Dumnezeu a deschis SIGILIULUI descoperirea de sfârșit

Paști

 

END TIME

 

Dumnezeu a fost informat de către un înger, profetul Daniel despre viitorul poporului evreu și îndeplinirea la sfârșitul timpului.

 

Putem găsi aceste informații, inclusiv Daniel 9 din Daniel 12

 

Daniel nu a înțeles toate dezvăluirile făcute și apoi se întoarse la îngerul lui Dumnezeu în versetul 12,8 și apoi îngerul a răspuns în versetul 12,9

 

 

12:08

Am auzit, dar nu a fost înțeleasă; și i-am spus, Domnul meu, care va fi sfârșitul acestor lucruri?

 

 

12:09

El a spus, Du-te, Daniel, deoarece cuvintele sunt închise și sigilate până la vremea sfârșitului .

 

 

Acest verset 9 a profeției lui Daniel capitolul 12 este foarte clar și foarte important, deoarece ne spune că la sfârșitul timpului, Dumnezeu va descoperi ceea ce a ascuns până acum.

 

 

Revenirea lui Isus Hristos!

 

 

 

Astăzi ne aflăm la sfârșitul timpului voit de Dumnezeu, și înainte de întoarcerea fizică a Domnului nostru Isus Hristos pentru său de o mie de ani de domnie.

 

Această afirmație că « suntem la sfârșitul timpului voit de Dumnezeu, și înainte de întoarcerea fizică a Domnului nostru Isus Hristos pentru domnia Sa milenară, » nu este o profeție care fac, dar este o simplă declarație cu privire la îndeplinirea tuturor semne de avertizare biblice de revenirea lui Isus Hristos.

 

O revizuire a trecut, ne-lumina de profețiile biblice și semne arată că istoria omului pare să se fi încheiat 14 mai 1948 prin crearea statului Israel prevăzut în Biblie până la capăt timp și care să permită întoarcerea progresivă și masivă a poporului evreu de a trăi în Țara Sfântă« Ierusalim. »

 

Anunțarea primul semn!

 

Ezechiel 36/24-28)

Vă voi scoate dintre neamuri, vă voi strânge din toate țările, și vă voi aduce în țara dumneavoastră. Atunci voi turna peste voi cu apă curată, și veți fi curățiți; Vă voi curăți de toate spurcăciunile voastre și de toți idolii voștri. Eu vă dau o inimă nouă, și voi pune un duh nou; Voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne. Voi pune Duhul Meu în voi, și voi asigurați-vă că urmați poruncile Mele și să păziți și să împliniți legile Mele. Locuiți în țara pe care am dat-o părinților voștri; voi veți fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul vostru

 

Văzut astăzi, 14 mai 1948 a fost atât de evident, primul semn de sfârșitul vremurilor.

 

Toate profețiile biblice și semne de avertizare de revenirea lui Isus Hristos pentru a efectua exponențială de atunci. Este o realitate.

 

Aceasta sprijină și dovedesc că trezirea umanității de a anunța revenirea lui Isus Hristos, a fost început de către Dumnezeu în crearea statului Israel.

 

Istoria noastră a omului este terminat într-o baie de sânge, după cele două războaie mondiale groaznice.

 

Din 14 mai 1948 până la întoarcerea lui Isus Hristos, trăim și de a trăi momentul revelației « Apocalipsa » Bărbatul decide asupra viitorului său, dar a suferit voia lui Dumnezeu.

 

Acest lucru voit de Dumnezeu este o perioadă condensat exponențială de viața omului, astfel incat sa devenim constienti, prin această trezire biblic a anunțat că ora de terminare se execută.

 

Astfel, ne-am mai văzut de 14 mai 1948 toate progresele tehnologice au loc exponențial, deoarece creșterea populației de pe Pamant, foamete, boli si epidemii, valorile invers divine (căsătoria gay este un bun exemplu) cutremure, ploi torențiale, incendii, inundații, furtuni și uragane, violență, revolte și războaie civile și religii în afară de moartea inexplicabila a milioane de râuri de pește și oceane milioane păsări și vite, de asemenea, mor fără nici o explicație de mai mulți ani.

