jotta hän voisi tuoda meidät Jumalan tykö, siihen kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi hengessä, » 1 Peter 3:18
23 Chapitre – Purgatory

 
Katolisuus opettaa, että kuoleman jälkeen, jotkut ihmiset lähetetään paikkaan nimeltä kiirastuli kokonaiselle puhdistus ennen taivaaseen:
« Ne, jotka kuolevat armon ja ystävyyttä Jumalan, mutta silti epätäydellisesti puhdistettu, ovat todellakin varma niiden ikuisen pelastuksen, mutta kuoleman jälkeen niille tehdään puhdistus, jotta saavutetaan pyhyyden tarvitse antaa iloa taivaassa. »Tuote 1030, s..270
« Kirkko kutsuu Purgatory tähän lopullinen puhdistus sähkö … » Tuote 1031, s.. 270
Tämä tärkeä oppi-se tulee Jumalalta, vai onko se toinen perinne miehiä?

 

Tässä on vastaus suoraan katekismus:

. »Kirkko muotoiltu hänen oppi uskon Purgatory erityisesti neuvostojen Firenzen ja Trent. »Tuote 1031, s.. 270

. Onko kohtuuttomalta vaatia, jossa sidosryhmät ovat piirtäneet tietoa elämästä kuoleman jälkeen, voidakseen tehdä tällaisia ​​opin?
Roomalaiskatolinen rakas ystävä, jos rukoilet rakkaansa että uskot kiirastulessa, sinun täytyy tietää, että se ei ole Jumala, joka kertoi minne he olivat … se on uskonnollinen ryhmä, joka on säätänyt:
« … Yksi keskuudessa hänen [Jeesuksen] opetuslapset jatkavat pyhiinvaellus maan päällä; Toiset, jotka ovat suorittaneet elämää, mutta puhdistaa; Toiset taas ovat kirkkaudessa … « Tuote # 954, s..251
Jos se on kärsiä, se ei ole lahja!
Tämä oppi on vieläkin huolestuttavaa, että Raamattu puhuu ehdottomasti koskaan sellainen paikka.

 

Lisäksi se ei koskaan opettaa, että puhdistus kuoleman jälkeen, on tarpeen saada pelastuksen. Päinvastoin, Raamattu sanoo, että pelastus on ilmainen lahja:
« Sillä synnin palkka on kuolema; mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herramme. »Room. 6:23
« Mutta se ei ole ilmainen lahja kuin rikoksesta; Sillä joskin yhden lankeemuksesta [Adam] on monia kuoli, paljon enemmän Jumalan armo ja lahja armosta yhden ihmisen, Jeesuksen Kristuksen, he virisi monille. « Roomalaiset 5,15
Rehellinen ja rakastava Jumala iankaikkinen elämä kylkiäisenä, voit tuomita Hän kärsi siitä, ja hän valehtele se Hänen Sanansa?
« Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta. Ja ette itsenne: se on Jumalan lahja. « Ef 2.8

. Jos uskot Raamattuun, niin ei ole mitään tarvetta puhdistusta niille, jotka kuolevat Kristuksessa. Ne on jo perusteltu Jesus:

. « Nyt ovat perusteltuja hänen veressään [Jeesuksen] me pelastumme hänen vihalta. « Romans 5.9

. « ja ne ovat oikeutettuja vapaasti [kristityt] hänen armonsa [Jeesus], sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. « Romans 3:24
Apostoli Paavali korostaa samassa pisteessä:
« Ja tämä on mitä olitte, jotkut teistä. Mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut Herran nimessä Jeesuksen Kristuksen … « 1 Kor 06:11

. Tosi kristityt ovat jo puhdistettu, koska Jeesus otti pois kaikki heidän syntinsä ristillä:
« … Nyt lopussa maailman alle hän ilmestyi kerran poistaakseen synnin hänen uhrinsa. « Hepr 9.26

. Jumala ei pyydä Hänen lapsensa kärsimään heidän pelastuksensa, koska niitä ei ole lunastettu:

. « Sillä te olette kalliisti ostetut. Siksi ylistävät Jumalaa elimistössä ja henkesi, jotka ovat Jumalan. « 1 Kor 6.20
Mikä on hinta? Hinta Jeesuksen Kristuksen veri:
« … Jumalan seurakuntaa, jonka hän [Jeesus] on ostanut omalla verellään. « Apostolien teot 20:28
Päätelmä
Raamattu on hyvin selkeä tästä.
Puolella katolisen kirkon, katso mitä oli seurausta kiirastulioppi: omaisuuksia annettiin hänelle hänen sanovan massat ja rukoukset kuolleiden puolesta.
Nyt kysyn teiltä kysymyksen: Miksi katolinen kirkko hän perusti tämän opin?
Nyt ainakin tiedät, että kiirastulioppi suunniteltiin hengessä kuolevaiset.
« Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa. « Romans 8:01
Luku 24 – Rukoileminen pyhät
katekismus kannustaa uskollinen rukoilla niille, jotka kautta hyviä tekoja julistetaan « pyhimykset » kirkon.

. « todistajia, jotka ovat ennen meitä valtakuntaan, erityisesti niitä, joita kirkko tunnustaa » pyhimyksiä « , osuus elävä perinne rukous esimerkki elämänsä, siirto heidän kirjoituksiaan, ja heidän rukouksensa tänään.

 

He miettiä Jumala, kehu ja jatkuvasti huolta niistä, jotka he ovat jättäneet maan päällä.

 

Antamalla <> niiden Master, he olivat <> Heidän esirukous on heidän ylevimmistä palvelun Jumalan suunnitelmassa.

 

Me voimme ja meidän pitäisi pyytää heitä rukoilemaan meille ja maailmalle. »Tuote 2683, s.. 662

. « esirukous pyhät; <> « Tuote # 956, s.. 252

. Meidän täytyy aloittaa määrittelemällä sana <>.