 

Toate aceste fapte nu sunt încă o pedeapsă de la Dumnezeu, sau ziua mâniei sale, dar cu toate acestea a reușit prin dorința sa de a trezi!

 

Vreau să arăt că, deși numărul victimelor este încă prea multe și că dezastrele sunt repetitive și negabarite, umanitatea de fiecare dată a reușit să evite haosul, repara cumva prejudiciul și să continue să înainte.

 

Toate aceste fapte au fost incluse în Biblie. Ele apar cu mai multă putere, frecvența și magnitudinea în scopul unic de a trezi!

 

Din păcate, acest exponențială pentru a descoperi că trăim vremuri sfârșit renașterea, pentru că ne permite să nu știu chiar de aproximativ momentul de revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

S-ar putea crede că aceasta este voia lui Dumnezeu!

 

Din moment ce Isus a spus că numai Tatăl știa că a fost de două mii de ani, ziua și ora revenirii lui.

 

Dar nu!

 

Dumnezeu a declarat în Daniel 12,9 că revelația vremurile din urmă a fost sigilat până la sfârșitul anului!

 

Deci, Dumnezeu vrea ca noi să caute și cum am fost, în altă parte în Biblie este numit de mai multe ori pentru inteligența noastră.

 

Și de ce Dumnezeu, dacă el nu a găsit că ne-am dorit și ne-am clar în Biblie că în ultimii șapte ani ai Apocalipsei « necazurile », s-ar fi împărțit în două părți, a doua conține ziua ei supărat!

 

Prin urmare, un semn important trebuie să dezvăluie lumea de la începutul ultimilor șapte ani din viața omului, înainte de revenirea lui Isus Hristos (a șaptea săptămână de Daniel) și chiar a făcut cunoscut oamenilor la data revenirii lui Isus Hristos fără orice moment, să ne anunțați nici ziua, nici ceasul de întoarcerea lui cum am spus Isus Hristos.

 

Numai Dumnezeu știe ziua și ora de revenirea lui Isus Hristos!

 

Acum, că ne-am înțeles, documente justificative (de realizare și împlinire a profețiilor biblice și semne care anunta revenirea lui Isus Hristos), la vizualizarea exponențială a tuturor celor de mai sus și de fapt real că la sfârșitul timpului este pornit de la 14 mai 1948 și că realizarea într-un timp scurt, astfel de o cantitate mare de date raportate în Biblie, nu poate, în nici un caz, având în vedere legea probabilităților, fie o coincidență.

 

Trebuie să găsim acum un semn nou să cunoască începutul ultimilor șapte ani de om înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

Acest semn de important este încă o analiză a trecutului pe care le găsim și efectul de 29 septembrie 2008, a existat o astfel de persoană importantă, nu poate fi uitat un semn.

 

Acesta a fost crahul bursier de pe Wall Street, care a avut loc la sărbătoarea de îngeri, cu indice negativ -777.

 

Acolo va fi observat este numărul 777 este numărul de Dumnezeirii.

 

Am act de faptul că acest semn a fost deosebit de puternic și de important de la 29 septembrie 2008, ruina Mondial Rife mai puternic cufunda mult de bărbați și femei din lume în sărăcie și lipsuri. (67 de persoane dețin la fel de mulți bani ca jumătate din omenire)

 

Sursa:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Începând cu 29 septembrie 2008, lumea supravietuieste numai prin datorie.

 

De asemenea, este clar că profețiile biblice și semne care sunt deja realizate exponențial începând cu 14 mai 1948, a crescut din nou la putere, magnitudinea și frecvența de la 29 septembrie 2008 pentru a deveni foarte puternic și de zi cu zi în 2014.

 

Unul uita-te la curent mai importante știri la nivel mondial creșterea adâncimii, domeniul de aplicare, puterea și frecvența de profețiile biblice și semne făcute de pe 29 septembrie 2008.

 

O mare parte a lumii a fost trăiesc în sărăcie, sărăcie și mizerie și suferă mai multe dezastre de pe pământ și de vreme.

 

Mulți oameni sunt, de asemenea, se confruntă cu revolte și războaie civile și de religie.

 

Având în vedere această nouă scară de dezastre și toate profețiile biblice și semne făcute, am înțeles că el nu ar putea fi un semn mai puternic și mai clar pentru a anunța lumii de la începutul ultimei săptămâni din Daniel (șapte ultimii ani ai Apocalipsei)

 

Toate aceste fapte sunt evoluții reale, de fapt și de importante, din 14 mai 1948, mai mult încă crescut exponențial de la 29 septembrie 2008, sunt în deplină concordanță cu profețiile biblice și semne anunțate pentru sfârșitul vremurilor și revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

Nu mai este posibil, de bună-credință să se îndoiască de faptul că trăim din 29 septembrie 2008 în ultimii șapte ani din viața omului înainte de întoarcerea fizică a lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor pentru sale de mii de ani de domnie .

 

Putem vedea, de asemenea, și spune că revelația de la sfârșitul timpului a fost bun, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, sigilat până la sfârșitul timpului.

 

Este doar din aceste date că descoperirea a fost făcută în lume prin forța de profeții împlinite.

 

Înainte de 14 mai 1948 nu ar putea prezice că la sfârșitul timpului ar lucra pentru că toate profețiile biblice și semne sunt realizate după această dată.

 

În mod similar, inimitabil semn care anunță ultima săptămână a lui Daniel nu a putut fi cunoscute înainte își dă seama 29 septembrie 2008.

 

Revelația de la sfârșitul timpului a fost bine sigilat de Dumnezeu până la sfârșitul timpului!

 

În ultimele zile, va fi cel mai greu știm. întoarcerea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor este programata pentru septembrie 2015!

Sau șapte ani după 29 septembrie 2008

 

Probabil cu ocazia sărbătorii trâmbițelor între 14 și 15 septembrie.

 

A se vedea articolul meu

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Aceasta nu este o profeție.

 

Este o analiză și o concluzie logică de împlinirea tuturor profețiilor biblice și semne făcute.

 

Alarma sună mai tare,

 

Dar nu există nici unul atât de surd ca cei care refuză să audă și nu există nici una atât de orb ca cei care refuză să vadă.

 

Un punct de vedere exponențială a tuturor profețiilor biblice și semne făcute din 14 mai 1948 și din nou exponențial calificat încă din 29 septembrie 2008, nu se poate admite ceea ce este evident:

 

– Sfârșitul de timp a început 14 mai 1948 cu crearea statului Israel.

 

– A șaptea săptămână a lui Daniel a început cu crahul bursier de pe Wall Street 29 septembrie 2008

 

Revenirea lui Isus Hristos

 

Revenirea lui Isus Hristos va fi la sfârșitul șapte ani a început 29 septembrie 2008 este, prin urmare, în 2015, este o certitudine evident!

 

A se vedea articolul meu pe datele Apocalipsei:

DATELE Apocalipsei ȘI răpirea bisericii dezvăluit!

Știm că în ultima săptămână a lui Daniel ar trebui să fie împărțită în două părți.

Dn 09:27 –  Și el va întări un legământ cu mulți. Timp de o săptămână;și timp de o jumătate de săptămână va jertfa și darul de mâncare, și aripa Templului va fi urâciunea pustiirii, până la sfârșitul anului, până la sfârșitul atribuit părăsite. « 

 

Cartea Apocalipsei lui Ioan, de asemenea, ne spune că a doua jumătate (42 luni) din ultimii șapte ani, va fi mai rău decât primul și va conține data efectivă a mâniei lui Dumnezeu perioadei.

 

Jumătate de săptămâna trecută este martie 2012.

 

În luna martie 2012, a existat un semn important în ceruri, că singura explicație care le-am descoperit a fost să uite că a avut loc.

 

« O sferă neagră de dimensiuni fără precedent, eventual mai mare decât planeta noastră a rămas conectat la soare pentru mai mult de douăzeci și patru oră de la 08 martie 2012 la 14 ore la 11 martie 2012 O 15 oră timp universal. « 

 

Deși qu’inexpliqué este un fapt real și concret, identificate de NASA

 

 

A se vedea articolul meu

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Deoarece teren comete și meteoriți pășunat mai mult sau mai puțin sunt o realitate de zi cu zi și ploi de meteori, de asemenea, cădea odată cu creșterea frecvenței pe Pământ începând cu luna martie 2012.