 

Mukaan katolilaisuuden, on jäsenenä pienen ryhmän luottamushenkilöiden, jotka niiden hyviä tekoja elämänsä aikana, nimitettiin kuolemansa jälkeen:

. « Kun canonizing joitakin uskollinen, eli julistaessaan juhlallisesti, että he harjoittivat tosi sankarillista hyve ja asui uskollisuutta Jumalan armon, kirkko tunnustaa Hengen voiman pyhyyden, joka on se ja se ylläpitää toivoa uskovien antamalla heille malleina ja esirukoilijoita. »Tuote # 828, s.. 222
Kirjoitusten mukaan, kuitenkin joku ei synny uudesti uskon kautta Kristukseen on pyhimys. Paavali kirjoitti kaikille pyhille (kristityt) Philippe:
« Paavali ja Timoteus, Kristuksen Jeesuksen palvelijat, kaikille pyhille Kristuksessa Jeesuksessa, jotka ovat Philippe » Fil. 1:01

 

Monet muut jakeet ilmaisevat saman totuuden:
« Minulle ainakin kaikkien pyhimysten, on annettu tämä armo: julistaa pakanoille evankeliumia Kristuksen tutkimattomasta rikkaudesta » Ef 3,8

. « Rakkaani, olin hyvin innokas kirjoittaa teille meidän yhteinen pelastusta, minun oli pakko tehdä sinulle kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta pyhille kaikille. « Jude 1.3

. « Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, varustamiseen pyhät palveluksen työhön palvelutyöhön, rakentavia ja Kristuksen ruumis . »Ef 4:11-12

. (ks. myös Ap 9,13, 9,32, 9,41, 26,10, roomalaiset 8,27, 12,13, 15,25, 15,26, 15,31, 16,2, 16,5, 6,1 1 Corinthians 2 Kor 1,1, Ef 1,1 … ja kymmeniä muita viittauksia)
Miksi tämä oppi?

 

Yhteenvetona, katolinen kirkko on hylännyt raamatullisen määritelmän pyhimys ja on suunnitellut uuden.

 

Sitten hän kysyi, uskollinen rukoilemaan hänen « pyhimykset ».

 

Mutta miksi rukoilla joku muu kuin Jumala maailmankaikkeuden, joka on taivaissa, tarkkaavainen rukouksemme ja halukas vastaamaan?
Saints Are esirukoilijamme?
Nämä « pyhät » ei pitäisi lopettaa « rukoilemaan meille Isä » … Mutta olemme jo nähneet, että Jeesus on ainoa esirukoilija (ks. luku 19).

 

Ehdota, että se voisi olla toisin vain muutaman ihmisen perinne.

 

Tässä on toinen ote katekismuksen pyhiä:

. « Sillä niin kuin ehtoollinen kristittyjen maan lähestymme lähemmäksi Kristusta, ja yhteisön kanssa pyhät liittyy meidät Kristuksen … » Tuote # 957, s.. 252

 

Mukaan katolinen kirkko, rukoilla pyhät lähempänä Kristuksen seuraajia. Valitettavasti et löydä tätä oppia missään Raamatussa.

 

Tämä on vain yksi perinne miesten ettei Jeesus eikä Raamattu ei koskaan opettanut.

 

Itse asiassa tämä yhteydestä kuolleiden näyttää epäilyttävästi kuin noituus, käytännön ankarasti tuominnut Jumalan Sana (ks. Moos. 18,10-12).

Päätelmä

 

Kysymys sinun täytyy vastata on:

 

Miksi katolinen kirkko hän haluaa, että Teitä osoittamaan rukouksia kuolleille sijaan elävä Jumala kaikkivaltias ja valmis vastaamaan?
Älä pitää mielessä, että jos nämä perinteet ovat vääriä, rukouksenne « pyhimykset » eivät ole arvokkaampi kuin tyhjäkäynnillä juoruja.

 

Sen sijaan, jos rukoilla Jumalaa, voit luottaa ihana Raamatun lupaukset:

. « Olkaamme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen ja laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan. « Hepr 04:16
Luku 25 – Rukoilemme kuollut

 
Living he voivat auttaa kuolleita rukoilemalla heidän puolestaan?Mukaan katolisen opin, he voivat todellakin:
« Ehtoollinen kuolleiden kanssa. <>

 

Rukouksemme niitä pystyy paitsi auttaa niitä, mutta myös tehdä heidän rukoilee meidän. « Tuote # 958, s.. 252-253
Tässä asiakirjassa, johdamme kolme väitteiden vastaisesti Raamattua.Tarkastellaan niitä:

 

1. Ajatus rukoilla kuollut … on pyhä ja hurskas ajatus.

. mukaan Jumalan Sana ei ole pyhimys eikä hurskas rukoilla kuollut.

 

Kristittyjä kehotetaan rukoilemaan elävä, mutta Raamattu ei yksilöidä mitään esimerkkejä tosi kristityn rukous kuolleiden puolesta.

Se on edelleen ihmisen perinne.

 

2. Oletettavasti rukoilla kuolleiden että ne voidaan päästetty synneistään …
Täällä on rakennettu perinteitä … perinne. Raamattu ei koskaan anna viittaavat siihen, että.

 

Kuten olemme nähneet, on vapautettu synneistään ennen kuolemaansa.
3. Rukouksemme heille pystyy paitsi auttaa niitä, mutta myös tehdä heidän rukoilee meidän
Tällainen rakennus peli, missä te pino lohkot, tämä perinne perustuu muihin ihmisten perinteitä.

 

Hänellä ei ole mitään raamatullista pohjaa.

 

Saavutamme « huippukokouksia » siitä että meidän rukous on tarkoitus kyetä:
« tehdessään rukoilee meidän »
kysymys, että heti tulee huulet on: Miksi tarvitsemme muita esirukouksien itsellemme?

 

Eikö se riitä olla esirukous Jumalan Poika?

 

Luoja hän tarvitsee apua miesten ja naisten suostutella Isä Jumala?

 

Mitä halveksiva asenne Jeesus Kristus!

 

Tämä katolinen oppi esittelee Herran heikko, pysty vakuuttamaan Isänsä ilman apua rukous kuollut!

 

Tämä ei ole miten Jeesus on esitetty Raamatussa:

. « Ja Jeesus lähestyi heitä, sanoen on annettu kaikki valta minulle taivaassa ja maan päällä. « Matthew 28:18 Tässä on toinen muotokuva Jeesuksesta Kristuksesta:

. « [Jumala] Kristuksessa, herättämällä hänet kuolleista ja istuu häntä hänen oikealla puolellaan taivaissa, korkeammalle kaikkea hallituksen ja kaiken vallan ja valta ja valta ja jokaista nimeä, joka on nimetty, ei ainoastaan ​​tässä iässä, mutta myös tulevasta aikakaudesta.

 

Hän laittaa kaikki hänen jalkainsa alle ja antanut hänet pään yli kaiken seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, täyteläisyys, hänen, joka kaiken kaikessa täyttää. « Ef 1,20-22

. Miten eri kuvaa itse asiassa katolinen kirkko!

. Rakas katolinen ystävä, Jeesus Kristus ei tarvitse ketään toimimaan!

 

Se pystyy aivan rukoilemaan meille:

. « Tämä on myös, miksi hän [Jeesus] voi pelastaa täydellisesti ne, jotka tulevat Jumalan hänelle, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestaan. « Hepr 07:25

. Ennen rukoilla kuolleen henkilön, joka on rakas sinulle, ymmärtää, että tämä on ihmisen keksintö.

 

Jumala ei koskaan kysy rukoilemaan kuollut, eikä koskaan luvannut mitään muuta kuin että olisi hyvä.
katolinen Young, olen aina ajatellut nämä säännöt olivat tavalla tai toisella, Jumala .

 

Mutta tämä on väärin!

 

Lue Raamattua ja katso itse. Katekismus opettaa ihmisen perinne, ei Jumalan lakeja.

samaa kaavaa

. Huomasitko, on varmaa, että Jeesus on alennettu uudelleen.

 

Hänen asemansa ainoana jumalallinen välittäjää on Jumalan oikealla puolella, Jeesus on integroitu joukko ihmisiä ja taka roolia esirukoilija mm.

. Miksi katolisen uskonnon hän pyrkii heikentämään Jeesus Kristus?


Päätelmä

. Uudelleen, sinun on sijoitettu ennen tärkeitä päätöksiä:

Aiotteko jatkaa rukoilla kuollut, tietäen, että se on ihmisen perinne ei komento Jumalalta?
Voit lopettaa puhelun, opin, joka heikentää Herra Jeesus Kristus, joka on esittänyt perinne kirkko?
Aiotteko hylätä täysin tietoisena Jumalan Sanan seurata ihmisen perinne?

 

Päätät

 

Ajattelu, pohtia nämä Jeesuksen sanat:

. « Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on kaukana minusta. Turhaan he minua palvelevat, kun opettavat oppejaan, ihmisten tekemiä käskyjä. « Matthew 15:9

Chapitre 26 – Patsaat

 
Katekismus pyytää kaikkia katolisia « palvoa » patsaita ja kuvia Kristuksen, Mary, jne..

. « pyhiä kuvia läsnä kirkoissamme ja kodeissamme, tarkoituksena on herättää ja ravita uskoamme Kristuksen salaisuuteen.

Läpi ikoni Kristuksen ja hänen työnsä pelastuksen, se on hän, jonka me Adora.

 

Kautta pyhät kuvat pyhän Jumalan äiti, enkeleitä ja pyhimyksiä, me kunnioittavat edustamista henkilöistä. »Tuote 1192, s.. 316
[On hyödyllistä antaa joitakin määritelmiä otettu Webster *:

 

veneration: Uskonnollinen palvonta on kunnioitusta ja pelkoa.
Synonyymit: palvonta, kiintymys

 

palvonta: Harkitse kaikella kunnioituksella jumalia, pyhiä asioita.
Synonyymit: rakkaus, kunnia, Revere]

 

Mitä nämä patsaat pitäisi tehdä tai edustamaan, yksi asia on varma – heidän rikkovan Jumalan asetukset.

 

Todellakin, toinen kymmenen käskyä todetaan:

. « Et saa tehdä mitään epäjumala, tai kaltaiseksi mitään, ovat ylhäällä taivaassa, tai joka on maan päällä, jotka ovat alhaisempia kuin vesissä maan alla. « Exodus 20,4

. Jumala, Hänen Sanansa kautta, komennot uudelleen:

. « Älä pidä sinua patsaat, jotka ovat vastenmielinen Herra, teidän Jumalanne. « Moos. 16:22
Raamattu päättelee, että ne, jotka ovat tai ovat tehneet patsaat ovat korruptoituneita:

. « Koska et nähnyt mitään kaavaa päivänä, jona Herra puhui teille tulen Hoorebilla, ota huolellisesti yli sielunne, ettette korruptoitunut itsenne, ja et sinä epäjumala, edustus kaikista idoli, luku mies tai nainen … « Moos. 4:15-16
Ja … taas …:
« Sinusta huolta, joten … ei tee sinusta veistetty edustus kaikista kuvan, jonka Herra, sinun Jumalasi, on kieltänyt sinua. …

 

Kun sitten sinulle on syntynyt lapsia ja lasten lapsia ja te olette vanhentuneet maassa, jos korruptoitunut, jos teet epäjumala, esityksiä mitään, jos teette, mitä pahaa silmät Herra, sinun Jumalasi, ärsyttää, … « Moos. 4:23-25

. Jumalan Sana nimenomaisesti kieltää ihmisiä kumartamaan patsaita.Silti se on yhteinen nähdä uskollinen tehdä tätä elettä katolisissa kirkoissa.

. Kun näet paavi kumartamaan patsas Mary, pitävät tätä Raamatun jakeen: « Älä tee itsellesi mitään epäjumala, tai kaltaiseksi mitään, ovat ylhäällä taivaassa …

 

Et saa kumarra niitä, « Exodus 20,5
Uudessa testamentissa apostoli Paavali selittää, miksi Jumala on niin järkkymätön idols:
« Mikä minä olen?

 

Liha epäjumalille uhrattua on jotain, tai että epäjumala on jotakin?

 

Sanon, että uhraamme, sen he uhraavat riivaajille eivätkä Jumalalle; tai en halua sinun on yhteys demonit. « 1 Kor 10,19-20

. Takana jokainen idoli on demoni, ja Jumala ei halua meidän kunnioittavat demonit. Siksi ei ole yllättävää, että Jumala kieltää epäjumalia:

. « Herra puhui Moosekselle sanoen: Puhu kaikki seurakunnan israelilaisille ja sano heille: Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä, Herra, teidän Jumalanne.

 

Minä olen Herra, teidän Jumalanne.

 

Eivät käänny epäjumalia, eikä tee sinua kehittämään sulan jumalia. »Leviticus 19.4

Jumala vihaa epäjumalanpalvelusta:

. « Nyt, mitä kirjoitin ei ole ottaa suhteita jonkun kanssa, joka kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai panettelijaa tai juomari tai anastaja, ei ei edes syödä sellaisen henkilön kanssa. « 1 Kor 05:11 Jumala sanoo, että ei epäjumalanpalvelija tulee Kingdom of Heaven:

. « Tämän Tehän tiedätte, että ei whoremonger eikä saastainen henkilö, ei ahneet mies, on epäjumalanpalvelija hänellä ole perintöosaa Kristuksen valtakunta ja Jumalan.

 

Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla; sillä se on sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha, kun poika kapinan. « Ef 5,5-6

. Katolinen kirkko et ei miellytä tässä asiassa?
Alkuperä oppi

 

 

Katolisuus ei edes yritä väittää, että tämä oppi on Jumalasta:

. « Kun Jumalan Hengen vaikutuksesta opetukseen meidän pyhät isät ja perinteet katolisen kirkon, me tiedämme, että se on perinne Pyhän Hengen asunnon hänen, me määrittelemme varmasti ja tarkasti, että kunnianarvoisa ja pyhiä kuvia, koska luku arvokas ja elämää antava risti, onko maalattu, laatta-tai jotain muuta sopivaa materiaalia on sijoitettava pyhän Jumalan seurakunnilla, astiat ja investoinnit, seinät ja taulukoita, kotien ja tiet sekä kuva meidän Herramme, Jumalamme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, meidän Lady, eniten puhtaan ja pyhän Jumalan Äiti, pyhät enkelit, kaikki pyhä ja vanhurskas.

 

»Tuote 1161, s.. 309
Tämä oppi on siis « Isät » ja « perinne katolisen kirkon ».

 

Ja yritämme tehdä uskot, että nämä « isät » olivat « Jumalan Hengen vaikutuksesta » rikkoa Jumalan Sanaa! Voit hyväksyä sen?
Psalmista kertoo meille lisää aiheesta:
« Epäjumalia kansakunnat ovat hopeaa ja kultaa, he ovat työn miesten käsissä.

 

Niillä on suu ja puhu: heillä on silmät ja näe, niillä on korvat ja kuule, heillä ei ole henkeä suussansa. He pitävät niistä, jotka tekevät niistä kaikki, jotka turvaavat niihin. « Ps. 135,15-18

. Toisin sanoen, koska idolit ovat kuuroja ja mykkiä, ja niille, jotka luottavat itse riistetty kyky ymmärtää.

. Tämä on varoitus rakastava Jumala ja laupias. Päätelmä

 

Katolinen kirkko väittää, että epäjumalien « kannustaa rukous » (ks. artikkeli # 1162, s.. 309) ja me « paljastaa mies <> » (ks. artikkeli # 1161, s.. 308) … mutta Jumala kieltää selkeästi antaumuksella.
Kuka uskot?
« Et tee sinulle mitään epäjumalia, eikä taka sinut ylös veistetty patsas tai kuva, ja laitat oman maasi mitään tajunnut kivi, kumartain sitä; sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne. « Leviticus 26,1

. « Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on kaukana minusta. Turhaan he minua palvelevat, kun opettavat oppejaan, ihmisten tekemiä käskyjä.

 

Jätät Jumalan käskyn, teidän pitää perinnettä miehiä. « Mark 7,6-8

 

Varoitus!

 

Meillä ei suinkaan harkita Petit Robert kuten työ inspiroi! Se on yksinkertaisesti viittaus ymmärtämään ranskan kielen …

 


Luku 27 – Vahvistus

 
Siitä huolimatta, että vahvistus on yksi sakramenttien välttämätön pelastukselle, se on mukaan katekismus, muut edut:

. « Vahvistus viimeistelee kasteen armo; se on sakramentti, joka antaa Pyhä Henki, jotta kitkemään meitä syvemmin jumalallinen filiation, sisällyttämään meidät tiiviimmin Kristukseen, vahvistaa bond yhtenäisempi kirkon kanssa. »Tuote 1316, s.. 344

. Siten katolinen Vahvistus sisältää lujemmin Kristukseen. Valitettavasti Raamattu ei opeta tätä oppia.

Mukaan Jumalan Sana, tai olet Kristuksessa, tai et ole. Missään ei opettanut, että se « voidaan sisällyttää tiiviimmin Kristukseen »:

. « jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus. Vanha on mennyt; katso, kaikki uusi on sijaan tullut. « 2 Kor 5:17

. Kun olet syntynyt Jumalan perheeseen, ei mikään eikä kukaan voi poistaa:

. « Olen varma siitä, ettei kuolema, eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva, eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voitava erottaa meitä Jumalan rakkauden Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme. »Romans 8:38-39

. Jumalan lapsi ei ole tarvetta olisi otettava « tiukemmin Kristukselle »:

. « Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa. « Romans 8:01

. « Mutta nyt Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka kerran olivat kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä. « Ef 2.13
Hengellinen jalanjälki?

 
Toinen etu olisi se, että Vahvistus:

. « Vahvistus, kuten kaste, painatuksia sielu kristillisen hengellisen merkki tai pysyvällä merkin … » Tuote 1317, s.. 344

. Voit selata läpi kaikki Raamatun, voit lukea mitään siitä, miten tulostaa merkkiä hengellinen kristillinen sielu.

 

Katekismus kertoo miksi:

. « kätten päälle on aivan oikein tunnustanut katolisen perinteen alkuperä Vahvistus … » Tuote 1288, s.. 337-338

. Vahvistus ei ole Raamatussa, koska se on ihmisen perinne … traditio for a lifetime, suorittaa vasta viimeiset hetket elämän Catholic:

. « Jos kristitty on hengenvaarassa, papin pitäisi antaa hänelle Vahvistus.

 

Itse asiassa kirkko haluaa, että yksikään hänen lapsensa, vaikka hyvin pieni, joten ei tässä maailmassa eikä niitä ole täydelliseksi Pyhän Hengen lahja Kristuksen täyteyttä. »Tuote 1317, s.. 344

 

Todellinen tarkoitus Vahvistus

 
Konkreettinen tulos käytäntö on, että se yhdistää vieläkin uskollisia suhteita katolisen kirkon.

Yllättäen katekismuksen myöntää erittäin mielelläni:

. «  » … kautta sakramentti Vahvistus, kastettu yhteys katolisen kirkon on tehtävä täydellinen … « Tuote 1285, s.. 337

. Miksi vieraannuttaa sääntöjen katolisen kirkon kun Jeesus tuli juuri päästämme nämä avustukset? « Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi. « John 08:36

. « On Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina ja älä anna itseänne rasittaa uudelleen ikeen orjuudesta. « Gal 5:01

Päätelmä

. katolinen perinne, jonka keksi miehet sanoo, että vahvistus on välttämätön pelastukselle:

. « … vastaanottaminen tämä sakramentti on tarpeen loppuun Kasteen armosta. »Tuote 1285, s.. 337

. Jumalan Sana puolestaan ​​selvästi kiistää tämän väitteen.

Mihin uskotte? Jumalan Sana tai käskyjä?

. « Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on kaukana minusta. Turhaan he minua palvelevat, kun opettavat oppejaan, ihmisten tekemiä käskyjä. « Matthew 15:9

Chapitre 28 – syntien tunnustaminen papille

. Mitä synnit anteeksi kaksi kyseenalaisia ​​oppeja on tutkittava.

 

Ensimmäinen todetaan, että kaikki synnit on tunnustanut pappi:

. « Joka haluaa saada sovinnon Jumalan ja kirkon täytyy tunnustaa papille kaikki tunnustamattoman hautaan syntejä hän ei ole tunnustanut, ja hän muistaa ensin huolellisesti omantuntonsa. Ei ole itse tarpeen, tunnustus anteeksiannettava syntien kuitenkin erittäin suositeltavaa kirkko « Tuote 1493, s.. 388

. « tunnustus papille on olennainen osa sakramentissa » Tuote 1456, s..379

. « Sitä kutsutaan sakramentti tunnustus kuin tunnustus, syntien tunnustaminen papille on olennainen osa tätä sakramentin. »Tuote 1424, s.. 371

. katolilaisuuden pyytää uskollinen tunnustaa syntinsä mies, mutta Raamattu kertoo meille, että ne, jotka ovat syntyneet Jumalan perheeseen voi tulla suoraan Jumalan valtaistuimen saada syntien anteeksiantamus

. « Tein sinulle syntini, en piilota syntini; Sanoin tunnustan minun syntini Herralle! Ja sinä annoit anteeksi minun syntivelkani « Ps. 32,5

 

« Jos me tunnustamme syntimme, hän [Jumala] on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. « 1 Joh. 1:09

. David tunnusti syntinsä Jumalalle kun hän rukoili:

. « Pese minut syntini, ja puhdista minut synnistä. Sillä minä tunnustaa minun rikokseni, ja minun syntini on aina minun edessäni. « Ps. +51,2-3

. Tässä syy tosi kristityt on pääsy Jumalan valtaistuimen:

. « Siksi, veljet, koska meillä on kautta Jeesuksen veren, vapaa pääsy pyhään uudeksi ja eläväksi tieksi avasi meille verhon läpi, eli, hänen lihaansa, ja koska meillä on suuri pappi Jumalan temppelin, niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta … « Hepr 10:19

. kautta vanhurskas veri vuodatettu Jeesuksen ristillä, meillä on mahdollisuus mennä suoraan käännymme Jumalalta anteeksi meidän syntimme.

Esimerkki « ensimmäinen paavi »

 
Vuonna Apostolien teoista, mies nimeltä Simon tuli se, joka väittää olevansa ensimmäinen paavi, Peter, jotka haluavat saada Pyhän Hengen.

. tunnustat hänet pitemmittä puheitta?

 

Ei!

 

Peter neuvoi häntä tekemään parannuksen ja tunnustaa syntinsä Jumalalle ja pyytää Jumalaa antamaan hänelle anteeksi (ks. Ap 8,18-22).
Papit he voivat antaa syntejä anteeksi?

. Toinen kyseenalainen oppi viittaa siihen, että katoliset papit on valta antaa synnit anteeksi

. « Vain papit, jotka ovat saaneet kirkon auktoriteetti valta synninpäästön voi antaa syntejä anteeksi vuonna Kristuksen nimessä.»Tuote 1495, s.. 389 (artikkeli # 1448, s.. 377)

. Jälleen katolisen opin vastustaa Jumalan Sanaa:

. « Kuka voi antaa syntejä anteeksi, paitsi Jumala yksin? « Marc 2.7

 

« Uutinen, että olemme kuulleet hänestä, ja julistaa teille, että Jumala on valkeus, ja ei ole pimeyttä hänessä. […]

Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, antaa meille ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. « 1 John 1.5,9

. katolilaisuuden opettaa, että pappi on välittäjä Jumalan ja ihmisten välillä (artikla # 1456, s.. 380, puhuu itse asiassa toimitus synnin kautta pappi).

 

Raamattu kuitenkin tunnistaa vain yksi on välittäjä:

. « Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, Kristus Jeesus … » 1 Timothy 2:05

. Jälleen katekismuksen myöntää, että se ei ole Jumalan käskyjä, vaan ihmisen perinteet: « kirkkoisät hetkellä tämä sakramentin <> » Item # 1446, s.. 377

 

Enemmän joukkovelkakirjalainoja

 

« Mukaan käskyn kirkko, <>» Tuote 1457, s.. 380

. Vielä yksi velvollisuus kirkon. Kirkkoisien luonut tämän perinteen kanssa Julkisena tavoitteena on vahvistaa otteensa katolisen uskollinen. luihu Ja mitä ase, jota käytetään vastaan ​​katoliset ympäri maailmaa!

 

Pohjimmiltaan jos uskollinen jättänyt kirkkoa, hän ei voi enää saada syntien anteeksiantamuksen … ja ei voi enää mennä taivaaseen!

. Muista! Mikään näistä opeista tulee Jumalalta! Ne ovat kaikki lähdöt ihmisen mielikuvitus.
Jumala avaa silmäsi hengellisesti ja antaa sinulle täysin ymmärtää todellisuutta, jotta voit ymmärtää laajuus vaikuttaa, että uskonto on teitä.

. Jumala näyttää, että sinun ei tarvitse jäädä vankeudessa uskonto pidempään. Jeesus haluaa vapauttaa sinut.
Päätelmä

 
Miljoonat katolilaiset tungos confessionals vakuuttunut siitä, että pappi on valta antaa synnit anteeksi.

. Entä sinä? Minne aiot mennä syntisi anteeksi?

 

Aiotteko kuulla pappi, syntisenä sinua, kun pyytää katolinen kirkko?

. Jos sinä valitset Jumala armollinen, kuten Raamattu opettaa?

. « Song astetta. Pohjaan kuiluun minä huudan, Herra

Herra, kuule minun ääneni!

 

Anna korvasi minun rukousteni ääntä!

 

Jos pitää muisto pahat teot, Herra, Herra, kuka silloin kestää?

 

Mutta on anteeksiantamus, niin että sinusta peljättäisiin. « Ps. +130,1-4


Luku 29 – Aneet

Kanssa aneet tai synnit elävän katolisen Purgatory voitaisiin anteeksi:

 

« Kautta aneet uskolliset voivat saada itselleen ja myös sieluja kiirastulessa, syntien ajallisia rangaistuksia johtuvat synnistä. »Tuote 1498, s.. 389

. seuraavat määritelmä aneet, kuten on osoitettu katekismus:

. « hemmottelu on peruuttaminen Jumalan edessä ajallisen rangaistuksen takia synnit, joiden syyllisyys on jo annettu anteeksi, jonka uskollinen Christian on asianmukaisesti sijoitettu voitot tietyin määrätyin ehdoin toiminnan kautta kirkko, joka, kuten kuten ministeri lunastuksen, annostelee ja pätee viranomaisen treasury tyydytystä Kristuksen ja pyhimysten. »Tuote 1471, s.. 384

. Täällä olemme ennen hyvin mutkikas määritelmä!

 

Se veisi paljon saada kehittää meidän esitys selittää koko mekanismi aneet.

 

Sanotaan vain, että se on monimutkainen järjestelmä, joka perustuu hyviä töitä, ja että on täysin keksitty miehiä. Emme voi löytää sana Jumalan Sanaa.
Luokat synneistä?

 
« Tämän ymmärtämiseksi opin ja käytännön kirkon täytyy nähdä, että synti on kaksinkertainen seuraus. `

 

Grave synti viedään meiltä yhteydestä Jumalan ja siksi tekee meistä kykene iankaikkisen elämän, kurjuutta on nimeltään

 

Toisaalta jokainen synti, jopa anteeksiannettava, merkitsee epäterveellistä liitetiedoston olentoja, jotka on puhdistettava joko täällä maan päällä tai kuoleman jälkeen tilassa, jota kutsutaan Kiirastuli. »Tuote 1472, s.. 384

. Silti Raamatussa jatkuvasti korostaa, että kaikki synnit on sama tulos:

. « Sillä synnin palkka on kuolema; mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herramme. »Room. 6:23

. « kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin; ja synti kun se on valmis, synnyttää kuoleman. « Jacques 1,15 Sin aina tuottaa saman tuloksen: kuolema.

Se, että pidämme niitä « pieniä » muuttaa mitään.

 

Katolinen johtajat opettavat seuraajiaan olemaan syntinsä anteeksi kautta aneet, kun Kristus on jo maksanut hinnan kaikki synnit

. « Minä annoin teille ennen kaikkea, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan » 1 Kor 15,3

. Kyllä, Jumala haluaa lapsensa tehdä hyviä tekoja!

 

Mutta nämä hyvät teot ovat seurausta hi … He eivät ole koskaan syy!Paavali opettaa:
« Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta. Ja ette itsenne: se on Jumalan lahja.

 

Ei ole tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.

 

Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala valmisteltu etukäteen, jotta voimme tehdä. »Ef 2:8-10

. [Being « luodut Kristuksessa Jeesuksessa » yksinkertaisesti tarkoittaa « pelastuu »]

. Kun ihminen on pelastettu armosta, Hän tekee hyviä tekoja.

 

Hyviä tekoja ei koskaan tarvitse saavuttaa pelastuksen.

 

Ne eivät ole ohi syntien anteeksiantamuksen jälkeen pelastuksen.

. Elävät he voivat auttaa kuollut?

. katolilaisuuden opettaa, että aneet auttaa niitä, jotka ovat jo kuolleet: »Koska uskollinen lähti puhdistetaan myös jäsenenä samaan pyhäin yhteyden, voimme auttaa toisiamme saamaan aneet heille, jotta ne maksetaan ajallisia rangaistuksia, koska heidän syntinsä. »Tuote 1479, s.. 386

. Tässä on toinen ihmisen oppi. Löydät sen koskaan opettanut kaikkialla Jumalan Sanassa.

 

Kuten jo aiemmin mainittiin, on mahdollista saada anteeksi syntimme aikana elämäämme.

 


Kolme teemaa

 
Tässä opin aneet, kolme toistuvia teemoja löytyy:

  1. Jumalallinen ominaisuus Jeesus on minimoitu. Raamattu sanoo, että vain Jeesuksen Kristuksen työtä ristillä voi tuoda meille syntimme anteeksi.

 

Kuitenkin, katolilaisuuden opettaa, että synnit voidaan antaa anteeksi läpi hyviä töitä kaikkien uskollinen.

 

2. Järjestelmä aneet pitää uskollinen helmassa katolisen kirkon. Eikä osoite Jumalalta anteeksi syntejä, uskolliset puurtaa ja tehdä kaikkensa tehdä hyviä tekoja Katolisen kirkon sisällä.

 

On mielenkiintoista huomata, että « hyviä tekoja » katolilaisuuden poikkeavat « hyviä tekoja » Raamatun.
Raamatun Hyvä teoksia, joita suoritetaan vain muiden ihmisten [ne eivät ole syy pelastuksen niille jotka suorittavat].

 

Saat haittansa, hyvä katolinen teokset liittyvät usein rituaaleja (Massat, rukoukset rukous, kynttilät palamaan …)

 

[Katolisen mielessä hyviä tekoja on suunniteltu ensin auttaa ihmisiä, jotka suorittavat saada anteeksi heidän syntinsä].

 

1. Järjestelmä aneet lopulta edustaa eräänlaista kiristystä, jäseniä kannustetaan pysymään uskollisina kirkossa, niin että heidän rakkaansa saapuu paratiisissa.

 

Päätelmä

 

 

Tämä järjestelmä hyviä tekoja on se säätämä Jumalan? Lue, mitä Jumala opettaa Sanansa, ja päättää itse:
« Hän pelasti meidät, ei vanhurskauden tekoja, joita olemme tehneet, mutta mukaan hänen armonsa » Titus 3:05

 

Luku 30 – Tulkkaus Jumalan Sana
Katolinen uskollinen he voivat tulkita Jumalan sana itse?
« tehtävänä autenttisesti tulkinnassa Jumalan Sana on uskottu yksinomaan Magisterium kirkon, Paavi ja piispat yhteydessä Häneen. »Tuote # 100, s.. 41
[Tulkitse mukaan Petit Robert *: järkeä jotain, tee merkityksessä jotain.Synonyymit: ymmärtää, selittää, tehdä selväksi].
paavi ja piispat ovat vain he voivat tulkita oikein Jumalan Sanaa?

 

Avaa Raamattu ja tutkia, mitä Jumala ajattelee tämän opin.

 

Kun Paavali ja Silas saarnasi Berea:
« Nyt nämä olivat jalompia kuin Tessalonikan; he ottivat sanan suurella intoa ja tutki Raamattua joka päivä nähdä, jos mitä Paavali sanoi, oli totta. « Säädökset 17:11

 

Toisin sanoen, he tulkitsevat Raamattua itselleen avulla Pyhä Henki.
« Jeesus vastasi heille:

 

Oletko ole virheen, koska ette tiedä kirjoitukset eikä Jumalan voimaa? »Mark 12:24
Miksi Jeesus häpäisevät Hän Saddukeukset ette tunne kirjoituksia, jos ne eivät saa tulkita itse?

Myös, miksi hän pyytää Paavalin Timoteukselle tutkia Raamattua, jos hän ei voinut tulkita sitä?
« Mutta jatka sinä siinä, minkä olet oppinut ja olet varma, koska, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut; alkaen lapsi sinä tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta Jeesukseen Kristukseen.

 

Jokainen kirjoitus on Jumalan innoittama ja kannattavaa opetusta varten nuhdetta, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa, että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin. « 2 Timothy 3,14-17
Kuka tulkitsee?
Raamattu paljastaa, että tämä ei ole joukko miehiä on uskottu tuomioistuin tulkitsee Jumalan Sanaa:

 

Se on Pyhän Hengen, joka on vastuussa kaikista lapsia ymmärtämään Jumalan. Jeesus julistaa:

 

« Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimeeni, opettaa teille kaiken ja muistuttaa teitä kaikesta, olen kertonut teille. »Joh. 14:26
« Mutta kun hän, totuuden Henki, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden » Joh. 16:13
Apostoli Paavali itse myöntänyt, että se on Pyhä Henki, joka opettaa:
« Nyt me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on antanut meille armosta.

 

Ja myös me puhumme, emme sanojen opettanut ihmisen viisaudessa, vaan opetti Hengen hengellinen kieli hengellisiä asioita. « 1. Kor 2:12-13
Miksi Raamatussa hän neuvoo kristittyjä mietiskelemään Raamattua jos ei voitavansa tulkita?
« Sinun sanasi on Piilotin sydämessäni, etten tekisi syntiä sinua vastaan.Siunattu olet sinä, Herra Opeta minulle käskysi!

 

Huuleni minä julistan kaikki tuomiot sinun suusi. Iloitsen sinun todistuksiasi, kuin olisin kaikki aarteet.

 

Olen mietiskellä sinun asetuksiasi minä sinulle oikean tien silmien alla.Minä ilahduttaa itseäni käskysi: En unohda sinun sanasi. « Ps. 119,11-16
Varoitus
Seuraava katkelma pitäisi varoittaa kaikkia, jotka tuntevat tarvetta kirkon tulkita Raamattua heille. Paavali kirjoitti kristityille `

:
« Tämän kaiken olen kirjoittanut niistä, jotka teitä eksyttävät.

 

Sinulle, voitelu [tulevat Pyhän Hengen heille], että olet saanut Jumalalta pysyy teissä, ja sinun ei tarvitse kenenkään opetuksen … « 1 John 2,26-27
[Paavali puhuu opettajat tuolloin, joka väitti, että niiden tulkinta tiedon he kulkivat oli välttämätön pelastukseen.]
Jumala on ollut selkeämpi?
Päätelmä

 

Miksi katolinen kirkko on hän niin innokas haluavat tulkita Raamattua sinulle?

 

Voisiko olla, koska silloin se hallitsee sinua paremmin?

 

Pelko hän katso luet Raamattua ja huomaat, että katolinen opit ovat ristiriidassa Jumalan Sanan?

Oletteko todella sitä mieltä, että kaikki ei-katolilaiset ovat hengellisiä sokeus, ja he tarvitsevat katolinen kirkko ymmärtää Raamattua?
Vastauksesi … mutta tässä luvussa ei hän summaa ei seuraavia kysymyksiä:

 

« Kuka tulkitsee Raamattua sinulle … Pyhä Henki eli roomalaiskatolinen kirkko?

 

Vastaus tähän kysymykseen ratkaisee kuka haluat totella ja lopulta missä vietät ikuisuuden:

 

« Oi, kuinka rakastan minä sinun lakisi! Se on päivä, minun meditaatio.

 

Käskyjesi tee minusta viisaampi viholliseni, sillä minulla on aina mukanani. Minulla on enemmän ymmärrystä kuin kaikki minun opettajat: sinun todistuksiasi ovat minun meditaatio. « Ps. +119,97-99
Muihin yksi meidän lukijat:
Täällä asiakirjan sisällöstä säilytetään National Library of Paris, joka sisältää joitakin neuvoja Cardinals antoi paavi Julius III hänen tultuaan vuonna 1550:
« lukeminen evankeliumin ei saa mahdollisimman vähän varsinkin modernin kielen ja maan alla viranomaiselle.

 

Pieni, että on tapana lukea messussa pitäisi riittää ja pitäisi puolustaa kukaan lukea lisää.

 

Niin kauan kuin ihmiset vain tämä pieni, oman edun menestyvät, mutta hetki haluat lukea lisää, kiinnostuksesi alkaa kärsiä.
‘s kirja, enemmän kuin mikään muu syy kapinat meitä vastaan myrskyt, että me vaaraa menettää.
Todellakin, jokainen, joka katsoo ahkerasti opettaa Raamattua ja vertaa sitä mitä tapahtuu kirkoissamme nopeasti löytää ristiriitoja, ja nähdä, että opetukset poikkeavat usein, että Raamatun ja useammin, vastustaa sitä.

 

Jos ihmiset ymmärtävät tämän, se aiheuttaa meille kunnes kaikki paljastuu ja sitten tulee kohde pilkan ja Universal vihaa.
Sen vuoksi on välttämätöntä, että Raamattu on poistettu ja varastettu käsissä ihmiset innolla, mutta aiheuttamatta hälinää.  »
Lähde: 1089 Kansalliskirjasto Leaf Vol. II. P.641-650

Viitteet Taustaa Latin nro 12558. Vuosi 1550.

 

Varoitus!

 

Meillä ei suinkaan harkita Petit Robert kuten työ inspiroi!

 

Se on yksinkertaisesti viittaus ymmärtämään ranskan kielen …
Luku 31 – katolinen rukous
« Rukous ei voida vähentää spontaani vuodatus sisustus impulssi: rukoilla, sinun täytyy haluta sitä.

 

Ei ole riittäviä tietää, mitä Raamattu ilmoittaa rukouksesta: täytyy myös oppia rukoilemaan.

 

Se on kuitenkin elävä siirto (Sacred Tradition), että Pyhä Henki, ja <> oppia rukoilemaan Jumalan lapsia. »Tuote 2650, s.. 654
Tämä osa katekismus on kyseenalaista kaksi pistettä. Anna jokaisen niistä. Ensimmäinen:
« Rukous ei voida vähentää spontaani vuodatus sisustus impulssi »

 

Raamattu ei hyväksy:
« Kun minun ääneni Minä huudan Herraa, ja hän vastasi minulle … » Psalmi 3.4
« Herra, minun Jumalani!

 

Minä huudan sinua, ja sinä paransi minut. « Ps. 30.2
« Ahdistuksessani on Herra minä huudan, ja hän vastasi minulle. « Ps. 120,1
« milloin tahansa, ihmiset, luottavat häneen, vuodattaa hänen eteensä sydämenne; Jumala on meidän turvamme « Ps. 62,8
sijaan spontaani ilmaisu sydämet, katolilaisuuden mieluummin loputon toistaminen kirjoitettu rukouksia.

 

On mielenkiintoista huomata, että Jeesus on virallisesti hylännyt tämän rukouksen muoto, kutsuen häntä « pakanallinen »

« Ja rukoilee käyttö ei turhaan toistoja, kuten pakanat tekevät, jotka luulevat, että monet sanat heitä kuullaan. « Matthew 6.7
Toinen kyseenalainen kohta on väite, että:
« Ei riitä tietää, mitä Raamattu ilmoittaa rukouksesta: täytyy myös oppia rukoilemaan.

 

Se on kuitenkin elävä siirto (Sacred Tradition), että Pyhä Henki, ja <> oppia rukoilemaan Jumalan lapsia.  »

 

Katekismus väittää täällä, että kirjoitukset eivät riitä opettaa sinua rukoilemaan. Se edellyttäisi apua katolisen kirkon …

 

Mutta miten sitten voisimme rukoilla ja saada vastauksia Jumalalta ennen aika katolisen kirkon?
« Abraham rukoili Jumalaa: ja Jumala paransi Abimelekin, hänen vaimonsa ja palvelijansa » Genesis 20:17
« Mooses rukoili Herraa ja palo pysähtyi. « Numerot 11.2
« syyrialaiset tulivat alas Elisalle. Hän rukoili Herraa alentuvat lyödä tämän kansan sokeus!

Ja hän löi heidät sokeudella sanan mukaan Elisan. « 2 Kings 6,18
Nämä ihmiset spontaanisti ilmaisi Jumalaa, että heidän sydämensä sanella, ilman apua katolisen kirkon.

 

Ja Jumala puhuu kansalleen:
« Kutsukaa minua hädän päivänä; Minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua. « Ps. 50,15
« Älä välitä mitään; vaan kaikessa, esittää pyyntöjä Jumalalle rukouksessa

 

Rukoilen Jumalaa ohjata kullekin hänen henkilökohtaisen elämän ja auttaa meitä kaikkia kävelemään suoraan ja vanhurskaan polku Usko pimeydessä lopun aikaa.

Pitää hyvin valaistu liekki uskomme, rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa kuten tulemme pian tarvitse välttää ylittäessään päivänä Jumalan viha maan päällä tapahtuu ennen fyysistä Jeesuksen paluuta Chris Öljymäelle.

Rakkaus, rauha ja iloja sydämissä ja kodeissa odottaessaan tempauksesta joillekin ja toisille fyysistä paluuta Öljymäelle Herramme, Mestari ja Kuningas, Jeesus Kristus , ainoa Jumalan poika.

 

Linkki luettelo kaikista artikkelini

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Jumala siunatkoon teitä kaikkia.

Voittaja

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.