 

Putem spune că amploarea acestor fenomene constituie primele semne în ceruri să fie continuat cu viitor mare pentru a ajunge în ziua mâniei de semnele lui Dumnezeu.

 

Suntem la sfârșitul așteptărilor noastre și în zilele care urmează va fi, prin urmare, prin forța lucruri foarte dificile pentru noi toți.

 

Pe de o parte, ispitele vor deveni mai puternice, deoarece rămâne la satan foarte puțin timp pentru a efectua planul său împotriva lui Dumnezeu și noi oamenii.

 

Și în al doilea rând în ziua mâniei lui Dumnezeu trebuie să aibă loc, de asemenea, înainte de revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

Toate acestea ne oferă o bucatica din cele mai mari dificultăți pentru 10 septembrie de luni rămase.

 

Noi trebuie să acționeze rapid și să vină la Isus Hristos și de a răspândi vestea bună « Isus Hristos vine în curând și este logic până în 2015. »

 

A se vedea articolul meu

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Vă invit de a publica acest articol pe blog-urile dvs., trimite la toți prietenii și cunoscuții tăi link-ul de articol și blog-ul, astfel încât cât mai mulți oameni posibil au informațiile și să fie mântuiți.

 

Isus Hristos vine în curând, aceasta este o certitudine și, înaintea tuturor profețiilor biblice și semne făcut-o până în 2015.

 

Fecioara Maria, am venit pentru a ajuta apariția sa la Fatima, dar ea a relevat trei copii mici și care urmează să fie făcute publice în timp util, nu a fost pe deplin.

 

Informații au fost bătute știa secretul de papi și Vatican.

 

Ar trebui remarcat faptul că Papa și Vaticanul a recunoscut aparițiile Fecioarei Maria la Fatima ca miraculos, și totuși au lovit încă informațiile secrete a dezvăluit.

 

A se vedea articolul meu

 

SECRET AL TREILEA de la Fatima revenirea lui Isus Hristos pe pământ – Adevăruri!

 

Mulți pastori și eschatologists pur și simplu să anunțăm că suntem la sfârșitul timpului fără a dezvălui nici data de începere sau data de sfârșit va fi revenirea lui Isus Hristos.

 

Alții se pierd în calcule, dacă împins că date de încheiere nu spune doar nimic.

 

Dumnezeu pur și simplu dezvăluie date de la sfârșitul timpului el a sigilat până la momentul final.

 

Suntem la sfârșitul de timp și trebuie să fie văzut în fiecare zi!

 

Trebuie să avem curajul de a recunoaște că suntem păcătoși și să ne rugăm pentru mântuirea noastră a venit pentru a doua zi Isus Hristos va elimina biserica Sa ca un hoț, atunci când vom face noi nu va aștepta.

 

Isus Hristos se va întoarce fizic pe Muntele Măslinilor, în 2015, acest lucru este evident, acesta va fi cel mai probabil în timpul sărbătorii de trompete între 14 și 15 septembrie 2015.

 

Vai, am gasit nici un semn sigur anunță data de răpirea a Bisericii.

 

În articolul meu

DATELE Apocalipsei ȘI răpirea bisericii dezvăluit!

 

Am sugerează o posibilitate de îndepărtare pentru acest an, cel mai probabil în luna noiembrie 2014.

 

Dar este foarte posibil ca răpirea bisericii să aibă loc acum și, probabil, de Paște și suntem aproape acolo

 

Paștele început luni patrusprezecelea aprilie marți, douăzeci și doi/4 seara, la amurg.

 

Christian Paște Luni, douăzeci și un/04.

 

Vă doresc tuturor un Paște Fericit (e) 2014 dragoste, iertare și pocăință.

 

Vino la Isus Hristos, ea nu este încă prea târziu. Dar în curând va fi plânsul și scrâșnirea dinților de întârziere.

 

Isus Hristos ne iubește în ciuda defectelor și păcatele noastre.

 

Cere iertare lui Dumnezeu pentru greșelile noastre și să ne rugăm pentru mântuirea sufletelor noastre și frații noștri frați și surori.

Dumnezeu să vă păzească toată ziua mâniei lui se întâmplă.

Învingător

 

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :